Test-oversigt: De bedste el-ladcykler – find den perfekte cykel med lad til dig

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 30.10.2021

Har du behov for et nemt transportmiddel, der tilbyder ekstra meget plads? Tænker du på, at købe en el ladcykel? Find den helt rigtige el ladcykel til dig.

El ladcykel test
Vi samler anmeldelser, tests, ekspertråd og priser. Vores guides er baseret på research og tredjepartsforbrugertests. Vi betragter kundernes anmeldelser som testresultater – i vores optik er det den bedste test af et produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere om vores metode og research team her.

De elektriske ladcykler er et populært transportmiddel i Danmark – det er også et langt grønnere alternativ, sammenlignet med bil eller scooter.

Ladcyklen gør det nemt at transporterer børnene til skole eller en masse varer hjem fra supermarkedet, uden at du skal bekymre dig om benzinpenge, trafikforhold og parkering. Den elektriske motor sparer dig også for at ankomme til din destination svedig og udmattet. Motoren hjælper fremdriften på cyklen, så bakker og terræn er ingen sag.

El-ladcyklen er designet til at køre hurtigt, sikkert og smidigt rundt i trafikken. Har du ikke prøvet cyklen før, kan du være helt rolig – efter et par gode turer, får du hurtigt styr på det at køre på ladcyklen samt det brugervenlige, elektriske system.

El ladcykel test

forbruger-test.dk

4.57 21

Det skal du overveje, før du køber en el-ladcykel:

 • Sikkerhed og lovgivning: Loven siger, at der må være 7 personer på en ladcykel. Det er typisk en voksen ved styret og seks børn på ladet – det kræver selvfølgelig, at cyklen er indrettet sådan og har siddepladser. Samtlige passagerer skal være fastspændte under kørslen, og de må ikke være ældre end 7 år.
 • Størrelse og brug: Du kan med fordel overveje, hvad formålet kræver af din nye el-ladcykel. Skal du cykle alene med et par varer fra supermarkedet på ladet, transportere børn fra og til skole, eller du har brug for et redskab, der kan hjælpe dig med at transportere lidt tungere ting fra A til B. Der findes ladcykler, der er specielt designet til at bære rigtig mange kilo.
 • Funktion: Har du brug for en avanceret eller simpel model? Du kan få meget brugervenlige el-ladcykler med simpel styring og få programmer. Du kan også komme i nærheden af nogle lidt mere funktionsrige cykler, hvor du fx kan vælge hastighed og få glæde af særlige features, herunder anti-puncture dæk, et anti-tilt-system eller hydrauliske skivebremser. Hvis det lyder tiltalende, kan du med fordel kigge på modellen, der er kåret som redaktionens anbefaling.


Sådan er reglerne for lys og reflekser på en ladcykel

Du skal have mindst 1 forlygte på en cykel, der har mere end 2 hjul. De skal sidde højst 50 cm fra cyklens venstre kant. Du skal have mindst 2 baglygter, hvis cyklen er mere end 1 meter bred. Når du placerer baglygterne, skal de sidde 40 cm fra kanten om med mindst 60 cm afstand mellem hinanden.

Har du en cykel, der ikke er over 1 meter bred, så behøver du kun 1 baglygte, der skal sidde bag på cyklen midt på eller til venstre for midten.

 

Ultimate Curve el-ladcykel – høj sikkerhed og tekniske features 

Vores anbefaling

 • Op til 60 km på en fuld opladning
 • Antipuncture dæk
Ultimate Curve 7-Speed Unisex

i samarbejde med PriceRunner

 

Det ypperste, Amladcykler har at byde på, når det kommer til eldrevne ladcykler, er Ultimate Curve el ladcyklen. Den har et lækkert, slankt design, dens status af trehjulet ladcykel taget i betragtning, og den savner intet i forhold til sikkerhed under færdsel eller tekniske features.

Moderne LED-lygter for- og bagtil

Cyklen kommer med LED-lygter både for- og bagtil, så er du i vintermånederne nødsaget til at køre i mørke, er du ikke efterladt fuldkomme til de ikke-visuelle sansers brug. Alt i alt har du i Amladcyklers Ultimate Curve ladcykel et køretøj af høj kvalitet og stabilitet, der hjælper dig fra A til B i dagligdagen, hvor du før har skullet tage bussen eller bilen på de værst tænkelige tidspunkter af døgnet for at komme på arbejde, få børnene i skole eller få handlet maden ind.

Sikker og stabil eldreven ladcykel

Flere aspekter ved en Ultimate Curve el ladcykel bidrager til at gøre denne model særligt sikker at færdes i både i indre by samt ude på landet med dets snoede veje og pludselige sving:

 • Hydrauliske TEKTRO-skivebremser gør det let at bremse op, når du møder lyskryds, skal ned i fart eller som forberedelse til at stoppe op. De slider mindre end almindelige bremser og giver dermed cyklens dele længere levetid og mindsker risiko for ulykker.
 • Anti-tilt-systemet i Ultimate Curve hjælper dig, når du skal dreje, ved at gøre det lettere at rette op på cyklen efter sving. Så hvor cyklen allerede har god stabilitet i kraft af sin status som trehjulet ladcykel, giver tekniske landvindinger bedre sikkerhed.
 • Cyklen punkterer ikke så let med sine 3 anti-puncture dæk. Dette gør cyklen i stand til at overleve de ufrivillige fræs over knuste ølflasker en mandag morgen, hvor andre cyklers dæk ville sprættes op ved hurtig cykling over myriaden af grønne glastænder.

 

Udvalgte specifikationer:

 • Batteri: 36V, 13 ah Li-ion batteri
 • Oplader: Intelligent TURBO oplader, med reduceret ladetid
 • Gear: 7 udvendige Shimano Tourney (SIS) gear
 • Parkeringsbremse på alle hjul
 • Lasteevne: 150 kg.
 • Vægt:47 kg.
 • Mål:218 x 84 x 122 cm. (L X B X H)
 • CE: CE mærket / Godkendt.

Superior el-ladcykel – velegnet til at cykle med børn

Bedst til prisen

 • Perfekt til byfærdsel
 • Op til 40 km. på en fuld opladning

i samarbejde med PriceRunner

 

Amladcyklers el-ladcykel Superior er et godt valg i elcykel til dig, der er parat til at give afkald på bilen, når det kommer til færdsel i indre by. Med denne ladcykel kan du nu mere miljøvenligt nå gennem byen og hen til børnehave og vuggestue for at sætte ungerne af.  Som prikken over i’et får du også motion, selvom motoren selvfølgelig holder konstant hastighed afhængigt af hurtighedsniveauet, du vælger. Se flere billeder af cyklen her.

Sikker ladcykel til at bringe ungerne fra A til B

Ladet på Superior el ladcyklen er ideelt til at bringe småbørn i skole, børnehave eller vuggestue. Du behøver ikke frygte for deres sikkerhed under færdslen, for de små er langt tryggere på denne ladcykel, end de er på den almindelige tohjulede cykel med et barnesæde:

 • Superior ladcyklen er som Amladcyklers andre el ladcykler trehjulet og vælter ikke let
 • Skridsikker overflade i bundfladen af den kasse, hvor børnene sidder, forhindrer skrid
 • Et indstigningsområde til børnene på siden af kassen betyder mindre krudt på løft

El ladcykel med stærk motor

At anskaffe sig en Superior er en investering, du ikke skal tage let på, men pengene er givet godt ud. Ladcyklen giver dig følelsen af frihed på farten gennem byen, du kender så godt fra almindelige cykler, samt de features, der stiller elcykler helt i egen klasse. Den CE-godkendte ladcykel giver dig masser at frydes ved:

 • En 250W elmotor, der på en fuld opladning kan køre op til 40 km.
 • 6 forskellige hurtighedsniveauer at vælge mellem
 • En gå-funktion, der lader cyklen køre 5 km/t uden brug af pedaler

Displayet er let at bruge og giver dig mulighed for at bestemme fart. Mulighederne for at variere tempo gør det for dig som begynder let at komme i gang med en el ladcykel Superior.

Kangaroo Luxe – rummeligt design og god styring

Bedste premiumvalg

 

Kangaroo Luxe

i samarbejde med PriceRunner

 

Der findes efterhånden mange lækre el ladcykler på markedet. Magasinet 24timer har sat sig for at teste 5 af de mest populære.
Kangaroo Luxe blev kåret som testvinder i af 24timer, hvor den slog de andre fire ladcykler. Men hvorfor er den bedst i test? 24timer vurderer den som den bedste el ladcykel på grund af det flotte og rummelige design samt den fænomenale styring. Herudover bliver Kangaroo Luxe rost for at have en meget høj sikkerhed.

 • Næsten umulig at vælte
 • En af de bedste på markedet
 • Meget rummelig

Sikkerhed og komfort

Lad os tage et kig på, hvorfor Kangaroo Luxe scorer på højt på parameteret ”sikkerhed”. Den bliver især rost for sin gode styring, som sikrer, at det er nærmest umuligt at vælte. Den gode styring er ligeledes med til at sørge for, at denne cykel er velegnet for langt de fleste – både nybegyndere og erfarne lad-cyklister. 

Kangaroo Luxe scorer også højt på parameteret ”komfort”. En af de store grunde til det er de behagelige sæder, som endda kan tages ud af kabinen. På den måde kan du skabe mere plads. Selve kabinen måler hele 95 x 70 centimeter, så der er plads til både børn og skoletasker.

Funktionalitet

Hvis praktik og funktionalitet er højt på din prioriteringsliste, når du vælger en ladcykel, så vil du blive begejstret over Kangaroo Luxe. Denne er en af de mest funktionelle cykler på markedet. Det rummelige design, hvor sæderne kan tages ud eller lægges ned, skaber en masse muligheder 

Kangaroo Luxe vs. Markedet

Denne el ladcykel befinder sig cirka midt på prisstigen for el ladcykler. Der findes nogle, der er en del billigere samt andre, der er meget dyrere.
Dette er den perfekte cykel til dig, der vægter funktionalitet og praktik over design, distance og acceleration. 

Udvalgte specifikationer:

 • Mærke: Winther
 • Model: Kangaroo Luxe
 • Gear: 7
 • Bremser: Enten fodbremse eller hydraulisk skivebremse (vælg selv)
 • Ladkapacitet: 100 kg

Premium El Ladcykel – stel i god kvalitet med høj beskyttelse 

Bedste bremser

 • Kraftige skivebremser
 • Op til 40 km.  på en fuld opladning

Ultimate Curve 7-Speed Unisex

i samarbejde med PriceRunner

 

I en Premium el ladcykel fra Amladcykler har du et diskret og stilrent alternativ til at færdes med bil eller bus i den indre by. Og bor du ude på landet, bliver turene til købmanden lettere end før, nu hvor du er fri fra at skulle slippe ind og ud af bilens kappe af stål og plexiglas. En række features sætter Amladcyklers el ladcykel Premium i særklasse frem for andre elcykler.

Lækkert stel med høj beskyttelse

Cyklen har en lækkert design med et stel i finish af høj kvalitet med 5 behandlinger, heriblandt maling, lakering, antirustbeskyttelse og antistenslagsforsegling. Det gør ikke ladcyklen til en tank, der kan tromle alting ned eller modstå maskingeværild, men den holder til hverdagens stød og slag og vejrets luner. Premium el ladcyklen er et godt alternativ til biler i din hverdag.

Miljøvenlig ladcykel på flere fronter

Ladcyklen giver dig en højere grad af diskretion på flere fronter. Den er let i vægt og med en støjsvag motor, hvis høje effektivitet, når det kommer til batteriforbrug, også sparer dig nogle kroner i det lange løb ved opladningen. Alt dette bidrager selvfølgelig til at gøre Premium el ladcyklen miljøvenlig på flere fronter, så du kan vælge den over din bil med god samvittighed:

 • Den lette vægt tærer ikke synderligt på cykelstien. ”Traktoreffekten”, hvor enkelte tunge maskiner formår at rive små lokale cementveje op, bidrager du altså ikke til.
 • Ved at motoren er støjsvag, gør du dit for at reducere mængden af støj i den travle midtby, der udgår fra motorer, bilhorn, barnevogne over flisekanter og så videre.
 • At cyklen sparer på strømmen er godt for miljøet. I det hele taget skåner du miljøet for en masse CO2-udledninger ved at køre på en el ladcykel, hvor det er muligt for dig.

Bergamot E-cargoville LJ 70 – kan transportere store og tunge ting

 • Kåret som ”Bedste køb”

 

Bergamot E-cargoville LJ 70

i samarbejde med PriceRunner

 

Downtown-ebike.comer vilde med at teste og anmelde cykler – og det er vi glade for. I deres vurdering af E-cargoville LJ 70 fra producenten Bergamot kalder de ladcyklen for ”best buy”. De er bevidste om, at dette er en af de dyrere cykler på markedet, men de mener, at de mange funktioner, rummeligheden og designet er alle pengene værd.

 • Vildt design
 • Stort lasteområde
 • Høj kvalitet

Et praktisk vidunder

Dette er en af de mest praktiske el ladcykler på markedet. Lasteområdet måler hele 70 x 45, og fordi der ikke er rammer omkring det, kan du anvende at transportere både store og tunge ting. Det ligger også i navnet, E-cargoville LJ 70, at denne er special designet til at flytte andet end blot personer – nemlig også varer.
Ladet er fremstillet med en massiv træbund, som kan bære helt op til 90 kilo. Og selv hvis du fylder et stort læs på, skal det kraftige 625 wh Bosch PowerTube-batteri nok sørge for, at du stadig kommer over selv de stejleste bakker.

Et unikt design

Designet på denne cykel er intet mindre end fantastisk. Hvis du ønsker dig en helt unik ladcykel, så bør du vælge E-cargoville LJ 70 fra Bergamot.

Bergamot E-cargoville LJ 70 vs. Markedet

Her får du en fed, stilet og praktisk ladcykel. Prisen er dog også i den høje ende, hvis vi sammenligner med mange andre på markedet – Både vores og Downtown-ebike’s vurdering er dog, at den er pengene værd, hvis du vil have noget helt unikt.

Downtown-ebike.com lægger især vægt på, at cyklen adskiller sig fra markedet gennem det store og rummelige lasteområde uden rammer.

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: Bergamot
 • Model: E-cargoville
 • Bremser: Skivebremse
 • Ladkapacitet: 90 kg
 • Distance: 140 km

Deluxe El Ladcykel – el-ladcykel fra Amladcykler

 • 6 hastigheder
 • Op til 40 km. på en fuld opladning

Amladcykler Deluxe Unisex

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Ved Amladcyklers el ladcykel Deluxe er der gjort meget ud af bremsesystemet, der altid vil være et essentielt punkt for en cykel ikke at svigte på. Med denne ladcykel kan du let og bekvemt få børnene i skole, hvilket ladcyklen understøtter på ladet med sine 4 børnesæder og tilhørende børneseler. Aldrig har det været nemmere at få børnene kørt i skole inde i midtbyen, nu hvor du kan køre via cykelsti og kan være ligeglad med bilkøer.

Find dit eget tempo med 6 forskellige hastigheder

Deluxe ladcyklen har en 250W motor og kan køre op til 40 km på fuld opladning af batteriet, så det er ikke hver dag, du behøver lade det op. Med 6 forskellige hastigheder at vælge mellem vil du hverken køre for langsomt eller hurtigt, men altid i et tempo, der passer til dig.

Hydrauliske bremser mindsker risici under færdsel

Deluxe el ladcyklen brillerer ved sit avancerede TEKTRO-bremsesystem. Dette består i hydrauliske frontbremser, der slider langt mindre på elcyklen og derfor betyder mindre vedligeholdelse at foretage og mindsket risiko for ulykker som følge af beskadigede bremser.

Som et andet fortrin bruger du mindre håndkraft ved bremsning, så det bliver ikke din evne til at knytte hånden, der står i vejen for den gode opbremsning ved lyskrydset og andre steder.

Udvalgte specifikationer

 • Kører op til 35 km på en opladning
 • Plads til 4 børn (92-116 cm høje)
 • 5 hastigheder og gå-funktion
 • Display med fartmåler og km-tæller
 • Punkteringsbeskyttede dæk

 

Klik her, og læs mere om cyklen:

Seaside Bike – ladcykel med centermotorSeaside Bike

i samarbejde med PriceRunner

 

Denne svensk designede el ladcykel er udviklet af to familiefædre, der forsøger at kombinere praktik og flot design sammen med kvalitet, sikkerhed og performance. Den kan tåle det let ustadige skandinaviske vejr og har rigeligt med plads til bagage og op til 4 børn. Den er dermed et ret godt alternativt til bil og passer fint til lidt større familier.

Seaside Bike leveres med trinløst gear, så du kan fokusere på at komme nemt og hurtigt op af bakkerne. Alt er inkluderet i prisen, herunder Y-seler til børnene, kaleche og lås.

Derudover opbevares cyklen stående på næsen, hvor den fylder mindre end 1m2.

Centermotor med fremtræk

Seaside Bike er udstyret med en kraftig centermotor, der sammen med den trinløse vekslen og remtræk er en uovertræffelig kombination. Hverken stigninger, bakker eller modvind bliver besværligt med denne cykel. Du vælger selv hvor meget hjælp du har brug for ved et enkelt tryk på en knap. Cyklen er designet således at alle kabler der går fra batteri til motor løber inde i stellet på cyklen. Dette gør at cyklen ser smukkere ud, den er nemmere at gøre rent og så sidder kablerne ikke i vejen når du cykler

Sikker og smidig

Seaside er cyklen der er skabt til familier og dette er tydeligt at se. For børnenes sikkerhed er påstigning og kalechens åbning placeret ved fortovsiden. Der findes 4 y-seler på alle fire ladpladser. Derudover har Seaside valgt at lave store og brede dæmpede dæk med stærke fjedre. Dette giver en meget mere stabil og enkel kørsel. Cyklen kan rumme op til 4 børn på ladet, derudover er der plads til picnickurv, skoletasker mm. i det smarte opbevarings rum under det ene sæde. Kassen er lavet af vandfast krydsfiner der er resistent.

Udvalgte specifikationer

 • Rækkevidde: 40-60 km.
 • Fragtkapacitet: 180 kg.
 • Farve: Hvid, Brun

Kalechesystem gør det let at køre med børnene

Cyklen kommer med aftageligt kalechesystem, der har gennemsigtigt panoramaudkig. Dette koblet med indgang til ladet fra siderne gør det let at få børnene ombord og holde dem dér, så turen til vuggestue, børnehave eller skole foregår smertefrit. Det hjælpes videre på vej af den lave indgangshøjde, så der er ikke tunge, høje løft i at få passagererne på. Bunden i kassen er skridsikker, så du behøver ikke frygte, at morgenens dug gør ladet til en skøjtebane. 

 • 100% samlet og køreklar
 • Betjeningsdisplay
 • 40 km. på en opladning 
 • 6 Shimano gear
 • Elektronisk Go funktion

Se også denne lignende artikel på vores side: Test af de 4 bedste Elcykler

5 gode råd, før du beslutter dig

I bund og grund handler det mest af alt om dit behov, når du skal vælge, hvilken el ladcykel der er bedst til dig og din familie. Den skal kunne fungere i den hverdag, I har, til det antal ture, I påtænker og til det antal børn, I har. Der er dog alligevel nogle helt basisråd, som du bør følge, inden du beslutter dig:

1. Testkør cyklen, hvis muligt

Du bør altid tage en prøvetur på din el ladcykel, inden du køber – både så du kan fornemme bredden og længden på den, da den er markant anderledes og større at køre med end en almindelig cykel. Prøv at udfordre de ting, som producenten lover, for eksempel at køre op på max-hastighed, drej om skarpe hjørner og fyld ladet godt op.

Prøv også at slukke batteriet og kør uden strøm, så du er sikker på, at du kan holde ud at køre på den, hvis den løber tør.

Du bør altid prøvekøre flere forskellige ladcykler – herunder både tohjulede og trehjulede.

2. Spørg ind til service

Det er dyrt at købe en el ladcykel, og du bør købe den af en cykelhandler, der ved noget om el ladcykler. Det er ikke givet, blot fordi han forhandler dem. Spørg til service, garanti og reparationer, inden du træffer dit valg.

Hav også fokus på, at dæk og gear er af kendte mærker, og om skruer og eger er rustfrie. Det er den nemmeste måde at tjekke, om kvaliteten er god.

3. Vær bevidst om dit eget behov

Overvej nøje, hvad dit konkrete behov er. Skal el ladcyklen kunne køre langt? Skal den kunne lastes tungt? Skal der børn med? Hvor meget opbevaringsplads har du derhjemme?

Når du har gjort dig klart, hvad du forventer af cyklen, er det nemmere at tale med forhandleren om mulighederne. Tal med flere forhandlere, og helst nogle der har flere cykler at vælge imellem.

Overvej også, om dit behov vil ændre sig inden for en kort årrække.

Se også denne artikel på taenk.dk: Elcykel: Derfor skal du købe en

4. Ekstraudstyr

Der findes uendeligt meget ekstraudstyr til el ladcykler, såsom babysæde, regnslag, bænke, hynder og solsejl. Det kan derfor godt være svært at sammenligne priser, da nogle priser indeholder en større mængde ekstraudstyr, hvor andre ikke indeholder andet end cyklen. Husk at du altid kan forsøge at forhandle lidt ekstra med i prisen – men husk også her at være bevidst om dit eget behov. Har du reelt brug for lige netop dén type ekstraudstyr?

5. Motor, batteri og bremser

Det kan godt være teknisk at skulle sætte sig ind i – men det er en god idé at have fokus på, hvilken motor der er tale om. Det skal helst være fra et etableret mærke, da det i så tilfælde er nemt at skaffe reservedele, og du kan få foretaget service på motoren.

I forhold til batteri bør du vælge en el ladcykel med litium batteri, da det er en god investering på den lange bane.

For så vidt angår bremser bør du altid vælge en el ladcykel, der har enten skivebremser, rullebremser eller tromlebremser. En el ladcykel er meget tung, og gode bremser er alfa og omega.

Læs også: Test af de 11 bedste Cykelhjelme og Test af de 6 bedste projektorer

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Mamaplaats er en hollandsk platform, som sigter mod mødre – både de vordende, nybagte og erfarne. Platformen er en god blanding af testartikler og personlige indlæg fra andre mødre. Målet er at skabe et fællesskab om moderrollen.

Mamaplaats har testet forskelligt børneudstyr, heriblandt ladcykler. Én af de testede ladcykler er Johnny Loco E-Cargo Lima, som er vurderet med karakteren 8,5/10. Nogle af cyklens særlige forcer var den store fleksibilitet og det lave støjniveau. Det er derfor en af de ladcykler, der ifølge anmeldelsen varmt kan anbefales til børnefamilierne.

Du kan se anmeldelsen her

Downtown-ebike.com

Downtown er et magasin, der blev lanceret tilbage i 2011 og nu er blevet relanceret. Det er et magasin, som har sine rødder i cykelsporten og kombinerer nyhedsartikler og tests med beretninger fyldt med masser af action og knowhow –med troen på at cykler kan være med til at ændre verden. 

Downtown har anmeldt ladcyklen Bergamot E-cargoville LJ 70, der er kåret som et Best Buy. Anmeldelsen kommer ind på både fordele og ulemper ved cyklen, og den vinder særligt på, at det er sjovt at køre stærkt på cyklen. Ifølge anmeldelsen er designet attraktivt. Én af ulemperne er, at ladcyklen ikke er udviklet til at klare de mere stejle bakker.

Anmeldelsen er udført den: 31. juli 2020
Du kan se anmeldelsen her

Cyclingworld.de

Cyclingworld er websitet for det tyske award- og udstillingsshow Cyclingworld, der blev afholdt for første gang i Düsseldorf, 2017. Tusindvis af gæster besøgte weekendeventet, der sigtede mod cykelfans fra hele Europa. 

I forbindelse med eventet var det muligt for gæsterne at tage et nærmere kig på omkring 180 cykler fra en række forskellige producenter. I løbet af weekenden blev der også kåret vindere i 4 forskellige kategorier med omkring 10.000 stemmer på Cyclingworlds hjemmeside. Ladcyklen Butchers & Bicycles – MK1-E vandt i kategorien Best Cargo Bike 2017.

Anmeldelsen er udført: 2017
Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvilken el ladcykel er den bedste at købe?
Den el ladcykel, som er den bedste at købe, er lige præcis den cykel, som lever allerbedst op til de krav og ønsker, som du personligt har. Dog er et bud på en rigtig god el ladcykel Ultimate Curve El ladcyklen, da den har det smarte Anti-Tilt system indbygget.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe et el ladcykel?
Når du skal købe en el ladcykel, så er der en række ting, som er gode at være opmærksom på, inden at du køber en cykel. For eksempel bør du overveje, hvor langt cyklen skal kunne køre på én opladning, såvel som om den skal have Anti-Tilt systemet indbygget.
Er en el ladcykel pengene værd?
Ja, en el ladcykel kan bestemt være pengene værd. Den kan være et utroligt praktisk og smart redskab at have i en travl hverdag, da den gør det betydeligt lettere at transportere alt fra indkøbsposer til børn fra A til B. Dermed kan den bestemt være pengene værd.
Kan jeg tage min el ladcykel med på toget?
Det varierer fra togselskab til togselskab, hvorvidt du kan tage din ladcykel gratis med ombord på toget. Hvis du dermed skal have cyklen med på et tog, så er det en god ide at ringe til togselskabet i forvejen og forhøre dig, hvorvidt det er tilladt eller ej.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Babboe Carve Mountain – Den flyvende HollænderBest electric bike

Der er her tale om en trehjulet el ladcykel med et patenteret Carve system. Her er den typiske praktiske kasse, som kendes fra trehjulede cykler, dog blevet forenet med fleksibiliteten og følelsen fra en tohjulet el ladcykel. Det betyder, at den er meget nemmere at dreje om hjørner med end en traditionel trehjulet elcykel med lad.

I ladet af bøgefinér kan sidde op til to børn. Der er fokuseret på, at der ikke må være skarpe kanter, og træet er derfor presset i en blød bue, der giver fantastisk siddekomfort og et meget stilet og smukt look.

Har du iøvrigt husket at forsikre dig og dine børn mod uheld på cykelstierne? Klik her, og find de bedste cykelhjelme på markedet:

Skal du transportere varer, kan du også få Babboe med firkantet kasse.

Du har rig mulighed for at tilkøbe ekstra gadgets til din Babboe ladcykel, da designerne bag konceptet tilsyneladende har tænkt i alle tænkeligt scenarier. For eksempel kan man købe ekstra bænk med seler, så der kan sidde flere.

Den har trinløst gear, og det er derfor en smal sag at komme frem i en fart uden sved på panden.

Anti-tilt

Babboes er bygget med et anti-tilt system, der er til for at sikre at den 3 hjulede ladcykel ikke vælter i skarpe sving. Det fungere sådan at når styret drejes til højre, så tilter det resterende stel vertikalt en smule til højre. Dette gør at vægten er helt naturligt at fordelt korrekt og er med til at sikre blødere sving og gør køreturen meget mere behagelig.

E-Curve Gear og bremser

På Babboe er der hele 7 gear at vælge imellem og de er produceret af det verdensberømte mærke Shimano. De 7 gear er udenvendige, noget der kræver lidt vedligeholdelse fra tid til anden, men ikke noget der kræver mere end blot at smøre kæde, tandhjulene og gearskifteren med syrefri spray. Bremserne på denne cykel er Tektro hydrauliske skivebremser på baghjulet og på forhjulet. Bremserne er lavet til at bremse en fyldt ladcykel med fuld fart.

Udvalgte specifikationer

 • Rækkevidde: 40-60 km. pr. opladning.
 • Fragtkapacitet: 80 kg.
 • Farver: Træfarvet.

H2 Butchers & Bikes MK1-E – ladcykel

Butchers & Bikes MK1-E vandt i 2017 prisen for ”Best Cargo-bike ved Cyclingworld Düsseldorf 2017 Show.

Om Butchers & Bikes MK1-E

Her er virkelig tale om drøm af en el ladcykel. Der er fokus på bilkomfort og en række lækre detaljer. For eksempel kan man åbne ladet foran, så børnene selv kan kravle ind. Hvis du gerne vil køre med små børn, kan du installere din autostol i bunden af ladet. Hvis du har lidt større børn, er der plads og seler til 2 børn på 1-6 år, ligesom der er fin plads til varer.

Du kan vælge forskellige batterisystemer med forskellige WH ud fra dit behov. Afhængig af batterivalg, kan du køre mellem 25 og 176 km per opladning. Derudover kan du vælge forskellige gearsystemer afhængig af, om du skal køre i meget bakket terræn eller inde i byen.

Sikkerhed i højsædet 

Butchers & bicycles har lagt stor fokus på at denne Ladcykel skal være egnet til familier med børn. Man har derfor lavet et anti-tilt system der gør at cyklen ikke vælter i skarpe sving og at den generelt står mere stabilt fast. Derudover er det muligt at fastspænde børn med seler som er monteret inde i ladkassen.

Bedste Cargo bike i 2017

i 2017 afholdte Cyclingworld et awardshow i Düsseldorf, her stemte flere tusinde europæere  i kategorien BEST CARGO BIKE 2017, og MK1-E løb med den velfortjente sejr

Udvalgte specifikationer:

 • Rækkevidde: Afhængig af det batteri, du vælger – 25-176km.
 • Fragtkapacitet: 80 kg.
 • Farve: Sort, Hvid

Johnny Loco E-Cargo Lima – elektrisk ladcykel 

Johnny Loco E-Cargo Lima

Johnny Loco E-Cargo Lima er blevet anmeldt af det hollandske magasin Mamaplaats.nl. Og hvis der er noget, de har styr på i Holland, er det cykler.
Mamaplaats.nl roser især cyklen for at være fleksibel og have et meget lavt støjniveau. Deres samlede vurdering er, at den scorer 8,5 ud af 10 mulige stjerner.

 • Gode anmeldelser
 • Flot design
 • Effektiv motor

Her får du en balanceret ladcykel med en fremragende og stabil styring, som har et lækkert udtryk. Cyklen fra Johnny Loco er udstyret med en effektiv centermotor, så du kan nå frem til din destination uden at være badet i sved.

Sikkerhed og komfort i særklasse

Johnny Loco fremstiller rigtig mange fede ladcykler. I deres produktion har de altid haft fokus på at finde balancen mellem komfort, køreglæde og sikkerhed.
Dette ses tydeligt i E-cargo udgaven. Her får du en cykel med to store forhjul og et bagstel, der tiltes, når du drejer. Disse to egenskaber sikrer ikke blot en let og sjov kørsel, de sikrer også, at du når sikkert frem, da cyklen altid vil ligge sikkert på vejen.

Johnny Loco E-Cargo Lima vs. Markedet

Dette er en lidt billigere cykel, og derfor er den perfekt til dig, der ikke nødvendigvis vil have det dyreste af det dyreste. På trods af den relativt lave pris, får du et funky design, en støjsvag motor og alt i alt i sjove el ladcykel.

Udvalgte specifikationer:

 • Mærke: Johnny Loco
 • Model: E-Cargo Lima
 • Gear: 7
 • Bremser: Mekanisk skivebremser (forhjul) og rullebremse (baghjul)
 • Ladkapacitet: 100 kg + fører

     Urban Arrow Family – el ladcykel

     Urban Arrow Family er en opfriskning af Long John cyklen og er til familien, der ønsker mere fart og fleksibilitet end den normale el ladcykel. Cyklen er nemlig bygget i letvægtsmaterialer og med en kraftig Bosch centermotor, som gør, at der kan komme fart over feltet.

     Der er tale om en tohjulet el ladcykel, hvilket betyder, at der er lidt mindre plads end ved en trehjulet elcykel med lad, men det betyder også, at den er både smallere og lettere at manøvrere på cykelstien.

     Der er sæder med plads til to børn på ladet, og der er indbyggede seler.

     Cyklen har trinløst gear, der skifter automatisk alt efter din kadence og forholdene. Du kan selv styre gearet ved at trykke på en knap og herefter køre med almindeligt gear.

     Endelig er der fokuseret på komfort for børnene på siddepladserne foran.

     Udvalgte specifikationer:

     • Rækkevidde: op til 50 km uden last – 40 km med to børn og dagligvarer.
     • Fragtkapacitet: 110 kg.
     • Opladningstid: 5 timer
     • Farver: Sort, Hvid.

     Christiania Cykel Light – el-cykel med lad

     Her er tale om en el ladcykel klassiker, som langt de fleste kender og har set rundt om i bybilledet. En Christiana el ladcykel er kendt for sin robusthed og styrke og er målrettet kørsel med børn.

     Der er særligt fokus på, at cyklen er udført i de bedste materialer og med runde kanter, så der ikke er noget at hænge fast i eller skære sig på.

     Der er god plads i ladet, og der kan sidde op til to børn. Den har super køreegenskaber og er ideel til familien. Som noget helt særligt kan du desuden designe din Christiania el ladcykel i den farve, du ønsker mod ekstra betaling.

     Læs også: Crosstrainer testoversigt – find de bedste i test her .

     Mustang Family – Billig elektrisk ladcykel

      

     Dette er en af ​​de billigste elektriske cykler på markedet, men det er bestemt en fornuftig løsning.

     Mustang-familien er en klassisk elektrisk cykel til byfamilien. Cyklen har en kraftig motor og batteri, der slukkes, når din hastighed overstiger 25 km i timen. Cyklen er udstyret med et speedometer og kilometertæller, der sidder i et oplyst display, så du altid kan følge med.

     Laden har seler og plads til op til 4 børn, og laden er rummelig og konstrueret i et neutralt og pænt design.

     Sikkerhed frem for alt

     Mustang family er udviklet med fokus på sikkerhed og overholder selvfølgelig EN standarder for kvaliteten.
     Cyklen er fremstillet med smarte hydrauliske skivebremser, der sikrer at bremseevnen er i top, selv ved fuld last.

     Ladet har plads til 4 børn på minimum 92 cm. og maksimalt 116 cm. De fire 3-punktesseler er blevet testet ved tryk
     helt op til 40 newton og sørger for at dine børn hele tiden sidder fastspændt. Cyklen er desuden produceret fri for
     skadelig kemi.

     Kvalitet i gear og udstyr 

     Cyklen er skabt til hverdagen med trafik og omskiftelig dansk vejr, vi alle ved kan være barsk til tider.
     Derfor er Mustang Family konstrueret med regntætte elektriske komponenter, rustbeskyttende dele,
     slidstærk lakering, forseglet krankboks, dobbeltbundede alufælge og punkteringsbeskyttede dæk.

     En fuld opladning af batteriet tager omkring 4-6 timer. Forlæng batteriets levetid ved at oplade det mindst
     en gang om måneden – også selv om du ikke bruger cyklen.

      

     Vores skribent og research-team

     Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

     El ladcykel: De bedste i test, kundeanmeldelser og eksperter

     • Ultimate Curve El Ladcykel
     • Superior el ladcykel
     • Kangaroo Luxe
     • Premium El Ladcykel
     • Bergamot E-cargoville LJ 70
     • Mustang Family
     • Deluxe El Ladcykel