Test-og anmeldelses-oversigt: De 2 bedste Tefal Actifryers

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

featured image

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Der findes rigtig mange forskellige vaffeljern på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste vaffeljern, der er på markedet anno 2022, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Se hele tabellen

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

OBH Nordica ActiFry Genius airfryer AG7608S0 - Innovativ Air Fryer med app

 • Den anmeldes med 4,2/5 stjerner hos Elgiganten.dk.

Der produceres løbende nye airfryers, der udstyres med flere programmer, mere brugervenlige indstillinger og øget effektivitet. Vil du have en model, der skal være enkel, nem og simpel at bruge i hverdagen, skal du vælge denne udgave fra OBH Nordica.

 • Elegant, kompakt og stilrent design
 • 9 valgfrie programmer
 • Højkvalitetsmaskine

Mere om OBH Nordica ActiFry Genius airfryer AG7608S0

Det særlige ved OBH Nordica ActiFry Genius airfryer AG7608S0 er, at den er programmeret til at kunne styres fra din mobil. Når du har hentet appen (”My ActiFry”) ned til din smartphone, kan du bogstaveligt talt lave mad fra mobilen. 

Den dansksproget app guider og vejleder dig til at få indstillet din ActiFry Genius korrekt, og du kan nemt vælge imellem de 9 programmer. Du vælger selv, om du vil lave mad med styring fra appen, eller om det skal foregå manuelt. 

På din ActiFry maskine er der en skræm i toppen, så du let kan vælge program. I bunden af skærmen er der ikoner for en række forskellige fødevarer. Det er ikke os alle, der har prøvet at lave sund mad med en Airfryer før. Er det første gang, du køber køkkenmaskinen til dig selv, kan det være en fordel at vælge dem, hvor du får mest hjælp. 

Når du har trykket på en fødevarekategori (f.eks. ”fjerkræ” eller ”grønsager”), vil der blive angivet tid på skærmen. 

Skabt til minimalt behov for olie

Der er mange gode airfyers at vælge imellem på det danske marked. Går du op i sundhed, og vil du have en maskine, der bruger mindst mulig olie, er OBH Nordica ActiFry Genius et godt valg. Den er lavet til at spare ekstra på olie, uden at maden bliver tør eller kedelig. Det er den særlige Dual Motion-teknologi, der er årsagen bag den effektive og sunde funktion. Olien udnyttes bedre, så du kan servere friturestegt mad uden dårlig samvittighed.

Fordele og ulemper ved OBH Nordica ActiFry Genius airfryer AG7608S0

Fordele

 • Dual Motion-teknologi (der sparer på olieforbruget)
 • Gode anmeldelser

Leder du efter en actifryer med en unik teknologi? Så bør du tage et nærmere kig på OBH Actifry Express XL. Den er med til at sikre, at du altid får en både sprød og sund smagsoplevelse, når din mad tilberedes. Og i stedet for at de skal friturestege i en helt masse olie, kræver denne model kun en enkelt skefuld til helt op til halvandet kilo.

Mere om OBH Actifry Express XL

Men OBH Actifry Express XL kan dog ikke kun bruges til at lave lækre og sprøde pomfritter. Modellen er også særdeles velegnet til at tilberede for eksempel fisk og kød. Du får derfor med denne model en maskine, der giver en meget stor alsidighed.

Hvis du har mod på det, tillader den dig at forsøge dig frem med forskellige eksperimenter i dit køkken, når det kommer til tilberedning af din mad. Og det er, hvad enten der er tale om fisk eller kød eller sågar desserter.

Denne model er desuden udstyret med en funktion, der sikrer automatisk slukning efter end tilberedning. Derfor kan du være sikker på, at sikkerheden er i top, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt den kan udgøre nogen form for fare i dit hjem.

OBH Actifry Express XL kan bruges af helt op til seks personer på samme til, og derfor er det også ganske let at lave mad til hele familien med denne.

Det skyldes, at den har en god kapacitet på halvandet kilo. Men selvom den kan rumme en stor mængde mad, er modellen stadig meget kompakt, hvorfor det er let at pakke den væk i køkkenet, når den ikke er i brug.

Derudover kommer den også med en non-stick belægning. Det betyder, at skidt og snavs i form af for eksempel madrester og olie ikke sætter sig fast på belægningen.

Derfor er det ganske let for dig at rengøre maskinen, så den hurtigt bliver klar til brug igen. Den har også flere aftagelige dele, og disse tåler heldigvis maskinopvask. Du skal derfor ikke bruge en masse tid på at rengøre delene i hånden.

Fordele og ulemper ved OBH Actifry Express XL

Fordele

 • OBH Actifry Express XL giver dig en automatisk funktion til sluk, når tilberedningen
 • Actifryeren kan lave et godt måltid til helt op til seks personer med en kapacitet på
 • Modellen er et meget sundere alternativ til for eksempel de store frituregryder
 • Du får en maskine med en non-stick belægning og aftagelige dele
 • Effekten er på 1400 watt, og det er derfor et effektivt alternativ til din madlavning

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om OBH Actifry Express XL

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Sådan finder du den bedste Actifryer til dit hjem

Hvis man tager et kig på markedet, findes der i dag et stort udvalg af gode actifryeres, og det kan derfor være svært at finde du af, hvilken model man skal vælge at investere i, og hvilke behov man egentlig har, når det kommer til den daglige madlavning.

Dog er det altid et godt alternativ, hvis man gerne vil have et sundere og mere fedtfattigt alternativ til den traditionelle frituregryde. Det skyldes det lavere forbrug af olie, som dog ikke går ud over selve smagsoplevelserne.

Faktisk har især pomfritter en tendens til at blive mere sprøde og lækre, idet de ikke vædes igennem af olien, som hurtigt kan gøre dem slatne.

Hvis madlavning er en passion, har Forbruger-test også fået lavet en test-guide om Røremaskiner, Vakuumpakkere , blendere og meget mere.

Pris

Det er ikke nogen hemmelighed, at actifryeres generelt ikke ligger i den lave prisende. Dog kan de fås ned til nogle få hundrede kroner, men her er der så ofte også tale om modeller, der ikke yder effektivt og ikke er videre avancerede.

Hvis man derfor ønsker sig en airfryer med nogle ekstra funktioner, der holder, hvad den lover, skal man se sig om efter en model med en pris, der let kan stige til det dobbelte.

Derudover vil de billigere modeller ofte have en lavere kapacitet, hvorfor de ikke egner sig til de gennemsnitlige familier i forhold til størrelse. Dog skal man heller ikke blot påstå, at de billigste modeller også er de dårligste, idet der også er flere dyrere modeller, der heller ikke rangere særlig godt.

Det er derfor altid en fordel at gå efter nogle mærker, som man kender til og betale den pris, som de koster. I prisbokse kan du dog se priserne på samme produkt, fra forskellige forhandlere. Der er et stort udvalg af test-guides inden for husholdningElektronik og Hvidevarer.

Størrelse

Når man skal finde en airfryer, skal man overveje, hvilken kapacitet man har behov for. Man skal her tænke på, hvor mange personer der normalt skal laves mad til og hvor meget fysisk plads, man egentlig har i sit køkken.

De mindste modeller kan rumme op til 800 gram, og derfor passer de godt til de mindre familier. Det svarer nemlig til portioner til cirka 4 personer. De større modeller kan rumme helt op til 1500 gram, og her kan der således tilberedes mad nok til 6 personer.

Bemærk dog også her, at de modeller med den største kapacitet selvfølgelig fylder mest fysisk i køkkenet, hvorfor de også kan være sværere at pakke væk, når de ikke er i brug.

Når man tilbereder sin mad, skal man desuden sørge for, at man ikke overfylder sin actifryer. Maden tilberedes med varm luft, og derfor skal der være nok plads i gryden til, at luften kan cirkulere uhindret rundt. Det giver det aboslut bedste resultat og de gode smagsoplevelser.

Tag derfor altid et grundigt kig på den brugsanvisning, der følger med og find ud af, hvor meget den enkelte model kan rumme. Det er vigtigt ikke at overskride den mængde.

Rengøring

Der er mange, der synes, at det kan virke besværligt, når det kommer til rengøringen af actifryeren. Og det er faktisk noget, som man skal igennem hver gang, den har været taget i brug. Det er derfor altid en fordel at anskaffe sig en model, der er let at rengøre, og som har nogle aftagelige dele, der tåler maskinopvask. Det minimerer det, du selv skal klare med hånden.

Derudover er der flere modeller, der kommer med en non-stick belægning, og den kan også være værd at kigge efter. Den sikrer nemlig, at madrester ikke kan brænde sig fast på indersiden af gryden, og derfor er den let at tørre af efter brug.

Smart tilbehør

Mange vil gerne bruge deres maskine til at lave nogle gode pomfritter, og derfor kan det være en fordel at anskaffe sig en kartoffelhakker.

Eksperterne er nemlig af den overbevisning, at man opnår det bedste resultat, hvis man sørger for at pomfritterne har cirka den samme størrelser, og det kan være besværligt at opnå på egen hånd.

Apparatet kan dog gøre det ganske let for dig. Og så vil det også være tidsbesparende, da det så pludselig kun tager et par minutter at få hakket sine kartofler.

Når det kommer til tilberedningen, er det muligt at finde forskellige svar på, hvorvidt kartoflerne skal skrælles, før de hakkes eller eh. Og nogle mener også, at de bør lægges i blød i vand i et par timer før brug, mens andre ikke mener, at det er nødvendigt.

Her er den bedste anbefaling dog, at du må prøve dig frem og finde ud af, hvad du synes giver det bedste resultat. Vi har alle froskellige behov, og derfor kan det også være forskelligt, hvad vi forventer af en smagsoplevelse.

Eksperimenter således med din madlavning og find frem til de gode retter, som du kan servere for din familie.

Læs også: Test af de 7 bedste Sous vide

 

Læs også: Test af de 5 bedste stegepander

Se vores artikel om: Nem hverdagsmad – her er de 9 bedste slow cooker fra test

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Philips HD9240/90 Airfryer

Tefal FZ 7108 Actifry

Tefal ActiFry Genius XL AH9600

Tefal FZ 7110 Actifry Original Snacking

Tefal Actifry 2in1

Tefal Actifry 1 kg

Tefal Fry Delight Initial

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme