E-mærket

Vi er officielle samarbejdspartnere med e-mærket

Hos forbrugertest.dk har vi fokus på kvalitet og brugervenlighed. Derfor bestræber vi os efter at give den bedst mulige oplevelse for vores besøgende, så de har mulighed for at finde det bedst mulige produkt på markedet samt foretage en sikker e-handel. Vi har derfor indgået et officielt samarbejde med 
e-mærket, med henblik på at vise hvilke webshops der er juridisk certificeret og dermed har et e-mærke logo. e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemskuelig E-handel

Forbruger-test.dk samarbejder med E-mærket.

Hvad betyder det for dig som kunde?

e-mærket laver løbende juridisk kontrol  deres medlemmers godkendte websites, hvilket betyder at du som kunde altid vil være i trygge rammer, når du foretager køb på en e-mærket webshop. Som kunde vil du ligeledes være sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel.

Hvis du har spørgsmål i forhold til godkendte leverandører, der er blevet kvalitetsgodkendt af e-mærket, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til dem lige her.

Primært er stiftelsen af e-mærket skabt med henblik på at sikre den danske e-handel, med en lang række høje standarder, der udover at skabe sikkerhed for forbrugerne ligeledesminimerer svindel på danske domæner.

.