Løbehjul test – De 5 bedste løbehjul lige nu!

Udgivet 20.11.2018|Senest redigeret 18.03.2019

Løbehjulet er stadig et hit blandt mange børn og unge. Det er et legetøj, som børn kan have rigtig meget glæde af. Specielt om sommeren, hvor de kører rundt på dem i nabolaget sammen med de andre børn.

Derfor har vi samlet de bedste fem løbehjul som har klart sig bedst i test, og på forskellige parametre, blandt diverse forbrugermagasiner og -anmeldelser.

Det betyder, at du kan få det bedste overblik over, hvilket løbehjul der er bedst lige nu, og som dit barn vil kunne få glæde af.

DENNE LØBEHJUL TEST INDEHOLDER: forbruger mand

Artiklen indeholder en grundig gennemgang af diverse forbrugeranmeldelser. Udover testen, så bringer vi også guides til, hvordan du får mest nytte af dit løbehjul samt hvordan du bedst vedligeholder dit løbehjul. Du finder også en liste over alle de benyttede testkilder der ligger til grund for denne artikel.

Vi gør dig opmærksom på, at Forbruger-test.dk ikke selv tester produkter. Vi laver i stedet en samlet oversigt over de produkter, som klarer sig bedst i test. Artiklen skal derfor fungere, som en vejledende guide til dig.

Et løbehjul er ikke kun for børn og unge, der er vilde med at køre rundt i nabolaget sammen med deres andre jævnaldrene. Det bruges også af voksne mennesker, som elsker at lave diverse tricks og stunts på en rampe. Med et løbehjul kan du nemt blære dig overfor vennerne, når du skal vise dem et smart trick eller to.

For at hjælpe dig godt på vej, til at finde det rette løbehjul, har vi derfor samlet de 5 bedste løbehjul i denne artikel, som alle har det tilfælles at de klarer sig godt i anerkendte forbrugertests og blandt forbrugerne. Dermed skal du ikke bruge flere timer på at søge efter det rette løbehjul der passer til dit behov og dit budget. Har du derimod allerede fundet det perfekte løbehjul til dig eller dit barn, og søger de bedste tips og tricks, så kan du klikke her for at læse dem.

Denne artikel bringer dig test af følgende løbehjul:


Razer Grom Trick – Den perfekte løbehjul for begyndere

Specifikationer:

 • Mærke: Razor
 • Deck-materiale: Aluminium
 • Vægt: 2,5 kg
 • Anbefalet alder: 8 – 14 år
 • 100 mm hjul
 • Stålbremse
 • Dobbelt clamp
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Mål i cm (HxBxD): 82,3 x 28,8 x 61,5
ForhandlerTotalprisLæs mere
499,95 Læs mere

Derfor vil vi køre på den:

Hvis man er nybegynder til at køre på løbehjul, så kan det ofte være svært at finde den rette. Vi mener dog, at Razor, i dette tilfælde, har lavet den perfekte model til en nybegynder. De gule håndtag på styret, sikrer et godt greb, så du har kontrol over løbehjulet. Udover at være den perfekte løbehjul til nybegynder, så er den også utrolig nem at samle. Selve Hi T-baren, hvilket i daglig tale kaldes styret, er meget hurtigt og nemt at montere. Den monteres på decket med de medfølgende skruer, unbrakonøglen og dobbelt clamp.

Brugerne, som i forvejen har købt dette løbehjul, er også begejstret for den. De kalder den ”et rigtig godt køb til prisen”, ”et rigtig fint løbehjul” samt et tilfredsstillende produkt der bruges hver dag.

Forkæl dine børn når de kommer hjem fra deres tur, med en kage fra en af bagemaskinerne vi har testet, eller en hjemmelavet is fra en af ismaskinerne vi har testet.

Dette løbehjul er også sikkert at bruge, da det er lavet med kvalitetskomponenter samt selve decket, hvor du står på, har en anti-slip fodplade. Den har også en sikkerhedsmekanisme, så hvis du føler at du gerne vil sætte farten ned, kan du træde på bremsen på bagerste hjul.

Denne Razer trick løbehjul er perfekt til dig som gerne vil lære diverse små tricks på ramper og små bakker. Derfor synes vi helt klart, at denne løbehjul er pengene værd, både for børn og unge – specielt hvis de er nybegyndere.

En fordel ved bl.a. dette løbehjul, hvilket må siges at den er bygget af de bedste materialer. Den er derfor perfekt til dig, som vælger sikkerhed og kvalitet højt.

Om Razer GROM Stunt løbehjul:

Dette Razer GORM Stunt løbehjul er perfekt til dig, som vil blive bedre til at lave seje tricks, hops og stunts. Med sine 100 mm hjul, ABEC-5 kuglelejer og kvalitetskomponenter, så er det et løbehjul som både er sikkert at køre på, men også et legetøj hvor man kan lave fede tricks.

Løbehjulet har også en anti-slip fodplade. Det vil sige, at du står utrolig godt fast på løbehjulet og dermed risikerer du ikke at falde af, hvis du bremser hårdt op eller laver et mindre trick. Dette er især godt i starten, hvis du skal blive bedre til at bruge løbehjulet. Efter noget tid, så vil stunts og tricks blive nemmere for dig at udføre og lære.

Testet og vurderet af:

 • Coop – Forbrugeranmeldelser – 4/5 (fantastisk)


My Hood løbehjul – Robust løbehjul for begynderen

Specifikationer:

 • Mærke: My Hood
 • Deck-materiale: Aluminium
 • Vægt: 3,6 kg
 • Anbefalet alder: 5 – 14 år
 • Rørramme på 30 mm
 • Kraftig bremse på baghjulet
 • Bygget i aluminium med kraftig lakering
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Mål i cm (HxBxD): 100 x 32 x 90
ForhandlerTotalprisLæs mere
476,00 Læs mere

Derfor vil vi køre på den:

Dette løbehjul er også et godt bud på et begynder løbehjul – specielt til pigerne, eftersom den få i en hvid og pink farve. Den fantastiske kvalitet, eksempelvis den solide rørrramme, gør at vi synes at dette løbehjul helt klart er en anbefaling værdig.

Forbrugerne er også vilde med dette My Hood løbehjul, baseret på diverse kundebedømmelser. De beskriver løbehjulet som ”solidt og letløbende””et løbehjul som børnene har fornøjelse af””et produkt der passer godt til barnets alder”. 

Løbehjulet er også perfekt for barnet, som gerne vil lære at lave små og smarte tricks, men samtidig ikke har prøvet at køre på et løbehjul.

Brugerne, som i forvejen har købt dette løbehjul, er også begejstret for den. De kalder den ”et rigtig godt køb til prisen”, ”et rigtig fint løbehjul” samt et tilfredsstillende produkt der bruges hver dag.

Denne My Hood løbehjul er perfekt til dig som gerne vil lære diverse små tricks på ramper og små bakker. Derfor synes vi helt klart, at denne løbehjul er pengene værd, både for børn og unge – specielt hvis de er nybegyndere.

En fordel ved bl.a. dette løbehjul, hvilket må siges at den er bygget af de bedste materialer. Den er derfor perfekt til dig, som vælger sikkerhed og kvalitet højt.

Om My Hood løbehjul:

Dette My Hood løbehjul er udstyret med en kraftig og solid rørramme på 30 mm. Dette sikre, at du får et løbehjul, som kan holde til meget, og samtidig er bygget med fokus på kvalitet. Med sine 100 mm hjul, ABEC-5 kuglelejer og kvalitetskomponenter, så er det et løbehjul som både er sikkert at køre på, men også et legetøj hvor man kan lave fede tricks. Selve løbehjulet er bygget i aluminium i en kraftig lakering, hvilket følelsen af, at du står med et kvalitetsprodukt i hånden.

Dette løbehjul kan også rotere 360 grader, hvilket giver dig mulighed for at lave skarpe drejninger, når du skal lave tricks. Smart ik’?

Yderligere, så har løbehjulet også en foldemekanisme, så du nemt kan klappe det sammen, og tage det med overalt.

Testet og vurderet af:

Coop – Forbrugeranmeldser – 4,7/5 (fremragende)


MCU-sport Street XL  – løbehjulet til store børn og voksne

Specifikationer:

 • Mærke: MCU-Sport
 • Støddæmpere på for- og baghjul
 • Foldbart løbehjul
 • Anbefalet alder: 13-18 år
 • 205 mm hjul
 • Kraftig bremse på baghjul
 • Justerbart styr fra cirka 89-104 cm.
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Mål i cm (HxBxD): 82,3 x 28,8 x 61,5
ForhandlerTotalprisLæs mere
699,00 Læs mere

Derfor vil vi køre på den:

Hvis man tror at et løbehjul kun er for de mindste, så tager man grueligt fejl. Denne lækre MCU-sport street løbehjul er bygget primært til ældre børn, unge og voksne. Det er blandt andet derfor at den har fået vores anbefaling. Hvis man læser de mange anmeldelser på nettet, så kan man også læse positive kommentarer om løbehjulet. ”Super godt og stabilt” bliver løbehjulet bl.a. omtalt som.

Vi synes også, at der har manglet et løbehjul til større børn, og med denne har vi fundet det perfekte svar. Løbehjulet her er bygget i en fantastisk kvalitet, specielt med henblik på større børn. Dette betyder også at den føles mere robust og tungere.

Denne Razer trick løbehjul er perfekt til dig som gerne vil lære diverse små tricks på ramper og små bakker. Derfor synes vi helt klart, at denne løbehjul er pengene værd, både for børn og unge – specielt hvis de er nybegyndere.

En fordel ved bl.a. dette løbehjul, må siges at være at den kan bruges af ældre børn og bygget af fantastisk kvalitet. Den er derfor perfekt til dig, som vælger sikkerhed og kvalitet højt.

Om MCU-Sport Street XL Pro løbehjul:

Dette er løbehjulet for de store børn, og selvfølgelig også voksne. Løbehjulet har 205 mm hjul og ABEC-7 hjullejer, hvilket sikrer dig at du ikke mærke diverse rystelser fra ujævnheder i vejen. Du kan også tage den med overalt, da da den har en nem og sikker foldemekanisme.

Løbehjulet er derfor til et større barn, eller voksen, og som ønsker at køre på et løbehjul for at lære seje og fede tricks. Udover har den, som de andre, en anti-slip fodplade der gør at du ikke falder af løbehjulet hvis du kommer ud for en uventet bevægelse.

Der er ligeledes også støddæmpere på både forhjul og baghjul. Dette er især godt i starten, hvis du skal blive bedre til at bruge løbehjulet. Efter noget tid, så vil stunts og tricks blive nemmere for dig at udføre og lære.

Testet og vurderet af:

 • Wupti – Forbrugeranmeldelser – 5/5 (fremragende)


Extreme Trick 3.0  – stunts og tricks i én

Specifikationer:

 • Mærke: Extreme Track
 • Robust Y-bar – kan rotere 360 grader
 • Både til nybegyndere og professionelle
 • Anbefalet alder: 10-18 år
 • 100 mm hjul med ABEC-7 lejer
 • Flex Fender bremse
 • Vægt: 3,85 kg
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Semi-integreret headset
ForhandlerTotalprisLæs mere
739,00 Læs mere

Derfor vil vi køre på den:

Dette løbehjul er perfekt for dig der ønsker at begynde at lave stunts, eller allerede er godt inde i at køre. Extreme Trick 3.0 er nemlig et løbehjul for både nybegyndere og professionelle. Dette løbehjul er et af de mest robuste trick løbehjul, og kan samtidig bære op til 120 kg – dermed skal du slet ikke holde dig tilbage, når du laver de fede tricks – hvilket vi elsker ved denne model!

Man ser ofte, at løbehjulsproducenter har fokus på nybegynderne eller de professionelle. Denne løbehjulsproducent har dog valgt at gå mellemvejen, og lanceret et løbehjul som er for begge. Det betyder faktisk også, at jo bedre du bliver, så kan du stadig bruge denne – fremfor at du om et års tid skal købe et nyt, og meget dyrere løbehjul. Hvilket vi især kan godt lide!

Vi elsker faktisk også prisen på denne model, eftersom den er både til nye og øvede brugere af løbehjul, så er det faktisk en rigtig god prisklasse. Da den er fremstillet i fantastisk kvalitet, så er du sikker på at løbehjulet kan bruges i en del år, uden at det går i stykker

En fordel ved bl.a. dette løbehjul, er at den kan bruges af alle – begyndere som let-øvede. Samtidig med er den rigtig robust. Hvis du går op i kvalitet, og gerne vil prøve kræfter med at køre på løbehjul, eller du gør det i forvejen, så er denne perfekt.

Om Extreme Trick 3.0 løbehjul:

Dette løbehjul er fantastisk til dig, som elsker at lave tricks og stunts. Dette løbehjul er som skabt til lave forskellige tricks. Styret er 360 grader samtidig udstyret med en særlig Y-forgaffel. Yderligere, så er det også et løbehjul, som har tre-dobbelt clamp – hvilket giver lejrene bedre styrke og en længere holdbarhed.

Løbehjulet kommer ligeledes med 100 mm og 85A-hjul, som giver hjulene et kraftigt, men smal look. Decket er ligeledes varmebehandlet og er alloy-forstærket, hvilket sikrer at du som bruger ikke pludseligt glider af løbehjulet.

Størrelsen på decket er ligeledes 48 cm langt og 95 bredt samt en maksimal brugervægt på 120 kg. Dermed er det et løbehjul som passer til både børn og unge, og som gerne vil lære at lave tricks med et løbehjul.


Highwaykick 1 blå  – 2-i-1 løbehjulet for de små

Specifikationer:

 • Mærke: Highwaykick
 • Anbefalet alder: 1-5 år
 • Det perfekte løbehjul til de mindste
 • Smart 2-i-1 køretøj
 • Fokus på sikkerhed og stabilitet
 • Ergnomisk korrekt udformning
 • Fåes i forskellige farver
 • Forbedrer dit barns motorik og balance
ForhandlerTotalprisLæs mere
608,00 Læs mere

Derfor vil vi køre på den:

Vi synes at der har manglet et fedt løbehjul til de helt mindste, hvor sikkerhed, kvalitet og udvikling er i fokus. Dette har  Highwaykick lavet svaret på. Dette løbehjul er for de helt mindste , hvor udvikling af balancen og motorik er i fokus. Udover at kunne bruge den som et lille løbehjul, så kan man også omdanne til legetøjsscooter, ved at ligge sæddet ned. Det betyder, at dit barn ikke behøver at stå op, men kan sidde ned og køre. Dette synes vi bestemt er smart, hvis balancen og motorikken ikke er på plads endnu.

Dette løbehjul er for de allermindste, og der er selvfølgelig ingen smarte tricks over det. Det er en kombineret løbehjul og scooter for de helt mindste, hvilket vi synes er ret fedt. Så behøver man som forældre at købe to forskellige – hvilket selvfølgelig også kommer til at fylde i boligen.

Det ergonomiske design gør også at dit barn vil forbedre sin balanceevene og motorik, hvilket vi synes er fantastisk.

En fordel ved bl.a. dette løbehjul, er at det er et for de mindste, hvilket vi synes der har manglet. Hvis du går op i kvalitet, og dit barn skal udvikle sin balance, så er dette et løbehjul du helt sikkert bør købe.

Om Highwaykick 3.0 løbehjul:

Løbehjulet fra Highwaykick er for de mindste – primært i alderen 1-5 år.

Highwaykick løbehjulet er et såkaldt 2-i-1 legetøj, hvilket vil sige at barnet ikke behøver at skulle stå op for at bruge det. Der kan lægges et sæde ned, så barnet kan sidde på den, og dermed bruge den som en legetøjsscooter.

Løbehjulet er ligeledes udstyret med tre-hjul, hvilket gør at sikkerheden er i top. Eftersom der er tre hjul, så er det markant sværere at vælte på den.


Testkilder – Disse sider har vi vurderet i vores løbehjul test

Her på Forbruger-test.dk foretager vi ikke selv de forskellige tests, hvilket i stedet bliver gjort af en række uafhængige testmagasiner. Det er på baggrund af uafhængige undersøgelser, at vi har skrevet en artikel, hvor du kan få et overblik over de bedste løbehjul. Yderligere, er vores anbefalinger også baseret på diverse kundeanmeldelser. Det er selvfølgelig ikke kun løbehjul vi har testet. Du kan selvfølgelig også finde flere gode tests af diverse husholdningsprodukter, elektronik-produkter, samt bolig- og fritidsprodukter.

Forbrugeranmeldelser

I vurderingen af løbehjul til børn har Forbruger-test.dk også taget et kig på diverse forbrugeranmeldelser, blandet andet hos Wupti og Coop. Anmeldelserne her har ofte en fordel, da de er blevet testet i rigtige brugssituationer hos brugerne. Yderligere, kan der være ulemper ved de officielle tests, da disse kun fokuserer på bestemte parametre og ikke tager højde for en brugssituation over længere tid.


Hvorfor købe et løbehjul?

Der kan være flere grunde til at købe et løbehjul, enten til dig selv eller en anden. I dette afsnit giver vi dig et par tips til, hvorfor du netop skal købe et løbehjul lige nu. Hvis du bliver overbevidst, så kan du samtidig tage et kig på de løbehjul som vi har anmeldt.

En fantastisk gaveidé

Som barn elsker man at lave spændende ting. Nogle vil gerne tage det stille og roligt, andre vil gerne have at der kommer lidt fart på. Tilhører dit barn sidstnævnte kategori, så bør du helt klart overveje et løbehjul til ham eller hende. Specielt et trick-løbehjul vil være en fantastisk gave.

En som elsker at tingene skal gå lidt hurtigt, specielt når man leger, så er en af de ovennævnte løbehjul et oplagt valg. Hvis du giver et løbehjul til den helt rigtige, så vi sikker på, at du bliver populær hos modtageren!

Alternativt, så kan du også finde en løbehjul til dig selv. Hvis du vil prøve et andet køretøj end en cykel eller rulleskøjter, så bør du faktisk overveje et løbehjul. I dag, kan du nemt finde et løbehjul til voksne, da det ikke kun er børn som elsker at køre, og lave fede tricks, på én.

Det alternative transportmiddel

Selvom der finde mange løbehjul i dag, som primært bruges til at lave stunts og tricks med, så kan du eller en anden bruger af et løbehjul, bruge det som et alternativt transportmiddel. Et løbehjul er også velegnet til at køre inde i byen på cykelstien – dermed kan du hurtigt komme fra A til B på en lidt mere alternativ måde. Hvis du samtidig elsker at lave tricks, så kan du faktisk slå to fluer med et smæk ved at købe et løbehjul.

Vise vennerne de fedeste tricks!

Man kan mange ting med et løbehjul. Det meste populære ting, som man kan bruge den til, er at lave tricks. Der findes rigtig mange tricks og stunts som du kan lære, og nogle er sværere end andre. Du kan derfor allerede overveje nu, hvilke tricks du gerne vil lære, for det ser faktisk ret fedt ud.

Når du forsøger at lave disse tricks, så kan du risikere at det ikke går lige godt hver gang. Vi anbefaler derfor, at  du som minimum har en eller anden form for beskyttelse på. En hjelm, knæ- eller albuebeskyttere eller andet. Så hvis uheldet skulle være ude, så slår du dig ikke så meget, som du kunne have gjort.

Leder du efter bestemte tricks som du gerne vil lære, men stadig er nybegynder? Så synes vi, at du skal tage et kig på denne video, så du ordenligt kan komme igang med at lære at lave de vildeste tricks på et løbehjul.

 


Gode råd til dit løbehjul

Vi har ikke kun samlet de bedste løbehjul, men også gode råd samt tips og tricks. Disse råd er gode til at forlænge holdbarheden på dit løbehjul, samt hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du skal købe et løbehjul samt hvordan du bedst vedligeholder et løbehjul. Her følger nogle gode løbehjul råd.

Brugssituation

Når du køber et løbehjul, så skal du overveje hvad dig, eller dit barn, skal bruge det til. Skal det eksempelvis bruges til tricks, så bør du overveje et løbehjul, som er mere solidt og avanceret i forhold til et, som skal bruges til og fra skole. De løbehjul som vi har fundet i denne test, kan både bruges til tests, men også som et transportmiddel til og fra skole.

Skal det til gengæld bruges som et primært transportmiddel til skolen, så er det værd at overveje et sportsløbehjul.

Store eller små hjul

Du skal også afgøre størrelsen på hjulene, når du køber et løbehjul. Hjul, som er større end 110 mm, har både sine fordele og ulemper. En fordel er f.eks. at et løbehjul er mere rart at transportere sig på, da de store hjul ikke er så følsomme overfor huller og ujævnheder i vejene – f.eks. sten og krus.

Mindre hjul er til gengæld bedre til tricks. De giver en hurtigere acceleration og en bedre kontrol over løbehjulet når du kører – derfor er det perfekt til tricks, da du kan køre hurtigt, samtidig med at du har overblikket.

Skarpe kanter kan være farlige

Når du køber det første løbehjul til dit barn, så skal du være OBS på skare kanter, f.eks. ved decket eller bremsen. Hvis der er en eller flere skarpe kanter, så kan det i værste tilfælde betyde at barnet vil skære sig, hvis vedkommende vil justere noget. Dette bør selvfølgelig ikke være en mulighed, og du bør derfor se hvordan du kan få fjernet disse skarpe kanter bedst muligt.

Den vigtige sikkerhedmekanisme

De flere løbehjul har en special mekanisme, som kan klappe den sammen. Du bør dog tjekke denne mekanisme er solid og spændt fast inden du giver dit barn lov til at bruge løbehjulet. Hvis mekanismen ikke er spændt ordenlig sammen, så betyder det, at den nemt vil kunne klappe sammen – og dette er især farligt, hvis du kommer ud for en ulykke. Du bør også overveje om du overhovedet vil have denne mekanisme på dit løbehjul. Hvis du f.eks. gerne vil lave tricks, så er mekanismen ret unødvendigt, da det er de færreste børn som gider at klappe det sammen.

Det solide deck

Decket er som bekendt den del af løbehjulet, hvor du står på, og hvor hjulene er monteret. Derfor er det også selvsagt, at denne del af løbehjulet skal være solid, eftersom den tager imod din kropsvægt i forbindelse med tricks. Om dit deck er ekstra solid eller ej, afhænger faktisk af hvilket løbehjul du køber. Hvis du køber et løbehjul til tricks, så er det ekstra forstærket – og derfor vil veje mere.

Forskel på hjul

Der er også stor forskel på hjul, så dette skal du også være opmærksom på, når du køber et løbehjul. Eksempelvis så er hjul med en nylon-kerne, nemme at udskifte, til gengæld så holder de ikke til at der hoppes eller laves tricks med det. Dermed er disse hjul ofte ikke beregnet til tricks-løbehjul.

Hjul med aluminiums-kerne er meget hårdere, og kan derfor holde til meget mere. Disse er derfor oplagt, hvis du skal lave tricks med dit løbehjul. Der er dog også en ulempe ved disse hjul, eftersom de er ret svære at udskifte. Her skal du være opmærksom på, at hjul og kugleejer sælges separat, når du køber ekstra reservedele til dit løbehjul.

Til gengæld, så er forhjulet på et sportsløbehjul et standard cykelhjul, og dermed nemt at udskifte. Til gengæld er baghjulet sværere. Det er et 20 tommer specialhjul, som ofte skal bestilles hjem, og derfor kan det godt tage lidt tid, før du får dit sportsløbehjul kørende igen.

Brems med måde

Selvom løbehjulet, som du har købt, er billigt eller dyrt, så skal du huske at benytte bremsen med måde. Når du bruger bremsen, specielt på asfalt, så sker fænomenet flat spot. Det vil sige, at hjulet slides op på ingen tid, samtidig med at det bliver firkantet. Dermed vil du til sidst ikke kunne køre på det.

Det betyder selvfølgelig at du skal holde øje med hjulene på dit løbehjul. Når du f.eks. bremser, eller laver stunts, så slider du automatiske på hjulene. Et hjul bør derfor udskiftes senest når det er slidt med 30%. Skifter du det senere, kan du risikere at hjulet flækker.

Efterspænd dit løbehjul

Det er vigtigt at spænde ens løbehjul, inden man skal ud at køre. Vi anbefaler, at du anbefaler inden du skal ud at køre – hver gang. Når du laver stunts og tricks, bliver det samtidig udsat for en masse slag og stød. Det betyder at spænding går lidt af. Samtidig kan diverse skruer og møtrikker løsne sig, og det kan godt gå hen at blive farligt. Derfor synes vi helt klart, at du skal efterspænde hver gang du vil ud at køre.

Decket holder ikke for evigt

Hvis du er typen som laver rigtig mange stunts på din løbehjul, så skal du passe på decket. Et deck holder ikke for evigt, hvilket betyder at det på et tidspunkt kan knække fordi det har været udsat for en overbelastning over en længere periode, hvilket faktisk er helt normalt.

Der er dog en måde, hvor du kan minimere belastningen. Eksempelvis kan du ved hårde landinger, gå ned i knæ, når du får kontakt med underlaget/decket. Yderligere, vil vi også gerne lige gentage os selv fra før. Husk at efterspænde alt, så der ikke er noget som glider eller vrider af ved diverse tricks.

 

forbruger-test.dk

4.62 13
Artikel godkendt af

Jacob Simon Hansen. (Journalist fra DMJX).

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Jacob Hansen

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har 8 års erfaring med redaktionelle artikler for TV2, DR, Jyllands Posten og Berlingske – kildekritik og referencer er mit speciale.