Oversigt over anmeldelser: HyperX Cloud 2 fra Kingston

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 10.06.2021|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Når du er gamer, så er billedsiden af spillet naturligvis det allervigtigste. Men også lydbilledet er super vigtigt. Det er vigtigt, at du hører alle lydene tydeligt, og at de bliver gengivet i en god kvalitet. Du skal både kunne se og høre, hvad der sker i spillet, så du kan nå at reagere på det.

Det headset, du bruger, skal både gengive lyden perfekt, det skal kunne lukke lyde fra omgivelserne helt ude, du skal kunne kommunikere med dine medspillere med det, og så skal det også kunne beskytte dine ører mod at lide overlast.

Kingston har produceret godt gamer-udstyr i årevis. De er firmaet bag headset-successen HyperX Cloud 2. De er anden-generation i serien, og det er blevet markant forbedret i forhold til forgængeren. Det er et ultra populært headset, som både amatører og professionelle gamere på eliteplan bruger.

Det er ikke et voldsomt dyrt produkt, men det har en fuldstændig professionel standard, og er blandt brugernes favoritter verden over. Her kan du finde mere info om dette headset til PS4, smartphone og computer – og du kan få et overblik over anmeldelserne.

Der er kræset for detaljerne

Der findes mange gamer-nørder, der ved nøjagtigt, hvad de vil have, når det kommer til udstyr. Det gælder også i forhold til et headset. 

Med et HyperX Cloud 2 headset får du så mange lækre detaljer, der tilsammen udgør dette klasse-headset. Det er i detaljen, helheden ligger. Helheden i headsettet er så meget i top, at selv elite e-sportsstjerner vælger dem, når de skal spille turneringer.

Headsettet har det rigtige design, de rigtige funktioner og er lavet af de rigtige materialer. Det tilsammen gør kvaliteten helt unik.

forbruger-test.dk

HyperX Cloud 2’s design

Hyper Cloud 2 er et sæt on ear høretelefoner, som er skabt særligt til gamere, som typisk spiller i flere timer ad gangen, og som har brug for en meget detaljeret lyd.

Med sin vægt på blot 320 gram i alt er det så let, at det stadig er behageligt at have på selv efter, at du har spillet i mange timer.

Høretelefonerne er foret med memory foam, hvilket gør, at de sidder helt tæt til omkring ørerne, da materialet tilpasser sig den enkeltes ansigtsform. Også panderemmen er foret med memory foam, så den ikke risikerer at gnave eller genere med tiden. Ørepuderne er udskiftelige, hvilket forlænger headsettets levetid. Det andet sæt puder er lavet af stof, hvilket kan være en glimrende afveksling i forhold til de oprindelige, som er lavet af kunstlæder. De kan godt give dig varme ører efter lang tids spil, da det ikke er åndbart.

Der er forbindelse til computeren eller konsollen via et kabel, og der kan tilsluttes en mikrofon. Dertil bruges directional 53 mm drivere.

Headsettet fås i en helt sort udgave og i en sort med røde detaljer på.

Hvordan er HyperX Cloud 2’s lydmæssige egenskaber?

Det handler selvfølgelig primært om lyd, når du skal vurdere et headset. For det ene, så har HyperX Cloud 2 en støjreducerende funktion, hvilket er væsentligt, når du skal kommunikere internt. 

Kingston har udviklet den bedst mulige lyd for gamere. Med headsettet her medfølger 7.1 surroundsound. Det giver en helt sublim og unik lyd, hvor alle detaljer høres meget tydeligt. Lyden har en nominal impedans på hele 60 Ohm, så det bliver ikke meget bedre. 

Alle lyde udefra lukkes ude, og HyperX Cloud 2’s mikrofon har et maksimalt lydtryk på 105 dB, og hovedtelefonernes følsomhed er på 98 dB. Frekvensresponset er på 50 Hz – 18 kHz.

De fakta ser således ud i punktform:

 • Støjreducerende funktion
 • 7.1 surroundsound
 • Nominal impedans: 60 Ohm
 • Alle udefrakommende lyde lukkes ude
 • Maksimalt lydtryk på mikrofonen: 105 dB
 • Hovedtelefonernes følsomhed: 98 dB
 • Frekvensrespons: 50 Hz – 18 kHz

Der er med andre ord tale om et headset med et usædvanligt højt niveau, hvad lydkvalitet angår.

Et paradoksalt problem i forhold til lyden kan dog være, at visse spil ikke kan følge med den lydteknologi, der er i HyperX Clouds 2. På den måde kan man sige, at dette headset er forud for sin tid – i hvert fald i forhold til nogle spil.

Hvilke maskiner kan HyperX Clouds 2 bruges til?

Headsettet kan tilsluttes flere forskellige maskiner. Den er for eksempel kompatibel med følgende:

 • PC
 • Mac
 • Smartphone
 • Ps4

Det tilsluttes via et 3,5 mm jack-stik eller et USB-stik. Det vil sige, at du sagtens kan bruge de samme høretelefoner, hvis du har flere maskiner, du spiller på. Det gør det meget fleksibelt.

Du kan bruge dit headset derhjemme, når du er ude at game sammen med andre og når du spiller på din telefon, mens du er på farten. Det gengiver lyden perfekt, om det så er i forbindelse med et spil, eller du lytter til musik.

Det er meget praktisk, at du kun behøver at bruge et headset til alle dine forskellige devices.

Hvordan er HyperX Cloud 2 blevet anmeldt?

Der er generelt mange roser til høretelefonerne. Brugerne er, som nævnt, begejstrede og trofaste, og også et væld af eksperter og anmeldere rundt omkring bifalder rosen.

Her får du en række eksempler på anmeldelser og tests, som headsettet har deltaget i. Der er bred enighed hele vejen rundt om, at der er tale om et ganske særligt kvalitetsprodukt til en ganske fornuftig pris.

Gamereactor, som er Europas største spilmagasin, fremhæver blandt andet headsettets høje kvalitet kontra dets lave pris. Der er også roser for dets store komfort. Det er både lækkert og let at have dem på pga. memory foamet. Du kan sagtens have det på i mange timer, uden at det generer.

Også lyden fremhæves naturligvis. Den egner sig særligt godt til for eksempel CS:GO spillet. En enkelt lille torn er det, at jack-stikket ikke kan tages ud. Det kan forkorte dets levetid lidt.

Tom’s Guide, som er en amerikansk anmelderside, giver HyperX Cloud 2 hele 7 ud af 10 stjerner. Testpanelet fremhæver blandt andet headsettets komfort og design. Særligt designet hører til blandt de fedeste, du kan købe – og så til den pris.

De kan også godt lide, at du kan justere på headsettet, og at det er lavet af memory foam, så det kommer til at sidde fuldstændig perfekt på den enkelte. 

De fremhæver også den detalje, at mikrofonen kan tages ud. Det er meget praktisk, når du ikke skal bruge den, for så sidder den ikke i vejen.

I forhold til lyden er de på Tom’s Guide overordnet yderst imponerede. Der er dog enkelte udfordringer for eksempel i forhold til manglende dele af baslyden.

 

IGN, som er en britisk tech-platform, har også en stor buket roser at give til HyperX Cloud 2. Igen roses lyden for at være imponerende detaljeret, hvilket er særligt positivt, når du gamer. De fremhæver for eksempel også, at headsettet kan bruges både til PC og iPhone, og du dermed både kan spille og høre musik med det.

IGN vurderer det også meget positivt, at mikrofonen er aftagelig, og at den har en støj- og ekkoreducerende funktion. Det betyder rigtig meget for en gamer.

De konkluderer, at HyperX Cloud 2 er et af de bedste headset, der fås til en fornuftig pris.

PC Gamer udnævner simpelthen HyperX Cloud 2 til deres favorit-gamerheadset. Igen er det først og fremmest lyden, der bliver fremhævet som værende i særklasse. De ærgrer sig dog ligeledes over, at baslyden er lidt mindre markant, end den kunne være.

Lyden egner sig dog både til spil og til musik, fordi den er så detaljeret. Du får meget for pengene, når du køber disse høretelefoner.

TV2 Norge har bedt et testpanel af gamere om at teste og vurdere 4 forskellige headsets. Her iblandt Hyper Cloud 2, som får en meget positiv kritik med på vejen. Det skiller sig positivt ud, fordi lyden er så sublim, og fordi det er så behageligt at have på i længere tid. Desuden har det en god evne til at lukke andre lyde ude.

Alt i alt lever headsettet op til alle de krav, du kan stille til et par gode høretelefoner.

HyperX Cloud 2 blev kåret som det bedste headset af dette testpanel, som var sat sammen af super brugere, og som foregik over flere dage. De har altså haft god tid til at vurdere kvaliteten på lidt længere sigt.

Konklusion på diverse tests af Kingstons HyperX Cloud 2

Som en fælles konklusion på de tests, som er nævnt her, er der nogle ting, der går igen. Flere af anmeldelserne fremhæver følgende:

 • En helt sublim og detaljeret lyd
 • Et superlækkert design
 • Et let og komfortablet headset
 • En aftagelig mikrofon
 • Value for money

Det er jo nogle meget flotte ord at få med på vejen for headsettet fra Kingston. Enkelte anmeldere konstaterer dog en lidt svag baslyd, som de godt kunne tænke sig, var mere bred og markant, men alt i alt må dette headset siges at få masser af ros af kendere hele vejen rundt. Både eksperter og brugere er meget begejstrede.

Et ret fantastisk headset til en yderst fornuftig pris, som både kan bruges af den almindelige gamer og af de professionelle, som træner intensivt og spiller turneringer. Det er, hvad du får med et Kingstons HyperX Cloud 2 headset.

Læs også Kingston HyperX Cloud 2 Test – Se eksperternes vurderinger udgivet af forbrugsguiden.dk.

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme