Badevægt test – her er de 7 bedste badevægte i test

badevægt test
Udgivet 05.10.2018|Senest redigeret 14.02.2019

For at hjælpe dig, har vi gennemgået en masse badevægte tests, for at finde dem som klarer sig bedst i test. Vi har i denne artikel samlet de bedste badevægte som får gode anmeldelser og testresultater.

Denne Badevægt test indeholder: forbruger mand

Artiklen indeholder en grundig gennemgang af testvindende badevægte fra adskillige tests. Derudover kan man til sidst i artiklen finde alle de benyttede testkilder der er blevet brugt.

Vi gør dig opmærksom på, at Forbruger-test.dk ikke selv tester produkter. Vi laver i stedet en samlet oversigt over de produkter, som klarer sig bedst i test. Artiklen skal fungere, som en vejledende guide til dig.

En badevægt kan hurtigt blive uundværlig i hverdagen, især hvis man har et mål om en sundere livsstil, og måske endda et vægttab. Der findes mange forskellige badevægte, der alle sammen har mange forskellige funktioner, nogle er mere avanceret end andre. Dog er det vigtigt at man vælger sin badevægt efter egne behov, så man ikke står med en meget dyr badevægt der har tonsvis af funktioner, som man ikke skal bruge eller ikke ved hvordan man bruger dem.

Vi bringer i denne artikel, test af følgende badevægte:

QardioBase 2 – Den bedste badevægt i flot design

QardioBase 2  Denne model er til dig, som ønsker en badevægt med mange funktioner. Den er super smart og en af de mest avanceret på markedet.

Specifikationer:

 • Max vægt: 180 kg
 • Kropsanalysevægt: Ja
 • Trådløs: WiFi og Bluetooth
 • Produkt mål: 34 x 34 x 2,3 cm
 • Vægt: 3,04 kg
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.172,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi QardioBase 2

Måske kender man allerede navnet QardioBase, da denne model er en forbedret og nyere version af den. Den Første QardioBase model tog alle testpaneler med storm, da den klarede sig fremragende i alle tests. Denne nye model leverer forbedringer, som gør at den er en af de bedste og mest avanceret på markedet.

Den klarer sig nemlig rigtig godt i test hos blandt andet PCMag, hvor den ender med at få højeste bedømmelser, af alle de testede badevægte. Derudover bliver den også anbefalet af både MacRumors og AndroidGuys, hvor den begge steder imponerer testpanelet med dens mange funktioner.

Denne moden er lavet med en mere stabil konstruktion, et genopladeligt batteri, haptisk feedback (vibrationssignaler), generelle forbedringer i display og mange andre elementer.

Designet af denne model er super flot og enkelt, den er stilren og passer ind i alle stilrene hjem. Den vejer en smule mere end de fleste og er faktisk også lidt større. Dette er den, på grund af dens mange funktioner.

Med dens mange funktioner, er den meget personlig. Er man gravid kan man nemlig indstille den til det, eller har man pacemaker eller andre elektroniske implantater kan man vælge en funktion som ikke går ind og forstyrre elektronikken.

Fordelene ved denne badevægt er mange, alle dens personlige og effektive funktioner, samt dens meget stilrene design. Ulempen derimod, er at den er en smule dyr og godt kan virke en smule avanceret, hvis man blot ønsker en normal vægt til at veje ens kropsvægten.

Om QardioBase 2

QardioBase 2 kan med den intelligente elektronik måle din vægt, BMI, fedtprocent, muskelmasse, vandmasse og knoglemasse. Der er ikke noget man ikke ved efter en tur på QardioBase 2. Man kan også sætte personlige mål via den App der passer til vægen. Vægten konnekter med din smartphone eller tablet via WiFi eller Bluetooth, hvorefter man kan følge med i sin udvikling og fremskridt på appen.

Som noget specielt viser denne vægt ens fremskridt ved hjælp af smileys, i stedet for med tal. For at man kan være sikker på at man ikke træder ned fra vægten inden den er færdig med at måle, er den udstyret med det man kalder haptisk feedback, som betyder at den fortæller dig, via vibrationer, at den er færdig og at man kan stige af.

Modellen her kan have op til 8 brugere, hvor hver bruger skal bruge appen til at logge på, ved brug af vægten. Efter man har sat sin bruger op, vil vægten fremover kunne genkende den person som stiller sig op på den. Er det en gæst der træder op på vægten, vil den blot vise personens kropsvægt.

Testet og vurderet af:

 • Editors’ Choice – PCMag
 • Anbefalet – MacRumors
 • Topscorer – AndroidGuys


Beurer BF 700 – Brugervenlig badevægt med Bluetooth

Beurer BF 700 Denne model er perfekt til dig, som ønsker en præcis badevægt, der er nem at bruge. Med en førsteplads i flere tests og en god pris, er den et must have.

Specifikationer:

 • Max vægt: 180 kg
 • Kropsanalysevægt: Ja
 • Trådløs: Bluetooth
 • Produkt mål: 30 x 30 x 2,3 cm
 • Produkt vægt: 2,4 kg
 • Automatisk slukning.
ForhandlerTotalprisLæs mere
364,00 Læs mere
373,00 Læs mere
399,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Beurer BF 700

Beurer BF 700 er den model, som klarede sig bedst i test hos både forbrugerrådet Tænk og det svenske magasin Råd og Rön. Det som den klarer sig specielt godt på, er dens nøjagtighed samtidig med at den er meget følsom i sin vejledning. Den bliver beskrevet, som en meget brugervenlig badevægt, der er nem at sætte op og nem at komme i gang med.

Derudover får den stor ros for ar være af god kvalitet, især sammenlignet med dens pris. Vi er nemlig også ret vilde med prisen på Beurer BF 700, da den er rimelig og til at overkomme for de fleste. Sammenlignet, pris og kvalitet, og ikke mindst dens mange funktioner, er den perfekt hvis man blot vil holde styr på vægten og sikre sig at kroppen ligger i den rigtige BMI.

Den er også god til en større familie, da den kan holde styr og gemme data på op til 8 forskellige personer. Det eneste man skal gøre, er at stille sig op på vægten, så genkender den automatisk hvilken person der bruger vægten. En stor fordel er også at man kan indstille op til fem forskellige aktivitetsniveauer, så man kan få en mere personlig og præcis måling.

En ulempe med denne model er dog at den i sig selv vejer 2,4 kilo, og er derfor ikke nem at tage med sig.

Om Beurer BF 700

Beurer BF 700 er udstyret med Bluetooth, så man nemt kan overføre sin data til sin telefon. Dette er en stor fordel til dig som gerne vil holde styr på dine fremskridt, så man altid har sine målinger og udviklingen lige ved hånden. Vægten kan parres med smartphones som har Bluetooth version 4,0 eller nyrer. Det vil sige at den næsten kan pares med alle.

Badevægten har en maks. kapacitet på 180 kilo og kan, udover at måle kropsvægt, også måle BMI, kropsvæske, knoglemasse, muskelmasse og fedtprocenten. Når man benytter sig af vægten, kan man vælge om man vil se tallene i kg, Ib eller st.

Modellen her kører på batterier, 3 stk AAA batterier. Den slukker automatisk efter man har brugt den, så man ikke skal bekymre sig om at man har glemt at slukke den, og unødig batteribrug. Dens nøjagtighed ved måling af kropsfedt, kropsvæske og muskelmasse er 0,1%, hvor den er 100g for kropsvægten.

OBS: Har man pacemaker eller andre elektroniske implantater, skal man ikke benytte sig af denne badevægt, da vægten kan forstyrre implantatet på grund af at den udsender elektriske signaler.

Testet og vurderet af:

 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Råd & Rön


Nokia Body Cardio – En god badevægt med mange funktioner

Nokia Body Cardio Denne badevægt er til dig som har brug for en vægt der kan mere end blot at fortælle dig din vægt. Den kommer godt rundt og giver der mange gode oplysninger omkring dit helbred.

Specifikationer:

 • Max vægt: 180 kg
 • Kropsanalysevægt: Ja
 • Trådløs: Bluetooth eller WiFi
 • Produkt mål: 32,7 x 32,7 x 1,8 cm

 

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.189,15 Læs mere

Derfor anbefaler vi Nokia Body Cardio

“Verdens mest avancerede badevægt” kalder Nokia deres Body Cardio badevægt. Det er nemlig en badevægt som ikke kun kan måle kropsvægten, men give dig en hel kropsanalyse. Trods dens mange funktioner, bliver den stadig vurderet til at være en ekstremt brugervenlig model, det mener den britiske avis The Guardian, som har lavet en tests af denne badevægt.

Udover at den måler kropsvægten, måler den også fedt-, vand-, muskel-, og knoglemasse, ligesom den også kan måle BMI. Derudover kan den også måle hjerterytme (antal slag i minuttet) og pulsbølgehastighed. Den giver dig nemlig det helt store indblik i hvordan din krop har det.

Når man måler sin pulsbølgehastighed, giver det en et indblik i ens hjerte-kar sundhed, samt risikoen for at have eller at udvikle et forhøjet blodtryk. Dette kan man fordi det er ens kolesterol, blodtryk og livsfaktorer som påvirker ens pulsbølgehastighed.

Nokia Body Cardio anbefales til dem som ønsker en grundig badevægt, med mange funktioner. Den er god til dig som er ude i en større livsstilforandring, eller blot dig som går meget op i at holde din sunde livsstil, hvor du kan følge med, med alle detaljer dokumenteret.

Fordelen ved denne model er at den kan give dig et grundigt indblik i dit helbred, samtidig med at den er ekstremt brugervenlig. Ulempen er dog at det er en af de lidt dyrere modeller.

Om Nokia Body Cardio

Med appen “Health Mate”, kan man nemt sætte sin Nokia Body Cardio badevægt op med sin smartphone. Det betyder at man nemt kan følge med i sin udvikling på telefonen. Med appen får man et bedre overblik, da man kan se hele forløbet, og sætte sig mål, så den også virker som en slags personlig træner. Appen stiller alt op i overskueligt grafter.

Er man en større familie kan Nokia Body Cardio badevægt bruges af op til 8 personer. Man kan nemlig have sin egen ”profil” på badevægten. Når man stiller sig op på den, vil den, efter at man har oprettet sig, genkende den, den person som bruger vægten. På den måde holder den overblik over hver enkel bruger af vægten.

Vægten har en maks. kapacitet på 180 kilo og måler i Kg., pund eller stones. Med en nøjagtighed på 100 g kan man roligt regne med hvad der står på vægten. Som noget unikt kan denne badevægt oplades, da den er udstyret med et genopladeligt batteri. Opladning forgår via et USB-kabel. Producenten mener at batteriet kan holde i op til 12 måneder, før det skal skiftes.

OBS: Har man pacemaker eller andre elektroniske implantater, skal man ikke benytte sig af denne badevægt, da vægten kan forstyrre implantatet på grund af at den udsender elektriske signaler.

Testet og vurderet af:

 • 4 ud af 5 stjerner hos The Guardian
 • ”Editor’s Choice” hos PCMag.com
 • Anbefalet af TheGoodBody.com


Beurer BG 13 – Billig badevægt med mange funktioner

Beurer BG 13 Denne model er perfekt til dig, som ønsker en billig badevægt, som har flere funktioner så man nemt kan følge med i hvordan ens krop har det. Den er meget brugervenlig.

Specifikationer:

 • Max vægt: 150 kg
 • Kropsanalysevægt: Ja
 • Trådløs: Nej
 • Produkt mål: 30 x 30 x 1,8cm.

 

ForhandlerTotalprisLæs mere
239,00 Læs mere
239,00 Læs mere
239,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Beurer BG 13

Denne model er blevet testet og vurderet af Tysklands største og mest anerkendte testmagasin Stiftung Warentest. I testen er der blevet afprøvet 19 forskellige badevægte, hvor det ender med at Beurer BG 13 løber med titlen som testvinder. Det som gør at badevægten vinder den flotte titel, er især på grund af dens brugervenlighed, stabilitet og holdbarhed. Den får også stor ros for dens skridsikkerhed.

Derudover er denne model meget præcis når den skal måle kropsvægt og ikke mindst også når den måler de mange andre funktioner, såsom måling af kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse og BMI. Den måler nemlig med en nøjagtighed på 0,1% på kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse, hvor den måler med en nøjagtighed på 100 gram for kropsvægt og knoglemasse.

Denne model er ikke udstyret med Bluetooth, som betyder at den viser alle informationerne omkring en, på dens display. Det vil sige at man desværre ikke har det store overblik over ens udvikling. Derfor er denne model perfekt til dig som har brug for en vægt med gode funktioner, men som primært skal bruges til at følge med i ens vægt.

Fordelen ved denne model er at den er utrolig billig, dog stadig med en masse funktioner. Dog har den, den ulempe at den har en maks. kapacitet på 150 kilo, som er hele 30 kilo mindre end de fleste. Det betyder at er man kraftig overvægtig, og ønsker hjælp fra en badevægt til at måle sin fremskridt i at tabe sig, så er denne vægt ikke det rette valg.

Om Beurer BG 13

På Beurer BG 13 LED skærm kan man se alle de forskellige målinger den kan regne ud, med en tekststørrelse på 38 mm. For at kunne give alle de mange forskellige informationer omkring en, er den udstyret med to elektroder som er lavet i rustfri stål.

Beurer BG 13 kan have helt op til 10 personprofiler, som passer super godt til en større familie, eller hvis der er flere der bruger den. Udover de mange forskellige funktioner den har, har man også mulighed for at vælge sit aktivitetsniveau, her kan man vælge imellem 5 niveauer.

Modellen slukker af sig selv efter brug, så man ikke skal bekymre sig om man har husket at slukke den, og at unødig batterispild. Med den følger et 3Volt CR2032 batteri.

OBS: Har man pacemaker eller andre elektroniske implantater, skal man ikke benytte sig af denne badevægt, da vægten kan forstyrre implantatet på grund af at den udsender elektriske signaler.

Testet og vurderet af:

 • Testvinder – Stiftung Warentest


Caso BS1 – populær badevægt med titlen som testvinder

Caso BS1 Står du og mangler en badevægt i god kvalitet, men også en som du kan tillade dig at have stående fremme. Denne badevægt har et flot stilrent design.

Specifikationer:

 • Max vægt: 200 kg
 • Kropsanalysevægt: Nej
 • Trådløs: Nej
 • Produkt mål: 3,0 x 32,0 x 32,0

 

ForhandlerTotalprisLæs mere
428,00 Læs mere
428,00 Læs mere
439,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Caso BS1

Som en af de mest solgte badevægte på det danske marked, får denne model rigtig gode brugeranmeldelser, samtidig med at den løber med titlen som testvinder hos Politikken. Det Caso BS1 klarer sig ekstra godt på, er dens enkle og tidløse design, samt dens nøjagtige og stabile vejning. Den bliver endda vurderet til at kunne give nøjagtige vejninger på gulvtæpper.

Vægten har et meget elegant og enkelt design, som vil passe godt ind i alle skandinaviske hjem. Vægten er hvid og primært dækket af glas, som giver den en flot glans. Det skjulte display, kommer først til syne når man stiger op på vægten, og den tænder.

Denne model kan i modsætning til mange andre badevægte kun måle ens vægt. Den egner sig derfor bedst til dem som kun har brug for at vide sin vægt. Det simpelt og enkelt, den helt gammeldags måde, hvor man blot stiller sig op på den, bliver vejet, og går ned igen.

Fordelen ved denne model er at den har en kapacitet på op til 200 kg, som gør at det rammer en bred målgruppe. Dens ulempe er dog at den kun kan veje din kropsvægt, og er derfor ikke en avanceret model.

Om Caso BS1

Caso BS1 badevægt kan klare en kapacitet på op til 200kg, som gør at den perfekt hvis man ønsker et større vægttab. Overfladeglasset består af en 6mm tyk plade som er i brudsikkert glas.

Vægten er meget præcis i sine vejninger og vejer med intervaller på 0,1 kilo. Den tænder automatisk når man træder op på vægten, hvor den så også slukker af sig selv når man er færdig med at bruge den.

Mange badevægte kan ikke bruges af folk med blandt andet, pacemaker eller andre elektroniske implantater, da mange badevægte udsender elektriske signaler. Det gør Caso BS1 ikke, og kan derfor bruges af alle, der ønsker at veje sig og følge med i sin udvikling.

Testet og vurderet af:

 • Testvinder – Politikken


Huawei Smart Scale – billig badevægt med omfattende funktioner

Huawei Smart Scale Denne badevægt er god til dig som har brug for en badevægt til en god pris, samtidig med at den kan tilsluttes din smartphone og give dig en hel kropsanalyse.

Specifikationer:

 • Max vægt: 150 kg
 • Kropsanalysevægt: Ja
 • Trådløs: Bluetooth
 • Produkt mål: 30 x 30 x 2,37 cm

 

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Læs mere
399,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Huawei Smart Scale

Huawei gør sig generelt godt når det kommer til teknik, de kommer med det ene gode produkt efter det andet. Hver gang får deres produkter gode anmeldelser og i mange tilfælde løber de med titlen som bedst i test. Derudover er de også meget populære på deres priser, som ofte er det halve af konkurrentens.

Deres Smart Scale badevægt klarer sig selvfølgelig også super godt i flere tests og vurderes til at giver én rigtig meget for pengene. Man får nemlig muligheden for at få et indblik i hele ens krop da den kan veje kropsvægt, fedtprocent, BMI, basal metabolisk måling, visceral fedtniveau, muskelmasse, knoglens mineralindhold, protein og vandprocent i kroppen.

Man kan med fordel sætte vægten op med sin smartphone, så får man et nemmere og mere overskueligt indblik i sin udvikling. Alt dette kan man se via den app, der hører til vægten. På appen bliver dine vejninger glemt, så man har alt data fra første gang man brugte vægten.

Fordelen ved denne model er uden tvivl dens meget lave pris sammenlignet med dens gode kvalitet og mange funktioner. Ulempen er dog at den har en maks. kapacitet på 150 kg, hvor de fleste af denne slags badevægte har en maks. kapacitet på 180 kg.

Om Huawei Smart Scale

Huawei Smart Scale kan bruges som normal vægt, samtidig med at man kan bruge den som en mere avanceret badevægt, hvor man får en hel kropsanalyse. Skal man benytte den mere avanceret del, skal den kobles op til en smartphone eller tablet via Bluetooth over den app, som passer til vægten. Dog kan man også bruge den som en almindelig vægt, hvis man blot ønsker en normal vejning.

Modellen har også et super fint og stilrent design, med en hvid glasplade af hærdet glas, så man kan tillade sig at have den stående fremme. Derudover er den udstyret med en chip, 4 tryksensorer og runde justerbare fødder, som gør at den kan stå stabilt og give de bedste resultater.

Det anbefales at veje sig med faste intervaller, så man mere præcist kan følge med i sin udvikling. Netop derfor er Huawei Smart Scale også udstyret med en alarm, så man ikke glemmer at veje sig. Dog er dette en funktion man kun vil bruge hvis man er ude i en mere seriøs livstilændring, eller blot er meget seriøs om at holde sin krop sund.

Testet og vurderet af:

 • 5/5 stjerner – Alt om Data
 • Topscorer – Mobilsiden
 • Topscorer – iNPUT
 • Topscorer – Computerworld


Tanita RD901 – Den ultimative badevægt

Tanita RD901 Denne badevægt er til dig, som ønsker den ultimative badevægt, der kan give en grundig kropsanalyse i præcise tal. En badevægt i top kvalitet.

Specifikationer:

 • Max vægt: 200 kg
 • Kropsanalysevægt: Ja
 • Trådløs: Bluetooth
 • Produkt mål: 36 x 38,5 x 5 cm

 

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.467,00 Læs mere
1.467,00 Læs mere
1.599,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Tanita RD901

Tanita RD901 er en af de modeller på markedet, som kan analysere og beregne flest forskellige områder. Den giver nemlig en muligheden for, at man kan få et indblik i hele 10 områder:

 • Kropsvægt
 • BMI
 • kropsfedt i procent
 • kropsvand i procent
 • muskelmasse i kg
 • fysisk vurdering
 • knoglemasse i kg
 • visceralt fedt vurdering
 • BMR (hvilestofskifte)
 • din fysiske alder

Derudover kan man tilslutte den til sin smartphone eller tablet, som kræver at man kan parre dem via Bluetooth. Via den app, som passer til vægten, kan man se hele kropsanalysen, og følge med i ens udvikling. Denne model egner sig nok mest til dem som er i gang med en større livsstilændring, eller blot går meget op i at holde sin krop sund og i de rigtige proportioner.

Fordelen ved denne model er at den har utrolig mange funktioner, som giver et godt og stort indblik i hvordan kroppen har det. Ulempen er dog at den er en smule dyr og derfor ikke en vægt man køber, blot for at kunne veje sig.

Om Tanita RD901

Tanita RD901 kan have op til 4 personlige profiler. På den måde skal man ikke bekymre sig om at indstille den hver gang man skal bruge vægten. Når man stiller sig op på vægten, vil den kunne genkende personen. Hvis man vil personliggøre vægten yderligere, kan man vælge hvilken farve den skal lyse, når den er tændt.

Modsætning til mange andre vægte, har denne en kapacitet op til 200 kg, hvor den op til de første 100 kg vil måle så præcist at der maks. er udsving på 50 gram. Fra de 100 – 200 kg vil den måle en nøjagtighed på 100 gram. De områder der bliver målt i procent, vil alle måles med en nøjagtighed på 0,1%.

Når man vejer sig, viser vægten om ens tal er sunde, acceptable eller usunde inde for den aldersgruppe man ligger i. Måden den viser det på er ved at vise værdierne med enten grøn, gul eller rød.

Med denne vægt har man mulighed for at vejes i kg, st eller lb. Derudover følger der 4 x 1,5V AA batterier med, som er det vægten skal bruge.

Testet og vurderet af:

 • Testvinder – Tænk

Testkilder

Produkterne i denne test er alle blevet testet og vurderet af eksterne, uafhængige sider. Vi har i dette afsnit samlet alle testkilderne, sådan at ønsker man at vide mere omkring de forskellige tests, kan man med fordel læse nedenstående.

Tænk (17. december 2015)

I denne omgang har forbrugerrådet tænk lavet en test af 16 forskellige badevægte, som alle er udstyret med funktionen ”kropsanalyse”. Disse modeller kan alle måle og veje områder som BMI, kropsfedt, muskelmasse og så videre. Måden den gør det på er ved at sende en lille smule strøm gennem kroppen, helt smertefrit.

I testen har de vurderet ud fra nedenstående kriterier:

 • Vejningens kvalitet (præcision, nøjagtighed og følsomhed) 60 %
 • Kropsfedtanalyse 15 %
 • Brugervenlighed 15 %
 • Miljøvurdering 10 %
 • Sikkerhed 0 %*

* Sikkerhed bliver vægtet med 0% da det er dem som har testet produkterne, som vurdere hvor vidt den er sikker eller ej, i forhold til risikoen for at glide.

Hele testen kan læses på Tænk mod betalt medlemskab.

Råd & Rön (25. november 2015)

Det svenske magasin Råd & Rön har i 2015 lavet en test af 12 forskellige badevægte, som alle kan lave målinger af blandt andet BMI, fedtprocent og muskelmasse. Alle sammen er modeller som kan lave en kropsanalyse.

I testen er der blevet lagt vægt på følgende kriterier:

 • Vejning
 • Kropsfedtanalyse
 • Brugervenlighed
 • Kvalitetsindtryk
 • Sikkerhed

I denne test klarer Beurer BF700 sig utroligt godt, da den er nem at bruge og vejer meget præcist. Dog får de alle den dom at ingen af dem er specielt gode til at måle fedtprocenten helt nøjagtigt.

Hele testen kan læses mod betalt medlemskab på Råd & Rön.

PCMag.com (10. november 2017)

Det amerikanske onlinemagasin, laver hele tiden tests af forskelligt elektronik til hjemmet. I denne test har de kigget på QardioBase 2, som er en videreudvikling af den kendte ældre model QardioBase.

I denne test er der blevet kigget på nedenstående kriterier for at kunne vurdere dens egenskaber:

 • Opsætning og app
 • Ydeevne og flere profiler
 • Sammenligninger og konklusion

I testen får badevægten stor ros og hele 4,5 point ud af 5. Derudover får den også tildelt titlen “Editor’s Choice”. Grunden til den flotte karakter, er dens smarte system, samtidig med at alle forbedringerne på den, fungere super godt.

Stiftung Warentest (januar 2014)

Det tyske testmagasin er et af de største der er i Tyskland. I denne test har de testet 19 forskellige badevægte. De har alle forskellige funktioner og ligger i forskellige prislejer. De fleste badevægte i testen bliver vurderet til at veje nøjagtigt.

Alle produkter er blevet testet og vurderet ud fra nedenstående kriterier:

 • Nøjagtighed 50 %
 • Betjening 30 %
 • Stabilitet 10 %
 • Skridsikkerhed 5 %
 • Holdbarhed 5 %

I testen vinder Beurer BG013, da den klarer sig rutroligt godt på alle parametre. Den får ros for at være utrolig nøjagtig og ikke mindst meget brugervenlig.

Hele testen kan læses mod betalt medlemskab hos Stiftung Warentest.

Alt om Data (13. juni 2018)

Alt om data er et onlinemagasin som løbende laver test af forskelligt elektronik. I denne test har de testet og anmeldt badevægten Huawei Smart Scale.

I testen bliver der kigget på nogle forskellige parametre, som blandt andet pris, brugervenlighed, kvalitet og så videre. Huawei Smart Scale ender med en flot karakter på 5 ud af 5 stjerner. Den får blandet ros for at ligge i et godt prisleje, samtidig med at den siges at være intelligent og god.

Mobilsiden (29. december 2017)

Mobilsiden er en online side hvor der løbende bliver anmeldt forskellige teknik produkter. I denne test er det Huawei Smart Scale, som er blevet anmeldt og testet, for at se hvor god den egentlig er når den bliver brugt under almindelige omstændigheder.

Der er blevet kigget på nedenstående kriterier:

 • Specifikationer
 • Opsætning
 • Målinger

Konklusionen på badevægten er at den har et super flot design, samtidig med at den får stor ros for dens brugervenlighed.

Hele testen kan læses gratis hos Mobilsiden.

Politiken (4. januar 2016)

I januar 2016 har politikken lavet en test af et antal badevægte, hvor de alle er blevet testet og vurderet. Alle badevægtene er blevet vurderet ud for en række kriterier.

Under testen bliver Caso BS1, som den eneste vurderet til at veje præcist og vinder derfor titlen som testvinder.

Hele testen kan læses mod betalt medlemskab hos politikken.

MacRumors (12. oktober 2017)

I denne test har MacRumors testet modellen QardioBase 2. For at kunne bedømme modellen har de kigget på en række kriterier, som den har skulle leve op til for at klare testen.

 • Design
 • App og funktioner
 • Konklusion

Modellen får især ros for at være utrolig personlig, samtidig med at man kan tilslutte den til sin smartphone. Den laver en god kropsanalyse og fungere som en personlig træner. Derudover får den stor ros for dens design.

Til slut i testen anbefaler de QardioBase 2 som en smart badevægt.

Hele testen kan læses gratis hos MacRumors.

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel
badevægt test

forbruger-test.dk

4.67 12
Artikel godkendt af

Denne test er professionelt godkendt af Jacob Simon Hansen. (Journalist fra DMJX).

Om skribenten

Som skribent hos diverse dame og boligblade har jeg fået en stor pasion for indretning, samt kvaliteten af det jeg køber. Derfor ligger jeg stor fokus på at designet og kvaliteten er i top.
Maria Nørgaard