De bedste babybadekar: Stor guide og test-overblik

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

featured image

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Det kan være meget uoverskueligt at skulle vælge et babybadekar til ens barn; Markedet er stort og det er svært at få et overblik over, hvad der er godt, sikkert og om prisen er den rigtige for det man får. Denne guide giver dig et overskueligt overblik over nogle nøje udvalgte babybadekar og forsøger at guide dig til at træffe det valg, der er det helt rigtige for dig. For at gøre det endnu mere nemt for dig, starter guiden med at præsentere dig for testvinderen, bedst til prisen og det Premium valg, så du hurtigt kan skabe dig et overblik. Du introduceres derudover også for, hvad der er værd at overveje inden du træffer dit valg. Læs med her og bliv inspireret.

Hvad skal jeg overveje når jeg vælger et nyt babybadekar?

Produkt
Bibabad Flexi justerbart badekar
Flexi Bath med varmefølsom prop
Aquasit Badestol LUMA – BabyDan
Beemoo Care badekar m. badestol og stativ
Stilrent Mininor
Ergonomisk OKBaby Onda
Traditionelt Oval badekar 90 Liter
Smart oppustelig DooMoo Basic badekar
Pris
Vurdering
Vægt 3,5 kg
Materiale Letvægt aluminium-stel
polypropen, TPE, stål
Solid plastik
100% polyester
Se mere Se mere Se mere Se mere Se mere Se mere Se mere Se mere
Premium valg

Bibabad Flexi justerbart badekar

Børnebadekar, der er foldbart, justerbart og perfekt til hjem, hvor der ikke er så meget plads. Det giver børnene en fantastisk oplevelse under badeturen og er også perfekt til udendørs i sommervarmen.

Dette badekar fra Bibabad er en super løsning til familier, der ønsker en fleksibel og foldbar hjælp til badeturen. På grund af dens justerbare stel, kan dette badekar passe ind i selv de mindste hjem, og er derfor perfekt, hvis I gerne vil undgå pladsproblemer i jeres hjem. Karret anbefales til børn mellem 0 og 8 år, og er derfor en godt køb, der samtidig holder meget længe. Så hvis du er til justerbar kvalitet til en lidt højere pris, så er dette badekarret til dig og dit barn.

Bibabad Flexi justerbart badekar
Premium valg

i samarbejde med PriceRunner

 • Justerbart fra 60-80cm
 • Kan bruges fra 0-8 år
 • Posen kan maskinvaskes op til 60 grader

Mere om Bibabad Flexi justerbart badekar

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 3,5 kg
 • Materiale: Letvægt aluminium-stel
 • Aldersgruppe: Kan bruges til nyfødte op til 8 år
 • Design: Plads til flere børn ad gangen

Bibabad Flexi er smart fordi det kan justeres i bredden, så det passer præcis ind på jeres badeværelse. Når badeturen er overstået, kan det klappes sammen, sådan at opbevaringen af det ikke er et problem. Dette badekar anbefales til børn mellem 0 og 8 år, og der er plads til flere børn i karet ad gangen. Den gode plads gør det ekstra nemt at bade flere børn på en gang, hvilket gør badeturen til noget hyggeligt og socialt. Eller hvis barnet er enebarn, så er der bare ekstra god plads til at hygge sig og lege med vandet. Karret har en skridsikker bund, så barnet ikke falder. Derudover er der en bundprop, der gør det nemt at tømme karret på en sikker måde, når badeturen er overstået, så man undgår vand over hele badeværelset.

Dette kar adskiller sig fra andre badeløsninger ved at være i den lidt tungere prisklasse, men samtidig er det en investering med fremtidssyn, da børnene kan passe i karret helt indtil de er 8 år gamle. Og karret er så stort i størrelsen, at der kan bades flere børn samtidig, så man kan spare på vandet og ens tid.

Grundet at det er en god langtidsinvestering, da børnene kan bruge karret i meget lang tid, og man derved sparer penge i den lange ende, og at karret er meget justerbart og derfor passer ind i de fleste hjem, er dette guideoverblikkets Premium valg. 

Testvinder

Flexi Bath med varmefølsom prop

Stokkes Flexi Bath med varmefølsom prop er et badekar, som hjælper dig med at holde øje med temperaturen på vandet i karret. Dette kar anbefales af furnished.dk, der priser det blandt andet på grund af karrets langtidsholdbarhed da børnene kan bruge det indtil de er 4 år, men også på grund af, at det kan foldes sammen, så man ikke løber ind i pladsmangel, hvilket er meget vigtigt, hvis man bor meget småt.

Flexi Bath med varmefølsom prop
Testvinder

i samarbejde med PriceRunner

 • Fri for skadelige stoffer
 • Kan bruges af barnet indtil det er 4 år
 • Varmefølsom prop

Mere om Flexi Bath med varmefølsom prop

SPECIFIKATIONER

 • Design: Foldbart, stort kar
 • Volumen: 39 liter
 • Mål: Udfoldet: 66x39x24cm Sammenfoldet: 63x10x24cm

Dette badekar er et meget praktisk valg, da karret kan justeres i størrelsen, og derfor passer ind i alle hjem uanset størrelsen. Hvis man vælger denne badeløsning, er man også sikret at kunne bruge karret fra barnet er nyfødt til det er op til 4 år. Dette giver mange badeture for pengene i den lange ende. Karret har en smart varmefølsom prop, der skifter farve efter varmen på vandet. Dette hjælper dig som forælder med at holde øje med, hvor varmt det vand, som dit barn sidder i, er undervejs i badeturen. Du skal selvfølgelig ikke stole blindt på denne prop, så husk lige at mærke efter med hånden, om temperaturen er tilpas i vandet inden du putter dit barn derned.

Denne badeløsning adskiller sig fra de andre i denne test ved at være et forholdsvist billigt valg, der samtidig scorer højt i tests og anmeldelser. Karret adskiller sig også ved at være det eneste kar der reklamerer med at være frit for tungmetaller, ftalater, formaldehyd, BPA og andre skadelige stoffer. Derfor er dit barns sikkerhed i højsædet, og det er også derfor, at dette badekar vinder titlen som Testvinder. 

Bedst til prisen

Aquasit Badestol LUMA – BabyDan

Denne badestol fra BabyDan er et godt og prisvenligt bud på en badeløsning til de helt små børn. Stolen, der får rigtig gode kundeanmeldelser på la-sini.dk, gør det nemt at vaske dit barn uden frygt for, om barnets hoved kommer under vand. For at sikre at stolen ikke glider rundt eller ender et sted den ikke skal være, så er der monteret en sugekop under bunden på stolen, så man er sikker på at den ikke rykker sig under badningen.

Aquasit Badestol LUMA – BabyDan
Bedst til prisen

i samarbejde med PriceRunner

 • Prisvenlig
 • God til helt små børn
 • Solidt og slidstærkt materiale

Mere om Aquasit Badestol LUMA – BabyDan

SPECIFIKATIONER

 • Aldersgruppe: Egnet til børn mellem 0-12 måneder
 • Design: Sugekop, så stolen ikke glider
 • Farve: Hvid

Stolen har god rygstøtte så barnet kan sidde sikkert uden at du behøver at bekymre dig om noget. Stolen er lavet af solidt, slidstærkt plastik, som tåler lidt stød og holder lang tid. Sugekoppen under stolen gør, at man heller ikke behøver at bekymre sig om, om stolen vælter eller barnet kommer til skade under badningen. Stolen er i et neutralt design og er nem at gøre og holde ren på grund af materialet.

Denne badestol adskiller sig fra andre produkter ved at være meget prisvenlig og billig, men alligevel scorer den højt på kundeanmeldelserne. Stolen er i holdbart plastik og er derfor meget slidstærk. Grundet dens lave pris og høje kundeanmeldelser bliver denne badeløsning kåret som bedst til prisen i denne guide. 

Beemoo Care badekar m. badestol og stativ - Letter badesituationen med bedre arbejdsstilling

Med Beemoo Care badekar m. badestol og stativ bliver det nemt for dig at bade dit barn. Barnet er nemlig tættere på dig og oppe i en god arbejdshøjde, så det er slut med at have ondt i ryggen efter at bade dit barn. Badekarret kan købes som en fælles deal med stativ og badestol, så du får begge ting med, så du er godt udstyret til dit barns badeture og din ryg er beskyttet mod dårlig arbejdsstilling under badningen af dit barn.

Beemoo Care badekar m. badestol og stativ

i samarbejde med PriceRunner

 • Stativ for god arbejdsstilling
 • Prisvenlig – god til prisen
 • Kan foldes sammen

Mere om Beemoo Care badekar m. badestol og stativ

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: polypropen, TPE, stål
 • Design: Letter arbejdsstillingen
 • Farve: Grå eller hvid

Denne badeløsning består af et kar, en badestol og et supersmart stativ. Stolen hjælper dit barn ved at støtte det, så det bedre kan holde sig oven vande. Du har derfor hænderne fri til at lege med barnet og gøre badeturen hyggelig i stedet for kun at skulle fokusere på at holde dit barn sikkert hele tiden. Badekarret har en aftapningsfunktion i bunden, der gør det nemt at tømme karret efter brug. Det helt smarte ved denne badeløsning er dog imidlertid det smarte badestativ, som gør det meget nemmere for dig at være tæt på dit barn under badningen.

Denne badeløsning adskiller sig fra de andre i denne test ved at have det smarte stativ, som kraftigt letter badesituationen ved at give dig en meget bedre arbejdsstilling under badningen. Hvis du døjer med rygproblemer eller er nervøs for arbejdsstillingen under badningen, er dette løsningen for dig og dit barn. 

Stilrent Mininor - foldbart badekar til en god pris

Dette smukke og stilrene Mininor badekar er praktisk, foldbart design til en god pris. Det anbefales blandt andet på grund af sit smarte håndtag med flere funktioner: Håndtaget kan bruges til at hænge badekarret op, som en hjælp når det skal tømmes eller blot til at gøre det mere nemt at bære badekarret frem og tilbage fra brusekabinen. Dette er en god løsning, hvis man er til stilrent design med god funktion.

Stilrent Mininor

i samarbejde med PriceRunner

 • Prisvenligt, smukt design
 • Smart håndtag med flere funktioner
 • Foldbart til de små hjem

Mere om Stilrent Mininor

SPECIFIKATIONER

 • Mål: Udfoldet: 23x51x93cm Sammenfoldet: 24/12cm
 • Design: Skridsikre dutter under fødderne
 • Aldersgruppe: Kan bruges indtil barnet er 6-7 år

Dette er en flot løsning, da karret er i et neutralt design, som alle kan blive enige om, er flot. Men udover at være flot er det også en meget praktisk løsning, da karret kan foldes sammen og derfor er pladsbesparende. Dette er en fordel, hvis man gerne vil spare lidt på pladsen på badeværelset i de små hjem. Badekarret er foret med silikone, som er behageligt for barnet at sidde på og som også gør rengøringen til en leg, så du sparer tid på det.

Denne badeløsning adskiller sig fra de andre ved at have et meget stilrent design, der passer ind i de fleste boligindretninger. Dertil kommer at prisen er meget overkommelig for at man kan bruge karret indtil barnet er 6-7 år. Så er du til flot, stilrent design, der passer ind i de fleste hjem på grund af justerbarheden, så er dette løsningen til dig. 

Ergonomisk OKBaby Onda - badebalje giver dig begge hænder fri

Dette badekar er rigtig godt til de små der ikke helt har lært at sidde selv endnu. Badebaljen beskrives som et perfekt valg af badekar til de mindste. Karet er ergonomisk da det har en integreret ligge- og siddestøtte. Dette hjælper barnet med at sidde komfortabelt i badet og gør, at du kan have hænderne fri til at fokusere på at bade barnet. Så vil du gerne støtte dit barn ekstra meget under badningen er dette løsningen for dig.

Ergonomisk OKBaby Onda

i samarbejde med PriceRunner

 • Integreret ligge- og siddestøtte
 • Prisvenligt
 • Gør badeturen mere sikker

Mere om Ergonomisk OKBaby Onda

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Lyseblå
 • Aldersgruppe: Designet til børn mellem 0-12 måneder
 • Mål: Udfoldet 81,2×21,8x48cm. Foldet sammen: 81,2×9,5x48cm

Dette badekar er meget ergonomisk og støtter dit barn på en meget hensigtsmæssig måde under badningen, så det er helt i sikkerhed. Barnet støttes af baljen i hver armhule og mellem benene, så de ikke kan skride rundt i vandet. Udover støtterne er der to pladser til legetøj, sæbe eller andet, der er en fordel at have tæt på sig under badningen, så man kan gøre badeturen til en hyggelig leg og undgå for megen gråd undervejs.

Denne badeløsning adskiller sig fra de andre ved at passe ekstra godt på dit barn. Den integrerede sidde- og liggestøtte gør, at barnet sidder sikkert uden at være i fare for at få hovedet under vand, som kan være meget farligt for et spædbarn. Derudover adskiller den sig også ved at have en smuk lyseblå farve, som gør badningen mere farverig. 

Traditionelt Oval badekar 90 Liter - god plads til store og små

Klassisk badebalje med plads til 90 liter vand, hvilket gør den stor og god til flere børn på en gang. Nem at løfte med gummibelægning på håndtagene. 

Dette er en klassisk badebalje, hvor der er tænkt over at gøre den lidt smartere. Den kommer med bundprop, så den er nem at tømme og gummibelægningen på håndtagene gør, at den er nem at flytte og bære rundt på. På galleri-b.dk scorer den 4,5 ud af 5 stjerner fra kundeanmeldelser. Så er du ikke til alt muligt nymoderne, men helst holder dig til klassisk design, der virker, så er dette i sandhed baljen for dig.

Traditionelt Oval badekar 90 Liter

i samarbejde med PriceRunner

 • Solidt og slidstærkt materiale
 • God plads
 • Nem at løfte og tømme

Mere om Traditionelt Oval badekar 90 Liter

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Solid plastik
 • Volumen: 90 Liter
 • Design: Prop i bunden

God, solid badebalje lavet af slidstærkt plastik, der har plads nok til både store og små. De 90 Liters volumen gør, at der er masser af plads til at bade flere børn på en gang, hvilket gør badeturen til noget hyggeligt og socialt, fremfor noget der er præget af gråd og stædighed. Den smarte gummibelægning på håndtagene gør, at det er nemt at flytte rundt på og løfte karret. Proppen i bunden af karret gør tømningen af karret efter badeturen til en leg, så man ikke behøver at bøvle med at få vandet hældt ud af siden på karret og man derfor undgår at få vand ud over hele badeværelsesgulvet.

Dette kar adskiller sig fra andre ved at være helt klassisk og i et design, der bare virker. Der er ikke så meget diskussion om, om denne balje er flot eller ej, da den bare udfylder en opgave og løser den godt. Denne balje adskiller sig også ved at være den eneste i dette overblik, der ikke er foldbar, så den er lidt mere pladskrævende end de andre løsninger. Men de 90 liters volumen gør op for dette. Så det er et godt valg, hvis du har meget plads i dit hjem og gerne vil give dine børn en rigtig god oplevelse med at kunne lege med meget vand under badeturen. 

Smart oppustelig DooMoo Basic badekar

Denne oppustelige badepude giver god støtte til barnet under badeturen og giver dig hænderne fri mens du bader barnet, så du kan fokusere på at få barnet rent og gøre badeturen hyggelig undervejs. 

En oppustelig badestol eller -pude, som hjælper dig med at holde barnets hoved over vand, så du ikke behøver bekymre dig om uheld undervejs. Badepuden er god til små hjem, da den er oppustelig, så den kan tømmes for luft og opbevares nemt, når den ikke er i brug. Hvis du leder efter en smart måde at bade dit barn på, men der ikke er så meget plads i dit hjem, er dette badeløsningen for dig.

Smart oppustelig DooMoo Basic badekar

i samarbejde med PriceRunner

 • Opbevares nemt
 • Holder barnet sikkert oven vande
 • Meget prisvenlig

Mere om Smart oppustelig DooMoo Basic badekar

SPECIFIKATIONER

 • Aldersgruppe: Egnet fra 0-7kg
 • Mål: 65x40x5cm
 • Materiale: 100% polyester

Denne badepude fungerer lidt ligesom en luftmadras, hvor babyen er sænket ned i vandet af et blødt net, hvor vand kan passere igennem. Babyen ligger sikkert i en støttet position og kan ligge og kigge mens den bliver badet. Da babyen støttes gennem puden, giver det dig hænderne fri til at fokusere på badningen.

Denne badeløsning adskiller sig fra de andre produkter ved at være oppustelig og derfor være en af de badeløsninger, der kræver mindst plads til at opbevare i hjemmet. Puden adskiller sig også ved sagtens at kunne bruges på farten eller for eksempel ved poolen eller udendørs i sommervarmen. Derudover er badepuden også ultraletvægt, hvilket gør den rigtig nem at tage med på farten eller blot at flytte rundt i hjemmet. Puden har en smuk lyseblå farve, som gør badeturen flot og farverig for dit barn.

Hvad skal jeg overveje når jeg vælger et nyt babybadekar?

Det kan være meget nervepirrende at vælge udstyr til ens nye baby, da valget virker som om det kan være altafgørende for ens barns lykke. Her er valget af badekar til ens baby ingen undtagelse, for lige når det handler om badekar, er det nødvendigt at vælge rigtigt, da vand og børn nogle gange kan være en farlig cocktail.

Sikkerhed

Det er vigtigt at vælge et badekar, som har gode tykke sider, så det kan holde til at blive rykket lidt rundt med, som det jo ofte sker når man bader børn. Derudover er det også meget vigtigt at vælge et badekar, som passer til dit barns alder. Hvis det er for stort, og ikke støtter barnet nok i dets tidlige udvikling, kan det være en meget farlig situation, hvis barnet kommer til at få hovedet under vand, hvis du ikke lige er opmærksom et sekund. På den modsatte side er det heller ikke smart at vælge et badekar, der er for småt til dit barn. Nogle badekar er imidlertid designet til at kunne bruges over et bredt aldersspektrum, men det kan ofte mærkes lidt på prisen. Her kan der dog argumenteres med, at man sparer penge i den lange ende ved at investere i et badekar, der kan bruges i mange år.

Udover at overveje, om sikkerheden med det badekar, man vælger, er i orden, er der også andre faktorer, der kan spille ind på, hvilket valg, der i sidste ende er det rigtige for jer.

Plads

Først og fremmest er det vigtigt at overveje, hvor meget plads I har, der hvor I kommer til at bade jeres barn. Er der plads nok til et badekar, der står der permanent, eller skal I undersøge mulighederne for en foldbar version? I skal prøve at måle op, hvor stort der er, der hvor I regner med at skulle bade jeres barn, så I er sikre på, at karret kan være der.

Vandet

Derudover er det også vigtigt at overveje, hvordan I har tænkt jer at fylde og tømme karret. Det er værd at overveje om det skal have en bundprop, som kan lede vandet hen over afløbet, eller om I har tænkt jer at løfte karret op og hælde vandet ud på den måde.

Komfort – for baby og dig

Det er også værd at overveje, hvor rart det vil være for baby at være i badekarret. Er materialet, som badekarret er lavet af blødt eller hårdt, er der nogle skarpe kanter, som ikke er babysikre eller er der løse dele? Du kan også overveje hvordan du kommer til at sidde eller stå når du bader barnet. Tænk over, om din ryg kommer til at bøje på en mærkelig måde, om dine hænder kommer til at hvile på en ubehagelig kant eller om du overhovedet vil komme til at kunne have en hånd fri til at støtte barnet under badningen.

Til slut

Der er mange ting at tænke over når man skal tage et valg om et nyt babybadekar, og ovenstående er bare et lille udsnit af alle de ting, som du sikkert overvejer mens du læser denne guide, så bare tænk løs, mens du læser videre i denne overbliksguide.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Produkterne i denne artikel er blevet valgt på baggrund af, at de alle er fra forholdsvist kendte firmaer inden for baby badekar-branchen, så de er værd at lave et overblik over. Vi går ud fra, da disse produkter er fra forholdsvist kendte mærker, at det er nogle af disse produkter, som vores kunder gerne vil have et overblik over og have sammenlignet. Produkterne, der er testet, spænder over et bredt prisniveau, så der er noget, der passer til enhver pengepung. Derudover er der også produkter i mange forskellige designs og med forskellige funktioner og størrelser, så der er i sandhed et bredt udvalg at få et overblik over med denne guide over babybadekar.

Denne guide er skrevet på baggrund af tests og anmeldelser fra:

– la-sini.dk – ’Baby- og børnelækkerier’

Forhandler af alt, hvad du har brug for til børn og babyer. Blandt andet kendte børne- og babymærker. Under hvert produkt kan kunder efterlade anmeldelser af produktet, og nogle af disse anmeldelser er indgået i vores test.

– furnished.dk – Online forbrugermagasin

En del af det digitale mediehus Obsidian Media. Har til formål at hjælpe læsere til at finde de rigtige produkter inden for diverse kategorier, herunder babybadekar.
Har lavet tests af forskellige babybadekar, og samlet dem i en guide, der lå til grund for nogle af vores tests i denne guide.

– galleri-b.dk – ’Babyudstyr til dine små’

Forhandler af alt du har brug for til de små i familien. Stort udvalg og online priser, som kan mærkes. Har ligeledes en kundeanmeldelsesfunktion, hvor kunder kan efterlade anmeldelser af produkter, der er købt på denne side. Brugt til at understøtte nogle af vores tests og vurderinger af produkter i denne guide.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme