Mælkeskummer test-guide: Find den bedste mælkeskummer til din morgenkaffe

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Mælkeskummer test-guide: Find den bedste mælkeskummer til din morgenkaffe

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Der findes mange forskellige mælkeskummere på markedet i dag, og det kan derfor være svært at vælge den rigtige til din behov.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste mælkeskummere på markedet i 2023, og dermed får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Se hele tabellen

Philips Senseo CA6500/60 Milk Twister - lydsvag med moderne design

Philips Senseo CA6500/60 er en fin lille mælkeskummer til ethvert køkken, da den er en simpel og elegant mælkeskummer, der skummer din mælk, mens du gør andre ting klar som eksempelvis din kaffe.

Modellen passer sig selv, og takket være en række aftagelige dele er den nem at gøre ren. Desuden kan den klare både kold og varm mælk, så du kan få lige den type skum, du skal bruge.

Dagens bedste priser og tilbud på Philips Senseo CA6500/60 Milk Twister:

Mere om Philips Senseo CA6500/60 Milk Twister

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Sort
 • Volumen: 120 ml
 • Materiale: Lavet af plastik
 • Maks. belastning: belastningsevne på 500 Watt

Mælkeskummeren fra Philips er blevet rost internationalt, og har en række smarte funktioner, som bidrager til for den bedst mulige oplevelse og kvalitet. 

I maj 2014 blev Philips Senseo CA6500/60 testvinder hos tyske Testberichte.de, og i juni 2015 gentog den sin succes ved at blive topscorer hos Testmagazin. 

Særligt er mælkeskummerens antislip-fødder, som holder maskinen på plads på et vådt eller glat køkkenbord, værd at fremhæve, samt modellens drejebund på 360-grader og den trådløse tapning.

Philips Senseo CA6500/60 er 20 cm høj, men designet er diskret nok til at falde i ét med køkkenet. Desuden er den rigtig nem at gemme væk i et skab, hvis køkkenbordet skal være ryddeligt og pænt.

Fordele og ulemper ved Philips Senseo CA6500/60 Milk Twister

Fordele

 • Godt produkt med moderne design
 • Skummeren laver fint og fast mælkeskum
 • Har et magnetic drive-system, så den er lydsvag
 • Nem at rengøre – dele kan komme i opvaskemaskinen

Ulemper

 • Kan kun lave mælkeskum og ikke varm mælk

Bodum Latteo mælkeskummer - transportabel og manuel

Mælkeskummeren Bodum Latteo har været med i flere forskellige tests, hvor formålet var at finde en model, som kunne producere mælkeskum af god kvalitet, og som derudover er brugervenlig, har gode funktioner og ikke mindst er let at rengøre.

Eksperterne mener, at det kan være svært at finde en mælkeskummer, som ligger i toppen på alle kriterier, men de mener dog, at Bodum Latteo mælkeskummeren kommer rigtig tæt på, da den scorer højt ved alle kriterier og i nogle tests ligger helt i top.

Dagens bedste priser og tilbud på Bodum Latteo mælkeskummer:

Mere om Bodum Latteo mælkeskummer

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 0,25 liter
 • Farve: Gennemsigtig

Bodum Latteo mælkeskummeren skiller sig ud i forhold til mange andre mælkeskummere, da den ikke bruger strøm, men er en manuel model, hvor der skal bruges lidt håndkraft.

Det er dog en simpel proces, der ikke kræver ret lang tid. Man hælder blot mælken op i glaskanden, putter stemlet over og ved at bevæge det x antal gange op og ned får man hurtigt et luftigt mælkeskum.

Efter få sekunder står man med cremet, koldt mælkeskum, som ifølge eksperterne har en både flot og blød konsistens til kaffen.

Mælkeskummet er ydermere stort set fri for bobler, da store bobler hurtigt forsvinder, når stemlet kører op og ned, og forekommer der et par enkelte bobler, forbliver de helt små.

Brugervenlig model, der ikke fylder

Mælkeskummeren fra Bodum betragtes ikke som en af de største mælkeskummere, da den blot har en kapacitet på 250 ml.

Modellen fremstiller dog alligevel nok skum til flere kopper af eksempelvis cappuccino.

Derudover er modellen yderst brugervenlig, da den er let at bruge, og den manuelle håndtering foregår let.

Man skummer blot mælken i et lille minut, og venter dernæst et øjeblik, mens skummet får lov til at stå og tykne.  Derefter er skummet klar til brug, hvor det enten kan hældes i kaffen koldt eller varmes kort i mikroovnen.

Det kolde skum er også særlig velegnet til is-drinks, hvor det kan bidrage med en cremet konsistens og smag.

Derudover er en fordel ved netop denne mælkeskummer, at man kan anvende alle typer mælk og ikke blot sødmælk, som anbefales ved mange andre mælkeskummere.

Fordele og ulemper ved Bodum Latteo mælkeskummer

Fordele

 • Manuel model, der ikke bruger strøm og dermed kan anvendes alle vegne
 • Fremstiller koldt og cremet skum på kort tid
 • Mulighed for at varme den kolde skum i mikroovnen direkte i glaskanden
 • Modellen er solid og robust, og den holder til meget
 • Alle dele tåler opvaskemaskine

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bodum Latteo mælkeskummer

Gastroback Latte Magic - mælkeskummer i høj kvalitet

Gastroback Latte Magic er udstyret med en ’automatisk sluk’-funktion, så mælkeskummeren selv slukker, når den er færdig med at skumme mælken. Den er beklædt med nonstick-belægning sådan, at mælken ikke brænder på. Dette gør mælkeskummeren enormt nem at rengøre og vedligeholde. Rengøringen simplificeres yderligere ved, at den indvendige spiral kan tages ud af skummeren. På denne måde kan du gøre ordentligt rent i hele mælkeskummeren, da du kan komme til i alle hjørner og kroge i mælkeskummeren.

Dagens bedste priser og tilbud på Gastroback Latte Magic:

 • Gode anmeldelser
 • Bedst i test
 • Høj kvalitet

Mere om Gastroback Latte Magic

SPECIFIKATIONER

 • Farve: sort
 • Volumen: 350 ml
 • Maks. belastning: belastningsevne 500 W

Mælkeskummeren ved navn Gastroback Latte Magic er en af de bedste mælkeskummere på markedet. Den er den perfekte mælkeskummer til dig, som ikke går på kompromis med kvaliteten af den skummede mælk i for eksempel din kaffe. Mælkeskummeren kan rumme 350 ml mælk, og den formår på få sekunder at lave kold eller varm skummende mælk. 

Gastroback Latte Magic virker ved hjælp af et magnetisk drevsystem. Den er også BPA-fri. Mælken hældes ned i mælkeskummeren, som så skummer mælken ved at slynge mælken rundt i spiralen ved hjælp af det magnetiske drevsystem. 

Gastroback Latte Magic har et klassisk, elegant og tidløst udseende. Mælkeskummeren er sort og har et gennemsigtigt låg. I dens bund sidder antislip fødder, så den står solidt plantet på bordpladen, mens mælken skummes. Du tænder skummeren ved at klikke på den bløde berøringsknap. Denne vil også lyse, mens mælkeskummeren er i brug. 

Med Gastroback Latte Magic kan du tage din kaffe til et nyt niveau. Der gås ikke på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet. Mælkeskummeren fås også til en rimelig pris i forhold til den høje kvalitet. 

Når du køber Gastroback Latte Magic´, følger et lille hæfte med opskrifter med. På denne måde kan du inspireres til, hvad mælkeskummeren kan bruges til af kreationer. Det er nemlig også oplagt at skumme mælk til for eksempel varm kakao i mælkeskummeren. Kun fantasien sætter grænser.

Barista & Co. Mælkeskummer Guld - kan også bruges som stempelkande

Kaffebryggeren fra Bodum ved navn Chambord Kaffebrygger er uden tvivl en af de allerbedste kaffebryggere på markedet. Kaffebryggeren er en af Bodums berømte stempelkander. Stempelkanderne fra Bodum er kendt for at garantere kaffe af høj kvalitet, som brygges i en stilfuld og tidløs kaffebrygger. 

Dagens bedste priser og tilbud på Barista & Co. Mælkeskummer Guld:

 • Lækkert, klassisk design
 • Bedst i test hos uvildige forbrugermagasiner
 • Høj kvalitet

Mere om Barista & Co. Mælkeskummer Guld

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Kobber
 • Volumen: 1
 • Materiale: Glas
 • Antal espressokopper: 8 stk.

Bodum blev stiftet i 1944 af Peter Bodum i København. Det er den dag i dag et anerkendt mærke både i Danmark og internationalt. Bodum er kendt for at lave yderst funktionelle produkter, som altid fremstår æstetisk tilfredsstillende. Det er et varemærke for kvalitetsprodukter, som gennem tiden har været formgivende. 

Dette gælder også den klassiske stempelkande fra Bodum, som i dag fås i mange varianter. Adskillige af disse ses rundt om i stuerne i det danske land, og sådan har det været i mange år. Dette skyldes, at stempelkanderne er skønne og pålidelige at brygge kaffe på.

Bodum Chambord Kaffebrygger har et volumen på 1 liter og kan dermed rumme ca. 8 kopper kaffe. Det er altså en af de større stempelkander fra Bodum. Denne stempelkandes stel er kobberfarvet, hvilket giver den et friskt og moderne udtryk. Dog er kaffebryggeren altid til at kende blandt andet på grund af selve ”kanden”, som er lavet i glas. 

Bodum Chambord Kaffebrygger er en kaffebrygger, som du altid kan stole på. En stempelkande fra Bodum går ikke bare lige sådan i stykker. Der er tale om produkter af en vis kvalitet, som er lavet i gode og holdbare materialer. 

Bodum Chambord Kaffebrygger 8 kopper 1 liter er den perfekte kaffebrygger, når du får gæster på besøg. Du kan med en kande forsyne et selskab på 8 personer med i hvert fald en kop til hver. Samtidig er Chambord Kaffebrygger en stempelkande, som man har lyst til at placere på sofabordet til et lille selskab. Dette skyldes stempelkandens simple endog smukke udtryk, som er et udtryk, der falder i de flestes smag.

WMF Lineo mælkeskummer - med brugervenlighed og design i fokus

Barista & Co. Mælkeskummer Guld er det rette valg for dig, som går op i både det æstetiske og i design. Barista & Co. er netop kendt for der minimalistiske og elegante design, der samtidig er lavet i en god kvalitet.

På trods af, at virksomheden er forholdsvis ny, er Barista & Co. allerede blevet et anerkendt brand i kaffeverdenen.

Brandet roses og modtager mange positive anmeldelser for deres produkter.

Dagens bedste priser og tilbud på WMF Lineo mælkeskummer :

 • Elegant og minimalistisk design
 • Solidt og robust
 • Skum i god kvalitet

Mere om WMF Lineo mælkeskummer

En af de ting, som fremhæves ved mælkeskummeren Philips CA6500 er dens størrelse. Dette er også en af de ting, der gør, at den betragtes som en godt bud på en mælkeskummer.

Med Philips CA6500’s lille størrelse kan den rumme 120 ml. Dette lyder ikke af meget, men det er ifølge eksperterne alligevel nok til at lave enten en latte macchiato eller to kopper cappuccino.

Modellen er testet for dens evner til at lave varmt mælkeskum, hvor både selve skumme-processen samt det færdige resultat vurderes som værende godt, hvor den leverer et finporeret skum.

På blot to minutter står man med den færdigskummede og varme mælk.

Går man op i æstetikken i sit køkken, bør man tage et kig på den stilrene Philips CA6500 mælkeskummer.

Ifølge eksperterne er designet imponerende, og de er ligeledes imponeret over den udformning, hvor modellen ligefrem betragtes som værende smuk.

Designet er helt simpelt og samtidig moderne, hvor selve skummeren er lavet i højglansplastik i en nuance af sort.

Derudover er modellen også nem at bruge, og brugervenligheden kan siges at være i top, da den medfølgende manual både er skrevet på flere forskellige sprog og derudover kortfattet beskriver produktets brug.

Nemt at producere mælkeskummet

Mælkeskummeren Philips CA6500 har et strømlinede design med blot en enkel knap, hvor dens ydre ikke brydes af et display.

Knappen er ydermere ganske diskret og ved blot et enkelt kortvarigt tryk leveres både opvarmet og skummet mælk.

Ønsker man det skummede mælk koldt, skal man i stedet holde knappen nede. Derudover betragtes modellen som særdeles støjsvag.

Som en enkel ulempe bør det nævnes, at mælkeskummeren dog ikke tåler at komme i opvaskemaskinen.

Den er til gengæld nem at gøre ren og vaske op i hånden, da den med dens non-stick belægning, gør det svært for mælkerester at sætte sig fast, også når mælkeskummet når høje temperaturer, hvor der normalt vil være risiko for, at det brænder sig fast.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Gode råd til at få den bedste mælkeskum

Kvaliteten af mælkeskummet har noget koen, som mælken kommer fra, at gøre.

Videnskab.dk har undersøgt området og fundet en forklaring på det, samt fundet ud af hvordan skummet egentlig dannes.

Højt skum bliver stående

Ifølge videnskab.dk dannes mælkeskummet helt lavpraktisk ved, at der pustes damp ind i mælken. Denne damp skaber små luftbobler, som er omkranset af små skaller af protein.

Mellem luftboblerne løber der kanaler som sikrer, at skummet ikke falder sammen igen, da fedtdråberne i mælken sætter sig fast og fungerer som små propper.

Derudover sker der en overfladespænding i processen, når mælkeskummets proteinmolekyler tiltrækker hinanden og dermed skaber en sammenhængskraft og fastholder hinanden.

Det er denne proces, der gør, at skummet bliver stående og ikke falder sammen. Det kan altså siges, at de små luftbobler er vejen til stabilt skum, og disse små luftbobler dannes ud fra indholdet af protein i mælken.

Boblerne har en positiv effekt på mælkeskummet, da de bidrager til et mere elastisk skum, der er lettere at styre.

Derudover påvirker boblernes størrelse, hvor let det er for at lave mønstre i kaffen med mælkeskummet. Jo mindre bobler, jo nemmere er det at lave mønstre.

Fedtindholdet i mælken er afgørende for mælkeskummets kvalitet

For at vende tilbage til mælkeskummets kvalitet og dens sammenhæng til køerne, afhænger det af mælkens sammensætning.

Det er fedtindholdet i mælken, som har en vigtig betydning for skummets konsistens. Her gælder det, at jo federe mælken er, jo mere stabilt et skum vil man opnå.

Man vil opnå det bedste resultat med sit mælkeskum, hvis man bruger homogeniseret mælk, da uhomogeniseret mælk har større fedtdråber, hvilket gør skummet ustabilt og dermed kan bidrage til, at det falder hurtigere sammen.

Det anbefales af denne grund ikke at bruge økologisk mælk, når man skal bruge det til mælkeskum, da den økologiske mælk er uhomogeniseret.

Ifølge Arla kan alle typer mælk bruges til mælkeskum, man bør blot være bevidst om, at man opnår forskellige resultater afhængig af hvilken type mælk, man bruger.

Arla pointerer, at man ved mælketyper med lav fedtprocent kan opnå et skum, som er luftigt og stabilt, men at man ved mælketyper med en højere fedtprocent vil opnå et mere cremet resultat.

Det frarådes at bruge letmælk, da det giver et for blødt og ustabilt skum, mens sødmælk, ifølge Arla, giver det mest cremede og bløde skum.

Lækkert skum kan ødelægges af mælkens transport og opvasken af mælkeskummeren

Har du problemer med at lave flot og fast skum, kan svaret findes i transporten af mælken til mejerierne.

Ved transporten fra gård til mejeri, kan den ubehandlede mælk blive rystet så meget, at fedtdråberne i mælken ødelægges, hvilket kan medføre, at bestemte enzymer påvirker fedtet og dermed frigive fedtsyrer.

Forekommer der for mange fedtsyrer i mælken, vil overfladespændingerne omkring proteinerne ødelægges, og skummet vil dermed falde sammen.

Noget som også kan forringe kvaliteten og muligheden for fast og flot skum, er den sæbe og opvaskemiddel, som anvendes til at rengøre mælkeskummeren.

Rester af både sæbe og opvaskemiddel er med til at ødelægge overfladespændingerne ligesom fedtsyrer, hvorfor man bør være opmærksom på at skylle mælkeskummeren godt efter rengøring og inden brug.

Hvis du er interesseret i andet køkken udstyr, kan du finde test-guides om Håndmixere, Brødristere, Stempelkander og meget mere lige her på siden.

Find din absolutte yndlingskaffe

Der findes samtidig mange forskellige kaffetyper, og herunder finder du både den klassisk brygget kaffe, café latte, cappuccino, americano, cortado, mocha, espresso og macchiato.

Man kan hurtigt komme til at forveksle de forskellige kaffetyper og mange af dem ligner også hinanden.

Derfor er nedenstående en oversigt over kaffetyperne samt deres indhold, således at du kan lave god kaffe derhjemme med din mælkeskummer.

Den klassiske brygget kaffe

Den klassiske brygget kaffe er for mange den fortrukne hverdagskaffe, da den er nem at lave og kan produceres til mange mennesker af gangen.

Med en mælkeskummer kan man hurtigt pifte den op, da de fleste bruger almindelig mælk i deres kaffe, som med fordel kan erstattes med lunt mælkeskum.

Espresso

Espresso er ofte kendt som en kaffetype, der bruges til at lave andre kaffevarianter, da den udgører fundamentet for mange kaffevarianter grundet espressoens koncentrerede smag.

Espressoen er en kaffetype, som er brygget under tryk, hvormed smagsstofferne og olien i bønnerne kommer ud og kan bidrage med den meget intense kaffesmag.

I nogle kaffetyper skal der også bruges dobbelt espresso, som er to skud espresso, hvilket giver en meget stærk kaffe.

Espresso macchiato

Bestiller man en espresso macchiato, får man et espresso-shot med mælkeskum ovenpå.

Man kan desuden med en espresso macchiato, få en god stærk kop kaffe, hvor skummet både bidrager til at holde på varmen i kaffen, men også til smagen og fremhævelsen af aromaen i kaffen.

Americano

En americano laves med to espressoshots, som blandes med varmt vand.

Der skal ikke bruges mælkeskum i en americano, og man kan derfor opnå en lidt bitter kop kaffe.

For at mindske den bitre smag, kan man fjerne skummet fra selve espressoen.

Café latte

Café latte er velkendt af mange og er en lidt mildere kaffevariant.

Latte kan betragtes som en blid og mere sød udgave af espressoen, da den har et højt indhold af mælk.

Latte laves ved at lave et eller to skud espresso og dertil tilføre en god mængde mælk, for til sidst at toppe med et lag mælkeskum.

Mælkeskummet bidrager både til at holde på varme og gør kaffen rund i smagen.

Cappuccino

Cappuccino er lige dele espresso, mælk og skum, og den giver derfor en sød smag.

Nogle eksperter mener dog, at kaffevarianten bør bestå af mere mælk og mindre skum.

Traditionelt set er cappuccinoen kendt for at have meget skum, og den drysses ofte også med kakao på toppen.

Cortado

Cortado er en mindre kendt variant, som består af to skud espresso og toppes med sødmælk uden skum.

Smagen er derfor også kraftigere end ved en almindelig latte.

Mocha

Mocha er en blanding mellem varm kakao og en cappuccino, som laves ved at blande et espressoshot med kakaopulver, hvorefter mælk og mælkeskum tilføjes.

Denne kaffetype er lidt anderledes end de ovenstående, og kan være med til at tilgodese den søde tand.

 

Hvis du er interesseret i flere kaffe artikler, så kan du finde test-guides om Kaffemaskiner, Kaffekværne, Espressomaskiner og meget mere her på siden.

Læs også: Test af de 6 bedste Sodastream

Se også denne lignende artikel på vores side: Test af de 7 bedste hårkure

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Testberichte.de

Testberichte.de er Tysklands største testside, der undersøger forskellige produkter for at give den almene forbruger muligheden et godt indblik i markedet. Hjemmesiden har eksisteret siden år 2000, og med hovedkontor i Berlin har redaktionen omkring 60 fastansatte medarbejdere.

Hos Testberichte.de har de sammenlignet forskellige mælkeskummere på markedet på baggrund af følgende kriterier: udstyr, brugervenlighed og resultat. Melitta Cremio ligger helt i top som testvinder, hvor forbrugerne også giver den smarte mælkeskummer 4,6 stjerner ud af 5.

Anmeldelsen er opdateret: maj 2011
Du kan se anmeldelserne her

Kundeanmeldelser

Whiteaway

Den danske virksomhed Whiteaway sælger alt indenfor kvalitetshvidevarer. På deres hjemmesiden kan helt almindelige forbrugere anmelde alle de produkter, der er til salg, når de har købt og testet dem i praksis. Det giver dig de bedst mulige forudsætninger for fuldt ud at forstå, hvorfor produkterne har fået bestemte anmeldelser, og hvilken kvalitet de faktisk er af. Det er ikke kun den overordnede bedømmelse, du kan kigge på, men også helt specifikke egenskaber.

Melitta Cremio får flotte bedømmelser af forbrugerne, der giver mælkeskummeren 4,9 stjerner ud af 5. Det er indikator for, at forbrugerne er tilfredse med deres køb. En forbruger skriver blandt andet: ”En super god mælkeskummer der lever op til mine høje forventninger. Kan varmt anbefales”.

Du kan læse alle anmeldelserne her

FAQ

Når det kommer til at skumme mælk, findes der mange gode og smarte modeller, som kan gøre jobbet for dig. Et af de mest populære mærker inden for mælkeskummere er Melitta Cremio, da deres modeller har et flot design og leverer god skummet mælk.
Hvordan vælger jeg en mælkeskummer?
Der findes flere forskellige mælkeskummere på markedet. Det er derfor vigtigt, at mælkeskummeren har de funktioner, du skal bruge i din hverdag, når du skummer mælk.
Er det værd at købe en mælkeskummer?
Det er op til dig selv at vurdere, om det er det værd at købe en mælkeskummer. Er du typen, der laver meget kaffe og nyder at gøre en dyd ud af det i hverdagen, er det en god ide med en mælkeskummer.
Hvordan kan du se, om en skummer er af god kvalitet?
Når du skal vurdere, om din mælkeskummer er af god kvalitet, skal du se på det færdige resultat, som den leverer. Er mælkeskummen fyldig, luftig og smagfuld, er din mælkeskummer af god kvalitet.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Melitta Cremio - kvalitetsprodukt fra velkendt brand

Severin SM 9685

Nespresso Aeroccino 3

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme