Testoversigt: her er de bedste elcykler til damer på markedet

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 18.05.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Ebikes for girls

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Der findes mange forskellige elcykler på markedet, og dette fører helt automatisk til spørgsmålet om, hvilken elcykel, der er bedst at vælge. I valget af dameelcykel er der nogle vigtige parametre, der er værd at overveje i forhold til købet. Det vigtigste er at gøre sig klart, hvad elcyklen skal bruges til.

De elcykler, vi fremhæver, har en rækkevidde fra 40 km og op til 200 km. Alt efter vægten, du skal have med, kan du også vælge elcykler med enten forhjulsmotor, der trækker dig frem, en centermotor der hjælper dig med at træde i pedalerne eller en baghjulsmotor, der giver dig et skub bagfra. Vi håber, at nedenstående test af dame elcykler vil give større afklaring i valget af den helt rigtige elcykel.

Vi vil give dig svar på disse spørgsmål:

 • Hvilken elcykel skal jeg vælge?
 • Hvilken elcykel er bedst i test?

Når du har læst om vores spændende, fremhævede produkter, kan du helt sikket lettere besvare disse spørgsmål.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

 

Ebikes for girls

forbruger-test.dk

Gazelle Ultimate C8+ HMB – Vores foretrukne

Gazelle Ultimate C8+ HMBIntroduktion

Gazelle Ultimate C8+ HMB adskiller sig fra mange andre elcykler på markedet, fordi dens batteri er integreret i cyklen. Dette giver et flot look og giver ekstra plads til bagagebærer samt kurv. Den er ekstra nem at træde på grund af dens centermotor, der giver ekstra skub til pedalerne. De særlige egenskaber, den har er især:

 • Elegant design
 • Integreret batteri
 • Stærk og støjsvag centermotor

Om Gazelle Ultimate C8+ HMB Dame 2020 grå

Gazelle Ultimate C8+ HMB til damer bliver af sælgerne udnævnt til at være den mest elegante damecykel på markedet. Den er elegant, fordi dens batteri er integreret i cyklen, hvilket betyder, at den er skjult i stellet. Dermed adskiller den sig fra andre lignende elcykler på markedet, der har batteriet siddende udenpå cyklen, typisk på bagagebæreren, hvor det optager plads.

Denne moderne dameelcykel er utroligt fleksibel at køre med i byen og på landet, fordi den har en affjedret forgaffel. Dette modvirker, at kroppen får stød eller hårde bump, når du kører hen over ujævnheder på vejen. Hvad end du skal bruge elcyklen i byen eller i naturens terræn, kan du nyde den kraftige og samtidigt støjsvage centermotor fra Bosch, der bringer dig sikkert og godt frem til den ønskede destination. Dens design er på en og samme tid elegant og robust, og du er dermed sikret en både smart og langtidsholdbar elcykel. Pendler du frem og tilbage fra arbejde, er denne dameelcykel helt ideel til formålet. Den kan også bruges til cykling i fritiden, når du gerne vil køre en længere tur i det fri, for eksempel langs vandet eller i skoven. Her er dens støjsvage centermotor en ekstra stor fordel, idet naturen nydes bedst uden støjgener.

Specifikationer

 • Geartype: Indvendige Gear
 • Bremsetype: Fælgbremse
 • Steltype: Aluminium
 • Motortype: Centermotor
 • Hastighed: 25 km/t
 • Vægt: 27.8

Kalkhoff AGATTU 1.B MOVE – Bedst til prisen

Kalkhoff AGATTU 1.B MOVEIntroduktion

Kalkhoff AGATTU 1.B MOVE har fået en samlet bedømmelse på 78 % og titlen ”god” hos Forbrugerrådet Tænk. Her bliver den især fremhævet for dens Bosch Active Line-motor, der er meget stille i sammenligning med andre elcykler og giver et godt, glidende tråd. Motoren bliver også rost for at slå til og fra på en behagelig måde. Den er desuden udnævnt til titlen Vores foretrukne fordi du får meget elcykel for pengene, den har en god rækkevidde og et lækkert design.

 • God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk.
 • Fornuftig pris
 • Støjsvag og kraftig motor

  Om Kalkhoff AGATTU 1.B MOVE

  Denne moderne og robuste dameelcykel har de samme egenskaber som en helt almindelig cykel, blot med en kraftig og støjsvag motor, der bringer dig sikkert hen til den ønskede destination. Den virker let at køre på, på grund af sine indvendige gear, og er også udstyret med nogle gode bremser. Dermed er den velegnet både til bykørsel og kørsel i naturen eller på landet.

  Når du køber denne dameelcykel, følger der en pumpe med, så man altid har mulighed for at pumpe noget ekstra luft ind i dækkene. Når du parkerer den i byen eller på landet, bruger du elcyklens støtteben, der er designet til at støtte en cykel, der har en vægt på 25 kg. Kører du med oppakning af den ene eller anden art, kan du bruge elcyklens kraftige bagagebærer, der klarer både indkøbsposer og andre ting, der skal transporteres. Pendler du på arbejde, til studie eller kører langt i naturen eller på landevejen med elcyklen, er det en stor fordel med dens affjedrende saddelpind og forgaffel, der sikrer, at bump og andre ujævnheder på vejen ikke går op i kroppen som stød, men i stedet affjedres. Dette giver en rigtig god oplevelse af komfort under cykelturen.

  Når du kører i mørke med cyklen, kan du bruge dens effektive for- og baglygte, som følger med i købet. Vælger du denne Kalkhoff Aggatu 1.B MOVE dameelcykel, vil du kunne glæde dig over, at den har en meget støjsvag og kraftig motor, der ikke generer lydbilledet under både kortere og længere cykelture. Denne motor adskiller sig fra andre lignende elcykler ved at være så støjsvag og er især skøn ved kørsel på stille veje eller i naturen.

  Specifikationer

  • Farve: jetgrey matt
  • Geartype: Indvendige Gear
  • Bremsetype: Fælgbremse
  • Steltype: Aluminium
  • Motortype: Centermotor
  • Hastighed: 25 km/t
  • Vægt: 25
  • Garanti: 6 år

  Testkilder

  Denne artikel har vi baseret på de følgende websteder, der giver kvalificerede anmeldelser af dameelcykler:

  Derudover har vi set på sælgernes og producenternes webshops, hvori de beskriver de enkelte elcyklers funktioner, kvaliteter og egenskaber.

  Sådan har vi udvalgt produkterne i oversigten

  De beskrevne elcykler til damer er blevet udvalgt på baggrund af de bedømmelser, de har fået på hos Forbrugerrådet Tænk samt ud fra kriterier som batteriets rækkevidde, komfort, funktionalitet, design, brugervenlighed, garanti samt vægt, antal af bremser samt moderne features som lys ved LCD display og hvor batteriet er placeret på cyklen.

  Andre relevante tests og artikler

  Når du kører rundt på elcyklen, er det vigtigt i forhold til din og dine børns sikkerhed, at I har en rigtig god cykelhjelm på. Valget af en sådan er bedst at gøre via denne oversigt over cykelhjelm test. Er du mere til OFF Road cykelkørsel på en MTB, kan du her finde en artikel om netop denne type cross cykel. Når du har kørt på elcykel eller crosscykel udenfor i de lidt varmere måneder, trænger du måske til at holde træningen ved lige indendørs. Dette kan du nemt og effektivt gøre via en hometrainer, der kan placeres i hjemmet sikkert og varmt.

   

  Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

  Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

   

  E-Fly Prime DeluxeE-Fly Prime Deluxe – Fornuftig pris med 90 km. rækkevidde

  Introduktion

  Denne E-Fly Prime Deluxe udmærker sig ved at have en fornuftig pris i forhold til andre elcykler på markedet og er dermed til dig, der ønsker en budgetvenlig elcykel med en god rækkevidde på batteriet på 90 km. Dette er en rigtig god all round elcykel, der især fremhæver sig ved at være:

  • Budgetvenlig elcykel
  • Kan tilbagelægge cirka 90 km. pr. opladning
  • Affjedrende sadelpind og forgaffel til trykaflastning

  Om E-Fly Prime Deluxe

  Denne E-Fly Deluxe 36V er en yderst budgetvenlig elcykel sammenlignet med andre elcykler til damer på markedet. Den har samtidig alle de egenskaber, som en moderne elcykel skal have og er dermed et rigtigt godt køb til dig, der pendler frem og tilbage på arbejde eller har brug for en robust elcykel til fritidsbrug.

  Dens 36V 11 AH Lithium-ion-batteri bevirker, at du kan tilbagelægge cirka 90 kilometer på den, alt afhængigt af, hvor meget du selv bruger pedalerne. Dens komfort er rigtig god, når asfalten er ujævn i byområderne eller når der er bump eller ujævnheder i naturen, fordi den har en affjedrende sadelpind og forgaffel. Disse to egenskaber sikrer dig fuld aflastning i kroppen, og giver dermed en rigtig god komfortfølelse gennem hele cykelturen.

  Når du cykler rundt i byen eller i skoven, kan du være sikker på at snavs og skidt ikke når kæden, fordi denne elcykel har en kædeskærm, der er hellukket. Når mørket sænker sig i by og på land, har denne elcykel en rigtig smart feature med et automatisk lys både fortil og bagtil.

  Den har desuden 5 taster på kontrolpanelet, hvori der er indlagt lys. Dette gør, at du nemt kan se tasterne selv i mørke. Dens kontrolpanel er nemt at betjene og har 3 forskellige indstillinger. Når du skal bremse ved lyskryds eller andre steder på vejen, er der både v-bremse fortil og bagtil og en fodbremse. Denne elcykel har et brugervenligt display på en LCD skærm med 10 forskellige funktioner, der viser hastigheden, den totale distance tilbagelagt, den distance, der er tilbage, den batterikapacitet, der er tilbage samt triptæller, gå hjælp og start hjælp.

  Specifikationer

  • Størrelser: 47 cm, 50 cm og 53 cm
  • Stel: Aluminium
  • Forgaffel: Alu med affjedring
  • Gear: Shimano Nexus 7 gear
  • Bremser: Shimano V-bremse for/bag, plus fodbremse
  • Dæk: Chaoyang sprint med refleksstriber
  • Motorkraft: TranzX 36V 250W silent motor W
  • TranzX 36V 11 AH Lithium-ion
  • Distance: Op til 90 km

   

  Batavus Harlem E-GO 400 WH UnisexBatavus Harlem E-GO 400 WH Unisex –Let og hurtig hverdagscykel

  Introduktion

  Denne adskiller sig fra andre elcykler ved at have hele to skivebremser, hvilket sikrer en høj sikkerhed og tryghed i trafikken. Den udmærker sig derudover ved at have:

  • To skivebremser
  • Kraftig og lydsvag Yamaha PW motor
  • Let og hurtig hverdagscykel

  Om Batavus Harlem E-GO 400 WH Unisex

  Batavus Harlem E-go® er ideel til både mænd og kvinder, der ønsker en elcykel, der har letheden fra en almindelig cykel/citybike og den komfort, som elcyklens motor giver. Denne elcykel betegnes af sælgerne som en let og hurtig hverdagscykel. Den kan dermed bruges til at pendle frem og tilbage fra studie, arbejde eller fritidsaktiviteter på en hurtig og komfortabel måde. Denne elcykels design er, som dens navn også antyder, udført i et mere unisex design, så både mænd og kvinder finder den smart og moderne i designet.

  Den er flot lakeret i mat sort og er gennemført i designet med dens sorte sadelpind, og dens sorte styr samt sorte nav og eger. For at bryde den sorte farve, er der smarte kontrastfarver i messing som ses ved cyklens kæde, klokke og pedaler. Det der adskiller denne elcykel fra andre lignende elcykler på markedet er især, at den har to skivebremser. Dette giver den en god bremsefunktion, når dette behøves og er med til at øge sikkerheden og trygheden i brugen af elcyklen.

  Der er samtidig tænkt på, at den kræver minimal vedligeholdelse på grund af dens lukkede kædekasse. I det danske vejr er det især en stor fordel med en lukket kædekasse, hvor regn, slud, mudder osv. nemt ellers kan sætte sig i kæden. Når du skal handle ind eller have computertaske eller taske med studiegrej med på farten, kan disse ting lægges i den store kurv, der har samme matsorte farve som cyklen i øvrigt. Hvis du skal transportere børn på cyklen, har den en robust Racktime bagagebærer, hvorpå du kan sætte et barnesæde.

  Hvad end du skal bruge denne elcykel i byen eller på landet, er den ideel, fordi den har en meget støjsvag motor. Dette gør, at du ikke generes i længden af larmen fra motoren under længere distancer. Derudover er det rart, hvis du bruger den i naturen, hvor naturen gerne skulle kunne nydes på mere stille præmisser.

  Elcyklens Yamaha motor er en såkaldt centermotor, som er sat omkring kranken og som kan trække med et højt moment. Dette gør, at den trækker ved pedalerne og ikke hjulene, hvilket giver en større oplevelse af komfort under cykelturen.

  Specifikationer

  • Størrelser: 48/53/57
  • Stel: Aluminium
  • Gear: Shimano Alfine 8 Nexus
  • Bremser: Hydraulisk skivebremser
  • Motorkraft: Yamaha PW-serie 70 Nm W
  • Li-ION 400 Wh
  • Distance: 40 til 90 km.

  Kalkhoff Image 3S

  Kalkhoff Image 3.S – PREMIUM VALG

  Introduktion

  Denne Kalkhoff Image 3.S er vores PREMIUM valg. Den adskiller sig ved at have en lavindstigning, så begge køn kan bruge den, samt en utroligt støjsvag og letkørende motor fra Shimano samt 7 indvendige gear. Dens egenskaber udmærker sig især ved følgende funktioner:

  • 7 indvendige gear
  • Støjsvag og letkørende motor fra Shimano
  • Lavindstigning i moderne design

   

   Om Kalkhoff Image 3.S

   Kalkhoff Image 3. S er et absolut premium valg. Den har alle de moderne features som indvendige gear, en støjsvag motor og lavindstigning og er udført i et smart og elegant design.

   Med denne elcykel kan du både køre længere og kortere ture med en yderst komfortabel siddestilling på grund af den støjsvage og letkørende motor fra Shimano og på grund af motorens kraftige batteri på 500 WH. Kører du længere ture i fritiden eller frem og tilbage på arbejde, kan denne elcykel tilbagelægge cirka 200 km. Den er let at køre uden motoren, fordi den har hele 7 indvendige gear, der sikrer, at du kan indstille pedalernes modstand lige efter de konkrete forhold på vejen.

   Den er let at bremse med ved lyskryds på grund af dens solide skivebremser, der er placeret både fortil og bagtil. Når du cykler på ujævne strækninger i skoven, i byen eller på landevejen, er det ekstra behageligt for kroppen med cyklens affjedringssystem i saddelpinden og ved forgaflen. Dermed aflastes kroppen maksimalt, og cykelturen forbliver behagelig.

   Når elcyklen skal parkeres ved en butik eller i fri natur, har den et kraftigt støtteben, der holder cyklens vægt. Bagage klarer dens indbyggede bagagebærer, der følger med i købet. Den kommer også med en indbygget for og baglygte, så du er godt oplyst, når mørket falder på.

   Specifikationer

   • Geartype: Indvendige Gear
   • Bremsetype: Skivebremse
   • Steltype: Aluminium
   • Motortype: Centermotor
   • Antal gear: 7 gear
   • Garanti: 6 år

   Vores skribent og research-team

   Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

   Find mere information her

   Elcykler til damer: De bedste i test

    

   • Gazelle Ultimate C8+ HMB
   • Kalkhoff AGATTU 1.B MOVE
   • Kalkhoff Image 3.S
   • E-Fly Prime Deluxe
   • Batavus Harlem E-GO 400 WH Unisex

   Bedøm denne artikel

   Klik på en stjerne for at bedømme