Kaffekværn test – De 7 bedste kaffekværn

Udgivet 09.10.2018|Senest redigeret 14.02.2019

Her får du de 7 bedste kaffe kværn, som uafhængigt har fået de bedste anmeldelser. Det eneste du skal gøre, er at finde den model, der passer bedst til dig og dine behov.

Denne kaffekværn test indeholder: forbruger mand

Artiklen indeholder en grundig gennemgang af testvindende kaffekværn fra adskillige tests. Derudover kan man til sidst i artiklen finde alle de benyttede testkilder, der er blevet brugt.

Vi gør dig opmærksom på, at Forbruger-test.dk ikke selv tester produkter. Vi laver i stedet en samlet oversigt over de produkter, som klarer sig bedst i test. Artiklen skal fungere, som en vejledende guide til dig.

En god kaffe er noget, der kan gøre en dag meget bedre. Derfor er det vigtigt, hvis man selv maler kaffebønnerne til sin morgen- eller eftermiddagskaffe, at man har det rigtige kaffekværn. Dette er vigtigt især fordi, der også er meget stor forskel på om man skal kværne kaffebønner til en stempelkaffe eller til en espresso.

For at hjælpe dig på vej i søgningen af det bedste kaffe kværn, har vi i denne artikel samlet de 7 bedste kaffekværn, som alle sammen klarer sig rigtig godt i test. På den måde skal du ikke bruge flere timer på at finde det rigtige produkt, og måske endda alligevel ende op med noget, der ikke lever op til dine forventninger, som producenten har skabt.

I denne artikel bringer vi test af følgende kaffe kværn:

Wilfa WSCG-2 – Kaffekværn til både espresso- og stempelkaffe

Wilfa WSCG-2 Denne model er til dig, som ønsker en kaffekværn, der er god til både at male bønner til espresso- og stempelkaffe. Den får stor ros for at male fin kaffe.

Specifikationer:

 • Kaffebønnebeholder: 250 gram
 • Effekt: 160 watt
 • Bruttovægt: 2,70 kg
 • Timer: 0-30 sekunder
 • Indbygget kaffekværn: Ja
 • UV-filter i bønnebeholderen
 • Ledningsoprul: Ja
 • Mål i cm (HxBxD): 31,2 x 15,5 x 20,0
ForhandlerTotalprisLæs mere
467,00 Læs mere
478,00 Læs mere
479,00 Læs mere
499,00 Læs mere
549,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Wilfa WSCG-2

Wilfa WSCG-2 er en kaffekværn, som er supergod til både at male bønner til espressokaffe og til stempelkaffe. Testmagasinet Tænk, har testet Wilfas kaffekværner. De ender med at give den topkarakter for dens evne til at male kaffebønnerne fine. Derudover får den også stor ros for at være en meget brugervenlig kaffekværn, som er enkel og nem at gå til. Råd & Røn har også testet den, hvor den får topscorer for dens kvalitetsindtryk, samt kvaliteten af den færdig malede kaffe.

Prisen på Wilfa WSCG-2 er meget tiltalende, da den er ”the one”, hvis man ønsker en god kaffekværn til en god pris. Den gør det nemlig markant bedre end, hvad man ville tro ud fra dens gode pris. Modellen har endda modtager prisen ”Den gyldne bønne” af European Coffee Brewing Center, hvilket er en pris kun de bedste maskiner til kaffebrygning modtager.

Maskinen er velegnet til både at lave stempelkaffe og espressokaffe og har derfor en kapacitet på 250 gram. Man har mulighed for at justere kaffens grovhed, alt efter hvordan man fortrækker sin kaffe.

Når man endelig har fundet den rette mængde malet kaffe til sin kaffe, kan det sommetider være svært at ramme den præcise mængde næste gang man skal lave kaffe. Derfor er denne model udstyret med en timer, fra 0-30 sekunder, så man altid har styr på, hvor meget der skal males for at lave den perfekte kaffe.

Fordelen ved denne model er dens store kapacitet på 250 gram, som gør at man har en del flere muligheder. Dog er dens fordel også lidt en ulempe, især hvis man ikke har så meget plads i sit køkken, for den fylder nemlig lidt.

Om Wilfa WSCG-2

For at bevare den gode aroma i de malede kaffebønner og ikke mindst for at sikre sig den gode smag, er WSCG-2 udstyret med koniske knivblade. Med de koniske blade, bliver kaffebønnerne malet ved minimalt varme, som gør at de beholder den gode smag. Den er også udstyret med et UV-filter, som gør at bønnerne ikke tager skade, hvis man har valgt at placere sin kaffekværn et sted, hvor de kan blive udsat for solens stråler.

Selve kværnen i maskinen er udformet af rustfrit stål, som giver en bekymring mindre at tænke på. Derudover er den udstyret med et ledningsoprul, som skjuler maskinens ledninger i bunden af modellen. Med dens 0-30 sekunder timer gør det, det muligt at eksperimentere og lave mange forskellige slags kaffe.

Testet og vurderet af:

 • Topscorer Tænk
 • Topscorer Råd & Rön
 • Modtager af Den gyldne bønne

 


DeLonghi KG79 – billig kaffekværn med brugervenligt design

DeLonghi KG79 Perfekt model til dig, som ønsker en kaffekværn med flere indstillingsmuligheder. Det er en model med høj brugervenlighed, som er nem at betjene.

Specifikationer:

 • Kaffebønnebeholder: 120 gram
 • Effekt: 110 watt
 • Bruttovægt: 1,5 kg
 • Justerbare malingsgrader: 12
 • Indbygget kaffekværn: Ja
 • Ledningsoprul: Nej
 • Mål i cm (HxBxD): 26 x 13 x 16
ForhandlerTotalprisLæs mere
326,00 Læs mere
345,00 Læs mere
348,00 Læs mere
349,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi DeLonghi KG79

Det DeLonghi KG79 får størst ros for, er dens brugervenlighed. Den er simpelthen så nem at bruge, den er er lige til, og ingen forvirring bliver skabt under processen. Derudover får den også stor ros for dens kvalitet, samt dens gode færdige resultat af de malede bønner. Forbrugerrådet Tænk giver den stor ros for dens gode evne til at male bønnerne grove og medium.

Med DeLonghi KG79 har man mulighed for at lave flere forskellige former for kaffe, som espresso, filter og stempel. Med de mange muligheder skal man ikke bekymre sig om, hvilken kaffe ens gæster er i humør til, de har nemlig mange muligheder at vælge i mellem, med denne model.

Ved hjælp af det transparente låg kan man følge med i processen, og derfor stoppe når man mener den ønskede mængde malede kaffe er opnået.

Fordelen ved denne model, er at den har en rigtig god pris og er ekstremt brugervenlig. Man kan nærmest ikke gå galt i byen med DeLonghi KG79, som en ekstra hånd på vejen mod en fremragende kop kaffe. Ulempen er dog en at den kun har en kapacitet på 120 gram til bønnerne.

Om DeLonghi KG79

DeLonghi KG79 har et kværn af rustfrit stål, som gør at man ikke skal bekymre sig om det. Derudover er den udstyret med et gennemsigtigt låg, der er til for at man kan følge med i processen.

For at gøre rengøring af maskinen nemmere, kan man skille maskinen ad, der hvor der er brug for det. Man kan for eksempel tage den øverste del af stålkværnen af, mens kaffebeholderen er aftagelig.

For at skridsikre maskinen er den udstyret med skridsikre fødder, som gør at den står godt fast når man bruger den. Denne kaffekværn har en kapacitet på 120 gram. Med 12 forskellige trin af kaffens malingsgrad kan man male mellem 2 og 12 kopper per gang. Dette vælger man på fronten af maskinen, hvor der er en knap, der kan drejes alt efter ønskede kopper.

Testet og vurderet af:

 • Topscorer Tænk
 • Topscorer Råd & Rön


Graef CM800 – Den ultimative kaffekværner

Graef CM800 Denne model er til dig, som har brug for en kaffekværn, der har mange funktioner, som gør det sjovere at lave kaffe. Graef CM800 er en model, der giver dig professionelt malet kaffebønner.

Specifikationer:

 • Kaffebønnebeholder: 350 gram
 • Effekt: 128 watt
 • Bruttovægt: 3,08 kg
 • Justerbare malingsgrader: 40
 • Indbygget kaffekværn: Ja
 • Mål i cm: 13,5 x 23 x 39,7
ForhandlerTotalprisLæs mere
844,00 Læs mere
869,00 Læs mere
869,00 Læs mere
999,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Graef CM800

Denne maskine gør sig godt på alle parametre og bliver rost til skyerne, i flere af de tests den har været en del af. Her får den tildelt titler, som testvinder, topscorer og bedst i test. Blandt andet testmagasinet Tænk giver den utrolige meget ros for dens brugervenlighed og konstruktion. Derudover får den også ros, af de to svenske onlinemagasiner Icakurien og Råd & Rön, for dens fint malede kaffe, samt dens evner for at lave espresso- og filterkaffe.

Til forskel for mange andre kaffekværn, har denne hele 40 forskellige indstillinger til malingsgrad. Det vil sige, at der med Graef CM800kaffekværn, er mulighed for at lave kaffe med præcision. Derfor kan man selvfølgelig lave både espresso, filterkaffe og stempelkaffe.

Denne kaffekværn er lavet i et superfint design, med en gennemsigtig beholder, som viser hvor meget der er tilbage, og hvor meget der bliver brugt undervejs. Derudover er den udstyret med en støvhætte, som er med til at holde bønnerne rene og friske.

Fordelen ved denne kaffekværn er at den har utrolig mange muligheder, og kan derfor hjælpe dig til at få lige den kaffe man fortrækker. En anden stor fordel er at den har plads til hele 350 gram kaffebønner. Dog har Graef CM800 den ulempe, at den er en smule større end de fleste og fylder derfor lidt. Derudover er det en anelse dyr kaffekværner på grund af dens mange funktioner og gode kvalitet.

Om Graef CM800

Graef CM800 har en kaffebønnebeholder på hele 350 gram, som er en del mere end de fleste. Derudover følger der også et greb til bajonetter på henholdsvis 60 og 70 mm, som nemt kan monteres på kværnen.

Kaffekværnen er lavet af rustfrit stål, som gør at den holder i flere år. Derudover er den lavet således, at når den maler kaffebønnerne, bliver det gjort langsomt så bønnerne ikke bliver overophedede, og mister deres aroma og smag. For at maskinen skal stå godt fast under brug, er den udstyret med skridsikre gummifødder.

Til Graef CM80 følger der en masse med når man køber den, såsom en kaffepulverbeholder med låg og en kapacitet på 100 gram, en rengøringsbørste, som gør rengøringen en del nemmere. Derudover følger der også 2 filterkurvsholdere med på 50 og 70 mm til espressomaskiner, som kan bruges via auto-funktion.

Testet og vurderet af:

 • Topscorer Tænk
 • Topscorer Råd & Rön
 • Testvinder Icakuriren

Hos forbruger-test.dk er vi ikke så store tilhængere af energi drik og pre-workout. Med en god kaffekværn, så kan du sikre dig frisk og velsmagende kaffe – samtidig med at du får den koffein, som du føler er nødvendig inden din løbe – eller cykeltur!


Bodum Bistro – Elektrisk Kaffekværn i god kvalitet

Bodum Bistro Denne model er perfekt til dig, som har brug for en kaffekværn, der kan give dig flere forskellige muligheder. Det er en kaffekværn i god kvalitet og ikke mindst et stilrent design.

Specifikationer:

 • Kaffebønnebeholder: 220 gram
 • Effekt: 160 watt
 • Indbygget kaffekværn: Ja
 • Timer: Justerbar
 • Ledningsoprul: Ja
 • Mål i cm (HxBxD): 27,5 x 15,6 x 12
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.199,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Bodum Bistro

Tænk og det svenske Råd & Rön har begge haft Bodum Bistro med i en test, hvor der er blevet testet en række kaffekværn. Her er de begge rimelig enige i den endelige dom af Bodum Bistro kaffekværn. De mener begge at dens kvalitet er høj og den brugervenlighed er supergod. De giver den også meget ros for kvaliteten af det færdig malede kaffe, her får den især ros for det fint og mellemgrove malede kaffe.

Der er mange muligheder for at lave den perfekte kaffe. Den perfekt kaffe er dog noget, som er meget individuelt. Derfor har Bodum lavet deres kaffekværn således at man selv kan juster mængden af malede kaffe og faktisk også formalingsgraden. Formalingsgraden er nem at justere, man drejer blot på bønnebeholderen.

For at det skal være så nemt og brugervenligt, som muligt, så guider Bodum kaffekværn dig. De forskellige formalingsgræder er skrevet, for eksempel ”stempelkaffe”, hvorefter man selv kan justere.

Fordelen ved Bodum Bistro er at den er får stor ros for dens gode kvalitet, samt dens mange formalingsmuligheder. Ulempen er dog, at den er en smule dyr og fylder lidt. På grund af størrelsen, kan den godt være en lidt svær at få til at passe ind i et lille køkken.

Om Bodum Bistro

Bodum Bistro kaffekværn har det man kalder et konisk kværn i rustfrit stål. Det vil sige at i processen, hvor kaffebønnerne bliver malet, beholder de deres aroma og smag. Med en bønnebeholder på 220 gram, er der nok plads til at kunne lave en større kande.

Beholderen er lufttæt, som gør at kaffebønnernes aroma og smag bevares ind til de skal males næste gang. Man skal derfor ikke bekymre sig om at de har mistet smag efter at have ligget et par dage.

Testet og vurderet af:

 • Topscorer Tænk
 • Topscorer Råd & Rön
 • Testvinder Søndagsavisen


Delonghi KG520– traditionelt kaffekværn i top kvalitet

Delonghi KG520Delonghi KG520 er perfekt til dig, som har brug for en kaffekværner med man masser af plads til bønnerne. Det er en maskine med gode brugeranmeldelser.

Specifikationer:

 • Kaffebønnebeholder: 350 gram
 • Effekt: 150 watt
 • Vægt: 2,75 kg
 • Timer: Nej
 • Justerbare malingsgrader: 18
 • Indbygget kaffekværn: Ja
 • Mål i cm (HxBxD): 38,2 x 15,4 x 24,0
ForhandlerTotalprisLæs mere
844,00 Læs mere
1.359,00 Læs mere
1.436,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Delonghi KG520

Delonghi KG520 har endnu ikke være med i en eksperttest, såsom hos Tænk eller lignende. Dog bliver den anbefalet af flere brugere på blandt andet Espressogeeks.de og Whiteaway.com. Den har på de fleste websider, fået 4,5 ud af 5 stjerner. Vi har derfor valgt at tage den med som en anbefaling, da den har flere gode kvaliteter.

I flere anmeldelser, får den ros for at være en kaffekværn med mange gode funktioner, samtidig med at den bliver bedømt til at være en meget brugervenlig model.

Med dens stilrene design vil den passe ind i stort set alle hjem, især ind i et skandinavisk indrettede hjem. En klassisk kaffekværner af udseende med mange moderne funktioner. Den vil blende godt ind i et køkken sammen med alt det andet køkkenudstyr. Dog er dens størrelse en ulempe, hvis man har et lille køkken, så fylder den nemlig en del. Derudover er den også en smule dyr.

Fordelen ved Delonghi KG520 er at den har mange gode funktioner, som gør at man helt selv kan bestemme, hvordan man ønsker sin kaffe. Derudover er den lavet i et lækkert design man ikke behøver at gemme væk.

Om Delonghi KG520

Modellen her har hele 18 forskellige malingsgrader, som betyder at man kan bruge den til mere end kun en slags kaffe. Man får nemlig her en kaffekværn, der kan lave alt fra filterkaffe til stempelkaffe og espressokaffe. Der er mange muligheder for at personliggøre sin kaffe. Man har blandt andet mulighed for at vælge om man ønsker sin kaffebønner malede, groft medium eller fint, blot ved at dreje på en knap.

Derudover har man også mulighed for at vælge om man ønsker at få malet sin kaffe ned i en beholder eller i en filterholder.

Ønsker man en kaffekværner med plads til mange bønner, er denne model perfekt, den har nemlig plads til hele 350 gram. Med denne beholder gør det, det muligt at male helt op til 14 kopper på en gang, eller 1-2 espressoshots. Det gør det meget nemmere når man skal lave kaffe til hele familien eller vennerne, og så er det selvfølgelig også hurtigere.

Testet og vurderet af:

 • Anbefalet hos Espresso Geeks


Baratza Encore – Brugervenlig kaffekværner med mange muligheder

Baratza Encore Med Baratza Encore får du en kaffekværn med mange muligheder. Den giver dig nemlig hele 40 forskellige malingsgrader, med mulighed for både at kunne male bønner til espresso, filterkaffe og stempelkaffe.

Specifikationer:

 • Kaffebønnebeholder: 227 gram
 • Bruttovægt: 3,1 kg
 • Justerbare malingsgrader: 40
 • Indbygget kaffekværn: Ja
 • Mål i cm (HxBxD): 35 x 12 x 16
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.199,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Baratza Encore

Baratza Encore har endnu ikke været med i nogle forbrugertests hos blandt andet tænk og Råd & Rön. Dog får den supergode anmeldelser af forbrugerne selv på blandt andet Amazone og Seattle Coffegear. Det betyder at dem, som anmelder dem på disse hjemmesider, allerede har købt produktet og afprøvet det i dagligdagen.

Modellen er udstyret med koniske knive i rustfrit stål. Det betyder at den maler bønnerne uden at de bliver varme, så de bibeholde deres smag og aroma. På den måde får man det bedste ud af sine bønner, og de bliver malet ensartet, uanset fint eller groft.

Baratza Encore bliver rost for at være supergod til at male kaffebønnerne fint og ensformigt. Man har dog mulighed for at vælge om bønnerne kan kværnes fint, medium eller groft, alt efter hvad man har tænkt sig at lave af det malede kaffe. Man har nemlig muligheden for at male bønner til enten espresso-, stempel- eller filterkaffe.

Fordelen ved Baratza Encore er at den er utrolig brugervenlig, som gør at den egner sig godt til nye kaffeentusiaster. Dog er ulempen at den vejer hele 3 kilo, som gør at den kan være en smule tung, hvis man skal rykke rundt på den.

Om Baratza Encore

På siden af den, er den udstyret med en timer, derudover kan man indstille kværngræd. Hvis man vælger at kværne kaffen direkte ned i bajonetten, er den også udstyret med en on/off knap, som i dette tilfælde kan være en fordel at benytte sig af.

Med dens encore-kvæner egner den sig utrolig godt til begyndere og nye kaffeentusiaster, som ønsker at eksperimentere med flere forskellige slags kaffe. Den er beregnet til at stå placeret et sted da den vejer 3 kilo og kan derfor være tung at flytte rundt på.

Med hele 40 forskellige niveauer har man rig mulighed for at eksperimentere, ind til man finder den helt nøjagtige dosering. Den giver dig rig mulighed for at personliggøre din kaffe.

Testet og vurderet af:

 • Gode anmeldelser


Melitta Molino – Billig kaffekværn med mange funktioner

Melitta Molino Melitta Molino er perfekt til dig, som ønsker en kaffekværner fordi du vil eksperimentere og finde den mængde, der passer bedst til din kaffe.

Specifikationer:

 • Kaffebønnebeholder: 200 gram
 • Effekt: 100 watt
 • Bruttovægt: 1,6 kg
 • Justerbare malingsgrader: 17
 • Indbygget kaffekværn: Ja
 • Ledningsoprul: Nej
ForhandlerTotalprisLæs mere
339,00 Læs mere
399,00 Læs mere
399,00 Læs mere

Derfor anbefaler vi Melitta Molino

Denne model er ikke blevet testet i så mange eksperttests endnu. Dog er den blevet anmeldt af 17 brugere på Amazone. Her får den supergode anmeldelser, af private personer, som har prøvet den af i hjemmet på hverdags basis. Den bliver vurderet til at være bedst til stempelkaffe og filterkaffe, men knap så god til espresso.

Det tyske ETM Testmagazin har testet den, hvor de ender med at give den titlen ”bedst i test”. Her får den stor ros for at være ekstremt brugervenlig, samtidig med at den levere gode resultater ved maling af kaffebønnerne.

Med mulighed for at indstille dens formalingsgrad til hele 17 forskellige, er der rig mulighed for at eksperimentere så man kan finde de mængder man syntes giver den bedste smag. Her er trin 1 beregnet til espresso, hvor trin 5-10 er beregnet til filterkaffe, og 12-17 egner sig bedst til stempelkaffe.

Fordelen ved Melitta Molino er uden tvivl dens utrolig billige pris, som gør at den egner sig godt til nybegyndere, der gerne vil eksperimentere lidt med at kværne sig egne bønner. Dog har den, den ulempe at den ikke egner sig så godt til espresso.

Om Melitta Molino

Man kan justere mængden af kaffe på den via en drejeknap, hvor man kan vælge antallet af kopper man vil male kaffebønner til. Her har man muligheden for at male bønner fra 2-14 kopper ad gangen.

Kaffebønnerne bliver i Melitta Molino malet ved hjælp af to formalingsskiver. Her kan man justere formalingsgraden ved at ændre afstanden mellem hinanden. Maskinen vil slukke automatisk når der ikke er flere bøller at male. I kaffebønnebeholderen er der plads til 200 gram bønner. Den beholder det malede kaffe lander i, er aftagelig.

Testet og vurderet af:

 • Gode anmeldelser
 • Bedst i test – ETM Testmagazin

Testikilder

Da forbrugertest ikke selv fortager de forskellige tests, har vi skrevet denne artikel ud fra en række tests, som er fortaget af en række uafhængige testmagasiner. Derudover har vi også anbefalet nogle af kaffekværnene på baggrund af kunde anmeldelser.

Vi har her samlet alle vores testkilder, som man med fordel kan kigge igennem, hvis man ønsker et større indblik i de forskellige tests. Nogle af disse tests er gratis at læse, andre skal man have et betalt medlemskab for at kunne læse. Man får her muligheden for at læse hele tests, hvor også andre modeller end dem vi har anbefalet, også beskrives.

ETM Testmagazin (29. maj 2015)

Det tyske ETM testmagasin laver løbende tests af forskellige produkter. I denne test har de testet hele 11 forskellige kaffekværn, som alle er meget forskellige. De testede kaffekværn er alle med enten koniske knive eller malerskive, da det er disse to typer, som er de bedste på markedet og giver de bedste resultater.

I testen har de fokuseret få nedenstående kriterier, for at kunne vurdere hvilken model, der er bedst.

 • Formaling
 • Brugervenlighed
 • Støj
 • Materialekvalitet
 • Brugsanvisning

I testen er det modellen Melitta Molin, som løber med sejerne og vinder titlen ”bedst i test”. De mener at den klarer sig utrolig godt på dens maling af kaffe til espresso og filterkaffe. Dog syntes de at den skuffer en smule, når det kommer til stempelkaffe.

Man kan læse hele testen mod et engangsbeløb, som giver adgang til at downloade hele testen som en PDF.

Icakuriren (21. september 2015)

Icakuriren er et svensk onlinemagasin, som indimellem kommer med tests af forskellige produkter, som har en relation til madlavning og køkkenet. I Denne test har de blandt andet testet den ultimative kaffekværn, Graef CM800.

For at kunne vurdere den, har de kigget på dens egenskaber i forhold til at male ensartet og jævnt. Derudover har de kigget grundigt på kvaliteten af dens færdig malede kaffe. De har også kigget på de forskellige modellers brugervenlighed, støjniveau og hvor nemme de er at rengøre.

Hele testen kan læses gratis på Icakuriren.

Søndagsavisen (2013)

I denne test er der blevet testet hele 7 forskellig kaffekværner, for at finde den som klarer sig bedst. Testen er fortaget af baristatræner Katrine Buhl og Baressos Coffe-master, som grundigt har gennemgået alle 7 modeller.

Alle modellerne er blevet vurderet ud fra forskellige kriterier, som blandt andet deres evne til at male grov og fin kaffe. Derudover har de også kigget på deres hurtighed, brugervenlighed og hvor nemme de er at gøre rent efter brug.

I testen er det Bodum Bistro, der vinder titlen som testvinder, da det er den, som klarer sig bedst på alle parametrene.

Hele testen kan læses gratis på Søndagsavisen.

Tænk (3. maj 2016)

Forbrugerrådet Tænk har Selvfølgelig også lavet en test på kaffekværn. I 2016 har de lavet en test af forskellige kaffekværn, faktisk hele 17 forskellige modeller er blevet testet. De har i testen lagt fokus på de kaffekværn til privat brug i hjemmet, primært med formål at lave stempel- og filterkaffe.

Der er blevet taget udgangspunkt i nedenstående kriterier:

 • Kværne kaffe 45 %
 • Brugervenlighed 30 %
 • Støj 15 %
 • Konstruktionskvalitet 10 %

Det primære, der er blevet kigget på, er hvorvidt de forskellige modellers kværner kan male kaffebønnerne fint-, mellem- og groftmalet. Dog har de også lagt stor fokus på deres brugervenlighed.

Til slut i testen er der flere, som klarer sig utrolig godt. Blandt andet Wilfa WSCG-2, DeLonghi KG79, Graef CM800 og Bodum Bistro, bliver alle rost og anbefalet til at være et godt køb.

Hele testen kan læses mod betalt medlemskab på Tænk.

Råd & Rön (7. april 2016)

Det svenske forbrugermagasin, har også lavet en test af forskellige kaffekværn. Her er der blevet testet hele 18 forskellige modeller til privatbrug i hjemmet. Prislejet på disse modeller ligger mellem 300 til 1.900 svenske kroner. Valget af prislejet er for at de fleste private personer kan være med på prisen.

I teten er der blevet lagt vægt på nedenstående kriterier:

 • Maling af bønner 45 %
 • Brugervenlighed 30 %
 • Støjniveau 15 %
 • Kvalitetsindtryk 10 %

I denne test er der blevet lagt størst vægt på hvor godt de forskellige modeller maler bønnerne. Dog har de også haft meget fokus på hvorvidt modellerne er brugervenlige.

I testen klarer, Wilfa WSCG-2, DeLonghi KG79, Graef CM800 og Bodum Bistro, sig supergodt. De får alle ros for at være gode til at male fin og groft, samt deres brugervenlighed.

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

forbruger-test.dk

4.62 13
Artikel godkendt af

Denne test er professionelt godkendt af Jacob Simon Hansen. (Journalist fra DMJX).

Om skribenten

Som skribent hos diverse dame og boligblade har jeg fået en stor pasion for indretning, samt kvaliteten af det jeg køber. Derfor ligger jeg stor fokus på at designet og kvaliteten er i top.
Maria Nørgaard