Maria Nørgaard

Camilla NørgaardMaria har tidligere arbejder som skribent hos diverse dameblade, hvor hun har været ansvarlig for områder som blandt andet mode, køkkenet og personlig pleje. Maria har her brugt meget tid på at finde de rigtige produkter af den bedst kvalitet, så hun har kunne anbefale produkterne på ærlig vis. Derudover har hun arbejdet med opgaver, hvor hun har anmeldt forskellige slags produkter. Hendes primære opgaver har været inde for kategorier, som har skabt størst interesse for hende.

Maria har også tidligere haft sin egen blog hvor hun har skrevet om livsstil, og har derfor dannet sig et stort overblik over hvor man finder de bedste produkter inde for visse kategorier, med et kildekritisk syn.

Med en baggrund i marketing og skriftlig kommunikation, har Maria mange års erfaring inde for hvordan man bedst muligt for kommunikeret ud og formidlet produktets egenskaber. Hun har fået skabt sig et stort overblik som nu hjælper hende til at skrive de bedste artikler.

Det er Maria, der er med til at godkende alle artikler før de bliver lagt op på Forbruger-test. Med hendes hjælp er vi sikre på at alle artikler bliver kvalitetstjekket.

Uddannelsesbaggrund: