Marshall høretelefoner testoversigt – De bedste høretelefoner fra Marshall

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 21.07.2021|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Vil du have de bedste høretelefoner, skal du vælge et Marshall produkt, der er kendt for den høje lydkvalitet og de komfortable designs. Marshall høretelefoner produceres i forskellige udgaver og modeller, som giver dig mulighed for at vælge det par, som matcher dine ønsker og behov.

De forskellige produkter henvender sig til forskellige, individuelle behov. Mens nogle er med Bluetoooth funktion, er andre uden.

Herunder finder du en komplet testoversigt med anmeldelser af de bedste produkter fra den anerkendte, britiske producent af tilbehør og udstyr til musik.

forbruger-test.dk

Marshall Major III Bluetooth (Black) - Testvinder

Testvinder Marshall Major III Bluetooth (Black)

Marshall Major III er udråbt som testvinder af forbrugerrådet TÆNK kemi, da produktet er så godt som fri for kemikalier og skadelige stoffer.

 

Mere om 

Vil du have et par Marshall høretelefoner i absolut topklasse og med maksimal komfort og tilslutning om dine ører, skal du vælge denne Marshall Major III model. Det er trådløse høretelefoner, som giver dig de bedste og mest frie anvendelsesmuligheder, når du vil høre musik. 

Når først du har sluttet høretelefonerne til din musikenhed via Bluetooth forbindelsen, kan du lytte til musik selv på længere afstand fra afspilleren. 

Det praktiske og sammenfoldelige design på Marshall Major III Bluetooth gør, at du kan opbevare den i en taske, når du ikke hører musik, eller når du er på farten.

De moderne høretelefoner er udviklet med de nyeste funktioner og detaljer, som giver dig lyd og komfort i særklasse. Med ”OnEar” ørepuder kommer høretelefonerne til at slutte tæt til dine ører, så du undgår baggrundsstøj fra dine omgivelser. 

Du kan indstille både opkald, lydstyrke og tænd/sluk-funktion på høretelefonerne.

Det stilrene, sorte design på Marshall Major III Bluetooth henvender sig til mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Det kan være til dig, der holder af at høre afslappende musik derhjemme, hvor du kan få fordybelsestid uden at blive forstyrret fra larm i omgivelserne. Eller det kan være dig, som går op i rock eller pop, og som vil have lyd i bedste kvalitet.

Udvalgte specifikationer

 • Komfortabelt ”OnEar” design på ørepuderne
 • Bluetooth funktion
 • Udviklet til at forbedre både høje toner og bastoner
 • Moderne og sammenfoldeligt design
 • Trådløs forbindelsesteknologi

Marshall Monitor Bluetooth – Maksimal musikglæde

Marshall Monitor Bluetooth

Mere om 

Er du på udkig efter et par høretelefoner fra Marshall, som skal være designet med alle de funktioner, som giver dig maksimal musikglæde, er disse Marshall Monitor Bluetooth et godt valg. 

Produktet er udstyret med de vigtigste egenskaber i forhold til både lydkvalitet og ergonomi. Høretelefonerne henvender sig til enhver, som går op i musik, og som vil have den bedste lydkvalitet.

Foruden den høje lydkvalitet og det stilrene design udmærker Marshall Monitor Bluetooth sig ved sin store brugervenlighed.

Der er forskel på, hvor meget vi hver især går op i teknik og elektronik. Med disse Marshall høretelefoner kan enhver få ubesværet og problemfri anvendelse med høretelefoner i bedste kvalitet. Du kan nemt indstille lyd, sangvalg og styrke på siden af ørepuden. Dette giver dig ekstra frihed, når du hører musik derhjemme eller på farten.

Løber produktet tør for strøm, kan du anvende det medfølgende kabel, så du kan lytte videre til din yndlingsmusik. Med trådløse høretelefoner slipper du for generende ledninger, så du kan beskæftige dig med de opgaver, som du ønsker, samtidig med at du kan lytte til musik i timevis.

Udvalgte specifikationer

 • Hi Fi lyd
 • Høj brugervenlighed 
 • Fungerer via Bluetooth der giver dig frihed, når du lytter til din musik
 • Elegant og tidløst design 
 • God pris

Marshall Mode EQ In Ear – Bedste mini høretelefoner

Marshall Mode EQ In Ear

Mere om 

Mange af os holder af at lytte til radio eller musik, når vi er derhjemme eller er på farten. Med små Marshall høretelefoner kan du altid høre dine favoritnumre, uanset hvor du befinder dig. 

Disse Marshall Mode EQ In Ear er det perfekte produkt for dig, som vil have mini høretelefoner, du skal kunne tilslutte dine forskellige musikenheder.

På trods af det lille design giver Mode EQ dig lyd i høj kvalitet. Du får 4 forskellige ørekapsler med til høretelefonerne, som du kan frit kan skifte imellem og udskifte efter behov. 

Ørekapslerne (eller ørepuderne som de også kaldes) leveres i forskellige størrelse, så du kan vælge det sæt, som matcher dine øregange. Dette giver dig optimal komfort, når du lytter til musik.

Med de 2 forskellige EQ-modusser kan du indstille musikafspilning, som matcher genren i kvalitet. Til rock og pop er der brug for en dominerende bas, mens der til andre genrer med mellemtoner og høje toner er brug for lydafspilning i anden kvalitet.

Du kan også bruge dine mini Marshall høretelefoner til at besvare opkald med som følge af den indbyggede mikrofon.

Det praktiske, lille design gør disse Marshall høretelefoner egnet for dig, som ofte er på farten og holder af koble fra til din yndlingsmusik. Du kan nemt opbevare Mode EQ In Ear i et lille etui eller have dem vinklet om din Smartphone, når de ikke er i brug.

Udvalgte specifikationer

 • Praktisk og fleksibelt design
 • Der medfølger 4 forskellige ørekapsler 
 • Indbygget mikrofon
 • 2 forskellige EQ-modusser for musikafspilning i bedste kvalitet
 • Egner sig til rejse og transport

Marshall Monitor Around-Ear (stål)

 

Marshall Monitor Around-Ear (steel)

Mere om 

Går du op i musik, og vil du have afspilningsudstyr, der er udstyret med de nyeste, støjreducerende funktioner, skal du vælge disse Marshall Monitor Around-Ear. Høretelefonerne er udstyret med Around-Ear design, som giver dig en unik tilpasning om dine ører. Herved reduceres alt støj i omgivelserne, så du kan give dig hen til lytning af din yndlingsmusik. 

Det er ikke kun den enestående støjreduktion, du får glæde af, når du vælger denne model af Marshall høretelefoner. Du får også en model, som er designet i unikt look. Mens hovedparten af de populære produkter fra Marshall kommer i sorte designs, er disse Monitor Around-Ear skabt med stål som kontrastdetaljer. Dette bryder det velkendte sorte look og giver dig elektronik, som med sikkerhed vil få opmærksom fra dine omgivelser. 

Det moderne og stilrene look kan matche både kvinde og mand, og det er et tidløst design, som du kan få glæde af i mange år frem.

Som det også gælder med de mange andre kvalitetsmodeller fra Marshall, er disse høretelefoner skabt med de bedste funktioner, som gør din lytning fleksibel og fri. Det gælder blandt andet i forhold til at kunne modtage opkald, som sker via den indbyggede mikrofon.

På ledningen kan du indstille din musik, så du har fuld kontrol over afspilning af numre og niveauet af lydstyrke.

Udvalgte specifikationer

 • Enestående støjreduktion 
 • Eksklusivt, unik design med stål
 • Indbygget mikrofon 
 • Fungerer via ledning

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Marshall Major II (med Bluetooth)

Marshall Major II Bluetooth

Mere om 

Høretelefoner skal ikke kun give dig den bedste lyd og de mest fleksible muligheder for at lytte til musik, når du ønsker det. Du skal også forholde dig til design og ergonomi, når du vil have høretelefoner i topklasse. 

Disse Marshall Major II med Bluetooth er det perfekte valg, når du både går op i design og lydkvalitet. Major II findes i 2 forskellige udgaver – hhv. med og uden Bluetooth. Med valg af denne model får du de mest fleksible og frie anvendelsesmuligheder med din elektronik til musik- og lydafspilning. 

Med den trådløse Bluetooth funktion kan du lade høretelefonerne op og tage dem med dig på farten, uden du skal bekymre dig om ledninger. 

Går produktet tør for strøm, kan du lade det op med det medfølgende kabel. 

Marshall er kendt for at udvikle produkter med brug af den nyeste teknik på markedet samt designe stilrent og moderne tilbehør i sort look.

Disse Marshall Major II adskiller sig stilmæssigt fra de andre kvalitetsmodeller af høretelefoner fra den britiske producent. Major II findes i den velkendte, sorte produktudgave samt en elegant, brun udgave. Det brune look vil med sikkerhed få opmærksomhed fra dine omgivelser, da det skiller sig ud fra det velkendte sorte, Marshall look. 

Designet på disse Marshall høretelefoner vil skabe stil i mange år frem, og det kan komplimentere både mand og kvinde.

Du kan bruge dine Marshall Major II til at modtage opkald som følge af den indbyggede mikrofon.

Udvalgte specifikationer

 • Eksklusivt, brunt look
 • Trådløs funktion med Bluetooth
 • Indbygget mikrofon så du kan modtage opkald 
 • Ørepuderne er beklædt med slidstærkt kunstlæder

Marshall Major II OnEar (uden Bluetooth)

Marshall Major II OnEar (without Bluetooth)

Mere om 

Du behøver ikke gå på kompromis med hverken design eller komfort, når du vil have et par Marshall høretelefoner. Med disse Major II OnEar, får du et produkt, som henvender sig til dig, der nyder at lytte til musik, når du er derhjemme. 

Høretelefonerne fungerer sammen med et kabel, som skal kobles til din musikenhed. Med den indbyggede mikrofon, kan du også besvare opkald med Marshall Major II.

De elegante og stilrene høretelefoner er designet i den velkendte Marshall stil med det gennemførte, sorte look og det ikoniske logo på siderne af hver ørepude. 

Ørepuderne er skabt til at give dig den største komfort, så du kan lytte til musik igennem lang tid. Det tætsluttende ”OnEar” design lukker sig behageligt om dine ører, så støj fra dine omgivelser minimeres. 

Den helt store fordel ved disse Marshall høretelefoner er den budgetvenlige pris. 

Du kan købe produktet som selvforkælelse, eller det kan blive den personlige gave til en person, som går op i musik.

Udvalgte specifikationer

 • Skal sluttes til din musikenhed via kabel
 • Indbygget mikrofon
 • Stilrent, sort design
 • Sammenfoldeligt design der kan opbevares i en taske
 • Budgetvenlig pris

Læs også: Trådløse hovedtelefoner test – her er de bedste i 2020

Marshall MID A.N.C

Marshall Mid ANC

 

Mere om 

Går du op i musik, og vil du have høretelefoner, der er skabt til dig at give dig de bedste lydoplevelser og maksimal komfort, skal du vælge disse Marshall høretelefoner.

Marshall MID A.N.C er trådløse høretelefoner, som du kan få glæde af derhjemme eller på farten. Når først du har sluttet produktet til din musikenhed, får du frie rammer til at lytte til den musik, som du elsker.

Med Cancelling funktionen er du sikret den bedste lydkvalitet, så støj og larm fra dine omgivelser sorteres fra.

Produktet er designet med de bedste og mest modstandsdygtige materialer, så du kan få glæde af dine Marshall høretelefoner i lang tid frem. Metalhængslerne er matsorte, så de matcher det velkendte, sorte look med det ikoniske logo på siderne af hver ørepude.

Via kontrolknappen kan du indstille lyd og styrke, når du lytter til din musik eller besvarer opkald fra dine høretelefoner. Med det stilrene, sorte rejseetui er du sikker på at kunne beskytte dine eksklusive høretelefoner bedste muligt, når du befinder dig derhjemme eller er på farten.

Når du vælger et Premium produkt, kan du se frem til at få lydoplevelser i bedste kvalitet i mange år frem. Med dette valg skal du ikke tænke på at udskifte høretelefoner de næste mange år.

Udvalgte specifikationer

 • Trådløse høretelefoner
 • Skabt i slidstærke og robuste materialer
 • Cancelling funktion for maksimal støjreduktion
 • Praktisk kontrolknap der giver dig frie indstillingsmuligheder
 • Der medfølger eksklusivt rejseetui 
 • Indbygget mikrofon

Testkilder

Denne testoversigt med anmeldelser af Marshall høretelefoner er udarbejdet i forhold til de anbefalinger og punkter, som forbrugerrådet TÆNK kommer med i sin analyse af de bedste høretelefoner på markedet.

TÆNK har testet forskellige kvalitetshøretelefoner og har samlet et række punkter, som de har brugt til deres anmeldelse.

Disse punkter drejer sig om:

 • Design 
 • Anvendelsesmuligheder
 • Støjreduktion 
 • Lydkvalitet 
 • Holdbarhed 

De bedste høretelefoner er dem, som er udviklet til at reducere larm fra omgivelserne. Marshalls OnEar produkter er designet til at minimere støj, så du kan nyde din yndlingsmusik eller kommunikere uden at blive generet af lyde fra dine fysiske omgivelser.

Det er i høj grad Bluetooth funktionen og det trådløse design, som giver dig de bedste og mest frie anvendelsesmuligheder med dine høretelefoner. 

Når det kommer til at få mest værdi for pengene, er Marshall et eftertragtet og populært brand. Den britiske producent anvender materialer i bedste kvalitet til sine produkter, så du kan få glæde af dine høretelefoner igennem mange år. 

Ørepuderne er typisk skabt i læder eller slidstærkt kunstlæder, mens de øvrige komponenter blandt andet er af metal. Disse slidstærke og robuste materialer er med til at forlænge levetiden på dit produkt, så du ikke skal bekymre dig om slitage, når du har dine høretelefoner med på farten.

Hvilken model af Marshall høretelefoner skal jeg vælge?

Vi har forskellige behov, ønsker og krav, når det kommer til at lytte til musik. Den store fordel ved at vælge høretelefoner fra Marshall er, at du får produkter i bedste kvalitet, både hvad angår lyd samt ergonomi. 

Der findes forskellige udgaver af Marshall høretelefoner, og det er en individuel sag at vælge dén model, som matcher dine ønsker og behov. Mens nogle har brug for at kunne besvare opkald, lytte trådløst og have høretelefonerne med på farten, har andre brug for et par små høretelefoner, som kan bruges indimellem.

Du kan gøre brug af disse punkter, når du overvejer, hvilken model af de moderne og elegante høretelefoner fra Marshall, der vil være de rette for dig:

 • Design (OnEar eller InEar?)
 • Med eller uden Bluetooth
 • Med eller uden mikrofon?
 • Prisklasse 
 • Brugervenlighed 

Den største forskel imellem Marshall høretelefoner er de 2 designs – On Ear (der er den store model) samt In Ear (der er den lille udgave). Ønsker du at kunne bruge dit produkt til at besvare opkald med, skal du vælge On Ear modellen, der samtidig er den udgave, som giver dig den bedste lydkvalitet. Det tætomsluttende design minimerer støj fra omgivelserne, så du kan nyde din favoritmusik uden at blive generet. 

De bedste Marshall høretelefoner er skabt med høj brugervenlighed, hvor du kan betjene funktionerne via knapper på siden af ørepuderne. 

Når du er bekendt med disse forhold, er du bedst i stand til at vælge det Marshall produkt, som passer til dine musikbehov.

Læs også vores artikel om: Høretelefoner testoversigt: Find de bedste høretelefoner i test

Hvad koster Marshall høretelefoner?

Marshall designer og udvikler høretelefoner i forskellige designs og i forskellige prisklasser. Dette gør det muligt for enhver at kunne få musik i bedst lydkvalitet uanset budgettet. 

De eftertragtede, elegante kvalitetshøretelefoner fra Marshall kan købes i alle prisklasser. Vil du have produkter til de mest budgetvenlige priser, skal du gå efter In Ear modellerne eller undersøge markedet og finde On Ear udgaver på tilbud. 

I takt med at Marshall designer og udvikler nye modeller af deres populære OnEar høretelefoner, kan du finde produkter på tilbud og spare penge. Når du handler på tilbud, får du samme høje kvalitet på dit produkt, som du ville have fået, hvis du gav fuld pris. 

Hos Elgiganten finder du et stort og bredt udvalg af Marshall høretelefoner i forskellige modeller og prisklasser. Her kan du finde flere modeller på restsalg. Uanset om du er til høretelefoner med eller uden Bluetooth funktion, kan du benytte dig af tilbudsmuligheden og få kvalitetsudstyr til skarpe priser.

Skal jeg vælge Marshall høretelefoner med eller uden Bluetooth?

Vil du have frihed, når du lytter til musik, skal du vælge et trådløst produkt med Bluetooth. Du slipper for ledninger, når du blot skal tilslutte dine høretelefoner til din musikafspiller.

Det er dine musikbehov, som afgør, om du skal vælge et Marshall produkt med eller uden Bluetooth funktion. Når du har et trådløst produkt, får du de mest fleksible og frie vilkår, når du lytter til dine yndlingssange. Du er fri for ledninger, og du kan lade dine høretelefoner op med det medfølgende kabel. 

Lytter du udelukkende til musik derhjemme, når du sidder eller ligger, kan det være tilstrækkeligt for dig at vælge Marshall høretelefoner uden Bluetooth. Du får samme høje lydkvalitet, og du kan samtidig spare penge på dit køb.

Læs også  Marshall høretelefoner test udgivet af Forbrugsguiden.dk.

Se vores artikel om: Oversigt over anmeldelser: HyperX Cloud 2 fra Kingston

Læs også: Oculus GO testoversigt – De bedste VR briller på markedet

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Top 7 bedste høretelefoner fra Marshall

 • Marshall Major III Bluetooth (Black)
 • Marshall Monitor Around-Ear (stål)
 • Marshall MID A.N.C
 • Marshall Monitor Bluetooth
 • Marshall Mode EQ In Ear
 • Marshall Major II (med Bluetooth)
 • Marshall Major II OnEar (uden Bluetooth)

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme