Test af de 4 bedste Løbehjul

Mangler du en sjov, hurtig måde at komme rundt på? Eller en ny hobby? Et løbehjul kan både få dig rundt, eller bruges til at lave fede tricks på! Find de bedst her.

Udgivet 28.06.2019|Senest redigeret 29.06.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Der findes en række produkter på markedet i dag til at komme fra A til B. Dem, der bliver gennemgået her nedenunder, har udmærket sig i diverse tests og er af både eksperter inden for området og forbrugere som bruger løbehjul i deres hverdag blevet vurderet til at være topscorer.

forbruger-test.dk

4.62 13

Razer Gorm Trick

løbehjul Hvis man er nybegynder til at køre på løbehjul, så kan det ofte være svært at finde den rette. Vi mener dog, at Razor, i dette tilfælde, har lavet den perfekte model til en nybegynder.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Razer Gorm Trick

Gode ting ved Razer Gorm Trick

 • Deck-materiale: Aluminium
 • Vægt: 2,5 kg

Mere information om Razor Gorm Trick

Hvis man er nybegynder til at køre på løbehjul, så kan det ofte være svært at finde den rette. Vi mener dog, at Razor, i dette tilfælde, har lavet den perfekte model til en nybegynder. De gule håndtag på styret, sikrer et godt greb, så du har kontrol over løbehjulet. Udover at være den perfekte løbehjul til nybegynder, så er den også utrolig nem at samle. Selve Hi T-baren, hvilket i daglig tale kaldes styret, er meget hurtigt og nemt at montere. Brugerne, som i forvejen har købt dette løbehjul, er også begejstret for den. De kalder den ”et rigtig godt køb til prisen”, ”et rigtig fint løbehjul” samt et tilfredsstillende produkt der bruges hver dag. Dette løbehjul er også sikkert at bruge, da det er lavet med kvalitetskomponenter samt selve decket, hvor du står på, har en anti-slip fodplade. Denne Razer trick løbehjul er perfekt til dig som gerne vil lære diverse små tricks på ramper og små bakker. Derfor synes vi helt klart, at denne løbehjul er pengene værd, både for børn og unge – specielt hvis de er nybegyndere. Dette Razer GORM Stunt løbehjul er perfekt til dig, som vil blive bedre til at lave seje tricks, hops og stunts. Løbehjulet har også en anti-slip fodplade. Det vil sige, at du står utrolig godt fast på løbehjulet og dermed risikerer du ikke at falde af, hvis du bremser hårdt op eller laver et mindre trick.

MCU-Sport Street

løbehjul Hvis man tror at et løbehjul kun er for de mindste, så tager man grueligt fejl. Denne lækre MCU-sport street løbehjul er bygget primært til ældre børn, unge og voksne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af MCU-Sport Street

Gode ting ved MCU-Sport Street

 • Kraftig bremse på baghjul
 • Justerbart styr fra cirka 89-104 cm.
 • Maks. brugervægt: 100 kg

Mere information om MCU Sport Street XL

Hvis man læser de mange anmeldelser på nettet, så kan man også læse positive kommentarer om løbehjulet. ”Super godt og stabilt” bliver løbehjulet bl.a. omtalt som. Vi synes også, at der har manglet et løbehjul til større børn, og med denne har vi fundet det perfekte svar. Løbehjulet her er bygget i en fantastisk kvalitet, specielt med henblik på større børn. Denne Razer trick løbehjul er perfekt til dig som gerne vil lære diverse små tricks på ramper og små bakker. Derfor synes vi helt klart, at denne løbehjul er pengene værd, både for børn og unge – specielt hvis de er nybegyndere. Dette er løbehjulet for de store børn, og selvfølgelig også voksne. Løbehjulet har 205 mm hjul og ABEC-7 hjullejer, hvilket sikrer dig at du ikke mærke diverse rystelser fra ujævnheder i vejen. Løbehjulet er derfor til et større barn, eller voksen, og som ønsker at køre på et løbehjul for at lære seje og fede tricks. Udover har den, som de andre, en anti-slip fodplade der gør at du ikke falder af løbehjulet hvis du kommer ud for en uventet bevægelse. Der er ligeledes også støddæmpere på både forhjul og baghjul. Dette er især godt i starten, hvis du skal blive bedre til at bruge løbehjulet. Efter noget tid, så vil stunts og tricks blive nemmere for dig at udføre og lære.

Extreme Trick

løbehjul Dette løbehjul er perfekt for dig der ønsker at begynde at lave stunts, eller allerede er godt inde i at køre. Extreme Trick 3.0 er nemlig et løbehjul for både nybegyndere og professionelle.

Video Anmeldelse af Extreme Trick

Gode ting ved Extreme Trick

 • 100 mm hjul med ABEC-7 lejer
 • Flex Fender bremse
 • Vægt: 3,85 kg
 • Maks. brugervægt: 120 kg

Mere information om Extreme Trick

Dette løbehjul er et af de mest robuste trick løbehjul, og kan samtidig bære op til 120 kg – dermed skal du slet ikke holde dig tilbage, når du laver de fede tricks – hvilket vi elsker ved denne model! Man ser ofte, at løbehjulsproducenter har fokus på nybegynderne eller de professionelle. Denne løbehjulsproducent har dog valgt at gå mellemvejen, og lanceret et løbehjul som er for begge. Det betyder faktisk også, at jo bedre du bliver, så kan du stadig bruge denne – fremfor at du om et års tid skal købe et nyt, og meget dyrere løbehjul. Hvilket vi især kan godt lide! Vi elsker faktisk også prisen på denne model, eftersom den er både til nye og øvede brugere af løbehjul, så er det faktisk en rigtig god prisklasse. Da den er fremstillet i fantastisk kvalitet, så er du sikker på at løbehjulet kan bruges i en del år, uden at det går i stykker Dette løbehjul er fantastisk til dig, som elsker at lave tricks og stunts. Dette løbehjul er som skabt til lave forskellige tricks. Styret er 360 grader samtidig udstyret med en særlig Y-forgaffel. Løbehjulet kommer ligeledes med 100 mm og 85A-hjul, som giver hjulene et kraftigt, men smal look. Decket er ligeledes varmebehandlet og er alloy-forstærket, hvilket sikrer at du som bruger ikke pludseligt glider af løbehjulet. Størrelsen på decket er ligeledes 48 cm langt og 95 bredt samt en maksimal brugervægt på 120 kg. Dermed er det et løbehjul som passer til både børn og unge, og som gerne vil lære at lave tricks med et løbehjul.

Highwaykick 1

løbehjul Vi synes at der har manglet et fedt løbehjul til de helt mindste, hvor sikkerhed, kvalitet og udvikling er i fokus. Dette har  Highwaykick lavet svaret på. Dette løbehjul er for de helt mindste , hvor udvikling af balancen og motorik er i fokus

Video Anmeldelse af Highwaykick 1

Gode ting ved Highwaykick 1

 • Det perfekte løbehjul til de mindste
 • Smart 2-i-1 køretøj

Se vores artikel om: El løbehjul testoversigt – de 10 bedste elektriske løbehjul

Mere information om Highwaykick 1

Vi synes at der har manglet et fedt løbehjul til de helt mindste, hvor sikkerhed, kvalitet og udvikling er i fokus. Dette har  Highwaykick lavet svaret på. Dette løbehjul er for de helt mindste , hvor udvikling af balancen og motorik er i fokus. Udover at kunne bruge den som et lille løbehjul, så kan man også omdanne til legetøjsscooter, ved at ligge sæddet ned. Det betyder, at dit barn ikke behøver at stå op, men kan sidde ned og køre. Dette løbehjul er for de allermindste, og der er selvfølgelig ingen smarte tricks over det. Det er en kombineret løbehjul og scooter for de helt mindste, hvilket vi synes er ret fedt. Så behøver man som forældre at købe to forskellige – hvilket selvfølgelig også kommer til at fylde i boligen. Det ergonomiske design gør også at dit barn vil forbedre sin balanceevene og motorik, hvilket vi synes er fantastisk. Løbehjulet fra Highwaykick er for de mindste – primært i alderen 1-5 år. Highwaykick løbehjulet er et såkaldt 2-i-1 legetøj, hvilket vil sige at barnet ikke behøver at skulle stå op for at bruge det. Der kan lægges et sæde ned, så barnet kan sidde på den, og dermed bruge den som en legetøjsscooter. Løbehjulet er ligeledes udstyret med tre-hjul, hvilket gør at sikkerheden er i top. Eftersom der er tre hjul, så er det markant sværere at vælte på den.

Hvorfor købe et løbehjul?

Der kan være flere grunde til at købe et løbehjul, enten til dig selv eller en anden. I dette afsnit giver vi dig et par tips til, hvorfor du netop skal købe et løbehjul lige nu. Hvis du bliver overbevidst, så kan du samtidig tage et kig på de løbehjul som vi har anmeldt. En fantastisk gaveidé Som barn elsker man at lave spændende ting. Nogle vil gerne tage det stille og roligt, andre vil gerne have at der kommer lidt fart på. Tilhører dit barn sidstnævnte kategori, så bør du helt klart overveje et løbehjul til ham eller hende. Specielt et trick-løbehjul vil være en fantastisk gave. En som elsker at tingene skal gå lidt hurtigt, specielt når man leger, så er en af de ovennævnte løbehjul et oplagt valg. En anden gaveidéer i dette felt er el-løbehjul til børn, som også boomer her i 2019, hvor det er blevet lovligt. Hvis du giver et løbehjul til den helt rigtige, så vi sikker på, at du bliver populær hos modtageren! Alternativt, så kan du også finde en løbehjul til dig selv. Hvis du vil prøve et andet køretøj end en cykel eller rulleskøjter, så bør du faktisk overveje et løbehjul. I dag, kan du nemt finde et løbehjul til voksne, da det ikke kun er børn som elsker at køre, og lave fede tricks, på én. Det alternative transportmiddel Selvom der finde mange løbehjul i dag, som primært bruges til at lave stunts og tricks med, så kan du eller en anden bruger af et løbehjul, bruge det som et alternativt transportmiddel. Et løbehjul er også velegnet til at køre inde i byen på cykelstien – dermed kan du hurtigt komme fra A til B på en lidt mere alternativ måde. Hvis du samtidig elsker at lave tricks, så kan du faktisk slå to fluer med et smæk ved at købe et løbehjul. Andre A til B produkter? Se vores artikel om Test af de 4 bedste Elcykler Vise vennerne de fedeste tricks! Man kan mange ting med et løbehjul. Det meste populære ting, som man kan bruge den til, er at lave tricks. Der findes rigtig mange tricks og stunts som du kan lære, og nogle er sværere end andre. Du kan derfor allerede overveje nu, hvilke tricks du gerne vil lære, for det ser faktisk ret fedt ud. Når du forsøger at lave disse tricks, så kan du risikere at det ikke går lige godt hver gang. Vi anbefaler derfor, at  du som minimum har en eller anden form for beskyttelse på. En hjelm, knæ- eller albuebeskyttere eller andet. Så hvis uheldet skulle være ude, så slår du dig ikke så meget, som du kunne have gjort. Leder du efter bestemte tricks som du gerne vil lære, men stadig er nybegynder? Så synes vi, at du skal tage et kig på denne video, så du ordenligt kan komme igang med at lære at lave de vildeste tricks på et løbehjul.

Gode råd til dit løbehjul

Vi har ikke kun samlet de bedste løbehjul, men også gode råd samt tips og tricks. Disse råd er gode til at forlænge holdbarheden på dit løbehjul, samt hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du skal købe et løbehjul samt hvordan du bedst vedligeholder et løbehjul. Her følger nogle gode løbehjul råd. Brugssituation Når du køber et løbehjul, så skal du overveje hvad dig, eller dit barn, skal bruge det til. Skal det eksempelvis bruges til tricks, så bør du overveje et løbehjul, som er mere solidt og avanceret i forhold til et, som skal bruges til og fra skole. De løbehjul som vi har fundet i denne test sammenligning, kan både bruges til tests, men også som et transportmiddel til og fra skole. Skal det til gengæld bruges som et primært transportmiddel til skolen, så er det værd at overveje et sportsløbehjul. Store eller små hjul Du skal også afgøre størrelsen på hjulene, når du køber et løbehjul. Hjul, som er større end 110 mm, har både sine fordele og ulemper. En fordel er f.eks. at et løbehjul er mere rart at transportere sig på, da de store hjul ikke er så følsomme overfor huller og ujævnheder i vejene – f.eks. sten og krus. Mindre hjul er til gengæld bedre til tricks. De giver en hurtigere acceleration og en bedre kontrol over løbehjulet når du kører – derfor er det perfekt til tricks, da du kan køre hurtigt, samtidig med at du har overblikket. Skarpe kanter kan være farlige Når du køber det første løbehjul til dit barn, så skal du være OBS på skare kanter, f.eks. ved decket eller bremsen. Hvis der er en eller flere skarpe kanter, så kan det i værste tilfælde betyde at barnet vil skære sig, hvis vedkommende vil justere noget. Dette bør selvfølgelig ikke være en mulighed, og du bør derfor se hvordan du kan få fjernet disse skarpe kanter bedst muligt. Se vores artikel om løbeure, strygejern, printere og trådløse routere her! Den vigtige sikkerhedmekanisme De flere løbehjul har en special mekanisme, som kan klappe den sammen. Du bør dog tjekke denne mekanisme er solid og spændt fast inden du giver dit barn lov til at bruge løbehjulet. Hvis mekanismen ikke er spændt ordenlig sammen, så betyder det, at den nemt vil kunne klappe sammen – og dette er især farligt, hvis du kommer ud for en ulykke. Du bør også overveje om du overhovedet vil have denne mekanisme på dit løbehjul. Hvis du f.eks. gerne vil lave tricks, så er mekanismen ret unødvendigt, da det er de færreste børn som gider at klappe det sammen. Det solide deck Decket er som bekendt den del af løbehjulet, hvor du står på, og hvor hjulene er monteret. Derfor er det også selvsagt, at denne del af løbehjulet skal være solid, eftersom den tager imod din kropsvægt i forbindelse med tricks. Om dit deck er ekstra solid eller ej, afhænger faktisk af hvilket løbehjul du køber. Hvis du køber et løbehjul til tricks, så er det ekstra forstærket – og derfor vil veje mere. løbehjul Forskel på hjul Der er også stor forskel på hjul, så dette skal du også være opmærksom på, når du køber et løbehjul. Eksempelvis så er hjul med en nylon-kerne, nemme at udskifte, til gengæld så holder de ikke til at der hoppes eller laves tricks med det. Dermed er disse hjul ofte ikke beregnet til tricks-løbehjul. Hjul med aluminiums-kerne er meget hårdere, og kan derfor holde til meget mere. Disse er derfor oplagt, hvis du skal lave tricks med dit løbehjul. Der er dog også en ulempe ved disse hjul, eftersom de er ret svære at udskifte. Her skal du være opmærksom på, at hjul og kugleejer sælges separat, når du køber ekstra reservedele til dit løbehjul. Til gengæld, så er forhjulet på et sportsløbehjul et standard cykelhjul, og dermed nemt at udskifte. Til gengæld er baghjulet sværere. Det er et 20 tommer specialhjul, som ofte skal bestilles hjem, og derfor kan det godt tage lidt tid, før du får dit sportsløbehjul kørende igen. Brems med måde Selvom løbehjulet, som du har købt, er billigt eller dyrt, så skal du huske at benytte bremsen med måde. Når du bruger bremsen, specielt på asfalt, så sker fænomenet flat spot. Det vil sige, at hjulet slides op på ingen tid, samtidig med at det bliver firkantet. Dermed vil du til sidst ikke kunne køre på det. Det betyder selvfølgelig at du skal holde øje med hjulene på dit løbehjul. Når du f.eks. bremser, eller laver stunts, så slider du automatiske på hjulene. Et hjul bør derfor udskiftes senest når det er slidt med 30%. Skifter du det senere, kan du risikere at hjulet flækker. Efterspænd dit løbehjul Det er vigtigt at spænde ens løbehjul, inden man skal ud at køre. Vi anbefaler, at du anbefaler inden du skal ud at køre – hver gang. Når du laver stunts og tricks, bliver det samtidig udsat for en masse slag og stød. Det betyder at spænding går lidt af. Samtidig kan diverse skruer og møtrikker løsne sig, og det kan godt gå hen at blive farligt. Derfor synes vi helt klart, at du skal efterspænde hver gang du vil ud at køre. Decket holder ikke for evigt Hvis du er typen som laver rigtig mange stunts på din løbehjul, så skal du passe på decket. Et deck holder ikke for evigt, hvilket betyder at det på et tidspunkt kan knække fordi det har været udsat for en overbelastning over en længere periode, hvilket faktisk er helt normalt. Der er dog en måde, hvor du kan minimere belastningen. Eksempelvis kan du ved hårde landinger, gå ned i knæ, når du får kontakt med underlaget/decket. Yderligere, vil vi også gerne lige gentage os selv fra før. Husk at efterspænde alt, så der ikke er noget som glider eller vrider af ved diverse tricks.

Se også artiklerne: Test af de 6 bedste projektorer

Læs også: Segboard – bedste segboards i tests.

Værd at vide om Løbehjul

 • Løbehjul findes både til børn og voksne
  Hav altid beskyttelse på, når du laver tricks på dit løbehjul!

Anmeldelse af Løbehjul

4,7 baseret pa 15 anmeldelser fra forskellige platforme

 

Denne side er anmeldt af: Olivia D. Ravn Rating 10/10

 

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.