Overblik: De absolut bedste boksehandsker på markedet

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 05.01.2021
De absolut bedste boksehandsker på markedet
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt.

Hvis du netop nu er på udkig efter et par nye boksehandsker, bør du helt sikkert læse med her! Det er nemlig godt at skabe sig et overblik, inden man beslutter sig for at købe noget. Netop sådan et overblik finder du her over de bedste boksehandsker på markedet. 

Vi har kigget grundigt på fire af de bedste boksehandsker, som findes på markedet. Vi har undersøgt de forskellige handsker og sammenlignet dem med hinanden for at gøre det så nemt for dig som muligt. I stedet for at skulle undersøge hele markedet selv, kan du altså nøjes med at læse dette overblik, hvor du vil finde information om fire par nøje udvalgte boksehandsker. 

Vi har så vidt som muligt forsøgt at vælge nogle boksehandsker, som adskilte sig fra hinanden på flere områder. På denne måde håber vi, at der vil være noget for enhver smag i dette overblik. 

De absolut bedste boksehandsker på markedet

forbruger-test.dk

Hammer Fitness X-SHOCK - Testvinder

IntroduktionHammer Fitness X-SHOCK

Denne boksehandske fra Hammer er særligt designet til dig, som bokser som en form for fitnesstræning, men som samtidig har et vist ambitionsniveau. Det er en boksehandske i høj kvalitet, som samtidig fås til en god pris. Med gode materialer og særlige tekniske detaljer er du sikret en boksehandske, som lever op til dine forventninger.

 • Lavet af slidstærkt PU-læder
 • Fås i størrelserne 8, 10, 12 og 14 OZ
 • Med indbyggede lufthuller

Om Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandske

Fitness X-SHOCK er som sagt en boksehandske i en super kvalitet. Denne kvalitet er bl.a. et resultat af de gode materialer, som boksehandsken er lavet af. X-SHOCK er nemlig lavet af PU-læder, som er et særligt holdbart og slidstærkt materiale. 

Selve læderet er produceret af oksehud, som er behandlet på særlig vis. Yderst er handsken beklædt med PU – også kaldet Polyurethan – som er et plastmateriale, der gør boksehandsken utroligt holdbar og praktisk. 

Hammer Fitness X-SHOCK er særligt gode til stødtræning og sparring. Boksehandskerne er designet, så de beskytter dine hænder og led så godt som muligt. Bl.a. er boksehandsken udstyret med håndledsbeskyttelse, som både er med til at stabilisere dit håndled og beskytte dette. Derudover er handsken også lavet med syede tommelfingre, hvilket ligeledes beskytter.

Der er tale om et par lette og behagelige boksehandsker, hvor det ergonomiske er i top. Luften flyder også nemt i handsken, bl.a. grundet de integrerede lufthuller i handsken og mesh-materialet, som findes på handskens inderside og er særligt åndbart. 

X-SHOCK fås i 4 forskellige størrelser til både mænd og kvinder.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Udvalgte specifikationer

 • Lavet af slidstærkt PU-læder
 • Fås i størrelserne 8, 10, 12 og 14 OZ
 • Med indbyggede lufthuller
 • Med håndledsbeskyttelse
 • Med syede tommelfingre
 • Mesh-materiale på indersiden
 • Designet til den ambitiøse fitness-bokser

Everlast Boksehandske - Bedst til prisen

IntroduktionEverlast Boksehandske

Everlast Boksehandske er en god boksehandske, som egner sig til mange formål. Handsken er velegnet til bl.a. sparring, plethandske og boksning på boksesæk. Derudover fås denne boksehandske fra Everlast til en enormt god pris.

 • Med håndledsrem
 • Med Everfresh antibakteriel skum indvendigt
 • EverCool ventilation

Om Everlast Boksehandske

Everlast Boksehandske fås i fire størrelser: 10, 12, 14 og 16 OZ. Dette betyder, at du med garanti kan finde en handske, som vil passe til din hånd og det, som du skal bruge handsken til. Størrelsen på handsken varierer nemlig ofte alt efter, hvilken type boksning du skal dyrke. 

Denne boksehandske fra Everlast er lavet med en håndledsrem, som kan lukkes med velcro. Denne rem er til for at give dit håndled beskyttelse og stabilitet. Derudover er boksehandsken også udstyret med Everfresh antibakterielt skum indvendigt i handsken, som også er med til at give dig en solid beskyttelse under din træning. 

Med disse boksehandsker er du garanteret en god ventilation til hænderne. Everlast Boksehandske har nemlig en super god åndbarhed, hvilket bl.a. skyldes, at boksehandskerne er lavet med EverCool ventilations-teknologien. 

Denne boksehandske fra Everlast er i modsætning til de andre boksehandsker i dette overblik lavet i syntetisk læder. Dette er et holdbart og særligt slidstærkt materiale, som sikrer dig mange gode timer med træning.

Everlast Boksehandske er den billigste boksehandske i dette overblik, hvilket gør handsken til en glimrende boksehandske til dig, som er nybegynder, eller som dyrker fitnessboksning. Selvom det er en billig boksehandske, er det en boksehandske i en fin kvalitet, som kan benyttes til ganske mange formål.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sort
 • Fås i størrelserne 10, 12, 14 og 16 OZ
 • Med håndledsrem
 • Med Everfresh antibakteriel skum indvendigt
 • EverCool ventilation
 • Materiale: Syntetisk læder

Kwon Pro Boxing - Premiumvalg

Introduktion

Dette par boksehandsker fra Kwon er de helt perfekte boksehandsker til dig, som på ingen måde ønsker at gå på kompromis med den gode kvalitet! Det er boksehandsker i den dyre ende, men til gengæld er der tale om gode boksehandsker til dig, som bokser på et højt niveau, og hvor kvalitet og sikkerhed skal være i orden.

 • Med fast tommelfinger
 • Snøring ved håndleddet
 • Slankt design

Om Kwon Pro Boxing

Kwon Pro Boxing er boksehandsker, som er lavet i ægte læder af en høj kvalitet. Dette materiale er enormt slidstærkt, og det sikrer handsken smidighed, hvilket er en klar fordel, når det kommer til boksehandsker. 

Noget af det første, som du vil bemærke, når du første gang bruger disse boksehandsker fra Kwon, er, at boksehandsken sikrer dig en super god pasform. Grundet det smidige læder og snøring ved håndleddet tilpasser boksehandsken sig netop din hånd. Boksehandsken er også designet med en fast tommelfinger, som yderligere bidrager til den gode pasform. 

Kwon Pro Boxing fås i farverne sort og rød, så du kan vælge, hvad du helst vil have. Handskerne fås også i to størrelser: 8 eller 10 OZ.

Med disse boksehandsker fra Kwon er der tale om nogle elegante boksehandsker. Det elegante udtryk skyldes blandt andet det slanke design, som også sikres af snørerne omkring håndleddet. 

Disse boksehandsker er de eneste i dette markeds-overblik, som er udstyret med snører. Dette vidner i den grad om, at Kwon-boksehandskerne er lavet i en særligt høj kvalitet i forhold til mange af de andre boksehandsker på markedet. 

Kwon Pro Boxing er bl.a. et par gode boksehandsker til dig, som nu har bokset i noget tid og gerne vil have nogle boksehandsker i en bedre kvalitet.

Udvalgte specifikationer

 • To farver: Sort eller rød
 • Med snører
 • Materiale: Læder
 • Med fast tommelfinger
 • Snøring ved håndleddet
 • Slankt design
 • Vægt: 8 eller 10 OZ

Everlast Boston Sandsækhandske - Særligt designet til boksning på boksepude

IntroduktionEverlast Boston Sandsækhandske

Dette par Boston-boksehandsker fra Everlast er de perfekte boksehandsker til dig, som bokser meget på sandsæk eller boksepude. Der er tale om boksehandsker med en god holdbarhed og funktionalitet. Hermed er du sikret mange udfordrende timer på boksepuden med Everlast Boston Sandsækhandsker.

 • Med svedabsorberende grebsflade indvendig
 • Tredobbelt lag stødabsorberende polstring
 • Nem velcro-lukning

Om Everlast Boston Sandsækhandske

Som sagt er Everlast Boston Sandsækhandske særligt designet til sandsækboksning og boksning på en boksepude. Boksehandskerne er lavet i et lækkert og simpelt design og fås i farven sort. Everlast Boston fås i str. S-XL.

Disse boksehandsker fra Everlast er lavet i ægte læder, hvilket er en garant for den høje kvalitet. Læder er et slidstærkt materiale, som også formår at tilpasse sig og beskytte sig din hånd. Med læder som materiale er du sikret en funktionel boksehandske med en god smidighed.

Boston Sandsækhandske er lavet med en håndledsrem, som beskytter dit håndled og yder det støtte. Denne håndledsrem er lavet med en smart velcro-lukning, så du hurtigt og nemt kan tage handsken af og på samt tilpasse den netop din hånd. 

Derudover er Everlast Boston udstyret med en svedabsorberende grebsflade indvendigt, hvilket giver dig et ekstra godt greb under træningen. Boksehandskerne er også designet med tredobbelt lag stødabsorberende polstring, så din hånd er godt beskyttet. 

Disse boksehandsker placerer sig prismæssigt ca. i midten i forhold til de andre boksehandsker i dette overblik. De skiller sig ud ved at være designet specielt til boksning på sandsæk eller boksepude. Det er altså ikke ligesom de andre boksehandsker i dette overblik en allround-boksehandske. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sort
 • Materiale: Læder
 • Med håndledsrem
 • Med svedabsorberende grebsflade indvendig
 • Tredobbelt lag stødabsorberende polstring
 • Nem velcro-lukning
 • Fås i størrelserne S, M, L og XL

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Produkterne i denne artikel er nøje udvalgt ud fra flere forskellige parametre.

Et af de parametre, som vi især har for øje, når vi udvælger produkter, er produkternes popularitet blandt forbrugerne. Har forbrugerne anmeldt et givent produkt godt? Vi tror nemlig på, at kundernes anmeldelser siger meget om, hvorvidt et produkt formår at leve op til de forventninger, man som køber måtte have. 

Derudover kigger vi også på, hvilke produkter som er de mest solgte, når vi skal vælge produkter til vores artikler. Dette siger nemlig ofte også noget om et givent produkts popularitet og dermed også kvalitet. 

Til slut har vi forsøgt at repræsentere nogle boksehandsker med forskellige egenskaber i dette overblik, så dette er også en faktor, som har spillet ind ift. at udvælge særlige produkter frem for andre. 

 

Hvad skal jeg overveje inden jeg køber nye boksehandsker?

Inden du beslutter dig for at købe et bestemt par nye boksehandsker, er der en række overvejelser, som vi anbefaler, at du gør dig først. På denne måde kan du nemlig sikre dig, at du ender med at få købt de helt rigtige boksehandsker.

Der er ikke meget, som er værre end fejlkøb. Disse bidrager ikke til andet end skuffelse, fortrydelse og tabte penge. Derfor bør du tænke dig grundigt om, inden du foretager dit køb, så du er sikker på, at du får valgt rigtigt. 

Vi anbefaler, at du tænker over følgende ting i forbindelse med dit køb af boksehandsker: 

Budget

Inden du køber et par boksehandsker, bør du først og fremmest tage stilling til, hvor mange penge du er villig til at bruge på handskerne. Boksehandsker findes i alle prisklasser, og selvfølgelig hænger pris til en vis grad sammen med handskens kvalitet. 

Du må altså sørge for at få tænkt over, hvor mange penge du vil bruge på boksehandsker. Hermed sætter du også en ramme for, hvor meget du har lyst til at betale for den gode kvalitet. Denne prioritering i forhold til pris vs. kvalitet er vigtig at få gjort sig. 

Størrelse

Det er også enormt vigtigt, at du sørger for at finde ud af, hvilken størrelse boksehandsker det er, du gerne vil have. Det er nemlig ikke alle modeller, som fås i alle størrelser, så derfor kan du lige så godt finde ud af størrelsen først, så du ikke behøver at kigge på samtlige boksehandsker, som alligevel ikke fås i din størrelse. 

Mange boksehandskers størrelse angives med “OZ” som enhed. Alternativt benyttes de velkendte enheder small, medium, large, osv. 

Nogle gange er det også vigtigt at tænke over, hvad boksehandsken skal bruges til, når du skal vælge størrelse. Hvis du er i tvivl, så spørg dig til råds der, hvor du køber dine boksehandsker. 

Anvendelse

Hvilken type boksning har du tænkt dig at give dig i kast med? Alt efter, hvad boksehandskerne skal bruges til, er der forskellige boksehandsker, som det vil være bedst at købe. 

Fx ses der i dette overblik et par boksehandsker, som er særligt designet til boksning på en sandsæk. Så hvis det er denne type boksning, du planlægger at dyrke, er det oplagt at købe sådan et par. 

I forhold til anvendelsen af handskens bør du også have dit niveau in mente. Nogle boksehandsker egner sig bedst til begyndere, mens øvede boksere nok typisk vil vælge nogle andre handsker, som er måske lige en tand bedre. 

Brand

Det er vidt forskelligt fra menneske til menneske, om brandet er noget, man går op i. Nogle sværger til et særligt brand og køber kun produkter fra dette brand. Andre mennesker er mere ligeglade med, hvilket brand der er tale om, så længe der er tale om et godt produkt. 

Når det kommer til boksehandsker, er det brands som Everlast og Adidas, der er særligt populære. Vidste du ikke, at Adidas producerede boksehandsker? Det gør de, og Adidas boksehandsker er faktisk ganske populære blandt kunder ligesom mange andre Adidas-produkter. 

Hvordan kommer jeg i gang med at bokse?

Vil du gerne i gang med at bokse? Ved du måske ikke helt, hvordan du skal gribe sagen an? Så læs med her. 

Det gælder med boksning som med alle andre nye ting, som man gerne vil i gang med. Det kan være lidt hårdt i starten, men det vigtigste er, at man sørger for at øve sig, og at man holder humøret højt. Hvis du gerne vil i gang med at bokse, må du skaffe dig det påkrævede udstyr – fx boksehandsker. Det kan også være en fordel at tilmelde sig et hold for begyndere. 

Ofte er det en god idé at starte på et hold, fordi du her kan blive hjulpet i gang af en træner, som er særligt dygtig. Der er lidt forskel på, hvilken type boksning man går til. 

Du bør tage stilling til, om du vil gå til boksning i en bokse-forening eller i et fitnesscenter. Forskellen på disse to ligger ofte i formålet med træningen: Er formålet at opnå en god teknik og blive dygtig til at bokse, eller er det at få trænet godt igennem og komme i bedre form? I bokseforeninger vil der primært være fokus på det første og i fitnesscentre på selve motionen. 

Hvorfor skal jeg gå til boksning?

Der er masser af gode grunde til at gå til boksning, og boksning handler om langt mere end bare “at slå”. Især i forhold til din sundhed er der virkelig noget at hente med boksning. 

For det første er en af helt store sundhedsmæssige fordele ved boksning, at du får trænet stort set alle muskelgrupper i kroppen. Der er rig mulighed for at få opbygget en vis muskelmasse med boksning, og det er da også særligt styrke, som er i fokus i boksning. 

En anden sundhedsmæssig fordel er, at der er tale om træning med en enormt høj intensitet. Du kan få brændt en masse energi af, og du vil få masser af sved på panden. Det er en kampsport, og som med mange andre kampsportsgrene er disciplin i fokus. Det gælder om at træne hårdt og intensivt, uden pauser.

Du har også mulighed for at komme i en super god form, når du bokser. Boksning er nemlig godt for konditionen. 

For at nævne nogle af de mange andre fordele ved boksning, så vil du med boksning praktisere og optimere din koncentrationsevne, din timing, din reaktionshastighed og meget mere. 

Sidst men ikke mindst er boksning også bare rigtig sjovt – du kan garanteret få et smil på læben ved at gå til boksning!

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her