Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Elektronisk p-skive bedst i test: De bedste automatiske p-skiver

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Elektronisk p-skive bedst i test: De bedste automatiske p-skiver

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Når du skal parkere din bil, er det besværligt at skulle sætte parkeringsskiven hver gang. Med en elektronisk parkeringsskive slipper du for at skulle tænke på det igen. Gennem teknologi, der aflæser bilens bevægelse og vibrationer, stiller den automatiske parkeringsskive selv tidspunkt for parkering.

Vi har fundet de bedste p-skiver til dig, så du kan få et overblik over, hvad de forskellige kan tilbyde dig. Derudover finder du længere nede en guide med nødvendig viden.

Vores favorit p-skiver

GOPARK Parksafe Premium FS31
Ukendt Lager
God værdi for pengene

GOPARK Parksafe Premium FS31

Gå til bedste pris
249 Kr. hos Bilka
Læs mere
Ukendt Lager
AutoParkTime APT4 FS16 elektronisk p-skive
Lager
Mest praktiske valg

AutoParkTime APT4 FS16 elektronisk p-skive

Gå til bedste pris
374 Kr. hos Staypro
Læs mere
Lager
Park-n-go ECO Eco FS38
Lager
Velegnet til den klimabevidste forbruger

Park-n-go ECO Eco FS38

Gå til bedste pris
300 Kr. hos ComputerSalg
Læs mere
Lager
Park-n-go ECO Digital FS42
Lager
Det oplagte valg til feinschmeckeren

Park-n-go ECO Digital FS42

Gå til bedste pris
295 Kr. hos Dækbutikken
Læs mere
Lager

Seneste ændring:

Vi har rykket GOPARK Cosmo NGE14 til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

Tidligere ændringer:

6. oktober 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

I udarbejdelsen af dette indlæg har vi brugt både danske og udenlandske kilder. Herunder blandt andet Datalife og deres viden inden for “elektroniske p-skiver“.

Det skal du overveje, før du køber en ny elektronisk p-skive:

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste elektroniske p-skiver i test-guiden 2023:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

God værdi for pengene test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

GOPARK Parksafe Premium FS31 - elektronisk p-skive med smart og nem betjening

 • 4,8 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Forbrugerne hos Google Shopping er vilde med GOPARK Parksafe Premium FS31. Den roses især for nem montering og flot look. Parkeringsskiven er lavet i børstet stål med en mat-finish, som passer godt ind i de fleste biler.

Udover de flotte anmeldelserne er vi vilde med den medfølgende app, der gør det nemt at indstille p-skiven efter dine behov.

GOPARK Parksafe Premium FS31
God værdi for pengene

Dagens bedste priser og tilbud på GOPARK Parksafe Premium FS31:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Displayet på bagsiden er vinklet 15 grader fo
 • Registrerer parkeringstiden ved at overvåge b
 • Med praktisk Parkngo app

Det skal du vide, før du køber GOPARK Parksafe Premium FS31

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 168 g
 • Drevet af: CR2450 batterier
 • Bredde: 118 cm
 • Dybde: 35 cm
 • Højde: 118 cm

Indstiller og advarer automatisk
GOPARK Parksafe Premium er et godt valg for dig, der ønsker en flot elektronisk p-skive, som selv indstiller tidspunkt for parkering, når du slukker bilen. Parkeringsskiven har en indbygget kalender, som gør, at den selv indstilles til sommer- og vintertid.

Det er nemt at montere p-skiven i vinduet, så den sidder sikkert. Når først den er installeret i bilen, er dit eneste job at skifte batteriet. Den afgiver selv lyd, når tiden er ved at være inde.

Smart design til en god pris
Parksafe Premium er, som navnet også antyder, en rigtig god model. Med et slankt og elegant design tager den sig flot ud, mens den selv indstiller parkeringstiden automatisk efter næste kvarter. Det sparer dig for generende bøder – om du er i ind- eller udland.
I forhold til andre elektroniske p-skiver får du en god pris. Det er med til at gøre skiven perfekt som eksempelvis gave til en du holder af.

Hvad siger forbrugere om GOPARK Parksafe Premium FS31?

De indsamlede forbrugeranmeldelser på Google Shopping er glade for GOPARK Parksafe Premium, og den får 4,8 ud af 5 stjerner. Den scorer højt, fordi den blandt andet har et eksklusivt look og fungerer pålideligt med smarte tidsfunktioner.

Mere om GOPARK Parksafe Premium FS31

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 168 g
 • Drevet af: CR2450 batterier
 • Bredde: 118 cm
 • Dybde: 35 cm
 • Højde: 118 cm

Forbruger-tests vurdering

GOPARK Parksafe Premium er en pålidelig parkeringsskive. Vi anbefaler den specielt til dig, der ønsker en simpel, men effektiv p-skive. Parksafe Premium indstiller selv uret til næste kvarter, så du kan udnytte mest mulig parkeringstid.

Befinder du dig i lande, hvor parkeringsreglerne giver dig 30 minutter ekstra, kan p-skiven også indstilles til det. Sammenlignet med andre elektroniske parkeringsskiver, får du en eksklusiv finish.

Fordele og ulemper ved GOPARK Parksafe Premium FS31

Fordele

 • Nem at montere
 • Slankt og elegant design
 • Parkeringstid kan sættes automatisk

Ulemper

 • Større end andre modeller
Mest praktiske valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

AutoParkTime APT4 FS16 elektronisk p-skive - nem og hurtig montering med stilet design

 • 4,8 stjerner ud af 5 på Google Shopping

Forbrugerne er glade for AutoParkTime APT4, det afspejler sig tydeligt i bedømmelsen. Anmeldere glæder sig over, at den lille parkeringsskive sparer dem for unødvendige parkeringsbøder, samt at den holder batteri i flere år. Du får 2 års bødegaranti på produktet, hvis der skulle være noget i vejen med skiven.

AutoParkTime APT4 FS16 elektronisk p-skive
Mest praktiske valg

Dagens bedste priser og tilbud på AutoParkTime APT4 FS16 elektronisk p-skive:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Nem og hurtig installation
 • Tiden sættes automatisk efter parkering
 • Stilet og moderne design

Det skal du vide, før du køber AutoParkTime APT4

SPECIFIKATIONER

 • Bredde: 8 cm
 • Højde: 8 cm

Stilet design med automatisk indstilling af tid
AutoParkTime APT4 er en af de smarte p-skiver i test-oversigten. Designet er enkelt, stilet og kompakt, så den ikke fylder meget i forruden, når du har monteret den.

Når først du nemt har monteret AutoParkTime APT4 i vinduet, vil den selv indstille sig automatisk, når du parkerer. Du skal derfor ikke manuelt gøre noget, når den først er installeret i din bil. Batteriet holder længe, og modellen er nem at bruge, så du kan slippe for besværet med den manuelle p-skive, du skal huske at rette ved hver parkering.

Lille og fiks i størrelsen
Nogle parkeringsskiver kan fylde lidt for meget i forruden på bilen, men det er intet problem med AutoParkTime APT4. Med sine 8 x 8 cm passer den perfekt i selv de helt små biler, hvor den stadig er nem at aflæse grundet det digitale ur.

Designet er også fikst, så den ikke fylder visuelt, men derimod diskret beskytter dig mod uheldige p-bøder, når du parkerer. AutoParkTime APT4 er en dyrere model, men den leverer også varen.

Hvad siger forbrugere om AutoParkTime APT4?

AutoParkTime APT4 scorer 4,8 ud af 5 mulige stjerner i anmeldelser indsamlet på Google Shopping. Det er en af de højeste vurderinger vi har set ved en parkeringsskive i test-oversigten.

Mere om AutoParkTime APT4 FS16 elektronisk p-skive

SPECIFIKATIONER

 • Bredde: 8 cm
 • Højde: 8 cm

Forbruger-tests vurdering

Hos Forbrugertest anbefaler vi AutoParkTime APT4, fordi du får en avanceret sensor, der giver dig præcise parkeringstider. På under 1 minut er den smarte p-skive indstillet i din forrude.

En af grundene til, vi vurderer at AutoParkTime APT4 som et godt valg, er de fine anmeldelser, forbrugerne har givet på produktet. Den scorer en af de højest mulige karakterer på stjerner med 4,8 ud af 5 stjerner.

Fordele og ulemper ved AutoParkTime APT4 FS16 elektronisk p-skive

Fordele

 • Langtidsholdbart batteri
 • Lille i størrelsen
 • Nem at bruge

Ulemper

 • I det højere prisleje

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om AutoParkTime APT4 FS16 elektronisk p-skive
Velegnet til den klimabevidste forbruger test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Park-n-go ECO Eco FS38 - elektronisk p-skive med solceller

 • 4,7 ud af 5 mulige stjerner hos Google Shopping

Park-n-go ECO gør, at du ikke skal tænke over at skifte batteri de næste mange år. Den flotte skive er batteri- og solcelledrevet, hvilket forlænger batteriets levetid markant. Brugerne giver den elektroniske parkeringsskive 4,7 stjerner ud af 5 mulige hos Google Shopping og roser den især for skift mellem sommer- og vintertid.

Park-n-go ECO Eco FS38
Velegnet til den klimabevidste forbruger

Dagens bedste priser og tilbud på Park-n-go ECO Eco FS38:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Find parkeringsplads med Parkngo appen
 • Elektronisk p-skive med solceller
 • Elegant og funktionelt design

Det skal du vide, før du køber Park-n-go - Eco FS38

SPECIFIKATIONER

 • Drevet af: genanvendeligt solcellebatteri
 • Bredde: 10,4 cm
 • Dybde: 1,8 cm
 • Højde: 10,4 cm

Med automatisk indstilling og advarselslyd
Park-n-go ECO er lavet med solceller, så du aldrig skal tænke på batterier. Levetiden er op til 10 år, hvor p-skiven kan sikre dig for bøder, når den sidder sikkert i forruden på din bil. Om natten er batteriet blevet ladt op gennem dagen, så den også fungerer efter mørkets frembrud.

Indstilling af tid og dato sker automatisk, og hvis der er forkerte indstillinger, vil du få en advarsel med lyd. På den måde er du aldrig i tvivl om, at p-skiven er indstillet korrekt.

Mange smarte funktioner
Du monterer p-skiven i forruden med den medfølgende klæbepude, der dog ikke klæber optimalt, hvis du ønsker at flytte med p-skiven. Derfor skal du være sikker på, hvor den skal sidde i første hug.

Du får en gratis app med ved køb af Park-n-go ECO. Den giver dig mulighed for at finde en parkeringsplads i en radius af 5 km fra, hvor du befinder dig. Derudover vil den give signal, når tiden er ved at være inde til at fjerne bilen, og så hjælper den til at vise, hvor du har parkeret.

Hvad siger forbrugere om Park-n-go - Eco FS38?

Mere end 420 anmeldelser er indsamlet om Park-n-go ECO, hvor der er enighed om, at det er en virkelig god p-skive. Den modtager 4,7 stjerner ud af 5 mulige med ros for den ekstra lange levetid i anmeldelser, der er samlet på Google Shopping.

Mere om Park-n-go ECO Eco FS38

SPECIFIKATIONER

 • Drevet af: genanvendeligt solcellebatteri
 • Bredde: 10,4 cm
 • Dybde: 1,8 cm
 • Højde: 10,4 cm

Forbruger-tests vurdering

Park-n-go ECO er en smart parkeringsskive med en avanceret bevægelsesteknologi, der giver dig parkeringstid lige så snart, du parkerer din bil. Vi anbefaler Park-n-go ECO til dig, der ønsker et klimavenligt valg med lang batterilevetid. Ved lyspåvirkning er du sikret levetid på op til 10 år. P-skiven er dyrere end mange andre modeller, men til gengæld får du smart solcelleteknologi i smukt, dansk design.

Fordele og ulemper ved Park-n-go ECO Eco FS38

Fordele

 • Skal ikke have skiftet batteri i 10 år
 • Både automatisk og manuel tidssætning
 • Giver lyd fra sig ved forkert indstilling
 • Indbygget batteri giver strøm om natten
 • Parkngo app med mange muligheder

Ulemper

 • Selvklæbende puder kunne være stærkere
Det oplagte valg til feinschmeckeren test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Park-n-go ECO Digital FS42 - elektronisk p-skive med eksklusivt finish

 • 4,5 stjerner ud af 5 på Google Shopping

Slip for at bekymre dig om batteriets levetid ligesom brugerne hos Google Shopping, der har købt Park-n-go ECO Digital. Den modtager 4,5 stjerner ud af 5.
Den har allerede sparet flere forbrugere for parkeringsbøder. I pendant til den ikke digitale Park-n-go ECO, får du nem aflæsning og op til 10 års levetid.

Park-n-go ECO Digital FS42
Det oplagte valg til feinschmeckeren

Dagens bedste priser og tilbud på Park-n-go ECO Digital FS42:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Premiumprodukt i kvalitet og med god finish
 • Ikke nødvendigt at lade batteriet
 • Skifter automatisk mellem sommer- og vinterti

Det skal du vide, før du køber Park-n-go ECO Digital

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 62 g
 • Drevet af: solenergi
 • Længde: 8,9 cm
 • Bredde: 6,2 cm
 • Dybde: 1,8 cm

Et klimavenligt valg
Hvis alle valgte at gøre brug af en solcelledrevet p-skive, ville det være muligt at spare miljøet for tusindvis af skadelige batterier. En digital parkeringsskive med solceller er en smart løsning både for dig og klimaet, og derfor kan du med fordel vælge Park-n-go ECO Digital.

Levetiden forkortes markant, hvis ikke p-skiven udsættes for lys, så det skal den løbende være. Dog vil du stadig have 5 års levetid med ekstra backup batteri, hvor du ikke skal bekymre dig om hverken batterier eller opladning.

Nem at sætte op og godkendt
Park-n-go ECO Digital er nem at montere i din bil, så den sidder sikkert og løbende holder styr på, hvornår du er parkeret. Modellen er godkendt af trafikstyrelsen, så den opfylder alle krav til p-skivers størrelse og data.

Hvis du vil holde styr på, hvordan det står til med p-skiven eller tjekke, hvornår du parkerede, kan du gøre det med den smarte Parkngo app, du kan downloade til din smartphone eller tablet.

Hvad siger forbrugere om Park-n-go ECO Digital?

Indsamlede anmeldelser giver Park-n-go ECO Digital en flot vurdering på Google Shopping med 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Forbrugeranmeldelserne, der er samlet ind, roser p-skiven for det flotte design, og at den sidder diskret i forruden.

Mere om Park-n-go ECO Digital FS42

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 62 g
 • Drevet af: solenergi
 • Længde: 8,9 cm
 • Bredde: 6,2 cm
 • Dybde: 1,8 cm

Forbrugertests vurdering

Forbrugertest anbefaler Park-n-go ECO Digital til dig, der ønsker at vælge et mere klimabevidst valg. Du slipper for at skulle udskifte batterier, da den drives af sollys.

For at vi kan anbefale p-skiven har vi taget et grundigt kig på, hvad forbrugerne mener om produktet. Du finder den i de lidt højere prisklasser end andre p-skiver, hvor du dog får en god driftssikkerhed.

Fordele og ulemper ved Park-n-go ECO Digital FS42

Fordele

 • Nem installation
 • Backup batteri forsyner parkeringsskiven i over 5 år
 • Godkendt af Trafikstyrelse
 • Parkngo App kan downloades

Ulemper

 • I den dyre ende

Hvad skal du overveje, før du køber p-skiver

 • Type: Når du køber en elektronisk p-skive, skal du tage de forskellige typer, samt hvilken, der er den rette for dig, med i overvejelserne. I denne oversigt finder du den ledningsfri type.
 • Størrelse: Elektroniske parkeringsskiver er praktiske, fordi de ikke generer synsfeltet i bilen, men stadig er synlige for p-vagter. Du skal blot bestemme størrelse ud fra dine individuelle ønsker samt huske, at den skal overholde juridiske bestemmelser.
 • Andre funktioner: Mange af de bedste elektroniske p-skiver har, udover en integreret bevægelsessensor, andre nyttige funktioner. Sørg for, at du kun får de funktioner, du vil gøre brug af, da prisen ofte følger med dem.
 • Pris: Når du køber en ny elektronisk p-skive, skal du overveje dit budget: Hvor meget er du villig til at bruge? Automatiske p-skiver kommer i forskellige prisklasser, og med det følger forskellige kvaliteter. Overvej derfor dine behov, og hvor mange penge du vil bruge på den.
 • Hvad siger eksperter og forbrugere: Når du skal vælge et produkt, er det altid en god idé at se, hvad andre kunder siger om produktet og om forhandlere. Derudover er det godt at kigge på ekspertanmeldelser og, hvis det er muligt, officielle tests af produktet.

arrow-more

Hvad er en elektronisk p-skive?

En elektronisk p-skive er en enhed, der kan bruges til at registrere og gemme oplysninger om parkeringstid i en bil. Det er en alternativ løsning til den traditionelle p-skive, der skal indstilles manuelt.

Elektroniske p-skiver fungerer ved at gemme oplysninger om parkeringstiden på en lille computerchip, der er indbygget i enheden. De fleste automatiske p-skiver har en skærm, der viser tiden, selv når bilen er slukket, da de kører på batteri, så den fungere lidt ala et parkerings ur.

Fordelene ved elektroniske p-skiver inkluderer en mere præcis registrering af parkeringstid, mindre risiko for at glemme at indstille p-skiven og en mere enkel og bekvem måde at holde styr på parkeringstiden på.

Hvordan virker en elektronisk p-skive?

Når du køber en elektronisk p-skive, skal den monteres ligesom en almindelige p-skive i højre side af forruden. P-skiven kan både have den klassiske urskive, men den kan også være digital. Enten er den drevet af batteri eller er med ledning. I test-oversigten har vi valgt kun at bringe modeller med batteri, og har du behov, vil Forbrugertest guide dig gennem forskellige produkter som trådløse hovedtelefoner, Chromebooks eller mekaniske tastaturer.

I parkeringsskiven er der indbygget en sensor, som registrerer bilens bevægelser og vibrationer. Når den kan føle, at disse vibrationer fra kørsel stopper, sætter den automatisk uret til nærmeste kvarter, så du kan parkere sikkert uden at skulle tænke over at sætte skiven.

De fleste moderne, automatiske p-skiver sørger selv for at indstille sig i forhold til sommer- og vintertid. Dog er det en god idé lige at være opmærksom på det, så du ikke unødvendigt skal bøde.

Du kan på de fleste elektroniske skiver også vælge selv at indstille tidspunkt for parkering. Det er relevant, hvis du om aftenen parkerer et sted, hvor tiden først skal registreres fra om morgenen efter.

Hvad koster en elektronisk p-skive?

Prisen på elektroniske p-skiver ligger i omegnen af 200 til 500 kr. Du kan tit få en elektronisk p-skive på tilbud.

Ofte hænger pris og antallet af funktioner samt kvalitet sammen. De billigste p-skiver tilbyder ofte kun de grundlæggende funktioner. De viser selvfølgelig det tidspunkt, som bilen er parkeret på, og derudover kan mange også selv indstille sig i forhold til skift ved sommer- og vintertid, da de har en indbygget kalender.

Ved de billigere p-skiver skal du ofte gå på kompromis med, hvor længe de kan holde sig i gang på batteriet. Vælger du at investere i en lidt dyrere type, vil de ofte kunne holde batteri i – til tider – en del længere tid. Det er vigtigt at have med i overvejelserne, at den ekstra brug af batterier ved en billigere p-skive over tid vil kunne komme til at overstige prisen på et dyrere valg, hvor den holder længe.

Med de dyrere valg kan du få funktioner såsom solceller eller en smart app. Det kan være ekstra gavnligt, hvis du ofte parkerer på steder, hvor der er tidsbegrænsning.

Er en elektronisk p-skive bedre end en almindelig?

Et parkerings ur er på mange måde bedre end en almindelig p-skive. Den oplagte grund er, at du slipper for at skulle huske at indstille tid, hver gang du parkere i en zone, hvor det er nødvendigt. De fleste af dem indstiller selv tiden til nærmeste kvarter, som reglerne foreskriver, at du må.

Du skal dog være opmærksom på at huske at skifte batteriet. Ellers er en elektronisk løsning ikke meget værd. De flere elektroniske vil selv give lyd eller lys fra sig, når de trænger til et nyt batteri. De fleste af dem kan holde batteri i flere år, men læs beskrivelsen og anmeldelser af produktet inden du køber, for at finde den nøjagtige tid batteriet holder.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping hører under søgemaskinen Google. På siden samles en række af forskellige forbrugeranmeldelser fra flere sider, så du nemt kan danne dig et overblik. Alle anmeldelser beregnes til et gennemsnit ud af 5 mulige stjerner.

Du kan se anmeldelserne af GOPARK Parksafe Premium her
Du kan se anmeldelserne af GOPARK Cosmo her
Du kan se anmeldelserne af AutoParkTime APT4 her
Du kan se anmeldelserne af Park-n-go ECO her
Du kan se anmeldelserne af Park-n-go ECO Digital er her

FAQ

Hvilke elektroniske p-skiver er de bedste?
Den bedste elektronisk p-skive er i forhold til batteriet den, der har indbygget solceller. For nogle mennesker vil de bedste være dem, der har medfølgende app. Vi anbefaler GOPARK Parksafe Premium FS31, som alle vil være tilfredse med.
Overvej hvilke funktioner, du kan få brug. Derudover er det også en god idé at overveje dit budget, inden du vælger en automatisk p skive.
Er en elektronisk p-skive pengene værd?
Ja, en elektronisk parkeringsskive er alle pengene værd. Du slipper for besvær med at huske at indstille tiden, hver gang du parkere. Husk blot at skifte batterierne, når det er nødvendigt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme