Bedste robotstøvsugere i test

Hvis du leder efter den perfekte robotstøvsuger, som passer til dine præferencer, er det ikke altid en lige hurtig beslutning. Med denne guide og test håber vi at du får god inspiration til hvilket valg du skal tage. Robotstøvsugere findes i alle prisklasser, så derfor er det også muligt at finde en god robotstøvsuger til få penge.

robotstøvsuger forside
Udgivet 05.03.2019|Senest redigeret 18.03.2019
Artikel godkendt af

Jacob Simon Hansen. (Journalist fra DMJX).

Vi kender det alle. Vi løber fra den ene aftale for blot at opdage, at vi kommer for sent til den næste. Vi er nemlig mange, som har en travl hverdag. Og ofte betyder det, at vi er nødt til at skrue ned for nogle af de andre ting, som vi også bør gøre og gerne vil nå i hverdagen. Det kan for eksempel være at sørge for at få støvsuget i ny og næ i vores hjem.

Vi har også lavet en test over de bedste støvsugere der kan findes her .

Det at støvsuge er ikke det sjoveste i verden, og så kan det også gå hen og tage lang tid, hvis man skal ind i alle hjørner og kanter. Derfor er det netop støvsugningen og rengøringen generelt, der tit bliver sprunget over, således der bliver plads til nogle andre ting.

Har du ingen kendskab til robotstøvsugere, kan du blive klogere på hvordan de fungerer her

Det være sig for eksempel familietid sammen med dem, som betyder mest for dig i dit liv.

Men det er begrænset, hvor længe den kan gå. På et eller andet tidspunkt er man simpelthen nødt til at svinge støvsugeren frem og give hjemmet en ordentlig omgang. Efter kort tid vil der nemlig have opbygget sig et jævnt lag af støv og snavs, og på sigt er det ikke noget, som der er nogle, der kan være tjente med i deres eget hjem.

Derfor skal det væk, så man igen får sig et sundt og rart indeklima.

Så er der også de dage, hvor man pludselig får uventet besøg. Måske står ens forældre pludselig uden for døren og vil ind og hygge et par timer med dig.

Problemet er bare, at du ikke har fået støvsuget, og der derfor ser mildest talt forfærdeligt ud hjemme hos dig. Du er nemlig ikke en af dem, der lige spontant svinger støvsugeren rundt i hele dit hjem.

Heldigvis er det nogle problemer, som der let kan klares, hvis man har en robotstøvsuger. Med denne sparer man en masse tid i sin hverdag, fordi man ikke selv skal til at rundt og støvsuge i alle kanter og hjørner.

Det betyder, at man får mere tid, som man kan tilbringe sammen med sin familie lige såvel, som man ikke skal gå og være nervøs for, om man pludselig får uventet besøg.

En robotstøvsuger kan således være den hjælpende hånd, som der er behov for i en travl og stresset hverdag – især hvis man har dyr, som har det med at efterlade sig både rod, snavs og hår rundt omkring i hele huset.

Brug eventuelt en af vores testede høretelefoner for at reducere støj ved støvsugning her

Med en robotstøvsuger bliver det hele klaret som en leg. Derfor finder du her en række forskellige robotstøvsugere, der er blevet vurderet af eksperter til at være nogle af de bedste inden for deres felt og inden for forskellige specifikationer.

På få år er disse robotstøvsugere blevet meget populære herhjemme, netop på grund af den tidsbesparende faktor, som de udgør. Dog er der en stor forskel på både pris og kvalitet, og derfor kan det være svært at beslutte sig for, hvilken man skal vælge at investere i til ens hjem.

Med udgangspunkt i en række tests og ekspertrådgivninger får du derfor her et overblik over nogle af de bedste robotstøvsugere, som der er på markedet på nuværende tidspunkt.

Der er blevet gennemgået en lang række tests fra hele Skandinavien for at give dig det absolut bedste overblik. Og vi har herunder samlet testvinderne.

De tests, som der er blevet gennemgået, stammer blandt andet fra forbrugerråd i de forskellige Skandinaviske lande samt forskellige aviser og magasiner, hvor det er eksperter, der har været inde og teste robotstøvsugerne og give dem en karakter ud fra faktorer som for eksempel pris og kvalitet.

STØVSUGER TEST INDEHOLDER:

forbruger mandVi gør dig opmærksom på, at forbruger-test.dk ikke selv tester produkterne.

Vi laver i stedet en samlet oversigt over produkterne, så du kan vælge det rette produkt for dig. Artiklen skal fungere, som en vejledende guide til dig.

I denne guide vil du finde:

 • En gennemgang af de testvindene robotstøvsugere anno 2019
 • En guide til, hvordan du finder den bedste robotstøvsuger til dit hjem


Miele Scout RX1

Produktet vurdering

miele robotstøvsuger

Er du på udkig efter en aboslut testvinder, så kan Miele Scout RX1 være den rette robotstøvsuger for dig. Denne er testvinder hos blandt andet Aftenposten.no, TV2.no og magasinet M3.se. Og

så har det svenske forbrugerråd, Råd & Rön desuden også givet modellen topkarakter.

ForhandlerTotalprisLæs mere
3.399,00 Læs mere

Fordele ved Miele Scout RX1:

 • Sensoren, Furniture Protection Technology, beskytter dine møbler mod robotstøvsugeren
 • Du får en maksimal ydeevne, som kan række i helt op til 120 minutter
 • Miele Scout RX1 kommer med hele fire forskellige rengøringsprogrammer, der sikrer dig det bedste resultat
 • Med en indbygget timer har du også muligehed for at planægge støvsugningen af dit hjem
 • Robotstøvsugeren sørger for en effektiv rengøring helt ud i alle dine hjørner og kanter

Miele Scout RX1 kommer med to magnetbånd, som der let kan placeres på gulvet, hvorved det område, som der skal støvsuges, afgrænses. På den måde kan du selv vurdere, hvilke rum som støvsugeren skal have fokus på, og du kan springe rum over, som du ikke vil have den i.

Det betyder, at du for eksempel kan sidde uforstyrret inde på dit kontor og gennemføre dit arbejde, mens din robotstøvsugere klarer rengøringen i de andre rum i dit hjem.

Når du er færdig på dit kontor, kan du så bestemme, at det er tid til at støvsugeren tager det rum med også. Har du mindre børn er det også en fordel, idet du så ikke risikerer, at den kommer ind til dit sovende barn og forstyrrer en god søvn. Det er således den ideelle robotstøvsuger til småbørnsfamilien.

En af de bedste

Når man spørger eksperterne, så er det især den meget lave vægt og den lave højde, som der er fokus på. Det gør nemlig, at Miele Scout RX1 har rig mulighed for at komme ind og støvsuge under selv de laveste møbler. Og så er rengøringsevnen også i top, da den især er fordelagtig, når man skal sørge for opsamling af blandt andet større nullermænd, papirstumper, madrester og lignende urenheder fra gulvet.

Derudover har Miele Scout RX1 en lang batteritid. Faktisk kan den kører i helt op til 12 timer eller det, som der svarer til 150m2 på en enkelt opladning uden pause. Det skyldes det kraftige lithium-ion-batteri, som modellen er udstyret med. Det giver nemlig batteriet en højere kvalitet og dermed en meget længere levetid.

Miele Scout RX1 har også en indbygget sensor, og det er i særdeleshed smart. Det betyder nemlig, at robotstøvsugeren passer på dine møbler, idet den ikke kommer for tæt på dem og banker ind i dem, mens den kører rundt og støvsuger.

Så er det også en meget lydsvag model, hvorfor den kan bruges på alle tider af døgnet. Så selvom at den meget hurtigt får gennemført sin rengøring, så ligger man næsten ikke mærke til, at den arbejder.

robotstøvsuger forside

forbruger-test.dk

4.33 30

Dyson 360 Eye

Dyson robotstøvsuger

Produktet vurdering

Leder du efter en af de mest testede og dermed efterspurgte robotstøvsugere på markedet, så kan Dyson 360 Eye være den helt rette model for dig. Dette er nemlig en af de mest berømte modeller, som der findes på nuværende tidpsunkt.

ForhandlerTotalprisLæs mere
6.439,00 Læs mere
6.439,00 Læs mere
6.990,00 Læs mere

Fordele ved Dyson 360 Eye:

 • Du får med Dyson 360 Eye et 360 graders navigationssystem, som er yderst effektivt og efterspurgt
 • Robotstøvsugeren har en maksimal arbejdstid på hele 75 minutter på den lave suge-funktion
 • Støvsugeren er udstyret med larvefødder, således den kan rengøre alle former for overflader
 • Via Dysons app kan du holde øje med din rengøring, planlægge den, slutte den og pause den
 • Du får et mundstykke, som på en traditionel støvsuger der giver dig den bredeste sugekraft

Ofte har diverse robotstøvsugere et ry for at de både er mindre effektive og bedre til at overse snavs, end det gør sig gældende med de traditionelle håndholdte støvsugere. Det er dog på ingen måder tilfældet, hvis man vælger at tage et lidt grundigere kig på Dyson 360 Eye. Denne ligger nemlig rigtig mange steder i toppen med de aboslut bedste karakterer, når det kommer til at være effektiv og støvsuge mindst lige så godt – hvis ikke endda bedre, end de helt almindelige støvsugere. Dyson 360 Eye er således en støvsuger i topklasse.

Det 360 graders eye

Det lyder en smule avanceret. Men det er det faktisk slet ikke. Det handler blot om, at du skal have mest ud af din robotstøvsuger. Dyson 360 Eye navigerer nemlig på en helt bestemt måde, som på mange områder adskiller sig fra de fleste andre robotstøvsugere. Derfor er det også på selve navigationen, at denne model scorer forundring og begejstring. Modellen er nemlig udstyret med et 360 graders vision-system.

Det betyder, at Dyson 360 Eye i praksis kan se hele vejen rundt om sig selv. Og fordi at støvsugeren tager helt op til 30 billeder i sekundet, er den meget hurtigt i stand til at skabe det, som der kaldes for et panoramisk billede af det rum, som den befinder sig inde i.

Og det er netop ud fra dette såkaldte panorama-billede, at Dyson 360 Eye herefter er i stand til at navigere rundt og identificere diverse detaljer i et hjem. Det vil sige, at den altid kan måle, hvor stor en afstand der er mellem ting, og derfor ved den også altid, hvor den allerede har støvsuget, og hvor den endnu mangler at få gjort rent.

Derudover hjælper teknikken også robotstøvsugeren med at lægge en helt bestemt rute for sin rengøring, således den undgår forhindringer. Den kommer derfor udenom for eksempel møbler, hvor den heller ikke gør skader på dem. Og du skal heller ikke være bekymret for eventuelle trappetrin, da der i systemet også er taget højde for sådanne.

Dyson 360 Eye springer således ikke nogen dele af et rum over. Og du kan også vide dig sikker på, at alle hjørner og kanter bliver rengjorte. Og det er netop også noget, som denne model får ros for af eksperterne. Den er nemlig yderst effektiv til at støvsuge i hjørner og langs alle former for kanter og paneler. Tag dig en kop kaffe imens robotstøvsugeren gør arbejdet, med en af vores testede kaffemaskiner som kan findes her eller kaffekværn som findes her

Innovation og teknologi

For at gøre det endnu bedre for Dyson 360 Eye at navigere rundt i dit hjem, så er modellen også udstyret med larvefødder. Det er normalt kendt for især militærets køretøjer, som således bliver i stand til at køre i alle områder, og det samme gør sig faktisk gældende her. Robotstøvsugeren kan nemlig bevæge sig rundt på alle former for gulve, uden at den kommer til at skride. Det betyder, at den nemt holder sin kurs.

Dyson 360 Eye kan støvsuge på 2 forskellige sugestyrker. Den ene bruges ofte til den normale og daglige rengøring, mens den anden er til de steder, der behøver en lidt kraftigere og mere grundig behandling. Den normale indstilling bruges ofte på almindelige gulve, mens der kan være behov for den kraftigere sugetsyrke på blandt andet gulvtæpper. Og den er især anvendt, hvis man også har dyr i hjemmet.

Denne model har desuden også en mundstykketeknologi. Og derfor adskiller den sig fra de fleste andre robotstøvsugere, idet den har samme mundstykke som en traditionel model. På den måde anvender denne model stive nylonbørster til blandt andet tæpper og de mere bløde, antistatiske kulfibertråde til de hårde gulve som for eksempel trægulve. På den måde får du altid den mest optimale form for rengøring og effekt.

Ydermere har Dyson 360 Eye en sugekraft over den fulde bredde af hele apparatet, hvilket giver en maksimal overfladedækning og en effektiv støvsugning.

Den største frihed

Som noget af det bedste ved denne model så er Dyson 360 Eye også både ledningsløs og poseløs. Modellens støvbeholder har en kapacitet på hele 0,33 liter og en batterileve tid på op til 45 minutter på den kraftigste indstilling.

Bruger man blot den almindelige sugeevne, kan maskinen kører i 75 minutter uden en pause eller opladning. Når støvsugeren ved at løbe tør for batteri, vender den automatisk tilbage til sin ladestation, hvorfor du ikke konstant skal holde øje med den.

Og for at det ikke skal være løgn, har du også mulighed for at anvende en app til din Dyson 360 Eye. Det betyder, at du kan styre den, selvom du ikke er hjemme. Appen kan hente til iOS såvel som til Android, og den gør det muligt for dig at både starte, stoppe og pause rengøringen, når du er væk hjemmefra.

Derudover får du med appen også en planlægningsfunktion, som gør dig i stand til at planlægge og indstille støvsugeren til både regelmæssige og enkeltstående rengøringer lige såvel, som du kan holde øje med, hvor langt den er i sin igangværende rengøring.

iRobot Roomba 980

irobot robotstøvsuger

Produktet vurdering

I 2016 nåede denne model til førstepladsen ud af en række tests, som der blev foretaget af det norske magasin, Tek.no. Der blev i den forbindelse testet fem forskellige producenter af robotstøvsugere, men intet kunne måle sig med denne iRobot Roomba 980.

ForhandlerTotalprisLæs mere
5.986,00 Læs mere
6.799,00 Læs mere
6.799,00 Læs mere
7.499,00 Læs mere

Fordele ved iRobot Roomba 980:

 • Med iRobot Roomba 980 får du en maksimal ydeevne og arbejdstid på helt op til 120 minutter uden pause
 • Du får en virtuel væg-funktion, der sørger for at støvsugeren holder sig inden for et afgrænset område
 • Støvsugeren kommer med et HEPA-filter, hvorfor den er meget renlig
 • Med robotstøvsugeren får du også en timerfunktion, så du selv kan bestemme dine rengøringstider
 • Den kommer med et 3-trins rengøringssystem og roterende sidebørster

Dog er denne model også en del dyrere, end det gør dig gældende ved så mange andre robotstøvsugere, dog mener eksperterne, at det er forventeligt, i og med at resultatet her retfærdiggøres. iRobot Roomba 980 er nemlig på mange områder en overlegen robotstøvsuger, især når det kommer til for eksempel gulvtæpper, som ofte kan være en problemfaktor for mange lignende modeller og endda også almindelige støvsugere.

I den test, som der blev foretaget af Tek.no, er iRobot Roomba 980 således den eneste robotstøvsuger, som der er på markedet på nuværende tidspunkt, der konsekvent formår at yde højere eller på linje med de helt almindelige støvsugere. Den ligger således i toppen sammen med de bedste.

Derfor er testpanelet ydermere også begejstret for modellens funktionalitet og brugervenlighed. Som en ulempe kan det dog nævnes, at støjniveauet ligger en smule højere ved denne model end andre. Og iRobot Roomba 980 kan derfor ikke måle sig med de mest lydsvage robotstøvsugere.

Den placerer sig dog i midten af feltet, og det betyder, at denne model bestemt heller ikke er en af de mest støjende modeller.

Severin RB7025 Chill

severin robotstøvsuger

Produktet vurdering

Er du på udkig efter en prisvenlig robotstøvsuger, der gør et ordentligt stykke arbejde, så bør du tage et lidt nærmere kig på modellen, Severin RB7025 Chill. Dette er nemlig en model der af magasinet, Altomdata.dk, er blevet kåret som det bedste køb i 2017.

ForhandlerTotalprisLæs mere
899,00 Læs mere
899,00 Læs mere
899,00 Læs mere

Fordele ved Severin RB7025 Chill:

 • Denne model er yderst velgenet til hårde gulve som trægulve såvel som korthårede tæpper
 • Du får helt op til 90 minutter effektiv og kraftig ydeevne
 • Severin RB7025 Chill har en indbygget trappecensor, så du ikke skal frygte for at den bevæger sig ud på dem
 • Det er en støjsvag model, hvorfor du kan lade den rengøre på alle tider af døgnet
 • Robotstøvsugeren har ekstra lange sidebørster, så det er sikret, at den får opsamlet alt snavs og støv

Dette er således en både billig og simpel støvsuger, der kan det mest basale. Den er faktisk markant billigere end så mange andre robotstøvsugere på markedet, og det kan skyldes, at brandet, Severin, helt generelt er et billigere mærke. Og derudover høre modellen til i en kategori af de mest simple. Er du på udkig efter en model, der er teknisk avanceret, så er det ikke denne, du skal vælge at investere i.

Det bedste køb

Når det bliver vurderet, hvilken robotstøvsuger der er bedst, bliver der først og fremmest kigget på prisen. Og i forhold til denne model, så ligger den på et niveau, der sikrer, at alle kan være med og få sig en effektiv robotstøvsuger i hjemmet.

Derudover er Severin RB7025 Chill også utrolig simpel at anvende, hvorfor brugervenligheden er i top. Mange dyrere modeller har en lang række smarte funktioner, som gør, at de er mere teknisk avancerede. Sådan er det ikke med denne model, som blot kræver, at du trykker på en start-knap – og så er den i gang med din rengøring.

Severin RB7025 Chill kan rengøre et rum på helt op til 100m2, hvilket er det der svarer til 90 minutters rengøring uden en pause eller opladning. Når batteriet er tomt, skal du blot sætte støvsugeren til at lade op i opladerem, og inden for ganske kort tid vil maskinen igen melde klar til rengøring med en fuld opladning.

Modellen har gummilister på siderne, således den ikke kan beskadige ting i dit hjem som for eksempel møbler ved at støde ind i dem. Og så rengør den via to roterende sidebørster, som effektivt fanger alt skidt og snavs, som der ligger på gulvet.

Denne robotstøvsuger er desuden yderst lydsvag, hvorfor den kan bruges på alle tider af døgnet. I dag er de fleste robotstøvsugere af en lydsvag kvalitet, idet det er noget, som producenterne i den seneste tid har forsøgt at optimere kraftigt.

Det er muligt at klikke sig ind på Robotekspertens hjemmeside og læse en lang række forskellige brugeranmeldelser af netop Severin RB7025 Chill. Herinde viser det sig også hurtigt, at helt op til 90% af brugerne vil anbefale denne model.

Electrolux ERV5210TG

Electrolux robotstøvsuger

Produktet vurdering

Denne model, Electrolux ERV5210TG, har gennemgået en række tests i det svenske. Blandt andet på Testfakta.se. Her er der blevet foretaget 7 grundige analyser af en lang række forskellige robotstøvsugere, og der har i testene været fokus på aspekter såsom bevægelighed, rengøringsevne, håndterbarhed og teknik.

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.599,00 Læs mere
2.995,00 Læs mere

Fordele ved Electrolux ERV5210TG:

 • Dette er en effektiv testvinder på både hårde gulve og bløde materialer
 • Electrolux ERV5210TG er designet i en trekanet form, så den let kommer ind i hjørner og kanter
 • Modellen fjerner helt op til 1 millimeter støv og snavs inde ved kanterne
 • Støvsugeren er effektiv og har en ydeevne i en hel time, før den skal lades op
 • Robotstøvsugeren har en sensor, der måler afstand til forhindringer, så møbler ikke beskadiges

Og på alle de nævnte 4 parametre klarer Electrolux ERV5210TG sig rigtig godt. Derfor tøver Testfakta.se heller ikke med at udnævne denne til at være en model, som der ligger i topklasse. Den er derfor også blevet udnævnt til testvinder i den samme test.

En rigtig testvinder

Der er flere grunde til, at Electrolux ERV5210TG af Testfakta.se er blevet kåret som den absolutte testvinder. Først og fremmest har der været fokus på, hvor god modellen er til at opsuge og opfange alt det skidt, støv og snavs, som der ligger på et gulv. Og det er uanset, om der er tale om hårde gulve som for eksempel trægulve, eller om der er tale om de mere bløde materialer som for eksempel et gulvtæppe.

Og uanset hvad der ses på, så klarer Electrolux ERV5210TG sig rigtig godt. Den fjerner langt det meste støv, uanset hvilket underlag som der ses på. Der findes dog andre modeller i testen, som gør de lige så godt, men når der ses på de overordnede resultater, så er Electrolux ERV5210TG en klar vinder.

Electrolux ERV5210TG kommer med et lidt specielt design. Den er nemlig udformet i et trekantet mønster med børster på siden. Den trekantede form gør det lettere for maskinen at foretage en bedre rengøring, idet den så kan komme ind i alle hjørner og kroge, mens børsterne sørger for en grundig rengøring af blandt andet paneler.

Kører robotstøvsugeren på en fuld opladning, kan den med lethed gøre rent på både hårde gulve og tæpper i helt op til en time. Det tager cirka 3 timer for den at blive fuldt opladet. Og efter en time skal den igennem opladningen igen.

Der findes på oversiden af Electrolux ERV5210TG et display. Her er det muligt at følge med i hele rengøringsprocessen, idet man kan se, hvornår det er tid til en opladning, og hvornår en sådan er klaret.

Det er muligt at styre rengøringen af ens gulve direkte på den trekantede krop af Electrolux ERV5210TG. Men kan også benytte sig af den fjernbetjening, som der følger med, på den måde skal man nemlig ikke konstant rende rundt efter maskinen for at finde ud af, hvor lang tid den har igen, før den skal oplades.

Der er heller ikke nogen grund til at være bange for, at støvsugeren kører ind i diverse møbler og beskadiger dem. Den er nemlig udstyret med en sensor, der kan måle, hvor tæt på den er på dine møbler. Eksperterne fra Testfakta.se har i den forbindelse undersøgt, hvor meget støv, som modellen fjerner.

Og her viser det sig, at den kun efterlader cirka 1 millimeter inde ved kanten. Og det er også, når der er tale om hjørner og kanter.

Når Electrolux ERV5210TG kører rundt og støvsuger i dit hjem, opsamler den støv og snavs i en støvbeholder med et filter. Dette sørger for, at de snavsede partikler ikke blot siver tilbage ud i et rum. Beholderen tømmes let ved at fjerne den med et enkelt klik.

Robotstøvsugeren vejer kun 1,4 kilo og har et lavt støjniveau på helt ned til 75 dB.

Xiaomi Mi Roborock S50

Xiaomi robotstøvsuger

Produktet vurdering

Dette er en robotstøvsuger, der har overrasket mange. Den har en imponerende sugekraft på helt op til 2.000 Pa, som også kombinerer en moppefunktion. Så leder du efter en robotstøvsuger, der sikrer en perfekt rengøring, kan dette være den rette model for dig.

ForhandlerTotalprisLæs mere
3.091,00 Læs mere
3.499,00 Læs mere

Fordele ved Xiaomi Mi Roborock S50:

 • Robotstøvsugeren har en moppefunktion, der sikrer dig en endnu mere effektiv rengøring af dine gulve
 • Du får også en app, som gør det muligt for dig at fjernstyre din støvsugning af dit hjem
 • Xiaomi Mi Roborock S50 er den absolutte testvinder i 2018 ifølge Tek.no
 • Maskinen kommer med en intelligent ruteplanlægning, så hele dit hjem rengøres
 • Støvsugeren har en kraftig sugestyrke på 2.000 Pa og et 5200 mAh batteri

Xiaomi Mi Roborock S50 er udstyret med et meget kraftigt batteri, hvorfor du er sikret en rengøring på helt op til 150 minutter. Det er længere tid, end det gør sig gældende med andre robotstøvsugere, og derfor får du med denne meget værdi for pengene. Det betyder også, at denne model egner sig særdeles godt til de lidt større arealer.

Når batteriet når ned på en procentdel på 20 %, vender robotstøvsugeren selv tilbage til sin ladestation. På den måde sørger denne maskine selv for at blive ladet op, således den igen bliver klar til at rengøre dig hjem. Derfor skal du ikke selv gå og holde øje med, om det er ved at være tid til, at du tilslutter den en oplader. Når Xiaomi Mi Roborock S50

er helt færdigopladet, fortsætter den, hvor den slap, hvorfor den altid færdiggør sin rengøring, før den påbegynder en ny proces. Det betyder, at du får rengjort hele dit gulv og ikke blot de samme dele af det hver gang.

Det er muligt at tilvælge moppefunktionen. Gør man det, kan maskinen stadig kører i helt op til mellem 40-60 minutter, før den vender tilbage til sin ladestation. Mangler du stadig ekstra rengøring efter, kan du med fordel se vores test af damprensere her

Den smarte laser

På toppen af Xiaomi Mi Roborock S50 sidder den en laser. Denne har en algoritme, der laver et kort over din indretning. Det betyder, at maskinen får lettere ved at navigere rundt på den mest fordelagtige måde.

Det er også denne teknik, der gør det muligt for robotstøvsugeren at gennemføre en effektiv omgang rengøring selv i mørke. Når Xiaomi Mi Roborock S50 kører rundt i dit hjem, registrerer den konstant sine omgivelser. Faktisk sker det med helt op til 1800 billeder i sekundet. Og det er noget af det højeste, som der er set på nuværende tidspunkt på markedet.

Mi Home

Til Xiaomi Mi Roborock S50 er det muligt at downloade en app. Dette er Mi Home-appen, og denne gør det muligt for dig at fjernstyre din robotstøvsuger. Du kan skifte rengøringsmodus med den, og du kan også ændre på den måde, som din skemalægning foregår. Den understøtter alt lige fra Amazon Alexa til Google Assistant.

Xiaomi Mi Roborock S50 forcerer desuden dørtrin og andre forhindringer med helt op til 2 centimeter.

Neato Botvac Connected

neato robotstøvsuger

Produktet vurdering

Leder du efter en robotstøvsuger, som du kan være sikker på, er blevet testet på alle kanter og leder, så bør du tage et kig på modellen, Neato Botvac Connected. Det er nemlig denne model, som der er blevet testet af flest hold af eksperter. Det inkluderer faktisk både det svenske teknikmagasin, M3, samt den internationale og meget populære testside, Trustedreviews.

ForhandlerTotalprisLæs mere
4.499,00 Læs mere
4.999,00 Læs mere
4.999,00 Læs mere

Fordele ved Neato Botvac Connected:

 • Støvsugeren har et lavt lydniveau på kun 69 dB, hvorfor du kan støvsuge dine gulve på alle tider af døgnet
 • Neato Botvac Connected kan rengøre op til hele 400 m2 på en enkelt opladning
 • Det tager kun 180 minutter for robotstøvsugeren at blive fuldt opladet igen
 • Robotstøvsugeren har en app, som gør det muligt for dig at fjernstyre din støvsugning, når du ikke er hjemme
 • Du får en støvbeholder, der har en kapacitet på helt op til 0,7 liter

Begge steder er denne model blevet afprøvet inden for en lang række kategorier og forskellige discipliner. Som nogle få kan nævnes rengøringsevne, funktioner og brugervenlighed. Modellen klarer sig faktisk så godt i diverse tests, at den har fået topkarakter og dermed er denne robotstøvsuger en topscore.

Det skal dog også nævnes at Neato Botvac Connected også har været inkluderet i en lang række større tests af robotstøvsugere. Disse er blandt andet udført af det danske Forbrugerråd, Tænk og den store svenske forbrugerorganisation, Råd & Rön. Den kan i mange henseende betragtes som værende den svenske udgave af det danske Tænk.

I disse tests klarer Neato Botvac Connected sig også overraskende godt, og derfor belønnes denne model som værende en testvinder hose både danske såvel som svenske eksperter.

Det er således en gennemtestet maskine, der har klaret sig godt i hele norden.

Topkarakter

Dette er en meget kraftig model. Neato Botvac Connected er nemlig kraftfuld, idet den overordnet set har rigtig mange forskellige funktioner, som man kan benytte sig af. Det er dog også derfor, at denne robotstøvsuger er en lille smule dyrere end så mange andre modeller.

Til gengæld får man med Neato Botvac Connected ritig meget værdi og komfort for pengene. Faktisk er det i en så høj grad, at man kun meget sjældent selv behøver at stå for den traditionelle, håndholdte støvsugning i sit hjem.

Modellen klarer sig især godt på de meget store og flade områder. Den er således god til jævne overfalder, men det betyder ikke, at den klarer sig dårligt, når det kommer til for eksempel hjørner, kanter, paneler og andre former for forhindringer som for eksempel dine møbler. Neato Botvac Connected er nemlig udstyret med to effektive og gode børster.

Den første kaldes for en spiral-børste, og det med god grund. Denne fjerner nemlig i en god vinkel både støv og skidt fra hårde gulve såvel som fra blødere overflader som for eksempel tæpper. Og så er der combo-børsten, der opsamler det lidt større snavs. Det være sig for eksempel hår.

Denne model er derfor særdeles velegnet, hvis man har dyr i hjemmet. Alt det, som der opsamles, opbevares i en støvbeholder, der kan indeholde helt op til 0,7 ilter. Den er udstyret med et filter, og derfor kan du være sikker på, at støv og snavs ikke igen ligger sig ude i dit rum.

Neato Botvac Connected har desuden også en sidebørste, som er placeret på siden af modellen. Dermed sagt er denne model også særdeles velgenet til kanter og hjørner, idet den kan komme ind i de lidt mere krogede områder.

Ruteplanlægning

Denne robotstøvsuger arbejder desuden ud fra et helt bestemt system, idet den fastlægger en præcis rute. Du kan selv planlægge en rute, som rengøringen skal foregå på, og på den måde kan du få præcis det resultat, som du ønsker. Du kan derfor beslutte om Neato Botvac Connected kun skal rengøre et bestemt sted i dit hjem, måske fordi du har brug for fred og ro i andre områder.

Du indstiller blot en virtuel funktion, hvorved robotstøvsugeren opfatter, at der står en usynlig væg, og denne kan den selvfølgelig ikke køre igennem. Du kan altså opsætte usynlige barriere, som Neato Botvac Connected holder sig inden for, for at give dig den ønskede rengøring.

På sin rute vil du opleve, at Neato Botvac Connected drejer rundt 5 gange i sekundet. Det er en funktion, der sikrer, at støvsugeren følger ruten sammen med den redistrerende laser.

Neato Botvac Connected er desuden skabt, således den kan bevæge sig under de lave møbler. Det er således ikke et problem at få rengjort under såvel sofaer som for eksempel senge, borde og stole. Det er endda muligt for modellen at rengøre i mørke og registrere støv, selvom der ikke er nogen se-funktion.

Langtidsarbejde

Modellen, Neato Botvac Connected, er skabt til at give dig en maksimal ydeevne ved at arbejde i meget lang tid. Robotstøvsugeren har nemlig meget lang tid mellem sine opladninger, og derfor er du altid sikret et rent hjem.

Faktisk kan Neato Botvac Connected gøre rent i helt op til 120 minutter i det, som der kaldes for eco-tilstand. Tiden er på 90 minutter, hvis den sættes på turbo-tilstand. Når batteriet er brugt op, skal maskinen lade op i cirka 180 minutter. Og heldigvis er der ikke nogen grund til at være bange for, at støvsugeren løber tør for batteri midt i en rengøring.

Den registrerer nemlig selv, når batteriet er ved at være brugt, hvorfor den selv vender tilbage til sine ladestation.

Med Neato Botvac Connected kan du selv planlægge din støvsugning. Modellen kan nemlig fjernstyres med en app, som kan downloades helt gratis. Med denne er det muligt for dig både at styre, planlægge og overvåge den støvsugning, som der finder sted i dit hjem.

Det er også en mulighed for dig at indstille timer. Og det er i særdelshed smart, når man ikke er hjemme. På den måde kan du nemlig altid sikre dig en effektiv omgang rengøring, selvom du ikke er hjemme.

Cleanmate S300

cleanmate robotstøvsuger

Produktet vurdering

Vil du gerne være sikker på, at du altid kommer hjem til et støvsuget hus, således du også har mulighed for med ro i maven at være spontan, så kan Cleanmate S300 være den helt rette robotstøvsuger for dig og dine behov.

ForhandlerTotalprisLæs mere
599,00 Læs mere

Fordele ved Cleanmate S300:

 • Cleanmate S300 har en effektiv trappesensor, hvorfor den ikke kommer til at bevæge sig ud over trapper
 • Robotstøvsugeren har dobbelte sidebørster, som giver dig en mere effektiv rengøring af kanter og hjørner
 • Støvsugeren lader dig tage på arbejde, mens den klarer støvsugningen af dit hjem
 • Du får en effektiv rengøring af dine gulve i helt op til 1 time
 • Du skifter let støvbeholderen med blot et enkelt klik

Med en Cleanmate S300 kan du nemlig være sikker på at opleve en perfekt rengøring af dine gulve hver gang. Det skyldes blandt andet de dobbelte sidebørster, som den er udstyret med. Disse tager meget mere snavs end de almindelige sidebørster, som der ofte findes på en robotstøvsuger.

Cleanmate S300 er helt perfekt til de lidt mindre hjem, hvor den daglige rengøring ikke er så krævende. Har du mange dyr, som fælder en masse hår hver dag, er dette derfor måske ikke den rette maskine for dig. Dette er nemlig udelukkende en robotstøvsuger, der er med til at forenkle din hverdag.

Så kan der også blive plads til en vaskemaskine – find en vi har testet her

Den har også en lille beholderkapacitet på kun 0,2 liter, og derfor vil den skulle tømmes flere gange, hvis den skulle nå omkring i et stort hus.

Ingen grund til bekymring

Cleanmate S300 er udstyret med en trappecensor, og på den måde kan du være sikker på, at dine robotstøvsuger ikke bevæger sig ud over nogle høje afsatser og dermed måske går i stykker.

Derudover kommer den i et smart og moderne design, hvorfor den kan passe ind i ethvert hjem. Den sølv-farvede maskine er derfor yderst stilfuld, og du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt den vil komme til at synes malplaceret i din resterende indretning. Den er ganske neutral, og den er derfor mere usynlig, end det gør sig gældende med for eksempel de mange sorte modeller inden for robotstøvsugere.

Cleanmate S300 kan give dig en effektiv rengøring af dit lille hjem i 50-60 minutter, hvorefter du skal tilslutte den sin ladefunktion. Her tager det cirka 4 timer for den at nå til en fuld opladning igen.

Kobold VR 200

Kobold robotstøvsuger

Produktet vurdering

Dette er en robotstøvsuger, der også er blevet gennemtestet. Faktisk har der været hele to ekspert-kilder indover denne model. Det er det danske Forbrugerråd, Tænk og den internationale og store testside, Trustedreviews.

ForhandlerTotalprisLæs mere
6.395,00 Læs mere
7.499,00 Læs mere

Fordele ved Kobold VR 200:

 • Kobold VR 200 er yderst støjsvag. Med et niveau på kun 70 dB, kan den bruges på alle tider af døgnet
 • Du får en støvbeholder med en kapacitet på op til 0,5 liter, og den skiftes let med et enkelt klik
 • Robotstøvsugeren kan på en enkelt opladning støvsuge et areal på helt op til 120 m2
 • Det tager kun 180 minutter for Kobold VR 200 at nå til en fuld opladning igen
 • Støvsugeren er mulig at styre via en app. Du kan derfor overvåge din rengøring, selvom du ikke er hjemme

Modellen er blevet testet på forskellige parametre det være sig for eksempel evne til at støvsuge, brugervenlighed, funktioner, batteri og anvendelighed. Og her skal det nævnes, at begge hold af eksperter er meget positive over for lige præcis denne model, Kobold VR 200.

God rengøring af tæpper

Foruden at Kobold VR 200 er en både flot og meget moderne model inden for nye robotstøvsugere, så er den også udformet i et meget lavt design. Det betyder, at den er skabt til at rengøre under selv de laveste møbler. Det være sig for eksempel din sofa. Det giver dig en meget grundig rengøring af dine gulve.

Derudover er Kobold VR 200 skabt til at rengøre på hårde gulve som for eksempel trægulve lige såvel, som den kan klare de bløde flader det være sig for eksempel gulvtæpper. Modellen er nemlig lavet udstyret med en særligt kraftfuld DC-motor. Og den gør, at det er muligt for støvsugeren at suge støv op helt nede fra de mindste tæppefibre.

Og så skal det også nævnes, at denne robotstøvsuger har en meget effektiv opsamlingsbørste. Denne er specialudviklet til formålet, og derfor sikrer den, at yderligere snavs og skidt bliver fjernet. Det giver dig det absolut bedste resultat på dine gulve.

Sensorsystemet

Er du til de mere avancerede løsninger, så skal du igen tage et kig her. Kobold VR 200 er nemlig det, som der kaldes for en intelligent robotstøvsuger. Den er skabt med et avanceret sensorsystem, som gør, at den kan fastlægge den mest optimale rute rundt igennem dit hjem. På den måde holder den også øje med både vægge og møbler, således du kan være sikker på, at den ikke kommer til at beskadige nogle af disse.

Modellen er ydermere udstyret med sidebørster på det runde design. Disse giver dig en så grundig rengøring, som det overhovedet er muligt for denne maskine. Og så kommer Kobold VR 200 også med det, som der kaldes for en fald-sensor.

Det betyder, at den hurtigt opfanger, hvis der er nogle forhindringer i vejen for den. Den vil derfor ikke vælte ved at støde ind i dem, idet den helt undgår disse. På den måde er denne robotstøvsuger god til at beskytte sig selv mod alt det, som der foregår omkring den.

Lang arbejdstid

Modellen kan desuden arbejde i meget lang tid. Den er designet til at give dig den bedste ydeevne i den aboslut længste tid, således du får så meget som overhovedet muligt ud af den i forhold til rengøringen af dine gulve i dit hjem. Det betyder, at Kobold VR 200 kan køre i helt op til 90 minutter på en enkelt batteriopladning.

Herefter vender robotstøvsugeren automatisk tilbage til sin ladestation, hvor den vil blive til den igen er fuldt opladet. Den sørger således selv for at få tanket sit batteri op, hvorfor det er en bekymring, som du kan være foruden.

Du har desuden mulighed for at bruge yderligere en smart funktion ved Kobold VR 200. Dette er nemlig en af de mere moderne modeller, der lader dig kommunikere med den via din smartphone. Du skal blot downloade den gratis app, som der hører til modellen.

Flere gode funktioner

Trustedreviews er meget imponerede over modellen – og det med god grund. De skriver, at der her er tale om en robotstøvsuger, der først og fremmest formår at gøre rigtig godt og grundigt rent. Og så opsamler den også en rigelig mængde af støv på sin vej rundt på gulvene.

Men derudover bemærkes det også, at modellen er udstyret med et smart navigationssystem. Dette fremmer den effektivitet, som der ønskes af maskinen.

Eksperterne vurderer desuden, at denne model også har en anden fordel. Den er nemlig meget lydsvag, og det giver dig mulighed for at lade den støvsuge på alle tider at døgnet, og når det passer dig.

Kobold VR 200 får også ros for sin klogskab og den intelligens, som maskinen er udstyret med. Der er dog også nogle ulemper ved disse – i hvert fald, hvis man skal lytte til eksperterne. De involverer blandt andet, at de ikke synes, at denne model har nok funktioner. Det gør, at man som forbruger, ikke får så meget valuta for sine penge. Og det burde man, taget prisklassen i betragtning.

Der skal også gøres opmærksom på, at dette er en lidt bredere model, end det gør sig gældende med andre robotstøvsugere. Den kan derfor have problemer med at komme ind i de helt smalle passager. Denne model egner sig således bedst til de store og åbne rum.

PHILIPS FC8776/01 Smartpro Compact

philips robotstøvsuger

Produktet vurdering

Vil du gerne have en robotstøvsuger, som der også er noget stil over, når den bevæger sig rundt på dine gulve, så bør du tage et kig på PHILIPS FC8776/01 Smartpro Compact. Dette er en støvsuger, som giver dig en meget grundig rengøring, præcis når du ønsker det.

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.197,00 Læs mere
2.197,00 Læs mere
2.219,00 Læs mere
2.268,00 Læs mere

Fordele ved PHILIPS FC8776/01 Smartpro Compact:

 • Du får et smart detection system, der gør robotten mere effektiv
 • PHILIPS FC8776/01 Smartpro Compact er udstyret med 6 infrarøde sensorer, der fortæller om forhindringer
 • Støvsugeren samler både støv forfra og i begge sider
 • Ekstra lange børster opsamler støv fra hjørner og fodlister
 • Robotstøvsugeren har et meget smart og funktionelt design

Denne er udstyret med det, som der kaldes for et TriActive XL-mundstykke, og det giver dig et grundigt og effektivt rengøringsresultat. PHILIPS FC8776/01 Smartpro Compact er udformet i et slankt design, og så måler den kun 6 centimeter i højden. Det betyder, at den kan komme ind under selv de laveste møbler, som for eksempel din sofa, eller et vinkøleskab som du i øvrigt kan finde her

Skemalægning

Du har mulighed for selv at skemalægge din robot, så den kører, når det passer dig. Den har en 24-timers planlægningsfunktion, og det giver dig mulighed for at planlægge 24 timer ud i fremtiden. Når modellen mangler strøm, sørger den selv for at søge mod sine ladestation. Den bliver således hurtigt klar til igen at kunne støvsuge dine gulve.

PHILIPS FC8776/01 Smartpro Compact kan køre i helt op til 130 minutter på en enkelt og fuld opladning. Og så har den et kraftigt Li-ion batteri med en meget lang levetid. Den har desuden 4 rengøringsindstillinger, og den vælger selv den, som er mest hensigtsmæssig i forhold til det enkelte rum.

Du har også mulighed for at styre støvsugeren med en fjernbetjening, som der følger med. Med den kan du få PHILIPS FC8776/01 Smartpro Compact til at starte og stoppe og styre den i retninger, ændre rengøringsbane og dirigere den tilbage til sin ladestation.

BOSCH Roxxter BSR1ACAM

bosch robotstøvsuger

Produktet vurdering

Dette er en både flittig, hurtig go effektiv robotstøvsuger. Og så kan den gøre rent i det rum, som der passer dig. Den kan nemt køre over dørtrin, og så kan den endda styres via det, som der kaldes for Amazons populære stemmestyring, Alexa.

Det er dog også muligt at gøre det via din smartphone. Leder du efter en avanceret robotstøvsuger med den nyeste teknolog, så er BOSCH Roxxter BSR1ACAM modellen for dig.

ForhandlerTotalprisLæs mere
12.999,00 Læs mere

Fordele ved BOSCH Roxxter BSR1ACAM:

 • Robotstøvsugeren kan styres via en app
 • Det digitale kort lader dig slippe for besværet med magnetbånd
 • En sensor opfanger de forhindringer, som der er forude
 • Støvsugeren sender dig en notifikation, når den er færdig med et rum
 • Du kan selv beslutte, om kameraet skal være i brug med en linselukker

Det integrerede kamera

Selv når du er væk hjemmefra kan du holde øje med BOSCH Roxxter BSR1ACAM. Denne er nemlig udstyret med et integreret kamera, og med dens innovative navigationssystem-scanner kan modellen fortælle dig præcis, hvor den er i dit hjem. Den danner nemlig hurtigt et kort, der også fortæller, den hvor den skal køre hen.

Og så kommer modellen også med en meget kraftig motor. Det sikrer, at den permanent bevarer sin sugeevne, fordi den er designet til at sidde præcis der, hvor den skal bruges. På børsten. Og så er maskinen også så høflig, at den selv sørger for at slukke, når for eksempel din telefon ringer, du skal bare fortælle den det én gang, så husker den det fremover.

iRobot Roomba 875

irobot robotstøsuger

Produktet vurdering

Denne model er skabt til at gøre effektivt rent på hårde gulve såvel som tæpper. Og derfor har den en ekstra god sugeevne. Denne kommer blandt andet fra det innovative tretrins-rengøringssystem, AeroForce, som er designet til at fjerne helt op til 50 procent mere støv, små partikler, snavs og hår fra alle underlag.

Dette er således den ideelle model til allergikeren, og derfor vurderer eksperter fra både Trustedreviews og Råd & Rön, at dette er en topscore.

ForhandlerTotalprisLæs mere
3.699,00 Læs mere
3.699,00 Læs mere

Fordele ved iRobot Roomba 875:

 • Modellen er godt egent til allergikere med et HEPA-filter og opsamling af dyrehår
 • iRobot Roomba 875 har en smart timer, så du selv planlægger rengøringen
 • Støvsugeren har flere sensorer, som opfanger alle forhindringer
 • Robotstøvsugeren opfanger selv de områder, som kræver en ekstra grundig rengøring
 • Du får et unikt tretrins-rengøringssystem med AeroForce

Det særlige fokus på allergivenlighed, stammer også fra et HEPA-filter, som holder støvet nede i støvbeholderen.

Smarte sensorer

Hvis der er nogle områder, som er særligt snavsede, kan iRobot Roomba 875 selv registrere dem lige såvel, som modellen også kan vurdere, at der derfor er behov for en grundigere rengøring på sådanne områder. Støvsugeren har desuden flere sensorer, således den selv kan registrere møbler og andre forhindringer, som den ikke må støde ind i. Herefter udarbejder den selv en anden rute.

iRobot Roomba 875 kan arbejde i cirka 1 time på en fuld opladning, hvorefter den selv kører tilbage til sin ladestation. Den har desuden en smart timer ,som gør det muligt for dig at planlægge forud, hvornår der skal støvsuges i dit hjem – for eksempel når du ikke er hjemme.

Dog er modellen ikke så effektiv i hjørner, og så skal den tømmes ofte. Og så er det en noget dyr model, med en meget let ladestation, hvorfor man skal holde den fast, for at den ikke vælter.

IRobot Roomba 896

irobot robotstøvsuger

Produktet vurdering

Svenske eksperter vurderer, at iRobot Roomba 896 er en velfungerende model, og derfor er det en topscore. Hvis man leder efter en robotstøvsuger, som har den nyeste teknologi, så er denne et godt valg.

ForhandlerTotalprisLæs mere
4.599,00 Læs mere

Fordele ved iRobot Roomba 896:

 • Du får en moderne og meget teknologisk model
 • Robotstøvsugeren kan fjernstyres via en app – også når du ikke er hjemme
 • Støvsugeren har mulighed for stemmestyring
 • Modellen kommer med det effektive AeroForce-rengøringssystem
 • Og så får du det smarte og moderne iAdapt-navigationssystem, der beskytter maskinen

Den kan nemlig fjernstyres via en app på ens smartphone. Denne gør det muligt at programmere, indstille og overvåge rengøringen – også når man ikke er hjemme. iRobot Roomba 896 er også udstyret med mulighed for Wi-Fi, og så kan den fungere via stemmestyring.

Brug den via Wi-Fi med din nye router du kan finde her

Teknologi

iRobot Roomba 896 er skabt med teknologi som nøgleord. Modellen har et tretrins-rengøringssystem, AeroForce, som effektiviserer rengøringen. Og det gælder alle typer af underlag. Den har desuden også et iAdapt-navigationssystem. Det betyder, at modellen først undersøger et rum, hvorefter den arbejder ud fra de analyserede forhold.

Støvsugeren kommer med flere sensorer. For eksempel har den en drop-sensor, som fortæller den, når den er i nærheden af høje afsatser som for eksempel trapper, så den ikke kommer til skade.

iRobot Roomba 896 kan rengøre i cirka 1 time på en fuld opladning, hvorefter den selv kører mod sin ladestation.

Sådan finder du den bedste robotstøvsuger til dit hjem

Der er i dag rigtig mange forskellige robotstøvsugere på markedet, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken man skal vælge at investere i. Det er dog en god indikator at vide, at ofte følger pris og kvalitet med hinanden. En robotstøvsuger kan således godt indkøbes for en pris helt ned til 500 kr., ofte er det dog bare sådan, at det også er disse modeller, der klarer sit dårligst i tests.

Det anbefales derfor, at du går efter kendte mærker og modeller og ikke er for sparsommelig. Et budget på 3.000-5.000 kr. giver dig en god robotstøvsuger med en udmærket rengøringsevne. Du får således meget for pengene i den prisklasse.

De dyre modeller koster let 8.000-12.000 kr., og med dem får du selvfølgelig de nyeste teknologier og funktioner samt en mere effektiv rengøringsevne.

Hvad der er bedst til dig, afhænger således meget af dine behov for rengøring. Har du blot et mindre hjem uden dyr og børn, kan en billig model med en lille støvbeholder være nok for dig. Har du derimod dyr, børn eller begge, vil det være med praktisk at investere i en større model med en bedre mulighed for opsamling af blandt andet hår.

Det er også en fordel, hvis du lider af allergi.

Du skal også have med i dine overvejelser, hvad du selv vil klare ved siden af din robotstøvsuger. De mindre modeller kræver nemlig en oftere opladning samt udtømning, og derfor kan du regne med selv at skulle færdiggøre din rengøring, hvis en sådan benyttes i et større hus.

De større modeller kan dog klare store og ujævne flader og har en god batteritid, og derfor kan de med lethed sørge for, at hele dit hjems gulve bliver flotte og rene uden snavs, støv og skidt. Vælg derfor din robotstøvsuger ud fra dit budget, dit hjem og dine personlige behov.

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Simon Lundgaard

Simon har en bachelor inde for netværksteknologi og IT, hvor han har dannet sig en grundig viden inde for det område. Simon har de sidste 12 år arbejdet med opsætning og vedligeholdelse af hjemmesider. Han har primært sørget for at strukturerer de forskellige hjemmesider, så de er så brugervenlige som muligt.