Test-guide: Markedets bedste gaming pc’er

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 18.02.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Går du med tanken om, at købe en gaming PC? Ved køb af en af disse maskiner, kan du hurtigt øge glæden ved computerspil! Se de bedste Gaming Pc’er her!

Forbrugertest, gaming pc

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Der findes rigtig mange forskellige gaming pc’er på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste gaming pc’er, der er på markedet anno 2022, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Forbrugertest, gaming pc

forbruger-test.dk

4.58 26

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Lenovo ThinkCentre M720q 

Lenovo ThinkCentre M720q

Testresultater 

Vil du have en lille, højtydende og kompakt PC, er Lenovo ThinkCentre det perfekte valg. Den kompakte computer kåres med 4,7/5 stjerner af knap 600 brugere hos Pricerunner.

Gode ting ved Lenovo ThinkCentre M720q

 • Perfekt til dig der er ny som gamer
 • Stor ydeevne
 • Gode anmeldelser

Mere information om Lenovo ThinkCentre M720q

Det kan virke uoverskueligt at skulle købe PC. Det er dette element, der er fundamentet for, at du får underholdning og spilglæde, der matcher dine krav og dit niveau. 

Den bedste måde at vurdere en PC på, er ved at holde egenskaber, kvalitet og ydeevne op imod prisen. Hos Pricerunner er dette arbejde klaret for dig. 

Lenovo ThinkCentre M720q er en af de computere, der anmeldes af flest kunder, og som får de mest rosende vurderinger. 

Er du ny med gaming, og har du store forventninger til din hobby i fremtiden, kan den kompakte og velfungerende PC være det bedste produkt for dig. 

Det er især forholdet mellem størrelse og egenskaber, der får Lenovo produktet til at skille sig positivt ud fra de andre avancerede kvalitetscomputere. Det er ikke alle gamere, der har lige meget plads på værelset eller kontoret. 

Størrelsen af en gamer PC er ikke nødvendigvis den rette indikator for, hvor meget kraft du kan forvente fra enheden. 

Ydeevnen hos ThinkCentre er på niveau med PC’ere, der er designet som de elegante ’tårn’. Som noget særligt er den stationære PC mærket med ”ENERGY STAR”, der er en miljømæssig kvalificering. Går du op i strømbesparelse, vil det smarte, lille Lenovo produkt være en yderligere fordel for dig at vælge. 

Når det kommer til design og funktion af elektronik, har vi forskellige behov og ønsker. 

For dig der forholdsvis ny på området med gaming, kan det være en praktisk fordel at vælge en simpel PC. Du får et brugervenligt produkt, som du kan skabe dig masser af gode erfaringer med både teknisk og underholdningsmæssigt. 

Udvalgte specifikationer

 • Mest smalle og kompakte design
 • Intel Core i5 Processor  
 • 8 GB RAM
 • Bluetooth

Dell OptiPlex 3070 – Budgetvenligt valg

Dell OptiPlex 3070

Testresultater 

Dell er kendt for deres kompromisløse holdning til komponenter, design og funktion. Den amerikanske computerproducent er førende på markedet, når det kommer til udviklingen af nye, revolutionerne teknologiløsninger.

Denne OptiPlex 3070 kåres med 4,9/5 stjerner hos Pricerunner

Gode ting ved OptiPlex 3070

 • Høj kvalitet til god pris
 • Lynhurtig Wifi hastighed 
 • Fantastiske anmeldelser

Mere information om OptiPlex 3070

Med den imponerende kundeanmeldelse hos Pricerunner kan du forvente at få en stationær PC, der vil tilfredsstille dine behov mange år ud i fremtiden. 

Ofte vil spil og gaming være en hobby og en fritidsinteresse. Du har brug for din computer i forbindelse med mange andre opgaver og formål, som også stiller krav til effektiviteten af din elektronik.

Vil du have en PC, der ikke kun skal kunne bruges til gaming, mens som også skal anvendes til studie- eller arbejdsrelaterede opgaver, er Dell produktet et godt valg. 

Dell er i særdeleshed kendt for at være førende på feltet, når det kommer til hastighed. De anvender de roste og anbefalede Intel Core i5 processorer, der sikrer dig at kunne spille og arbejde under de mest effektive vilkår. 

Det smalle design gør det let for dig at integrere OptiPlex 3070 under skrive- eller computerbordet derhjemme. Du kan løbende udvide og optimere din PC, så den altid matcher dine krav til arbejde, studie og spil. 

OptiPlex er i bund og grund et ældre produkt, der har været på markedet i mere end 25 år. Dell forfiner, udvikler og forbedrer konstant deres PC’er, så de lever op til forbrugernes behov og tidens teknologiske muligheder. 

OptiPlex 3070 er udstyret med et stærkere signal end de forrige generationer af computeren, og den er understøttet af hele 32 GB hukommelse. 

Med 6 forskellige USB-porte, linjeudgang, universelt lydstik, HDMI port og plads til K-lås får du frihed til at forme din gaming, så underholdning matcher dine ønsker.

Udvalgte specifikationer 

 • Udstyret med alle de nødvendige funktioner og egenskaber 
 • Micro PC
 • 9. generations Intel® Core™-processorer
 • Konkurrencedygtig pris
 • Integreret kabelføring 

 

HP Pavilion Gaming TG01-0115no – Skabt til fremtidens behov

HP Pavilion Gaming TG01-0115no

Testresultater 

Når du køber eksklusivt udstyr til gamerbordet, gælder det om at være velovervejet og grundig i forhold til at vurdere og udvælge produkter. De mest pålidelige anmeldelser du kan bruge, er dem, som andre kunder har udarbejdet. 

Dette HP Pavilion produkt kåres med 4,4/5 stjerner af mere end 400 kunder hos Pricerunner.

Gode ting ved HP Pavilion

 • Bedste valg til den ambitiøse gamer
 • Stilrent, sort look
 • 5.1 Surroundsound
 • 3 års produktgaranti 

Mere information om HP Pavilion 

Det kommer dig til gode at bruge tid på at sætte dig ind i de mange forskellige kvalitetscomputere, der er designet til gamere med ambitiøs holdning til spil. 

Har du planer om at udvikle dig teknisk, og vil du slippe for at skulle opdragere din PC, er det værd at investere i én af markedet mest veludstyrede computere. 

Fra HP Pavilion Gaming finder du denne computer, der bogstaveligt talt er skabt til fremtidens behov. Hvor andre af de gode og velfungerende PC’ere kan bruges af nybegyndere og de letøvede gamere, er denne model udviklet til dig, der hele tiden er klar til at prøve kræfter med de nyeste spil på området. 

Med HP Pavilion Gaming TG01-0115no kan du udvide, forbedre og opgradere dine spil, præcist som du vil have det. 

Flere af de bedste computere i denne testanmelde er udstyret med 8GB RAM. Vælger du HP-produktet, får du endnu mere frihed i form af ekstra hukommelse. Computeren er skabt med 16 GB, der kan udvides efter behov. 

Kernen i TG01-0115no består af AMD Ryzen™ 5-processor, der er årsagen til, at du kan se frem til at spille med de mest frie og fleksible rammer. Den højtydende processor kan køre flere processer á gangen, uden du belastes af nedsat funktion. 

Med Wifi, Bluetooth og opkobling til Windows 10 kan du forme din gaming, så din hobby til enhver tid modsvarer dine krav og behov.

Udvalgte specifikationer 

 • 16 GB RAM
 • AMD Ryzen™ 5-processor
 • Udstyret med trådløs teknologi 

Lenovo Legion T530-28ICB

gaming pc

Hvis du har ledt efter en PC over en periode, og du er interesseret i at købe et prebuild, så har du uden tvivl hørt om Lenovos Legion tower.

De er blevet et kæmpe hit for gamere der enten ønsker at tage deres spil til et nyt niveau, eller ambitiøse nybegyndere der vil prøve kræfter med midten af klassen.

Videoanmeldelse af Lenovo Legion T530-28ICB

Gode ting ved Lenovo Legion T530-28ICB

 • Stærk prebuild
 • God pris
 • Nem at opgradere
 • Trådløs internet
 • Ingen HDD harddisk

Kort opsummering

Mere information om Lenovo Legion T530-28ICB

Disse prebuilds har taget markedet med storm og kombinerer god performance, stilet design med en god pris. Lenovo tilbyder at man kan skifte mellem Intel Core CPU og Nvidia GPU, eller man kan gå Ryzen 5/7 ruten.

Forskellen på de to, vil være en billigere pris, omkring 500-700kr sparet, som dog medfører en lidt dårligere performance, hvis du skulke vælge Ryzen.

Hvis du efter noget tid skulle stå med en lyst til at ændre på din pc, og skifte komponenter ud, så er Legions kasse skabt til let at kunne gå i gang med, via et håndtag på toppen, som gør processen enkel. Desuden må vi sige at designet på Lenovos Legion er stilrent og af en flot mat mørk farve, men den bekendte røde nuancering.

Denne PC anvender også som udgangspunkt en SSD harddisk, som gør det let at starte og nyde dine yndlingsspil, men kommer på bekostning af mængden af lagring på din pc.

Det skal dog siges, at den røde og sorte kombination er blevet en sikker vinder når det gælder design, og kan fremstå som en smule klichéagtigt.

Hvis du er typen der bliver påvirker af den slags, og gerne vil skille sig ud fra mængden med din pc, så er denne prebuild nok ikke noget for dig.

OMEN Obelisk (fra HP) – Eksklusivt valg til den seriøse gamer

OMEN Obelisk

Testresultater 

Går du op i gaming, og stiller du høje krav til alt dit udstyr, skal du vælge denne OMEN Obelisk. Den kåres med 4,7/5 stjerner hos Elgiganten.dk

Gode ting ved OMEN Obelisk

 • Bedste valg til den ambitiøse gamer
 • Grafikkort er udstyret med 8 GB RAM
 • Gode anmeldelser

Mere information om OMEN Obelisk

Igennem de seneste år er der kommet mange stationære gaming computere til på markedet. Dette skyldes det stigende antal af gamere, der dukker op i alle mål- og aldersgrupper. Det er en fordel for dig, at du kan vælge PC, der matcher dine ambitioner, dine evner og ikke mindst dit budget. 

Til dig der spiller seriøst, eller som har planer om at udvikle din hobby til en professionel livsstil, skal der købes det bedste og mest velfungerende udstyr på markedet. 

Dette kraftfulde ’tårn’ fra HP er skabt til at håndtere alle de favoritspil – også de nyeste AAA-spil. AAA-spil er kendt for at være dem, der har de mest omfattende og avancerede indstillinger og højeste framerate. 

På trods af det kompakte og stilrene design på OMEN Obelisk, er PC’en spækket med alt den kraft, du har brug for, så du kan spille med maksimal glæde og fornøjelse.

Du får en stabil, stærk og hurtig computer, der kan bringe dit spil op til helt nye dimensioner. Har du ambitioner om at udvikle dig teknisk, kan computeren være det helt rette valg.

Den er skabt til at imødekomme dine behov og krav både nu og flere år frem. 

Det er særligt 2. generations AMD Ryzen 5-processor med 6 kerner, der får OMEN Obelisk til at overhale mange af de andre gode og velfungerende gaming computere. Kraften fra Ryzen tillader dig at kunne køre flere komplicerede og tunge programmer á gangen, uden du sættes ned i hastighed eller ydeevne. 

Det kompakte design gør OMEN Obelisk let at integrere ved dit gamerbord.

Udvalgte specifikationer

 • Integreret RGB LED-belysning 
 • 2. generations AMD Ryzen 5-processor
 • HDMI-outputtet kan kobles til HD TV eller en projektor
 • 9 forskellige UBS-porte

Det var så vores gennemgang af disse seks gaming pc’er. Nogle af dem kan slet ikke sammenlignes, hvis det skal fair, da kvaliteten af deres komponenter, fabrikationstid og pris ikke er indenfor den samme rækkevidde.

Vi har dog forsøgt at forklare hvad diverse modeller kan bruges til, og hvad deres umiddelbare fordele er set i forhold til hinanden.

Se vores test af gaming tastatur, trådløse routere og printere her!

Se også denne artikel på bedste10.dk: GAMING PC TEST – HER ER DE BEDSTE PÅ MARKEDET

Læs også: Test af de 7 bedste Gaming headsets

Værd at vide om Gaming PC’er

 • Gaming PC’er og normale stationære har stor forskel i performance.
  Vælg med omhu når du køber Gaming PC’er, da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.

Læs også: Bedst i test – læs om de bedste DK webcam

Læs også: Test af de 10 bedste gamer muse

 

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Gaming PC’er: De bedste i test

 • OMEN Obelisk (fra HP)

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme