Test af de 7 bedste kaffekværne

Går du derhjemme, og drømmer om den perfekte kop kaffe om morgenen? Kapselkaffe er fint, men vil du have den helt autentiske oplevelse, skal du benytte en kaffekværn! Se de bedst testede her.

Udgivet 09.10.2018|Senest redigeret 12.10.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks. Læs mere her.

Der findes en række maskiner på markedet i dag til at kværne kaffe.

Dem, der bliver gennemgået her nedenunder, har udmærket sig i diverse tests og er af både eksperter inden for området og forbrugere som bruger kaffekværne i deres hverdag blevet vurderet til at være topscorer.

forbruger-test.dk

4.62 13

Wilfa WSCG-2

kaffekværne

Denne model er til dig, som ønsker en kaffekværn, der er god til både at male bønner til espresso- og stempelkaffe. Den får stor ros for at male fin kaffe.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Wilfa WSCG-2

Gode ting ved Wilfa WSCG-2

 • Timer: 0-30 sekunder
 • Indbygget kaffekværn
 • UV-filter i bønnebeholderen

Mere information om Wilfa WSCG-2

Wilfa WSCG-2 er en kaffekværn, som er supergod til både at male bønner til espressokaffe og til stempelkaffe. Testmagasinet Tænk, har testet Wilfas kaffekværner. De ender med at give den topkarakter for dens evne til at male kaffebønnerne fine.

Derudover får den også stor ros for at være en meget brugervenlig kaffekværn, som er enkel og nem at gå til. 

Maskinen er velegnet til både at lave stempelkaffe og espressokaffe og har derfor en kapacitet på 250 gram. Man har mulighed for at justere kaffens grovhed, alt efter hvordan man fortrækker sin kaffe.

Når man endelig har fundet den rette mængde malet kaffe til sin kaffe, kan det sommetider være svært at ramme den præcise mængde næste gang man skal lave kaffe. 

For at bevare den gode aroma i de malede kaffebønner og ikke mindst for at sikre sig den gode smag, er WSCG-2 udstyret med koniske knivblade. Med de koniske blade, bliver kaffebønnerne malet ved minimalt varme, som gør at de beholder den gode smag.

Den er også udstyret med et UV-filter, som gør at bønnerne ikke tager skade, hvis man har valgt at placere sin kaffekværn et sted, hvor de kan blive udsat for solens stråler.

Selve kværnen i maskinen er udformet af rustfrit stål, som giver en bekymring mindre at tænke på. Derudover er den udstyret med et ledningsoprul, som skjuler maskinens ledninger i bunden af modellen. 

DeLonghi KG79

kaffekværne

Perfekt model til dig, som ønsker en kaffekværn med flere indstillingsmuligheder. Det er en model med høj brugervenlighed, som er nem at betjene.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af DeLonghi KG79

Gode ting ved DeLonghi KG79

 • Justerbare malingsgrader: 12
 • Indbygget kaffekværn

Mere information om Delonghi KG79

Det DeLonghi KG79 får størst ros for, er dens brugervenlighed. Den er simpelthen så nem at bruge, den er er lige til, og ingen forvirring bliver skabt under processen. Derudover får den også stor ros for dens kvalitet, samt dens gode færdige resultat af de malede bønner.

Forbrugerrådet Tænk giver den stor ros for dens gode evne til at male bønnerne grove og medium.

DeLonghi KG79 har et kværn af rustfrit stål, som gør at man ikke skal bekymre sig om det. Derudover er den udstyret med et gennemsigtigt låg, der er til for at man kan følge med i processen.

For at gøre rengøring af maskinen nemmere, kan man skille maskinen ad, der hvor der er brug for det. Man kan for eksempel tage den øverste del af stålkværnen af, mens kaffebeholderen er aftagelig.

For at skridsikre maskinen er den udstyret med skridsikre fødder, som gør at den står godt fast når man bruger den. Denne kaffekværn har en kapacitet på 120 gram. Med 12 forskellige trin af kaffens malingsgrad kan man male mellem 2 og 12 kopper per gang.

Dette vælger man på fronten af maskinen, hvor der er en knap, der kan drejes alt efter ønskede kopper.

Graef CM800

kaffekværne

Denne model er til dig, som har brug for en kaffekværn, der har mange funktioner, som gør det sjovere at lave kaffe.

Graef CM800 er en model, der giver dig professionelt malet kaffebønner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.062,00

Video Anmeldelse af Graef CM800

Gode ting ved Graef CM800

 • Justerbare malingsgrader: 40
 • Indbygget kaffekværn

Mere information om Graef CM800

Denne maskine gør sig godt på alle parametre og bliver rost til skyerne, i flere af de tests den har været en del af. Her får den tildelt titler, topscorer og bedst i test. Blandt andet testmagasinet Tænk giver den utrolige meget ros for dens brugervenlighed og konstruktion.

Til forskel for mange andre kaffekværn, har denne hele 40 forskellige indstillinger til malingsgrad. Det vil sige, at der med Graef CM800kaffekværn, er mulighed for at lave kaffe med præcision.

Derfor kan man selvfølgelig lave både espresso, filterkaffe og stempelkaffe.

Kaffekværnen er lavet af rustfrit stål, som gør at den holder i flere år. Derudover er den lavet således, at når den maler kaffebønnerne, bliver det gjort langsomt så bønnerne ikke bliver overophedede, og mister deres aroma og smag. 

Bodum Bistro Elektrisk Kaffekværn

kaffekværne

Denne model er perfekt til dig, som har brug for en kaffekværn, der kan give dig flere forskellige muligheder.

Det er en kaffekværn i god kvalitet og ikke mindst et stilrent design.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Bodum Bistro Elektrisk Kaffekværn

Gode ting ved Bodum Bistro Elektrisk Kaffekværn

 • Indbygget kaffekværn
 • Timer: Justerbar

Mere information om Bodum Bistro Elektrisk Kaffekværn

Tænk har haft Bodum Bistro med i en test, hvor der er blevet testet en række kaffekværn. Her er de begge rimelig enige i den endelige dom af Bodum Bistro kaffekværn. De mener begge at dens kvalitet er høj og den brugervenlighed er supergod.

De giver den også meget ros for kvaliteten af det færdig malede kaffe, her får den især ros for det fint og mellemgrove malede kaffe.

Bodum Bistro kaffekværn har det man kalder et konisk kværn i rustfrit stål. Det vil sige at i processen, hvor kaffebønnerne bliver malet, beholder de deres aroma og smag.

Beholderen er lufttæt, som gør at kaffebønnernes aroma og smag bevares ind til de skal males næste gang. Man skal derfor ikke bekymre sig om at de har mistet smag efter at have ligget et par dage.

Delonghi KG520

kaffekværne

Delonghi KG520 er perfekt til dig, som har brug for en kaffekværner med man masser af plads til bønnerne.

Det er en maskine med gode brugeranmeldelser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Delonghi KG520

Gode ting ved Delonghi KG520

 • Vægt: 2,75 kg
 • Justerbare malingsgrader: 18

Mere information om Delonghi KG520

Delonghi KG520 har endnu ikke være med i en eksperttest, såsom hos Tænk eller lignende. Dog bliver den anbefalet af flere brugere på blandt andet Espressogeeks.de og Whiteaway.com. Den har på de fleste websider, fået 4,5 ud af 5 stjerner.

Vi har derfor valgt at tage den med som en anbefaling, da den har flere gode kvaliteter.

Modellen her har hele 18 forskellige malingsgrader, som betyder at man kan bruge den til mere end kun en slags kaffe. Man får nemlig her en kaffekværn, der kan lave alt fra filterkaffe til stempelkaffe og espressokaffe.

Der er mange muligheder for at personliggøre sin kaffe. Man har blandt andet mulighed for at vælge om man ønsker sin kaffebønner malede, groft medium eller fint, blot ved at dreje på en knap.

Derudover har man også mulighed for at vælge om man ønsker at få malet sin kaffe ned i en beholder eller i en filterholder.

Ønsker man en kaffekværner med plads til mange bønner, er denne model perfekt, den har nemlig plads til hele 350 gram. Med denne beholder gør det, det muligt at male helt op til 14 kopper på en gang, eller 1-2 espressoshots.

Baratza Encor

kaffekværne

Med Baratza Encore får du en kaffekværn med mange muligheder.

Den giver dig nemlig hele 40 forskellige malingsgrader, med mulighed for både at kunne male bønner til espresso, filterkaffe og stempelkaffe.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Baratza Encor

Gode ting ved Baratza Encor

 • Bruttovægt: 3,1 kg
 • Justerbare malingsgrader: 40
 • Indbygget kaffekværn

Mere information om Baratza Encore

Baratza Encore har endnu ikke været med i nogle forbrugertests. Dog får den supergode anmeldelser af forbrugerne selv på blandt andet Amazone og Seattle Coffegear.

Det betyder at dem, som anmelder dem på disse hjemmesider, allerede har købt produktet og afprøvet det i dagligdagen. Modellen er udstyret med koniske knive i rustfrit stål. Det betyder at den maler bønnerne uden at de bliver varme, så de bibeholde deres smag og aroma.

På den måde får man det bedste ud af sine bønner, og de bliver malet ensartet, uanset fint eller groft. Baratza Encore bliver rost for at være supergod til at male kaffebønnerne fint og ensformigt.

Man har dog mulighed for at vælge om bønnerne kan kværnes fint, medium eller groft, alt efter hvad man har tænkt sig at lave af det malede kaffe. Man har nemlig muligheden for at male bønner til enten espresso-, stempel- eller filterkaffe.

På siden af den, er den udstyret med en timer, derudover kan man indstille kværngræd. Hvis man vælger at kværne kaffen direkte ned i bajonetten, er den også udstyret med en on/off knap, som i dette tilfælde kan være en fordel at benytte sig af.

Med dens encore-kvæner egner den sig utrolig godt til begyndere og nye kaffeentusiaster, som ønsker at eksperimentere med flere forskellige slags kaffe. Den er beregnet til at stå placeret et sted da den vejer 3 kilo og kan derfor være tung at flytte rundt på.

Med hele 40 forskellige niveauer har man rig mulighed for at eksperimentere, ind til man finder den helt nøjagtige dosering. Den giver dig rig mulighed for at personliggøre din kaffe.

Melitta Molino

kaffekværne

Denne model er perfekt til dig, som har brug for en kaffekværn, der kan give dig flere forskellige muligheder.

Det er en kaffekværn i god kvalitet og ikke mindst et stilrent design.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Melitta Molino

Gode ting ved Melitta Molino

 • Justerbare malingsgrader: 17
 • Indbygget kaffekværn

Mere information om Melitta Molino

Denne model er ikke blevet testet i så mange eksperttests endnu. Dog er den blevet anmeldt af 17 brugere på Amazone. Her får den supergode anmeldelser, af private personer, som har prøvet den af i hjemmet på hverdags basis. 

Det tyske ETM Testmagazin har testet den, hvor de ender med at give den titlen ”bedst i test”. Her får den stor ros for at være ekstremt brugervenlig, samtidig med at den levere gode resultater ved maling af kaffebønnerne.

Med mulighed for at indstille dens formalingsgrad til hele 17 forskellige, er der rig mulighed for at eksperimentere så man kan finde de mængder man syntes giver den bedste smag. 

Man kan justere mængden af kaffe på den via en drejeknap, hvor man kan vælge antallet af kopper man vil male kaffebønner til. Her har man muligheden for at male bønner fra 2-14 kopper ad gangen.

Kaffebønnerne bliver i Melitta Molino malet ved hjælp af to formalingsskiver. Her kan man justere formalingsgraden ved at ændre afstanden mellem hinanden. Maskinen vil slukke automatisk når der ikke er flere bøller at male.

kaffekværn

 

Denne side er anmeldt af: Victoria C. Mikkelsen 10/10

Værd at vide om kaffekværne

 • En kaffekværn kan give dig en langt friskere kop kaffe – vælg med omhu!
  Kaffekværnen tåler ikke andet end kaffebønner – vask den forsigtigt

Anmeldelser af Kaffekværn

4,7 baseret pa 15 anmeldelser fra forskellige platforme

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.