Køletaske - Bedst i test: Pak smart med en køletaske i topkvalitet

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Køletaske - Bedst i test: Pak smart med en køletaske i topkvalitet

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Der er er stor forskel på kvaliteten af køletasker, og der findes i dag mange forskellige designs, funktioner, detaljer og varianter. Der er mange om buddet, og det kan være forvirrende at finde ud af hvilken køletaske, der er den rigtige til dit behov og det, du skal bruge den til.

Derfor har vi sat os for at finde ud af hvilke køletasker, der er de bedste på markedet lige nu. Vi har ikke selv været ud og teste de forskellige køletasker, men i stedet gennemgået tests og forbrugeranmeldelser for at lave et overblik til dig. Vi har i den forbindelse både medtaget køletasker i hård og blød udgave, ligesom vi også har taget elektroniske og ikke-elektroniske med, så du får præsenteret et bredt udvalg.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Sidste ændring:21. februar 2023

Vi har rykket Dometic CombiCool RC 1200 EGP 12V & Mobicool Sail 25 til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

Se hele tabellen

Ezetil Mirabelle E24 Køletaske 12V - vedligeholdelsesfri køletaske

 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,4/5 stjerner på Amazon

Test-vergleiche.com har testet Ezetil Mirabelle kåret den som ”Pris Performance Vinder”. Den får særligt ros for sin indvendige ventilator, gummitætningen i låget og at den passer på et passagersæde.

Hvorfor er den bedst til prisen?

Med en pris omkring 400 kr. for en 21,7 liters køleboks, der kan tilsluttes elektronisk, og som kan køle op til 14 grader under udenoms-temperaturen, får du virkelig køletaske for pengene.

Dagens bedste priser og tilbud på Ezetil Mirabelle E24 Køletaske 12V:

 • Vedligeholdelsesfrit kølesystem
 • Rejsevenligt designet
 • Konstant køling

Mere om Ezetil Mirabelle E24 Køletaske 12V

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Hårdt plast
 • Volumen: 21,7 liter
 • Mål: 38 x 23 x 40 cm

Køletasken går også under kategorien køleboks, idet den er i hårdt materiale og dermed bedst egnet til køreture. Desuden kan den lukkes elektronisk, så din mad og drikkevarer kan holde sig kolde i lang tid. Den er derfor ideel til campingturen eller bilferien.

Køleboksen er på 21,7 liter, som giver rigeligt med plads til både drikkevarer og mad. 12V kabel og stik medfølger, og så er den energivenlig.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Se også følgende artikel på bomagasinet.dk: Bedste i test – her er de 7 bedste kølertaske på markedet

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Test-vergleiche.com

Den tyske hjemmeside har testet en række forskellige køletasker og når frem til, at EZetil Mirabelle E24 er en såkaldt ”Pris Performance Vinder”. Derudover kårer de Dometic CombiCool RC som den bedste køletaske.

FAQ

Hvilken køletaske er den bedste?
Der findes flere forskellige kølertasker på markedet. En af de køletasker, der har fået de bedste anmeldelser af både professionelle og forbrugere, er Fjällräven Kånken mini cooler. Kølertasken har et tidsløst og klassisk design og har derudover en god størrelse.
Når du skal vælge en køletaske, er det altid en god ide, at du ved hvilken størrelse, køletasken skal have. Derudover skal du overveje hvilke behov og ønsker, du har til køletasken – hvor lang tid skal den kunne holde drikkevare kolde? Hvilken størrelse skal den have?
Hvor effektive er køletasker?
En køletaske kan være meget effektiv – især hvis du har brug for kolde drikkevare i lang tid. Køletasker kan tages med overalt og kommer i mange forskellige størrelser. Køletasker sørger for at holde madvarer både kolde og varme alt efter dine ønsker.
Er køletasker pengene værd?
En køletaske kan være en smart løsning, der er alle pengene værd, hvis du eksempelvis ofte er på farten. Skal du eksempelvis på picnic med din familie og venner, kan en køletaske være oplagt.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Fjällräven Kånken mini cooler - klassisk design

Dometic CombiCool RC 1200 EGP 12V

Mobicool Sail 25 - Topscorer

Dorre Innoutdoor køletaske - perfekt til den romantiske vandretur

Rice Køletaske trolley - den feminine udgave

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme