Barstole: Find din ønskede barstol blandt de 15 bedste

Barstole
Udgivet 31.03.2020|Senest redigeret 07.04.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Det er blevet mere og mere populært med barstole i hjemmet, fordi de er med til at give en dejlig og afslappet stemning til hjemmet. De kan både bruges til hjemmebaren, køkkenbordet eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, og det vil helt sikkert skabe hygge i dit hjem.

Der findes dog rigtig mange forskellige varianter, og derfor kan det godt være svært at finde ud af, hvilken slags, som passer til dit behov. For at hjælpe dig, har vi fundet 15 af de bedste barstole, så du kan finde præcis den variant, der passer ind i dit hjem. 

Barstole

forbruger-test.dk

Erik Bagger barstol – Curves Bar – H 77 cm – Sort – Med kurvede former

Barstole

Her finder du en barstol, der med sit kurvede design skaber et pænt og elegant udtryk i hjemmet. Denne barstol er en af de bedste i test grundet den høje kvalitet og det smukke udseende.

Barstole som denne er sort i farven hele vejen igennem, og har med sin sædehøjde på 77 cm nogle høje ben af askefiner. Det er derfor en højere barstol. Derudover er selve sædet på stolen betrukket med ægte læder udover behageligt skum. Læderet er smukt, og så er det slidstærkt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det, som denne barstol helt klart vinder på, er dens:

 • Smukke, sorte og elegante design med kurver
 • Utrolig behagelige sæde 
 • Materialer som er af højeste kvalitet 

Med denne barstol fra Erik Bagger er du sikret en stol, som holder i mange år, og som vil pryde dit hjem med elegance med sit flotte kurvede sæde og lange sorte ben. Lige så flot som stolen er, lige så god og behagelig er den også at sidde på.

Erik Bagger barstol – Curves Counter – H 67 cm – Sort/lysegrå – Med lysegråt design

Leder du efter en pæn barstol, som indbyder til lange snakke ved køkkenbordet eller hyggelige snakke i hyggehjørnet i hjemmet, så er denne stol fra Erik Bagger et ideelt valg for dig. Med en sædehøjde på 67 cm er den perfekt til forskellige rum i dit hjem, som blandt andet ved køkkenøen eller i din hjemmebar. 

Selve designet er enkelt med sine ben af askefiner og sæde betrukket med lysegråt tekstil, som lysner op i hjemmet. Selve sædet er af skum, som er blevet formet med et kurvet design, der både ser godt ud og er dejligt at sidde på. Hele vejen igennem er der blevet brugt materialer af god kvalitet, og derfor er det både en slidstærk og behagelig stol.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med denne stol er du altså sikret:

 • Et pænt, men afslappet udseende
 • Fremragende komfort
 • Tekstil af uld og viskose af allerhøjeste kvalitet 

Barstole er stole, hvor det er vigtigt, at man føler sig godt tilpas, og det sikrer du dig med denne Erik Bagger barstol. 

Erik Bagger barstol – Curves Bar – H 77 cm – Natur/sort – Med smuk eg

Barstole

Er du til naturfarver, er denne barstol lige noget for dig. Her får du nemlig en stol, som har ben af egefiner, der skaber en flot og naturlig stemning i hjemmet. Med sine høje ben har stolen en sædehøjde på hele 77 cm. Alle materialerne af er fremragende kvalitet, hvilket også er derfor, at stolen vil holde i mange år i hjemmet uden at se kedelig og slidt ud. 

Barstole med sæde af skum giver en god komfort, hvilket der er ved denne. Det er betrukket med mørkegråt tekstil af viskose og uld, så er du sikret, at man sidder dejligt og afslappet i den. En barstol er netop en stol, som udstråler afslapning, hvilket denne stol fra Erik Bagger virkelig opfylder med sit kurvede sæde. Med sit lille ryglæn og sædedybde på 40 cm er der mulighed for at sætte sig godt tilbage.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det bedste ved denne barstol er: 

 • Det behagelige sæde, som indbyder til mange timers snak og hygge
 • Det naturlige udseende med eg
 • Det mørkegrå og lækre design 

Det er derfor et sikkert valg at vælge denne barstol, da du vil få en stol, som både ser pæn ud i dit hjem, men som også er behagelig og hyggelig.

Jørgen Bækmark barstol – J164B – Sort/natur – Med flet af smuk naturfarve

Barstole

Har du altid været fascineret af de klassiske stole med flet, så er denne nye og opdaterede klassiker helt sikkert et match. Denne barstol fra Jørgen Bækmark er nemlig inspireret af de gamle stole med flet fra 1960’erne, og denne opdaterede barstol er lanceret i forbindelse med Bækmarks 90 års fødselsdag.

Denne J164B barstol er den perfekte stol til at have stående ved køkkenøen, i stuen eller et helt andet sted, hvor det smukke og tidsløse design vil pryde rummet. Grundet de perfekte mål med en siddehøjde på 77 cm passer den til de fleste scenarier, hvor du mangler et hyggeligt og afslappet sted at sidde.

Med stolen fra Jørgen Bækmark er du også sikret materialer af høj kvalitet. Selve stolen er af eg, som er lakeret med sort, hvilket giver et stilet og enkelt udseende. Selve sædet er også af eg, som er flettet med hænderne. 

Barstole har mange fantastiske egenskaber, og ved netop denne stol er også værd at nævne, at:

 • Den er nem at rengøre med en let fugtet klud
 • Træet, som er brugt, er FSC-certificeret og derfor miljøvenligt
 • Med et så enkelt og pænt design, er du sikret, at den aldrig går af mode

Er du derfor til den kendte flettede klassiker, så er denne barstol din nye bedste ven. Den vil med sit flettede design bidrage med en skøn og hurtig siddeplads i hjemmet.

Jørgen Bækmark barstol – J165B – Natur – En nyfortolket klassiker med eg og flet

Barstole

I anledning af Jørgen Bækmarks 90-års fødselsdag blev der designet og produceret nye møbler med inspiration fra de gamle klassikere. En af dem er denne J165B barstol, som med sit enkle design udstråler lethed og stilfuldhed. 

Materialet, som er brugt hele vejen igennem, er egetræ, der giver et smukt udseende i ethvert rum med sin naturfarve. Egetræ er pænt, men det er også meget stærkt og holdbart, hvilket er derfor, det er et godt materiale at lave en barstol i. Du skal derfor ikke være bange for, at den hurtigt kommer til at se grim og brugt ud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Barstole varierer meget i højden, og sædehøjden på denne barstol er 75 cm. Det smarte ved denne er, at der er forskellige steder op ad stolebenene, hvor du kan sætte dine fødder på. Derfor kan man sidde lige, som det føles bedst og mest afslappet. 

Med denne barstol uden ryg får du derfor en stol med:

 • Et stilrent og tidsløst design med eg og flet
 • Muligheden for at placere fødderne forskellige steder
 • En smart og uformel siddeplads, som ikke fylder meget i hjemmet

Går du derfor og leder efter en stilfuld barstol, som både er helt naturfarvet, med flet og smart fodstøtte, så er denne J165B barstol fra Jørgen Bækmark helt sikkert din nye favoritstol.

Jørgen Bækmark counterstol – J164C – Sort/natur – Med klassisk flet og sorte ben

Barstole

Med sit smukke og klassiske udseende er dette en af de bedste barstole på markedet. Barstole, som denne J164C, er inspireret af gamle klassikere, som blot har fået et opdateret og mere moderne look. Designet er pænt og tidsløst, og derfor vil stolen være med til at pryde dit hjem i mange år fremad.

Sædehøjden er 67 cm og er derfor en meget almindelig højde, som passer til de fleste scenerier. Du kan derfor bruge stolen, lige hvor du har brug for den. Med det smukke design vil den både se flot ud i køkkenet, stuen eller et helt tredje sted.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sædet er flettet og uden ryglæn, og derfor virker den også meget let og simpel at have stående. Det er en uformel ekstra plads i hjemmet, som alligevel er flot af have fremme. Med sine forskellige højdeniveauer til fødderne er det muligt at sidde i dejlige og afslappede stillinger ved køkkenbordet eller i hyggehjørnet i stuen.

Derudover er det ideelt at vide, at denne barstol er:

 • Af eg hele vejen igennem, hvor benene blot er lakeret med sort
 • Miljøvenlig, da egetræet er FSC-certificeret, og derfor kan du have god samvittighed
 • Nem at tørre af med en klud 

Hvis du derfor leder efter en komfortabel, enkel barstol, som stadig gerne må have træk fra de gamle og klassiske fletmøbler, så er denne barstol fra Jørgen Bækmark et glimrende valg for dig.

Isabella barstol mørkebrun – Med et råt og lækkert retro look

 

Barstole

Med sit mørkebrune og retro look giver denne barstol utrolig meget til rummets indretning og stil. Her får du altså både en stol, som er behagelig at sidde på, og som ser flot ud i et hvert rum i hjemmet. På trods af sit retro look er den stadig enkel og pæn med sine høje sorte ben af jern. 

Selve sædet på barstolen er blevet polstret med PU, og det er med til at gøre sædet behageligt og tilpas blødt at sidde på. Du vil derfor få en ekstra siddeplads, som er behagelig, uformel og hurtigt kan rykkes rundt.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne barstol med mørkebrunt og sort design har derudover:

 • En sædehøjde på 73 cm
 • En sædedybde på 39 cm 
 • Ikke muligheden for at blive justeret i højden 

Barstole med et så flot, råt og retro look er derfor et rigtig godt bud på netop den ekstra siddeplads, som du står og mangler.

Olivia barstol mørkegrå m. gul syning – Med kant og gule syninger

BarstoleDenne Olivia barstol er ved første øjekast meget simpel, men når man kigger nærmere, opdager man de fine detaljer, som er med til at gøre denne stol unik. 

Hele vejen igennem kører det mørkegrå tema lige fra sædet og ned til stålfoden. Dét som skiller sig ud, er den gule syning, som er i det mørke sæde. Dette er med til at give stolen sit helt eget unikke udseende, og derved skiller den sig ud fra den ellers normale og klassiske mørke barstol.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Barstole, som denne Olivia barstol, er derfor en af de bedste på markedet grundet:

 • Det unikke og kantede design med den gule syning 
 • Muligheden for at justere sædehøjden 
 • Det komfortable sæde

Du kan derfor roligt erhverve dig denne Olivia barstol, hvis du søger en stol, som har et unikt og anderledes look uden at blive for iøjnefaldende.

Chen barstol sort/stål – Til det skandinaviske og klassiske hjem

BarstoleSøger du en barstol, som passer ind i dit hjem, der er præget af den nordiske stil med rene linjer, så er denne Chen barstol et godt bud på din nye ekstra siddeplads.

Med dens enkle og rene look passer den ind i alle hjemmets rum, og du vil derfor kunne sætte den, hvor du mangler en uformel og hurtig plads. Materialerne i stål og PVC er af god kvalitet, og vil passe ind i mange moderne minimalistiske danske hjem. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Barstole som denne har en sædehøjde på 76 cm, og det er derfor en høj barstol. Dog kan den ikke justeres lavere eller højere i sædehøjden. Om denne stol er det også værd at vide, at den:

 • Har en sædedybde på 52 cm, og derfor er rummelig at sidde på
 • Har et solidt ryglæn, som giver mulighed for afslapning
 • Vejer 6,8 kg 

Er minimalisme derfor et tema i dit hjems indretning, vil denne høje Chen barstol uden tvivl passe perfekt ind i ethvert rum.

Barstol Mette – Med støtte til foden og lækkert sort look

Barstole

Denne barstol kan med sit enkle look passe perfekt ind i et hvert scenarie, hvor du har brug for en ekstra uformel siddeplads. Med sit sorte sæde i PU er du sikkert en god og behagelig plads i køkkenet, stuen, hjemmebaren eller et helt fjerde sted.

Barstole varierer meget i udseende og har alle forskellige egenskaber. En af de smarte egenskaber, som denne barstol besidder, er muligheden for at dreje hele vejen rundt. Dette giver meget frihed. Derudover kan sædehøjden justeres fra 56 cm til 80 cm. For at gøre oplevelsen mere behagelig er der en støtte til foden, og du kan derfor hurtigt finde den rette position på stolen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nogle andre specifikationer ved Mette barstolen er, at:

 • Foden og understellet er af stål, som skaber et rent og minimalistisk look
 • Sædedybden er 49 cm
 • Barstolens ryg er blødt og behageligt at læne sig op ad

Frihed, minimalisme og muligheder er derfor nøgleord ved denne barstol. Mangler du derfor en barstol, som kan bruges til alt lige fra store fester til køkkenet, er denne stol et helt gennemført match til dig og dine ønsker.

Barstol Mathilde – Med et unikt og moderne design

Barstole

På trods af denne barstols skandinaviske og minimalistiske design skiller den sig lidt ud grundet ryglænets specielle form. Dette giver et unikt og smart look til hjemmets indretning, og er derfor ikke kun med til at skabe en ekstra plads, men også med til at sætte hjemmets smukke stil. 

Barstole, som denne Mathilde barstol, giver mulighed for at ændre nemt på sædehøjden fra 80 cm og ned til 56 cm, som passer til de fleste scenarier. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sædet er af materialet PU. Det er hurtigt og nemt at gøre rent med en klud, hvis du skulle spilde noget på det, og du skal derfor ikke bekymre dig, hvis den står i hjemmebaren eller køkkenet. 

Udover dette er det med stolen også muligt at:

 • Bruge fodstøtten til at finde en afslappet siddeposition 
 • Dreje hele 360 grader rundt, som giver en dejlig frihed 
 • Sidde sig godt tilbage, da den har en sædedybde på 56 cm

Søger du en moderne og minimalistisk, men lidt anderledes barstol? Så kan Mathilde barstolen altså helt klart berige dit hjem.

Nanna barstol brun/sølv – Med et varmt og charmerende udseende

Barstole

Mangler du en stol, som kan bryde de sorte og hvide skandinaviske farver, der er gennemgående i de fleste danskeres hjem, så kan denne Nanna barstol hjælpe dig. Denne stol skiller sig ud fra de klassiske sorte barstole, men holder stadig sit minimalistiske look. 

Sædet på barstolen er af brunt PU, og derfor føles det utrolig behageligt og rart at sidde på. Derudover giver den brune farve en helt utrolig god varme i hjemmet, som kan bryde den kolde skandinaviske stil en smule.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Nanna barstolen er helt sikkert et godt valg grundet: 

 • Muligheden for at ændre højden på sædet fra 87 cm til 112 cm 
 • Muligheden for at hvile benene på en fodstøtte 
 • At den er nem at holde pæn og gøre rent

Alle disse ovenstående egenskaber ved Nanna barstolen gør, at den virkelig er værd at købe som en ekstra og god siddeplads i hjemmet.

Alena barstol sort – Til det minimalistiske hjem

Barstole

Her finder du en helt klassisk sort og stålfarvet barstol, som passer godt ind til i det helt enkle og rene hjem. Alena barstol vil være en ekstra siddeplads, som du med glæde kan tilbyde dine gæster at bruge. 

Et plus ved denne barstol er, at den kan justeres i højden. Barstole, som denne, kan med dens sænke og hæve egenskab ændres på højden, hvor det laveste er 80 cm og det højeste er 114 cm. Dette giver også mulighed for at bruge den til både høje og lave borde.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Ydermere har stolen med sit flotte og enkle design disse specifikationer:

 • Materialer i PU, som både er smukt og holdbart 
 • En bredde på 46 cm
 • En elegant og praktisk fodstøtte

Denne Alena barstol kan derfor kun være med til at give dit hjem et ekstra pænt element til den minimalistiske og stilrene indretning.

Erik Bagger barstol – Curves Counter – H 67 cm – Natur/sort – Med læder og eg

Barstole

Med sine 67 cm i sædehøjde kan du bruge denne barstol til lidt af hvert. Den er både perfekt til hjemmebaren, til køkkenøen eller hvad du nu står og mangler. Med denne barstol fra Erik Bagger får du både den smukke eg, som giver elegance, samt det rå læder, som skaber et stilet look.

Kvaliteten er i top ved alle materialer, som er brugt til denne stol, og derfor kan du være sikker på, at stolen bliver ved med at have sit smukke udseende i lang tid. Læderet, som det kurvede skumsæde er betrukket med, er Passport læder, der både er dejlig blødt og slidstærkt. Benene på stolen af egefiner ser smukt ud, og er kun med til at give et ekstra plus til dit hjem. 

Vælger du denne stol, får du altså:

 • Smukt læder og eg på samme stol, som giver et helt unikt look i hjemmet
 • Et kurvet sæde, som både ser smart ud og er behageligt at bruge
 • En barstol, som er af høj kvalitet og derfor holder sig pæn i mange år

Er du derfor på udkig efter en barstol med almindelig højde, som bare giver noget ekstra til hjemmets indretning, så er denne et perfekt valg for dig. Med det flotte udseende og det behagelige sæde vil barstolen helt klart blive din nye kærlighed. 

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Find mere information her