Guide til valg af foodprocessor

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 09.09.2020
Vi samler alle test for dig. Forbruger-test.dk anmelder ikke produkterne. Vi samler eksterne anmeldelser sådan, at du kan vælge det rigtige produkt.

Hvad end du kan lide at lave mad, eller du snarere ser det som en pligt, så er madlavning svært helt at undgå. For mange fylder det nemlig meget, hvad de spiser. Nogen går op i økologi, andre går op i, at det er vegetarisk, og nogen ser helst, at det bare er billigt. De fleste af os dog hurtigt kan blive enige om, at det gerne skal være lækkert at spise og let at lave.

Det er her, foodprocessoren kommer ind i billedet. Den vil nemlig kunne nemlig spare dig en masse tid og besvær ved at lave god sund mad. Det vil altså kunne være en god investering i din sundhed.

Vi har lavet en guide baseret på tests, der kan hjælpe dig til at finde den bedste foodprocessor til dit behov.

forbruger-test.dk

Magimix CS 5200 XL Foodprocessor: Testvinder med mange egenskaber

Magimix CS 5200 XL Foodprocessor: Testvinder med mange egenskaberHvad end det er fordi, du kan lide at lave lækre hjemmebagte boller, om du skal snitte gulerødder til madpakken, eller du vil presse din egen friske morgenjuice, så kan Magimix CS 5200 XL Foodprocessoren være en fantastisk måde for dig at spare tid på. Derfor kan du med fordel overveje, om den skulle være den nye tilføjelse til dit køkken.

Med dette pragtfulde køkkenredskab får du med hele 1100 watt muligheden for både at ælte dej, snitte grønsager, presse juice og meget mere. Du får i øvrigt en kapacitet på 3,7 liter, og så får du et væld af tilbehørsdele dertil. Så kan du også vælge mellem to hastigheder, alt efter hvad du laver, hvilket kan være meget godt, når man laver forskellige ting. Måske netop på grund af alle disse mange enestående egenskaber, har Forbrugerrådet Tænk altså også kåret den til testvinder.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode grunde til at vælge Magimix CS 5200 XL Foodprocessoren er dermed:

 • Den er kåret som testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
 • Den har en effekt på hele 1100 watt
 • Den kan være en hjælp til alt fra brødbagning til grønsagssnitning til juicepresning. 

KitchenAid Foodprocessor 5KFP0719 1,7 L., Rød: Kompakt og smukt design

KitchenAid Foodprocessor 5KFP0719 1,7 L., Rød: Kompakt og smukt design”Uden mad og drikke, duer helten ikke.” Du har sikkert hørt det før, dette populære ordsprog. Det er da også sandt, for det er vigtigt at spise godt og sundt for at kunne trives godt i hverdagen og i livet. Den måske bedste måde at spise godt på er ved selv at lave maden, men det behøver ikke at være hverken kedeligt eller langsommeligt arbejde. Med en god foodprocessor som denne fra KitchenAid, forkorter man nemt blandt andet snittearbejdet.

Og udover at snitte grønsager, kan du også blandt andet hakke og rive dem, og så kan du også ælte dej. Alle disse muligheder får du i et kompakt og smukt design, som ville klæde det stilfulde køkken og gøre madlavningen lidt sjovere. Og hvis du ikke har dette apparat i brug, kan du nemt rulle ledningen op under bunden, så den ikke fylder på køkkenbordet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med dette smarte apparat fra KitchenAid vil du blandt andet opleve:

 • At madlavningen bliver både nemmere og sjovere
 • At få en smuk tilføjelse til det stilfulde køkken
 • At kunne rulle ledningen op under bunden, så den ikke fylder

Magimix CS 5200 XL Foodprocessor, hvid: Klarer mange opgaver

Magimix CS 5200 XL Foodprocessor: Testvinder med mange egenskaberDet er ofte, når vi spiser sammen, at vi virkelig kan komme hinanden ved. Maden er ikke blot vigtigt for at fylde os med den rette energi til at klare dagen, det er også utroligt vigtigt i sociale sammenhænge, hvad end det er aftensmad i hverdagen eller stor børnefødselsdag. En ting er dog sikkert, det kan være svært at lave mad til flere, så for at gøre det lidt nemmere for dig selv kunne du overveje, om en foodprocessor, som denne fra Magimix, kunne være noget for dig. 

