Medarbejdere

Her på siden finder du en oversigt over vores skribenter, som hver især har stor interesse inde for de forskellige kategorier, og kan derfor give dig den bedste guide til det bedste produkt.

Maria Nørgaard

Camilla Nørgaard

Maria har tidligere arbejder som skribent hos diverse dameblade, hvor hun har været ansvarlig for områder som blandt andet mode, køkkenet og personlig pleje. Maria har også tidligere haft sin egen blog hvor hun har skrevet om livsstil, og har derfor dannet sig et stort overblik over hvor man finder de bedste produkter inde for visse kategorier, med et kildekritisk syn. Det er Maria der er med til at godkende alle artikler.

Læs mere om Maria Nørgaard her!

Jacob Simon Hansen

Jacob Simon Hansen billede

Jacob er uddannet journalist, med en kandidat i journalistik og kommunikation. Han har tidligere arbejdet for forskellige nyhedsredaktioner, hvor han har arbejdet meget med kildekritik, som har givet ham mange års erfaring indenfor det og korrektur. Derudover har han også god erfaring når det kommer til at anmelde produkter, på baggrund af brugeranmeldelser eller andre kilder.

Det er Jacob der er med til at læse korrektur på vores artikler.

Læs mere om Jacob Simon Hansen her! 

Mathias Madsen

Simon Lundgaard

Han har studeret idræt hele vejen fra bachelor til kandidat, men formål om at blive gymnasielærer i idræt. Med en hverdag som gymnasielærer har Mathias erfaring inde for kildekritik, og er derfor dygtig, både af erfaring men også fagligt. Når Mathias ikke bruger sin tis hos Forbruger-test.dk på at skrive artikler, anmelder han forskellige produkter ud fra brugeranmeldelser og producentens oplysninger omkring produktet.

Læs mere om Mathias Madsen her!

Simon Lundgaard

Mathias Madsen

Simon har en bachelor inde for netværksteknologi og IT, hvor han har dannet sig en grundig viden inde for det område. Simon har de sidste 12 år arbejdet med opsætning og vedligeholdelse af hjemmesider. Til hverdag arbejder Simon i en IT virksomhed, hvor han sidder som hovedansvarlig for en lang række hjemmesider.

Simon fungerer også som administrator på Forbruger-test.dk, hvor han sikre sig at alt det tekniske fungerer som det skal.

Læs mere om Simon Lundgaard her!