Den bedste Playstation 4: Sammenligning og test-oversigt

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 09.06.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

I denne artikel får du et overblik over spillekonsollerne PlayStation 4 Pro som er den nyeste version og PlayStation 4 Slim som er den nyere og slankere version.

De 2 nye PlayStation 4 er begge en forbedret version af den originale PlayStation 4. Vi giver dig både eksperternes anmeldelser men også en pris vurdering af hver PlayStation.

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Der findes 2 forskellige Playstation 4 konsoller på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste Playstation 4 konsoller, der er på markedet anno 2022, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

forbruger-test.dk

4.44 27

Playstation 4 Slim

Forbrugertest, Playstation 4 Slim

PlayStation 4 Slim er blevet testet af en lang række eksperter, som både har lavet en vurdering og skrevet en anmeldelse af konsollen.

PlayStation 4 Slim er den nye originale, det vil sige efter at den ældre PlayStation 4 er udgået, er den blevet erstattet af denne.

De har gjort maskinen mere kraftfuld ændret grafikkortet og gjort den tyndere og lettere.

PlayStation 4 slim er også designet til at være mere stille end den før, det gør PlayStation 4 Slim mere behageligt at bruge.

Gode ting ved Playstation 4 Slim

 • Den nye standard model
 • 500GB-1TB lagerplads
 • Stilrent design
 • Larmer mindre end den originale PS4

Mere information om Playstation 4 Slim

Vi kan stærkt anbefale PlayStation 4 Slim, den giver dig mulighed for at spille de aller tungeste spil, på et grafik kort som giver dit spil en bedre opløsning i forhold til den første PlayStation 4.

Udover nogen udskiftninger i hardware på den nye slim, har der været meget fokus på designet for at formindske størrelsen og lave en maskine som ikke vejer ret meget.

Derudover er støj niveauet meget lav, på den nye slim maskine, i forhold til den gamle model.

Du får altså en maskine som køre fantastisk godt og en maskine som kan holde i lang tid pga. det hardware som er i maskinen er helt opdateret og fornyet i forhold til den gamle PlayStation 4.

Grafikken på dine spil er også opdateret, så du får en lang bedre oplevelse af spillet.

Du får en helt ny PlayStation 4 til en langt billig pris end, hvad den gamle PlayStation 4 kostede, derudover et rigtig flot og slank nyt design, som i vores øjne er langt flottere end det tideligere design.

Playstation 4 slim er som sagt den nye standardudgave af PlayStation 4 udgaverne. PlayStation er som sagt blevet gjort en del mindre og har derfor en størrelse på 26,5 cm x 28,7 cm x 3,9 cm og en vægt på 2,1 kilo.

Hvor den originale var en smule større med målene på 27,5 cm x 30,5 cm x 5,3 cm og en vægt på 2,8 kilo.

Det betyder at den nye standard udgave er blevet beskåret en smule og har tabt sig næsten et kilo.

PlayStation 4 Slim har også fået meget mere plads en modellen før, du kan få Slim modellen med op til 1 TB, derudover er der bluetooth og opdateret USB indgange.

Playstation 4 Pro

Forbrugertest, Playstation 4 Pro

PlayStation 4 Pro er den helt dyre PlayStation, med rigtig mange muligheder, da den er rigtig kraftfuld og kvaliteten er i top. PlayStation 4 Pro er komfortable med 4K grafik.

4K grafik betyder at hvis du sidder inde med et TV som har 4K grafik, det sige, at den kan have en opløsning på 3840 x 2160 pixels (kaldet 4K) og op til 7680 x 4320 pixels.

Det er med til at skabe en utrolig fed spil oplevelse.

Gode ting ved Playstation 4 Pro

 • Den bedste Playstation 4
 • 1TB lagerplads
 • 4k opløsning
 • Super-Speed USB

Mere information om Playstation 4 Pro

Vi kan stærkt anbefale PlayStation 4 Pro, især hvis du er en person, som ved du kommer til at bruge din PlayStation.

Denne PlayStation indeholder rigtig mange gode funktioner som 4K opløsning, det gør virkelig spille oplevelsen fantastisk. Derudover får du en PlayStation som har rigtig gode specifikationer i forhold til de andre 2 PlayStation 4.

En inventering i en PlayStation 4 Pro kan være rigtig dyrt, hvis du ikke sidder inde med et 4K Tv, da det vil tage meget af spille glædeden, ved ikke at bruge 4K grafik.

Derfor anbefaler vi dig kun at købe PlayStation 4 Pro hvis du ejer et 4K TV. PlayStation 4 Pro er selvfølgelige, en maskine som også er meget kraftigere end Slim versionen, dog kan Slim versionen sagtens trække spillende uden problem.

Så hvis du er til 4K grafik er denne PlayStation 4 enhed det rette valg for dig.

PlayStation 4 Slim.

Om PlayStation 4 Pro – Funktion og muligheder

PlayStation 4 Pro er en opgradering af PlayStation 4 Slim versionen. PlayStation 4 pro er i stand til at køre med 4K-opløsning. PlayStation 4 Pro’s mål er på 29,5 cm x 5,5 cm x 32,7 cm og vejer omkring 3,3 kilo, det gør den en smule større og en del tungere end Slim modellen.

Den helt store feature ved Pro modellen er at den kan køre 4K og HDR-video, som giver en lang højere opløsning i spillet. Det betyder at spillet bliver meget pænere og dermed giver en bedre spiloplevelse.

HDR står for High Dynamic Range, det betyder, at der findes en langt bredere og spændevidde af lys, farver og kontraster. I praksis betyder det, at billedet bliver mere realistisk at se på.

Tips og tricks til at gøre din spiloplevelse bedre

En PlayStation fungerer lidt lige som en computer, hvor du ikke har et begrænset antal plads på. Derfor vil det altid være en god ide, gemme dine spil i samme fil, på den måde undgår du at have flere forskellige story modes gemt, til det samme spil.

En anden god idé er også at fjerne de spil som du ikke bruger længere, da spillene bliver downloadet og dermed fylder på din PlayStation. Spiloplevelsen kan altid forbedres ved at tilkøbe udstyr.

Lær din kontroller at kende. I de mange spil som findes til PS4, bruges der forskellige knapper og nogle gange skal du bruge flere på engang.

Hvis du lære din kontroller at kende i de spil, du vælger at spille, kan du opnår meget mere og skabe en bedre spiloplevelse for dig selv.

En playstation 4 alene kan ikke udgøre en god spiloplevelse, du har brug for enten det rigtige høretelefoner, højtalere eller soundbar, det rigtige tv, den rigtige sofa og hvis du har tænkt dig at spille online også den rigtige router.


Denim Jeans

FIFA 19

313,00 DKK

Denim Jeans

Red Dead

449,00 DKK

Denim Jeans

Spider Man

398,00 DKK

Værd at vide om Playstation 4

 • Den udkom først i 2013 og har siden da, ligesom dens konkurrent X-box, udgivet nye versioner løbende.
  Dette er i et forsøg på at imødekomme konsumernes ønske om stærkere konsoller, sådan så de ikke er langt bag PC’ens ydeevne.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

PlayStation 4 HDR – brugerfavorit med 4,5 ud af 5 stjerner

PlayStation 4 HDRPlayStation 4 HDR en endnu en variant af den populære PlayStation 4, og denne har absolut fokus på billedkvalitet.

Denne version kaldes HDR, hvilket hentyder til billedkvaliteten. HDR står for High Dynamic Range og giver dermed billeder med en høj dynamisk rækkevidde. Det vil gøre spiloplevelsen mere levende, klar og engagerende.

Ud over at være spækket med den mest moderne og topteknologiske indmad, så er forbrugerne også meget imponerede over modellens evner. Hos Pricerunner får den i gennemsnit 4,5 ud af 5 stjerner baseret på flere tusinde anmeldelser. Knap 75 procent tildeler den 5 stjerner ud af 5 mulige, og det er kun 15 procent, der giver under 4 stjerner. Det er meget imponerede.

Brugerne hæfter sig ved forskellige forhold omkring modellen, men især går parametre såsom den høje kvalitet, den smidige spiloplevelse og den flotte grafik igen.

Gode ting ved PlayStation 4 HDR

 • Forbedret kvalitet – nu med HDR
 • Mere end en konsol
 • Helt multimediecenter
 • Spil alene, sammen eller del med hinanden

Mere information om PlayStation 4 HDR

PlayStation 4 HDR er blevet forbedret på mange områder i forhold til forgængerne, og der er rigtig mange aspekter, man kan fremhæve. Det gælder blandt andet den høje interne hukommelse på 500 GB HDD, den moderne 1.84 TFLOPS-grafikprocessor med 8 gigabyte hurtig systemhukommelse, og selvfølgelig den flotte HDR-kvalitet i billederne.

Her er tale om en hel multimedie-enhed, for produktet er mere end blot en spillekonsol. Her findes flere muligheder for underholdning som blandt andet film, tv og streaming samt sociale medier som Facebook og Twitter.

Spille-delen er dog det mest tungtvejende for de fleste købere, og her får man en konsol, der kombinerer stærk grafik og hastighed med et bredt udvalg af diverse spil i mange kategorier.

Spil alene eller sammen

Selve PS4-systemet er udviklet til at give spillerne lov til at udfolde deres evner og kreativitet, og der er timevis af underholdning at hente – enten alene eller sammen med venner. Via Share-muligheden behøver man ikke engang sidde fysisk sammen for at dele indhold eller se hinandens evner.

PlayStation 4 HDR er yderligere en intelligent konsol, der hurtigt lærer dig og dine præferencer at kende – derved får du lettere ved at finde nyt indhold og spil, som du vil kunne lide.

Herudover findes der en trådløs DualShock 4-styreenhed, og der medfølger høretelefoner med ledning, HDMI-kabel og USB-kabel.

Den kan kommunikere via flere metoder, og det inkluderer både Bluetooth og Wi-Fi samt Ethernet.

Anvendes den til at afspille enheder, sker dette via Blu-Ray.

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Forum omkring PlayStation 4
https://community.eu.playstation.com/t5/PS4/bd-p/bEN_PS4GD


Debat omkring PS4 Pro
https://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=10&tid=919505


Forum omkring Playstation 4
https://playstationforum.dk/

Vi samler alle tests for dig

forbruger-test.dk anmelder ikke selv produkterne.

Vi samler eksterne anmeldelser sådan, at du kan vælge det rigtige produkt.

Top 3 bedste Playstation 4

 • PlayStation 4 HDR
 • Playstation 4 Slim – Score 9.8
 • Playstation 4 Pro – Score 9.8

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme