Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste induktionsplade - Guide til de 3 bedste induktionskogeplader

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Bedste induktionsplade - Guide til de 3 bedste induktionskogeplader

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Der findes rigtig mange forskellige induktionskogeplader på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste induktionskogeplader, der er på markedet anno 2022, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Vores favorit induktionskogeplader

Bedste brugervenlige kogeplade

Ztove Induktionskogeplade

Gå til bedste pris Læs mere
Siemens EX875LVC1E
Lager

Siemens EX875LVC1E

Gå til bedste pris
6.939 Kr. hos ComputerSalg A/S
Læs mere
Lager
Witt WIF 90-5
Lager

Witt WIF 90-5

Gå til bedste pris
12.999 Kr. hos El-Salg Aalborg
Læs mere
Lager

Gode råd i forbindelse med køb af ny kogeplade

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedste brugervenlige kogeplade test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Ztove Induktionskogeplade - innovativ kogeplade med temperaturstyring

Har du prøvet, at pastaen koger over, eller at havregrøden brænder fast i bunden, fordi du var uopmærksom? Med Ztove får du helt styr på temperaturen, idet den nye teknologi forhindrer, at maden koger over eller brænder på. Du styrer nemlig selv temperaturen, så du f.eks. kan sætte gryden til 60 °C, så hollandaisen aldrig skiller. Du sparer ifølge producenten derudover ca. 38% strøm sammenlignet med andre kogeplader, hvilket gør det til en god langsigtet investering

Ztove Induktionskogeplade
Bedste brugervenlige kogeplade

Dagens bedste priser og tilbud på Ztove Induktionskogeplade:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Innovativ temperaturstyring med 1 ºC præcisio
 • Hurtig opvarmning og nem at rengøre
 • Spar op til 38% af dit strømforbrug

Anmeldelse: Produktanalyse af Ztove Induktionskogeplade

SPECIFIKATIONER

 • Brand: Ztove
 • Størrelser: 590 x 520 x 4 mm
 • Antal kogezoner: 4

Få en Ztove pande og gryde med ved køb af en kogeplade
Ztove har designet 6 gryder og pander, som hver har en temperaturmåler i midten af bunden. Måleren snakker sammen med Ztove kogepladen, og giver præcist den mængde varme, som skal til for at opnå eller holde temperaturen på panden eller gryden inden for ± 1 ºC

For eksempel, når du hælder noget koldt på panden, vil panden selv hæve temperaturen, og hvis panden står i længere tid, vil den holde temperaturen uden at blive for varm. På den måde er panden konstant f.eks. 170 °C , hvilket garanterer ensartede resultater – hver gang.
For at sikre, at temperaturen er 170 °C over hele bundfladen og ikke kun i midten, har gryderne og panderne desuden en unik 3-lagsbund af stål og aluminium. Det varmeledende lag er tre gange tykkere end normalt, og det betyder, at du får den samme stegeskorpe på al din mad.

Selvom du kun kan gøre brug af Ztoves præcise temperaturstyring med deres egne pander og gryder, kan du stadig sagtens bruge selve kogepladen med dine egne, normale induktionsgryder og pander.

Udforsk en ny verden af muligheder

Ztove erstatter en lang række af de apparater, der ellers fylder køkkenskabet. Den nye teknologi samler blandt andet en sous vide, chokoladesmelter, riskoger, æggekoger, friture-gryde og popcornmaskine. Alle funktioner får du nemlig i én og samme enhed, hvilket du kan udnytte direkte i din Ztove gryde, der medfølger ved køb af kogepladen.
Ztove har derudover skabt en app med kontrol, tips og opskrifter, hvor du bl.a. får en temperaturguide, der angiver de bedste temperaturer for almindelige ingredienser. Appen indeholder også programmer, der er designet til at lette hverdagen. En af brugerfavoritterne erstatter riskogeren – du skal blot tilføje ris, vand og salt i gryden, placere den på kogepladen og aktivere programmet. Appen registrerer automatisk, når temperaturen når 110 °C og alt vand er fordampet, og risene er klar. Derefter reduceres temperaturen automatisk til 65 °C for at holde risene varme indtil de skal serveres.
Du får altså perfekte ris med ét klik – og det er kun én ud af mange muligheder.

100 dages gratis returret

Du kan helt risikofrit prøve Ztoves kogeplade i 100 dage. Du får altså rig mulighed for at teste den innovative kogeplade i vante rammer med fuld mulighed for pengene retur og gratis afhentning, hvis du ikke er tilfreds.

Mere om Ztove Induktionskogeplade

SPECIFIKATIONER

 • Brand: Ztove
 • Størrelser: 590 x 520 x 4 mm
 • Antal kogezoner: 4

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler Ztove induktionskogepladen på baggrund af den innovative temperaturstyring, som gør madlavningen markant nemmere i hverdagen, og som garanterer ensartede resultater hver gang. Vi værdsætter også, at systemet kan erstatte adskillige køkkenredskaber i hjemmet og samle dem alle i et enkelt, sammenhængende system. Appen gør derudover madlavning til en leg, ligegyldig hvor meget erfaring du har i et køkken.

Prisen er dog i den høje ende, men til gengæld får du et innovativt, energieffektivt og komplet system, du kan bruge i mange år fremadrettet.

Alt i alt er det vores vurdering, at du med Ztoves kogeplade får et super smart system, der gør madlavning nem for enhver, hvorfor det for os at se er et godt brugervenligt valg.

Fordele og ulemper ved Ztove Induktionskogeplade

Fordele

 • Forhindrer din mad at koge over på grund af den nøjagtige temperaturstyring
 • Fungerer som en direkte erstatning til riskogere, sous vide og friturekogere
 • Fremtidssikret induktionskogeplade i forhold til både teknologi og holdbarhed
 • 5 års garanti og 100 dages prøveperiode

Ulemper

 • Lidt dyrere end mange andre induktionskogeplader

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Ztove Induktionskogeplade

Siemens EX875LVC1E - god madlavningsoplevelse og nem rengøring

 • Forbrugerne bakker de professionelle anmeldelser op. Samlet får induktionskogepladen 4,5 stjerner ud af 5, og en forbruger skriver: ”easy cleaning, easy to use, no problem”.

Induktionskogepladen Siemens EX875LVC1E giver mange muligheder med 3 almindelige kogezoner og en ekstra stor og fleksibel kogezone.

Dagens bedste priser og tilbud på Siemens EX875LVC1E:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Siemens EX875LVC1E

Siemens EX875LVC1E er en effektiv og alsidig induktionskogeplade, der giver mange muligheder i køkkenet. Den er nem at bruge i praksis og har et godt arrangement af kogeplader og en ekstra fleksibel kogezone. PowerMove Plus deler kogezonen op i 3 separate varmezoner, så du kan flytte med fryden eller panden efter behov for varme – perfekt til at røre en bearnaise eller lignende opgaver, der kræver stor kontrol af temperaturen undervejs.

Du skal være opmærksom på, at den fleksible induktionszone kræver bestemte potter og pander, men så får du også god kvalitet til pengene.

Fordele og ulemper ved Siemens EX875LVC1E

Fordele

 • Let at anvende
 • Praktisk arrangement af kogezoner
 • Nem at rengøre
 • God kvalitet til prisen

Ulemper

 • Lidt højt energiforbrug under stand-by
 • Kræver særlige pander til fleksible zoner

Witt WIF 90-5 - induktionsplade med 5 zoner

Denne model er en stor induktionsplade, der er god til køkkener, hvor der ønskes mere plads til gryder eller pander. Denne er et godt valg, hvis man gerne vil have luksus uden, at det bliver for dyrt. Den roses for at være både effektiv samt brugervenlig.

Dagens bedste priser og tilbud på Witt WIF 90-5:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Witt WIF 90-5

Betjeningen på kogepladen er digital og lyser op i en rød farve. Af smarte funktioner kan der nævnes en boosterfunktion, pausefunktion, hold-varm-funktion samt en timerfunktion. Boosterfunktionen er god når man foreksempel skal have vand til at koge hurtigt.

Kogepladen har facetslebne kanter og måler 88 centimeter i bredden og 52 centimeter i dybden. Den har 5 kogezoner, hvoraf den ene kan justeres til brug af store pander og gryder.

Fordele og ulemper ved Witt WIF 90-5

Fordele

 • Ekstra stor induktionsplade med 5 kogezoner
 • Mange smarte funktioner
 • Digitalt betjeningspanel
 • 9 varmetrin

Ulemper

 • Begrænset kogeplads til større gryder og pander.
 • Kan kræve ekstra bordplads til installation
 • Den digitale grænseflade kan være svær at navigere i for nogle brugere.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Witt WIF 90-5

Hvad skal du overveje, før du køber induktionskogeplader

Som en hjælp til at vælge den rette kogeplade, vil det følgende være en guide fyldt med nogle gode råd.

Herudover er der nogle punkter som man bør være opmærksomme på i forhold til funktioner og faktorer. Først og fremmest skal man beslutte sig for hvilken type kogeplade, som man ønsker at have i sit køkken, hvormed de første fravalg tages, da mange mulige valg så kan sorteres fra.

Dette er et godt sted at starte, da man dermed kan afgrænse sin søgning i forbindelse med at kigge på mulighederne på markedet.

Det kan gøre det mere overskueligt i processen med at finde den helt rette kogeplade til sit køkken. Følger man nedenstående gode råd, kan det hurtigt blive nemmere at tage det rette valg.

Find en kogeplade i den rette størrelse

Man kan få kogeplader i alverdens størrelser og forskellige former. Man kan få en kogeplade i den klassiske kvadratiske form, som kan betragtes som den mest almindelige, men der findes også andre størrelser og former.

Der kan både være mindre kogeplader, større kogeplader og plader i andre og måske nærmere rektangulære former.

Det er derfor en god ide at forholde sig til hvilken størrelse og form den kogeplade, som passer til netop dit køkken, skal have. Dette kan hjælpe i processen med at finde den helt rigtige kogeplade.

 

Måske er det slet ikke muligt at vælge en af de enten større eller mindre løsninger, og man derfor blot bør kigge efter en i den helt almindelige størrelse. Måske har man behov for at få en kogeplade, der er større eller noget helt tredje.

Beslutter man sig først og fremmest for størrelsen, kan man hurtigere komme frem til at vælge flere kogeplader til og fra for derefter at tage en beslutning om, hvilken kogeplade man skal have.

Den omtalte almindelige størrelse er 60 centimeter, men man bør være opmærksom på, at flere kogeplader i dag laves med en bredde på mellem 70 og 90 centimeter.

Forhold dig til selve betjeningen af kogepladen

En ting man ligeledes bør forholde sig til i forbindelse med valget af kogeplade, er den måde som kogepladen betjenes. Er det simpelt nok? Eller vil man gerne have nogle mere avancerede muligheder?

Derudover bør man være opmærksom på, hvordan betjeningspanelet er placeret på kogepladen i forhold til der, hvor man står og laver mad. Det skal gerne være den løsning, der giver bedst mening for dig, og som er mest behagelig, hvorfor det altid anbefales at tjekke betjeningen efter.

Forskellige muligheder for funktioner

Man bør derudover også forholde sig til hvilke funktioner, som man ønsker, at kogepladen skal have. Afhængigt af hvilken type kogeplade, som man gerne vil have, kan man få forskellige muligheder for funktioner.

Nogle kogeplader fås med alt fra en timer-funktion og en restvarme-funktion, hvor andre har funktioner som en automatisk gryderegistrering eller en booster-funktion. Ofte hænger det dog også sammen, at jo flere funktioner, der er ved kogepladen, jo dyrere vil den typisk også være.

Det kan derfor være klogt at forholde sig til, hvilke funktioner man har behov for, og hvilke man godt kan undvære eller slet ikke får brug for.

arrow-more

Hvad er en induktionskogeplade?

På overfladen ligner induktionskogeplade til forveksling en glaskeramisk kogeplade. De er dog meget forskellige, når man kommer under overfladen. Induktionskogepladen fungerer således, at den har en såkaldt elektrisk spole gemt under kogefeltet, som bidrager til at danne et elektromagnetisk felt.

Det betyder, at kogepladen, når den tændes vil overføre varme fra det elektromagnetiske felt til gryder eller pander af jernholdigt materiale.

Dette gør også, at det kun er bestemte gryder og pander, der kan bruges, men dette emne kommer i det følgende afsnit.

Magnetfeltet har i sig selv ingen effekt, og dette er også grunden til, at kogepladen automatisk vil slukke, når ikke der står en gryde eller pande på den. Derfor er det hellere ikke selve induktionspladen, som bliver varm, men derimod selve gryden eller panden.

Hvis selve induktionspladen godt kan virke varmen, skyldes det den restvarme, som gryden eller panden afgiver, når den står på kogepladen.

Ved keramiske kogeplader er det derimod det varmelegeme, som sidder under selve glasoverfladen, som sørger for at overføre varme til den valgte kogezone, hvorefter den opvarmes. Altså er det her selve kogepladen, der bliver varm, og dermed fungerer den som gammeldags massekogeplader.

Induktionskogeplader er altså både mere sikre og langt mere effektive end de keramiske kogeplader eksempelvis.

Det kan godt kræve lidt tilvænning at skifte til en induktionskogeplade, men når først man har vænnet sig til det, kan man gøre brug af denne type kogeplades mange fordele, som andre konventionelle kogeplader altså ikke har.

En fordel er, at induktionskogepladen bliver meget hurtigere varm i forhold til mange andre kogeplader. Det betyder, at gryderne vil komme hurtigere i kog, og maden dermed kan blive hurtigere tilberedt.

Langt de fleste producenter af induktionskogeplader reklamerer eksempelvis med, at kogepladen kan bringe en gryde med vand i kog på halvandet minut.

Samtidig er sikkerheden også langt højere. Det er dem da pladen slet ikke kan tændes, hvis ikke gryden står på et kogefelt.

Ønsker du at vide endnu mere, kan du med fordel læse det svenske Råd & Röns artikel om selv samme emne.

Valg af gryder, når du har en induktionskogeplade

Der er en ting, som man bør forholde sig til og have in mente, hvis man vælger at investere i en induktionskogeplade. Induktion kræver nemlig en helt bestemt type gryder, og man derfor ikke bare kan bruge sine gamle gryder.

Investerer man i en induktionskogeplade, kan det også kræve en investering i nye gryder. Har man gryder og pander i eksempelvis kobber eller aluminium, vil disse ikke fungere til induktion.

Det kræver, at gryderne er magnetiske, og derfor kan man også teste sine gryder ved hjælp af en magnet, sidder magneten fast på gryden, kan den bruges til induktion og omvendt, sidder den ikke fast, kan den ikke bruges.

Man kan gå ud fra et udgangspunkt i, at gryder som er lavet i jern, nogle typer rustfrit stål samt emaljeret jern med en kerne af jern i bunden, kan bruges på induktionskogeplader.

Hvis ikke gryderne eller panderne egner sig til induktion, kan man helt simpelt slet ikke lave mad med dem. Dette skyldes, at kogepladen først vil tænde, når det rette madlavningsgrej står på kogezonen.

I en artikel fra Idenyt.dk kan du læse meget mere om emnet og læse mere om, hvordan du finder de rette gryder til induktionskogepladen. Det er en glimrende artikel, der lige netop omhandler kogegrej til induktion.

Går du op i madlavning, så vil du formentlig også finde vores andre test-guides relevante. Du kan finde test-guides af Actifryers, Vakuumpakkere og ismaskiner her.

Guide: Sådan finder du den bedste kogeplade til dit behov

Når man står og skal vælge en kogeplade, så handler det om mere end blot at bestemme, hvorvidt det skal være gas eller el. Der findes nemlig hele fire forskellige kogeplader på markedet, som man kan vælge i mellem.

Nedenfor kommer et kort overblik over de typer af kogeplader, som man kan vælge at få til sit køkken.

Gennemgangen af de forskellige typer kogeplader efterfølges af en række gode råd, til hvordan man kan sikre sig at vælge den bedste tilpasset sit behov.

En keramisk kogeplade

En keramisk kogeplade er udstyret med en mængde kogefelter, som ligger under en glasplade, der er hærdet. Dette får den betydning, at man får mulighed for bedre at udnytte varmen.

Ydermere er den keramiske kogeplade nem at bruge og varmer op på ingen tid. Det bør dog nævnes, at selve varmefordeling i bunden af panderne ikke er lige så gode som ved eksempelvis et gaskomfur.

Den glatte glasoverflade på den keramiske kogeplade gør dog, at den er nem og dermed hurtig at vedligeholde samt rengøre efter brug.

En induktionskogeplade

På induktionspladen skabes der som tidligere nævnt et magnetfelt mellem gryden eller panden og selve induktionselementet i kogepladen. Af denne grund er det også blot gryden eller panden, som bliver opvarmet, og det er altså ikke hele kogefeltet, som bliver varmt.

En induktionsplade er hurtigere end andre kogeplader og er derudover også billigere i drift. Dette skyldes, at når det kun er gryden eller panden, der varmes op, så bruger man også blot den mængde energi, som man har behov for.

Da induktionskogepladen kun opvarmer gryden eller panden, vil den dermed også være mere effektiv.

Man bør dog være opmærksom på, om ens gryder kan fungere på en induktionskogeplade. Da man ellers bliver nød til at købe nyt. Ydermere vil induktionsplader ofte også være en del dyrere end, hvad andre muligheder for kogeplader er.

En massekogeplade

Måske man ikke kender den på navnet, men massekogepladen er nok den type kogeplade, der er den mest traditionelle og ligeledes almindelige form for kogeplade på markedet, som det ser ud nu.

Om ikke andet er det en kogeplade, som langt de fleste har prøvet at tilberede mad på før.

Den er ligeledes en af de billigere typer på markedet. Dog har den også et noget højere energiforbrug, end hvis man sammenligner med eksempelvis en induktionskogeplade.

Da de er dyre i forbrug, er de ikke længere så populære, som de har været. Det er dog stadig et rigtig fint valg, hvis man har brug for en billig løsning, eventuelt som en ekstra kogeplade til at have et andet sted i huset eller i sommerhuset, hvor den ikke bruges hver dag.

En gaskogeplade

Med gaskogepladen får man varme med det samme, og den er ligeledes nem at justere og styre. Gaskogepladen er kendt for at være fod til at distribuere varmen på hele bunden af enten panden eller gryden.

Gaskomfuret ser man ligeledes ofte i de professionelle køkkener, og de er særlig populære ved professionelle kokke, hvorfor man med god grund kan vælge en gaskogeplade.

Gå ikke glip af vores artikel om gaskomfurer, hvor vi har gennemgået de 10 bedste gaskomfurer på markedet lige nu.

Dog er induktionskogepladen også blevet ret populær og ses oftere og oftere ved de professionelle kokke.

Det, der gør gaskogepladen populær, er, at man har mulighed for at skifte mellem temperaturer meget hurtigt og dermed lyn hurtigt få varmen justeret både op og ned.

En ulempe ved en gaskogeplade er, at den dog også kan være lidt svær at installere. Derudover kan man godt opleve lidt besvær i forbindelse med rengøring efter brug.

Hvilket budget har du til kogepladen?

Sidst men ikke mindst, er det også vigtigt at forholde sig til prisen. Det kan være en god idé at forholde sig til sit budget inden man begynder at lede efter en kogeplade, da dette kan hjælpe til fra start, at få nogle muligheder sorteret fra. Når først budgettet er bestemt, bør man også overholde det.

For at finde den rette kogeplade, kan det være en god ide at foretage en smule research. Da der findes så mange modeller og forskellige typer på markedet, kan det også være svært at finde den rette.

Det kan derfor gavne at sætte sig godt ind i emnet, da det så bliver nemmere at finde modellen, der passer til dit behov. Det kan af denne grund være klogt at tage et hurtigt kig på markedet, inden man tager stilling til overstående punkter.

Se også artiklerne: Test af de 5 bedste Termokrus

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Trustedreviews

Trustedreviews er grundlagt i 2004, og siden da har de hjulpet forbrugere over hele verden med at tage gode valg. Deres redaktion bestående af eksperter laver uafhængige og objektive anmeldelser og tests. De er igennem mere end 1.000 produkter om året, der får en grundig anmeldelse på hjemmesiden.

Samsung NZ84J9770EK-EF er anmeldt af Trustedreviews, hvor den får en grundig gennemgang af både fordele og ulemper, generelt funktionerne og en samlet bedømmelse med et antal stjerner ud af 5. Modellen fra Samsung roses for de innovative “flammer”, der visuelt demonstrerer temperaturen og brugervenlig betjening. Den får samlet 4 ud af 5 mulige stjerner.

Anmeldelsen er udgivet den: 19. april 2017
Du kan se anmeldelsen her

Råd & Rön

Svenske Råd og Rön har testet i alt 88 forskellige induktionskogeplader på parametrene:

 • Madlavning
 • Brugervenlighed
 • Energiforbrug
 • Lydniveau
 • Sikkerhed

Siemens EX875LVC1E får en samlet score på 65 point ud af 100 mulige, hvor modellen får fine resultater både i madlavning og brugervenlighed, men kommer til kort på energiforbruget.

Testen er udført den: 20. juli 2020
Du kan se testen af Siemens EX875LVC1E her

Siemens EX878LYV5E løber afsted med en score på 66, der bygger på særligt et meget lavt lydniveau og en god madlavningsevne. Igen er det energiforbruget, der ikke får topkarakter.

Testen er udført den: 20. juli 2020
Du kan se testen af Siemens EX878LYV5E her

Siemens EX807LG70 bliver topscorer med 76 ud af 100 mulige point. Effektiviteten er næsten i top med 9 ud af 10 mulige point, mens både brugervenlighed og kvalitetsindtryk får 8 ud af 10 point.

Testen er udført den: 20. juli 2020
Du kan se testen af Siemens EX807LG70 her

Kundeanmeldelser

Trustpilot

Trustpilot.com er en platform for forbrugeranmeldelser, der giver enkeltpersoner mulighed for at afgive feedback og vurderinger om en virksomheds produkter, tjenester eller generelle kundeoplevelse. Platformen er designet til at hjælpe virksomheder med at få indsigt og forbedre deres omdømme ved at indsamle og offentliggøre kundeanmeldelser på ét sted. Fordi Ztove.com generelt modtager gode bedømmelser og har formået at få en virkelig høj rating, har vi inkluderet dem i vores oversigt.

Du kan se anmeldelserne her.

Amazon

Amazon har ganske vist hovedsæde i Seattle, men deres virke online rækker ud i alle afkroge af verden. På hjemmesiden kan du købe alt mellem himmel og jord, og efterfølgende kan du give en anmeldelse af produktet til andre forbrugere.

Samsung NZ84J9770EK-EF er anmeldt af forbrugerne og får en samlet score på 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Det er både muligt at tilknytte en kommentar og evt. vedhæfte et billede, hvilket flere forbrugere også har valgt at gøre. Det understreger, hvordan produktet virker i praksis hos den almindelige forbruger.

Du kan se anmeldelserne her

Siemens EX875LVC1E er også anmeldt på Amazon. Den gode madlavningsoplevelse får ros og giver en samlet score på 4,5 stjerner ud af 5. Anmeldelserne på Amazon opdateres jævnligt, når der kommer nye anmeldelser til.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Når du skal vælge den rigtige induktionskogeplade til dit køkken, er det først og fremmest vigtigt, at du har styr dine egne ønsker og behov: Skal kogepladen have nogle bestemte funktioner? Skal kogepladen have et specielt design? Der er mange muligheder, når det kommer til induktionskogeplader.
Hvad er ulemperne ved induktionsplader?
Der er ikke mange ulemper ved induktionskogeplader, men der er dog én, der er særligt vigtig og altafgørende for, om du ønsker en induktionskogeplade i dit køkken. Ulempen er, at du ved induktion skal anskaffe dig kogegrej med magneter. Gør du ikke det, kan du ikke bruge kogegrejet på pladen.
Hvor længe holder induktionskogeplader?
Det er meget forskelligt fra kogeplade til kogeplade, hvor længe en induktionskogeplade holder. Sørger du for at vedligeholde og rengøre den effektivt, kan den sagtens holde i 4 til 5 år. Induktionskogepladerne lever et hårdt liv, så pas godt på dem.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme