Test-oversigt: De 5 bedste fitness trampoliner for effektiv træning

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Test-oversigt: De 5 bedste fitness trampoliner for effektiv træning

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Det kan være svært at vedligeholde løberutinen, når det danske efterårsvejr sætter ind. Her kan en fitness trampolin være et godt alternativ eller supplerende redskab til at få pulsen op, træne forskellige muskelgrupper og forbrænde kalorier derhjemme. 

Går du og overvejer, om en fitness trampolin evt. kunne være noget for dig, præsenterer vi dig her for forskellige gode modeller i forskellige prisklasser med hver sine fordele.

Se hele tabellen

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Velegnet til begyndere

Hammer Cross Jump Trampolin - fitness trampolin til alle aldre

 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping

Hammer Cross Jump er populær blandt forbrugerne og har fået 4,7/5 stjerner på Google Shopping, hvilket vidner om, at der er en generel tilfredshed med produktet. 

Hammer Cross Jump Trampolin
Velegnet til begyndere

Dagens bedste priser og tilbud på Hammer Cross Jump Trampolin:

 • Designet til effektiv træning
 • Indbygget T-formet håndtag
 • Velegnet til både unge og ældre

Mere om Hammer Cross Jump Trampolin

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 120 cm
 • Håndtag: Justerbare
 • Højde: 22,5 cm
 • Maks personvægt: 130 kg

Ud over hop bruges minitrampoliner også til andre former for styrketræning, f.eks. med brug af håndvægte.

Modellen har en god størrelse og passer fint til dem, der ikke har meget opbevaringsplads. Trampolinen er udstyret med håndtag, hvilket også gør den god til nybegynderen, som kan være en smule usikker. Håndtagene gør den desuden også velegnet til børn.

 

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Hammer Cross Jump Trampolin
Bedste budgetvalg

PowerMe fitness trampolin - med balancehåndtag

PowerMe fitness trampolin er en af de billigste på markedet, men samtidig gør den det, den skal kunne. Så hvis du leder efter den bedste fitness trampolin til prisen, kan du overveje den.

PowerMe fitness trampolin
Bedste budgetvalg

Dagens bedste priser og tilbud på PowerMe fitness trampolin:

 • Kan bruges indendørs og udendørs
 • Justerbart håndtag
 • Velegnet til både børn og voksne

Mere om PowerMe fitness trampolin

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 100 cm
 • Højde: 22,5 cm
 • Maks personvægt: 120 kg
 • Håndtag: Ja

Trampolinen kan let sættes op i stuen, garagen eller i soveværelset. Den fylder ikke meget, men er effektiv. Du kan bruge den til at styrke din balance, udholdenhed, smidighed og koordination.

Hvis du køber PowerMe Fitness trampolin medfølger der balancehåndtag, som er ideelle for nybegynderen, som skal lære produktet og sin krop at kende gennem. 

Salta Fitness Trampolin - med håndtag til både erfarne og nybegyndere

Med Salta Fitness Trampolin får du høj værdi for pengene: en solid fitness trampolin, høj kvalitet, god hoppeeffekt, høj sikkerhed samt håndtag til at øge stabiliteten.

Dagens bedste priser og tilbud på Salta Fitness Trampolin:

Mere om Salta Fitness Trampolin

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 128 cm
 • Maks personvægt: 110 kg
 • Håndtag: Ja

Trampolinen er skabt til at hjælpe forbrugeren med at komme i form og forbedre kroppens styrke og fleksibilitet. Den er designet til den øvede, men kan også anvendes af nybegyndere.

Håndtaget er solidt og robust og med en ergonomisk gribeflade for bedst mulig komfort og sikkerhed og kan indstilles i 5 forskellige højdepositioner.

Herudover er der justerbar elastisk affjedring, som giver et lydløst og behageligt hop. Der er 6 robuste ben, der alle er beklædt med et skridsikkert underlag.

En maksimalvægt på 110 kg anbefales. 

My Hood Fitness Trampolin - simpel fitness trampolin

My Hood Fitness Trampolin er en enkel, men bred model med en diameter på 140 cm, Du får dermed et stort område at bevæge dig på. Træningen foregår på en kraftig springdug af polypropylen, der holdes af 48 spiralfjedre.

Dagens bedste priser og tilbud på My Hood Fitness Trampolin:

Mere om My Hood Fitness Trampolin

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 140 cm
 • Maks personvægt: 100 kg
 • Medfølger: 8 ben med skridsikker gummibelægning
 • Fjedre: 48 spiralfjedre

My Hood Fitness Trampolin kommer i et klassisk trampolin-design i en rund form. Inde i midten findes selve hoppe-området, mens kanterne er belagt med beskyttende polstring, der både sikrer forbrugeren og fjedrene mod skader.

Sikkerheden er i fokus: Ud over polstring og stor diameter er benene fremstillet i holdbart stål, og for ekstra stabilitet er den udstyret med 8 ben.

Hver af benene har en gummibelægning forneden, der sørger for, at trampolinen ikke skrider eller flytter sig under træningen, hvilket gør den oplagt til indendørs brug.

MCU Sport Fitness Trampolin - maksimalvægten på 120 kg

Leder du efter en mindre variant, der ligeledes kommer til en lavere pris? Så bør du se nærmere på MCU Sport Fitness Trampolin, som er lille, men af høj kvalitet. 

Dagens bedste priser og tilbud på MCU Sport Fitness Trampolin:

Mere om MCU Sport Fitness Trampolin

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 122 cm
 • Maks personvægt: 120 kg
 • Elastikker: 36 latex-elastikker
 • Medfølger: 6 stål-ben med gummibeklædning

Trampolinen har en diameter på 122 cm og giver i alt en hoppeflade på 95 cm. Fladen skabes af en kraftig springdug fremstillet af polypropylen, som ses på mange modeller.

Båndene og kanten er beklædt med en PVC-kantpude for ekstra sikkerhed. De 6 ben i stål er desuden også udstyret med skridsikkert gummibelægning.

Produktets vægt er 5,8 kg og maksimalvægten er på 120 kg. Der medfølger dansk brugsanvisning, og modellen er let at samle.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Testkilder

For at finde frem til de bedste produkter i vores test-oversigt, har vi lyttet til forbrugerne. Vi har fremhævet nogle af de fitness trampoliner, som har fået de bedste anmeldelser.

Fordi vi anvender den metode, er vi sikre på, at vi får et realistisk syn på hvilke produkter, der er bedst. Vi tror på, at slutbrugeren, som har anvendt produktet i en længere periode, har de bedste forudsætninger for objektivt at vurdere produktets kvalitet. 

Hvad du bør overveje, inden du køber en fitness trampolin

Hvad er dit behov? Er du en ivrig og dedikeret fitness-udøver, bør du kigge efter et kvalitetsprodukt med flere muligheder. Vil du have en model med eller uden håndtag? Lær gerne lidt om trampolinøvelser inden for at finde ud af, i hvor høj grad de øvelser, der laves med et håndtag, er vigtige for dig.

Hvad er dit budget? Med et mindre budget bør du sikre dig, at du får så god kvalitet som muligt for pengene. Tjek om nogle af de dyrere modeller er på tilbud.

Hvor skal trampolinen stå? Er det brug for skridsikre fødder? Eller skal du kunne pakke den sammen og stille den væk? I så fald er det oplagt at kigge efter modeller, der kan klappes sammen.

Du vil selvfølgelig gerne have den bedste fitness trampolin. Det bedste er dog ofte relativt, når det handler om køb. Derfor skal du gøre op med dig selv hvilke egenskaber, der er de vigtigste.

Husk: pris og kvalitet er ikke altid proportionelt. Du kan sagtens finde god kvalitet uden at købe den dyreste.

Se vores artikel om: På jagt efter en lille trampolin? Find de bedste i test her

Læs også vores artikel om: Havetrampolin testoversigt: Her er de bedste trampoliner til haven

Læs også: Test af trampoliner til nedgravning – Testanmeldelse af de bedste nedgravede trampoliner

Se vores artikel om: Test af store trampoliner – Testanmeldelse af de bedste og mest sikre XL trampoliner

Læs også: Test af de bedste yogamåtter

FAQ

Hvordan vælger jeg den rette fitness trampolin?
Når du skal vælge en fitness trampolin, er det vigtigt, at du overvejer dine personlige behov og præferencer. Du bør blandt andet overveje, hvilken elasticitet, du vil have, samt hvor nem trampolinen skal være at opbevare.
Hvilken fitness trampolin er den bedste at købe?
Den bedste fitness trampolin er den, som passer bedst til dig, din krop og dine personlige behov. Hvis du dog er på udkig efter en trampolin, som egner sig til de fleste, er My Hood Fitness Trampolin et godt bud.
Giver fitness trampoliner overhovedet resultater?
Hvis du sørger for at bruge din fitness trampolin regelmæssigt, kan du opnå gode resultater. Fitness trampoliner egner sig både til nybegyndere samt mere erfarne fitnessudøvere.
Kan jeg tabe mig ved at træne på en fitness trampolin?
Ja, du kan sagtens tabe dig ved at træne på en fitness trampolin. Ved at bruge trampolinen kan du forbrænde kalorier og derigennem tabe dig. Med en trampolin i hjemmet er det tilmed nemmere at presse træning ind i hverdagen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Abilica BounceUp fitness trampolin - til indendørs og udendørs brug

Hudora Fitness Trampolin - til både motion og leg

Bellicon fitness trampolin

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme