Nyt glattejern? Find de bedste i test-oversigten her

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 23.05.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Glattejern

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Størstedelen af alle kvinder og piger ejer et glattejern og forsøger hele tiden at jagte den perfekte glans, glathed og sundhed, som man ser, at de kendte har opnået på den røde løber eller sociale medier. Du kan have glat hår til både hverdag og til fest, og det er et look, som de fleste kan bære. 

Du har sikkert allerede et glattejern derhjemme, men det kan være, at du synes, det er ved at være for gammelt, eller at det ikke glatter godt nok. Der er nemlig stor forskel på de forskellige modeller, så det er vigtigt, at du vælger et i god kvalitet, så du skåner dit hår mest muligt. Når du skal på jagt efter dit nye glattejern, har du helt sikkert en række krav, som du gerne vil have opfyldt. De krav vil med garanti blive opfyldt af nogle af de glattejern, som er med i denne oversigt.  

Herunder får du et klart overblik over de bedste glattejern på markedet lige nu, så du kan vælge det, som passer bedst til dine behov.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Glattejern

forbruger-test.dk

REMINGTON S9500 E51 Pearl – godt anmeldt

REMINGTON S9500 E51 Pearl

 • 93/100 point i det britiske magasin Good Housekeeping Institute
 • Topscorer i det tyske magasin de
 • Topscorer i det tyske magasin de

Glattejernet bliver rost for at være fantastisk til at glatte håret og for at være meget nemt at bruge. Derudover kommer det med nogle smarte funktioner, som kommer oveni hatten. Den bliver anerkendt for nemt at nå helt ned til rødderne, at glide gennem håret og gøre det super glat.

Om REMINGTON glattejern

Remington 9500 er et professionelt glattejern med et luksuriøst udseende. Glattejernets plader er meget tynde og bevægelige, hvilket gør det meget nemt at bruge. De har en keramisk belægning med perlestøv. Glattejernet har 10 forskellige temperaturer, så du kan indstille den, ligesom du gerne vil. Du kan låse glattejernet, så du ikke kommer til tilfældigvis at ændre indstillingerne, mens du bruger den. Alle har nok prøvet, at man er kommet til at slukke for glattejernet, hvilket netop ikke sker her.

Derfor bør du købe Remington glattejern

Dette glattejern fra Remington er meget godt anmeldt og scorer godt i tests. Det gør det, fordi det netop er god til det et glattejern skal kunne – at glatte håret. Det tager blot 10 sekunder om at varme op – og 30 sekunder om at varme op til den maksimale temperatur – så du kan lynhurtigt få glattet dit hår inden arbejde, skole eller en fest. Derudover gør de bevægelige plader, at det er super nemt at anvende, hvilket også blot gør glatningen nemmere og mere effektiv.

Remington glattejern vs. markedet

Til prisen får du ekstremt meget i dette glattejern. Det er billigere end mange andre og meget effektivt. Det er ikke det billigste, men stadig meget billigt.

Udvalgte specifikationer

 • Variabel temperatur
 • Keramisk belægning
 • Temperatur lås
 • 10 sekunders opvarmning
 • 3 m ledning
 • Autosluk: Ja

REMINGTON S9100 – Topscorer

REMINGTON S9100

 • 85/100 point i det britiske magasin Good Housekeeping Institute
 • 6,7/10 point i det britiske magasin com

Glattejernet bliver rost for sin Pro-funktion, som ikke overvarmer håret, men som stadig styler det flot. Håret så mere sundt og glat ud efter, at det var blevet glattet. Det egner sig godt til forskellige hårtyper, og opvarmningstiden er kort. Derudover er den let at holde. Hos Askgeorge.com bliver det bemærket, at glattejernet ikke er så godt til rødderne og tykt hår.

Om Remington S9100

Glattejernet er et PROluxe-glattejern, der skal få frisuren til at holde længe, da det er salon kvalitet. Den har forskellige funktioner såsom OPTIheat, der gør, at frisuren holder hele dagen. Glattejernet har plader med keramisk Ultimate Glide belægning. Dette skulle give håret 50 % glattere hår med ét strøg. I Askgeorge.com bemærker de dog, at glattejernet skal bruges flere gange på tykt hår.

Derfor bør du købe Remington S9100

Designet på glattejernet er feminint og flot i en afdæmpet lyserød farve. På displayet kan du nemt se anvisningen af temperatur. Hvis du gerne vil have et glattejern i en anden farve end sort, er denne farve oplagt. Derudover skal du købe glattejernet for et med en over-all gode funktioner og gode resultater. Dog er det dyrere end S9500 og ikke fået helt så gode anmeldelser.

Remington S9100 vs. markedet

Remington glattejernet er som nævnt et med gode resultater, men det er dog dyrere end nogle af de andre og ikke fået helt så gode resultater. Designet er super flot, og det glatter håret godt og har nogle fine funktioner. Det er hurtigt til at varme op, så hvis du har en travl morgen, er glattejernet oplagt, og derudover skulle frisuren kunne holde hele dagen.

Udvalgte specifikationer

 • Ni indstillinger
 • Temperatur: 150-230 grader
 • Ledning længde: 2,93 m

Remington Silk Straightener S9600 – det varmeste

Remington Silk Straightener S9600

 • 80/100 point i det britiske magasin Good Housekeeping Institute
 • 4/5 stjerner på den britiske blog com

Glattejernet bliver rost for sit design, variation i varme, og at resultater holder. Dog er det ikke umiddelbart bedre end nogle af de billigere modeller fra Remington.

Om Remington S9600

Glattejernet har 10 forskellige indstillinger til varmen. Alt fra 150 til 235 grader. Det skulle være ét af de varmeste glattejern, men som anmelderen fra Cutehair pointerer, er det næsten for varmt og for meget med de 235 grader. Med en turbofunktion kan du for eksempel få 240 grader på 30 sekunder. Dog er det meget hurtigt til at varme op og har en meget høj temperatur, hvis du har brug for det. Det slukker automatisk efter 60 minutter. Glattejernet kan huske den sidste temperatur, der blev brugt. Når du tænder den igen, kan du bruge den præcis sammen temperatur som sidst.

Designet er super flot i rød og sort, og displayet er stort, så du nemt kan se, hvilket temperatur glattejernet er.

Derfor bør du købe Remington S9600

Du skal købe dette glattejern, hvis du gerne vil have et, der kan varme hurtigt op. Det tager blot 10 sekunder, og på 30 sekunder har du 240 grader. Derudover skal du købe det for dets flotte design. Det har mange fine funktioner, såsom temperatur lås og at det husker den temperatur, du sidst brugte. Pladerne er bevægelige og 110 mm.

Remington S9600 vs. markedet

Dette er dyrere end nogle af de andre modeller fra Remington. Du skal dermed købe det for dets ekstra funktioner og for designet, da det ikke er bedre anmeldt end de andre modeller.

Udvalgte specifikationer

 • Ledning: 3 m
 • 5 års garanti
 • Varmeresistent opbevaringstaske
 • Max temperatur: 240 grader
 • Opvarmningstid: 10 sekunder

Remington S8500 Shine Therapy

Glattejern

Det første glattejern i denne test, efterlader dig med et flot hår med masser glans. Det er en model, som er super praktisk, og som samtidig plejer dit hår ved hjælp af Shine Therapy. Shine Therapy består af keramiske plader, som indeholder mikrobalsam der blandt andet er lavet af Marokkansk arganolie og masser E-vitaminer, som altså bliver frigivet når glattejernet bliver varmt.

 

Når du bruger dette glattejern, får du mulighed for at indstille på ni forskellige varmeniveauer, som strækker sig fra 150 grader og helt op til 230 grader. Hvis du en dag har lidt travlt, og det skal gå lidt hurtigere med at få glattet håret, kan du glæde dig over turbo-boost-funktionen, hvor glattejernet bliver varmet op på blot 15 sekunder. 

Når nu det går lidt hurtigt med at komme ud af døren, kan du hurtigt komme til at spekulere på, om du nu har husket at slukke for glattejernet, men det er der slet ingen grund til. Remington S8500 Shine Therapy har nemlig en automatisk slukkefunktion, som slår til efter en time. 

 • Automatisk slukkefunktion efter 60 minutter 
 • Opvarmes på 15 sekunder 
 • Digitalt temperaturdisplay 
 • Ni varmeindstillinger 
 • Efterlader håret med masser glans 

HH Simonsen Infinity Styler

Glattejern

Det næste glattejern, som du kan overveje at købe i denne test er fra HH Simonsen. Her får du luksusudgaven af et glattejern, og det egner sig til dig, som kun går efter det bedste af det bedste. 

Infinity Styler består af plader som er beklædt med titanium. Når pladerne bliver opvarmet, vil de udskille plejende olier og turmalin som gør, at dit hår bliver dejligt blødt og kommer til at se sundt ud. 

 

Designet er super flot, og på touch-displayet kan du vælge mellem flere forskellige funktioner, som vil fuldende oplevelsen, når du glatter hår. Du kan også indstille temperaturerne, og du skal ikke vente ret længe, før at glattejernet er klar til brug. 

Hvis det skulle ske, at du glemmer at slukke glattejernet, vil den automatiske ’sleep-mode’-funktion slå til. Her vil glattejernet selv køle sig ned, hvis du ikke har bevæget det i et stykke tid. 

 • Automatisk sleep-mode funktion 
 • Titanium-coatede plader 
 • Olier og turmalin efterlader håret blødt og skinnende 
 • Touch-display

Remington S6300 Colour Protect

Glattejern

Dette er et billigere glattejern, men hvor der bestemt ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Remington S6300 Colour Protect er perfekt, hvis du har fået farvet dit hår. Det er nemlig belagt med en keramisk farvebeskyttelse, så din hårfarve ikke falmer. 

Remington S6300 Colour Protect er super effektivt, og skal blot bruge 15 sekunder på at varme helt op til 230 grader. Du får desuden mulighed for at vælge mellem hele 30 temperaturindstillinger, så du kan bruge den temperatur som passer bedst til dit hår. 

 

På grund af den høje bevægelighed og længden på pladerne, vil glattejernet helt ubesværet kunne glide gennem dit hår. 

Ledningen er 1,8 meter, så du kan stå helt over ved dit spejl, når du skal glatte dit hår, selvom der ikke er en stikkontakt lige ved siden af. Længden på ledningen gør også, at der ikke så let optår knuder og snoninger, når du bruger glattejernet. 

 • Effektiv glatning 
 • 30 temperaturindstillinger 
 • Klar på 15 sekunder 
 • Lavere ende af prislisten 
 • Beskytter din hårfarve 

Remington CB7480 Glattebørste

Glattejern

Her får du et lidt anderledes glattejern, men med samme funktion – altså at gøre dit hår glat og glansfuldt. Denne variant ligner en almindelig hårbørste, men med en ledning i enden, så den bliver opvarmet ligesom et almindeligt glattejern. På den måde bliver dit hår glat på en sundere og mere naturlig måde. 

Når du bruger denne glattebørste, bliver dit hår plejet fra hårbunden og helt ud til spidserne. Når børstehovedet bliver varmet op, frigiver det nemlig keratin og mandelolie i hele håret. Dit hår kommer til at holde meget bedre på fugten, og det vil blive efterladt naturligt blødt. Samtidig vil frigivelsen af de negative ioner kunne reducere oplevelsen af, at håret føles kruset. 

 

På glattebørsten kan du indstille tre forskellige temperaturer, hvor den højeste er 230 grader. Det gode ved, at du har mulighed for at indstille temperaturerne er, at du kan tilpasse det til din hårtype. 

Som forbruger kan du være helt tryg, når du køber denne glattebørste. Producenten tror nemlig så meget på produkter, at de giver hele fem års garanti. 

 • Hurtig stylingstid 
 • 5 års garanti 
 • Grå og rosen farver 
 • 2-i-1 funktion 
 • Bevarer hårets naturlige volumen 

Remington Ceramic Glide 230 glattejern S3700 E51

Glattejern

Det næste glattejern, du skal vide mere om i denne test, er et billigere et af slagen. Her bliver der gået meget op i at beskytte dit hår, så det altså ikke kun bliver glat men også sundere. Pladerne indeholder antistatisk og keramisk beskyttelse, som bliver frigivet når glattejernet bliver varmt. 

Du får rig mulighed for at tilpasse temperaturerne, så det passer perfekt til dit hår. Glattejernet er nemlig udstyret med otte forskellige temperaturindstillinger, som går fra 150 grader og helt op til 230 grader. På den måde undgår du, at dit hår bliver udsat for alt for meget varme, så det kommer til at kruse og blive slidt. 

 

Remington Ceramic Glide 230 glattejern S3700 E51 bliver varmet op på blot 15 sekunder, så du skal altså ikke vente ret længe, inden du kan komme i gang med at glatte dit hår, når du i forvejen har en travl hverdag. 

 • LED display 
 • Automatisk sluk efter en time uden bevægelse 
 • Tre års garanti 
 • Otte temperaturindstillinger 
 • Klar efter 15 sekunders opvarmning 

Remington S7412 Air Plates Glattejern S7412

Glattejern

Nu har du muligheden for at købe verdens første glattejern, som har svævende plader. Det betyder, at pladerne vil bevæge sig på en måde, så hver et hår vil få optimal kontakt med glattejernet. 

Teknologien Cool Touch gør, at du ikke brænder dig, når du holder ved glattejernet. Varmen bliver nemlig holdt ude i spidsen, og kommer altså ikke helt ud i hylsteret, hvor du holder dine fingre. 

 

Ligesom mange af de andre glattejern i denne test, bliver den her model også hurtig varmet op, så du ikke skal vente i lang tid, før du kan bruge det. Når glattejernet er varmt, kan du vælge mellem fem temperaturindstillinger, så du kan tilpasse det præcist til dit hår, og hvordan det skal styles i dag. 

 • 10 x mere keramisk belægning 
 • Opvarmet på 15 sekunder 
 • Fem temperaturindstillinger 
 • Cool Touch teknologi 

Remington Glattejern Ceramic Slim S1510

Glattejern

Køber du dette glatejern, kan du virkelig få meget få pengene. Her er der nemlig tale om et billigt glattejern, men hvor du får mange af de egenskaber med, som er at finde i et dyrt glattejern. Du får nemlig både ekstra beskyttelse grundet de keramisk belagte plader, hurtig opvarmning og høje temperaturer. Det er alt, hvad du behøver! 

De keramiske plader er belagt med teflon og gør, at glattejernet nemt kan føres gennem håret, uden at det gør ondt på dig. Det betyder også, at dit hår bliver beskyttet, og at det ikke vil komme til at kruse så meget. Derudover har pladerne også god bevægelighed, og det er også med til at skåne dit hår. 

 

Du kan naturligvis glatte dit hår, men på grund af den drejbare ledning, kan du også nemt komme til at lave krøller, hvis det er noget, du ønsker. 

 • Billigt 
 • 30 sekunders opvarmning 
 • Du kan lave krøller 
 • Skånsomt og beskyttende 
 • Turmalinmineraler 

BaByliss Glattejern Elegance Rosegold

Glattejern

Hvis du køber dette glattejern er du sikker på, at du får helt glat hår. Du vil opleve en følelses af luksus, og den flotte rosegold farve vil med garanti klæde dig. Glattejernet byder på et Advances Ceramics varmesystem, hvor du selv kan indstille på tre forskellige varmeniveauer. På den måde er du sikker på, at du opnår det resultat som er bedst for dig.

 

BaByliss Glattejern Elegance egner sig ikke kun til at glatte dit hår ud, men du kan faktisk lave super flotte og elegante krøller med det også. 

Det tager kun 15 sekunder for glattejernet at varme op, og du skal ikke være nervøs for, at du glemmer at slukke det. Der er nemlig en automatisk slukfunktion, som vil slukke for glattejernet, hvis det ikke har været bevæget i en periode. Du kan også forhindre andre uheld ved at bruge den varmemåtte, som du vil få med, når du køber glattejernet.

 • Opvarmes hurtigt 
 • 3 temperaturindstillinger 
 • Medfølgende termoresistent måtte
 • Flot farve 
 • God beskyttelse 
 • Effektivt 

Remington Keratin S8598 styler

Glattejern

Det er et mål for mange piger og kvinder at have sundt hår med flot glans, og det kan du opnå med dette Remington Keratin S8598 styler. Når du begynder at glatte tørt hår ved høj varme, vil det ofte blive kruset og beskadiget. Det kan du nu forhindre, hvis du bruger det næste glattejern i denne test. 

Kreatin Protect Intelligent Straightener vil hele tiden observere og føle, hvor fugtigt dit hår er, og derefter justere varmen, så det hele stemmer overens. På den måde vil dit hår ikke tage skade, det vil blive sundere og flottere at se på og det vil være mere beskyttet fremadrettet. 

 

Læs også: Test af de 8 bedste Krøllejern

Ikke nok med den dynamiske varmeregulering, vil glattejernet også smøre dit hår med mandelolie, så det får god pleje. 

Det er et super godt produkt, og det understreges af en 6-årig garanti, såfremt du registrerer dig på remington.dk. 

 • Kreatin Protect Intelligent Straightener 
 • Mandelolie 
 • Lang garanti 
 • Sundt hår og flot glans 

NICMA Styling Professional Hair Straightener

Glattejern

Med dette NICMA Styling Professional Hair Straightener får du et glattejern i meget høj kvalitet, hvor du får mulighed for at style dit hår på forskellige måder. 

Det er lavet i et super lækkert design med sorte og rosegold farver, som viser luksus og elegance. Du kan selv indstille temperaturen mellem 160 og 230 grader, så du kan style dit hår med præcis de temperaturer, som passer bedst til dig og din hårtype.

 

Glattejernet er udstyret med keramiske plader med ultra-glatte overflader som gør, at glattejernet kan blive ført ganske ubesværet gennem dit fine hår. Du kan også vippe pladerne fra side til side, så det bliver lettere for dig at lave bølger eller krøller med glattejernet. 

Hvis du vælger at købe dette glattejern, bliver det aldrig et problem for dig ikke at kunne nå hen til en stikkontakt. Det er nemlig designet med en drejbar ledning på hele 2,5 meter. Du vil heller aldrig få problemer, når du har glemt at slukke glattejernet. Har det været tændt i en time, vil den automatiske dvaletilstand slå til, så glattejernet bliver kølet ned. 

NICMA Styling Professional Hair Straightener er super brugervenligt, og du styrer alle indstillinger og funktioner med en enkelt knap. Når du trykker to gange på knappen, låser du glattejernet op, så du kan ændre på temperaturerne, og derefter låses det automatisk igen. 

 • Flot design
 • Krøller, bølger og glat hår 
 • Lang ledning 
 • Keramiske plader 
 • Automatisk dvaletilstand 
 • Justerbare temperaturer 

ghd IV Purple Styler (Limited Edition)

Glattejern

Klinger ’limited edition’ godt i dine ører, og er du helt vild med farven lilla? Så er det sidste glattejern i denne test skabt til dig.  Her får du nemlig et klassisk glattejern, som også kan lave krøller og bølger, men i et nyt og kreativt design. Når du bruger dette ghd IV Purple Styler (Limited Edition), er det kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du styler dit hår.

 

Når du bruger glattejernet vil der blive frigivet negative ioner, så dit hår ikke kommer til at virke så elektrisk og kruset. Glattejernet vil blive varmt på blot få sekunder, og hvis du ikke bruger det i en halv time, vil den indbyggede sleep-mode funktion slå til. Det indbyggede strømkredsløb gør, at glattejernet hele tiden har den perfekt temperatur, så du kan style dit hår, som du ønsker det. 

 • 185 grader 
 • Strømkredsløb 
 • Kan bruges i alle stikkontakter 
 • Automatisk sluk efter 30 minutter 
 • Limited edition 
 • Nyt design 

TONI&GUY Glattejern Touch Control 25 mm

Glattejern

Har du tendens til kruset hår? Så vil du måske få glæde af dette glattejern, som netop beskytter dit hår mod varme. Funktionen tourmaline gør, at dit hår bliver beskyttet samtidig med, at det bliver efterladt glat og flot blank. 

Udover at glatte dit hår med TONI&GUY Glattejern Touch Control 25 mm, kan du faktisk også lave krøller eller bølger, eller hvad din fantasi ellers rækker til.

Du kan styre temperaturerne og indstillingerne på et LCD display, så det hele passer til din hårtype. Derudover har du stor fleksibilitet i forhold til, hvor du vil stå/sidde og glatte dit hår. Ledningen er nemlig hele tre meter lang. 

Når du har brugt dette glattejern, skal du ikke bekymre dig om, om du nu har husket at slukke det. Med en automatisk slukfunktion, kommer du aldrig til at lade glattejernet ligge og være tændt. 

En anden fordel ved glattejernet er, at det ikke vejer ret meget, og derfor kan du nemt have det med dig på farten. 

 • Op til 230 grader
 • Automatisk slukfunktion 
 • LCD display 
 • Fugtighedsteknologi 
 • Keramiske plader 
 • Tourmaline teknologi 

TONI&GUY Glattejern Precision 20 mm

Glattejern

Med dette glattejern får du en model, som egner sig perfekt til både rejser og hverdagen. Det fylder nemlig ikke ret meget, og derfor er et nemt for dig at have med, hvis du skal forlade matriklen. 

Glattejernet kommer med indbygget Tourmaline teknologi, så dit hår og hårfarve bliver maksimalt beskyttet mod slid og varme. Den tre meter lange ledning gør det nemt for dig at bruge glattejernet, uanset hvor henne du er.

 

Designeren bag glattejernet, TONI&GUY, har i mange år været førende indenfor hårmode og nye trends. Alle deres produkter er blevet testet og brugt i deres egne frisørsaloner, så der er garanti for, at de virker professionelt. Når du bruger TONI&GUY’s Precision glattejern er det vigtigste, at du skaber lige præcis det look, som du bedst kan lide – og det egner glattejernet sig perfekt til. 

 • 2 års garanti 
 • Op til 210 grader 
 • 3 meter ledning 
 • Tourmalin teknologi 

Beurer Glattejern HS80

Glattejern

Nu kommer du til at læse om et af de mere tekniske glattejern på markedet lige nu. Varmepladerne på dette glattejern er nemlig belagt med titanium, og det vil beskytte dit hårs glans og farve, når det bliver glattet. Varmepladerne er også både iontekniske, bevægelige og afrundede. 

Den iontekniske funktion kan du slå til på to forskellige niveauer. Idet du tænder ionfunktionen, vil der blive udsendt negative ioner fra glattejernet. De negative ioner bidrager til flot glans og mindre elektricitet i håret. Når du er færdig med at glatte dit hår, vil det altså være både skinnende, glat og sundt at kigge på. 

Ligesom på mange af de andre glattejern, kan du også her indstille temperaturen mellem 100 og 220 grader. På den måde får du mulighed for at beskytte dit hår mere, og vælge den temperatur, som dit hår kan holde til. 

 

Beurer Glattejern HS80 har også en beskyttelsesfunktion, som du kan slå til, for at beskytte dit hår mod høje temperaturer, og for at bevare dit hårs naturlige fugt og glød. 

Som tidligere nævnt, er varmepladerne på dette glattejern meget bevægelige. Det betyder først og fremmest, at du får et endnu glattere resultat, men også at varmen når ud til hvert enkelt hårstrå. Du vil også have lettere ved at lave bølger eller krøller, fordi varmepladerne er afrundede. 

 • Slukker automatisk efter 30 minutter 
 • LCD display 
 • Memory funktion 
 • Mulighed for at låse varmepladerne sammen 
 • Varmeresistent taske medfølger 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Glattejern

TONI&GUY Glattejern XL Wide Plate 42 mm

Dette glattejern er en nyeres version af et klassisk ghd glattejern, som nu har fået et flot og mere eksklusivt design. Varmepladerne er belagt med nano-silver, så du får ekstra glans i dit hår, når du glatte det. 

Hvis du har meget tykt hår eller krøller, så vil du opleve, at det er meget lettere at glatte dit hår med ghd V Gold Classic Max Styler. Det er nemlig meget bredere, så du kan glatte mere hår på én gang. De store varmeplader bliver opvarmet på blot 20 sekunder, og bliver genopvarmet fem gange pr. sekund.

Desuden er glattejernet blevet isoleret bedre, så varmen nu holder sig inde i pladerne, og altså ikke kommer helt ud, hvor du kan mærke det i dine fingre, og kan komme til et brænde dig. Glattejernet er i topkvalitet, og er blevet afrundet i enden, så det er et ergonomisk glattejern. 

Ledningen er også blevet stærkere, og den vil nu følge dine bevægelser, så den ikke knækker. 

Det er et af de dyrere glattejern på markedet, men her får du altså også garanti for høj kvalitet. 

 • Bredere varmeplader 
 • Bedre isolering 
 • Nano-silver belagte plader 
 • Konstant temperatur på 185 grader 
 • Stærk og lang ledning 
 • Automatisk sluk efter 30 minutter 

 

Glattejern

TONI&GUY Glattejern Touch Control 25 mm

Det næste glattejern, som du kan læse om i denne glattejern test er fra TONI&GUY. Når du bruger dette glattejern, får du optimal beskyttelse af dit hår og din hårfarve samtidig med, at dit hår kommer til at se blødt og skinnende ud. 

Det er ikke kun glat hår, du kan få. De tynge plader og den lange og drejbare ledning gør, at du også nemt kan lave krøller eller bølger.

Det er vigtigt, at du styler dit hår med præcis den temperatur, som passer bedst til dit hår. Det får du mulighed for, hvis du køber det her Touch Control glattejern. Her kan du nemlig selve ændre temperaturen, så den passer til dit hår. Det kan du styre og have overblik over på glattejernets LCD display som netop viser, hvor varmt glattejernet er. 

Du kommer aldrig til at efterlade TONI&GUY Glattejern Touch Control 25 mm tændt. Der er nemlig en automatisk slukfunktion, så glattejernet selv køler ned ved længerevarende inaktivitet. 

Sidst men ikke mindst, vejer glattejernet ikke ret meget, og derfor er det perfekt for dig at have med på farten, så du altid kan style og beskytte dit hår. 

 • LCD display 
 • Op til 230 graders varme 
 • Forskellige varmetrin 
 • Fugtighedsteknologi
 • Automatisk nedkøling 

TONI&GUY Glattejern XL Wide Plate 42 mm

Glattejern

Det tiende glattejern i denne test består også at keramiske plader, som altså er medvirkende til at beskytte dit hår, når det bliver udsat for så høj varme. Derudover vil pladerne også give dig et flot, skinnende og glat resultat hver gang du bruger glattejernet. 

Udover de keramiske plader, kan du med dette glattejern også få glæde af tourmaline-teknologien. Det er specielt godt for dig, hvis du har fået farve i håret.

 

Du har mulighed får at indstille præcis den temperatur, som du ønsker og som passer bedst til dig. Desuden kan du bruge det her glattejern i hele verden, da det selv tilpasser sig stikkontakten i forhold til volt. 

Du kan med ro i maven købe dette glattejern fra TONI&GUY. Det verdenskendte brand mener nemlig, at det her glattejern er så godt, at garantien er sat helt op til fem år. 

 • Keramiske plader 
 • Individuel varmeregulering 
 • To meter ledning 
 • Kan bruges i hele verden 
 • Tourmaline teknologi 

Sådan vælger du det rigtige glattejern

Som du kan se ud fra ovenstående test, findes der rigtig mange glattejern på markedet, som du kan vælge imellem. Derfor kan det hurtigt blive svært for dig, når du skal finde frem til lige præcis det, som er det rigtige for dig. Inden du går i gang med at vælge dit glattejern, bør du overveje, hvad for en type hår du har, og hvor meget du kommer til at bruge dit glattejern: 

 • Hvis du har meget tykt, langt eller krøllet hår kan det nemlig være en fordel for dig at vælge et glattejern med bredere varmeplader. 
 • Har du derimod tyndt eller kort hår, vil et smallere glattejern være det rigtige for dig. 

Det kan også være en god idé at overveje temperaturen: 

 • Høje temperaturer over 200 grader, egner sig til det tykke og lange hår
 • Hvis du har tyndt og fint hår, bør du glatte det med under 200 grader. Ellers vil dit hår tage alt for meget skade. 

Du bør også overveje, hvor meget du kommer til at bruge glattejernet. Hvis du vil bruge det dagligt, er det vigtigt, at der er god pleje og keramiske plader, for at beskytte dit hår mest muligt. 

Se vores artikel om: Skal du have ny føntørrer? Få et overblik over de bedste i test her

Se også <GLATTEJERN TEST – HER ER DET BEDSTE GLATTEJERN> skrevet af <bedste10.dk>

 

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Glattejern: De bedste i test

 

 • REMINGTON S9500 E51 Pearl
 • REMINGTON S9100
 • Remington Silk Straightener S9600
 • Remington S8500 Shine Therapy
 • HH Simonsen Infinity Styler
 • Remington S6300 Colour Protect
 • Remington CB7480 Glattebørste
 • Remington Ceramic Glide 230 glattejern S3700 E51
 • Remington S7412 Air Plates Glattejern S7412
 • Remington Glattejern Ceramic Slim S1510
 • BaByliss Glattejern Elegance Rosegold
 • Remington Keratin S8598 styler
 • NICMA Styling Professional Hair Straightener
 • ghd V Gold Classic Max Styler
 • ghd IV Purple Styler (Limited Edition)
 • TONI&GUY Glattejern Touch Control 25 mm
 • TONI&GUY Glattejern Precision 20 mm
 • TONI&GUY Glattejern Touch Control 25 mm
 • Beurer Glattejern HS80

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme