Test af de 7 bedste badevægte

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 10.03.2021

Mange danskere ønsker at komme i bedre form, men har svært ved at forholde sig til at sætte ordentlige mål, som kan opfyldes. Et skridt i den rigtige vej er en badevægt, da den kan hjælpe dig med at se de konkrete fremskridt i din vægttabsrejse!

badevægt test
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt.

Badevægte er et perfekt redskab til vægttab, som du bør begynde at anvende inden du begynder din kur, træning eller hvad du finder på.

På den måde har du en idé af hvordan det så ud inden du startede, og kan holde dine fremtidige resultater op mod noget!

badevægt test

forbruger-test.dk

4.67 12

Qardiobase 2

Forbrugertest, Qardio Base 2

Denne model er til dig, som ønsker en badevægt med mange funktioner. Den er super smart og en af de mest avanceret på markedet.

Måske kender man allerede navnet QardioBase, da denne model er en forbedret og nyere version af den. Den Første QardioBase model tog alle testpaneler med storm, da den klarede sig fremragende i alle tests.

Denne nye model leverer forbedringer, som gør at den er en af de bedste og mest avanceret på markedet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af QardioBase 2

Gode ting ved Qardio Base

 • Kan klare vægt op til 180kg
 • Indbygget kropsanalyse
 • WiFi og Bluetooth kompatibel
 • Vejer kun 3,04kg
 • Bedst i test

Mere information om QardioBase 2

Denne model er lavet med en mere stabil konstruktion, et genopladeligt batteri, haptisk feedback (vibrationssignaler), generelle forbedringer i display og mange andre elementer.

Designet af denne model er super flot og enkelt, den er stilren og passer ind i alle stilrene hjem.

Den vejer en smule mere end de fleste og er faktisk også lidt større. Dette er den, på grund af dens mange funktioner.

Med dens mange funktioner, er den meget personlig.

Er man gravid kan man nemlig indstille den til det, eller har man pacemaker eller andre elektroniske implantater kan man vælge en funktion som ikke går ind og forstyrre elektronikken.

Om QardioBase 2

QardioBase 2 kan med den intelligente elektronik måle din vægt, BMI, fedtprocent, muskelmasse, vandmasse og knoglemasse.

Der er ikke noget man ikke ved efter en tur på QardioBase 2. Man kan også sætte personlige mål via den App der passer til vægen.

Som noget specielt viser denne vægt ens fremskridt ved hjælp af smileys, i stedet for med tal.

For at man kan være sikker på at man ikke træder ned fra vægten inden den er færdig med at måle, er den udstyret med det man kalder haptisk feedback, som betyder at den fortæller dig, via vibrationer, at den er færdig og at man kan stige af.

Modellen her kan have op til 8 brugere, hvor hver bruger skal bruge appen til at logge på, ved brug af vægten.

Efter man har sat sin bruger op, vil vægten fremover kunne genkende den person som stiller sig op på den. Er det en gæst der træder op på vægten, vil den blot vise personens kropsvægt.

Beurer BF 700

Forbrugertest, Beurer BF 700

Denne model er perfekt til dig, som ønsker en præcis badevægt, der er nem at bruge. Med en førsteplads i flere tests og en god pris, er den et must have.

Beurer BF 700 er den model, som klarede sig bedst i test hos både forbrugerrådet Tænk og det svenske magasin Råd og Rön. Det som den klarer sig specielt godt på, er dens nøjagtighed samtidig med at den er meget følsom i sin vejledning.

Den bliver beskrevet, som en meget brugervenlig badevægt, der er nem at sætte op og nem at komme i gang med.

Videoanmeldelse af Beurer BF 700

Gode ting ved Beurer BF 700

 • Max vægt på 180kg
 • Indbygget kropsanalyse
 • Bluetooth kompatibel
 • Vejer kun 2,4kg
 • Automatisk slukning

Mere information om Beurer BF 700

Derudover får den stor ros for ar være af god kvalitet, især sammenlignet med dens pris. Vi er nemlig også ret vilde med prisen på Beurer BF 700, da den er rimelig og til at overkomme for de fleste.

Sammenlignet, pris og kvalitet, og ikke mindst dens mange funktioner, er den perfekt hvis man blot vil holde styr på vægten og sikre sig at kroppen ligger i den rigtige BMI.

Den er også god til en større familie, da den kan holde styr og gemme data på op til 8 forskellige personer. Det eneste man skal gøre, er at stille sig op på vægten, så genkender den automatisk hvilken person der bruger vægten.

Om Beurer BF 700

Beurer BF 700 er udstyret med Bluetooth, så man nemt kan overføre sin data til sin telefon. Dette er en stor fordel til dig som gerne vil holde styr på dine fremskridt, så man altid har sine målinger og udviklingen lige ved hånden.

Vægten kan parres med smartphones som har Bluetooth version 4,0 eller nyrer. Det vil sige at den næsten kan pares med alle.

Badevægten har en maks. kapacitet på 180 kilo og kan, udover at måle kropsvægt, også måle BMI, kropsvæske, knoglemasse, muskelmasse og fedtprocenten.

Når man benytter sig af vægten, kan man vælge om man vil se tallene i kg, Ib eller st.

Modellen her kører på batterier, 3 stk AAA batterier. Den slukker automatisk efter man har brugt den, så man ikke skal bekymre sig om at man har glemt at slukke den, og unødig batteribrug.

Dens nøjagtighed ved måling af kropsfedt, kropsvæske og muskelmasse er 0,1%, hvor den er 100g for kropsvægten.

Nokia Body Cardio

Forbrugertest, Nokia Body Cardio

Denne badevægt er til dig som har brug for en vægt der kan mere end blot at fortælle dig din vægt. Den kommer godt rundt og giver der mange gode oplysninger omkring dit helbred.

Verdens mest avancerede badevægt” kalder Nokia deres Body Cardio badevægt. Det er nemlig en badevægt som ikke kun kan måle kropsvægten, men give dig en hel kropsanalyse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Videoanmeldelse af Nokia Body Cardio

Gode ting ved Nokia Body Cardio

 • Max vægt på 150kg
 • Indbygget kropsanalyse
 • Bluetooth og WiFi kompatibel

Mere information om Nokia Body Cardio

Udover at den måler kropsvægten, måler den også fedt-, vand-, muskel-, og knoglemasse, ligesom den også kan måle BMI.

Derudover kan den også måle hjerterytme (antal slag i minuttet) og pulsbølgehastighed. Den giver dig nemlig det helt store indblik i hvordan din krop har det.

Når man måler sin pulsbølgehastighed, giver det en et indblik i ens hjerte-kar sundhed, samt risikoen for at have eller at udvikle et forhøjet blodtryk.

Dette kan man fordi det er ens kolesterol, blodtryk og livsfaktorer som påvirker ens pulsbølgehastighed.

Nokia Body Cardio anbefales til dem som ønsker en grundig badevægt, med mange funktioner.

Den er god til dig som er ude i en større livsstilforandring, eller blot dig som går meget op i at holde din sunde livsstil, hvor du kan følge med, med alle detaljer dokumenteret.

Om Nokia Body Cardio

Med appen “Health Mate”, kan man nemt sætte sin Nokia Body Cardio badevægt op med sin smartphone. Det betyder at man nemt kan følge med i sin udvikling på telefonen.

Med appen får man et bedre overblik, da man kan se hele forløbet, og sætte sig mål, så den også virker som en slags personlig træner. Appen stiller alt op i overskueligt grafter.

Er man en større familie kan Nokia Body Cardio badevægt bruges af op til 8 personer. Man kan nemlig have sin egen ”profil” på badevægten.

Når man stiller sig op på den, vil den, efter at man har oprettet sig, genkende den, den person som bruger vægten. På den måde holder den overblik over hver enkel bruger af vægten.

Beurer BG 13

Forbrugertest, Beurer BG 13

Denne model er perfekt til dig, som ønsker en billig badevægt, som har flere funktioner så man nemt kan følge med i hvordan ens krop har det. Den er meget brugervenlig.

Derudover er denne model meget præcis når den skal måle kropsvægt og ikke mindst også når den måler de mange andre funktioner, såsom måling af kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse og BMI.

Den måler nemlig med en nøjagtighed på 0,1% på kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse, hvor den måler med en nøjagtighed på 100 gram for kropsvægt og knoglemasse.

Videoanmeldelse af Beurer BG 13

Gode ting ved Beurer BG 13

 • Max vægt på 150kg
 • Kommer med kropsanalyse funktion
 • Kan måle kropsfedt og kropsvæske
 • Kan beregne BMI

Mere information om Beurer BG 13

Denne model er ikke udstyret med Bluetooth, som betyder at den viser alle informationerne omkring en, på dens display. Det vil sige at man desværre ikke har det store overblik over ens udvikling.

Derfor er denne model perfekt til dig som har brug for en vægt med gode funktioner, men som primært skal bruges til at følge med i ens vægt.

Om Beurer BG 13

På Beurer BG 13 LED skærm kan man se alle de forskellige målinger den kan regne ud, med en tekststørrelse på 38 mm.

For at kunne give alle de mange forskellige informationer omkring en, er den udstyret med to elektroder som er lavet i rustfri stål.

Beurer BG 13 kan have helt op til 10 personprofiler, som passer super godt til en større familie, eller hvis der er flere der bruger den.

Udover de mange forskellige funktioner den har, har man også mulighed for at vælge sit aktivitetsniveau, her kan man vælge imellem 5 niveauer.

Modellen slukker af sig selv efter brug, så man ikke skal bekymre sig om man har husket at slukke den, og at unødig batterispild. Med den følger et 3Volt CR2032 batteri.

Caso BS1 – Testvinder

Forbrugertest, Caso BS1

Står du og mangler en badevægt i god kvalitet, men også en som du kan tillade dig at have stående fremme. Denne badevægt har et flot stilrent design.

Som en af de mest solgte badevægte på det danske marked, får denne model rigtig gode brugeranmeldelser, samtidig med at den løber med titlen som testvinder hos Politikken.

Det Caso BS1 klarer sig ekstra godt på, er dens enkle og tidløse design, samt dens nøjagtige og stabile vejning. Den bliver endda vurderet til at kunne give nøjagtige vejninger på gulvtæpper.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved Caso BS1

 • Max vægt 200kg
 • Simpel og lige til at anvende
 • Kompatibel med pacemaker
 • Præcis vejning

Mere information om Caso BS1

Vægten har et meget elegant og enkelt design, som vil passe godt ind i alle skandinaviske hjem.

Vægten er hvid og primært dækket af glas, som giver den en flot glans. Det skjulte display, kommer først til syne når man stiger op på vægten, og den tænder.

Denne model kan i modsætning til mange andre badevægte kun måle ens vægt. Den egner sig derfor bedst til dem som kun har brug for at vide sin vægt.

Det simpelt og enkelt, den helt gammeldags måde, hvor man blot stiller sig op på den, bliver vejet, og går ned igen.

Om Caso BS1

Caso BS1 badevægt kan klare en kapacitet på op til 200kg, som gør at den perfekt hvis man ønsker et større vægttab. Overfladeglasset består af en 6mm tyk plade som er i brudsikkert glas.

Vægten er meget præcis i sine vejninger og vejer med intervaller på 0,1 kilo.

Den tænder automatisk når man træder op på vægten, hvor den så også slukker af sig selv når man er færdig med at bruge den.

Mange badevægte kan ikke bruges af folk med blandt andet, pacemaker eller andre elektroniske implantater, da mange badevægte udsender elektriske signaler.

Det gør Caso BS1 ikke, og kan derfor bruges af alle, der ønsker at veje sig og følge med i sin udvikling.

Huawei Smart Scale

Forbrugertest, Huawei Smart Scale

Denne badevægt er god til dig som har brug for en badevægt til en god pris, samtidig med at den kan tilsluttes din smartphone og give dig en hel kropsanalyse.

Huawei gør sig generelt godt når det kommer til teknologi, de kommer med det ene gode produkt efter det andet.

Hver gang får deres produkter gode anmeldelser og i mange tilfælde løber de med titlen som bedst i test.

Derudover er de også meget populære på deres priser, som ofte er det halve af konkurrentens.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Huawei Smart Scale

Gode ting ved Huawei Smart Scale

 • 150kg som maxvægt
 • I stand til at foretage kropsanalyse
 • Kompatibel med Bluetooth
 • Halv pris af andre populære modeller

Mere information om Huawei Smart Scale

Deres Smart Scale badevægt klarer sig selvfølgelig også super godt i flere tests og vurderes til at giver én rigtig meget for pengene.

Man får nemlig muligheden for at få et indblik i hele ens krop da den kan veje kropsvægt, fedtprocent, BMI, basal metabolisk måling, visceral fedtniveau, muskelmasse, knoglens mineralindhold, protein og vandprocent i kroppen.

Om Huawei Smart Scale

Huawei Smart Scale kan bruges som normal vægt, samtidig med at man kan bruge den som en mere avanceret badevægt, hvor man får en hel kropsanalyse.

Skal man benytte den mere avanceret del, skal den kobles op til en smartphone eller tablet via Bluetooth over den app, som passer til vægten.

Dog kan man også bruge den som en almindelig vægt, hvis man blot ønsker en normal vejning.

Modellen har også et super fint og stilrent design, med en hvid glasplade af hærdet glas, så man kan tillade sig at have den stående fremme.

Derudover er den udstyret med en chip, 4 tryksensorer og runde justerbare fødder, som gør at den kan stå stabilt og give de bedste resultater.

Det anbefales at veje sig med faste intervaller, så man mere præcist kan følge med i sin udvikling.

Netop derfor er Huawei Smart Scale også udstyret med en alarm, så man ikke glemmer at veje sig.

Dog er dette en funktion man kun vil bruge hvis man er ude i en mere seriøs livstilændring, eller blot er meget seriøs om at holde sin krop sund.

Tanita RD901

Forbrugertest, Tanita RD901

Denne badevægt er til dig, som ønsker den ultimative badevægt, der kan give en grundig kropsanalyse i præcise tal. En badevægt i top kvalitet.

Tanita RD901 er en af de modeller på markedet, som kan analysere og beregne flest forskellige områder.

Derudover kan man tilslutte den til sin smartphone eller tablet, som kræver at man kan parre dem via Bluetooth.

Via den app, som passer til vægten, kan man se hele kropsanalysen, og følge med i ens udvikling.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Tanita RD901

Gode ting ved Tanita RD901

 • Kan måle din fysiske alder
 • I stand til at foretage kropsanalyse
 • Kan beregne: knoglemasse, muskelmasse, kropsvand og BMR
 • High end produkt, som kan parres via bluetooth

Mere information om Tanita RD901

Man kan tilslutte den til sin smartphone eller tablet, som kræver at man kan parre dem via Bluetooth.

Via den app, som passer til vægten, kan man se hele kropsanalysen, og følge med i ens udvikling.

Denne model egner sig nok mest til dem som er i gang med en større livsstilændring, eller blot går meget op i at holde sin krop sund og i de rigtige proportioner.

Om Tanita RD901

Tanita RD901 kan have op til 4 personlige profiler. På den måde skal man ikke bekymre sig om at indstille den hver gang man skal bruge vægten.

Når man stiller sig op på vægten, vil den kunne genkende personen. Hvis man vil personliggøre vægten yderligere, kan man vælge hvilken farve den skal lyse, når den er tændt.

Modsætning til mange andre vægte, har denne en kapacitet op til 200 kg, hvor den op til de første 100 kg vil måle så præcist at der maks. er udsving på 50 gram.

Fra de 100 – 200 kg vil den måle en nøjagtighed på 100 gram. De områder der bliver målt i procent, vil alle måles med en nøjagtighed på 0,1%.

Når man vejer sig, viser vægten om ens tal er sunde, acceptable eller usunde inde for den aldersgruppe man ligger i.

Måden den viser det på er ved at vise værdierne med enten grøn, gul eller rød.

Med denne vægt har man mulighed for at vejes i kg, st eller lb. Derudover følger der 4 x 1,5V AA batterier med, som er det vægten skal bruge.

 

Denne side er anmeldt af: Victoria C. Mikkelsen 10/10

Værd at vide om badevægte

 • Badevægte er ikke længere bare badevægte, og hvis du føler du skal ud og købe én så kan det være nemt at føle sig presset til en kompliceret model, som har alt for mange funktioner.
  Alles behov er ikke ens. Det er derofr vigtigt at du holder dig ægte overfor dine egne ambitioner og krav til en badevægt, så du ikke ender med at være utilfreds fordi du har brugt en formue på en badebægt, hvor du ikke anvender halvdelen af funktionerne.

Gode råd til valg af badevægt

En badevægt kan hurtigt blive uundværlig i hverdagen, især hvis man har et mål om en sundere livsstil, og måske endda et vægttab. Der findes mange forskellige badevægte, der alle sammen har mange forskellige funktioner, nogle er mere avanceret end andre.

I denne test-guide har vi forsøgt at bringe mange forskellige modeller ind i folden, sådan så du kan få en bedre forståelse for, at en badevægt ikke bare er en badevægt.

Det kommer helt an på hvad ud skal bruge denne til nemlig. Hvis du som de fleste danskere blot er interesseret i at kunne vejes, så kan man købe mange finde produkter til en fornuftig pris.

badevægt

Prisen begynder først virkelig at tage fart når vi begynder at lægge ekstra funktioner til, som BMI måling, kropsvæskemåling og så videre. Det her kan være en stor del af ens personligepleje, og de mål man har sat for sig, så det er afgørende at kende til markedet inden man køber.

Hvis du er interesseret i andre produkter som kan hjælpe med dit personlige look og sundhed, så kan du her læse vores test-guides om el tandbørster, hårkure eller skægolie

Nu til dags er konsumenter ofte interessrede i kompatibilitet. Ens løbeur skal kunne tilkobles google maps, og have en app der overfører til ens smartphone. Sådan er det nu også med de dyrere modeller af badevægte på markedet, hvor der i det fleste tilfælde er apps man kan tilkoble sin smartphone eller tablet.

Vores bedste råd til dig som læser dette er, at være afklaret med hvad du forventer af din badevægt inden du køber, så du undgår unødige fejlkøb og ultimativt skuffelse.

Se også denne artikel på bedste10.dk: BADEVÆGT TEST 2020 – HER ER DEN BEDSTE BADEVÆGT

Læs også: Test af de 7 bedste Yogamåtter

Denne side er anmeldt af: Michael E. Frandsen Rating 10/10

 

Anmeldelser af Badevægte

4,7 baseret pa 46 anmeldelser fra forskellige platforme

 •                                     4,7 (15 anmeldelser)Se anmeldelser
 •                                       4,8 (14 anmeldelser)Se anmeldelser
 •                                4,8 (8 anmeldelser)Se anmeldelser

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.