Bedste høretelefoner – Test og prissammenlining

Høretelefoner til dig
Udgivet 06.01.2019|Senest redigeret 18.03.2019

Har du svært ved at finde de rette høretelefoner, til når du skal høre musik? Vi finder de bedste på markedet ud fra en masse test, fra alle eksperter inden for branchen. Hvis du gerne vil vælge den rette enhed, så følg med i denne guide, vi kommer nemlig ind på hvad forskellen er på enden men også hvor der gør enheden god og hvad der er der mangler på enheden.

DENNE HØRETELEFON TEST INDHOLDER:
forbruger mand

Artiklen indeholder en grundig gennemgang af de forskellige enheder, fra adskillige tests. Vi bringer dig også en guide, så du kan komme godt fra start med din nye din nye produkt. Derudover kan du til sidst i artiklen, finde alle de benyttede testkilder der er blevet brugt.

Vi gør dig opmærksom på, at forbruger-test.dk ikke selv tester produkterne. Vi laver i stedet en samlet oversigt over produkterne, så du kan vælge det rette produkt for dig. Artiklen skal fungere, som en vejledende guide til dig.

Høretelefoner er noget vi mennesker næsten ikke kan undvære, vi høre utrolig meget musik, så derfor vil vi gerne hjælpe forbrugeren med at finde den rette høretelefon, så i kan få den bedste oplevelse med at høre musik.

I år 2015 blev der lavet en undersøgelse på hvor meget vi dansker høre musik. Det blev vidst at vi dansker streamet over 2.000.000 sange i løbet af 2015. Det er over 25% mere end hvad det var i år 2014. Derfor er der kun grund til at gøre denne oplevelse til noget endnu større.


B&O Beoplay E8 trådløse høretelefoner

Produktet vurdering

B&O høretelefoner kommer med en utrolig god lyd, derudover er B&O helt trådløse, det gør du bliver befriet for at have den lange ledning, som altid kråler sammen. B&O er meget kendt for deres kvalitet og det kan du snild mærke i BeoPlay E8.

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.799,00 Læs mere

Specifikationer:

Trådløs
In-ear
→ Indbygget mikrofon

Derfor anbefaler vi B&O Beoplay E8

Vi anbefaler dig Beoplay E8 pga. dens høje kvalitet og gode lyd. Det er også kun et plus i bogen, at de er lang med deres teknologi og derfor er trådløs. De har endda tænkt over opladning, du kan oplade Beoplay E8 i ladeetui, som er holderen til dine høretelefoner, det er ret smart hvis man er på farten.

Høretelefonerne vejer 13 gram, så du mærker næsten ikke du har dem i ørene. Takke være det ergonomiske design, er du sikker på at de sidder i øret perfekt!

Om B&O Beoplay E8

Beoplay E8 er en eksklusiv, 100% trådløs in-ear-hovedtelefon med overbevisende lydkvalitet og en intuitiv touch-brugerflade, som giver dig kontrol over musik, opkald og stemmekommandoer. Den er designet til at sidde perfekt og behageligt i øret og leveres i et ladeetui af ægte læder, så den kan genoplades på farten.

Med op til 4 timers afspilning på én opladning og yderligere 8 timer fra ladeetuiet kan du nemt tage E8 med dig hele dagen. Du kan oplade etuiet og ørepropperne samtidig, så du i én omgang kan tanke strøm til 12 timers spilletid. Opladningen begynder, så snart du lægger ørepropperne i æsken.

Ørepropperne bruger magnetisk induktion til at kommunikere mellem hinanden (NFMI, Near Field Magnetic Induction), og derfor kommer lyden i højre og venstre kanal aldrig “ud af sync”, som du kan opleve med nogle Bluetooth-baserede alternativer.

Du styrer det hele fra din smartphone eller via den geniale touch-funktion på begge ørepropper. Utrolig brugervenligt og nemt, når lige du har fået kodet bevægelserne ind på rygmarven. Beoplay E8 er kort sagt din geniale rejsepartner, som giver dig total trådløs frihed overalt!

Beoplay E8 fås i sort og grå (Charcoal Grey) finish.


AirPods Trådløse Bluetooth høretelefoner

Produktet vurdering

Apple AirPods, er de nye apple høretelefoner, som er konkurrence dygtig overfor, alle de andre enheder der er på markedet. Man har længe ventet på Apple vil lave et par trådløse høretelefoner, da man altid bliver drillet med den trælse ledning. De er til gengæld ikke billige, det skyldes den høje kvalitet og Apple som brand.

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.149,00 Læs mere

Specifikationer:

Trådløs
In-ear
→ Indbygget mikrofon

Derfor anbefaler vi AirPods

Vi anbefaler dig disse høretelefoner pga. lyden er utrolig god, de spiller bare fantastisk godt. Designet er meget enkelt som man kender Apple for, de ligner stort set de gamle med ledning, bare de har fjernet selve ledningen. Vi anbefaler dem især til Apple bruger, da det er nok mest dem de er anvendt til, da Apples nyere telefoner ikke har AUX stik.

Prisen er høj og du kan godt forvente at skal af med omkring 1.000 kr. for at få fat på disse høretelefoner.

Om AirPods

Airpods er produceret af Apple og det er apples svar på det moderne høretelefon. Airpods er trødløst og gør det derfor nemt at bruge dem. Designet på AirPods er lavet ud fra det gamle design som er simpel. Det eneste der er forskel er de har fjernet ledningen.

Airpods er lavet til apple forbruger, da de nye iPhones ikke har AUX stik og derfor bliver du nød til at bruge bluetooth.

Er din telefon ikke længere god nok til at køre musik apps ordentligt, og leder du efter et produt der er lidt mere alsidigt, så læs vores artikel om tablets! De fleste tablets nu til dags er bluetooth parate, og er lette at have i tasken, når man er på farten!


Beats by Dre BeatSX

earplugs by dre beat

Beats by Dre beatSX er et par utrolig gode earplugs høretelefoner, som levere en utrolig god lyd med et meget simpel design. Beats by Dre beat er kendt vores deres kvalitet høretelefoner, som spiller utrolig godt.

ForhandlerTotalprisLæs mere
967,00 Læs mere

Specifikationer:

Trådløs
In-ear
→ Indbygget mikrofon

Derfor anbefaler vi Beats By Dre BeatSX

Vi kan stærkt anbefale disse ear-plugs til dig, som går op i god lyd. De spiller utrolig godt. De er udstyret med bluetooth, som gør det nemt, at koble din telefon eller computer til. Der er dog ledning som forbinder de 2 ear-plugs, dette er en af de ting, som vi ikke synes så godt om, da vi mener det er meget smartere med Apple AirPods, som slet ingen ledning har.

Udover der er ledning i, er dette en af de ear-plugs med den bedste lyd i. Det er også det Dre Beats er mest kendt for.

Om Beats By Dre BeatSX.

Trådløs og har en batteri tid på 8 timer. Selve Ear-plugs vejer kun 80 gram, og mening med ledningen er den skal tages om nakken. Du får 4 forskellige slags med som kan passe perfekt ind i dit øre. Lyd kvaliteten er dog utrolig god, fås ikke ret meget bedre. Klart den bedste enhed i lyd prøver.

Beats by Dre BeatSX er lavet til folk som er træt af den lange ledning. Beats by Dre BeatSX har ikke AUX stik og derfor bliver du nød til at bruge bluetooth.

Tips til at vælge de bedste høretelefoner.

1. Lyd

En meget vigtig ting, når man vælger nye høretelefoner, aldrig gå ned på lyd kvaliteten. Derfor sørg altid for at prøve dem før du køber.

2. Trådløs eller kabel

Hvad er du til? Skal du have høretelefoner med kabel eller uden. Forskellen giver primært at du bliver fri fra en træls ledning men din telefon eller enheds batteri levetid, bliver forminkset pga. Bluetooth tager mere strøm.

3. Design

Designet skal du også vælge, der findes mange forskellig designs. Nogle er simple og andre går i dybten med designet for at få ear-plug til at passe perfekt i ens øre.

AKG N20 høretelefoner

AKG B20 høretelefoner er lidt oldschool i forhold til de andre enheder vi har kigget på, den har fuld ledning og de her så kaldt silkekone stykker på som skal ind i øret. Lyden er rigtig fin, dog mangler der lidt kvalitet og det sidste touch.

ForhandlerTotalprisLæs mere
469,00 Læs mere

Specifikationer:

→ Kabel
In-ear
→ Indbygget mikrofon

Derfor anbefaler vi AKG N20 Høretelefoner

Vi kan anbefale dig de her høretelefoner pga. De er rigtig gode og har en fin kvalitet, det er dog ikke disse høretelefoner vi har det bedst med. Hvis du kan lide silkekone dutten er dette det rigtig valg for dig. Vi er ikke rigtig fan af det. Det er dog de bedste på markedet inden for denne genre.

De er rigtig fine og kan anbefales til folk som gerne vil have den her silkekone dut på, det gør at den sidder bedre fast.

Om AKG N20 Høretelefoner

Der findes tre forskellige knapper på AKG N20 høretelefoner, der fungerer som en lille universalfjernbetjening. De tre knapper styrer henholdsvis telefon, afspilning og volumen. Modellen er skabt til at give en lyd i en ren og akustisk kvalitet med en varm gengivelse af bassen, som gør lyden så god og klar som mulig. Både det visuelle og lyden er i topklasse på AKG N20 høretelefoner.

Fjernbetjeningen er meget let og sidder fast på ledningen. Her findes også en lille mikrofon, som sidder tæt på munden, hvis man skal bruge høretelefonerne til at tale i.

Nu hvor du har læst hele artiklen færdigt, så er der måske nogle detaljer om diverse specifikationer som mangler noget kontekst. Vi har derfor skrevet en artikel om bluetooth højtalere, så kan du sammenligne hvor meget slagkraft du egentlig får, når du er på farten!


Høretelefoner til dig

forbruger-test.dk

4.62 13
Artikel godkendt af

Jacob Simon Hansen. (Journalist fra DMJX).

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Camilla Nørgaard

Maria har tidligere arbejder som skribent hos diverse dameblade, hvor hun har været ansvarlig for områder som blandt andet mode, køkkenet og personlig pleje.

Find mere information her

Hardwareonline – Forum


https://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=33&tid=909048