Testoversigt: Find den bedste fitness trampolin

Udgivet 27.03.2020|Senest redigeret 06.05.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Vi er allerede godt inde i det nye år, og dit nytårsforsæt om at være mere aktiv i hverdagen – gerne kombineret med vægttab – hænger lidt i en tynd tråd, hvis ikke du gør noget snart. 

Løb har du måske eksperimenteret med, men det danske vejr har det med at spænde ben for de gode tiltag og ambitioner. 

Hvad nu hvis du kunne få pulsen godt og grundigt op uden at skulle ud i regn og blæst? Og uden at være bundet op på et abonnement til det lokale fitnesscenter? Det ville være sagen, ikke sandt?

Her er fitness trampolinen et rigtigt godt alternativ eller supplement. Pulsen kommer op, og du kommer omkring flere muskelgrupper og får forbrændt nogle kalorier.

Går du i købstanker om en fitness trampolin, får du her en række anmeldelser af forskellige modeller med hver sine fordele i forskellige prisklasser.

I denne guide kan du læse om 

 • Fitness trampoliners kvalitet
 • Modeller med stålfjedre eller gummireb
 • Sammenklappelig eller ej
 • Med eller uden håndtag/gribestang
 • Overvejelser før køb

Men inden da, kan du blive klogere på de bedste produkter. Vi har fremhævet nogle af de mest populære fitness trampoliner i vores testoversigt.

forbruger-test.dk

Hammer Cross Jump Trampolin – Testvinder

Hammer Cross Jump TrampolinVi har taget denne trampolin med som vores testvinder, da den er utroligt populært blandt forbrugerne. Den er blevet vurderet til hele 4,5 ud af 5 mulige stjerner hos Google Shopping.
Alle anmeldelser fra forbrugerne er på 4 stjerner eller højere. Dette er et kvalitetsstempel, som vi gerne vil sætte vores lid til.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Hammer Cross Jump Trampolin

Den ideelle trampolin til dig, som er nybegynder og for hvem, prisen skal være overkommelig. Den betragtes som overraskende god til prisen.

Ud over hop bruges denne type minitrampoliner også til andre former for styrketræning og med brug af håndvægte.

Det er en fin størrelse til den, der ikke har meget opbevaringsplads. Trampolinen er udstyret med håndtag, hvilket også gør den meget god til nybegynderen, som kan være en smule usikker.
Håndtagene gør den også velegnet til børn.

Derfor kan den måske også sniges med på arbejde, så du i pauser kan være aktiv uden at have brug for en masse plads og yderligere remedier.

Udvalgte specifikationer

 • 120 cm i diameter
 • Justerbart håndtag
 • 22,5 cm høj
 • Personvægt: Max 130 kilo

Bellicon fitness trampolin – Premium valget

Bellicon fitness trampolinDenne fitness trampolin fra Bellicon bliver kaldt ”verdens bedste” hos HighonLife. Herudover bliver produktet anmeldt positivt af forbrugerne hos Amazon. Her har trampolinen modtaget en gennemsnitlig anmeldelse på 4,6 ud af 5 mulige stjerner.

Mere om Bellicon fitness trampolin

Den kaldes af nogle for verdens bedste fitnesstrampolin. Den er lydløs og har en solid fjedrende permatron-måtte. I stedet for stålfjedre har den gummireb. Det sikrer et godt og stabilt hop.

Den får gode ord og tilfredshed med på vejen mht. kapacitet og størrelse, og med tysk industristål er der garanti for kvalitet og holdbarhed. 

Det er en model, der ligger i den dyrere ende af skalaen, men så har du også købt dig en fitness trampolin af god kvalitet. Med i prisen får du dvd og bog, som giver eksempler på træningsøvelser og inspiration. 

Udvalgte specifikationer

 • 100 cm i diameter
 • Gummireb
 • Permatron-måtte
 • Op til 150 kg personvægt
 • Træningsmateriale medfølger + 60 dages fri adgang til online-materiale

PowerMe fitness trampolin – bedst til prisen

PowerMe fitness trampolinPowerMe fitness trampolin er en af de billigste på markedet. Den skuffer dog ikke. Så hvis du leder efter den bedste fitness trampolin til prisen, kan du overveje denne.

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om PowerMe Fitness trampolin

Denne trampolin kan let sættes op i stuen, garagen eller soveværelset. Den fylder ikke meget, men er utroligt effektiv. Du kan bruge fitness trampolinen til at styrke din balance, udholdenhed, smidighed og koordination.

, Hvis du køber PowerMe Fitness trampolin medfølger der nogle smarte balancehåndtag, som er ideelle for nybegynderen, som ønsker at lære produktet og sin krop at kende gennem lidt ekstra stabilitet. 

Udvalgte specifikationer

 • 100 centimeter i diameter
 • 22,5 cm højde
 • Monteret håndtag

Abilica BounceUp fitness trampolin – trampolin til hjemmetræning i høj kvalitet

Abilica BounceUp fitness trampolin

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Abilica BounceUp fitness trampolin

Dette er en effektiv trampolin at bruge i hjemmet, da den laver meget lidt lyd. Det kan være godt at være opmærksom på, hvis man bor sammen med andre, som kan føle sig generet ved aktiviteten.

Hvis du vælger denne fitness trampolin fra Abilica, får du meget kvalitet for pengene. Abilicia beskriver den selv, som en af de bedste trampoliner til træning i hjemmet. Modellen er enkel, stilren og ganske effektiv. Abilida BounceUp fitness trampolin kan bruges både indendørs og udendørs.

Trampolinen har 36 kraftige elastikker. Disse giver dig et rigtig godt hop, samtidig med at de holder i lang tid. De 36 elastikker er monteret separat, hvilket giver en stor fordel. Hvis én af disse bliver beskadiget efter brug, kan du nemlig nøjes med at udskifte denne ene elastik.

Udvalgte specifikationer

 • 112,5 centimer bred
 • 36 separate og kraftige elastikker
 • Op til 130 kg personvægt
 • Enkel og sikker model

Testkilder

For at finde frem til de bedste produkter i denne testoversigt, har vi lyttet til forbrugerne. Vi har fremhævet nogle af de fitness trampoliner, som har fået de bedste anmeldelser.

Netop fordi vi anvender denne metode, er vi sikre på, at vi får et realistisk syn på, hvilke produkter der er bedst. Vi tror på, at slutbrugeren, som har anvendt produktet i en længere periode, har de bedste forudsætninger for at vurdere produktets kvalitet. Derfor vælger vi at lytte til forbrugerne.

Overvejelser inden køb

Inden du køber en fitness trampolin, er der ting, du bør overveje. 

Hvad er dit behov? Er du en meget ivrig og dedikeret fitness-udøver, bør du kigge efter et kvalitetsprodukt med flere muligheder. Undersøg om du ønsker stålfjeder eller gummireb. Ønsker du med eller uden håndtag? Tjek gerne trampolinøvelser inden for at finde ud af, i hvor høj grad de øvelser, der laves med et håndtag, er vigtige for dig.

Hvad er dit budget? Med et stramt budget bør du sikre dig, at du får så god kvalitet som muligt for pengene. Tjek om nogle af de dyrere modeller er på tilbud, eller vent til de kommer det.

Hvor skal trampolinen stå? Er det brug for skridsikre fødder? Eller skal du kunne pakke den mest mulig sammen og stille væk? Så er det selvfølgelig vigtigt at kigge efter modeller, der kan klappes sammen én eller to gange.

Du vil selvfølgelig gerne købe den bedste fitness trampolin. Det bedste er ofte relativt, når det handler om køb. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvilke egenskaber ved dit køb, der er de vigtigste.

Og husk: Det er ikke altid pris og kvalitet er ligefrem proportionale. Du kan sagtens finde gode muligheder uden at være nødt til at købe den dyreste for at være sikker på kvalitet.

Se også denne artikel på haandvaegten.dk: Fitness trampolin test 2020: Top 6 bedste fitness trampoliner

Se vores artikel om: På jagt efter en lille trampolin? Find de bedste i test her

Læs også vores artikel om: Havetrampolin testoversigt: Her er de 10 bedste trampoliner til haven

Læs også: Test af trampoliner til nedgravning – Testanmeldelse af de bedste nedgravede trampoliner 2020

Se vores artikel om: Test af store trampoliner – Testanmeldelse af de bedste og mest sikre XL trampoliner

Denne side er anmeldt af: Olivia L. Villadsen Rating 10/10

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Find mere information her