Cykelstol test – her finder du de 10 bedste og mest sikre modeller

cykelstol test
Udgivet 28.08.2019|Senest redigeret 22.07.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Det er fleksibelt og praktisk at kunne transportere dit barn på cyklen. Når du skal vælge den helt rette cykelstol, er der flere væsentlige forhold, du skal være opmærksom på. Du skal vælge stol i forhold til at skabe den største sikkerhed omkring dit barn, og så skal du vælge model og design, som matcher alderen på dit barn samt dine cykelbehov.

Der findes mange udgaver af cykelstole, og de varierer i egenskaber og omfang af funktioner. Der kan være individuelle forhold, som er med til at afgøre valget af stol til montering på din cykel.

cykelstol test

forbruger-test.dk

Yepp Maxi Sort – Testvinder

Yepp Maxi Sort – Testvinder

Vil du have den bedste cykelstol til dit barn, som giver den største sikkerhed, skal du vælge Yepp Maxi, som er kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet TÆNK.

Cykelstolen bærer det europæiske kvalitetsstempel EN 14344.

Udvalgte specifikationer

 • Kraftigt monteringsbeslag for sikker anvendelse
 • Udstyret med brugervenlig 5-punktsele
 • Designet med reflekser
 • Regulerbare fodstøtter
 • Kræver minimalt omfang af vedligehold

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Yepp Maxi Sort

Thule Yepp Maxi er designet til at give dit barn den bedste komfort og sikkerhed under kørsel. Den har stødabsorberende funktion i sædet, så barnet skånes for bump og stød, når der køres over ujævnheder. Den høje kvalitet er gennemført på cykelstolen, som kommer med et ekstra kraftigt monteringsbeslag. Den stærke bæreevne på monteringsbeslaget samt dets fleksibilitet gør det muligt at montere Yepp Maxi på stort set alle cykler.

Produktet er godkendt til børn på op til 22kg, og der følger tyverisikring med til stolen i form af 2 nøgler.

Det brugervenlige design og de mange funktionelle detaljer har været med til at give stolen titlen som Bedst i Test af Forbrugerrådet TÆNK. Stolen er udstyret med det praktiske kliksystem.

 

BOBIKE ONE MAXI CYKELSTOL – Bedste design

Denne solide stol egner sig perfekt til det store børn fra 9 måneder og op til 6 år som følge af sit fleksible og robuste design.

Udvalgte specifikationer

 • Skabt i fleksibelt design så du kan bruge produktet igennem flere år
 • Findes i flere forskellige farver
 • Kapacitet: maks. 22kg
 • 3-punktsselen sikrer en oprejst og sikker siddestilling hos dit barn
 • Stolen kan låses med nøgle som tyverisikring

Mere om BOBIKE ONE MAXI CYKELSTOL

BOBIKE ONE MAXI er fremstillet i kraftigt og slidstærkt materiale, som holder til, at dit barn kan sidde komfortabelt og sikkert i stolen igennem flere år. Sædet er polstret med blødt pudestof, så du er sikker på, at dit barn sidder behageligt under jeres cykelture. Stoffet er vandafvisende, så barnet undgår at få våd numse, når det har regnet.

Selerne på stolen er designet til at skabe den største sikkerhed omkring dit barn.

BOBIKE har designet sikre cykelstole til de danske forbrugere i en årrække, og brandet står forsat for solidt design og høj sikkerhed.

Bobike Go Barnesæde til stel – en sandfarvet cykelstol til når den lille skal med rundt

Bobike Go Barnesæde til stel

Det kan tage tid at have de mindste med rundt på cykel, hvis de selv skal køre, men med en barnestol har du mulighed for at tage dit barn med på tur, i børnehave eller hjem til bedsteforældrene nemt og enkelt fra de er ganske små.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kan bruges længe og effektivt

Bobike Go har flere komfort- og beskyttelsespuder, så barnet sidder så godt og sikkert som muligt. Den monteres let, og børn fra ni måneder til fem år kan bruge stolen. Dog må barnets vægt ikke overstige 22 kilo, uanset alder. 

Stolen har justerbare fodpaneler, så stolen stadig passer, selvom barnet vokser og bliver større. Hynden i stolen er vandafvisende, så har cyklen stået udenfor i et regnskyl, kan den blot tørres over, og så er den klar til brug igen.

Med i pakken til stolen følger beslag, så den kan monteres bag på cyklen. Den er beregnet til cykler i størrelsen 26” til 28”. Også elcykler kan den monteres på, med maksimalt bagagebærermål på 175 mm. Ved køb af Click & Go-beslag kan sædet også monteres, så det let kan flyttes mellem forskellige cykler. 

QIBBEL AIR Cykelstol – Bedste letvægtsmodel

QIBBEL AIR CYKELSTOL TIL BAGAGEBÆRER MONTERING, DENIM BLÅ

Testresultater

QIBBEL AIR har gennemgået de strege kvalitetskontroller i europæisk sammenhæng og bærer kvalitetsstemplet EN 14344, som er din garanti for, at stolen lever op til alle krav, som findes til cykelstole. 

Om

Afhængig af hvor stort dit barn er, kan det være en fysisk udfordring at transportere det på cykel. Det kan være ønsket hos mange forbrugere at finde en letvægtsmodel af en cykelstol, som mindsker belastning under transport.

QIBBEL AIR er en moderne og sikker stol, som ikke vejer mere end 2,5kg inklusiv alle beslag. Dermed kan du mere komfortabelt for sig selv køre med dit store barn op til 25kg.

Det moderne design er skabt til at give dit barn den største komfort. Ryglænet er belagt med ekstra polstring, så dit barn kan læne sig trygt og sikkert tilbage og sidde oprejst. 

Stolen kan fås i mange forskellige farver, så du kan vælge den udgave, som passer dig og dit barn.

Udvalgte specifikationer 

 • Kapacitet på op til 25kg
 • Produktvægt på 2,5kg
 • Justerbare fodstøtter og seler 
 • 5-punktssele for ekstra sikkerhed

Thule Ride Along – Mest brugervenlige design  

Testresultater

Thule Ride Along bærer flere forskellige kvalitets- og sikkerhedsmærkninger. Den har det betydningsfulde European Standard DIN EN 14344 (europæisk kvalitetsstempel) og er derudover TUV/GS testet og godkendt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på op til 22kg
 • 3 forskellige hvilestillinger
 • Mulighed for at montere sikkerhedslys bag på stolen
 • Beslaget er designet med en hurtigudløser

Mere om Thule Ride Along

En cykelstol skal være designet til at skabe den største sikkerhed og komfort omkring barnet. Derudover har det stor betydning for dig, som cykler med dit barn i en cykelstol, at du nemt og ubesværet kan placere og fastspænde dit barn i sin stol. Du vil komme til at få størst glæde ved dit produkt, når det er brugervenligt designet, så du har størst frihed med dit barn.

Thule Ride Along kombinerer alle 3 egenskaber om både komfort, sikkerhed og brugervenlighed.

Cykelstolen har hele 5 sædeindstillinger, så du kan give dit barn den største komfort og tilpasse siddestilling i henhold til barnets dagsform. Sædet er designet med et affjedringssystem, så dit barn skånes, når der køres på ujævnt terræn.

Sikkerhedsspændet fungerer med store knapper, så du har nemt ved at fastspænde eller løsne dit barn fra stolen. 3-punktsselen kan justeres i henhold til størrelsen på barnet.

Yepp Nexxt Maxi Barnestol – Bedste komfort

Yepp Nexxt Maxi er designet på børnenes præmisser for komfort og behag. Den polstrede 5-punktssele er med til at give dit barn den rette og optimale siddestilling.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Polstret 5-punktssele for perfekt siddestilling
 • Indbygget reflektor for øget sikkerhed og synlighed i trafikken
 • Stødabsorberende sæde
 • Magnetisk sikkerhedsspænde

Mere om Yepp Nexxt Maxi Barnestol

Det skal ikke kun være nemt og fleksibelt for dig at kunne transportere dit barn på cyklen. Det skal i høj grad også være behageligt og sikkert for dit barn at sidde på cyklen i sin stol. Yepp Nexxt Maxi er designet med respekt for børnenes fysiske behov.

Sædet er designet med stødabsorberende funktioner og har en behagelig polstring.

Stolen er fremstillet i robust letvægtsmateriale, som skaber en sikker og hård, ydre skal. Sædet er belagt med vandafvisende materialer, så dit barn undgår våd numse og ryg på regnvejrsdage.

Yepp Nexxt Maxi Barnestol har både fodstøtter og remme, som kan justeres i henhold til størrelsen på dit barn. Du kan bruge den komfortable barnestol igennem flere år.

Barnestolen findes i både grå og sort, så du kan vælge den model, som passer til dig og dit barn.

BOBIKE Barnestol Exclusive Mini – Bedst til små børn (op til 3 år)

Udvalgte specifikationer

 • Henvender sig til børn fra 9 måneder og op til 3 år
 • Justerbare stropper og fodstøtter
 • Praktiske håndtag til dit barn
 • Dobbelt vægbeskyttelse for maksimal sikkerhed omkring dit lille barn

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om BOBIKE Barnestol Exclusive Mini

Når du skal vælge den bedste cykelstol til dit barn, afhænger en stor del i forhold til både komfort og sikkerhed af, at du vælger en model, som er designet til dit barns størrelse og alder.

Med BOBIKE kan du give dit lille barn op til 3 år de bedste og mest komfortable ture på cyklen. Den kan håndtere en maksimumbrugervægt på op til 15kg.

Den dobbelte vægbeskyttelse er specialdesignet til de mindste børn, som har brug for ekstra beskyttelse.

Som noget særligt er stolen designet med et håndtag foran, så barnet kan tage fat i håndtagene og dermed sidde trygt og sikkert.

Fodstøtterne er justerbare, så du kan indstille dem i længder, som passer til barnets ben. De kraftige stropper over fodstøtterne skaber maksimal sikkerhed omkring barnets fødder under kørsel og hindrer uheld.

Cykelstolen findes i forskellige farver, så du kan udvælge dig den udgave, som matcher din stil og dine ønsker.

Polisport Cykelstol med tilt – Bedst til prisen

Testresultater

Polisport er godkendt efter de europæiske kvalitetsstandarder og bærer stemplet EN 14344.

Udvalgte specifikationer

 • Passer til cykler med hjulstørrelse 26-28 tommer
 • Økonomisk model som kan holde i flere år
 • 5-punktssele
 • Justerbare fodstøtter
 • Maksimumkapacitet på 22kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Polisport Cykelstol med tilt

Der er forskellige behov i forhold til, hvor ofte du har brug for at kunne transportere dit barn på cyklen. Til dig med det mindre behov har du brug for en økonomisk model, som stadig giver høj sikkerhed og komfort omkring dit barn.

Med Polisport bliver både du og dit barn trygt og godt kørende på cyklen. Stolen er udstyret med den moderne og anbefalede 5-punktssele og har et højt og ergonomiskdesignet ryglæn på 48cm. Polstringen og det kropsvenlige design gør det behageligt for dit barn at sidde i stolen, uanset hvilket terræn der køres på.

Det har stor betydning for din økonomi og for stolens anvendelsesmuligheder, at du kan bruge produktet igennem flere år. Stolen henvender sig til børn fra 9 måneder og op til cirka 5 år.

Stolen er fremstillet i slidstærk kvalitet, og både stol og polstring er nem at rengøre med en våd klud, så den kan holde igennem lang tid. Stolen er UV-resistent, så du undgår, at produktet famler i solen.

BOBIKE EXCLUSIVE TOUR CYKELSTOL – Bedste familiemodel

Udvalgte specifikationer

 • Justerbar nakkestøtte, seler og fodstøtter
 • Click-And-Go system for effektiv afmontering
 • Integreret sikkerhedslås som hindrer tyveri
 • Vandafvisende polstring
 • Henvender sig til børn fra 9 måneder og op til 5 år

 

Mere om BOBIKE EXCLUSIVE TOUR CYKELSTOL

Mange familier nyder cykling som en motionsform, hvor både børn og voksne kan deltale. Når det kommer til at tage familiens mindste medlemmer med på ture, er det nødvendigt med en cykelstol, som er designet til den aktive familie.

Bobike Exclusive Tour er stolen for dig, som holder af at have maksimal sikkerhed og fleksibilitet på cyklen, mens du har dit barn bagpå.

Produktet er stilrent designet, så den kan passe til både en herre- og damecykel.

Barnet har den mest komfortabel siddeposition i stolen, som både har justerbar nakkestøtte, seler og fodstøtter.

Stolen er udstyret med det praktiske Click-And-Go system, som gør det effektivt at afmontere sædet. Dette er betydningsfuldt, når du har brug for at cykle med og uden barn, hvis du også bruger din cykel på arbejde.

Med den integrerede lås skal du ikke bekymre dig om tyveri af cykelstolen. Dermed kan du både praktisk og sikkert cykle med dit barn på både korte og lange ture.

Polisport Bilby FFS – Bedste økonomikøb 

Testresultater

Polisport Bilby FFS er godkendt efter de europæiske kvalitetskrav på området for cykelstole og bærer mærket EN 14344. Den er kåret som ”Bedste Køb” i tests som følge af sin høje kvalitet og sikkerhed samt budgetvenlige pris.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Godkendt til maksimum 22kg
 • Minimalt vedligehold (alle flader kan tørres af med en våd klud)
 • Justerbare fodremme og 5-punktssele
 • Bedste kvalitetsmodel til budgetvenlig pris

Mere om Polisport Bilby FFS

Når du har brug for en cykelstol, som er nem at montere og afmontere, er Polisport Bilby FFS det oplagte valg. Den er designet med højt omfang af sikkerhed og komfort og er stadig en billig model. Den har flere egenskaber, som gør det muligt for dig og dit barn at få glæde af stolen i flere år.

Den er designet med UV resistente materialer, så du undgå, at produktet falmer i solen. Med den justerbare 5-punktssele samt de regulerbare fodremme kan du nemt indstille stolen i henhold til højden på dit barn. Det er en stol, som kan bruges igennem flere år. Den henvender sig til børn fra 9 måneder og op til 5 år.

Det er en oplagt cykelstol til dig, som indimellem har brug for at kunne transportere dit barn trygt, sikkert og komfortabelt på cyklen.

Bike Partner Toddler – Bedste model til el cykel 

Testresultater

Bike Partner Toddler har gennemgået kvalitetskontrol i europæisk sammenhæng og bærer EN 14344 godkendelse.

Udvalgte specifikationer

 • Ekstra bred fodstøtte
 • Kompatibel med el cykel
 • Justerbar 3-punktssele, fodstøtter og ryglæn
 • Passer til hjulstørrelser fra 26-29 tommer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Bike Partner Toddler

I takt med at el cykler bliver mere og mere udbredt hos befolkningen og hos flere målgrupper, stiger behovene for udstyr, som er kompatibel med de moderne, elektriske køretøjer. Bike Partner Toddler er mulig at montere bagpå en el cykel, så både forældre og bedsteforældre kan tage barnet med på tur og udflugter.

Det er muligt at regulere fodstøtterne i henhold til barnets ønsker og dine behov.

Bike Partner Toddler henvender sig til børn op til 22kg. Stolen kan indstilles i 3 forskellige positioner, så du kan skabe den største komfort for dit barn med varierede siddepositioner.

De mange justeringsmuligheder gør det muligt at anvende cykelstolen igennem flere år. Den kan nemt og ubesværet tilpasses dit barn i forhold til dets højde.

Læs også Test: Her er den bedste cykelstol udgivet af jyllands-posten.dk.

Stolen er nem at vedligeholde, og alle flader kan tørres af med en våd klud. Den ekstra fodbeskyttelse sikrer, at dit barn ikke får sine fødder ind i hjulet.

Læs også vores artikel om: Den helt store pastamaskine test – her er de bedste pastamaskiner

Se vores artikel om: Gyngestativ

Denne side er anmeldt af: Victor A. Simonsen 10/10

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information her

Testkilder

Testanmeldelsen er skabt i henhold til de produkter, som Forbrugerrådet TÆNK har fremhævet i deres sikkerhedstest af de bedste cykelstole, som findes på det danske marked. Flere af de nævnte produkter bærer det anerkendte og eftertragtede kvalitetsmærke (EN 14344), som er den Europæiske Kvalitetsstandard.

Der er lagt vægt på høj sikkerhed og stor komfort i de anmeldte produkter, så det er muligt for dig som forbruger nemt og enkelt at kunne udpege den cykelstol, som matcher dine primære behov.

Der kan være individuel forskel på, hvilke behov du har til en cykelstol. Mens nogle har brug for en stol, som egner sig til længere ture og udflugter, har andre brug for en stol til de helt små børn.

Produkterne er nøje udvalgt og anmeldt i forhold til de forskellige karakteristika og egenskaber, som gør det muligt for enhver at vælge den cykelstol, som matcher bestemte behov og krav.

Udover de fremhævede produkter fra Forbrugerrådet TÆNK, er anmeldelserne af de forskellige cykelstole sket ud fra anbefalinger fra Rådet for Sikker Trafik. De nævnte produkter alle fremhævet som følge af deres sikkerhed og høje kvalitet.

Én af de stærkeste anbefalinger fra Rådet for Sikker Trafik er, at du ikke må køre med et barn på under 9 måneder i en cykelstol. Samtlige produkter i denne testanmeldelse henvender sig til børn fra 9 måneder og op til 6 år.

Derudover lyder anbefalingerne, at de bedste og mest sikre stole bærer H eller Y formede seler. Alle produkter i denne testanmeldelse bærer enten 3- eller 5-punktsele.

Endeligt har alle produkter fodstøtter, ligesom det ligeledes anbefales fra Rådet for Sikker Trafik.

Måske kunne du også være interesseret i at læse CYKELHJELM TEST 2019 – HER ER MARKEDETS BEDSTE CYKELHJELM.