Mobilholder til bil test – De 4 bedste mobilholdere til bilen

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 05.01.2021
mobilholder til bilen
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt.

Mobilholdere til bilen gør din telefon til et 2i1 produkt samtidig med, at det gør din færden i trafikken mere sikker, da du kan holde opmærksomheden på vejen og dine medtrafikanter fremfor at kigge ned på din telefon. 

Brug holderen til mobilen til at tjekke beskedernes vigtighed, så du kan vurdere, om du skal holde ind til siden for at svare, eller brug dem til at have håndfri opkald med familien eller kollegaerne, mens du er på farten. Du kan også bruge dem til at gøre din mobil til en GPS, som du kan bruge uden at blive uopmærksom, da den kan sidde i øjenhøjde, og du ikke behøver kigge ned for at navigere rundt i trafikken. 

Der findes et ton af forskellige mobil holdere på markedet, og det er ikke altid lige nemt af navigere rundt i, hvilke der er dine penge værd, og hvilke du blot vil fortryde at bruge penge på. Hvis du ønsker en oversigt over de bedste mobilholdere på markedet, så læs mere her, og find den, der passer til dine behov.

mobilholder til bilen

forbruger-test.dk

Zikko trådløs mobilholder til bilen – Praktisk trådløs oplader og mobilholder

Zikko trådløs mobilholder til bilenEr du træt af kabler, der ligger og flyder, mobilen, der ligger og brummer på passagersædet, når du kører, og den uopmærksomhed, som det kan skabe for dig, mens du færder dig i trafikken? Så er det denne Zikko trådløse mobilholder til bilen, som du skal have fingrene i.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Zikko trådløs mobilholder til bilen

Zikko trådløs mobilholder til bilen er både en holder, der kan sættes fast på bilens ventilationsgitter, så du kan have en GPS på mobilen og følge denne uden at kigge ned. I denne sammenhæng er holderens roterende kugle også relevant, da den gør det muligt at ændre skærmretning med dens mulighed for at rotere 360 grader. Dermed kan du få et bedre billede af GPS’en og du vil have nemmere ved at bevare fokus på vejen, og din færden i trafikken bliver mere sikker for dig og dine medtrafikanter. Holderens klemmer sørger for, at din telefon bliver holdt sikkert på plads. Når du vil have den derfra igen, løfter du blot mobilen og grebet løsnes automatisk. 

Yderligere har telefon holderen fra Zikko også en trådløs funktion, der gør det muligt for dig at oplade din telefon på farten. Når du sætter mobilen i holderen, vil denne blive til en trådløs oplader, så du slipper for at have ledninger flydende i bilen. Denne funktion supporter alle Qi trådløse enheder, hvilket indebærer iPhone 8 og nyere iPhones, Huawei, Samsung og flere. Mobilholderen oplades automatisk, når den er tilsluttet bilen via et micro USB-kabel, eller den kan oplades hjemme med en standard USB-oplader. 

Udvalgte specifikationer

 • Vægt: 133 g
 • Længde: 11,5 cm, Højde: 9,6 cm, Bredde: 9,3 cm
 • Trådløs oplader til iPhones
 • Trådløs teknologi: Qi
 • Kompatibilitet: Qi opladning til iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr. 
 • Antal spoler: 1
 • Opladningsafstand: 2-8 mm
 • Output strøm: 5W, 7,5W eller 10W
 • Trådløst output: 9V/1, 12A og 5V/1A
 • Input: Micro USB 5V/2A, 9V/1, 8A
 • Justeringsmuligheder: Hæld og rotation

Gear universal tabletholder til bilen – passer til alle hjemmets enheder

Gear universal tabletholder til bilenØnsker du en tablet holder til bilen, som du kan bruge, uanset hvilken enhed du får med dig ud ad døren, så er det denne Gear universal tabletholder, der passer perfekt til dig og dit forbrug.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Gear universal tabletholder til bilen

Gear universal tabletholder til bilen er ideal til dig, der ofte køber nye teknologiske produkter, eller hvis din familie ikke har holdt sig til et enkelt mærke. Denne holder er nemlig fleksibel og passer til både smartphones og tablets af alle mærker. Dermed kan den bruges til din smartphone, når du blot vil kunne se, hvem der skriver, foretage opkald og navigere uden at være uopmærksom på trafikken, men den kan også bruges som en iPad holder til bilen, hvis en større GPS er ønsket. Tablet holderen til bilen påsættes enten vinduet eller instrumentbrættet med en sugekop og kan roteres 360 grader, så du kan have den stående, når du blot ønsker at kunne se skærmen i tilfælde af beskeder, eller have den liggende, når du bruger mobilens GPS. Derudover er det også muligt at vippe den, så du har bedst muligt udsyn til skærmen. 

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sort
 • Monteringsform: Instrumentbræt/vindue
 • Type af montering på enhed: Klemme
 • Materiale: Plastik
 • Kompatibilitet (produkt): smartphone/tablet
 • Kompatibilitet (mærke): Universal
 • Vægt: 280 gram
 • Justeringsmuligheder: Hæld og rotation

Unisynk telefonholder til bilblæser – superlet at montere

Unisynk telefonholder til bilblæserØnsker du en smartphone holder, der er nem at montere, enkel at bruge og diskret at se på som biltilbehør, når ikke telefonen dækker for den, så er denne Unisynk telefonholder til bilblæseren den helt rigtige til dig. Telefonholderen gør din færden i trafikken sikker samtidig med, at den holder din telefon sikkert placeret, hvor du kan se den.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Unisynk telefonholder til bilen

Unisynk telefonholder til bilblæseren er en simpel telefonholder, der er nem at montere på bilens blæsere. Til trods for mobilholderens enkelthed, vil du stadig få en god, håndfri oplevelse, så du ikke mister opmærksomheden på vejen, når du færdes i trafikken. Du kan altså køre helt uden distraktioner, samtidig med at du nemt følger en GPS på mobilen, svarer på opkald eller ser, om beskeden du modtog, var vigtig nok til at holde ind til siden for at svare. Den er helt ideel til håndfrit head-set eller til mobilen, der er koblet til bilen via Bluetooth. 

Telefonholderen er sikker og har et sikkert greb om din mobil, så du kan være sikker på, at mobilen bliver, hvor du placerede den. Den fungerer med langt de fleste smartphonemodeller, så den passer til hver enkelt telefon i familien, eller kan bruges til enhver telefon, som du får købt, når det er tid til at opgradere den gamle. Mobilholderen er desuden både lille og diskret, når den ikke er i brug, hvilket er et plus for dig, der nyder er rent look i bilen.

Udvalgte specifikationer 

 • Kompatibilitet: Alle mobiltelefoner og universelle magnetiske covers
 • Materialer: Glasfiberarmeret plast
 • Type montering på enhed: Klemme
 • Trådløs opladning: Nej
 • Vægt: 25 g
 • 3 års garanti

Kenu Airbase Pro bilfæste (sort) – simpel mobilholder til en skarp pris

Kenu Airbase Pro bilfæste (sort)Ønsker du et bilfæste, der ikke blot kan bruges i bilen, men som også kan gøre sig nyttigt på arbejdspladsen, så er det dette Kenu Airbase Pro bilfæste, som du skal have fingrene i. Dette er en simpel mobilholder, der blot gør det, som den skal. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Kenu Airbase Pro bilfæste (sort)

Kenu Airbase Pro bilfæste er et simpelt produkt, der hjælper dig med at forblive fokuseret på vejen eller blot gøre din mobil synlig på skrivebordet. Produktet er især egnet til bilen, og designet med dette formål i mente, men det kan også bruges på andre overflader uden problemer. Produktet sættes fast med sugekoppen, der er stærk nok til at holde både selve produktet og din enhed. 

Kenu Airbase Pro bilfæste har et rotationsled, der hjælper dig med at tilpasse produktet, så din skærm er bedst synlig, der hvor du er i forhold til enheden. Bilfæstet fastholder din enhed i det udvidelige greb, der gør at produktet kan bruges til alle størrelser. Klemmen har anti-slip elastomerer på indersiden, hvilket gør, at din enhed sidder trygt og stabilt, og ikke falder ud selv i de skarpeste sving. 

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sort
 • Kompatibilitet: Alle størrelser
 • Monteringsmuligheder: Instrumentbræt eller forrude 
 • Type af montering på enhed: Klemme med anti-slip elastomerer 
 • Justeringsmuligheder: Hæld og rotation
 • Materialer: Rustfrit stål, silikone, polykarbonat, zink, TPE, PC/ABS
 • Bredde: 6.9 cm, Dybde: 10,2 cm, Højde: 7,98 cm
 • Vægt: 72 g

Testkilder

De 4 ovenstående mobilholdere har alle egenskaber, der gør dem unikke og gode til hvert sit behov hos forbrugeren. De har ikke været inkluderet i tidligere tests, men kunder og forbrugere af produkterne har været tilfredse og alle produkterne er vurderet positivt.  

Yderligere har mobilholderne fællestræk med andre produkter af samme type, som eksperterne har testet og vurderet positivt. Dette inkluderer både kompatibiliteten, justeringsmulighederne og anti-slip, hvilket er nogle af de ting, der tilsammen udgør en god mobilholder.

Ingen af de ovenstående mobilholdere har en quad lock, hvilket vil være en fordel for dig, der lever en aktiv livsstil og også ønsker at kunne montere din mobil på cyklen. I så fald, er det et femte produkt, som du skal søge. 

Forbrugeren kan overveje, om de vil slippe for kabler, der ligger og flyder i bilen, og give lidt ekstra for den trådløse opladning, som nogle mobilholdere tilbyder. Dette er igen noget, som ses hos flere testvindere.

Læs også: Mobilholder testoversigt: Find den bedste mobilholder til din cykel

Denne side er anmeldt af: Lasse H. Knudsen Rating 10/10

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her