Anmeldelse af Henry Archer ur – automatisk urværk og safirglas

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 15.09.2021|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

 

Jeg har længe ledt efter et ur, der udstråler karakter og som samtidig giver plads til personligt særpræg. Mange forhandlere kæmpede om min opmærksomhed, men jeg valgte til sidst det danske mærke Henry Archer, som har skabt serien SEKVENS. 

 

Henry Archer laver ikke just små armbevægelser i sin forretning. Det nye danske urmærke har slået kløerne i et allerede konkurrencepræget marked. De sælger ure i dansk design, som er udviklet i hjertet af Aarhus. 

 

Et design, der efter min mening er hamrende sofistikeret og klassisk. Henry Archer mener også selv, at der er blevet kælet for detaljen i SEKVENS-serien. 

 

  1. Indmaden består af et automatisk urværk fra japanske SEIKO
  2. Uret har double-domed safirglas foran og safirglas bagpå. Safir er hårdført og kan derfor ikke så nemt ridses. Jeg synes, den form for “uforgængelighed” er velvalgt  – hvem vil ikke gerne investere penge i noget, der er beskyttet mod potentiel skade og risiko.
  3. Double dome-profilen betyder, at glasset er kurvet både på yder- og indersiden, og du undgår optiske forvrængninger af urskiven.

 

Da jeg testede mit nye Henry Archer ur for første gang, blev jeg meget imponeret over kvaliteten af remmen, som er lavet i full grain italiensk læder. Et ur skal naturligvis have et tiltalende design, men det må også gerne sidde behageligt på håndleddet.  

 

Jeg blev positivt overrasket i min opdagelse af, at remmen på uret på ingen måde generer min hud eller min bevægelighed, selv i løbet af en lang arbejdsdag og en tur i køkkenet efterfølgende med hænderne og hovedet begravet i gryderne.  

 

Remmen kommer i både Windsor Tan Gold og Nero Gold. Jeg valgte min rem i sort, herunder uret ved navn SEKVENS Gylden, men ærlig talt har begge farver et klassisk og alsidigt udtryk, som passer til de fleste påklædninger, casual såvel som formelt. 

 

Når jeg vender uret rundt, er mærket Henry Archer indgraveret i læderet, og bagsiden af urskiven har et moderne og transparent design, som giver mulighed for at se helt ind til det raffinerede urværk. 

 

Min anmeldelse: Hvis du selv leder efter en sofistikeret, men prisvenlig model, synes jeg, at Henry Archer leverer rigtig høj kvalitet for pengene. I langt højere grad, end de fleste andre ure på markedet, som ligger i den dyrere ende af prisklassen.

 

Uret bruger ikke batteri og skal trækkes op, når tid er. Det er selvfølgelig ikke indpakningen, du skal gå med, men uret kommer også i en æstetisk kasse, som giver indtryk af et produkt lavet med omtanke og i god kvalitet.

 

forbruger-test.dk

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Har du brug for et nyt ur til, når du skal dyrke sport?
Så kan du læse vores Pulsure Test og Løbeure Test.

Anmeldelsen er skrevet på baggrund af en unboxing, udført af én fra vores team.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme