Test-oversigt: Her er de bedste padel bolde

Skrevet af: Brainard | Senest redigeret: 11.04.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

I Danmark er padel tennis blevet populært på rekordtid, og i Spanien er sportsgrenen den anden mest populære – kun overgået af fodbold. 

Det er en sportsgren, hvor de små detaljer kan være afgørende. Derfor gør dit padel udstyr en stor forskel.

For at spille padel tennis, har du brug for ganske få ting – bat, træningstøj og ikke mindst de bedste padel bolde.

Vi har samlet 8 nogle af de bedste padel bolde. Du finder et udvalg i forskellige materialer og i flere prislag. En god bold gør en stor forskel, og når du finder din favoritbold, vil du garanteret blive endnu vildere med at spille. 

RS Padel Champions Choice padel bold

Redaktionens valg

 • Produceret i samarbejde med tennisspilleren Simon Vasquez
 • Lang holdbarhedstid
 • Prismatch og 60 dages returret hos Padelshoppen

RS Padel Champions Choice padel boldRobin Söderlin er en legendarisk og talentfuld tennisspiller fra Sverige, der i samarbejde med Simon Vasquez, som er én af de bedste padelspillere fra Sverige, har produceret RS Padel Champions Choice. 

Det er redaktionens valg, da det er padel udstyr skabt af vindere til vindere. Det bliver næsten ikke bedre med denne padel bold.

De har begge skulle regne med tennis- og padel udstyr i god kvalitet, og derfor bliver deres produkter produceret uden at gå på kompromis med funktionalitet, effektivitet og kvalitet. 

 

Se priser og tilbud på RS Padel Champions Choice padel bold her:

Lige siden 2013 har Robin udviklet autentisk, attraktivt og eksklusivt udstyr, der kan anvendes til at optimere dine præstationer under både almindelige tenniskampe og padel tenniskampe. Udstyret skal være med til at skabe de bedste forudsætninger for, at du kan få succesfulde oplevelser med sportsgrenen – uanset alder, niveau og formål.

Bolden er skabt ved brug af kvalitetsmaterialer, hvor filt i god kvalitet hjælper til, at boldens hastighed går fra at være middel til hurtig. Det er også materialet, der giver en behagelig boldføling, høj holdbarhedstid og passende tilbagespringskraft. 

Firmaet har erhvervet sig en stor portion viden omkring produktionen af udstyr såsom padel bolde, padel bat og padel tasker. Du kan derfor være stensikker på, at produkterne er pålidelige, modstandsdygtige og effektive. 

Vi synes, at padel bolden af Robin Söderlin og Simon Vasquez giver dig rig mulighed for at tage dit spil i de lokale padelcentre til det næste niveau. Og hvis du vil udvikle dine personlige præstationer til det bedre, så er denne bold et godt bud på udstyr at have med i træningstasken. 

Fordele

 • Lang holdbarhedstid 
 • Kvalitetsmaterialer
Ulemper

 • En bold til let øvede og øvede 

  Specifikationer: 

  • Padel bolden kommer i et rør med 3 stk. 

  ZERV Padel Victory padel bold

  Det budgetvenlige valg

  • Meget slidstærk
  • Kan bruges på alle underlag
  • Prismatch og 60 dages returret hos Padelshoppen

  ZERV Padel Victory padel boldZERV Padel Victory leverer en af de absolut bedste værdier på markedet, når det kommer til padel bolde. Det er et produkt, der er skabt til at få dig til at performe på padel tennisbanen. 

  Padel bolden er velfungerende både til træning og kampe. Det betyder, at der er høj holdbarhedstid og at produktet er modstandsdygtig, slidstærkt og funktionelt med de højeste standarder. Det er også betydningsfuldt for konkurrencen i kampen, at der er en god tilbageslagskraft. 

   

  Se priser og tilbud på ZERV Padel Victory padel bold her:

  Produktet er produceret med materialer, der indeholder værdifulde teknologier. Det gør, at du kan få dit store gennembrud på padel tennisbanen, og det kvalitetssikre specielle filt gør, at den kan fungere på forskellige underlag og anvendes af forskellige padel-spillere. 

  ZERV Padel Victory kan levere nogle konkurrencedygtige og enestående kampe mellem padelspillerne ude i de lokale padelcentre. Det kan produktet grundet de stærke kvaliteter og egenskaber. 

  Materialet der er anvendt til at skabe den bedste værdi er 100 procent naturlig gummi. Det tillader en høj elasticitet, som er en af grundlagene for, at padel bolden kan være ekstra slidstærk og modstandsdygtig. 

  Fordele

  • Skaber lange og stærke dueller på banen 
  • Kan anvendes på alle underlag 
  • Ekstra slidstærk
  Ulemper

  • Vær opmærksom på, at der vil kunne mærkes forskel fra træning til konkurrence, som med tiden vil ændre sig, så bolden er komfortabelt under begge aktiviteter 

  Specifikationer: 

  • Padel bolden kommer i et rør med 3 stk. 

  Bullpadel Premium Pro padel bold

  Til den professionelle 

  • Officielt bold for mange professionelle padelspillere
  • Maksimal hastighed
  • Prismatch og 60 dages returret på Padelshoppen

  Bullpadel Premium Pro padel boldLeder du efter en lovende og enestående padel bold, der kan få selv spillets bundlinje til at være magisk og revolutionerende? Så er Bullpadel Premium Pro håndplukket til at være udstyr, der er blandt markedets absolut bedste valg, når du ønsker at dygtiggøre dig på banen eller konkurrere mod engagerede padelspillere i kamp. 

  Produktet er produceret med fokus på, at du skal kunne slå de bedste slag med det robuste og modstandsdygtige padel tennis bat. Boldens kvaliteter og egenskaber gør, at det er en af de få bolde, der formår at være funktionsdygtig både på træningsbanen og til konkurrencer. 

   

  Se priser og tilbud på Bullpadel Premium Pro padel bold her:

  Den indeholder maksimal hastighed, ligesom den kan holde sig frisk og velfungerende i længere tid end normalt. Bolden er fremstillet af syntetisk filt, som er med til at optimere dit spil på banen. Den indre gummikerne afspejler boldens densitet, der er høj, som sørger for at boldens trykenhed forbliver på det optimale og ønskede niveau. 

  Det er multifunktionaliteten, der er tiltalende. Det vil sige, at padel bolden både kan anvendes på et trænings- og konkurrencegrundlag. Det er især et element, der gør bolden interessant. Du bør være opmærksom på, at der i starten af anvendelsen vil kunne mærkes forskel fra træning til konkurrence, som undervejs vil ændre sig, så du bliver mere komfortabel ved brug af padel bolden til begge formål. 

  Fordele

  • Lang holdbarhedstid 
  • Multifunktionel 
  • Officiel bold for mange spanske padel padelspillere
  Ulemper

  • Høj pris 

   Specifikationer: 

   • Padel bolden kommer i et rør med 3 stk. 

   Nox Pro Titanium – padel bolden med høj styrke 

   • Slidstærk
   • God til konkurrencer
   • Prismatch og 60 dages returret

   Nox Pro TitaniumNox Pro Titanium giver et meget højt niveau af styrke og robusthed. Det er en padel bold, der er især god til konkurrencer og lignende situationer.

   Den er brugervenlig og lavet til de store og professionelle turneringer. Bolden er lavet af materialer af høj kvalitet, så bolden har en høj styrke og er slidstærk. 

   Padel bolden har en høj fleksibilitet, slidstyrke og et intenst tryk. Fleksibiliteten og slidstyrken kommer fra materialets høje niveau af elasticitet. Kernen og den ydre del af bolden er med til at sikre et intenst tryk.

   Se priser og tilbud på Nox Pro Titanium her:

   Den høje hastighed er også med til at gøre dig bedre i dit spil på banen. En padel bold skal aktivt være med til at forbedre dig, så du kan være på dit absolut bedste, når der skal trænes og spilles kamp. Det vil ikke kun få dig til at falde for sporten på ny, det vil også give nogle spændende, interessante og energiske dueller. 

   Padel boldene af denne standard er en opgraderet version af tidligere padel bolde. Det er derfor et produkt, der er blevet videreudviklet af eksperter til eksperter. Nox bolden er god, men Nox Pro Titanium kan gøre dit spil magisk. 

   Fordele

   • Ekstra slidstærk 
   • Kvalitetsmateriale 
   • Brugervenlig til konkurrencer
   Ulemper

   • Henvender sig primært til øvede padelspillere

   Specifikationer: 

   • Padel bolden kommer i et rør med 3 stk. 

   Wilson Padel X3 Speed – padel bolden med høj hastighed 

   • Miljøvenlig
   • God hvis du ønsker ekstra fart i spillet
   • Prismatch og 60 dages returret hos Padelshoppen

   Wilson Padel X3 SpeedDe forskellige Wilson produkter er skabt på et oplyst og erfarent grundlag. Selve brandet er velbevidst om at producere stærkt, stabilt og solidt udstyr til sportens verden. Det er stilsikre, kvalitetssikre og modstandsdygtige produkter. 

   Boldsport er en af deres personlige specialiteter. Wilson bestræber sig efter at skabe udstyr med den nyeste og mest moderne teknologi, så du kan forbedre dine aktioner, træninger og kampe på banen. 

   Wilson Padel X3 Speed vil få din spillestil til at stige med en intens hastighed, hvilket gør, at padel bolden kan hæve kvaliteterne i dine spilegenskaber. Det er et stykke udstyr, der giver dig mulighed for at udvikle dine personlige evner med padel tennis. Den vil i den grad sætte god fart under spillet. 

    

   Se priser og tilbud på Wilson Padel X3 Speed her:

   Det unikke og originaliteten ved dette produkt er det materiale, der er anvendt til at producere padel bolden. Materialerne er grundlaget for, at du kan få ekstra god fart på bolden. Skab hurtige, energiske og neglebidende dueller på langsommere underlag med Wilson Padel X3 Speed. 

   Materialerne er vævet premium filt, mens boldens kerne indeholder høj elasticitet. Det er grunden til, at boldens responsive evner er enestående, og vejen frem til udvikling af spilegenskaber for især øvede padelspillere. 

   Padel boldens materialer bidrager ikke kun med god samvittighed gennem de grønne og bæredygtige aspekter, men henleder ligeledes til en lang holdbarhedstid og slidstærke kvaliteter. 

   Fordele

   • Miljøvenligt produkt 
   • Giver spillet ekstra fart
   Ulemper

   • Henvender sig primært til øvede padelspillere

   Specifikationer: 

   • Padel bolden kommer i et rør med 3 stk.

   Babolat Padel Tour X3 – padel bolden til kampe

   • Høj hastighed
   • God turneringsbold
   • 60 dages returret og prismatch hos Padelshoppen

   Babolat Padel Tour X3Babolat leverer sportsudstyr til sportsudøvere, der er aktive på forskellige niveauer og med varierende formål. Deres stærkeste er produktionen af udstyr til ketsjer sportsgrene, hvor de har erfaret sig store mængder af viden, som de anvender til at producere stabilt og solidt udstyr. 

   De har været på markedet siden 1875, som sætter stregen under deres store videns kartotek omkring diverse sportsgrene og det dertilhørende udstyr. Babolat har som brand erfaring med at producere sportsudstyr på absolut højeste plan. 

   Det er et af de mest foretrukne valg af udstyr hos mange sportsudøvere, hvilket er naturligt, når deres formål er at skabe de bedste forudsætninger under diverse sportsaktioner. Dette gælder både den hårde udvikling på træningsbanen eller de intense kampe. 

    

   Se priser og tilbud på Babolat Padel Tour X3 her:

   Padel bolden bliver dog primært brugt som turneringsbold, da den især er tiltalende grundet dens intense hastighed. Babolat Padel Tour X3 er en padel bold, der har kvaliteterne og egenskaberne i orden. Bolden giver dig forudsætningen for at præstere på højt niveau i kamp, og materialerne bolden er produceret med, vil give dig nogle unikke dueller på padel banen. 

   Padel bolden vil give unikt og imponerende spin grundet den tætte filt, som bolden er omringet af. Og selvom bolden til forveksling minder dig om en klassisk tennisbold, så er boldens trykenhed 10 % lavere. 

   Fordele

   • Lang holdbarhedstid 
   • Høj hastighed
   Ulemper

   • Henvender sig mest som turneringsbold 

   Specifikationer: 

   • Padel bolden kommer i et rør med 3 stk.

   Tecnifibre Padel Tour – padel bolden med stærke spilleegenskaber

   • Produceret i uldfilt af høj kvalitet
   • Lang holdbarhedstid
   • Prismatch og 60 dages returret hos Padelshoppen

   Tecnifibre Padel TourTecnifibre skaber udstyr, der skal hjælpe den strategisk kloge spiller med det ultimative og ideelle våben i kampen mod talentfulde padelspillere. De har mange års erfaring med i bagagen, der er grundlaget for at producere udstyr, der kan få dig til at nyde og holde mere af de forskellige typer af sportsgrene med ketsjer. 

   De ved, hvad de laver, når de producerer de bedste badmintonketsjere, og har nogle af de bedst testede tennisketsjere i deres varesortiment. De viser et højt niveau af udstyr, når de introducerer deres Tecnifibre Padel Tour, som er en padel bold af helt unik karakter. 

    

   Se priser og tilbud på Tecnifibre Padel Tour her:

   Det er især materialerne, der er med til at gøre denne bold til noget helt særligt. Den ydre uldfilt er med til at skabe forudsætningerne for lang holdbarhedstid og en unik tilbageslagskraft, hvorimod den indre kerne giver bolden et intenst tryk, så du får nogle lange, stærke og spændende dueller på banen. 

   Padel bolden består af materialer, der er med til at give en god slidstærkhed, som spiller ind i, hvorfor holdbarhedstiden er ekstra lang. Det attraktive og autentiske udstyr er en stor favorit hos padelspillerne. 

   Når du har været i gang med en bold, der har et højt tryk, og dermed kan skabe meget intensitet i duellerne, så kan det være fordelagtigt, at din krop får lov til at restituere på bedste vis. De bedst testede massagepistoler fra Musclepain kan være dit hemmelige våben, som kan gøre, at du kan blive ved med at præstere på højt niveau.

   Fordele

   • Lang holdbarhedstid 
   • Suverænt tryk
   Ulemper

   • Vær opmærksom på, at der vil kunne mærkes forskel fra træning til konkurrence, som med tiden vil ændre sig, så bolden er komfortabelt under begge aktiviteter 

   Specifikationer: 

   • Padel bolden kommer i et rør med 3 stk.

   Anvend forskellige typer af padel bolde 

   En padel bold skal opfylde nogle helt specifikke og basale kriterier, som bolden skal leve op til før, at den kan anvendes til padel tennis. Den karakteristiske bold har godkendelse til at have et ydre design af gule og hvide farver. Den godkendte vægt er mellem 56 til 59.4 gram, ligesom deres mål begår sig mellem 6.35 og 6.77 centimeter. Boldens tilbagespring er mellem 135 til 145 centimeter. 

   Der findes en bred vifte og et stærkt udsnit af forskellige padel bolde, som du kan anvende til forskellige formål i padel tennissporten. Selve bolden kan være opbygget omkring forskellige teknologier eller indebærer materialer, der kan understøtte trænings- og konkurrenceelementet. De har forskellige kvaliteter og egenskaber, hvor du primært støder på: 

   • En træningsbold
   • En turneringsbold

   Padel boldene kan derfor afvige fra hinanden, men har nogle bestemte rammer, som de skal opfylde. Der er produceret bolde, der skal kunne anvendes af både nybegyndere, let øvede og øvede padelspillere. 

   Der er forskellige faktorer, der gør, at der er forskel på de enkelte typer af padel bolde. Padel boldene har egenskaber, som tilpasser padel tennisspillernes individuelle niveauer. Nogle har en tendens til at vælge at bruge klassiske tennisbolde, men dette er ikke optimalt, da det potentielt vil ødelægge et padel bat. 

   De primære forskelle er set ud fra at boldene kan have forskellig hastighed, opbygning, tilbagespringskraft og modstandskraft. Det kan tage tid at finde de helt rigtige padel bolde, men vi kan hjælpe dig på vej og forenkle processen.  

   Kilde: padelandhelp.com og padelnuestro.com 

   Udvælg den rigtige padel bold 

   Padel tennisspillerne kan i opstarten af deres bekendtskab med sportsgrenen have en tendens til at sammenligne den klassiske tennissport med padel tennis. Det kan være en fejltagelse, og boldene er et pragteksemplar på ovenstående. Opstarten i en ny klub og indlæring af en ny sportsgren kan kræve meget overskud, hvorfor du formentlig ikke tænker over, hvad for udstyr du anvender. 

   Du vil med tiden blive mere informeret omkring sporten, og derigennem forstå det store behov for at anerkende det rigtige udstyr indenfor padel tennissporten, da det vil være med til at optimere dit spil. Udstyret kan være redskaberne til mange succesoplevelser i de lokale padelcentre. 

   Der er forskellige spørgsmål, som du kan stille dig selv, når du skal vælge en padel bold. Det er dem, som kan hjælpe dig med at guide dig i retningen af den helt rigtige padel bold. Du bør tænke over: 

   • Hvilke kvaliteter og egenskaber har padel bolden? 
   • Bliver padel bolden anvendt til træningen eller turneringen? 
   • Hvilket niveau spiller du padel bold på? 
   • Hvor meget spiller du? 
   • Hvor stor erfaring har du med padel tennis? 

   Hvis du finder svar og klarhed i disse spørgsmål, så vil du have et sikkert grundlag, hvorpå du kan søge efter den helt rigtige padel bold. En af de vigtigste elementer at have med i baghovedet er, at det er boldens tryk, der er den primære faktor, som du bør forholde dig til, når du skal vælge bold. 

   Du bør tage stilling til, hvorvidt du ønsker en padel bold, der er produceret i et tykt materiale, som har lang holdbarhedstid, og bliver kategoriseret som en lavtryks padel bold, eller om et tyndere materiale, men med højere komfort til at udføre spillet er bedre at foretrække i en højtryks padel bold. 

   Kilde: padelreference.com 

   Find forskellen mellem en padel bold og tennisbold

   Det er ganske normalt, at folk sammenligner padel bolden med tennisbolden. Det er meget oplagt, og du kan sagtens tro, at deres identiske udseende må være forudsætningen for, at der er minimale forskelle – også det indre i bolden. 

   Der er nogle faktuelle mål, der gør, at de to bolde er forskellige, men der er også yderligere faktorer, som spiller ind, når du skal finde forskellen mellem en padel bold og tennisbold. 

   En tennisbold er godkendt til at kunne blive brugt til tennis med farverne gul og hvid. Den samlede vægt er alt mellem 56 til 59.4 gram, mens den har mål mellem 6.541 til 6.858 centimeter. Produktets tilbagespring er mellem 135 til 147 centimeter. Den største forskel fra padel bolden er dens størrelse, hvor den er en anelse mindre med mål fra 6.35 til 6.77 centimeter. 

   En anden forskel end størrelsen på padel og tennisbolden er det tryk, som bolden er godkendt til at have. Det er det indre tryk som indeholder forskellen, hvor en tennisbold har en trykenhed på 14psi, hvorimod padel bolden har en på 10-11psi. 

   Padel bolden er også godkendt til at kunne klare en tilbagespringskræft på minimum 135 og maksimum 145 centimeter, hvorimod tennisboldens maksimum er på 147 centimeter. 

   Kilde: worldpadelinsider.com 


   FAQ

   Hvilke padel bolde er bedst? 
   En padel bold kan være svær at vurdere i forhold til om den er bedst eller ej. Det skyldes, at der benyttes padel bolde til forskellige formål, hvorfor den bedste padel bold ikke altid behøver at være den bedste for alle padelspillere. Vurdér derfor gerne, om du er nybegynder, let øvet eller øvet inden, at du anskaffer dig en bold. 
   Hvad adskiller padel bolde fra tennisbolde?
   Padel bolde adskiller sig fra tennisbolde gennem forskellige parametre. Det er alt lige fra det indre tryk, hastigheden, størrelsen og evnen til tilbagespringskraft, der kan variere fra hinanden. En nybegynder bør søge en bold med et lavt tryk, hvilket gør, at du vil have mere tid til at kunne reagere i, da den vil være langsommere. Der findes også højtryksboldene, hvor spillet vil blive en anelse mere intenst. 
   Hvor længe holder en padel bold?
   En padel bolds holdbarhedslængde er delvis afhængig af anvendelseshyppigheden, opbevaringen og behandlingen af dem. Du vil have en funktionel padel bold i 2-4 ugers tid efter, at du har taget hul på røret, som de bliver leveret i. Du kan passe ekstra godt på boldene ved at undgå høje eller lave temperaturer, ligesom du kan opbevare dem i røret. Det vil forøge deres holdbarhedstid. 
   Hvor ofte bør man udskifte padel bolde? 
   Du kan ofte selv mærke, hvornår du bør udskifte din padel bold. Den vil nemlig blive forringet i kvalitet, og tilbagespringskraften vil falde markant. Hvis den er slidt, så skyldes det ofte, at den er blevet belastet til dens maksimale grænse. 

    

   forbruger-test.dk

   Vores skribent og research-team

   Find mere information her

   Padel bold: De bedste i test

   • RS Padel Champions Choice padel bold
   • ZERV Padel Victory padel bold
   • Bullpadel Premium Pro padel bold
   • Nox Pro Titanium
   • Wilson Padel X3 Speed
   • Babolat Padel Tour X3
   • Tecnifibre Padel Tour

   Bedøm denne artikel

   Klik på en stjerne for at bedømme