Barstole: Find din ønskede barstol blandt de 22 bedste

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 19.01.2021
Barstole
Vi samler alle test for dig. Forbruger-test.dk anmelder ikke produkterne. Vi samler eksterne anmeldelser sådan, at du kan vælge det rigtige produkt.

Det er blevet mere og mere populært med barstole i hjemmet, fordi de er med til at give en dejlig og afslappet stemning til hjemmet. De kan både bruges til hjemmebaren, køkkenbordet eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, og det vil helt sikkert skabe hygge i dit hjem.

Der findes dog rigtig mange forskellige varianter, og derfor kan det godt være svært at finde ud af, hvilken slags, som passer til dit behov. For at hjælpe dig, har vi fundet 15 af de bedste barstole, så du kan finde præcis den variant, der passer ind i dit hjem. 

Barstole

forbruger-test.dk

Montana Panton One Bar – En klassiker, der aldrig går af mode

Montana Panton One Bar

Montanas Panton One barstol er en klassiker, der helt sikkert vil kunne pynte i dit hjem. Der er tale om en barstol af meget høj kvalitet, som både har et enkelt udtryk samt flere forskellige detaljer, der er med til at give stolen karakter. 

Stolens ben kan enten fås i rustfrit stål eller med andre stelfarver som for eksempel Silk Grey, Black Red eller Beige. På denne måde er det altså muligt selv at vælge forskellige elementer, således det er muligt at finde frem til lige netop den model, der vil kunne passe bedst i dit hjem. Der er altså hermed tale om en klassiker, hvor det er muligt selv at sætte dit personlige præg på stolen. Montana Panton One Bar er en populær model ved Montana selv, hvilket muligvis kan hænge sammen med, at det er en stol, der vil kunne passe ind i langt de fleste hjem, og som vil kunne passe til forskelligt interiør. 

En barstol, der vil klæde de fleste hjem

Udover at kunne vælge farven på stellet, er det også muligt at bestemme farven på selve stolen. Her er det for eksempel muligt at vælge mellem farverne Holmes, Vincent eller Marylinn. Barstolen vil kunne passe til en bordhøjde på 105 cm, og den vil således kunne passe ind i de fleste hjem. Med denne stol vil du investere i en klassiker, som du højst sandsynligt vil være glad for i mange år frem. 

 • Farve: Vælg mellem otte farver
 • Materiale: Rustfrit stål og polyuethan
 • Mål: B 51 x H 94 x D 44 cm

Vouge Counterstol 65 – Elegance i blomstret stil

Vouge Counterstol 65Her ser du en af de mere populære barstole hos unoliving.com  

Denne elegante, stilfulde og smarte barstol fra det hollandske mærke BePureHome er utrolig populær med sit elegante blomstrede mønster. Er du til farver og blomster er denne stol helt sikkert noget for dig.

Lad dit køkken eller din spisestue lyse op med denne barstol der nærmest kan betragtes som et smykke i dit hjem.

Sædet med den smukke runde form, er dækket af blød men slidstærk polyestervelour hvilket giver et luksuriøst udseende. Samtidig er stolen nem at rengøre.

Metalbasen, med den praktiske fodstøtte har fået en finish med sort pulverlakering, hvilket giver et flot modspil til det blomstrede mønster.

BePureHome simpelt og luksuriøst.

Det Hollandske brand BePureHome har fået vokseværk og er de seneste år blevet mere og mere populært. Måske fordi de fokuserer på det autentiske look i deres design og materialevalg.

De ønsker at give forbrugeren mulighed for at kunne sætte et unikt præg på deres boligindretning, ved at kombinere forskellige materialer med unikke print.

Samtidig er mærket karakteriseret ved at være enkelt, og i en god kvalitet.
Det giver en robust stil som dog samtidig er elegant og smart.

De stræber efter at finde en god balance mellem kvalitet og økonomi, derfor bliver mange af deres møbler stadig produceret i Holland, selvom de også outsourcer til fabrikker i andre lande. 

 •         Farve: Blomstret 
 •         Materiale: polyester velour og metal
 •         Mål: 89x50x55

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flaire Counterstol – Klassik og elegant Look

Flaire CounterstolDenne bløde runde barstol, i smukt lysebrunt læder, er et af top-produkterne hos ILVA

I 1980’erne var det brune læderlook virkelig in – og dette årti er nu ved at blomstre op igen i modebranchen, om end i en lidt lettere og lysere stil

Stolen her har en højde på 90 cm, og runde ben i sortlakeret metal, benstøtten er ganske tynd og diskret arbejdet ind i det klassiske design. De runde bløde former gør stolene indbydende og tiltrækkende at se på, og selvfølgelig lækker at sidde i.

Skab harmoni i din indretning

Brugen af læder i indretningen kan virkelig være med til at skabe harmoni og hygge i et rum, hvis man altså finder balancen. For meget læder i indretningen kan nemlig hurtigt komme til at have den modsat virkning, uharmonisk, tung og voldsom.

Barstolene vil være det perfekte supplement til en i forvejen klassisk og let indretning. Det brune læder spiller godt mod det enkle sorte stel. Har du i forvejen en lidt rå stil passer de flotte kontrast syninger perfekt ind. 

Husk altid at pleje dine læderprodukter, så holder de længere og vil være nemmere at rengøre. Ubehandlet læder er desværre ret sart, og suger lystigt til sig af alt hvad der evt. spildes på det, men det er heldigvis nemt at vedligeholde, blot man plejer det korrekt fra starten.

 • Farve: Lys brun
 • Materiale: Læder og metal
 • Mål: 90x50x58

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Deia Barstol – Retro cool look i sort læder

Deia BarstolHos ILVA er denne barstol i sort kunstlæder netop nu en af deres topmodeller.

Der er ingen tvivl om at sort læder igen er totalt retro-cool. Det har det været flere gange før, og dermed kan man jo næsten kalde det for tidløst design når producenter vælger at lave møbler i sort læder.

Barstolen her har, med sin bløde og kantede udformning, et vintage look – og passer perfekt ind i den nutidige populære, minimalistiske og nordiske stil, som mange vælger at indrette sig med.

Er du til et lyst look, eller mere til naturlige og varme træsorter kan du altid pifte indretningen op med sort læder.

Vælger du denne barstol fortryder du ikke at du måske har valgt et lidt dyrere produkt, for du får en stol som altid vil passe i dit hjem på trods af skiftende modetendenser, boligindretnings råd og din personlige stil.

Klassisk med kant.

Sort har altid været på mode – og denne barstol er ingen undtagelse, med sit klassiske vintage look vil den altid passe ind. Alligevel har stolen kant med de vinklede ben, og giver et minimalistisk udtryk.

Med kunstlæder har du knap så meget arbejde som med ægte læder, og især til køkkenet kan dette være en fordel. Stolen er nem at rengøre uanset hvad der spildes herpå. Brug blot en klud og almindelig sæbe.

 •         Farve: Sort
 •         Materiale: Læder og metal
 •         Mål: 89x50x55

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

HAY – AAS 32 Barstol – Godt anmeldt hos forbrugerne

HAY - AAS 32 Barstol

Denne barstol fra HAY har fået 5/5 fra anmelderne på Connox.

HAY barstolen er super elegant, som vi kender resten af HAY kollektionen. HAY er førende på markedet, når det gælder design, og de er kendte for deres eksklusive og nordiske design. Denne barstol er neutralfarvet, men samtidig lys på grund af det sæbebehandlede eg. Den vil derfor ikke give associationer til billige barstole på en snusket bar, men den udtrykker eksklusivitet og lyser op i rummet. 

Barstolen er nem at gøre rent, da sædet er lavet i polypropylene. Farverne er også lyse, og det er dermed en barstol man vil få øje på. Stole, som denne fra HAY, skal ikke gemmes væk, men skal vises frem for det flotte design. 

 • Farve: grå og hvid
 • Materiale: polypropylene stel i sæbebehandlet eg
 • Mål: 50 x 43 x 74/85 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lausanne Bar stol – Den feminine og lækre barstol

 Lausanne Bar stol

Denne barstol fra Lausanne er behagelig, feminin og i velour. Lausanne barstol er virkelig fin og helt anderledes end mange andre barstole. De fleste barstole er mørke i deres udtryk, og designet er mere maskulint. Denne barstol udstråler selvsikkerhed og er mere feminint betonet. Dog betyder det ikke, at den ekskluderer mandlige købere – den vil netop skille sig ud, men samtidig være en magnet for de fleste, da den gør dig bemærket i et smukt design, i materiale og farve.

Sædet er super behageligt og lækkert i lyseødt velour. Stellet er i messing. Denne stol er virkelig smukt designet og passer godt ind i de nyeste trends inden for design og møbler. Hvis du er modig, skal du købe denne barstol. 

 • Farve: lyserød
 • Materiale: Velour og messing
 • Mål: 60 x 55 x 108 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

by Lassen – ML42 Counterstol – Den eksklusive barstol

by Lassen - ML42 Counterstol

Køb denne barstool for designets skyld – Mogens Lassen er den populære designer bag. Mogens Lassen var en dansk arkitekt, der var en central spiller i funktionalismen. Designet er fra 1942 – og du får derved et stykke dansk designhistorie. Barstolen er i den høje ende af prisskalaen, men du skal købe den for designets skyld, og fordi du sætter pris på dette. Den vil helt sikkert blive bemærket, og stolen i sig selv er også virkelig flot. 

Stolen er i lækkert sort bøg og messing, og den kan passe ind til ethvert køkken, men udtrykker samtidig eksklusivitet og elegance. 

Udvalgte specifikationer:

 • Farve: sort
 • Materiale: bøg og messing
 • Mål: 55,5 x 69 x 55,5 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SIKA DESIGN Pluto barstol – Perfekt til udendørs brug

SIKA DESIGN Pluto barstol

Denne barstol er perfekt til udendørs brug, for eksempel på din terrasse. Pluto designet fra SIKA er lavet af art-fibre, der kan tåle alt slags vejr. Har du derfor en udendørs bar, en terrasse hvor du gerne vil kunne se ud eller lignende? Så kan du overveje denne barstol fra SIKA DESIGN. Stolen er holdbar, lavet af miljøvenlige materialer og nem at gøre rent. Den er dermed oplagt på rigtig mange måder. 

Du behøver naturligvis ikke bruge barstolen udenfor, den kan sagtens stå i et køkken eller en stue. Barstolen er blot praktisk på den måde, at du altid kan tage den med udenfor. Du skal ikke bekymre dig om sol, regn eller dårligt vejr. Stolen er derudover behagelig at sidde i, da den har armlæn. 

Udvalgte specifikationer

 • Farve: sort
 • Materiale: metal og flettede fibre
 • Mål: 104 x 54 x 57 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Erik Bagger barstol – Curves Bar – H 77 cm – Sort – Med kurvede former

Barstole

Her finder du en barstol, der med sit kurvede design skaber et pænt og elegant udtryk i hjemmet. Denne barstol er en af de bedste i test grundet den høje kvalitet og det smukke udseende.

Barstole som denne er sort i farven hele vejen igennem, og har med sin sædehøjde på 77 cm nogle høje ben af askefiner. Det er derfor en højere barstol. Derudover er selve sædet på stolen betrukket med ægte læder udover behageligt skum. Læderet er smukt, og så er det slidstærkt.

Det, som denne barstol helt klart vinder på, er dens:

 • Smukke, sorte og elegante design med kurver
 • Utrolig behagelige sæde 
 • Materialer som er af højeste kvalitet 

Med denne barstol fra Erik Bagger er du sikret en stol, som holder i mange år, og som vil pryde dit hjem med elegance med sit flotte kurvede sæde og lange sorte ben. Lige så flot som stolen er, lige så god og behagelig er den også at sidde på.

Erik Bagger barstol – Curves Counter – H 67 cm – Sort/lysegrå – Med lysegråt design

Leder du efter en pæn barstol, som indbyder til lange snakke ved køkkenbordet eller hyggelige snakke i hyggehjørnet i hjemmet, så er denne stol fra Erik Bagger et ideelt valg for dig. Med en sædehøjde på 67 cm er den perfekt til forskellige rum i dit hjem, som blandt andet ved køkkenøen eller i din hjemmebar. 

Selve designet er enkelt med sine ben af askefiner og sæde betrukket med lysegråt tekstil, som lysner op i hjemmet. Selve sædet er af skum, som er blevet formet med et kurvet design, der både ser godt ud og er dejligt at sidde på. Hele vejen igennem er der blevet brugt materialer af god kvalitet, og derfor er det både en slidstærk og behagelig stol.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med denne stol er du altså sikret:

 • Et pænt, men afslappet udseende
 • Fremragende komfort
 • Tekstil af uld og viskose af allerhøjeste kvalitet 

Barstole er stole, hvor det er vigtigt, at man føler sig godt tilpas, og det sikrer du dig med denne Erik Bagger barstol. 

Erik Bagger barstol – Curves Bar – H 77 cm – Natur/sort – Med smuk eg

Barstole

Er du til naturfarver, er denne barstol lige noget for dig. Her får du nemlig en stol, som har ben af egefiner, der skaber en flot og naturlig stemning i hjemmet. Med sine høje ben har stolen en sædehøjde på hele 77 cm. Alle materialerne af er fremragende kvalitet, hvilket også er derfor, at stolen vil holde i mange år i hjemmet uden at se kedelig og slidt ud. 

Barstole med sæde af skum giver en god komfort, hvilket der er ved denne. Det er betrukket med mørkegråt tekstil af viskose og uld, så er du sikret, at man sidder dejligt og afslappet i den. En barstol er netop en stol, som udstråler afslapning, hvilket denne stol fra Erik Bagger virkelig opfylder med sit kurvede sæde. Med sit lille ryglæn og sædedybde på 40 cm er der mulighed for at sætte sig godt tilbage.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det bedste ved denne barstol er: 

 • Det behagelige sæde, som indbyder til mange timers snak og hygge
 • Det naturlige udseende med eg
 • Det mørkegrå og lækre design 

Det er derfor et sikkert valg at vælge denne barstol, da du vil få en stol, som både ser pæn ud i dit hjem, men som også er behagelig og hyggelig.

Jørgen Bækmark barstol – J164B – Sort/natur – Med flet af smuk naturfarve

Barstole

Har du altid været fascineret af de klassiske stole med flet, så er denne nye og opdaterede klassiker helt sikkert et match. Denne barstol fra Jørgen Bækmark er nemlig inspireret af de gamle stole med flet fra 1960’erne, og denne opdaterede barstol er lanceret i forbindelse med Bækmarks 90 års fødselsdag.

Denne J164B barstol er den perfekte stol til at have stående ved køkkenøen, i stuen eller et helt andet sted, hvor det smukke og tidsløse design vil pryde rummet. Grundet de perfekte mål med en siddehøjde på 77 cm passer den til de fleste scenarier, hvor du mangler et hyggeligt og afslappet sted at sidde.

Med stolen fra Jørgen Bækmark er du også sikret materialer af høj kvalitet. Selve stolen er af eg, som er lakeret med sort, hvilket giver et stilet og enkelt udseende. Selve sædet er også af eg, som er flettet med hænderne. 

Barstole har mange fantastiske egenskaber, og ved netop denne stol er også værd at nævne, at:

 • Den er nem at rengøre med en let fugtet klud
 • Træet, som er brugt, er FSC-certificeret og derfor miljøvenligt
 • Med et så enkelt og pænt design, er du sikret, at den aldrig går af mode

Er du derfor til den kendte flettede klassiker, så er denne barstol din nye bedste ven. Den vil med sit flettede design bidrage med en skøn og hurtig siddeplads i hjemmet.

Jørgen Bækmark barstol – J165B – Natur – En nyfortolket klassiker med eg og flet

Barstole

I anledning af Jørgen Bækmarks 90-års fødselsdag blev der designet og produceret nye møbler med inspiration fra de gamle klassikere. En af dem er denne J165B barstol, som med sit enkle design udstråler lethed og stilfuldhed. 

Materialet, som er brugt hele vejen igennem, er egetræ, der giver et smukt udseende i ethvert rum med sin naturfarve. Egetræ er pænt, men det er også meget stærkt og holdbart, hvilket er derfor, det er et godt materiale at lave en barstol i. Du skal derfor ikke være bange for, at den hurtigt kommer til at se grim og brugt ud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Barstole varierer meget i højden, og sædehøjden på denne barstol er 75 cm. Det smarte ved denne er, at der er forskellige steder op ad stolebenene, hvor du kan sætte dine fødder på. Derfor kan man sidde lige, som det føles bedst og mest afslappet. 

Med denne barstol uden ryg får du derfor en stol med:

 • Et stilrent og tidsløst design med eg og flet
 • Muligheden for at placere fødderne forskellige steder
 • En smart og uformel siddeplads, som ikke fylder meget i hjemmet

Går du derfor og leder efter en stilfuld barstol, som både er helt naturfarvet, med flet og smart fodstøtte, så er denne J165B barstol fra Jørgen Bækmark helt sikkert din nye favoritstol.

Jørgen Bækmark counterstol – J164C – Sort/natur – Med klassisk flet og sorte ben

Barstole

Med sit smukke og klassiske udseende er dette en af de bedste barstole på markedet. Barstole, som denne J164C, er inspireret af gamle klassikere, som blot har fået et opdateret og mere moderne look. Designet er pænt og tidsløst, og derfor vil stolen være med til at pryde dit hjem i mange år fremad.

Sædehøjden er 67 cm og er derfor en meget almindelig højde, som passer til de fleste scenerier. Du kan derfor bruge stolen, lige hvor du har brug for den. Med det smukke design vil den både se flot ud i køkkenet, stuen eller et helt tredje sted.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sædet er flettet og uden ryglæn, og derfor virker den også meget let og simpel at have stående. Det er en uformel ekstra plads i hjemmet, som alligevel er flot af have fremme. Med sine forskellige højdeniveauer til fødderne er det muligt at sidde i dejlige og afslappede stillinger ved køkkenbordet eller i hyggehjørnet i stuen.

Derudover er det ideelt at vide, at denne barstol er:

 • Af eg hele vejen igennem, hvor benene blot er lakeret med sort
 • Miljøvenlig, da egetræet er FSC-certificeret, og derfor kan du have god samvittighed
 • Nem at tørre af med en klud 

Hvis du derfor leder efter en komfortabel, enkel barstol, som stadig gerne må have træk fra de gamle og klassiske fletmøbler, så er denne barstol fra Jørgen Bækmark et glimrende valg for dig.

Isabella barstol mørkebrun – Med et råt og lækkert retro look

 

Barstole

Med sit mørkebrune og retro look giver denne barstol utrolig meget til rummets indretning og stil. Her får du altså både en stol, som er behagelig at sidde på, og som ser flot ud i et hvert rum i hjemmet. På trods af sit retro look er den stadig enkel og pæn med sine høje sorte ben af jern. 

Selve sædet på barstolen er blevet polstret med PU, og det er med til at gøre sædet behageligt og tilpas blødt at sidde på. Du vil derfor få en ekstra siddeplads, som er behagelig, uformel og hurtigt kan rykkes rundt.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne barstol med mørkebrunt og sort design har derudover:

 • En sædehøjde på 73 cm
 • En sædedybde på 39 cm 
 • Ikke muligheden for at blive justeret i højden 

Barstole med et så flot, råt og retro look er derfor et rigtig godt bud på netop den ekstra siddeplads, som du står og mangler.

Olivia barstol mørkegrå m. gul syning – Med kant og gule syninger

BarstoleDenne Olivia barstol er ved første øjekast meget simpel, men når man kigger nærmere, opdager man de fine detaljer, som er med til at gøre denne stol unik. 

Hele vejen igennem kører det mørkegrå tema lige fra sædet og ned til stålfoden. Dét som skiller sig ud, er den gule syning, som er i det mørke sæde. Dette er med til at give stolen sit helt eget unikke udseende, og derved skiller den sig ud fra den ellers normale og klassiske mørke barstol.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Barstole, som denne Olivia barstol, er derfor en af de bedste på markedet grundet:

 • Det unikke og kantede design med den gule syning 
 • Muligheden for at justere sædehøjden 
 • Det komfortable sæde

Du kan derfor roligt erhverve dig denne Olivia barstol, hvis du søger en stol, som har et unikt og anderledes look uden at blive for iøjnefaldende.

Chen barstol sort/stål – Til det skandinaviske og klassiske hjem

BarstoleSøger du en barstol, som passer ind i dit hjem, der er præget af den nordiske stil med rene linjer, så er denne Chen barstol et godt bud på din nye ekstra siddeplads.

Med dens enkle og rene look passer den ind i alle hjemmets rum, og du vil derfor kunne sætte den, hvor du mangler en uformel og hurtig plads. Materialerne i stål og PVC er af god kvalitet, og vil passe ind i mange moderne minimalistiske danske hjem. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Barstole som denne har en sædehøjde på 76 cm, og det er derfor en høj barstol. Dog kan den ikke justeres lavere eller højere i sædehøjden. Om denne stol er det også værd at vide, at den:

 • Har en sædedybde på 52 cm, og derfor er rummelig at sidde på
 • Har et solidt ryglæn, som giver mulighed for afslapning
 • Vejer 6,8 kg 

Er minimalisme derfor et tema i dit hjems indretning, vil denne høje Chen barstol uden tvivl passe perfekt ind i ethvert rum.

Barstol Mette – Med støtte til foden og lækkert sort look

Barstole

Denne barstol kan med sit enkle look passe perfekt ind i et hvert scenarie, hvor du har brug for en ekstra uformel siddeplads. Med sit sorte sæde i PU er du sikkert en god og behagelig plads i køkkenet, stuen, hjemmebaren eller et helt fjerde sted.

Barstole varierer meget i udseende og har alle forskellige egenskaber. En af de smarte egenskaber, som denne barstol besidder, er muligheden for at dreje hele vejen rundt. Dette giver meget frihed. Derudover kan sædehøjden justeres fra 56 cm til 80 cm. For at gøre oplevelsen mere behagelig er der en støtte til foden, og du kan derfor hurtigt finde den rette position på stolen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nogle andre specifikationer ved Mette barstolen er, at:

 • Foden og understellet er af stål, som skaber et rent og minimalistisk look
 • Sædedybden er 49 cm
 • Barstolens ryg er blødt og behageligt at læne sig op ad

Frihed, minimalisme og muligheder er derfor nøgleord ved denne barstol. Mangler du derfor en barstol, som kan bruges til alt lige fra store fester til køkkenet, er denne stol et helt gennemført match til dig og dine ønsker.

Barstol Mathilde – Med et unikt og moderne design

Barstole

På trods af denne barstols skandinaviske og minimalistiske design skiller den sig lidt ud grundet ryglænets specielle form. Dette giver et unikt og smart look til hjemmets indretning, og er derfor ikke kun med til at skabe en ekstra plads, men også med til at sætte hjemmets smukke stil. 

Barstole, som denne Mathilde barstol, giver mulighed for at ændre nemt på sædehøjden fra 80 cm og ned til 56 cm, som passer til de fleste scenarier. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sædet er af materialet PU. Det er hurtigt og nemt at gøre rent med en klud, hvis du skulle spilde noget på det, og du skal derfor ikke bekymre dig, hvis den står i hjemmebaren eller køkkenet. 

Udover dette er det med stolen også muligt at:

 • Bruge fodstøtten til at finde en afslappet siddeposition 
 • Dreje hele 360 grader rundt, som giver en dejlig frihed 
 • Sidde sig godt tilbage, da den har en sædedybde på 56 cm

Søger du en moderne og minimalistisk, men lidt anderledes barstol? Så kan Mathilde barstolen altså helt klart berige dit hjem.

Nanna barstol brun/sølv – Med et varmt og charmerende udseende

Barstole

Mangler du en stol, som kan bryde de sorte og hvide skandinaviske farver, der er gennemgående i de fleste danskeres hjem, så kan denne Nanna barstol hjælpe dig. Denne stol skiller sig ud fra de klassiske sorte barstole, men holder stadig sit minimalistiske look. 

Sædet på barstolen er af brunt PU, og derfor føles det utrolig behageligt og rart at sidde på. Derudover giver den brune farve en helt utrolig god varme i hjemmet, som kan bryde den kolde skandinaviske stil en smule.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Nanna barstolen er helt sikkert et godt valg grundet: 

 • Muligheden for at ændre højden på sædet fra 87 cm til 112 cm 
 • Muligheden for at hvile benene på en fodstøtte 
 • At den er nem at holde pæn og gøre rent

Alle disse ovenstående egenskaber ved Nanna barstolen gør, at den virkelig er værd at købe som en ekstra og god siddeplads i hjemmet.

Alena barstol sort – Til det minimalistiske hjem

Barstole

Her finder du en helt klassisk sort og stålfarvet barstol, som passer godt ind til i det helt enkle og rene hjem. Alena barstol vil være en ekstra siddeplads, som du med glæde kan tilbyde dine gæster at bruge. 

Et plus ved denne barstol er, at den kan justeres i højden. Barstole, som denne, kan med dens sænke og hæve egenskab ændres på højden, hvor det laveste er 80 cm og det højeste er 114 cm. Dette giver også mulighed for at bruge den til både høje og lave borde.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Ydermere har stolen med sit flotte og enkle design disse specifikationer:

 • Materialer i PU, som både er smukt og holdbart 
 • En bredde på 46 cm
 • En elegant og praktisk fodstøtte

Denne Alena barstol kan derfor kun være med til at give dit hjem et ekstra pænt element til den minimalistiske og stilrene indretning.

Erik Bagger barstol – Curves Counter – H 67 cm – Natur/sort – Med læder og eg

Barstole

Med sine 67 cm i sædehøjde kan du bruge denne barstol til lidt af hvert. Den er både perfekt til hjemmebaren, til køkkenøen eller hvad du nu står og mangler. Med denne barstol fra Erik Bagger får du både den smukke eg, som giver elegance, samt det rå læder, som skaber et stilet look.

Kvaliteten er i top ved alle materialer, som er brugt til denne stol, og derfor kan du være sikker på, at stolen bliver ved med at have sit smukke udseende i lang tid. Læderet, som det kurvede skumsæde er betrukket med, er Passport læder, der både er dejlig blødt og slidstærkt. Benene på stolen af egefiner ser smukt ud, og er kun med til at give et ekstra plus til dit hjem. 

Vælger du denne stol, får du altså:

 • Smukt læder og eg på samme stol, som giver et helt unikt look i hjemmet
 • Et kurvet sæde, som både ser smart ud og er behageligt at bruge
 • En barstol, som er af høj kvalitet og derfor holder sig pæn i mange år

Er du derfor på udkig efter en barstol med almindelig højde, som bare giver noget ekstra til hjemmets indretning, så er denne et perfekt valg for dig. Med det flotte udseende og det behagelige sæde vil barstolen helt klart blive din nye kærlighed. 

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her