Test af de 9 bedste Bæreseler

Er du lige blevet forældre, eller er det noget, som du kommer til at opleve inden for den nærmeste fremtid? Så ved du sikkert allerede nu, at der er mange ting, som du skal have styr på lige såvel, som der er meget udstyr, du skal have anskaffet dig. Og her er en rigtig god ting en bæresele.

Bæresele
Udgivet 09.04.2019|Senest redigeret 15.02.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Der findes rigtig mange forskellige bæreseler på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste bæreseler, der er på markedet anno 2020, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Bæresele

forbruger-test.dk

4.73 26

Ergobaby Omni 360 All in One

Bæresele

Dette er en bæresele, der har gennemgået en lang række forskellige tests. Og modellen er således blevet anmeldt af op til flere paneler.

Ergobaby Omni 360 All in One er for eksempel blevet testet af de to norske eksperter, Aftenposten.no og Klikk.no.

Og her hersker der ingen tvivl – begge eksperter er nemlig begejstrede for bæreselen, hvorfor de både kårer den som testvinder og giver den hele 5 stjerner ud af i alt 6 mulige.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Ergobaby Omni 360 All in One

Gode ting ved Ergobaby Omni 360 All in One

 • Ergobaby Omni 360 All in One kan indstilles efter hele fire forskellige bærepositioner
 • Produktet kan bruges fra spædbørnsalderen op til at barnet er 36 måneder
 • Bæreselen kan tilpasses til den enkelte burger
 • Du får en slidstærk og holdbar sele der tåler maskinvask
 • Med denne bæresele er der et stort fokus på ergonomi

Mere information om Ergobaby Omni 360 All in One

Ergobaby Omni 360 All in One er den helt ideelle bæresele til familien. Denne kan nemlig rumme de helt små babyer og også holde til, at barnet fylder omkring 36 måneder. Det betyder, at der er en vægtbegrænsning, men denne indtræffer først ved cirka 15 kilo.

Det er desuden ikke nødvendigt at anvende det, som der kaldes for en spædbørnsindsats på dette produkt.

Det er nemlig som forælder muligt at justere sædet, så det passer til det enkelte barns størrelse. På den måde er det nemlig også muligt at indstille sædet til at passe til et spædbarn.

Bæreselen, Ergobaby Omni 360 All in One, kommer desuden med hele fire forskellige bærepositioner. Disse inkluderer mave (indadvendt og udadvendt), ryg og hofte.

Det betyder, at det er muligt som forælder selv at afgøre, hvor man vil placere barnet og dermed også, hvor man vil bære vægten.

Det sikrer den gode ergonomi i kroppen. Og så betyder det også, at man kan bære Ergobaby Omni 360 All in One, som man finder det mest behageligt.

Fokus på kvalitet

Dette produkt er produceret i premium-linned, som består af 100% bomuldsforing. Det gør, at Ergobaby Omni 360 All in One er en meget slidstærk model, og derfor er den også yderst holdbar.

Og som et ekstra plus er det også muligt at maskinvaske den efter brug, hvis der skulle være behov for det.

Når man har fokus på kvalitet, skal man også have fokus på barnet og den statur, som det sidder med i bæreselen.

Og det er der også blevet tænkt på med Ergobaby Omni 360 All in One. Uanset hvilken position, som man vælger at placere barnet i, så sikrer bæreselen nemlig, at siddepositionen er ergonomisk korrekt for barnet.

Det er også noget, som klikk.no har bemærket, idet der her gives udtryk for, at barnet altid sidder rigtig godt i selen. Ydermere er benstillingen altid helt optimal uanset alder og størrelse på barnet.

Dette er eksperterne fra Aftenposten.no enige i, og de forklarer desuden, at barnet derfor altid udstyres med den rette komfort med Ergobaby Omni 360 All in One.

Kan tilpasses alle voksne

Ergobaby Omni 360 All in One kommer med både brede og polstrede skulderstropper.

Det betyder, at de altid er behagelige at bære og dermed ikke kommer til at føre til gene eller ubehag i form af blandt andet ømhed.

Skulderstropperne er således med til at skåne forælderens ryg og lænd ved at sørge for, at barnets vægt fordeles på en hensigtsmæssig måde.

Det betyder også, at man som forælder kan bære rundt på barnet i længere tid. Og så er det også muligt at justere bæreselen afhængig af bærepositionen.

Det sker blandt andet via et taljebælte, som der følger med. Og som klikk.no skriver, så er dette optimalt, hvad enten man er mor eller far.

Ergobaby Original

bæresele

Dette er en bæresele, der er blevet testet og anmeldt af to amerikanske og britiske eksperter. Der er således tale om Madeformums.com og Motherandbaby.cu.uk.

Dette er begge nogle valide kilder, der har givet Ergobaby Original henholdsvis 4,5 og 4 stjerner ud af i alt 5 mulige.

Det skal nævnes, at Madeformums.com især er begejstrede for den brugervenlighed, som modellen kommer med. Og derudover er den yderst brugervenlig for forædler såvel som for barn.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Ergobaby Original

Gode ting ved Ergobaby Original

 • Ergobaby Original kan anvendes af spædbørn såvel som ældre børn
 • Modellen kommer med en lille men praktisk lomme på ydersiden
 • Bæreselen er udstyret med en sovehætte der støtter og beskytter barnets hoved
 • Du får tre forskellige positioner for at bære dit barn i
 • Selen kan tilpasses den individuelle brugers bygning, størrelse og vægt

Mere information om Ergobaby Original

Hvis du spørger begge ekspertpaneler, så kommer Ergobaby Original dog i en meget høj kvalitet.

Bæreselen er lavet i et slidstærkt bomuld, som også er udstyret med en solid polstring. Det betyder, at selen er yderst holdbar og føles meget robust, når den tages i brug.

Motherandbaby.co.uk går endda så vidt som til at påstå, at bæreselen er så sikker og så slidstærk, at den er næsten umulig at ødelægge. Og det er Madeformums.com enige i.

Her bemærkes det nemlig, at kvaliteten sørger for, at Ergobaby Original bliver ens bedste ven, selv inden man er blevet vant til at bruge den.

Kan bruges af flere aldersgrupper

Ergobaby Original sikrer, at du får en bæresele, som du kan bære dit barn i lige fra fødslen. Modellen er nemlig forsynet med en spædbørns-indsats, som er specifik designet til spædbørn.

Det betyder, at du blot skal indstille sædet, og så kan du tage det i brug. Denne giver desuden en optimal støtte til barnets hoved og ryg, og du skal derfor ikke være bekymret for, om barnet sidder i den rette positur.

Bæreselen har således et stort fokus på, at barnet sidder ergonomisk korrekt uden, at der forekommer nogen belastning på kroppen. Og her er det uanset, om der er tale om spædbørn eller ældre børn.

Det er nemlig muligt at anvende denne model helt op til, at barnet når en vægt på 20 kilo. Og det betyder, at den kan bruges, indtil barnet når en alder, der svarer til mellem 3 og 4 år.

Her er det dog meget afhængigt af det enkelte barns størrelse og vægt. Dog betyder det, at du får en god bæresele, som du kan bruge i mange år ud i fremtiden.

BabyBjörn One Air

bæresele

Dette er en bæresele, der er blevet testet godt igennem af det amerikanske magasin, Madeformums.com. Og her er det endt med at BabyBjörn One Air scorer hele 4 stjerner ud af i alt 5 mulige.

Det er en flot karakter, og det er der flere gode grunde til. Eksperterne fortæller, at dette er et produkt, som der ligger over alt forventning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af BabyBjörn One Air

Gode ting ved BabyBjörn One Air

 • Du får en ergonomisk udformet og designet bæresele, der skåner din krop
 • BabyBjörn One Air kommer med hele fire forskellige bærepositioner
 • Bæreselen har en indbygget nakkestøtte, som kan bruges af spædbarnet
 • Med produktet følger der et luftigt og åndbart trådnet, der sikrer den optimale temperatur
 • BabyBjörn One Air kan anvendes af de helt små babyer og af de lidt større børn op til 3 år

Mere information om BabyBjörn One Air

BabyBjörn One Air er en bæresele, der kan anvendes af det nyfødte barn lige såvel, som den kan anvendes af ældre børn.

Faktisk er det muligt at bruge selen helt op til, at barnet når en alder på cirka 3 år. Og det skyldes, at BabyBjörn One Air kan holde til en vægt på op til 15 kilo. Og så er denne bæresele yderst velegnet til spædbørn, idet den kommer med en integreret spædbarns-indsats.

Og denne kan justeres efter to forskellige højder afhængig af størrelsen på det enkelte barn.

Her skal det dog bemærkes, at den øverste højde er mest anvendt til spædbørn, idet denne giver den bedste støtte til den alder.

Derudover er BabyBjörn One Air udstyret med et luftigt trådnet. Det betyder, at man ikke skal bekymre sig for, om ens barn får det for varmt. Og det kan ofte være en bekymring, idet barnet både får varmen fra den krop, som selen sidder på og de omkringliggende omgivelser.

Det luftige trådnet sørger desuden også for, at man som forælder ikke får det for varmt, og det er således med til at sikre en god form for behagelighed, når man bærer rundt på sit barn.

Og det er, hvad enten det bæres på maven, hoften eller ryggen. Det kølige trådnet har desuden flere praktiske funktioner.

Det er ikke mindst både blødt og åndbart, men det er også meget slidstærkt, og så tørrer det også hurtigt. Det betyder, at du efter en maskinvask hurtigt vil kunne tage det i brug igen.

Eksperterne fra Madeformums.com skriver om trådnettet, at det er en af de største fordele, som denne bæresele kommer med. Ikke mindst fordi det er med til at sikre, at både barn og forælder altid har en behagelig temperatur.

Ergonomi i fokus

BabyBjörn One Air er ifølge eksperterne en meget ergonomisk bæresele i forhold til den måde, som den er udformet på. Det skyldes især, at det er muligt at justere sædet i bredden, og det sørger for, at der altid hersker en ergonomisk korrekt position for barnets hofter.

De skulderremme, som bæreselen kommer med, er desuden forsynet med en ekstra polstring, og det sørger for, at den voksne også får en meget optimal bærekomfort.

Og så følger der også et bredt mavebælte med, og det sørger for, at barnets vægt fordeles ligeligt, og dermed skåner man som forælder både lænd og ryg. De er derfor med til at forhindre gene i kroppen.

Madeformums.com nævner desuden også, at bæreselen ikke kun er fantastisk, når man gerne vil have barnet med på tur eller på farten, den er også ideel, når man bare skal rundt i huset og har behov for at have armene fri.

Der er især mange forældre, der oplever, at bæreselen er en hjælp i starten, idet den er god, når barnet skal falde i søvn.

Ergobaby Omni 360

Bæresele

Der er af det engelske testmagasin, Which.co.uk blevet lavet en test med de fem bedste bæreseler anno 2019.

Og her er det muligt at finde Ergobaby Omni 360. Og den er ikke bare en del af testen, faktisk er den så god, at den har vundet den.

Derfor er den blevet kåret som den Bedste Bæresele i 2019.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Ergobaby Omni 360

Gode ting ved Ergobaby Omni 360

 • Bæreselen kommer med hele fire forskellige bærepositioner
 • Du får et produkt, der kan bæres ergonomisk korrekt både for barn og voksen
 • Med Ergobaby Omni 360 følger der et mavebælte samt justerbare skulderremme
 • Du har mulighed for at justere sædet alt efter det enkelte barns størrelse og vægt
 • Ergobaby Omni 360 kan anvendes af den nyfødte såvel som barnet op til 3 år

Mere information om Ergobaby Omni 360

Ergobaby Omni 360 er en god bæresele, idet den kan følge barnet fra spæd og op til, det er nogle år gammelt.

Faktisk kan den bruges til barnet er cirka 3 år eller det, som der ellers svarer til en vægt på 20 kilo.

Og så er denne bæresele ekstra smart, idet det med denne ikke er nødvendigt med en babyindsats lige såvel, som det er muligt at indstille den efter fire forskellige muligheder.

Bæreselens fire indstillingsmuligheder giver dig mulighed for forskellige bærepositioner. Du kan således bære dit barn på maven, så det kigger indad, eller så det kigger udad, og du kan bære barnet på ryggen eller på hoften.

Hvad der virker bedst for dig og er mest behageligt, er kun dig selv, der kan afgøre gennem brug af produktet.

Fælles for alle fire positioner er at de sikre, at barnet bæres ergonomisk korrekt, idet det altid placeret i det, som der kaldes for en M-formet position.

Det er især optimalt, når barnet er ved at udvikle sine hofter. Det sæde, som der følger med Ergobaby Omni 360, kan også justeres, så det passer til det enkelte barn.

Her skal der tages hensyn til blandt andet størrelse og vægt på barnet. På den måde er det også muligt at finde frem til den position, som der passer barnet bedst.

Nem tilpasning

Noget som eksperterne fra Which.co.uk nævner som værende en fordel ved Ergobaby Omni 360 er, at den kan tilpasses efter behov. Det betyder, at den kan passe til enhver voksen person uanset kropbygning, størrelse og vægt.

Når man tager et kig på Ergobaby Omni 360, er det især de brede og polstrede skulderstropper, der er med til at sikre ergonomien.

De kan nemt krydses og justeres, så bæreselen sidder optimalt på kroppen uden at være til gene. Og det er uanset, om det er mor eller far, der skal bære den.

Ydermere sørger de praktiske skulderremme for, at barnets vægt fordeles jævnt, og du kommer derfor ikke til at opleve nogen ubehagelig belastning af for eksempel dine skuldre.

Mavebæltet, som der også følger med bæreselen, er også bredt og polstret, og så er det også nemt at tilpasse den enkelte bruger.

Det betyder, at det er ganske let at sørge for at have en god støtte til både lænd og ryg, således der ikke hviler et konstant pres på skuldrene.

Det gør, at man kan bære rundt på barnet i længere tid ad gangen.

Cybex Maira Click

bæresele

Cybex Maira Click er en bæresele, der er blevet testet at to britiske ekspertkilder. Her er der tale om Ehich.co.uk og Mumii.co.uk.

Og disse har kåret bæreselen til at være Best Buy samt givet den hele 4 stjerner ud af i alt fem mulige.

Dette er således også et produkt, der ligger i toppen. Begge eksperter er begejstrede for, hvor nemt det er at iføre sig bæreselen.

Video Anmeldelse af Cybex Maira Click

Gode ting ved Cybex Maira Click

 • Du får en bæresele med fokus på sikkerhed med en god låsemekanisme
 • Cybex Maira Click kommer med hele tre forskellige bærepositioner
 • Bæreselen er udstyret med en multifunktionel hoved- og nakkestøtte
 • Du har mulighed for at justere både højden og bredden på sædepanelet
 • Bæreselen er udført i et diagonalelastisk stof, der sikrer ergonomien for barnets ryg

Mere information om Cybex Maira Click

En af de største fordele, som Cybex Maira Click kommer med, er det nemme kliksystem. Dette sikrer nemlig ifølge eksperterne, at selen er nem at tage på, lige såvel som den er let at tage af igen. Og så er det også med til at sikre, at bæreselen er let at tilpasse den enkelte bruger.

Cybex Maira Click kommer også med et højde- og bredde-justerbart sædepanel og en multifunktionel hoved- og nakkestøtte. Disse funktioner sikrer, at selen tilpasser sig barnet, således dette også sidder behageligt, når det vokser sig større.

Bæreselen er desuden udformet i diagonalelastisk stof, og det sørger for, at barnet får en naturlig støtte til den rundede ryg.

Det giver en ergonomisk korrekt siddestilling, og det er også derfor, at Cybex Maira Click kan anvendes både af spædbørn og af børn op til de er cirka 3 år gamle. Det svarer til en maksimalvægt på 15 kilo.

De forskellige bærepositioner

Når du bruger Cybex Maira Click kan du nyde godt af hele tre forskellige bærepositioner.

Du kan derfor placere barnet på ryggen, maven eller på hoften alt efter, hvad der er mest behageligt for dig.

Derudover kommer Cybex Maira Click også med nogle polstrede skulderremme, der sikrer dig en god komfort, når du bærer rundt på dit barn.

Og det er lige meget, hvilken af de tre bæremetoder som du benytter dig af. Og så er det også uafhængigt af, om du bruger en krydset eller parallel metode.

Du får med denne bæresele også en praktisk brystrem og et godt og solidt mavebælte. Disse to ting sikrer en ekstra god komfort, idet de er med til at sørge for, at barnets vægt fordeles ligeligt på din krop.

På den måde undgår du gener i din krop og især ømhed i ryg og lænd.

Manduca New Style

bæresele

Dette er en bæresele, der er blevet kåret som testvinder hos Det Danske Forbrugermagasin, Tænk.

Og det med god grund. Her vurderes det nemlig, at Manduca New Style er en af de bedste bæreseler, som der forefindes på markedet på nuværende tidspunkt.

Denne model kommer med hele tre forskellige indstillinger for bærepositioner, og du har derfor mulighed for at bære dit barn på hoften, maven eller ryggen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Manduca New Style

Gode ting ved Manduca New Style

 • Du får en bæresele, som kan følge barnet fra nyfødt og op til, det er cirka 3 år
 • Manduca New Style kommer med tre forskellige bærepositioner
 • Du kan bruge denne model til den nyfødte uden at gøre brug af ekstra udstyr
 • Bæreselen kan maskinvaskes på 30 grader efter behov
 • Produktet emmer af kvalitet, men kan stadig købes til en billig pris

Mere information om Manduca New Style

Det tyske mærke, Manduca, er ikke så berømt inden for bæreseler, som det gør sig gældende med producenter som for eksempel Babybjörn, Ergobaby og så videre, men derfor er der ikke nogen grund til at mistænke brandet for at yde dårligere kvalitet.

Med Manduca får man nemlig altid høj kvalitet, og det er derfor muligt med denne model at få god værdi for pengene, idet det også er et noget billigere alternativ. Og så må man bare lade resultaterne tale for sig selv, idet Manduca New Style har formået at vinde over de mere populære konkurrenter hos Tænk.

Og så er det også et ekstra plus, at det er muligt at købe ekstra udstyr til denne model.

Man betaler derfor ikke fra begyndelsen en masse penge for nogle funktioner, som man måske ikke kommer til at anvende, men man kan derimod løbende fylde på, som man får behov for det.

Bæreselen får desuden ros for, at den er nem at bruge, selvom der er en del, der efterspørger en nakkestøtte, som særligt er relevant for spædbørn, idet de ikke er i stand til at holde hovedet selv endnu.

Manduca New Style er fremstillet af 52% hamp og 48% bomuld, mens foret er fremstillet af hele 100% bomuld.

 

Je Porte Mon Bebe Original

Bæreseler

Je Porte Mon Bebe Original er blevet testet og dermed også anmeldt af både britiske og amerikanske eksperter fra Which.co.uk og Madeformums.com.

Og begge disse er begejstrede for modellen, som kommer med et stort udvalg af nogle gode og praktiske funktioner til den nybagte forælder.

Video Anmeldelse af Je Porte Mon Bebe Original

Gode ting ved Je Porte Mon Bebe Original

 • Du får en strækvikle, som også er amme-venlig
 • Med Je Porte Mon Bebe Original er det muligt at bruge den samme binding flere gange
 • Je Porte Mon Bebe Original kan bruges af nyfødte børn og af børn op til 3 år
 • Det er nemt at vikle Je Porte Mon Bebe Original korrekt
 • Du får en elastisk strækvikle, hvorfor den passer til alle børn og voksne

Mere information om Je Porte Mon Bebe Original:

Je Porte Mon Bebe Original er det, som der kaldes for en strækvikle, og stoffet, som den er udført i, kommer med en tæthed på hele 300 g/m2. Det betyder, at viklen giver den optimale støtte og support, og så er den ikke mindst fleksibel og holdbar.

Denne bæresele er desuden produceret i et stof, der består af 95% OekoTex-bomuld og 5% spandex, og det gør, at viklen også er lækker og elastisk at have med at gøre.

Det gør, at det er muligt for stoffet at trække sig tilbage igen efter brug, og det vil således ikke ende med at blive slapt efter længere tids brug. Barnet kan således altid ligge trygt og komfortabelt i stoffet.

Je Porte Mon Bebe Original er ideel til de børn, der ligger fra 2 kilo og op til 14 kilo, og derfor kan den bruges, fra barnet er nyfødt, til det når en alder på cirka 3 år.

Når viklen er foldet helt ud, er den 5 meter lang, mens den er 70 centimeter bred, og derfor er det muligt at tilpasse den alle børn uanset deres tørrelse og vægt – så længe den ikke overstiger de 14 anbefalede kilo.

Du får således en strækvikle, der kan indstilles og justeres efter behov, og det er praktisk.

God brugervenlighed

Ifølge eksperterne er Je Porte Mon Bebe Original en yderst brugervenlig strækvikle, der er nem at vikle omkring sig og god til at give barnet den optimale støtte.

Det skal dog siges, at Madeformums.com nævner, at man skal være opmærksom på, at man skal lære at bruge en vikle, før man bliver helt fortrolig med modellen.

Dog tager det normalt ikke mere end to gange, før teknikken er på plads. Og så er det også vigtigt, at man sørger for at binde viklen, før man placere barnet i den, derfor er det også muligt at bruge Je Porte Mon Bebe Original til alle kropstyper af voksne mennesker.

Når først produktet er bundet korrekt og komfortabelt, er det heller ikke nødvendigt at binde den op igen hele tiden, idet det er muligt at bruge den samme binding flere gange. Og dette er noget, som der er tidsbesparende og dermed en fordel.

Je Porte Mon Bebe Original er ydermere udstyret med en lomme foran, således det er lettere at vurdere, hvor midten på viklen er. Denne kan bruges til at have små ting med sig rundt som for eksempel en sut.

Ergobaby Aura Baby Wrap

Bæresele

Dette er en model, der er blevet testet og anmeldt af det helt store britiske testmagasin, Which.co.uk samt det amerikanske magasin, Madeformums.com.

Og her er begge ekspertpaneler enige om, at der er tale om en rigtig god strækvikle.

Eksperterne fra Which.co.uk er især begejstrede for det bløde stof, som Ergobaby Aura Baby Wrap består af, hvorfor den er særligt behagelig for en baby.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Ergobaby Aura Baby Wrap

Gode ting ved Ergobaby Aura Baby Wrap

 • Du får med Ergobaby Aura Baby Wrap en praktisk og integreret, lille lomme
 • Ergobaby Aura Baby Wrap kommer i et meget blødt og naturligt materiale
 • Strækviklen er nem at vikle og egner sig godt til nybegynderen
 • Du har mulighed for at maskinvaske viklen på op til 30 grader efter brug
 • Produktet støtter både den voksne og barnet og er derfor godt ergonomisk

Mere information om Ergobaby Aura Baby Wrap

Hvis man skal lytte til eksperterne, så er Ergobaby Aura Baby Wrap særligt god til nybegynderen inden for strækvikler.

Det skyldes, at denne model er særligt nem at have med at gøre, og derfor er brugervenligheden i top.

Ergobaby Aura Baby Wrap kommer med to forskellige kantsømme, og det gør det lettere at overskue og finde den rigtige taktik for viklingen.

På den måde er det desuden muligt at se midten samt enderne, og derfor lærer man hurtigt at vikle på den rigtige måde.

Derudover består denne model også af masser af stræk, og derfor er det også lettere for en nybegynder at fifle rundt med stoffet, som dermed er let at have med at gøre.

Men selvom at Ergobaby Aura Baby Wrap kommer med masser af stræk i stoffet, så er det stadig ganske tyndt. Og det er derfor især en strækvikle, som der egner sig til sommerbrug, idet den er meget køligere end så mange andre modeller.

Til forskellige aldre og størrelser

Ergobaby Aura Baby Wrap kommer i en rigtig god størrelse. Det betyder, at det er muligt at bruge den til næsten alle små og lidt større børn.

Det anbefales, at man bruger den, fra barnet vejer cirka 3,6 kilo, til det når en vægt på 13,6 kilo. Og dermed sagt er denne model god lige fra fødslen og til, at barnet runder cirka 3 år.

Denne strækvikle giver desuden en rigtig god støtte og komfort, idet den er fremstillet i 100% viskose.

Det er en naturlig blanding, der består af akacietræer og eukalyptus. Og det er også derfor, at viklen er så luftig i sit udtryk, samt at den føles ekstra blød og behagelig mod især barnets hud.

Cybex Yemaya Denim

Bæresele

Endnu en sele, som der har klaret sig rigtig god i diverse tests, er Cybex Yemaya Denim.

Og det er derfor endnu en bæresele, som giver dig nogle gode muligheder for at bære rundt på dit barn samtidig med, at I begge får den støtte, som I har behov for.

Selen kan fås i flere forskellige farver, og derfor kan du med fordel vælge den, som der går bedst i spænd med den stil, som du fører.

Mange vælger dog den sorte model, idet den kan matches ethvert outfit, og den kommer således ikke til at skille sig yderligere ud i mængden.

Video Anmeldelse af Cybex Yemaya Denim

Gode ting ved Cybex Yemaya Denim

 • Du kan selv vælge, hvilken farve du vil have bæreselen i
 • Cybex Yemaya Denim sørger for god nakkestøtte til dit barn
 • Bæreselen kan indstilles, så den sidder ergonomisk korrekt på din krop
 • Du har mulighed for at maskinvaske selen på 30 grader efter brug
 • Selerne og stropperne er bløde og fører derfor ikke til ømhed

Mere information om Cybex Yemaya Denim

Det skal påpeges, at Cybex Yemaya Denim får ros fra flere forskellige ekspertkilder. Og noget af det som der særligt fokuseres på, er den gode mulighed for indstillinger, som denne sele kommer med.

Den lader dig nemlig selv justere for eksempel nakkestøtten, så du kan være sikker på, at den matcher det enkelte barn. Og det er uanset hvilken vægt og størrelse dette måtte have.

På den måde får barnet altid den optimale støtte, og kroppen er derfor også ergonomisk placeret korrekt, når du bærer rundt på barnet.

Derudover sørger Cybex Yemaya Denim også for, at du oplever en minimal belastning af din ryg, idet selen i sig selv er designet med fokus på ergonomi.

Det betyder, at du kan bære rundt på dit barn i længere tid ad gangen, uden at det fører til gener i form af ømhed i for eksempel dine skuldre, din ryg eller din lænd.

Det støttes yderligere af de bløde seler og stropper, som modellen er udstyret med. Disse kan nemlig også indstilles, således de passer til din krop.

Stropperne og selerne er desuden polstrede, således de altid føles bløde og behagelige at bære rundt på, og det er med til at sikre, at du har lyst til at bære rundt på dit barn i længere tid ad gangen.

Det er muligt at vaske Cybex Yemaya Denim på 30 grader i vaskemaskinen efter brug. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at en bæresele hurtigt kan blive beskidt ved jævnligt brug. Blandt andet når barnet savler lidt ud på stoffet.

Derfor bør du have en bæresele

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør investere i en god og effektiv bæresele, dog er der især nogle punkter, som der skiller sig ud. Og det er særligt disse, som både du og dit barn kan drage fordel af.

For det første er en bæresele med til at sikre yderligere nærhed mellem barn og forælder.

Det gør, at man kan knytte sig et meget tæt bånd med barnet allerede, fra det er helt spæd, og når det vokser op, er det noget som der kan have en stor indflydelse på det forhold, som der kommer til at herske mellem jer.

Når barnet er så tæt på dig, vil det også have en større lyst til at pludre med dig, og du er derfor med til at øge den motivation for at kommunikere, som et barn gennemgår.

Derudover er en bæresele eller vikle også med til at give barnet en høj grad af tryghed. Når det ligger tæt ind til din krop, føler det sig meget beskyttet, og det er også derfor, at det kan falde i en rolig søvn, når du bærer rundt på det.

Det er desuden også noget, som dine bevægelser er med til at sikre. De er nemlig rolige, og det er også derfor, at der er mange mindre børn, der altid falder i søvn, når de er ude for at køre en tur i bilen. De bliver lullet i søvn af de vuggende bevægelser.

bæresele

Med en vikle eller en sele kan du også være med til at øge den udvikling, som dit barn skal gennemgå.

Det bliver nemlig meget bedre til at aflæse de signaler, som alle vi mennesker udsender, fordi det befinder sig så tæt på dig og dit ansigt.

Det lærer således at forstå de forskellige ansigtsudtryk, som du viser.

Barnet kan desuden hurtigere afkode stemninger, idet det ligger tæt op af dit bryst og kan føle din hjertebanken, og så gør den gode placering desuden også noget godt for den måde, som barnet udvikler sine hofter på. Det er det, som der kaldes for en M- stilling.

Hvis du er interesseret i andre produkter, så se også vores test-guides af Kapsel-kaffemaskiner, Vinduesvaskere, Hårtrimmmere og meget mere her på siden.

Værd at vide om Bæreseler

 • Når du investerer i en bæresele, så er det værd at lægge mærke til, hvilke bærepositioner den kan bruges til, da dette påvirker barnet, og personen der skal have den på.
  Det er værd at lægge mærke til, hvilket stof bæreselen er lavet af, da det hurtigt kan blive meget koldt eller varmt med den på.

Kan man bevæge sig med en bæresele?

Når du bærer rundt på en vikle eller en sele, kan du således også føle en langt større grad af frihed i din hverdag. Det skyldes, at du pludselig kan bære rundt på dit barn samtidig med, at du har dine arme fri.

Det betyder, at du kan få gjort nogle af dine huslige pligter, alt imens du sørger for at have dit barn nær dig.

Du er duende også hurtigt klar til at drage omsorg for dit barn, hvis det har behov for det. Og når barnet bæres på maven, ryggen eller hoften, kan du også aflaste den resterende krop.

Bærer man ellers rundt på sit barn i sine arme, vil det nemlig hurtigt føre til ubehag, ømhed og yderligere gener i kroppen, og det er ikke sundt.

Når du skal finde det perfekte produkt, handler det således om at se alle de muligheder, der byder sig for dig som foræder, hvis du pludselig kan bære dit barn på kroppen samtidig med, at du har dine hænder fri.

bæresele

Du skal derfor blot vurdere, om du er mest til en bæresele eller en vikle. Det er nemlig forskelligt, hvad man personligt finder mest tiltalende, praktisk og behageligt.

Herefter skal du have indstillet eller viklet produktet, så det passer til din krop, og så kan du snart være i gang med at nyde den store grad af frihed, du har forkælet dig selv med.

Er du interesseret i at se andre produkter, så se også vores test-guides om Induktionskogeplader, Yogamåtter, Polaroid kammeraer og meget mere her på siden.

Denne side er anmeldt af: Oskar P. Nørgaard Rating 10/10

 

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information her

Debat omkring hvordan du bruger en bæresele på den sejeste måde
Politiken – Debat
Læs hvorfor dit barn har godt af, at blive båret i en sele
Politiken – Debat