Test af de 13 bedste Kapsel-kaffemaskiner

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi danskere går meget op i vores kaffe – og faktisk er interessen her indenfor så stor, at vi er blevet udråbt til at være det mest kaffedrikkende folkefærd. I gennemsnit drikker vi fire kopper kaffe om dagen, og netop derfor er det vigtigt, at have en god kaffemaskine.

nespresso
Udgivet 09.04.2019|Senest redigeret 17.04.2019|

Der findes rigtig mange forskellige kapsel-kaffemaskiner på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste kapsel-kaffemaskiner, der er på markedet anno 2019, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

nespresso

forbruger-test.dk

4.57 28
Artikel godkendt af

Jacob Simon Hansen (Journalist fra DMJX)

Nespresso CitiZ & Milk

Nespresso, Cityz

Vil du gerne have en kapsel-kaffemaskine, der prismæssigt er til at betale for, samtidig med at den holder, hvad den lover? Så bør du tage et kig på Nespresso CitiZ & Milk. Denne maskine hører nemlig prismæssigt til i mellemklassen, men alligevel tilbyder den smarte funktioner som for eksempel en mælkeskummer.

Videoanmeldelse af Nespresso CitiZ & Milk

Gode ting ved Nespresso CitiZ & Milk

 • En kapsel-kaffemaskine af et anerkendt brand, der lover kvalitet for pengene
 • Nespresso CitiZ & Milk kommer med en stabil og solid konstruktion
 • Med kapsel-kaffemaskinen følger der en mælkeskummer
 • Modellen har en stor vandbeholder, der kan indeholde helt op til 1 liter ad gangen
 • Du får en høj grad af brugervenlighed og mange automatiske funktioner

Om Nespresso CitiZ & Milk

Selvom prisen ikke er høj, får du også en række andre funktioner, og mange af disse er ellers ofte forbeholdt de lidt dyrere maskiner.

Du får for eksempel en relativt stor vandbeholder, der kan indeholde helt op til 1 liter ad gangen. Det betyder, at du kan lave flere kopper kaffe, før du skal fylde beholderen på ny, og det er især praktisk, hvis I er flere, der bruger den samme kaffemaskine.

Solid kvalitet trods den lave pris

For tiden er det især brandet, Nespresso, der dominerer markedet inden for kapsel-kaffemaskiner. Den succes er velfortjent og dermed ikke tilfældig.

Nespresso CitiZ & Milk får nemlig op til flere topplaceringer i en lang række tests.

Den scorer høje point hos Det Danske Forbrugerråd, Tænk. Her bliver modellen nemlig kåret som ‘bedst i test’ i et felt, hvor 41 forskellige kapsel-kaffemaskiner er testet op mod hinanden.

Derfor bør du vælge Nespresso CitiZ & Milk

Med en Nespresso CitiZ & Milk får du rigtig meget kapsel-kaffemaskine for pengene.

Ud over en god og solid byggekvalitet får du nemlig også mange nyttige funktioner. Det er noget, som både Det Danske Forbrugerråd, Tænk, og Det Svenske Forbrugerråd, Råd & Rön, er enige om.

Med denne maskine får du for eksempel en automatisk indikation, der fortæller, hvornår der har fundet en gennemført opvarmning sted.

Du får også en alarm, der minder dig om, når du skal have afkalket og rengjort systemet, og rent sikkerhedsmæssigt er Nespresso CitiZ & Milk også udstyret med en automatisk stop af vandflowet samt en automatisk slukning efter 9 minutter.

Nespresso Lattissima Touch

Nespresso, latissima touch

Denne model er endnu en topscorer fra Nespresso, og derfor kan det ikke overraske, at Nespresso Lattissima Touch også indeholder mange gode funktioner. Den kommer også med et design og en brugervenlighed, der er helt i top.

Forhandler Totalpris Læs mere
1.918,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Nespresso Lattissima Touch

Om Nespresso Lattissima Touch

Denne kapsel-kaffemaskine leveres med en mælkeskummer, og derfor overrasker prisen også. Den ligger nemlig på et niveau, hvor alle kan være med.

Med Nespresso Lattissima Touch fungerer hele processen bag mælkeskumningen automatisk, og du kan derfor blot vælge, om du for eksempel vil have en cappuccino eller en latte machiatto med et enkelt tryk på en tast, og så klarer maskinen hele arbejdet for dig.

Nespresso Lattissima Touch har desuden indbygget en rensefunktion, der sørger for, at der sendes varm damp gennem alle rør og dele, når der er blevet brygget en kaffe med mælk. Det er derfor en yderst hygiejnisk model, hvor alt er gennemtænkt.

Det får du

Denne maskine er god, hvis du godt kan lide kaffe med mælk.

Betjeningen er derudover simpel, idet der figurerer særskilte knapper til de forskellige drikke. Samtidig kan du justere både kaffen og mælken, så du får præcis den kombination, som du kan lide.

Vandtanken er stor og kan indeholde op til 0,9 liter ad gangen, og det betyder, at Nespresso Lattissima Touch kan opnå en maksimal vægt på 6 kilo. Det betyder, at den står solidt placeret på et bord med sin robuste konstruktion.

Selvom maskinen er robust, bruger den dog kun 1400 watt, og det er under gennemsnittet for kapsel-kaffemaskiner af denne størrelse.

Din elregning bliver derfor ikke betydeligt ændret med denne model.

Nespresso Prodigio & Milk

Nespresso, prodigio

Dette er en model, der ligger i toppen af en lang række tests. Nespresso Prodigio & Milk skiller sig især ud fra andre kapsel-kaffemaskiner, idet den kan kobles på en smartphone via Bluetooth.

Videoanmeldelse af Nespresso Prodigio & Milk

Gode ting ved Nespresso Prodigio & Milk

 • Det er valgfrit, om du vil anvende den medfølgende mælkeskummer
 • Du får en smart betjening via Bluetooth-tilkobling til din smartphone
 • Nespresso Prodigio & Milk kommer med en brugervenlig manual og gode guides
 • Kapsel-kaffemaskinen har en god størrelse og en vandkapacitet på 0,8 liter
 • Maskinen kommer med en drejbar base til ledning og vandtank

Om Nespresso Prodigio & Milk

Dette er en model, der ligger i toppen af en lang række tests. Hvis vi tager et kig på Trustedreviews.com, kan vi blandt andet se, at Nespresso Prodigio & Milk har scoret 4,5 ud af i alt 5 stjerner.

Smart styring

Nespresso Prodigio & Milk kan kobles til en smartphone via Bluetooth og det gælder både iOS og Android.

Installationen tager kun ganske kort tid, og du kan således hurtigt være i gang med at betjene din maskine manuelt fra din sofa eller sørge for, at der er en kop kaffe klar hver morgen, når du står op.

Selvom det måske lyder kompliceret, så er brugervenligheden i top. Det er især noget, der har overrasket eksperterne fra Trustedreviews.com.

Udover at man let kan bestille sine kaffe-kaspler, kan man også med blot et klik i app’en finde en brugermanual med instruktionsvideoer og guides. Det er derfor simpelt at komme i gang.

Du får ikke kun smarte funktioner

Med Nespresso Prodigio & Milk er det nemlig også værd at bemærke, at maskinen designmæssigt er udført flot. Den er kompakt og gennemtænkt, og anmelderne er især begejstrede for den cylinderformede vandtank, som kan rumme helt op til 0,8 liter.

Vandtanken er dog også værd at bemærke yderligere. Den er nemlig monteret på en 180 graders, vendbar base sammen med ledningen.

Det betyder, at du selv kan afgøre, hvor du vil have vandtanken, alt efter hvad der passer ind i dit køkken. Det er yderst praktisk, især hvis pladsen er trang på køkkenbordet.

Nespresso Pixie

Nespresso Pixie

Vil du gerne have en lille, smart, praktisk og prisvenlig kapsel-kaffemaskine, så er Nespresso Pixie måske den maskine, som du leder efter. Modellen har desuden et meget lavt strømforbrug og en lav vægt, så den er let at have med at gøre.

Videoanmeldelse af Nespresso Pixie

Gode ting ved Nespresso Pixie

 • Du får en maskine fra et anerkendt brand til en lav pris
 • Nespresso Pixie kommer med et meget lavt energiforbrug
 • Maskinen er i en kompakt størrelse og er derfor ideel i det lille køkken
 • Du får en hurtig bryggetid på helt ned til 16 sekunder
 • Kapsel-kaffemaskinens lave vægt gør, at den er meget fleksibel at flytte rundt med

Om Nespresso Pixie

Nespresso Pixie er meget lille, og derfor bruger den kun 1260 watt. Det er omtrent det halve af, hvad mange andre større maskiner bruger. Dog er den alligevel meget hurtig til at klare en brygning.

Det Danske Forbrugerråd, Tænk, har faktisk målt, hvor hurtig den er. Her blev resultatet, at Nespresso Pixie kun bruger sølle 48 sekunder på at brygge den første kop kaffe, mens de efterfølgende kan være klar på blot 16 sekunder.

I stort set alle tests scorer Nespresso Pixie topkarakterer. Det gælder både hos Det Danske Forbrugerråd, Tænk, og Det Svenske Forbrugerråd, Råd & Rön.

Begge ekspertkilder fremhæver, at brugervenligheden er i top, og det gælder både manualen og brugen i det daglige. Det er især betjeningspanelet, der bliver rost, idet det giver en let adgang til både påfyldning af vand og isætning af kapsler.

Derfor bør du vælge en Nespresso Pixie

Vil du gerne have en enkel kapsel-kaffemaskine, er der mange penge at spare ved denne prisvenlige model. Den vurderes til at brygge udmærket kaffe, og kan du undvære en mælkeskummer, får du med Nespresso Pixie meget værdi for dine penge.

Dog er der ikke sparet på sikkerheden. Nespresso Pixie kommer nemlig både med automatisk stop af vandflow og en valgfri autosluk, der kan træde i kraft efter 9 eller 30 minutter.

Den kompakte størrelse gør, at Nespresso Pixie passer godt ind i de små hjem, hvor pladsen på køkkenbordet er trang. Den har en afpasset ledningslængde på 80 centimeter, og det sikrer, at der ikke opstår rod med overskydende ledning.

Den lave vægt på blot 3,7 kilo inklusiv en fyldt vandbeholder gør desuden, at man let kan pakke maskinen væk, når den ikke er i brug.

Nespresso Lattissima Pro

Nespresso, Latissima, Pro

Ifølge Expertreviews.co.uk er Nespresso Lattissima Pro den bedste Nespresso-maskine du kan få. Det bakkes kraftigt op af andre anerkendte eksperter. Modellen ligger dog i den dyre ende af skalaen, men så kan du også være sikker på, at din kaffe bliver derefter.

Forhandler Totalpris Læs mere
2.698,00 Læs mere
2.698,00 Læs mere
2.698,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Nespresso Lattissima Pro

Gode ting ved Nespresso Lattissima Pro

 • Maskinen kan sammenlignes med de rigtige espresso-maskiner
 • Du får en kapsel-kaffemaskine, der er gennemført i et godt design i gode materialer
 • Nespresso Lattissima Pro giver dig mulighed for at tappe varmt vand til te
 • Kapsel-kaffemaskinen kommer med en vandbeholder, der kan indeholde 1,3 liter
 • Du får en lang række forskellige automatiserede processer

Om Nespresso Lattissima Pro

Expertreviews.co.uk påstår, at Nespresso Lattissima Pro næsten kan sammenlignes med de indbyggede espresso-maskiner.

Et smukt design

Nespresso Lattissima Pro er designet med overflader, der kommer i børstet aluminium og med små detaljer i forkromet stål. Det kan dermed hurtigt fastslås, at der ikke er noget, der er billigt eller mindre gennemtænkt ved denne model.

Det er også en maskine, der vil kunne passe ind i ethvert køkken lige meget, hvor stilfuldt et udtryk man er på udkig efter.

Nespresso Lattissima Pro kommer desuden med et meget gennemført design, som også omfatter en god integration af mælkebeholderen, som ellers ofte kan synes en smule malplaceret på mange kapsel-kaffemaskiner.

Derudover får den integrerede varmtvandsbeholder også stor ros af eksperterne, idet den er skjult bag en skydelåge. Dog får du som kaffedrikker måske ikke den største brug ud af denne, men er du derimod te-drikker, vil den være yderst effektiv.

Det bedste valg

Det kan godt være, at Nespresso Lattissima Pro synes at være en smule stor og klodset, men det er slet ikke tilfældet.

De robuste materialer vejer nemlig kun 3,5 kilo og det på trods af at vandbeholderen har en kapacitet på helt op til 1,3 liter vand samt relativ god plads til mælk også.

Tilbereder du en kop kaffe, der kommer mælk i, kan du desuden være sikker på, at maskinen automatisk minder dig om at flytte din mælkebeholder til køleskabet efter brug.

Herefter foretager Nespresso Lattissima Pro selv en fuldautomatisk rensning af systemet, således alle spor af mælk renses væk.

Nespresso U

Nespresso U

Vil du gerne have en budgetvenlig kapsel-kaffemaskine, kan Nespresso U være den helt rette model for dig. Denne egner sig ikke til den regelmæssige kaffedrikker, men er god til dig, der gerne vil lave en kop eller to til nogle særlige lejligheder.

Forhandler Totalpris Læs mere
797,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Nespresso U

Gode ting ved Nespresso U

 • Du får det berømte kapselsystem som brandet, Nespresso, er blevet berømt for
 • Nespresso U giver dig flere knapper til justering af kaffestyrke og -mængde
 • Maskinen har en vandbeholder, der kan indeholde op til 0,8 liter
 • Kapsel-kaffemaskinen kommer med en aftagelig kopholder
 • Maskinen er kompakt og kan være i selv det mindste køkken

Om Nespresso U

Maskinen klarer sig udmærket i diverse tests, og så fylder den kun minimalt på køkkenbordet. Det gør, at der er mange forbrugere især, der udtrykker en stor tilfredshed med Nespresso U.

Derudover roser de den også for at lave en god kop kaffe både hurtigt og nemt. Dette er således en driftsikker model, der ikke koster en masse penge, og som holder hvad den lover.

Den kan derfor med lethed dække de mest basale behov.

Flere fordele

Nespresso U er foruden at være en både lille og billig kapsel-kaffemaskine, som der rummer de mest basale funktioner.

Derudover vejer den også kun beskedne 2,9 kilo og fylder meget lidt, hvorfor den er yderst funktionel i det meget lille køkken eller på den bordplads, hvor der ikke er meget plads til overs.

Vandbeholderen kan indeholde helt op til 0,8 liter vand, og den er derfor god til den lejlighedsvise kaffedrikker. Vandbeholderen kan desuden drejes, så maskinen passer ind i ethvert køkkens indretning.

Den kan således placeres enten bag maskinen eller drejes ud til en af siderne i en vinkel på 180 grader.

Nespresso Essenza Mini

Nespresso, Essenza mini

Nespresso Essenza Mini er lige som navnet også antyder en af de mindste maskiner, når det kommer til kapsel-kaffemaskiner. Maskinen er blevet testet af det engelske Good Housekeeping Institute. Det engelske ekspertpanel vurderer, at modellen er en rigtig god kaffemaskine, og fordi at den netop er så lille, kan den passe ind i ethvert køkken – lige meget hvor småt det er.

Forhandler Totalpris Læs mere
516,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Nespresso Essenza Mini

Gode ting ved Nespresso Essenza Mini

 • Nespresso Essenza Mini kan fås i fem forskellige farver og to forskellige designs
 • Maskinen producerer velsmagende kopper espresso eller lungo
 • Du får en meget hurtig model, der kan lave kaffe på under to minutter
 • Kapsel-kaffemaskinen kommer med en høj grad af brugervenlighed
 • Du får en model, der er let at rykke rundt i køkkenet

Om Nespresso Essenza Mini

Den lille Nespresso Essenza Mini er designet, så den både er kompakt og hurtig at pakke væk, og så er det bare en ekstra fordel, at den også er pæn at se på.

Du kan få denne model i hele fem forskellige farver – sort, hvid, grå, rød og limegrøn, og for at gøre det hele endnu bedre kan du også få den i to forskellige moderne og smukke designs.

Der er lagt mange tanker bag designet til Nespresso Essenza Mini, og den er derfor udført med afsæt i den moderne og stilfulde, klassiske stil.

Den består af rene linjer, mens formerne er runde og bløde. Den kombinerer derfor det udtryk, som der er mange, der leder efter i dag.

Gode funktioner og andre fordele

Nespresso Essenza Mini har et tryk på 19 bar, og den er derfor også kompatibel med Nespressos større modeller, der bruger forskellige kapsler.

Maskinen er især skabt til at producere espresso og lungo, og så er den mulig at styre via to programmérbare knapper, hvilket også gør det muligt for dig at vælge mellem to forskellige størrelser af kopper kaffe.

Maskinen sørger for at varme hurtigt op, og så er den yderst brugervenlig i sit design. Det er også noget, som eksperterne roser. Disse fremhæver desuden andre gode aspekter ved Nespresso Essenza Mini.

For eksempel er kapsel-kaffemaskinen god til at brygge kaffe med en god smag samt en hurtighed, der er bemærkelsesværdig – det er nemlig muligt for maskinen at brygge en færdig kop kaffe på under to minutter.

Bosch Tassimo Vivy

Bosch, Tassimo vivy

Bosch Tassimo Vivy er blevet testet af både trustedreviews.com og which.co.uk. Eksperterne fra begge kilder fremhæver, at modellen er en rigtig god kaffemaskine til den forbruger, som ikke stiller de helt store krav til sin kapsel-kaffemaskine. Maskinen er meget simpel og enkel og det på trods af, at den rent faktisk kan brygge flere typer af kaffe.

Forhandler Totalpris Læs mere
348,00 Læs mere
399,00 Læs mere
461,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Bosch Tassimo Vivy

Gode ting ved Bosch Tassimo Vivy

 • Dette er en lille og kompakt kaffemaskine til den simple kaffedrikker
 • Du får en maskine med den populære T DISH-teknologi
 • Bosch Tassimo Vivy er meget enkel i brug og kan betjenes af enhver
 • Kapsel-kaffemaskinen kan betjenes via blot en enkelt knap
 • Du får flere muligheder for forskellige kaffedrikke

Om Bosch Tassimo Vivy

Maskinen er nemlig meget simpel og enkel og det på trods af, at den rent faktisk kan brygge flere typer af kaffe.

Bosch Tassimo Vivy fungerer med kapsler, som den hurtigt og let kan brygge til en god kop kaffe via T DISH-teknologien. Denne aflæser, via et intelligent stregkode-system, hver type af kaffe ud fra kapslen, og dermed kan man være sikker på at få den helt rigtige kop kaffe hver gang.

Masser af gode funktioner

Begge ekspertpaneler vurderer, at Bosch Tassimo Vivy vil være et godt valg for den almindelige forbruger og kaffedrikker.

Modellen er nemlig enkel i brug, og derfor gør den det meget belejligt at brygge en god kop kaffe. Modellen kan dog lave drikke lige fra espresso, latte og macchiato til te og chai.

Det eneste, du skal gøre, er at sætte maskinen til strøm og vælge den foretrukne type kapsel. Efter få minutter vil du have en klar kop kaffe som ønsket.

Bedst af alt klares det hele via en enkelt knap, og derfor er Bosch Tassimo Vivy yderst brugervenlig.

Bosch Tassimo Vivy er desuden en meget lille kapsel-kaffemaskine, der kommer i et meget smalt design og med en rund og enkel form.

Det betyder, at man kan få modellen til at passe ind i alle køkkener uanset størrelse. Modellen fås desuden i en lang række farver, der både inkluderer neutrale og mere opsigtsvækkende nuancer.

Bedst af alt så klarer Bosch Tassimo Vivy selv sin rengøring. Den kommer nemlig med et automatisk renseprogram.

Nescafe Dolce Gusto Oblo

Nescafe, Dolce gusto, oblo

Ifølge producenten er Nescafe Dolce Gusto Oblo brandets mest farverige og friske tilføjelse til Nescafe-familien. Denne model er blevet testet af både which.co.uk og trustedreviews.com. Nescafe Dolce Gusto Oblo er en rigtig god model, der holder, hvad den lover. Den er af høj kvalitet og den kan brygge forskellige kaffetyper samtidig med at brugervenligheden er i top.

Forhandler Totalpris Læs mere
377,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Nescafe Dolce Gusto Oblo

Gode ting ved Nescafe Dolce Gusto Oblo

 • Du får en maskine i et unikt design
 • Nescafe Dolce Gusto Oblo kan brygge varme drikke lige såvel som de kolde
 • Kapsel-kaffemaskinen kommer med en høj grad af brugervenlighed
 • Du får en sikkerhedsfunktion via en auto-sluk-funktion
 • Maskinen er let at flytte rundt på i dit køkken

Om Nescafe Dolce Gusto Oblo

Nescafe Dolce Gusto Oblo ser ikke ud som de fleste kapsel-kaffemaskiner.

Denne har nemlig en firkantet facon, hvorfor kaffen produceres i en hulning inde i maskinen. Designet er således unikt og spændende, og det går perfekt hånd i hånd med en meget let kaffebrygning.

Derudover er modellen også kompakt, og derfor kan den passe ind i ethvert køkken – uanset hvilken størrelse det måtte have.

Kapsel-kaffemaskinen er kraftfuld og bruger 1500 watt, den har et tryk på 15 bar, og så kommer den med en praktisk vandtank, der kan indeholde helt op til 0,8 liter.

Nescafe Dolce Gusto Oblo er desuden et multiprodukt, idet den kommer med mange forskellige bryggemuligheder.

Modellen kan levere både varme og kolde drikke, og det er noget, som er med til at fremhæve kvaliteten af maskinen. Du kan både få en espresso og cappuccino lige såvel, som du kan nyde en god, rig og velsmagende kop iskaffe. Du kan også brygge en ice tea på maskinen.

Kapsel-kaffemaskinen fungerer manuelt, og derfor kommer den ikke med en række smarte funktioner, som det gør sig gældende med så mange andre maskiner.

Til gengæld er Nescafe Dolce Gusto Oblo meget let og intuitiv at bruge og finde ud af, og derfor kan du med blot et enkelt tryk lave præcis den kop kaffe, som du gerne vil have.

Nescafe Dolce Gusto Piccolo

Nescafe, dolce gusto, piccolo

Flere eksperter har vurderet, at modellen er rigtig fin, og det er også derfor, at den får hele 4,5 stjerner ud af i alt 5 mulige. Det skal bemærkes, at det især er Nescafe Dolce Gusto Piccolos brugervenlighed, der fremhæves, idet modellen er let at bruge for alle uanset erfaring med kapsel-kaffemaskiner.

Forhandler Totalpris Læs mere
299,00 Læs mere
497,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Nescafe Dolce Gusto Piccolo

Gode ting ved Nescafe Dolce Gusto Piccolo

 • Du får en stærkt kapsel-kaffemaskine, der bruger 1500 watt
 • Vandtanken kan indeholde op til 0,7 liter per gang
 • Maskinen kan brygge forskellige former for varme drikke
 • Nescafe Dolce Gusto Piccolo kommer med en auto-sluk-funktion
 • Maskinen leverer altid en intelligent kop kaffe

Om Nescafe Dolce Gusto Piccolo

Nescafe Dolce Gusto Piccolo er en af de mere stærke maskiner, idet den bruger hele 1500 watt. Den kan dog kun indeholde 0,7 liter vand på én gang, og den er derfor ikke en af de modeller, der har den største vandbeholder.

I forhold til sit udseende er Nescafe Dolce Gusto Piccolo lidt sjov at se på. Nogle påstår, at den lidt ligner en pingvin, der bøjer hovedet ned over den bryggede kaffe – og det kan de på sin vis godt have ret i.

Modellen er desuden ikke så stor i sit omfang, og så er det en meget smal model. Det betyder, at den passer godt ind i selv det mindste køkken.

De gode funktioner

Nescafe Dolce Gusto Piccolo kan brygge en kop kaffe ad gangen, og det sker ganske let via et let tryk på 15 bar. Den er derfor især ideel til dig, der ikke er en habil kaffedrikker, men gerne vil nyde en god kop i ny og næ.

Denne model er det, der kaldes for fritstående, og så kan den brygge flere forskellige udgaver af varme drikke, der blandt andet inkluderer espresso, cappuccino og almindelig kaffe.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Nescafe Dolce Gusto Piccolo hurtigt kan blive børnenes favorit, idet den også er yderst velegnet, når det kommer til at brygge en god kop varm kakao via kapslerne.

Maskinen kommer med en drypbakke, og den er justerbar. Det betyder, at du kan anvende store såvel som små kopper samt glas.

Nescafe Dolce Gusto Piccolo er også en intelligent maskine, idet den altid selv sørger for at levere det rigtige tryk til den enkelte kaffetype.

Den er desuden meget let at rengøre, og så fungerer betjeningen manuelt via kun nogle få tryk.

Den kommer med en auto-sluk-funktion, hvorfor sikkerheden er i top, idet maskinen selv slukker efter 20 minutter, hvor den ikke har været i brug. Du skal derfor ikke bekymre dig for, om du har glemt at slukke for den.

Philips HD6554/60

Philips, HD6554

Hvis du leder efter en billig kapsel-kaffemaskine på markedet, så kan Philips HD6554/60 være den helt rette maskine for dig. Den kommer i en meget kompakt størrelse, med en lav pris og en nem vægt, men det til trods kan den faktisk brygge op til to kopper kaffe på én gang. Det er noget der er særligt værdsat i husstande med flere kaffedrikkere.

Forhandler Totalpris Læs mere
454,00 Læs mere
473,00 Læs mere
475,00 Læs mere
475,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Philips HD6554/60

Gode ting ved Philips HD6554/60

 • Du får en kapsel-kaffemaskine, der kun vejer cirka 1,76 kilo
 • Vandbeholderen har en kapacitet på hele 0,7 liter per gang
 • Philips HD6554/60 kommer med en auto-sluk-funktion
 • Maskinen kommer i et sort design, og det er derfor meget stilrent og moderne
 • Kapsel-kaffemaskinen er yderst kompakt på trods af, at den kan brygge to kopper på én gang

Om Philips HD6554/60

Det er muligt at brygge to kopper kaffe på én og samme tid, men det er selvfølgelig også muligt, bare at brygge en kop af gangen.

En af de fordele, som der er ved denne maskine, er hurtigheden. Du kan nemlig på blot 30 sekunder have en god kop kaffe klar.

Det skyldes den gode kapsel-funktion, som gør det let for maskinen at komme gennem bryggeprocessen. Det er især rart, når man står op om morgenen og bare drømmer om en kop varm kaffe, før man går i gang med dagens mange gøremål.

Philips HD6554/60 kommer desuden med en vandtank, der kan indeholde helt op til 0,7 liter per gang, og derfor skal du langt fra bekymre dig om at fylde tanken hele tiden. Du kan derimod roligt være sikker på, at det hele er ganske let for dig.

Det eneste, du skal gøre, er nemlig at stå op, placere en kapsel i maskinen og trykke på en enkelt knap. Det kan næsten ikke blive lettere.

Bosch Tassimo TAS4502

Bosch, Tassimo, tas4502

Drømmer du om en kapsel-kaffemaskine, der er kompatibel med de populære Tassimo-kapsler, så kan du med fordel tage et nærmere kig på Bosch, Tassimo TAS4502. Dette er nemlig foruden at være en meget prisvenlig model, også en maskine, der egner sig godt til nybegynderen inden for det at drikke kaffe.

Forhandler Totalpris Læs mere
938,00 Læs mere

Gode ting ved Bosch Tassimo TAS4502

 • Du får en kompakt og stabil kapsel-kaffemaskine, der bliver på køkkenbordet
 • Maskinen bruger kun 300 watt, og det er under gennemsnittet
 • Vandbeholderen har en kapacitet på helt op til 1,4 liter
 • Bosch Tassimo TAS4502 kommer med en auto-sluk-funktion
 • Maskinen er moderne og stilren med et sort design

Om Bosch Tassimo TAS4502

Kapslerne fra Tassimo er velegnede, idet de kan lave alle slags varme drikke.

Bosch Tassimo TAS4502 kommer med det populære BRITA MAXTRA-vandfiltersystem. Det er specielt udviklet til blandt andet at reducere kalksten og klorin til et minimum.

Det betyder, at kaffen får en meget bedre aroma, og du får derfor en god smag i hver enkelt kop kaffe, som der brygges på maskinen.

Det unikke filtersystem er desuden også med til at give maskinen en meget længere levetid, idet det sørger for, at der gives besked helt automatisk, når det er tid til, at det skal skiftes ud.

Så på trods af at der er tale om en relativt lille og kompakt maskine, så har Bosch Tassimo TAS4502 alligevel fundet plads til de helt store kaffekopper.

Det afspejler sig også i vandbeholderen, som der kan indeholde helt op til 1,4 liter, hvilket ligger i den høje ende af skalaen indenfor kapsel-kaffemaskiner.

Det er desuden særligt en fordel for dig, hvis du skal forberede flere drikke på én gang eller lige efter hinanden. Maskinen er derfor også god på det lille kontor.

Nescafé Dolce Gusto Movenza

Nescafe, dolce gusto, movenza

Dette er en automatisk kapsel-kaffemaskine, der skiller sig ud på sit design. Nescafé Dolce Gusto Movenza har en automatisk åbnemekanisme, som er med til at gøre, at den er meget futuristisk at se på. Nescafé, Dolce Gusto Movenza gør det muligt for dig at brygge kaffe som en ægte barista, idet du med lethed kan få dig en lækker creme på toppen af din kop kaffe

Forhandler Totalpris Læs mere
1.399,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Nescafé Dolce Gusto Movenza

Gode ting ved Nescafé Dolce Gusto Movenza

 • Maskinen kommer med en vandbeholder, der kan indeholde op til 1 liter
 • Den har en auto-sluk-funktion
 • Nescafé Dolce Gusto Movenza kommer i en sort farve, og den er derfor moderne
 • Maskinen bruger 500 watt per gang
 • Kapsel-kaffemaskinen vejer 3,4 kilo, og den er derfor stabil

Om Nescafé Dolce Gusto Movenza

Maskinen leverer et tryk på 15 bar, hvilket gør det muligt at give sin kop kaffe det sidste barista look, men en creme på toppen.

Derudover kommer den også med en Eco-mode-funktion, og den sikrer, at Nescafé, Dolce Gusto Movenza selv lukker ned og slukker, når den har været inaktiv i fem minutter.

Et flot design

Nescafé, Dolce Gusto Movenza er en af de kapsel-kaffemaskiner, der kommer i et smukt design. Med blot et enkelt tryk, kan maskinen forvandle et stykke flot design til en god kop kaffe. Maskinen er derfor sublim, og den er desuden brugervenlighed, hvorfor det er let at få kaffen klar.

Det eneste, du skal gøre, er at sætte kapslen ind i maskinen, indstille mængden via touch-funktionen, og så er kaffen klar inden for ganske kort tid.

Sådan vælger du den bedste kapsel-kaffemaskine til dit hjem

Når det kommer til kapsel-kaffemaskiner, så er der en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derfor finder du ikke nogle helt billige modeller i en god kvalitet.

Det betyder, at både smagen og konsistensen afhænger meget af forskellige features som for eksempel vandtemperatur, vandtryk og hastighed. Det er dermed også selv de mindste variationer i de forskellige modeller, der kan være afgørende for det endelige resultat.

Det er ikke nogen hemmelighed, at disse parametre, er nogle som der ofte har været lidt mere fokus på i de dyrere modeller.

Derfor er disse også bedre til at levere et godt resultat, når det kommer til næsten enhver kop kaffe, varm drik eller endog også en kold drik som for eksempel ice tea.

Udover kaffe vil du måske også kunne lide at lave andre ting i køkkenet. Gå ikke glip af vores test af bl.a. vaffeljern og ismaskiner lige her.

Det er dog muligt at finde en god kapsel-kaffemaskine, som ligger på et middelniveau, når det kommer til prisklasse.

Derfor er det også muligt at finde nogle meget økonomiske modeller i ovenstående gennemgang, som i mange tilfælde, er de maskiner, der giver størst værdi for pengene.

Det skal også bemærkes, at der foreligger en meget stor forskel, når det kommer til det strøm- og energiforbrug, som de forskellige modeller bruger og har. I praksis har det dog ikke en meget stor betydning for den endelige kop kaffe.

Det skyldes at maskinen kun er i brug i ganske kort tid ad gangen og det er derfor bedre, at du har fokus på andre faktorer som for eksempel vandtankens størrelse.

Her skal du især overveje, hvor meget kaffe, som du drikker i løbet af en dag, eller hvor mange kaffedrikkere I samlet i husstanden. Det er nemlig sådan, at jo mindre beholderen er, jo oftere skal den fjernes, fyldes og monteres igen.

Til de fleste kapsel-kaffemaskiner følger der en mælkeskummer med. Her skal man dog være opmærksom på, at skumningen sjældent fungerer fuldt automatisk.

Et par af de dyrere modeller tilbyder dog denne funktion, og derfor skal du nøje overveje, om det er en faktor, som du vil sætte pris på med din maskine.

kapsel kaffemaskine

Her skal det også nævnes, at der er nogle gode penge at spare, hvis man vælger en model, som ikke har en integreret mælkeskummer, og derfor kan man med fordel lede efter kapsel-kaffemaskiner uden en sådan.

Kapsel-kaffemaskiner er især blevet populære i dag, idet disse gør det både nemt og bekvemt at lave en hurtig og god kop kaffe og det er næsten lige meget, hvilken slags kaffe man gerne vil drikke.

Som på næsten alle andre områder kommer bekvemmeligheden dog også her med en pris. Det betyder, at kaffen godt kan være lidt dyrere, når den leveres på kapselform.

Du skal derfor huske, at en sådan maskine på det lange løb kan komme til at udgøre en udgift for dig.

Du skal desuden sørge for at vælge en model, som designmæssigt passer ind i din indretning, således at maskinen kan stå fremme på dit køkkenbord.

Kaffemaskinen skal gerne kunne fungere som en integreret del af din køkkenindretning, og derfor skal du især have farve, størrelse og design med i dine tanker, når du vælger en model hjem til dig.

Når det er sagt, skal du selvfølgelig også huske at tænke på størrelsen.

Nogle bruger deres kapsel-kaffemaskine hver dag, og derfor kan de med fordel vælge en stor maskine, der altid er tilgængelig på køkkenbordet.

Andre drikker kun kaffe til lejligheder, og derfor er det for dem mere praktisk med en mindre maskine, der kan pakkes væk, når den ikke er i brug.

Her er vægten også en faktor, der skal medtænkes, idet det er meget mere effektivt med en solid og tungere model, hvis den er fremme altid, mens en let og meget mindre robust model er lettere at håndtere og få ind i skabet.

Det hele er således noget, som du selv skal afgøre. Hvad er vigtigt for dig og din familie?

Er du mere til den traditionelle kaffemaskine, så har vi også testet de bedste kaffemaskiner her.

Husk også at tjekke vores artikler om mælkeskummere og stempelkander her.

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Camilla Nørgaard

Camilia har tidligere arbejder som skribent hos diverse dameblade, hvor hun har været ansvarlig for områder som blandt andet mode, køkkenet og personlig pleje.

Find mere information her

Læs om hvordan man kan undgå at skade miljøet med kaffekapsler
Forbrugerrådet Tænk – Artikel