Med denne foodprocessor, der har en effekt på 1100 watt, kan du nemlig nemt klare opgaver som at ælte dej til fødselsdagsboller og snitte kartofler til flødestuvning i ovnen. Du får også en masse tilbehør og forskellige størrelser af skåle, hvoraf den største har en kapacitet på hele 3,7 liter. Så kan du også have flere ting i gang samtidigt. Du får også mulighed for at vælge mellem to hastigheder.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fordelene ved dette køkkenapparat fra Magimix er altså:

 • Du klarer nemt blandt andet at ælte dej og snitte grønsager
 • Den har en kapacitet på hele 3,7 liter
 • Den har en effekt på 1100 watt

Braun FP3010 Foodprocessor: Prisvenligt valg med 15 hastigheder

Braun FP3010 Foodprocessor: Prisvenligt valg med 15 hastighederHvis vi skal se på noget i den lidt billigere ende, så er Braun FP3010 Foodprocessoren også et godt bud. Den klarer nemlig snildt nogle af de mange opgaver, man nemt kan komme til at bruge lang tid på i køkkenet helt uden at koste alverden. 

Dette køkkenredskab har en motor med en effekt på 600 watt, så lidt mindre end visse andre i denne guide, men det er bestemt stadig noget, man kan arbejde med. Den fylder ikke meget på køkkenbordet men har alligevel en kapacitet på 2 liter. Noget af det den er god for, er blandt andet snitning og rivning af grønsager samt æltning af dej. Derudover er den støjsvag, til trods for at du faktisk får mulighed for at vælge mellem hele 15 forskellige hastigheder og en turboknap oveni. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nogle gode til at vælge modellen FP3010 fra Braun er således:

 • Den er prisvenlig og fylder ikke meget på køkkenbordet
 • Du kan blandt andet bruge den til snitning og rivning af grønsager samt æltning af dej
 • Du kan vælge mellem hele 15 hastigheder

Kenwood FHM155SI Foodprocessor: Et kompakt men yderst pålideligt valg

Kenwood FHM155SI Foodprocessor: Et kompakt men yderst pålideligt valgEndnu et kompakt valg er den der hedder Kenwood FHM155SI. Her få du nemlig mulighed for at klare mange forskellige opgave alt sammen med én base. Der følger en dejskål med, som du kan bruge, når du laver dej eller til andre formål. Med den blender der følger med, kan du lave lækre, friske smoothies til morgenmad eller dessert. Og sidst med ikke mindst får du også selve foodprocessoren, der kan bruges til at lave blandt andet hummus og pesto. 

Du får med denne model fra Kenwood en kapacitet på 3 liter, og så får du en motor med en effekt på 1000 watt, hvilket er meget godt for en kompakt maskine. Derudover har du også mulighed for at vælge imellem flere forskellige hastigheder, når du laver mad, så du nemt selv kan styre det. Det er altså et kompakt men yderst pålideligt køkkenapparat, som kan bruges til mange lejligheder, og som nemt ville passe ind i både de større og de mindre køkkener.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2.240,00

Fordelene ved Kenwood FHM155SI er altså:

 • At den kan klare mange forskellige opgaver
 • At det er et kompakt men yderst pålideligt køkkenapparat
 • At den har en motor med en effekt på 1000 watt

  Philips HR7778 Foodprocessor: En masse tilbehør og en stor kapacitet

  Philips HR7778 Foodprocessor: En masse tilbehør og en stor kapacitetHvis du gerne vil have en køkkenmaskine, der kan hjælpe dig med madlavningen i hverdagen, og som ikke kræver et stort arbejde sætte sig ind i og forstå, så kunne HR7778-modellen fra Philips også være et oplagt valg. Her får du nemlig mange funktioner samt en masse tilbehør, men det vil alligevel være let for enhver at bruge. Noget af det der gør det lidt lettere, er desuden, at alt tilbehør kan tåle maskinopvask. Når det er rent, kan det desuden pakkes væk i den opbevaringsboks, der medfølger.

  Man får med denne foodprocessor en kapacitet på 3,4 liter samt en masse tilbehør, som hjælper til blandt andet bagning, juicepresning og naturligvis til rivning og snitning af grønsager. Den har i øvrigt en stærk motor med en effekt på 1300 watt, og så har den hele 12 hastighedsindstillinger. 

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  Således vil nogle af fordele med denne model fra Philips være:

  • At du får en masse tilbehør, som kan pakkes væk i en opbevaringsboks
  • At du får en stor kapacitet på 3,4 liter
  • At du kan vælge mellem hele 12 hastighedsindstillinger

  Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™ Foodprocessor: Har hele fire skarpe knivblade

  Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™ Foodprocessor: Har hele fire skarpe knivbladeKender du devisen: ”vejen til en mands hjerte, går gennem hans mave?” Det er ikke fordi, vi vil fortælle dig, at du skal lave mad til din mand, eller at han ikke kan lave mad til dig, men måske der alligevel er noget om snakken. Kan god mad ikke netop være en god måde at vise sin kærlighed? Hvis du kan lide at stå med madlavningen eller blot vil gøre det lidt nemmere for dig selv, så kunne det være, at du skulle erhverve dig en foodprocessor. Det kunne nemt være den, der hedder Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™.

  Med dette køkkenapparat klarer du nemt hakning, rivning og skæring af grønsager. Her får du nemlig fire skarpe knivblade i stedet for de sædvanlige to. Derudover får du en kapacitet på 3,7 liter og en motor med en effekt på hele 2000 watt, og så får du også mulighed for at vælge mellem to forskellige hastigheder. 

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  3.999,00

  Nogle af fordelene ved dette smarte køkkenapparat er altså:

  • Du får fire skarpe knivblade
  • Du får en kapacitet på 3,7 liter
  • Og så får du en effekt på hele 2000 watt

  Bosch MCM311W Foodprocessor: BPA-frit valg i den billigere prisklasse

  Bosch MCM311W Foodprocessor: BPA-frit valg i den billigere prisklasseEndnu en god foodprocessor i den billigere prisklasse, som alligevel kan gøre madlavningen lidt nemmere for dig, er denne model fra Bosch. Den kan nemlig også bruges til en del forskellige formål, når du skal snitte grønsager til en musaka, hakke gulerødder til en salat, piskefløde til en lagkage og meget andet. Den er lavet i et fint og brugervenligt design, som både gør det lettere for dig at lave mad og at passe den ind i indretningen. 

  Du får meget tilbehør med til denne køkkenmaskine, som vil gøre det hele lidt nemmere, og så får du en kapacitet på 2,3 liter, en god motor med en effekt på 800 watt, og muligheden for at skifte mellem to hastighedsindstillinger og bruge turboknappen, alt efter hvad man laver. Den er desuden lavet i BPA-frit materiale, som er et sundt valg, når man har med madlavning at gøre.

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  Fordelene ved at vælge denne køkkenmaskine er blandt andet:

  • Det er en god foodprocessor i den billigere prisklasse
  • Den kan bruges til en del forskellige formål
  • Den er BPA-fri

  OBH First Kitchen Food Processor: Smart design kåret til bedst i test

  OBH First Kitchen Food Processor: Smart design kåret til bedst i testSøger du en foodprocessor med en kraftig motor i et fint og smart design, så kunne en køkkenmaskine som netop denne fra OBH First Kitchen være noget for dig. Den vil bestemt gøre det nemmere for dig at lave lækker mad. Således sparer du både tid og kræfter på de opgaver, der måske ikke er så interessante at stå med alligevel. For eksempel grønsagssnitning klarer du nemt med OBH First Kitchen foodprocessoren, og så har den i øvrigt et påfyldningsrør i en god størrelse, så du løbende kan smide flere grønsager i. 

  Den kører på en motor med en effekt på 700 watt, der altså er ganske kraftig. Du får en kapacitet på 3,5 liter og to hastighedsindstillinger, og så får du desuden en smart skuffe, som er integreret i designet, til at opbevare tilbehørsdelene, så de ikke fylder, når du ikke bruger dem. Alle disse egenskaber har betydet, at den er kåret til bedst i test af Forbrugerrådet Tænk, så du er sikker på at få en køkkenmaskine af god kvalitet.

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  Fordelene ved denne køkkenmaskine er altså:

  • Den er kåret til bedst i test af Forbrugerrådet Tænk
  • Den har en smart skuffe til tilbehør
  • Den har et påfyldningsrør i en god størrelse

   Bosch MCM3501M Foodprocessor: over 50 funktioner og udnævnt som godt køb

   Bosch MCM3501M Foodprocessor: over 50 funktioner og udnævnt som godt købDenne foodprocessor er god for dig, der er ude efter en køkkenmaskine med mange funktioner. Det er nemlig lige netop, hvad du får med Bosch MCM3501M-modellen. Over 50 funktioner for at være mere præcis. Disse funktioner gør, at du for eksempel kan ælte dej til et godt brød, piske æggehvider til souffléen, male bønner til morgenkaffen og meget mere. Den har er udnævnt som et godt køb af Forbrugerrådet Tænk. 

   Med denne køkkenmaskine får du en god motor med en effekt på 800 watt, en kapacitet på 2,3 liter og to hastighedsindstillinger samt en turboknap. En del af tilbehøret er desuden fremstillet af BPA-frit materiale, som gør det sundere at bruge til madlavning. Og netop tilbehør er der meget af, som også hjælper dig til at klare de mange opgaver, man kan komme ud for i køkkenet. Det er altså på alle måder et godt valg, til dig der kan lide at lave mad.

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

   Nogle af de gode grunde til at vælge Bosch MCM3501M-maskinen er:

   • Den er udnævnt som et godt køb af Forbrugerrådet Tænk
   • Den har over 50 funktioner
   • Du får tilbehør – noget af det er endda BPA-frit

   Hamilton Beach Stack ’N Snap Foodprocessor 2,2 L: Særdeles nem at anvende

   Hamilton Beach Stack ’N Snap Foodprocessor 2,2 L: Særdeles nem at anvendeSøger du hjælp i køkkenet, som ikke er for omstændigt at sætte sig ind i, men som bare kan hjælpe dig til at hakke nødder, rive ost og måske lave en pesto en gang imellem, så er det måske Hamilton Beach Stack ’N Snap Foodprocessoren på 2,2 liter, som du skal have til dit køkken. Den er nemlig særdeles nem at anvende, men den klarer sagtens mange dele af madlavningen, så du kan få god mad på bordet hver dag. 

   Men dette køkkenapparat får du tre hastigheder, som du kan indstille, alt efter hvad du skal lave. Det har en kapacitet op 2,2 liter, mens selve motoren har en solid effekt på 450 watt. Den plade du bruger til at rive og skære, kan du nemt vende eller tage ud. Alt det tilbehør du kan tage ud, er i øvrigt BPA-frit, og så kan du vaske det i opvaskemaskine for at gøre det endnu nemmere at have med at gøre. 

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

   Nogle af fordelene er altså her:

   • Den er særdeles nem at anvende
   • Den er BPA-fri
   • Og tilbehøret kan vaskes i opvaskemaskine

    Electrolux EFP7300 Foodprocessor: Har særligt skarpe, titaniumbelagte knivblade

    Electrolux EFP7300 Foodprocessor: Har særligt skarpe, titaniumbelagte knivbladeKan du lide at lave lækker og spændende retter for familie, venner eller blot dig selv, og finder du ofte nye opskrifter, du skal prøve? Så har du sikkert også prøvet at have lidt for meget at klare på én gang. Hvis det er tilfældet, så skulle du måske skaffe dig en nem og praktisk køkkenhjælp i form af en god og alsidig foodprocessor som denne fra Electrolux.

    Med denne køkkenmaskine kan du klare mange af de samme opgaver, som du kan med lignende maskiner. Her får du dog en enestående kvalitet. Især i form af de titaniumbelagte knivblade, der skærer, hakker, og knuser til perfektion. Den har en styrke på 1000 watt, en kapacitet på 3 liter, og så kan du vælge med fem forskellige programmer, der tjener forskellige formål i madlavningen. 

    Nogle af de gode grunde der er til at vælge denne maskine fra Electrolux, er:

    • Du får en kapacitet på 3 liter
    • Du kan vælge mellem fem forskellige programmer
    • De titaniumbelagte knivblade skærer til perfektion

    Braun FP5160 Identity Collection Foodprocessor: Kompakt med smagfuldt design

    Braun FP5160 Identity Collection Foodprocessor: Kompakt med smagfuldt designSøger du en stor kraft i et kompakt design, så er det måske denne køkkenmaskine fra Braun, som du skal have fat i. Her kan du nemlig også få en hjælpende hånd i madlavningen, der vil spare dig en masse tid og ikke mindst plads. Ikke nok med det, den er også lavet i et smagfuldt design, som vil se godt ud i et køkken, hvis du går bare lidt op i køkkenindretningen.

    Når det er sagt, så skal du ikke gå glip af mange egenskaber eller tilbehør. Tværtimod har denne foodprocessor 11 hastighedsindstillinger samt en pulsfunktion, og så kommer den med en masse BPA-frit tilbehør, som kan bruges til snitning, æltning, juicepresning med mere. Derfor kunne man også nemt forestille sig, at denne køkkenmaskine ofte ville komme i brug. Når de ikke er i brug, vil de dog nemt kunne pakkes væk, så de ikke fylder. Den har desuden en effekt på 1000 watt og en kapacitet på 2 liter, som ofte vil være mere end nok til de fleste opgaver.  

    FORHANDLER

    TOTAL PRIS

    GÅ TIL

    1.588,00

    Fordelene ved at vælge denne køkkenmaskine er altså blandt andet:

    • Den er lavet i et kompakt men smagfuldt design
    • Den har 11 hastighedsindstillinger samt en turbofunktion
    • Har en stor kraft og en effekt på 1000 watt

    Béaba Babycook 4-i-1 Blender: Fint og praktisk design til småbørnsforældrene

    Béaba Babycook 4-i-1 Blender: Fint og praktisk design til småbørnsforældreneTil de nybagte forældre kan vi anbefale den smarte køkkenmaskine, der går under navnet Béaba Babycook 4-i-1 Blender. Dette apparat er særdeles praktisk, når man står med en baby i armen og har alt andet end den tid og overskud, det egentlig kræver at være småbørnsforældre. Den er lavet i et både fint og praktisk design, der på alle måde har til hensigt at gøre livet nemmere for brugeren. Man kan vælge mellem farverne grå og gul.

    Den har, ligesom mange andre køkkenmaskiner i vores guide, forskellige hastighedsindstillinger. Den har en fin kapacitet på 1,1 liter, og så kommer den i BPA-frit materiale og tåler at komme i opvaskemaskinen. Noget af det smarte med dette apparat er, at den kan klare både optøning, opvarmning og dampning, og så kan den også blende. Udover det har den en funktion, der gør, at den slukker af sig selv efter et kvarter, hvis man ikke lige har fået nok søvn og har svært ved at holde mange bolde i luften på en gang. Så er der en ting mindre at bekymre sig om.

    Fordelene ved Béabe Babycook 4-i-1 blenderen er blandt andet:

    • Den har en fin kapacitet på 1,1 liter
    • Den er BPA-fri og kan tåle at komme i opvaskemaskine
    • Den har mange smarte funktioner, der er til for at gøre livet nemmere for brugeren

    Bosch foodprocessor MCM3110W: Et fint og praktisk produkt

    Bosch foodprocessor MCM3110W: Et fint og praktisk produktHvis du gerne vil lave din egen pesto med frisk basilikum, en lækker krydret hummus eller måske en god grønsagssuppe på en regnvejrsdag, så skal du bestemt have dig en god foodprocessor. Denne køkkenmaskine fra Bosch vil give dig mange funktioner i et godt design til en overkommelig pris. Det behøver nemlig ikke at koste alverden at få den slags køkkenmaskine, og den kan bruges til mange forskellige former for madlavning. 

    Den kan faktisk også hjælpe til mere end at blende ting. Den kan også bruges, når du for eksempel vil snitte grønsager til salater. Den har nemlig flere funktioner og vendbare skiver, der kan snitte tykt og tyndt eller hakke groft og fint. Denne køkkenmaskine har en effekt på 800 watt, og så kommer den som nævnt med en del forskelligt tilbehør. Du kan også vælge mellem to hastighedsindstillinger, når du bruger den, og du får en kapacitet på 2,3 liter. Noget andet, der gør den praktisk at bruge, er, at der er gummi under bunden på den, så den ikke skrider.

    FORHANDLER

    TOTAL PRIS

    GÅ TIL

     Fordelene ved denne køkkenmaskine fra Bosch er altså:

     • Den er praktisk med gummi under bunden
     • Den er god til forskellige former for madlavning
     • Den kan snitte tykt og tyndt og hakke groft og fint

     OBH Nordica foodprocessor – Compact Dresh Steel – Rustfrit stål: Praktisk hjælp til madlavningen

     OBH Nordica foodprocessor – Compact Dresh Steel – Rustfrit stål: Praktisk hjælp til madlavningenDenne køkkenmaskine kan også sagtens være en god hjælp for dig, når du står med alle de mere kedelige opgave i køkkenet. Det kan nemlig være både sjovt og hyggeligt at lave mad, især når man har mulighed for at gøre det for flere personer. Når det er sagt, ligger der også nogle gange en del arbejde i det, og det kan godt tage på tid og kræfter. Med en smart og praktisk foodprocessor som denne fra OBH Nordica klarer du nemt alle de små, lidt kedelige opgaver så som at snitte løg, at rive ost, at skære kartofler i skiver til ovnen eller endda at røre en dej sammen.

     Den har to hastighedsindstillinger, så du kan selv styre hastigheden, når du bruger den. Den har også en pulsfunktion, når du får brug for det. Udover det kommer den med tilbehør som vendbare plader til blandt andet rivning, en kniv til hakning og et blad til at røre dej med. Den har en kapacitet på 1,8 liter, så du kan få plads til en del i maskinen.

     FORHANDLER

     TOTAL PRIS

     GÅ TIL

     Nogle gode grunde til at vælge denne køkkenmaskine fra OBH Nordica er:

     • Den er en god praktisk hjælp til madlavningen i hverdagen
     • Den kommer med tilbehør og flere funktioner
     • Den kan også bruges til at røre en dej sammen

     OBH Nordica foodprocessor – First Kitchen: Godt pålideligt apparat kåret til bedst i test

     OBH Nordica foodprocessor – First Kitchen: Godt pålideligt apparat kåret til bedst i testDenne foodprocessor er, ligesom den ovenfor, fra OBH Nordica, og også dette apparat er et rigtig godt og solidt køkkenapparat, der kan være en hjælp til mange dele af madlavningen. Med denne maskine kan du også klare de mere kedelige opgave så som snitning og rivning af grønt. Derudover kan du selvfølgelig også lave al den hummus og pesto, du kunne have lyst til. For det er nemlig et rigtig godt og pålideligt apparat. Det er faktisk også blevet kåret til bedst i test af Forbrugerrådet Tænk, så der er nok noget om snakken.

     Dette køkkenapparat har en effekt på 700 watt, som snildt klarer en del. Det har også flere hastighedsindstillinger, så du selv kan justere hastigheden, når du laver mad. Den har en stor kapacitet på 3,5 liter i skålen og 1,8 liter i blenderen. Du får en del tilbehør til, som kan opbevares i en skuffe i selve maskinen. Den har også et stort rør, så du altid kan tilføre flere råvarer løbende.

     FORHANDLER

     TOTAL PRIS

     GÅ TIL

     Gode grunde til at vælge dette køkkenapparat fra OBH Nordica er:

     • Den er kåret til bedst i test af Forbrugerrådet Tænk
     • Den har en stor kapacitet på 3,5 liter i skålen og 1,7 liter i blenderen
     • Den har et stort rør til at tilføre råvarer løbende

      KitchenAid foodprocessor – rød: Gør madlavningen til en leg

      Kan du lide at lave mad og eksperimentere i køkkenet? Måske kan du lide at imponere venner og familie med nye opskrifter, måske er du bare helt vild med de mange smagsoplevelser, man kan frembringe derhjemme. Så er du ikke alene. Men der kan alligevel være en del opgaver forbundet med det.

      Derfor kan man med fordel investere i en god og alsidig foodprocessor som denne fine sag fra KitchenAid. Så får du lidt ekstra hjælp. Med dens flotte røde farver og legende design vil den også se godt ud i køkkenet. Lidt knald på farverne passer måske meget godt, til dem der kan lide at lege med madlavningen.

      Med denne køkkenmaskine får du en kapacitet på 3,1 liter, en effekt på 300 watt, to forskellige hastigheder og en pulsfunktion, samt en masse tilbehør til. 

      Fordele ved denne model fra KitchenAid er altså blandt andet:

      • Den er i et flot, rødt, legende design
      • Den har en god kapacitet på 3,1 liter
      • Du får en masse tilbehør med

      KitchenAid foodprocessor – 9 cup – mat sort: Gør madlavningen enkel og nem

      KitchenAid foodprocessor – 9 cup – mat sort: Gør madlavningen enkel og nemAt lave mad kan være en mulighed for at eksperimentere og være lidt kreativ i hverdagen. Det kan dog også for mange være lidt af en pligt, selv for dem der egentlig godt kan lide det. Der er nemlig ikke noget at sige til, hvis du kan lide at lave din mad selv. Det er vi mange, der kan. Vi er dog også mange, hvis yndlingsdel af madlavningen måske ikke lige er at snitte grønsager eller at røre dejen sammen til brød. Det kan man heldigvis få hjælp til i form af denne gode KitchenAid foodprocessor.

      Med denne køkkenmaskine gør du madlavningen enkel og nem. Du får en effekt på 250 watt, en skål med en kapacitet på 2,1 liter, tilbehør, samt muligheden for selv at styre, med hvilken hastighed den skal køre. Du kan nemlig vælge mellem lav, høj og pulsfunktion ved et tryk på en knap. Tilbehøret kan i øvrigt komme i opvaskemaskinen, så du slipper for at gøre rent i hånden

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      1.999,00

      Nogle af fordelene ved at vælge denne køkkenmaskine er:

      • Gør det enkelt og nemt at lave mad
      • Kan rengøres i opvaskemaskinen
      • Kommer med forskelligt tilbehør

      H. W. Larsen foodprocessor – Lacor – Stål/sort: Kun fantasien sætter grænser

      H. W. Larsen foodprocessor – Lacor – Stål/sort: Kun fantasien sætter grænserMed denne foodprocessor kan du nemt lave en lækker gazpacho eller måske hakke jordnødder til en lækker, hjemmelavet jordnøddesmør. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Du kan dog også bruge den til de mere almindelige rette så som grønsager i ovnen. Her kan du nemlig snitte kartofler, gulerødder og meget mere uden at have fat i en køkkenkniv. Du kan også for eksempel piske fløde til en lækker lagkage. 

      Med en effekt på 800 watt kan den holde til en del. De forskellige tilbehørsdele vil også være smarte og praktiske i mange sammenhænge. Noget af det, der dog virkelig får denne køkkenmaskine til at skille sig ud, er de 10 hastighedsindstillinger. Du får det hele til en overkommelig pris, der befinder sig omkring midten af prisskalaen. 

      Gode grunde til at overveje denne køkkenmaskine er:

      • Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du bruger den til
      • Den har hele 10 hastighedsindstillinger
      • Du får meget for prisen, der befinder sig omkring midten af prisskalaen

       Bosch Køkkenmaskine MUM59M55: Prisvindende design til madlavning og bagning

       Bosch Køkkenmaskine MUM59M55: Prisvindende design til madlavning og bagningDenne køkkenmaskine ville være en god investering for dig, der kan lide at lave lækker mad, og især dig, der kan lide at bage. Hvad end det er brød eller kager. Det er nemlig meget mere end en foodprocessor. Den har for det første mange funktioner, der minder om andre her på listen. Den kan nemlig bruges til at blende, skære, rive, hakke, presse, kværne og meget mere. Alle disse funktioner er særdeles anvendelige til hverdag, så det vil under alle omstændigheder være et godt bud på en god køkkenmaskine. 

       Men udover dette vil man også kunne bruge denne køkkenmaskine til mange former for bagning, da der følger et suverænt konditorsæt med. Med det kan du blandt andet ælte og piske.

       Og det er et design, som er prisvindende af gode grunde. Denne køkkenmaskine har en effekt på 1000 watt, en kapacitet på 3,9 liter, en masse tilbehør til, syv hastighedsindstillinger og så får du også en bog med opskrifter med i købet.

       Fordelene ved denne køkkenmaskine er altså:

       • Den er god til både madlavning og bagning
       • Det er et design, der er prisvindende
       • Du får også en bog med opskrifter med

       FORHANDLER

       TOTAL PRIS

       GÅ TIL

       Kenwood Køkkenmaskine Multione: En fabelagtig prisvinder

       Kenwood Køkkenmaskine Multione: En fabelagtig prisvinderVi runder vores guide af med endnu en fabelagtig prisvinder, nemlig denne køkkenmaskine fra Kenwood, der kan hjælpe dig til at fra at blende smoothies til at presse saft. Du kan også bruge den til at røre dej og piske fløde, at hakke, snitte og rive og mere endnu. Det vil være behændigt, både når man går meget op i at lave mad, og når man bare vil gøre det lidt nemmere at brødføde sig selv og familien.

       Med denne køkkenmaskine får du en effekt på 1000 watt, en kapacitet på hele 4,3 liter, mulighed for at vælge mellem hastigheder og en masse forskelligt tilbehør. Den vil også være nem at pakke sammen, da der faktisk er plads til at rulle ledningen op efter brug. 

       Fordele ved denne køkkenmaskine er blandt andet:

       • Det er en fabelagtig prisvinder
       • Den har en kapacitet på hele 4,3 liter
       • Den har en masse tilbehør og flere smarte funktioner

       FORHANDLER

       TOTAL PRIS

       GÅ TIL

       3.299,00

       Læs også: Test af de 8 bedste håndmixere

       Denne side er anmeldt af: Søren R. Vestergaard 10/10

       Vores skribent og research-team

       Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

       Find mere information her