Test af de 11 bedste Induktionskogeplader

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 13.04.2021

Introduktionskogeplader er den løsning, som repræsenterer den ypperste teknologi indenfor kogeteknikker, og derfor er kogepladerne også populære som aldrig før – dette med god grund. De varmer mere effektivt og er ligeledes mere energieffektive end andre almindelige kogeplader.

Induktionskogeplade
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt.

Der findes rigtig mange forskellige induktionskogeplader på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste induktionskogeplader, der er på markedet anno 2021, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Induktionskogeplade

forbruger-test.dk

4.7 23

AEG IKB64301FB induktionskogeplade – stilrent design og miljøvenlig

AEG IKB64301FB

Testresultater

 • AEG IKB64301FB blev kåret som bedst i test i Forbrugerrådet TÆNKs test af kogeplader i maj 2020. 

Gode ting ved AEG IKB64301FB

 • Bedst i test hos TÆNK
 • Fire kogefelter 
 • PowerBoost-funktion 
 • Stop&Go-funktion 

Om AEG induktionskogeplade

Denne induktionskogeplade fra AEG har en smuk facetramme, der gør den stilren at se på, og som passer perfekt ind i et hvert moderne køkken.

Kogepladen har fire kogefelter i forskellig størrelse, så du altid kan vælge netop det kogefelt, der passer til dine gryder og pander. 

Som en suveræn fordel er denne induktionskogeplade designet med OptiHeat Control, som giver dig mulighed for at udnytte restvarme – det er både smart for dig og miljøet.  

Tre andre lækre funktioner er den smarte PowerBost-funktion (hurtig opkogning eller sautering), Stop&Go indstilling (sæt tilberedningen på pause) og DirekTouch (vælg varmetrin med ét tryk), som alle gør det nemt og intuitivt at lave skøn mad. Alt i alt en skøn kogeplade med mange moderne funktioner.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Electrolux HOI630MF induktionskogeplade – innovativt design med Hob2Hood

Electrolux HOI630MF induktionskogeplade

Testresultater

Electrolux HOI630MF induktionskogeplade blev kåret som bedst i test i Forbrugerrådet TÆNKs test af kogeplader i maj 2020.

Gode ting ved Electrolux HOI630MF

 • Bedst i test hos TÆNK
 • Fire induktionsfelter 
 • PowerBoost-funktion 
 • Pause- og timer-funktion 

Om Electrolux HOI630MF induktionskogeplade 

Svenske Electrolux har i mange årtier været kendt som en af de mest banebrydende producenter af hårde hvidevare. Med HOI630MF induktionskogeplade har de skabt en uovertruffen arbejdsstation, som hurtigt bliver centrum for alle dine fremtidige kulinariske udfoldelser. 

Du har nem adgang til de fire induktionszoner via intuitiv touch-funktion. Nyd blandt andet den smarte pause-funktion og indstil en timer, så du er sikker på, at kartofler eller pasta aldrig koger for længe. 

Som en usandsynlig praktisk funktion, er HOI630MF designet med Hob2Hood, som automatisk og trådløst forbinder kogesektionen med emhætten. På den måde matcher emhættens sugestyrke altid efter effekten på induktionsfelterne. HOI630MF er et fremragende valg til dig, som vil give dig selv mulighed for at fokusere på netop madlavningen, når du er i køkkenet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Witt WIF 90-5

Witt WIF 90-5Denne model er en stor induktionsplade, der er god til køkkener, hvor der ønskes mere plads til gryder eller pander. Denne er et godt valg, hvis man gerne vil have luksus uden, at det bliver for dyrt. Den roses for at være både effektiv samt brugervenlig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Witt WIF 90-5

Gode ting ved Witt WIF 90-5

 • Ekstra stor induktionsplade med 5 kogezoner
 • Mange smarte funktioner
 • Digitalt betjeningspanel
 • 9 varmetrin

Om Witt WIF 90-5

Betjeningen på kogepladen er digital og lyser op i en rød farve. Af smarte funktioner kan der nævnes en boosterfunktion, pausefunktion, hold-varm-funktion samt en timerfunktion. Boosterfunktionen er god når man foreksempel skal have vand til at koge hurtigt.

Kogepladen har facetslebne kanter og måler 88 centimeter i bredden og 52 centimeter i dybden. Den har 5 kogezoner, hvoraf den ene kan justeres til brug af store pander og gryder.

Electrolux HOB750MF

 

Kogepladen fra Electrolux er produceret i et stilrent og enkelt design. Den er lavet med 4 kogeplader, og kan derfor passe til de fleste køkkener. Den er blandt andet forsynet med en PowerBoost-funktion, der giver øjeblikkelig varme, og den er ydermere nem at anvende.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved Electrolux HOB750MF

 • Stilrent og enkelt design
 • 4 kogeplader
 • Mange ekstra funktioner

Om Electrolux HOB750MF

Denne induktionskogeplade har 4 varmezoner, samt en powerboost-funktion.Som en ekstra funktion har denne model en Hob2Hood funktion, hvor man kan styre emhætten fra kogesektionen.

Den har mange funktioner, der kan gøre madlavningen nemmere – herunder også automatisk gryderegistrering. Ydermere har denne model en Bridge-funktion, hvormed man kan kombinere to separate kogezoner samt en pausefunktion og en timer funktion.

Det er altså en kogeplade der tilbyder mange ekstra egenskaber.

AEG HK604200IB

aeg, induktion

I testen har denne model scoret højt og med specifikationer, pris og resultater fra testen, så ved man at det er en induktionskogeplade, der giver god værdi for pengene. Den har 4 kogezoner og indebærer flere smarte funktioner.

Gode ting ved AEG HK604200IB

 • 4 kogezoner
 • Mange smarte funktioner
 • Nem at rengøre

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om AEG HK604200IB

Den har en Booster-funktion, hvormed man kan få kogende vand på blot halvandet minut, og derudover har den også stabile simre-temperaturer. Selve betjeningen af induktionspladen foregår ved integrerede touch-knapper.

Ydermere har modellen en Stop+Go-funktion, der kan bruges som en pause-funktion ved afbrydelser i madlavningen, så maden holdes varm uden den brænder på.

Derudover er der en sikkerhedsfunktion herunder børnesikring. Sidst men ikke mindst har denne model også automatisk gryderegistrering og en restvarmeindikator.

Rengøringen af kogepladen er nem, da det kun er kogegrejet som opvarmes, og glaspladen er derfor hurtig hel kold og klar til rengøring. Spilder man undervejs, kan det tørres af med det samme og brænder derfor ikke fast.

Madrester samt fedt vil ikke sætte sig på induktionskogepladen grundet dens overflade.

Induktionspladen måler 59 centimeter i bredden.

Bosch Series 6 induktionskogeplade PIE611FC5Z – Perfekte bøffer hver gang

Bosch Series 6 induktionskogeplade PIE611FC5Z

Testresultater

Bosch PIE611FC5Z induktionskogeplade blev testet grundigt i Råd og Rön’s test af induktionskogeplader, som blev foretaget i august 2020. 

Gode ting ved Electrolux HOI630MF

 • Rammeløst design 
 • Timer-funktion
 • QuickStart-funktion
 • ReStart-funktion 
 • PerfectFry-funktion 

Om Bosch PIE611FC5Z induktionskogeplade 

Her er der tale om en induktionskogeplade, som modsat de to ovenstående er udført i et rammeløst og spændende design. Som med de andre to modeller, er der også fire induktionsfelter, og disse har alle mulighed for smart PowerBoost-funktion, så du hurtigt kan få stegt eller kogt dine retter. 

QuickStart-funktionen detekterer selv, når du sætter en pande eller gryde på kogefeltet, hvilket får dig nemt i gang. Anvend desuden ReStart-funktionen for en nem tilbagevenden til den sidste indstilling på kogefeltet. 

Som en ekstra skøn funktion, har Bosch PIE611FC5Z den smarte PerfectFry-funktion, som lader dig styre og regulere temperaturen ned til mindste detalje, hvilket gør det nemt at stege de perfekte bøffer hver gang. Det er især med denne funktion, at PIE611FC5Z kogepladen adskiller sig fra de andre modeller på markedet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk

Whirlpool ACM 802/NE

whirlpool, induktion

Denne kogeplade har fire kogezoner, der nemt betjenes med touch-knapper, som reagerer selv ved let berøring. Der er individuelle timere på alle zoner, som kan indstilles i op til 99 minutter og dermed give kontrol over madlavningen.

Gode ting ved Whirlpool ACM 802/NE

 • Indbygget timer-funktion
 • Børnesikring
 • Booster-funktion på én af fire kogezoner
 • 4 kogezoner

 

Video Anmeldelse af Whirlpool ACM 802/NE

Om Whirlpool ACM 802/NE

Den ene kogezone har en booster-funktion, som automatisk går til niveau 9 efter 5 minutter. Niveau 9 er det højeste af de 9 varmetrin, som pladen har. Derudover har den også en restvarmeindikator.

Samtidig har pladen børnesikring, der blokerer for betjening af kogesektionen samt en automatisk-funktion, der kan holde gryden svagt i kog. Denne funktion aktiveres ved at trykke på den relevante zoneknap efter, at gryden er bragt i kog, hvorefter man trykker på automatisk-knappen.

Kogezonen kan derudover kun tænde, hvis gryden er placeret rigtigt, hvis den er dårligt placeret eller ikke har den rette størrelse, vil kogepladen vis et symbol med ”gryde ikke til stede”. Det er derfor vigtigt at finde driftspositionen.

Ydermere er det altid vigtigt, at man ved induktionskogeplader bruger gryder, der er egnet til netop induktion.

Gorenje IS756ST

gorenje, induktion

Denne model har modtaget gode anmeldelser og giver god værdi for pengene. Den modtager ros for at være både elegant og strømlinet i designet og er lavet i et glas-look i sort stål, som kan passe ind i mange køkkener.

Gorenje IS756ST – Køb her

Gode ting ved Gorenje IS756ST

 • PowerBoost-funktion
 • Touch-betjening
 • Bred model
 • Stor sikkerhed

Om Gorenje IS756ST

Kogepladen har fire kogezoner, der kan laves til to store, hvis behovet er for store madlavningsområder.

Derudover har den gode funktioner, der gør madlavningen nemmere. Eksempelvis kan den smarte PowerBoost-funktion nævnes, som nedsætter ventetiden, når man eksempelvis koger vand. Derudover er sikkerheden i stor fokus i form af en børnelås og en restvarmeindikator.

Kogepladen betjenes af et touch-system, hvorfor den intet synligt betjeningspanel har. Dette gør pladen nemmere at gøre ren og bidrager ligeledes til et elegant udseende.

Modellen måler 75 x 51 cm, mens alle kogerzoner er 20 x 20 cm. Dette er større end normale mål, hvormed kogepladen både vil fylde mere, men også give mere plads at lave mad på.

Eico EIFW 70

Eico EIFW 70Denne kogeplade har et stilrent design og modtager gode anmeldelser samt rosende ord fra forbrugerne. Den har 4 kogezoner i samme størrelse, der kan opvarmes i 9 trin. Derudover har den en smart hold-varm funktion, der sikrer en temperatur på mellem 42-70 grader.

Eico EIFW 70 – Køb her

Gode ting ved Eico EIFW 70

 • 4 kogezoner
 • Mange smarte funktioner
 • Bred model på 70 cm

Om Eico EIFW 70

Alt i alt en rigtig flot og god kogeplade. Med dens facetslebet kant i front er den derudover også nem at gøre ren. Af andre funktioner kan dens smarte boost-funktion samt stop-and-go funktion nævnes, og ydermere har den både gryderegistrering samt størrelsestilpasning.

Kogepladen er 70 cm bred, hvormed man får lidt ekstra bredde og mere plads til gryder.

Smeg SI5643D

smeg, induktion

Denne model er ligeledes et produkt, der giver god værdi for pengene. Den har fire varmezoner med gryderegistrering, hvor opvarmningen bliver tilpasset gryden eller pandens størrelse.

Gode ting ved Smeg SI5643D

 • Almindeligt mål på 60 cm
 • Mange smarte funktioner
 • 9 varmetrin

 

Om Smeg SI5643D

3 af zonerne i denne induktionskogeplade har en booster-funktion, således at vand hurtigt kan bringes i kog. Ydermere har zonerne i alt 9 varmetrin og samtidig en restvarmeindikator, som indikerer, hvis pladen er varm efter brug.

Af andre funktioner kan der nævnes børnesikring, timer og derudover slukker zonen automatisk når gryden fjernes fra kogezonen.

Den er designet i sort glas med afrundede hjørner og er lavet i almindeligt mål med en bredde på 60 centimeter.

Siemens EX611BEB1E

siemens, induktion

Denne kogeplade er i en almindelig størrelse, der har 4 kogeplader. Den er ydermere rigtig populær blandt brugerne. Det er en kogeplade, som indebærer op til flere praktiske funktioner – heriblandt en fleksibel kogezone og en PowerBoost-funktion.

Video Anmeldelse af Siemens EX611BEB1E

Gode ting ved Siemens EX611BEB1E

 • 4 kogefelter
 • Flere smarte funktioner
 • Nem at rengøre

Om Siemens EX611BEB1E

Hvis man ofte har gryder og pander i forskellige størrelser, kan man med funktionen FlexInduktion sørge for, at man selv kan indstille kogefunktionen efter gryden eller pandens størrelse.

Den har udover de klassiske kogezoner også en aflang kogezone, der kan laves til én stor kogezone, her kan gryder og pander placeres, som man vil.

Derudover har denne model også en PowerBoost-funktion, der øger effekten med 50 %. En anden fordel er, at pladen er nem at gøre ren, da den ikke har nogen ramme og dermed ingen kanter, hvor skidt kan gemme sig under.

Den er nem at betjene med dens digitaldisplay og touchcontrol. Den har både timer og timer med stopfunktion.

Induktionskogepladen er 59,2 cm bred og ydermere 51 cm i højden.

Outlet section for .dk

Hvad er en induktionskogeplade?

På overfladen ligner induktionskogeplade til forveksling en glaskeramisk kogeplade. De er dog meget forskellige, når man kommer under overfladen. Induktionskogepladen fungerer således, at den har en såkaldt elektrisk spole gemt under kogefeltet, som bidrager til at danne et elektromagnetisk felt.

Det betyder, at kogepladen, når den tændes vil overføre varme fra det elektromagnetiske felt til gryder eller pander af jernholdigt materiale.

Dette gør også, at det kun er bestemte gryder og pander, der kan bruges, men dette emne kommer i det følgende afsnit.

Magnetfeltet har i sig selv ingen effekt, og dette er også grunden til, at kogepladen automatisk vil slukke, når ikke der står en gryde eller pande på den. Derfor er det hellere ikke selve induktionspladen, som bliver varm, men derimod selve gryden eller panden.

Hvis selve induktionspladen godt kan virke varmen, skyldes det den restvarme, som gryden eller panden afgiver, når den står på kogepladen.

Ved keramiske kogeplader er det derimod det varmelegeme, som sidder under selve glasoverfladen, som sørger for at overføre varme til den valgte kogezone, hvorefter den opvarmes. Altså er det her selve kogepladen, der bliver varm, og dermed fungerer den som gammeldags massekogeplader.

Induktionskogeplader er altså både mere sikre og langt mere effektive end de keramiske kogeplader eksempelvis.

Det kan godt kræve lidt tilvænning at skifte til en induktionskogeplade, men når først man har vænnet sig til det, kan man gøre brug af denne type kogeplades mange fordele, som andre konventionelle kogeplader altså ikke har.

En fordel er, at induktionskogepladen bliver meget hurtigere varm i forhold til mange andre kogeplader. Det betyder, at gryderne vil komme hurtigere i kog, og maden dermed kan blive hurtigere tilberedt.

Langt de fleste producenter af induktionskogeplader reklamerer eksempelvis med, at kogepladen kan bringe en gryde med vand i kog på halvandet minut.

Samtidig er sikkerheden også langt højere. Det er dem da pladen slet ikke kan tændes, hvis ikke gryden står på et kogefelt.

Ønsker du at vide endnu mere, kan du med fordel læse det svenske Råd & Röns artikel om selv samme emne.

Valg af gryder, når du har en induktionskogeplade

Der er en ting, som man bør forholde sig til og have in mente, hvis man vælger at investere i en induktionskogeplade. Induktion kræver nemlig en helt bestemt type gryder, og man derfor ikke bare kan bruge sine gamle gryder.

Investerer man i en induktionskogeplade, kan det også kræve en investering i nye gryder. Har man gryder og pander i eksempelvis kobber eller aluminium, vil disse ikke fungere til induktion.

Det kræver, at gryderne er magnetiske, og derfor kan man også teste sine gryder ved hjælp af en magnet, sidder magneten fast på gryden, kan den bruges til induktion og omvendt, sidder den ikke fast, kan den ikke bruges.

Man kan gå ud fra et udgangspunkt i, at gryder som er lavet i jern, nogle typer rustfrit stål samt emaljeret jern med en kerne af jern i bunden, kan bruges på induktionskogeplader.

Hvis ikke gryderne eller panderne egner sig til induktion, kan man helt simpelt slet ikke lave mad med dem. Dette skyldes, at kogepladen først vil tænde, når det rette madlavningsgrej står på kogezonen.

I en artikel fra Idenyt.dk kan du læse meget mere om emnet og læse mere om, hvordan du finder de rette gryder til induktionskogepladen. Det er en glimrende artikel, der lige netop omhandler kogegrej til induktion.

Går du op i madlavning, så vil du formentlig også finde vores andre test-guides relevante. Du kan finde test-guides af Actifryers, Vakuumpakkere og ismaskiner her.

Guide: Sådan finder du den bedste kogeplade til dit behov

Når man står og skal vælge en kogeplade, så handler det om mere end blot at bestemme, hvorvidt det skal være gas eller el. Der findes nemlig hele fire forskellige kogeplader på markedet, som man kan vælge i mellem.

Nedenfor kommer et kort overblik over de typer af kogeplader, som man kan vælge at få til sit køkken.

Gennemgangen af de forskellige typer kogeplader efterfølges af en række gode råd, til hvordan man kan sikre sig at vælge den bedste tilpasset sit behov.

En keramisk kogeplade

En keramisk kogeplade er udstyret med en mængde kogefelter, som ligger under en glasplade, der er hærdet. Dette får den betydning, at man får mulighed for bedre at udnytte varmen.

Ydermere er den keramiske kogeplade nem at bruge og varmer op på ingen tid. Det bør dog nævnes, at selve varmefordeling i bunden af panderne ikke er lige så gode som ved eksempelvis et gaskomfur.

Den glatte glasoverflade på den keramiske kogeplade gør dog, at den er nem og dermed hurtig at vedligeholde samt rengøre efter brug.

En induktionskogeplade

På induktionspladen skabes der som tidligere nævnt et magnetfelt mellem gryden eller panden og selve induktionselementet i kogepladen. Af denne grund er det også blot gryden eller panden, som bliver opvarmet, og det er altså ikke hele kogefeltet, som bliver varmt.

En induktionsplade er hurtigere end andre kogeplader og er derudover også billigere i drift. Dette skyldes, at når det kun er gryden eller panden, der varmes op, så bruger man også blot den mængde energi, som man har behov for.

Da induktionskogepladen kun opvarmer gryden eller panden, vil den dermed også være mere effektiv.

Man bør dog være opmærksom på, om ens gryder kan fungere på en induktionskogeplade. Da man ellers bliver nød til at købe nyt. Ydermere vil induktionsplader ofte også være en del dyrere end, hvad andre muligheder for kogeplader er.

En massekogeplade

Måske man ikke kender den på navnet, men massekogepladen er nok den type kogeplade, der er den mest traditionelle og ligeledes almindelige form for kogeplade på markedet, som det ser ud nu.

Om ikke andet er det en kogeplade, som langt de fleste har prøvet at tilberede mad på før.

Den er ligeledes en af de billigere typer på markedet. Dog har den også et noget højere energiforbrug, end hvis man sammenligner med eksempelvis en induktionskogeplade.

Da de er dyre i forbrug, er de ikke længere så populære, som de har været. Det er dog stadig et rigtig fint valg, hvis man har brug for en billig løsning, eventuelt som en ekstra kogeplade til at have et andet sted i huset eller i sommerhuset, hvor den ikke bruges hver dag.

En gaskogeplade

Med gaskogepladen får man varme med det samme, og den er ligeledes nem at justere og styre. Gaskogepladen er kendt for at være fod til at distribuere varmen på hele bunden af enten panden eller gryden.

Gaskomfuret ser man ligeledes ofte i de professionelle køkkener, og de er særlig populære ved professionelle kokke, hvorfor man med god grund kan vælge en gaskogeplade.

Gå ikke glip af vores artikel om gaskomfurer, hvor vi har gennemgået de 10 bedste gaskomfurer på markedet lige nu.

Dog er induktionskogepladen også blevet ret populær og ses oftere og oftere ved de professionelle kokke.

Det, der gør gaskogepladen populær, er, at man har mulighed for at skifte mellem temperaturer meget hurtigt og dermed lyn hurtigt få varmen justeret både op og ned.

En ulempe ved en gaskogeplade er, at den dog også kan være lidt svær at installere. Derudover kan man godt opleve lidt besvær i forbindelse med rengøring efter brug.

Gode råd i forbindelse med køb af ny kogeplade

Som en hjælp til at vælge den rette kogeplade, vil det følgende være en guide fyldt med nogle gode råd.

Herudover er der nogle punkter som man bør være opmærksomme på i forhold til funktioner og faktorer. Først og fremmest skal man beslutte sig for hvilken type kogeplade, som man ønsker at have i sit køkken, hvormed de første fravalg tages, da mange mulige valg så kan sorteres fra.

Dette er et godt sted at starte, da man dermed kan afgrænse sin søgning i forbindelse med at kigge på mulighederne på markedet.

Det kan gøre det mere overskueligt i processen med at finde den helt rette kogeplade til sit køkken. Følger man nedenstående gode råd, kan det hurtigt blive nemmere at tage det rette valg.

Find en kogeplade i den rette størrelse

Man kan få kogeplader i alverdens størrelser og forskellige former. Man kan få en kogeplade i den klassiske kvadratiske form, som kan betragtes som den mest almindelige, men der findes også andre størrelser og former.

Der kan både være mindre kogeplader, større kogeplader og plader i andre og måske nærmere rektangulære former.

Det er derfor en god ide at forholde sig til hvilken størrelse og form den kogeplade, som passer til netop dit køkken, skal have. Dette kan hjælpe i processen med at finde den helt rigtige kogeplade.

Måske er det slet ikke muligt at vælge en af de enten større eller mindre løsninger, og man derfor blot bør kigge efter en i den helt almindelige størrelse. Måske har man behov for at få en kogeplade, der er større eller noget helt tredje.

Beslutter man sig først og fremmest for størrelsen, kan man hurtigere komme frem til at vælge flere kogeplader til og fra for derefter at tage en beslutning om, hvilken kogeplade man skal have.

Den omtalte almindelige størrelse er 60 centimeter, men man bør være opmærksom på, at flere kogeplader i dag laves med en bredde på mellem 70 og 90 centimeter.

Forhold dig til selve betjeningen af kogepladen

En ting man ligeledes bør forholde sig til i forbindelse med valget af kogeplade, er den måde som kogepladen betjenes. Er det simpelt nok? Eller vil man gerne have nogle mere avancerede muligheder?

Derudover bør man være opmærksom på, hvordan betjeningspanelet er placeret på kogepladen i forhold til der, hvor man står og laver mad. Det skal gerne være den løsning, der giver bedst mening for dig, og som er mest behagelig, hvorfor det altid anbefales at tjekke betjeningen efter.

Forskellige muligheder for funktioner

Man bør derudover også forholde sig til hvilke funktioner, som man ønsker, at kogepladen skal have. Afhængigt af hvilken type kogeplade, som man gerne vil have, kan man få forskellige muligheder for funktioner.

Nogle kogeplader fås med alt fra en timer-funktion og en restvarme-funktion, hvor andre har funktioner som en automatisk gryderegistrering eller en booster-funktion. Ofte hænger det dog også sammen, at jo flere funktioner, der er ved kogepladen, jo dyrere vil den typisk også være.

Det kan derfor være klogt at forholde sig til, hvilke funktioner man har behov for, og hvilke man godt kan undvære eller slet ikke får brug for.

Hvilket budget har du til kogepladen?

Sidst men ikke mindst, er det også vigtigt at forholde sig til prisen. Det kan være en god idé at forholde sig til sit budget inden man begynder at lede efter en kogeplade, da dette kan hjælpe til fra start, at få nogle muligheder sorteret fra. Når først budgettet er bestemt, bør man også overholde det.

For at finde den rette kogeplade, kan det være en god ide at foretage en smule research. Da der findes så mange modeller og forskellige typer på markedet, kan det også være svært at finde den rette.

Det kan derfor gavne at sætte sig godt ind i emnet, da det så bliver nemmere at finde modellen, der passer til dit behov. Det kan af denne grund være klogt at tage et hurtigt kig på markedet, inden man tager stilling til overstående punkter.

Se også artiklerne: Test af de 5 bedste Termokrus

Denne side er anmeldt af: Caroline H. Steffensen Rating 10/10

 

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Læs omkring rengøring af kogeplader
Politiken – Artikel
Læs om hvilken kogeplade der er mest økonomisk
Politiken – Artikel