Morsø Gasgrill – Guide til de bedste Morsø Gasgrill i 2021

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 19.02.2021
Morso Forno Gasgrill
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Findes der noget bedre end at grille sammen med sin familie eller venner? Det er bare som om, at de lange lyse sommeraftener kalder på den hyggelige lyd af mad, der syder på grillen. De bedste grillaftener kræver den bedste grill, og det næste store spørgsmål er selvfølgelig, hvilken grill du skal vælge. 

Det afhænger fuldstændig af dine egne behov. For nogle er det vigtigt med en stor grill, der kan give kødet den helt rigtige smag af røg og kul. For andre er det vigtigt at finde den bedste gasgrill til terrassen eller altanen.

Morsø Gasgrill – grill-modeller til alle behov

Der er lige så mange præferencer, som der er grillglade danskere, og ikke to personers behov er ens. Ikke desto mindre er Morsø gasgrill bestemt værd at tjekke ud.

I denne artikel vil vi gennemgå 7 forskellige Morsø gasgrill-modeller for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Morsø-grill. Vi vil ikke blot gennemgå de forskellige Morsø gasgrill, men også undersøge Pizzaovne og tre forskellige grillpakker fra Morsø, hvor du ikke blot får en grill, men også en lang række ekstratilbehør.

Som sagt vil vores artikel udelukkende handle om Morsø gasgrill og de andre grillmodeller fra Morsø. Der er selvfølgelig en lang række andre grillmærker på markedet, og hvis du hellere vil finde den bedste Weber-grill   er der også mulighed for det.

Morso Forno Gasgrill

forbruger-test.dk

Morsø Forno Pizzaovn – Testvinder af IIA Awards i Tyskland

Morso Forno Pizzaovn

Find den hos pejsen.com

Morsø Forno Pizzaovn blev i 2013 testvinder ved IIA awards i Tyskland i kategorien Interior Innovation Award for outdoor products. Det betyder, at du får et produkt, der egner sig til dig, der gerne vil forkæle dig selv og din familie med lækre hjemmelavede pizzaer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Skab intens varme med støbejern

Morsø Forno Pizzaovnen er fremstillet i støbejern og keramisk sten. Det betyder, at din pizzaovn opnår en ekstrem varme, der ophober sig i støbejernet og skaber de perfekte forhold, der kan gøre din pizza helt sprød og lækker. 

Fordi pizzaovnen er fremstillet i støbejern, holder den også væsentligt bedre end pizzaovne fremstillet i stentøj. Støbejernet flækker ikke i vinterkulden, og det risikerer heller ikke at sprække, når ovnen afkøles.

Skal vedligeholdes

Fordi Morsø Forno Pizzaovnen er fremstillet i støbejern, skal den også vedligeholdes. Støbejern kan med tiden beskadiges af regn, vind og vejr. Det skal dog ikke afholde dig fra at købe Morsø Forno Pizzaovnen, for du får virkelig et produkt ud over det sædvanlige.

Særlige features:

 • Testvinder af IIA Awards 2013
 • Fremstillet i støbejern og keramisk sten
 • Vedligeholdelsesvenlig

Morsø Forno Gasgrill Grande – Morsø gasgrill til den kræsne forbruger

Morso Forno Gasgrill Grande

Find den hos pejsen.com

Morsø Forno Gasgrill Grande har et brugervenligt antændingssystem, er nem at rengøre, og med det integrerede termometer er du sikker på, at din mad får præcis hvad den skal have. Denne grill er på grund af sin størrelse det oplagte valg til dig, der gerne vil have en stor gasgrill. 

På Morsø Fono Gasgrill Grande kan du lave mad til den helt store grillaften, og den er modsat pizzaovnen let og manøvrerbar. Det skyldes, at den er fremstillet i aluminium – et materiale, der samtidig gør Morsø Forno Gasgrill Grande nem at rengøre.

Som en anden vigtig feature er Morsø Forno Gasgrill Grande også nem at bruge og antænde. Du skal blot tilslutte grillen en gasflaske, dreje på drejeknappen, og så er du klar til at grille. Med det integrerede termometer kan du sikre dig, at kød og grøntsager får præcis den tid, det skal have. Grillen er også nem at rengøre. Vil du rengøre din grill bedst muligt, bør du dog sætte dig ind i, hvordan du skal foretage rengøring af grill og rengøring af grillrist.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

En dekorativ grill-løsning

Udover at være en brugervenlig grill, er Morsø Forno Gasgrill Grande også en dekorativ grill. Grillen er designet i en minimalistisk stil, der mere får Morsø Gasgrillen til at ligne en skulptur end en grill. For den kræsne forbruger, der ikke kun vil have en god og pålidelig grill, er Morsø Forno Gasgrill Grande et helt oplagt valg.

Særlige features:

 • Brugervenligt antændingssystem
 • Nem at rengøre
 • Integreret termometer
 • Fremstillet i aluminium

Morsø Forno Gasgrill Medio – Morsø Gasgrill til børnefamilien

Morso Forno Gasgrill Medio

Find den hos pejsen.com

Morsø Forno Gasgrill Medio er en Morsø gasgrill, hvor selve låget og gyden er fremstillet i formstøbt aluminium, og hvor grillristen er lavet af støbejern med emaljebelægning. Denne Morsø gasgrill er ideel til den lille børnefamilie.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Aluminium og støbejern

Ligesom sin storebror er selve gryden og låget på Morsø Forno Gasgrill Medio fremstillet i aluminium. Det betyder, at den er let uden at virke ustabil. Med sine 23 kg er denne Morsø gasgrill robust, men kan stadig flyttes fra sted til sted.

Selve grillristen er fremstillet i støbejern med en belægning af emalje. Den kombination af materialer gør, at grillristen er slidstærk og nem at rengøre. Grillen er holdt i en flot sort farve og vil med sin bredde på 55 cm og dybde på 58,4 cm passe ind på enhver terrasse eller altan.

Den rette størrelse til børnefamilien

Hvor Morsø Forno Gasgrill Grande var egnet til dig, der gerne vil have en stor gasgrill, er Morsø Forno Gasgrill Medio helt perfekt til børnefamilien, der skal grille pølser til de sultne unger.

Særlige features:

 • Gryde og låg fremstillet i aluminium
 • Grillrist fremstillet i støbejern med emaljebelægning
 • Vejer 23 kg og derfor mere manøvrerbar
 • Velegnet til børnefamilien

Morsø Forno Gasgrill Piccolo – En Morsø gasgrill til det intime selskab

Morso Forno Gasgrill Piccolo

Find den hos pejsen.com

Morsø Forno Gasgrill Piccolo er en lille gasgrill i rigtig høj kvalitet. Den er let at vedligeholde og leveres klar til brug med en slange. På grund af dens lille størrelse, er Piccoloen rigtig velegnet til det lille selskab.

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lille gasgrill med et stort potentiale

Med en vægt på kun 12 kg er denne Morsø gasgrill klart den letteste model på vores liste, og derfor er den også helt perfekt til små, intime selskaber. Den kan nemt tages med overalt, og den kan placeres for bordenden uden problemer. Modsat de to andre Morsø gasgrillmodeller kan denne model tages med på stranden, til picnic og mange andre steder. Piccoloen er derfor den Morsø gasgrill, som du skal vælge, hvis du elsker en grillaften i det grønne.

Fordi Piccoloen også er den billigste Morsø gasgrill på denne liste, kan du tillade dig at bruge lidt flere penge på udstyr til grillen. Med det rette udstyr får du bare lidt mere ud af din grill.

Leveres klar til brug

Når du køber din Morsø Forno Gasgrill Piccolo, kommer den helt klar til brug. Med grillen kommer en gasslange, som blot skal kobles til en gasflaske. Så skal du blot tænde for gassen, og så kan du begynde at grille.

Særlige features:

 • Lille gasgrill i god kvalitet
 • Let at vedligeholde
 • Leveres klar til brug med slange
 • Lille og let, og derfor velegnet til picnic, strandture og intime selskaber.

Morsø Forno Pizzaovn Guldpakke – Luksus for pizzaentusiasten

Morso Forno Pizzaovn Guldpakke

Find den hos pejsen.com

Morsø Forno Pizzaovn Guldpakken er pakken for dig, der ikke vil gå ned på udstyr når det kommer til pizzabagning. Med i denne pakke får du nemlig ikke kun en Morsø Forno Pizzaovn, men også en masse andet udstyr:

 • Morsø Garden udebord
 • Morsø Askeskraber
 • Morsø Pizzaspade
 • Morsø Vetro Pizzaplade
 • Morsø Pizzaskærer
 • Morsø Kogebog

Kombineret med en pizzaovn i topkvalitet skaber alt dette udstyr rammen for, at du kan brilliere. Udebordet er fremstillet i sort stål, og giver dig en behagelig arbejdshøjde. Takket være de monterede hjul kan du flytte rundt på både bord og pizzaovn, som du ønsker, og med alt det andet udstyr kan du nemt vedligeholde flammerne i ovnen, skære pizzaerne over, og meget mere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

En praktisk pakkeløsning 

Morsø Forno Pizzaovn Guldpakken er din mulighed for at få alt det udstyr, du skal bruge for at lave rigtig italiensk pizza. Hvis du køber pizzaovnen fra Morsø, kommer du alligevel til at bruge tid og penge på at købe udstyr, så hvorfor ikke købe det hele i en samlet pakke fra starten?

Særlige features:

 • En pakke med Morsø Forno Pizzaovn og 6 stykker udstyr
 • Giver dig det rigtige udstyr til at lave lækre pizzaer
 • En god pakkeløsning så du ikke behøver lede efter udstyr

Morsø Forno Pizzaovn Masterchefpakke – Pakkeløsningen for den store madnørd

Morso Forno Pizzaovn Masterchefpakke

Find den hos pejsen.com

Hvis Guldpakken ikke helt er nok til dig, er der heldigvis en anden pakkeløsning fra Morsø, der giver dig endnu mere udstyr til din pizzaovn. Den pakke hedder Masterchefpakken og er virkelig pakkeløsningen for den gastronomiske nørd. Med i denne pakke får du meget mere udstyr end i Guldpakken:

 • Morsø Forno Pizzaovn
 • Morsø Garden Udebord
 • Morsø Hylde til Garden Udebord
 • Morsø Terra Udebord
 • Morsø Askeskraber
 • Morsø Pizzaspade
 • Morsø Vetro Pizzaplade
 • Morsø Pizzaskærer
 • Morsø Kogebog
 • Morsø Tuscan Grill
 • Morsø Forno Skorsten
 • Morsø Forno Dør
 • Morsø Smokeeper
 • Morsø Ildtang
 • Burner optændingsposer

Du får rigtig meget udstyr i denne pakkeløsning fra Morsø, og med alt det nye udstyr får du også mulighed for at optimere din brug af din pizzaovn. Takket være Morsøs Smokeeper kan du holde røg inde og dermed tilføje en lækker røgsmag til din madlavning. Med Morsøs ovndør kan du lukke varmen fra pizzaovnen yderligere inde, så du kan langtidsstege og bage brød i din ovn.

Modsat Guldpakken åbner du med Masterchefpakken op for, at din pizzaovn kan bruges til mere end blot pizzaer. Dog kræver Masterchefpakken, at du har godt med plads, for alt dit nye udstyr fylder en smule. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Særlige features:

 • Meget mere udstyr end i Guldpakken
 • Mulighed for at bruge din pizzaovn til andet end pizzaer
 • Pakken til dig, der elsker madlavning

Morsø Forno Gasgrill Medio Pakke 2 – Den essentielle pakke til Morsø Gasgrill

Morso Forno Gasgrill Medio Pakke 2

Find den hos pejsen.com

Er du på udkig efter en Morsø gasgrill, og vil du gerne have et lille bord til udendørs brug med i købet, så du lettere kan manøvrere rundt med grillen? Så er Morsø Forno Gasgrill Medio Pakke 2 lige noget for dig. I denne pakke får du nemlig tre ting:

 • Morsø Ferno Gasgrill Medio
 • Morsø Terra Udebord
 • Morsø Cover til Gasflaske

De tre genstande i pakken er nøje udvalgt til, at du kan nyde de grundlæggende fordele ved en Morsø Gasgrill. Udover en Morsø Gasgrill Forno Medio får du et lille, elegant udebord, hvis hjul gør det muligt at flytte rundt på din Morsø Gasgrill. I pakken får du også et cover til din gasflaske, så du kan beskytte flasken mod vind og vejr.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Pakkeløsningen til dig, der vil have det vigtigste

Modsat Guldpakken og Masterchefpakken får du i denne pakke kun de mest essentielle ting. Derfor er Morsø Forno Gasgrill Medio Pakke 2 et udmærket valg til dig, der ikke er interesseret i smart udstyr, men bare gerne vil have lidt mere ud af din Morsø gasgrill. Ingen dikkedarer – helt enkelt.

Særlige features:

 • Pakke med kun 3 stykker udstyr
 • Indeholder kun det mest essentielle udstyr
 • Med rullebordet kan du flytte rundt på grillen
 • Med coveret kan du beskytte din gasflaske

Morsø gasgrill til enhver smag

I denne Morsø gasgrill-test har vi givet dig en grundig gennemgang af de bedste Morsø gasgrill, Morsø pizzaovne og Morsø grillpakkeløsninger på markedet. Der er produkter til enhver smag og til ethvert behov – både til dig, der bare gerne vil have en god og elegant gasgrill, og til dig, der gerne vil have masser af udstyr.

I vores Morsø gasgrillanmeldelse har vi gennemgået fordelene ved de forskellige produkter og sammenlignet produkterne med hinanden. På den måde har du fået de bedste muligheder for at vælge lige præcis den Morsø gasgrill, der passer til dig og dine behov.

Er du til spontane picnics? Så vil Piccoloen fra Morsø Forno være det optimale valg for dig. Hvis du derimod er inkarneret madnørd og aldrig går på kompromis med udstyr, skal du kaste et nærmere blik på Morsøs Guldpakke eller Masterchefpakke. I vores Morsø gasgrillanmeldelse har vi undersøgt et bredt udvalg af produkter, så uanset hvilke præferencer og behov du har, kan du finde den helt rigtige Morsø gasgrill.

 FAQ

 1. Hvilket produkt på listen er bedst i test?

Morsø Forno Pizzaovn blev testvinder i 2013 og vandt den tyske IIA award.

 1. Hvilken Morsø Gasgrill skal jeg vælge, hvis jeg har et stramt budget?

 Piccoloen koster kun 1995 kr., og er derfor egnet til forbrugeren med det stramme budget.

 1. Hvilken grill-pakke er bedst til prisen? 

Guldpakken giver dig brugbart og veldesignet udstyr i topkvalitet til en pris på 10.722 kr.

Morsø gasgrilltest – her er de tests vi har refereret til

I denne artikel har vi brugt en række tests og artikler, som vi har refereret til. Her vil du finde en kort gennemgang af hver test og artikel, samt links så du selv kan læse mere.

Forbruger-test.dk

Vi har i denne artikel refereret til tre testartikler fra vores egen hjemmeside. I disse tre tekster gennemgår vi de 17 bedste gasgrill på det danske marked, de 7 bedste Weber-grill, samt en række forskellige former for grill-udstyr. I artiklerne har vi baseret vores vurderinger ud fra produkternes brugervenlighed og holdbarhed. Her kan læse mere om gasgrill-testen. Hvis du vil sætte sig ind i vores weber-grill test kan du læse om den her, og hvis du vil undersøge vores test af grilludstyr er der også mulighed for det.

Bolius.dk

Bolius.dk er en dansk hjemmeside, der giver dig gode råd og tips til, hvordan du holder hus. I denne artikel får du en række gode råd til, hvordan du bedst renser din grillrist, men også, hvilke metoder du skal undgå. Hvis du vil læse hele artiklen, finder du et link her.

Samvirke.dk

Samvirke.dk er en hjemmeside, der i samarbejde med Coop skriver om forbrug, mad og mennesker. I denne artikel får du flere gode råd og tips til, hvordan du holder din grill ren. Hvis du vil læse mere om, hvordan du holder din grill ren, kan du læse hele artikler her.

Denne side er anmeldt af: Stine M. Pedersen Rating 5/5

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her