14 hattehylder til dit hjem

Udgivet 04.10.2019|Senest redigeret 01.04.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Hattehylder er med til at skabe plads og ekstra opbevaring i din entré. Det er en både smart og stilfuld måde, at pakke hatte, cykelhjelme og meget andet væk. Hattehylder kan bruges til næsten alt, og hvis du har en med bøjlestang eller knager, kan den også bruges til jakker og overtøj.

I denne artikel kan du se 14 hattehylder, som vi har valgt på baggrund af deres smarte funktion, lækre udseende og gode kvalitet.

forbruger-test.dk

4.57 28

Carvé – Hattehylde i lakeret massiv eg

Hvis du gerne vil have en hattehylde, som har et flot og enkelt udtryk, så er Carvé hattehylde, en oplagt mulighed. Hylden er lavet af massiv eg, hvilket giver den en naturlig farve, som klæder de fleste vægfarver.

Designet er meget simpelt med én hylde og 7 alufarvede metal knager. Dette giver dig mulighed for både at opbevare hatte på hylden, såvel som jakker på knagerne. Det er altså en hattehylde, som giver dig rig mulighed for at opbevare dine ting.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du behøver ikke frygte, at den kommer til at se rodet ud, da det stilfulde og enkle udtryk altid skinner igennem, selv når der er læs på.

 • Mål: H21 x L105 x B30 cm
 • Materialer: Lakeret massiv eg
 • Farver: Lakeret eg

Habo – Hattehylde af sort aluminium

Med Habo hattehylde, får du en hattehylde i en klassisk sort farve, som skaber en stilfuld tilføjelse til din entré.

Hattehylden er lavet af aluminium, som er lakeret i en nostalgisk sort farve, der er med til at give hylden et elegant udtryk. Der følger 3 jakkekroge med, så du både har mulighed for at opbevare hatte og lignende på hylden, såvel som overtøj og jakker på krogene. De 3 jakkekroge har dobbelt vedhæng, hvilket betyder, at der er plads til 6 jakker. Hattehylden er derfor oplagt til en større familie, som har brug for god opbevaringsplads.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Habo hattehylde har en bredde på 100 cm og består af tre aluminiumstænger, der former en hylde. Den har en højde på 19 cm og en dybde på 25 cm, hvilket er ganske passende til de fleste formål.

 • Mål: B100 x H19 x D25 cm
 • Materialer: aluminium
 • Farver: sort

Moodrack hattehylde

“Moodrack” er en hattehylde fra Roon & Rahn der har at have et tidsløst moderne design. Med sit eksklusive skandinaviske look får du en mærkbar entré der giver dig og dine gæster en varm velkomst når du træder ind ad døren. Den er bygget af massivt europæisk eg, som er et materiale der bliver pænere med tidens gang. Hattehylden er derfor idéel til dig, som ønsker at gøre noget unikt ud af din entré, men også ønsker noget der fungerer i praksis. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hattehylden kan desuden anskaffes i to størrelser, og kommer med 5 til 7 kroge, afhængig af den valgte størrelse. Rillerne i hylden passer dog også en almindelig bøjle.

 • Materiale: Massivt europæisk æg.

Tom Stepp – hattehylde med spejl

Tom Stepp hattehylde adskiller sig en del fra andre hattehylder, da den har et spejl monteret. Den er perfekte at have hængende ude i entréen, fordi det giver dig mulighed for at se dig selv inden, du går ud ad døren. På den måde kan du tjekke, at alt sidder som det skal.

Det er en smart løsning, da mange gerne vil have både hattehylde og spejl i entreen. Med denne hattehylde får du altså begge to i en og sparer derfor på pladsen.

Spejlet har en god størrelse, og hylden til hatte og anden opbevaring er monteret under spejlet med et mellemrum i mellem, så tingene på hylden ikke går i vejen for selve spejlet. Du kan opbevare alt fra hatte til nøgler og andre småting på hylden. Det er altså en super god løsning, hvis du begrænset med plads i din entré men gerne vil have både et spejl og opbevaringsplads.

 • Mål: H51 x B32 x D17 cm
 • Materiale: Egefinér
 • Farve: Natur

Kristina Dam Grid – Hattehylde i sort eller hvid stål

Denne hattehylde har et råt og minimalistisk design, som passer godt ind i din entré, hvis du sætter pris på skandinavisk stil. Du få både 7 knager og en bøjlestang med, hvilket betyder, at der er god plads til ophængning af både stort og småt.

Hattehylden fra Kristina Dam har en perforeret hylde, som ligner et gitter, hvilket også antydes fra navnet ”Grid”. Hylden er med til at skabe det rå look, som påvirker hele hattehyldens udtryk. Du kan få den i både hvid og sort, og kan derfor let få den til at passe ind i din entré.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Materialet på hattehylden er stål, og den har en bredde på 75 cm, dybde på 28 cm og højde på 28 cm.
 • Mål: B75 x D28 x H28 cm
 • Materialer: stål
 • Farver: sort eller hvis

Casa – Hattehylde i egetræ med sort belægning

Hvis du har en moderne indretning i din bolig, så vil det simple og stilrene udtryk fra Casa hattehylde passe perfekt ind.

Hattehylden er lavet af massiv eg og beslag af metal, som sammen skaber et eksklusivt udtryk. Der er tale om sortbejdset egetræ, hvilket er med til at bibeholde træets struktur, samtidig med at den sorte farve giver et flot og moderne look.

Hattehylden består af 4 stykker sortbejdset træ, som sidder monteret på det væghængte metalbeslag. Hylden har en bredde på 80 cm og en dybde på 29 cm, hvilket er meget passende til de fleste formål. Du finder også en bøjlestang under hylden, hvor der kan ophænges jakker og overtøj.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Mål: B80 x D29 x H25 cm.
 • Materialer: Egetræ og metal
 • Farver: Sort

Hero – Hattehylde i grå smedejern

Hero hattehylde af pulverlakeret grå smedejern skaber et flot og rustikt udtryk, som passer godt ind til en moderne bolig.

Hattehylden har et firkantet design med synlige svejsninger og 7 kroge. De 7 kroge kan bruges til ting såsom tørklæder, jakker og andet overtøj. Der er altså god plads til opbevaring, hvilket er en fordel, hvis du har en større familie.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hattehylden har en dybde på 20 cm, og fordi hylden har kanter, kan du både lægge små og store ting derop uden, at noget falder ud over siden. Du kan både bruge hylden til pynteting, såsom en potteplante, men den kan også bruges til hatte og andre småting, som blot skal have plads til opbevaring.

 • Mål: B80 x D20 x H24 cm.
 • Materialer: Smedejern
 • Farver: Grå

Angelo – Hattehylde med 5 knager

Angelo hattehylde er lavet af sortmalet eg, hvilket passer godt ind i de fleste entréer eller garderober, hvor den giver et flot og elegant udtryk.

Hele hattehylden er fremstillet af sortmalet massivt bøgetræ, og nederst hænger der 5 hyldeknægte, der er formede som retvinklede trekanter. Det betyder, at der både er plads til opbevaring af hatte og lignende på hylden, såvel som jakker og tørklæder, der kan hænge på en af krogene.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hattehylden har en bredde på 80 cm og en dybde på 20 cm, hvilket skaber god plads til store såvel som små ting.

 • Mål: B80 x D20 x H27 cm.
 • Materialer: Bøgetræ
 • Farver: Sort

Madame Stoltz – Hattehylde i antik messing

Hattehylden fra Madame Stoltz er lavet af antik messing, hvilket skaber et flot gyldent udtryk. Selve hylden er lavet som et gitter, hvilket er med til at skabe et rustikt præg, så du får en god blanding af enkel elegance og rustikt design.

Sætter du pris på en moderne nordisk indretning, så er denne hattehylde det perfekte valg. Den passer nemlig rigtig godt ind i et hjem, hvor der ønskes møbler af rustik og enkelt stil. Messing er et materiale, som kan kombineres med rigtig mange andre rå-materialer, såsom beton, tekstiler og fyrretræ. Sammen skaber de nemlig en både flot og hyggelig atmosfære i dit hjem.

Hattehylden har en bredde på 50 cm, dybde på 20 cm og højde på 18 cm. Desuden finder du 6 kroge monteret nederst, som kan bruges til ophæng af overtøj.

 • Mål: B50 x D20 x H18 cm.
 • Materialer: Messing
 • Farver: Messing

Niva – Hattehylde med knage og bøjlestang

Niva hattehylde har en lille størrelse og er derfor oplagt, hvis du ikke har meget plads i entreen. Den har et let udtryk, og der er både bøjlestang og knage, hvilket betyder, at du kan hænge både stort og småt op. Det er altså en hattehylde, som fylder meget lidt, men stadig giver god mulighed for opbevaring.

Hattehylden er lavet af massivt træ, og selve hylden består kun af en enkelt plade med slebne kanter. Bøjlestangen og den enkelte knage er monteret nedenunder hylden og kan bruges til ophængning af både halstørklæder, jakker og meget andet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Materialet kan fås i både birk og eg, og der er forskellige muligheder for overfladebehandlinger og lakeringer, som kommer i enten sort, hvid eller natur.

 • Mål: H50 x B49 x D26 cm.
 • Materialer: Eg eller birk
 • Farve: Sort, hvid eller natur

Meja – Hattehylde med dobbelthylde og 3 kroge

Meja hattehylde er oplagt, hvis du har en rummelig entré og stor familie, som har brug for lidt ekstra plads til opbevaring. Det er en praktisk hattehylde med god plads til opbevaring af vanter, halstørklæder, overtøj, og hvad der ellers er nødvendigt.

Der er 3 dobbeltkroge monteret nederst på hattehylden, hvor der kan ophænges jakker og overtøj. Øverst er der en dobbelthylde med god plads til opbevaring af hatte og andre småting.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du kan få hattehylden i enten massiv eg eller birk og vælge blandt forskellige overfladebehandlinger og lakeringer. Du kan for eksempel vælge hattehylden med sort bejdse, hvid lakering, lakeret eg eller olieret eg.

 • Mål: H38 x B90 x D31,5 cm.
 • Materialer: Eg eller birk
 • Farve: Sort bejdse, hvid lakering eller natur

Malva – Hattehylde i massivt træ

Malva hattehylden kan fås i enten massiv eg eller birk, som kommer fra europæiske skovbrug. Den har et elegant og stilrent design med rå elementer, som kommer fra metalbeslaget og de kantede former. Det er altså en hattehylde, som byder på en kombination af et elegant og råt look.

Hattehylden har en mellemstor størrelse og kan derfor både bruges i mindre og større entréer. Under selve hylden, hvor der kan opbevares hatte, vanter og andre småting, hænger en bøjlestang, som kan bruges til jakker og overtøj. Hele hattehylden har en bredde på 70 cm, hvilket passer fint til de fleste formål.

Du kan få hattehylden med forskellige overfladebehandlinger og lakeringer, såsom sort bejdse, hvid lakering eller olieret eg.

 • Mål: H25 x B70 x D33 cm.
 • Materialer: Eg eller birk
 • Farve: Sort, hvid eller natur

Fame – Lille hattehylde med knage

Fame hattehylde har et flot og enkelt design. Du kan få den lille hattehylde i enten sort eller hvid, alt efter hvilken model du foretrækker.

Det er en lille hattehylde, som passer godt ind i et hjem, hvor der ikke er meget plads men stadig behov for opbevaring. Dette kan for eksempel være et studieværelse, lejlighed eller andre små boliger, hvor der er behov for en lille men stilfuld opbevaringsplads.

Nedenunder hattehylden er der en enkelt krog monteret, som kan bruges til at ophænge en jakke eller anden form for overtøj. Der er både mulighed for at hænge overtøjet direkte på krogen eller have en bøjle hængende.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hattehylden har blot en bredde på 40 cm, dybde på 20 cm og højde på 12 cm. Den fylder derfor ikke særlig meget og kan passe ind de fleste steder.

 • Mål: H12 x B40 x D20 cm.
 • Materialer: Birk
 • Farve: Sort eller hvid

Zone – Hattehylde i metal

Zone hattehylden har et både rustikt og enkelt design. Dette skyldes blandt andet, at den er konstrueret af metal tråde og generelt har et lidt slidt look, som skaber et rustikt udtryk. Det er derfor en perfekt løsning, hvis du godt kan lide en lidt rustik og rå indretning.

Der er monteret 6 kroge nederst på hattehylden, som kan bruges til ophæng af jakker og andet overtøj. Der er to dybe hylder oven over krogene, som både kan opbevare små kasser eller genstande som hatte og vanter.

Hattehylden har en bredde på 80 cm, dybde på 16 cm og en højde på 30,5 cm. Der er altså god plads til at opbevare både store og små ting.

 • Mål: H30,5 x B80 x D16 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: metal

Læs også: Trådløse hovedtelefoner test – her er de bedste i 2019

Denne side er anmeldt af: Felix A. Kristiansen 10/10

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Find mere information her