Bedste cykelhjelm til børn ifølge os - Find den perfekte hjelm til dit barn

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bedste cykelhjelm til børn ifølge os - Find den perfekte hjelm til dit barn

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Uanset om dit barn kører på sin egen 2-hjulet cykel eller blot sidder i cykeltraileren, bør han eller hun være sikkert beskyttet med en god og funktionel hjelm.

Der er mange hjelme at vælge imellem, og det kan virke uoverskueligt hvilken model, der er den bedste til dit barn. I vores artikel giver vi dig derfor en oversigt over de bedste cykelhjelme til børn i 2023.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en ny cykelhjelm til mit barn?

Se hele tabellen

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bobike One Plus - stærk og slagfast cykelhjelm

 • 4,6/5 stjerner på Amazon

Bobike står bag noget af det mest anerkendte udstyr til cykler, og ligeledes er deres moderne og komfortable One Plus model iblandt de bedste hjelme på markedet herhjemme.

Dagens bedste priser og tilbud på Bobike One Plus:

 • Omfattende beskyttelse
 • Kan bruges til både piger og drenge
 • Stærk og slagfast

Mere om Bobike One Plus

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Plast

Modellen er udstyret med forskellige funktioner, der gør den mere behagelig for dit barn at bære, og som er med til at optimere sikkerheden i trafikken. 

I One Plus er der lavet 9 ventilationshuller, så dit barn dermed kan cykle længere ture uden at blive generet af fugtighed i hårbunden.

Derudover er der monteret et praktisk skruespænde i nakken, så det er let for dig, at tilpasse hjelmen til at sidde optimalt omkring dit barns hoved. 

One Plus er desuden fremstillet i høj kvalitet og med letvægtsmaterialer, så den er let og komfortabel for dit barn at bære.

Den moderne cykelhjelm kan bruges både til piger og drenge, og modellen er designet i en mørkebrun nuance, der matcher både de store og små børn.

Fordele og ulemper ved Bobike One Plus

Fordele

 • Stilfuldt og moderne design
 • 9 ventilationshuller giver bedre komfort
 • Let justerbart skruespænde i ryggen
 • Letvægtsmaterialer af høj kvalitet
 • Velegnet til både drenge og piger

Ulemper

 • Begrænsede farvemuligheder
 • Pasformen passer måske ikke til alle hovedstørrelser
 • Prisen kan være i den høje ende

Hvad skal du overveje, før du køber

Der findes flere årsager til, at der skal købes en cykelhjelm til dit barn, og det kan blandt andet være, at den første cykelhjelm er blevet for lille, eller  som følge af et kraftig slag på den eksisterende hjelm.

Når du skal købe den bedste hjelm til dit barn, skal du først og fremmest sikre, at hjelmene matcher dit barns hoved i størrelse og omkreds.

Dernæst bør du undersøge funktioner og egenskaber i form af justerbarhed, ventilationshuller samt hjelmens materiale, og har du et barn, som er særlig cykelglad, er det værd at købe en mere sporty model, som er udstyret med ekstra ventilationshuller, og som giver omfattende beskyttelse af både hoved og nakke. 

arrow-more

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Produkterne i vores artikel er udvalgt i forhold til EU-godkendelser og anbefalinger, og størstedelen af alle hjelm lever op CE EN 1078, som er den overordnede standard for cykelhjelme.

Når du køber sikkerhedsudstyr til dig selv eller dit barn, er det særlig vigtigt, at du forholder dig til, hvordan de forskellige produkter er testet.

Når du vælger en hjelm med EU-testgodkendelse, kan du være sikker på, at det pågældende produkt lever op til de retningslinjer, der findes på europæisk plan for, hvilke materialer der må bruges, og hvordan fremstillingsforholdene skal være. 

Der er ikke brugt kemikalier eller sundhedsskadelige stoffer i CE-godkendte produkter, og med EN 1078-godkendelsen, er hjelmen produceret under miljøvenlige forhold. 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Rawlink hjelm - børne cykelhjelm med baglys

Bell Sidetrack II MIPS Junior

PUKY PH1 med LED blinklys

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme