Braun og Philips barbermaskine-test – De 10 bedste barbermaskiner

Udgivet 08.11.2018|Senest redigeret 18.03.2019

Vi har samlet 10 af de bedste barbermaskiner fra Braun og Philips. Herunder kan du læse om alle deres egenskaber. Både fordele og ulemper, kan du finde ved dem alle, så du bedre kan danne dig et overblik over, hvilken barbermaskine du fortrækker. Mangler du andre elementer på toilettet, har vi testet elektriske tandbørster her!

Denne barbermaskine-test indeholder: forbruger mand

Artiklen indeholder en grundig gennemgang, af testvindende barbermaskiner fra adskillige tests. Nederst i artiklen findes der en guide til, hvordan du bør holde din barbermaskine ved lige. Der er ydermere en guide til, hvordan du kan kan få dig en ordentlig barbering.

Vi gør dig opmærksom på, at Forbruger-test.dk ikke selv tester produkter. Vi laver i stedet en samlet oversigt over de produkter, som klarer sig bedst i test. Artiklen skal fungere, som en vejledende guide til dig.

Vi giver dig tests af følgende barbermaskiner:

 1. Braun Serie 7 7898cc – Score 9.7
 2. Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry – Score 9.6
 3. Braun Series 3 3090cc – Score 9.4
 4. Braun Series 5 5090cc – Score 9.2
 5. Braun Series 5 5030s – Score 8.5
 6. Braun CoolTec CT4s Wet & Dry – Score 8.4
 7. Braun Series 7 799cc – Score 8.2
 8. Braun Series 1 Shaver 190s – Score 7.5
 9. Philips S5110/06 – Score 7.4
 10. Philips Serie 9 S9711/31 – Score 7.2

Braun Serie 7 7898cc

Barbermaskinen Braun Serie 7 7898cc er en af de bedste barbermaskiner på markedet. Denne barbermaskine er testet af Råd og Röd, som er en svensk borbrugerorganisation. Denne virksomhed har i lang tid testet en masse barbermaskiner og blandt andet er noget frem til Braun Serie 7 7898cc, som værende en af de bedste på markedet.

Specifikationer:

 • Vandtæt: Ja
 • Funktionsdygtig under vand: Ja
 • Maksimal arbejdstid: 50 minutter (17 barberinger)
 • Opladetid: 60 minutter
 • Automatisk renseprogram: Ja
 • Rensestation: Ja
 • Farve: Sølv

 

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.499,00 Læs mere
1.499,00 Læs mere
1.499,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Braun Serie 7 7898cc

Braun Serie 7 7898cc indeholder intelligente komponenter, som kan tilpasse sig til dig. Det betyder, at den er i stand til at mærke, hvordan dit ansigt og skæg udformer sig. Det vil sige, at den selv justerer og tilpasser sig til den individuelle barbering.

Denne model har tre indstillinger i sig, som du selv kan vælge. Du har muligheden for at vælge ”intensiv”, ”normal” og ”sensitiv”. Den sensitive indstilling er til følsom hud, hvor den er ekstra blid og nænsom ved huden.

Modellen har, udover en fremragende barbering, en batterilevetid på mindst 50 minutter. Det svarer til omkring 20 dage, hvor du ikke behøver at sætte den i opladeren. Det tager kun en enkel time for Braun Serie 7 7898cc at oplade til en fuld opladning.

Når du køber denne barbermaskine, indeholder den en rensestation, som renser barbermaskinen automatisk med kun ét tryk på en knap. Ønsker du at rengøre den manuelt, skal du blot holde den ind under en lunken hane, for at fjerne resterne af hår. Som en lille bonus, får du også et rejseetui med i købet, som beskytter barbermaskinen under rejsen, så den ikke bliver beskadiget ved rystelser og lettere tryk.

Ulemperne ved Braun Serie 7 7898cc, er at den er en af de dyrere modeller, som du kan få fingrene i. Dens genopladelige batteri, klare kun 50 minutter per opladning. Der findes modeller, som holdere længere end det. Fordelene ved Braun Serie 7 7898cc, har blandt andet den fremragende teknologi, som giver en fuldendt og ekstraordinær barbering. Den er derudover også installeret med et automatisk renseprogram, samt en ekstern rensestation.

Komplimenter din barbermaskine med en af vores bedst testede skægolier!

Om Braun Serie 7 7898cc

Med denne smarte barbermaskine, kan du være sikker på en fuldendt og kvalitetsbevidst barbering. Denne model, kan nemlig, ved brug af dens patenterede ActivelLift, få fat i de mest flade hår, som typisk ligger langs halsen og nakken. Ved brug af Braun Serie 7 7898cc, kan du være sikker på at få en veludført barbering helt uden helligdage.

Barbermaskinen bevæger sig 130 gange i sekundet, hvor den opfanger alle de små hår. Ikke nok med det, så er den udstyret med en Opti Foil teknologi, som gør barberingen endnu mere tæt og tilfredsstillende, da den kan opfange mange flere hår ved hjælp af denne teknologi.

Testet og vurderet af:

 • Topscorer – Råd & Rön

https://youtu.be/T-W0evfnRw0

forbruger-test.dk

Artikel godkendt af

Jacob Simon Hansen. (Journalist fra DMJX).

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Jacob Hansen

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har 8 års erfaring med redaktionelle artikler for TV2, DR, Jyllands Posten og Berlingske – kildekritik og referencer er mit speciale.

Find mere information her