De 8 bedste håndmixere: Test-og anmeldelses-oversigt

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 21.05.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

En håndmixer er næsten en nødvendighed i vores køkkener i dag, og du er sikkert også interesseret i en, hvis du ikke i forvejen har en. Måske er du på jagt efter en bedre håndmixer? Det kan være svært at finde rundt i markedet, fordi der er så mange at vælge i mellem. I denne artikel vil vi prøve at hjælpe dig.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Der findes rigtig mange forskellige håndmixere på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste håndmixere, der er på markedet anno 2022, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

forbruger-test.dk

4.64 28

Mere information om Kenwood kMix

Det er dog især på brød-området, at Kenwood kMix særligt viser sig, hvor god den er.

Det er dog ikke kun på det område, den pisker meget nemt en kagemasse, og den vil gøre den meget let og luftigt, hvilket netop er, hvad man gerne vil have af sin kagemasse.

Hvededeje kan være meget tunge og svære, men det kan maskinen sagtens klare. Faktisk klare Kenwood kMix helt til perfektion. Du får hermed en maskine, der kan klare en hel masse, og den kan hjælpe dig selv med de helt svære deje, som du selv kan have problemer med.

Det er også utroligt lækkert med en maskine, der kan gøre det for dig.

Brugervenligheden er i top

Det er dog ikke kun til de tunge elementer, at denne model præsterer. Den er også god til de mere lette piskninger. Den kan blandt andet piske æggemasser ekstremt hurtig og helt uden problemer.

Du skal dog være opmærksom på, at det kan svine en smule, hvis du giver den gas med piskeriset. Her er vægten på de 1,5 kg en fordel, fordi det gør maskinen mere stabilitet, når du er i gang med at piske og ælte ved hjælp af maskinen.

Brugervenligheden er helt i top med denne maskine, så der er virkelig blevet taget hensyn til forbrugeren med denne maskine. Ledningen er dog i den mere korte ende på 111 cm, så har den faktisk en indbygget sammenrulnings-funktion af selve ledningen, hvilket man ikke så ofte ser blandt håndmixere.

Du får en maskine, der har et utroligt lækkert design, hvis det også er noget, der er vigtigt for dig. For mange forbrugere er det i hvert fald ikke helt ligegyldigt, hvordan håndmixeren skal se ud.

Det kan være, at du finder en model som lige præcis passer til dit køkken, og en maskine som du gerne vil have stående fremme og faktisk er stolt af at have stående fremme.

Det kan være denne model, Kenwood Mix, kan gøre det for dig. Den findes i en meget bemærkelsesværdige røde farve, men hvis du er mere til klassiske farver, så findes den også i andre farver.

Det eneste, der er negativt at sige om modellen er, at den hører til blandt den dyrere pris ende. Du er dog sikker på at få en meget sikker og stabil maskine, der sikrer dig, at kvaliteten er i top.

 

Er du på jagt efter en god kokkekniv? Læs vores test-guide her.

Bosch MFQ4020

Håndmixer

Denne model har bevist, at selvom en model ligger i den mere billige ende af prisskalaen, så kan den stadig levere mindst ligeså godt som en dyrere model. Denne håndmixer er en meget brugervenlig model, så du skal ikke bekymre dig om, at der er for svære funktioner eller, at det kan blive for besværligt at bruge modellen.

Det sikrer Bosch MFQ4020, at det ikke bliver. Hvis du er på jagt efter en håndmixer, der kan lidt af det hele, er denne en god mulighed for dig.

Video Anmeldelse af Bosch MFQ4020

Gode ting ved Bosch MFQ4020

 • Kvalitetsmaskine
 • Prisvenlig, men samtidig god model
 • Fantastisk til æltning
 • Dygtig til at piske creme og kagedej
 • Klassisk design

Mere information om Bosch MFQ4020

Bosch MFQ4020 er især dygtig til at håndtere tungere masser til bagværk. En tungere dej som hvededej kan nemlig være svær at ælte, fordi den kan have en meget tung og klæbrig konsistens.

Det er ikke en udfordring for denne model, og den sørger for at ælte dejen jævn og god.

Det er et stort plus især, når modellen ikke ligger i den dyre ende, men faktisk det præcis modsatte. Den præsterer dog mindst lige så godt til at piske mere lette blandinger.

Udseendet er passende til de fleste danske køkkener, og den har et neutralt og meget nedtonet design. Det er en fordel, hvis du ikke ønsker, at den skal tage fokusset væk fra andre vigtige elementer, som du kan have i dit køkken.

Den vil stå neutralt og passivt, og dermed ikke tiltrække for meget opmærksomhed. Den laves i neutrale farver og har runde kanter.

Funktionalitet

Der er forskellige hastighedsniveauer, som er intervaller, der løber fra 0-5. Det giver dig perfekt mulighed for at tilpasse det efter, hvad du skal have maskinen til at hjælpe dig med.

Hvis du håndterer sarte masser og æltning af dej, kan det være godt med nogle af de mere lave hastigheder. Derimod kan du skrue op for hastigheden, når du pisker et mix af en art.

Ledningslængden er på hele 141 cm, så du kan let bevæge den rundt i køkkenet, hvor end du har brug for den. Der er tænkt på fleksibilitet og på dig. Det er lavet sådan, at livet bliver lige lidt nemmere for dig.

Du behøver hverken at stoppe arbejdet eller strække ledningen. Den har en vægt på under 1 kg, så det gør den også nem at flytte rundt. Støjniveauet er i den lave ende, så den del bør du ikke bekymre dig om.

KitchenAid Håndmixer

håndmixer

KitchenAid Håndmixer er blevet meget rost for at være meget god til at kunne holde kontrollen på æltningen.

Det er et virkelig godt kvalitetsprodukt, hvor der er gået op i detaljerne. Hvis du vælger at investere i KitchenAid Håndmixer, så er du sikker på at få en maskine, der virkelig har kvalitet, og du får et godt produkt.

Video Anmeldelse af KitchenAid Håndmixer

Gode ting ved KitchenAid Håndmixer

 • 9 forskellige hastigheder, der passer til dine behov
 • God til kagedej
 • ”Soft start” og andre funktioner er med til at øge kontrollen
 • Lang ledning som er fleksibel
 • Kommer med LED-display

Om KitchenAid Håndmixer

KitchenAid Håndmixer har 9 forskellige hastigheder, som du kan vælge mellem, hvor det helt er op til dig, hvad du har brug for. Du kan variere hastigheder afgørende af, hvad du skal piske eller ælte.

Det er meget fornuftigt at have så mange forskellige hastigheder at vælge mellem. Det bløde greb som modellen har er med til, at du kan sikre en stabilitet i højere grad. Du vil ende med at kunne opnå dit resultat på en meget ønsket måde.

Den er især dygtig til at kunne bearbejde kagedej, så det er en maskine, som du nemt vil kunne lave en god kagedej med.

Du kan også vælge at bruge piskeren i en af de højere hastigheder, og her vil KitchenAid Håndmixer ende med at lave en flødeskum meget fyldig og lækker. Du kan derimod bruge nogle lidt hurtigere hastigheder (medium hastighed) for at opnå en cremet kagemasse, som er perfekt og klar til at blive hældt ned i dejen.

Med KitchenAid Håndmixer får du en lang ledning på 156 cm, og den har faktisk også et drejeled som gør, at den er langt mere fleksibel for dig som forbruger. Samtidig med, at modellen er af mindre størrelse, og der medfølger faktisk flere elementer med i prisen.

Du får forskellige piskeris og dejkroge, så du kan være helt rolig med at begive dig ud i forskellige retter uden at mangle noget med din KitchenAid Håndmixer.

Udover at der er de 9 forskellige hastigheder, der er blevet nævnt tidligere, har denne model en funktion ved navn ”soft start”. Det betyder, at du er sikret mod, at gryden ender med at flyve rundt, eller indholdet kommer udover dit køkken eller dig selv.

Det giver en større stabilitet og en kontrol, som du ikke oplever med alle modeller. Der er virkelig tænkt på forbrugeren med denne model.

Braun HM3137WH

Håndmixer

Dette er også en meget sikker og velfungerende model. Det ligner en meget klassisk håndmixer, og den har nok det udseende, som vi alle forbinder med en håndmixer.

Det der ellers er en ting, der bliver rost, er Braun HM3137WH har en meget dygtig ydeevne. Den har en stærk og kraftig motor, samtidig med at den er meget let at betjene som forbruger, så brugervenligheden er i top med denne model.

Video Anmeldelse af Braun HM3137WH

Gode ting ved Braun HM3137WH

 • Den kan mange forskellige ting, og den er dygtig til dem alle
 • Piske, ælte, hakke og blende
 • 5 forskellige hastigheder, som du nemt kan skifte med EasyClick
 • En stærk motor på 500 watt
 • Flere ting inkluderet i prisen

Mere om Braun HM3137WH

Modellen her kan også bruges til flere ting, og den er ikke kun til én enkelt ting. Den er faktisk meget velfungerende indenfor alle områder, så den er meget alsidig. Braun HM3137WH bliver omtalt som en dygtig håndmixer, og den er god indenfor kagebagning, men bestemt ligeså dygtig, når du skal blande noget fars sammen til aftensmaden.

Den kan nemlig bruges til mange forskellige slags måltider og retter. Det er en helt klar fordel, fordi ens håndsmixer skal gerne kunne bruges til forskellige ting.

I dit køb af Braun HM3137WH, får du flere ting inkluderet i prisen. Du får faktisk både piskeris og dejkrog, og det bidrager til det alsidige ved modellen.

Du kan let få pisket blandinger (en creme eller en flødeskum), hvor du bruger piskeriset. Du kan også mixe noget lidt tungere blandinger som brøddej.

Den duer til det hele. Motoren har en effekt på 500 watt, og den er altså meget kraftfuld, så den kan klare både lette og hårde opgaver. Det skal du ikke tænke over.  

Du får flere ting med i købet – der medfølger en hakker og en puréstav, så du kan anvende disse ting sammen blandt andet, når du arbejder med at hakke kød.

Funktionalitet

Udseendet på modellen er en hvid og neutral farve, der passer til de fleste køkkener.

Den har en firkantet form, men der er dog andre fordele, hvis du gerne vil have en unik håndmixer, men du ikke føler, at udseendet på denne giver så meget.

Der er meget god plads til din hånd for at få ordentligt fat om håndmixeren, når du blander tunge blandinger sammen, så sikrer du, at din hånd ikke snubler, eller du mister kontrollen over den.

Der er 5 forskellige hastigheder, som du kan sætte Braun HM3137WH i gang med, så du kan altid finde den hastighed, som du skal bruge.

Er det noget hurtigt som en creme, så kan du jo sætte hastigheden op, så du hurtigt får lavet den creme, du har brug for til din frugtsalat. Det er meget nemt at skifte mellem dem, fordi du bruger blot den funktion der hedder EasyClick.

Vægten på Braun HM3137WH er 850 gram, hvilket er en lidt lettere model.

Bosch MFQ40302

Håndmixer

Denne model er især dygtig indenfor dens hurtighed og de forskellige hastigheder modellen har.

Den er også blevet rost meget for dens anvendelighed. Det er alle sammen meget gode faktorer, der er vigtige at have i en håndmixer.

Prismæssigt ligger Bosch MFQ40302 i mellemklassen, men du får faktisk helt vildt meget for dine penge.

Video Anmeldelse af Bosch MFQ40302

Gode ting ved Bosch MFQ40302

 • Gode hastigheder, både de høje og lave
 • Larmer næsten ikke
 • Har nogle gode dejkroge
 • Fantastisk god til at ælte dejen ensartet
 • Du får meget for pengene

Mere om Bosch MFQ40302

Den er særlig dygtig indenfor dens måde at lave mad og desserter.

Man kan godt frygte, at en håndmixer har alt for meget fokus på de hurtigere hastigheder, og derfor glemmer de lavere hastigheder, som man også har brug for, når man står i køkkenet. Det er nemlig tilfældet med mange håndmixere.

Men det er ikke tilfældet med Bosch MFQ40302. Den har 5 forskellige hastighedsintervaller, der giver dig mulighed for både at piske meget hurtigt, men også i de mere langsomme tempoer.

Som tidligere nævnt er modellen meget hurtig, og det kan også opleves ved, at den kan piske fløde til flødeskum på kun 45 sekunder. Det er fantastisk, hvis du står midt under madlavningen, og dine gæster er på vej, men du mangler lige desserten.

Du kan nemt og hurtigt bruge 45 sekunder på at gøre en lækker flødeskum klar til en kage eller anden dessert, og så vil dine gæster være glade og tilfredse og ikke ane noget, om at det kun tog dig de 45 sekunder at ende frem med resultatet.

Brugervenlighed

Ikke mindst er den ligeså god til at håndtere æltning af dej. Den brillerer nemlig ikke kun på de lette piskninger, men du vil opleve en model, der er god til begge dele.

Lyden kommer på ingen måde til at forstyrre dig, og den er faktisk meget lydløs. Du kan nemt have en samtale kørende imens, du står og ordner madlavningen eller desserten.

I forhold til at kunne flytte rundt med håndmixeren, er det heller ikke noget problem. Den vejer ikke mere end 800 gram, og det gør den meget fleksibel.

Det eneste som man kan påpege, er negativt ved Bosch MFQ40302, er at den godt kan finde på at svine en smule. Det er dog intet problem i forhold til alle de fordele, som du får med modellen.

Det kræver ikke mere end måske at have en våd klud klar ved siden af, så du hurtigt kan få tørt af, når skaden er sket. Du får en virkelig god model, der også har et meget klassisk og lækkert design.

Electrolux EHM3310

Håndmixer

Dette er en håndmixer fra et mærke, som du nok ikke helt har kunne kommet udenom, hvis du selv har været ude og undersøge hvidevarer eller bare har kigget en smule på nettet.

Det er nemlig et mærke, der er fantastisk indenfor forskellige kategorier, og køkkenredskaber er en af tingene.

Med Electrolux EHM3310 får du både 2 piskeris og 2 dejkroge med.

Gode ting ved Electrolux EHM3310

 • God og kraftig model
 • Turbo-funktion
 • Nem rengøring
 • Fem forskellige hastigheder
 • Prisen er overskuelig

Mere om Electrolux EHM3310

For at understrege, at det er en god og kraftig model med sine 450 watt, har denne model også en kraftig turbo-funktion.

Samtidig med det, er den lavet meget brugervenlig, så det er nemt for dig både at putte piskeris og dejkroge i din opvaskemaskine, så du slipper for en besværlig rengøring.

Electrolux EHM3310 har fem forskellige hastigheder med en effekt på 450 watt.

Det er hermed sagt en meget stærk maskine, samtidig med at den er meget fleksibel.

Den er ikke kun skabt til, at du skal være begrænset som forbruger og ikke kunne alt, hvad du ville ønske med en håndmixer.

Måske finder du en dag en ny ret, og der kræver det, at mixe nogle ting meget let, så ville det være frustrerende som kunde at opleve, at det kan ens håndmixer ikke.

Med sine 5 hastigheder, er du helt sikker på, at du kan finde den hastighed, der passer til din ret.

Dualit Hand Mixer Chrome

Håndmixer

Denne maskine skiller sig særligt ud på sit meget luksuriøse og stilfulde design. Den er fuldstændig stålfri, og den efterlader en meget særlig stemning bag sig.

Det gør det rart at være i gang med piskeriset eller begive sig ud i en dej, når man har at gøre med sådan en pæn model.

Dualit Hand Mixer Chrome er oppe af mod det dyrere prisleje, men du får til gengæld noget for dine penge.

Du vil tydeligt mærke forskel, om du står med denne model i hænderne eller med en anden.

Video Anmeldelse af Dualit Handmixer Chrome

Gode ting ved Dualit Handmixer Chrome

 • Høj kvalitet
 • Stålfrit design
 • Stor stabilitet pga. vægt og funktioner
 • Fem hastigheder
 • Opnå en lækker creme

Mere om Dualit Handmixer Chrome

Vægten er dog ikke helt i den lave ende, da den vejer 1,3 kg. Det er lidt tungere end andre håndmixere, som du kan finde på markedet. Det ville dog ikke være en vigtig ting at gå efter.

Det betyder ikke, at den gør tingene mere besværlige eller svære for dig. Det vægten i dette tilfælde betyder, er at den er langt mere stabil, og det giver dig en større kontrol over den.

Når du skal til at ælte en dej, gør det nemmere for dig at have kontrol over håndmixeren, når den har en lidt højere vægt end en meget lav vægt.

Du vil i højere grad føle, at det er dig, der har styringen.

Forskellige hastigheder

Den har fem forskellige hastigheder, så den kan bruges til lidt af hvert. Det er ret vigtigt som i dette tilfælde, at man har de fordele ved en håndmixer. I det virkelige liv er det sværere at levere sådan, hvis man selv står med et piskeris og arbejder løs.

Når den har de fem hastigheder, og det er en model, der har en stor stabilitet, med sin lidt højere vægt, kan du uden problemer begive dig ud i tungere blandinger, fordi du kan være sikker på, at din maskine kan klare det.

Maskinen er i høj kvalitet, og du vil kun opleve en glæde ved at have købt denne model, hvis du er på jagt efter en håndmixer. Du kan skabe en fantastisk lækker creme til din dessert,

eller du kan få æltet din dej, så den kan blive meget ensartet og fyldig.

Dualit Hand Mixer Chrome er 30 cm. i bredden x 20 cm. i dybden x 9,5 cm i højden.

Tre gode mærker indenfor håndmixere

Som nævnt flere gange i artiklen, er der et stort marked for håndmixere, og det samme gælder de forskellige mærker. Her kommer der tre mærker, der er relevante at have i tankerne, når du skal ud og investere i en håndmixer.

Kenwood

Dette mærke er faktisk så populært, at der bliver solgt et Kenwood-produkt hver tredje sekund, og de ønsker også at blive de førende indenfor en kundekreds blandt professionelle kokke og blandt mennesker, der elsker at lave mad og er gode til det.

Det er et svensk mærke, der er blev grundlagt i 1947. De har en lang række forskellige køkkenredskaber, som man kan investere i. Alt fra køkkenmaskiner til håndmixere og videre til brødristere.

Der er mange forskellige køkkenredskaber fra dette mærke. De har et ret klassisk udseende, men det vækker opmærksomheden med den ofte røde farve. De findes også i lyseblå og pink, men du kan dog også få nogle i hvid og sort, hvis du er til de mere neutrale farver.

Bosch

Dette er et tysk mærke, der blev grundlagt i 1886, så det er et, der har eksisteret i mange år. Grundlæggeren af mærket gik meget efter at være det bedste, og hvis du vælger at købe et produkt fra Bosch, vil det aldrig være sådan, at du får et produkt i dårlig kvalitet.

Det er meget vigtigt for mærket, at de aldrig vil gå på kompromis med deres kvalitet. Bosch er meget kendt indenfor meget forskelligt vedrørende husholdning, men også værktøj.

Du kan finde mærket i Bosch i ting som opvaskemaskiner, køleskabe og frysere. Men det gælder også produkter til hårdplejer, køkkenredskaber og støvsugere. Derfor er dette mærke meget velkendt og udbredt.

Igennem 1900-tallet kunne man se, at Bosch produktion steg. I 1960’erne, da kvinderne kom ud på arbejdsmarkedet, kom der en opmærksomhed på at skabe mere komfort i vaskerum og køkkenet, da kvinden ikke havde så meget tid til de daglige pligter, som hun havde engang.

Der kom derfor automatisk fokus på de køkkenredskaber, der er nyttige, og dem leverer Bosch også mange forskellige af. Længere op igennem 1990’erne kom der et fokus på, at tingene skulle blive fleksible og luksuriøse, og det opfangede Bosch.

De begyndte at udvikle teknologi, der gjorde, at du kunne styre og holde øje med dine hvidevarer igennem en app, når du ikke er i huset. De har også mange forskellige håndmixere, og kvaliteten på dem er i top.

KitchenAid

Helt oversat betyder dette ord ”køkken-hjælper”, og det er en ret god beskrivelse af, hvad firmaet forsøger at skabe med sine produkter.

Da man i 1919 lavede verdens allerførste piskeris, blev navnet på firmaet skabt. Det skete ved, at en af direktørenes kone ikke vidste, hvad navnet var på det produkt, altså på håndmixeren, så hun i stedet snakkede om det som ”den bedste køkkenhjælp, jeg nogensinde har fået”.

Her kan man se, hvor navnet på mærket kommer fra.

Hvis du er interesseret i andre køkkenredskaber, så kan du se vores test-guides om Brødristere, Køkkenvægte, Smoothie blendere og mange andre på denne side.

 

Værd at vide om Håndmixere

 • Du kan bruge håndmixere til mange ting i din madlavning. Hvis du er et spirrende bage talent, eller bare kan lide at bage boller søndag morgen, så kan du bruge en håndmixer.
  Funktionaliteten hænger ofte sammen med prisen. Derfor kan det være en fordel at identificere hvilke behov du har, før du investerer i nogle af de dyre modeller.

Tre forskellige retter, som du kan lave med en håndmixer

Det kan godt være svært lige at finde ud af, hvad du egentlig kan lave med din håndmixer, eller måske mangler du blot lidt inspiration til, hvad du kan lave af retter, mens du får din håndmixer i brug.

Det kan være, at du forbinder en håndmixer med de typiske ting, som en flødeskum og dej. Men der er mange flere muligheder med en håndmixer, og det er bedst ikke de eneste.

Nedenfor kan du læse om nogle muligheder, som du måske ikke selv har tænkt over før nu.

Hjemmelavet mayonnaise

Dette bliver en meget lækker mayonnaise, som din familie eller gæste vil nyde. Hjemmelavet mayonnaise plejer også være meget lækre end den, som du køber nede i supermarkedet.

Der skal faktisk kun meget få råvarer til, hvor du blot skal blande dem sammen i en skål med hjælp af din håndmixer. Det gør du lige indtil, at du har den konsistens, som du gerne vil have.

Du skal være meget opmærksom, når olien tilsættes, for her skal du røre det godt med håndmixeren, så din mayonnaise ikke ender med at skille. Dog skal du være opmærksom på din hastighed.

Lækre flødeboller

Det er en meget sjov aktivitet selv at lave dine flødeboller. Allerførst skal du have bagt bunden, og så kan du i gang med selve fyldet. Det smarte her er, at du selv kan bestemme både smagen og størrelsen af flødeboller.

Det ønskede fyld kan du lave med æggehvider, sukker og så kan du selv vælge, om du vil have nogle smagsvarianter med.

Æggehvidemassen skal blive meget stiv, og det er vigtigt, at du er opmærksom på, fordi overtrækschokoladen ellers kan komme til at ødelægge formen.

Din håndmixer er altafgørende her.

Hjemmelavet smør

Det er faktisk meget simpelt at lave denne ret med din håndmixer. Du kan putte fløde og salt i en skål, og så er det i gang med din håndmixer, hvor du skal gå i gang med at piske. Husk at si vallen fra efter.

Smørret skal presses helt sammen, og så kan du lægge den i køleskabet, så smørren kan blive afkølet.

Mangler du andre køkkenredskaber til dine madretter, så kan du finde vores test-guides om Røremaskiner, Blendere, Stavblendere og mange andre her på siden.

Læs også: Test af de 4 bedste Løbehjul

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Bodum Bistro Håndmixer

Håndmixer

Modellen her giver dig som bruger af den en god kontrol. Du får samtidig gode resultater. Bodum Bistro Håndmixer er specielt god indenfor området piskning, hvor den kan vise sine talenter.

Den har høje hastigheder, der netop er beregnet til f.eks. piskning af dine æggehvider. Dette kan den gøre meget hurtigt, og den kan gøre det på en måde, så de hverken bliver pisket for hårdt eller, at de ender med at skille, hvilket man ikke ønsker skal ske med ens æggehvider.

Video Anmeldelse af Bodum Bistro Håndmixer

Gode ting om Bodum Bistro Håndmixer

 • Stærk mixer
 • Den højere vægt giver en god stabilitet
 • Fint prisniveau
 • Brillerer indenfor piskning
 • Forskellige hastigheds niveauer

Mere om Bodum Bistro Håndmixer

Den har høje hastigheder, der netop er beregnet til f.eks. piskning af dine æggehvider. Dette kan den gøre meget hurtigt, og den kan gøre det på en måde, så de hverken bliver pisket for hårdt eller, at de ender med at skille, hvilket man ikke ønsker skal ske med ens æggehvider.

Den leverer en fløjlsblød masse, der har perfekte bobler, og massen vil se ud præcis, som du altid har ønsket den. Det der gør, at den er så god, er pga. dens forskellige og gode hastighedsmuligheder.

Modellen er ikke så let i sin vægt – den har en vægt på 1200 gram. Det skal dog ikke få dig til at tro, at du vil risikere en lavere komfort, end hvis du gik med en lettere model.

Det forringer hverken din komfort og resultat, som forståeligt nok, er et vigtigt element, når man skal vælge en håndmixer.

Det ville ikke være sjovt at glæde sig til sin nye håndmixer, men derefter så opdage, at den slet ikke virker som du havde forventet eller håbet. At den har denne vægt, betyder bare, at den giver dig en øget stabilitet, og du har bedre fat i den med din hånd.

Design

Vægten betyder, at du kan begive dig ud i både kageæltning og dejæltning, og hvad end du ellers har af forskellige planer med din håndmixer. Du har masser af forskellige muligheder med denne model, og den begrænser dig på ingen måde – heller ikke med sin vægt.

Bodum Bistro Håndmixer har sit meget karakteristiske udseende, så den vil se meget pæn ud på dit køkkenbord, Det er altid behageligt at arbejde med redskaber, der ser pæne ud. Du får et ballon-piskeris med til din håndmixer.

 

Kenwood kMix

Håndmixer

Denne model er særligt blevet rost for sine evner inden for æltning af meget tung dej, som den er meget dygtig til. Kenwood kMix vejer 1,5 kg, og det er over i den tunge ende, men det forringer på ingen måde dens funktioner.

Den er stadig ekstremt dygtig indenfor æltning og piskning, og det giver derfor ingen forskel, hvor meget den vejer. At den vejer 1,5 kg. betyder derimod, at den er meget stærk, og derfor fungerer den til alle slags deje, både de tunge og lette.

 

Video Anmeldelse af Kenwood kMix

Gode ting ved Kenwood kMix

 • Larmer overhovedet ikke
 • Den har en øget tyngde, der gør modellen mere stabil
 • Meget god til æltning, også af tung del
 • En stærk mixer
 • Lækkert design

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Debat omkring at røre eller pisken i madlavning
Arla – Debat
Læs om folk foretrækker elpisker eller håndmixer
Trendsales – Debat

Håndmixere: De bedste i test

 • Bosch MFQ4020
 • KitchenAid Håndmixer
 • Braun HM3137WH
 • Bosch MFQ40302
 • Bodum Bistro Håndmixer
 • Electrolux EHM3310
 • Dualit Hand Mixer Chrome

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme