Bedste billige TV ifølge os - Stor guide til køb af billig fladskærm

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bedste billige TV ifølge os - Stor guide til køb af billig fladskærm

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Synes du, at det er svært at finde et godt fladskærms-tv uden at skulle bruge en formue? I så fald kan du med fordel læse med her.

Vi har lavet en overskuelig oversigt med de bedste billige fladskærme på markedet netop nu. Vi har fokus på, hvad der giver den bedste værdi for pengene, så du kan finde en god og billig fladskærm. Læser du vores oversigt igennem, får du bedre forudsætninger for at træffe det rigtige valg, når du skal investere i din næste fladskærm.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Seneste ændring:

Vi har rykket Philips 43PFS5505 5500 Series til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogle forhandlere.

Se hele tabellen

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Samsung Smart TV UE32T4305 32″ - enkel og simpel med god billedgengivelse

 • 4,5/5 stjerner på Amazon

Har du brug for et mindre og praktisk fjernsyn, er Samsung UE32T4305 et godt valg – hvad enten det er til teenageren eller soveværelset.

Hos forbrugerne får fladskærmen god feedback, hvor den lander på 4,5/5 stjerner på Amazon. 

Menuen er simpel og let at forstå og giver samtidig direkte adgang til streamingtjenester som Disney, Netflix, HBO og Viaplay. Dog skal det bemærkes, at lyden ikke er i top.

Dagens bedste priser og tilbud på Samsung Smart TV UE32T4305 32″:

 • Smart Hub og fjernbetjeningsfunktioner
 • Elegant, kompakt og tyndt design
 • Rene billeder

Mere om Samsung Smart TV UE32T4305 32″

SPECIFIKATIONER

 • Opløsning: 1366x768
 • Farve: Sort
 • Skærmstørrelse: 32“
 • Vægt: 4 kg

Samsungs TV egner sig særligt godt til andre rum end stuen, hvor du har brug for et ekstra fjernsyn.

Kvaliteten af billederne er god med HDR, og du kan stemmestyre din fladskærm med Tizen OS. Skærmen sørger for, at mørke områder får en højere kontrast til de lyse, som du kan nyde i 1366 x 768 pixels. PurColor-teknologi sørger for, at farverne er gengivet korrekt og detaljeret.

Som noget særligt har fladskærmen Micro Dimming Pro funktionen. Modellen analyserer derfor omgivelserne og indstiller selv skærmen, så den stemmer overens med rummets belysning. Det optimerer billedet betydeligt, hvis du ligger inden sengetid og hygger med din yndlingsfilm eller tv-serie.

Fordele og ulemper ved Samsung Smart TV UE32T4305 32″

Fordele

 • Simpel og intuitiv at operere
 • Godt billede
 • Disney, Netflix, HBO og Viaplay

Ulemper

 • Lyden kunne være bedre

Det betyder de forskellige termer

Når man kigger på elektronik, kan man let blive forvirret af tekniske udtryk, der kastes løst rundt. Hvis du ikke er ekspert indenfor tv og elektronik, kan du derfor godt få brug for et lynkursus i, hvad de forskellige navne og udtryk egentligt betyder. På den måde bliver du forberedt, når du går på indkøb. Vi har samlet nogle af de forskellige termer her og prøvet at forklare dem efter bedste evne.

4K/UHD/Ultra HD

Begreberne dækker over TV’ets skærmopløsning. Alle udtrykkende siger noget om skærmopløsningen på den pågældende fladskærm. 4K betyder, at opløsningen er på 3840×2160 pixels, hvilket er rigtig god kvalitet.

Det er dog værd at bemærke, at det er begrænset hvor mange modeller, der på nuværende tidspunkt fås i 4K/UHD/Ultra HD. Samtidig skal du også være opmærksom på, at det kun fungerer optimalt med en internetforbindelse på mindst 25 Mbit/s.

Smart TV

Begrebet bruges om de moderne fjernsyn, der gør det muligt at bruge forskellige apps som fx Netflix og Viaplay. Der er dog forskel på præcis hvilke funktioner, de enkelte Smart TV’er har.

Smart TV er populære, men ikke den eneste løsning, hvis du vil se film og serier. Du kan fx også investere i et Apple TV eller en Chromecast, der giver dig de samme streamingmuligheder.

OLED/QLED/LED

LED står for ”Light Emitting Diodes” og betyder, at der ved hjælp af strøm genereres lys gennem en elektronisk komponent.

OLED er kort for ”Organic Light Emitting Diodes” og har sit speciale i, at lave sorte farver, som giver stor kontrast og dermed et flot billede.

QLED er kort for ”Quantum-dot Light Emitting Diodes”, hvilket giver en rigtig god lysstyrke, der er ekstra god til oplyste rum.

Måske kunne du også være interesseret i at læse Test af de 9 bedste Smart TV.

HDR

HDR står for ”High Dynamic Range” og er en teknologi, der forstærker de mørke og lyse farver i billedet. Hermed forbedres oplevelsen som seer.

Du skal dog være opmærksom på, at du kun med programmer, der er lavet i et HDR-format, kan få glæde af funktionen. På nuværende tidspunkt er det langt fra de fleste udsendelser, der benytter sig af det. Derudover kræver det også god internetforbindelse.

Hvad skal du ellers være opmærksom på?

Det er ikke kun de førnævnte tekniske termer du skal have i tankerne, når du går på jagt efter billige fladskærme.

Du bør også gøre dig overvejelser om, hvor god lyden skal være. Nøjagtig som med billedet, kan lyden gøre din oplevelse bedre. Ikke overraskende stiger lydkvaliteten som oftest i takt med prisen. Du skal derfor indstille dig på, at du får svært ved at finde et fjernsyn med kvalitetslyd, hvis ikke du lægger penge i det.

Prisen afhænger også ofte af størrelsen på TV’et. Hvis du går efter en stor fladskærm, er prisen også derefter. Derimod kan du slippe billigere, hvis du går efter en fladskærm, der fx måler 37 tommer eller 40 tommer.

I forsøget på at lave en så gennemgående oversigt som muligt, har vi benyttet os af forskellige testkilder. Kilderne er dem, der har været med til at danne grundlaget for vurderingen af de forskellige fladskærme, som vi har inkluderet. Hvis du vil læse mere om de enkelte fjernsyn, kan du med fordel tage et nærmere kig på de enkelte tests.

Se også Sidste års fladskærms-TV trækker godt skrevet af berlingske.dk.

Testkilder vi har brugt i undersøgelsen:

 • forbruger-test.dk: Test af de 9 bedste Smart TV (4. april 2019)
 • dk: Fladskærm test – her er 6 af de bedste fladskærme (26. november 2018)

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Pricerunner

Pricerunner er bedst kendt som en side, hvor danskere og andre kan finde produktoversigter med forhandlerlister. De laver også deres egne interne anmeldelser og tests af produkter.

Xiaomi Mi TV 4A 32″ har fået en placering på Pricerunners liste over de mest populære TV til stuen.

Anmeldelsen er opdateret den: 28. juli 2021
Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

På Google Shopping kan forbrugerne bedømme forskellige forbrugerprodukter og give dem et antal stjerner fra 1 til 5. Det er også muligt at tilføje en kommentar, hvor bedømmelsen bliver uddybet.

En lang række af fladskærme er bedømt på Google Shopping, hvor anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af TCL 32″ ES565 HD Ready Smart TV 32ES565 her

Du kan se anmeldelserne af Xiaomi Mi TV 4A 32″ her

Du kan se anmeldelserne af Hisense 40A5600F 40″ Full HD LED WiFi Black Smart TV her

Du kan se anmeldelserne af PhilipsTV 43PFS5505 5500 her

Du kan se anmeldelserne af Samsung Smart TV UE32T4305 32″ HD LED WiFi Sort her

Amazon

Amazon er kendt over hele verden som måske den største online webshop. På siden kan du finde alt mellem himmel og jord.

Forbrugerne har mulighed for at anmelde produkterne, når de har modtaget og testet dem. PhilipsTV 43PFS5505 5500 er vurderet af over 130 forbrugere og får en god feedback.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilket brand producerer de bedste fladskærme?
Der er flere brands på markedet, der producerer gode og smarte fladskærme. Nogle af de bedste er blandt andet Philips, LG og Panasonic, som ofte får gode anmeldelser i forskellige forbrugstests.
Hvordan vælger jeg en fladskærm?
Når du skal vælge en fladskærm, er det en god idé at overveje hvor meget, du har lyst og råd til at betale. I dag er det muligt at finde gode, smarte og billige fladskærme. Du behøver derfor ikke bruge en formue på din nye fladskærm.
Hvor meget koster en fladskærm?
Fladskærme fås i flere forskellige prisklasser, da prisen varierer alt efter, om fladskærmen er et smart-tv eller ej. Prisen for en almindelig fladskærm ligger typisk mellem 2.000 – 5.000 kr.
Hvor mange år holder en fladskærm?
En fladskærms levetid afgøres af hvor meget, den bliver brugt. De fleste nye fladskærme kan holde til at være tændt i omkring 100.000 timer, før de begynder at udvise tegn på slid. Det svarer til ca. 10 år for en almindelig husstand.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Xiaomi Mi 4A 32″ - brugervenlig fladskærm med god fjernbetjening

Philips 43PFS5505 5500 Series - smal og kompakt med nem opsætning

LG 32LM6300PLA - Topscorer hos RicherSounds

TCL 32″ ES560 HD Ready Smart TV 32ES560

Hisense 40A5600F 40″ - flot fladskærm med allerede installerede apps

Sony 43’’ KD-43XE8005

TCL 32″ Smart TV 32ES565 - intuitiv model med kontrastfyldt billede

Panasonic 32″ Fladskærms TV TX 32FS400E LED 720p - Klassisk og stilrent

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme