Test af de 13 bedste Powerbanks

Powerbanks kan fås i mange forskellige varianter, og det kan derfor være svært at vælge den rette model. Derfor kan du i denne guide få en præsentation af flere eksisterende produkter på markedet.

Powerbank
Udgivet 15.04.2019|Senest redigeret 29.06.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Der findes rigtig mange forskellige powerbanks på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste powerbanks, der er på markedet anno 2020, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Powerbank

forbruger-test.dk

4.73 22

Anker Powercore

Anker Powercore

Den første powerbank på denne liste kommer fra Anker, som er en gruppe af venner, der gik sammen for at specialisere sig i opladning til mobile situationer.

De fandt frem til, at de skulle lave powerbanks, og dette samarbejde er siden blevet en stor succes.

De har nemlig produceret en række gode produkter i høj kvalitet. Anker Powercore er blot én af disse produkter, og her er også tale om et godt produkt i høj kvalitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Anker Powercore

Gode ting ved Anker Powercore

 • Effektiv powerbank med stor kapacitet
 • 20.000 mAh giver mange opladninger
 • QuickCharge-funktion giver dig mulighed for at oplade dine enheder endnu hurtigere
 • To USB-indgange giver mulighed for opladning af flere enheder på én gang
 • Vejer kun 394g og kan let tages med overalt

Mere om Anker Powercore

Denne powerbank befinder sig i den dyre ende af prisskalaen, men man får dog en masse kvalitet for pengene, så investeringen er alle pengene værd. Powercore har et meget moderne og afrundet look, og den fås i sort.

Powerbanken er særdeles effektiv, og dette skyldes bl.a. den indbyggede QuickCharge-funktion, som giver dig mulighed for at lyn-oplade dine apparater.

Derudover har denne powerbank en utroligt stor kapacitet på hele 20.000 mAh. Denne kapacitet giver dig flere fulde opladninger til dine apparater, og du kan derfor komme langt med en fuldt opladet Powercore. F.eks. kan en iPhone oplades helt op til 7 gange på en fuldt opladet Powercore.

Hvis ikke denne powerbank var attraktiv nok i forvejen, så kan du også se frem til at kunne have denne model med overalt. Denne powerbank vejer nemlig lige i underkanten af 400g, hvilket er utroligt let for en powerbank med så stor kapacitet.

Derudover har du mulighed for at oplade to enheder ad gangen gennem de to USB-indgange i Powercore.

iWalk Extreme Trio

iWalk Extreme Trio

Den næste powerbank fra listen går under navnet Extreme Trio, og den kommer fra producenten iWalk. Dette er en af de dyrere modeller på markedet, og den befinder sig i den høje ende af prisskalaen.

iWalk har specialiseret sig i tilbehør til smartphones. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at iWalk også har produceret en række powerbanks.

Powerbanks er gode stykker tilbehør til smartphones, da mange modeller er kendt for at have reduceret batteritid efter de første par års anvendelse.

Video Anmeldelse af iWalk Extreme Trio

Mere om iWalk Extreme Trio

Extreme Trio er nemlig udstyret med opladerkabler til både Android- og Apple-enheder. Disse kabler kaldes typisk for Lightning og Micro USB, og disse kan oplade langt de fleste modeller hos både Android og Apple.

Du slipper altså for at skulle medbringe ekstra kabler for at skulle oplade dine enheder, da Extreme Trio allerede har disse installeret. Derudover kan du også lade en stor mængde forskellige tablets og andre enheder med denne powerbank gennem de indbyggede kabler.

Extreme Trio giver dig også mange opladninger pr. fuld opladning, da denne powerbank har en kapacitet på 10.000 mAh. Dette svarer til ca. 4 fulde smartphone-opladninger eller 1-2 tablet-opladninger.

Du kan i øvrigt oplade hele tre enheder ad gangen med denne powerbank, hvilket kan være en fordel, hvis man er flere med behov for opladning.

Denne powerbank er også ekstremt let at have med sig på farten, da den kun vejer 224g. Dette er nærmest ingenting, og fylder Extreme Trio ikke meget mere end en smartphone.

Mange powerbanks viser den resterende strøm gennem lysdioder, og det kan i mange tilfælde være svært at vurdere, hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken. Her har Extreme Trio en helt anden måde at vise dig denne information; den har nemlig et LED-display, hvor den viser den resterende strøm i procent.

Du kan altså se nøjagtig hvor mange procent, der er tilbage i powerbanken på en skala fra 0-100 procent. På denne måde kan du bedre vurdere, om det er ved at være tid til at lade din powerbank igen, eller om du kan tage den med, som den er.

GreyLime Power Stone

Vi skal nu vende blikket mod GreyLime’s Power Stone. GreyLime producerer en bred vifte af elektroniske apparater, og de har også bevæget sig ind på powerbank-markedet.

Deres Power Stone er den næste model i rækken på denne liste, og her er tale om en let og effektiv powerbank med et solidt design.

Denne model befinder sig i midten af prisskalaen, og her er derfor tale om en utroligt prisvenlig powerbank med mange gode kvaliteter for pengene. Som modellens navn nok kan afsløre, så er denne powerbank designet som en sten.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved GreyLime Power Stone

 • Lille og let powerbank med god kapacitet
 • Prisvenlig powerbank med kapacitet på 10.400 mAh, som er tilsvarende ca. 4 smartphone-
  opladninger
 • Vejer sølle 235g og kan derfor tages med overalt uden problemer
 • Giver dig mulighed for at oplade to enheder ad gangen via de to USB-porte
 • 4 LED-dioder viser dig nuværende strømniveau

Men her er ikke tale om en tung og upraktisk powerbank. Tværtimod, så er denne powerbank utroligt let, og med sine 235g er den let at have med overalt.

Power Stone er derudover lækker at se på, og den har et meget moderne og afrundet look, som også gør den let at pakke i tasken, da den ikke fylder ret meget.

Denne powerbank har også en helt unik overflade lavet i et ru materiale, hvilket giver powerbanken sit specielle look og gør den rar at røre ved. Modellen kan fås i mørkeblå, grå og sandfarve.

Mere om GreyLime Power Stone

Power Stone har derudover en kapacitet på 10.400 mAh, og du får derfor mange opladninger pr. fuldt opladet powerbank.

Dette er tilsvarende ca. 4 fulde opladninger til en smartphone, og hvis det kræves, så kan du også oplade to enheder ad gangen via de to USB-porte i Power Stone.

Denne powerbank indikerer sit strømniveau gennem de klassiske lysdioder, som mange powerbanks anvender. Der er 4 lys, og disse vil gradvist stoppe med at lyse, for at indikere et faldende strømniveau.

Du kan på denne måde se, hvor meget strøm der ca. er tilbage i din Power Stone, og du kan nemmere planlægge næste opladning.

TP-Link TL-PB10400

TP-Link TL-PB10400

Den næste powerbank på listen har et lettere kringlet navn. Denne model går nemlig under navnet TP-Link TL-PB10400.

Det er dog ikke uden grund, for her bevidner navnet nemlig også en smule om, hvad det er for et produkt, vi har med at gøre.

PB10400 afslører, at dette er en powerbank med en kapacitet på 10.400 mAh. Herudover kan vi afsløre, at denne powerbank er utrolig praktisk af sin størrelse, og den er let at have med sig på farten.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af TP-Link TL-PB10400

Gode ting ved TP-Link TL-PB10400

 • Prisvenlig og effektiv powerbank med god kapacitet
 • 10.400 mAh giver dig 4 smartphone-opladninger på en fuld opladning
 • Indbygget lommelygte kan være en praktisk egenskab til mange situationer
 • Mulighed for at lade to enheder ad gangen
 • Letvægtsmodel på kun 241g

Mere om TP-Link TL-PB10400

Med sin kapacitet på 10.400 mAh, så kan denne powerbank oplade din smartphone op til 4 gange på en fuld opladning.

Skal man have ladet sin tablet, så er de 10.400 mAh tilsvarende ca. 2 fulde opladninger.

Derudover har du også mulighed for at oplade to enheder ad gangen, da TL-PB10400 er udstyret med to USB-porte. Dette er dog ikke kun en lille og effektiv powerbank.

Nej, denne model har også en indbygget lommelygte, hvilket kan være meget praktisk, hvis man har behov for at lade en død mobil om natten, eller hvis man ellers skal bruge en lyskilde i nattens mulm og mørke.

PowerAdd Apollo 2

PowerAdd Apollo 2

Vi skal endnu en gang kigge på en ny producent på markedet, og denne gang er PowerAdd i rampelyset.

PowerAdd laver elektronisk tilbehør i mange forskellige størrelser, og de har minsandten også designet en række powerbanks.

Deres model Apollo 2 udskiller sig også fra resten af modellerne på denne liste, og det er der en god grund til.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af PowerAdd Apollo 2

Gode ting ved PowerAdd Apollo 2

 • Praktisk og let powerbank med solceller
 • Kan oplade både eget batteri og enheder via powerbankens solceller
 • Mulighed for at oplade to enheder ad gangen
 • Kapacitet på 10.000 mAh giver dig mange opladninger pr. fuld opladning
 • Letvægtsmodel på kun 266g kan pakkes i både jakke og taske uden problem

Mere om PowerAdd Apollo 2

Denne model giver dig muligheden for at oplade via solceller. Og her er der ikke kun tale op opladning af powerbankens eget batteri.

Nej, du kan faktisk også oplade dine enheder gennem solcellerne på denne powerbank, så du er fri for at dræne powerbankens batteri.

Med en kapacitet på hele 10.000 mAh får du også mange opladninger af denne powerbank, selv på en regnvejrsdag, hvor du ikke har adgang til opladning via solceller.

Med denne powerbank har du desuden mulighed for at oplade to forskellige enheder ad gangen, så du både kan lade telefon og kamera op på samme tid, hvis dette skulle blive en nødvendighed.

Du kan selvfølgelig også være en kammerat og lade en af dine venners enheder op. Når powerbanken ikke oplader via solcellen, så har den en indbygget Micro USB-indgang, som du kan lade gennem.

Apollo 2 har derudover 4 lysdioder, som viser dig, hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken. Denne model har også en praktisk lommelygte installeret, og dette kan især være behændigt, hvis man f.eks. skal finde sine nøgler en sen aften eller oplade en helt død smartphone.

Foruden at være utroligt praktisk med en god kapacitet, så er denne powerbank også utroligt let. Den vejer nemlig kun sølle 266g, og den er derfor let at pakke i både jakken eller tasken, når du skal på tur.

GreyLime Power Slim

Vi skal endnu en gang kigge på en powerbank fra GreyLime. Denne gang skal vi se på deres m

greylime-power-slim

odel ved navn Power Slim. Dette er en meget, meget simpel powerbank. Her er tale om en lille, let og utroligt billig model med en lav kapacitet.

Denne powerbank udmærker sig på flere punkter, heriblandt vægt, størrelse og pris.

Først og fremmest, så er denne powerbank meget prisvenlig. Den koster nærmest ingenting, og alle og enhver har råd til at investere i denne model uden at vælte den personlige økonomi.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved GreyLime Power Slim

 • Meget, meget billig powerbank med lille kapacitet i lækkert design
 • Du får en robust og solid model, der kan holde til hverdagens brug
 • Letvægtsmodel der kan pakkes i både inderlommen, jakkelommen, baglommen eller tasken
 • Kapacitet på 4.000 mAh giver ca. 1,5 smartphone-opladninger
 • Holdbar model fremstillet i metal

Modellen er fremstillet i metal, hvilket gør den meget robust og holdbar.

Modellen er, som navnet også indikerer, meget smal i størrelsen, og den er ca. 1cm i tykkelsen.

Modellen vejer derudover kun 116g, og det er derfor den letteste model på hele listen.

Power Slim passer desuden alle steder, og du kan snildt have den både i baglommen, jakkelommen eller i tasken uden at mærke noget til den.

Mere om GreyLime Power Slim

Denne model er ikke beregnet til at være en stor strøm-reserve. Denne model har nemlig kun en kapacitet på 4000 mAh, og du får derfor ikke mange opladninger på en fuldt opladet powerbank af denne slags.

Modellen kan derfor være god til dig, der i en nødsituation har brug for ekstra strøm til mobilen.

Dette kan være praktisk, hvis man f.eks. skal købe billetter over mobilen eller bruge GPS-funktionen herfra.

Du skal dog ikke regne med, at du kan bruge denne model til at oplade din smartphone over flere omgange, og du kan i bedste fald få 1,5 smartphone-opladninger på en fuldt opladet Power Slim.

Sandberg Active Survivor

Sandberg Active Survivor

En powerbank er ofte en mere skrøbelig genstand. Selvom enkelte modeller er mere holdbare end andre, så er det de færreste modeller, der tåler en tur i vildmarken eller ud i naturen.

Det har Sandberg forsøgt at lave en løsning på, og resultatet er blevet deres Active Survivor.

Denne powerbank er i en klasse for sig, når det kommer til udholdenhed. For foruden at være en powerbank i almindelig forstand, så kan den powerbank også tåle naturens kræfter.

Denne model er nemlig støv- og vandsikker i kraft sit IP68-certifikat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Sandberg Active Survivor

Gode ting ved Sandberg Active Survivor

 • Effektiv og holdbar powerbank til friluftsmennesket
 • Tåler både støv og vand
 • Stødabsorberende powerbank, der kan tåle at blive tabt
 • Indbygget holder til nøglering
 • Kapacitet på 15.600 mAh giver mange opladninger pr. fuld opladning

Mere om Sandberg Active Survivor

Foruden at være en hårdfør model af slagsen, så har denne powerbank også en kapacitet på 15.600 mAh.

Dette er en stor kapacitet, selv i forhold til mange almindelige modeller, og du får altså mange opladninger med denne powerbank.

Du kan derfor sagtens have denne model med ud i naturen, uden at skulle bekymre dig om at dine enheder løber tør for strøm undervejs.

Active Survivor er også særdeles effektiv til at oplade enheder via sin QC 3.0 USB-tilslutning. Den er også let at pakke i rygsækken, når du skal på tur, for modellen vejer kun 536g.

Dette vil derfor uden tvivl være en af de lettere ting i tasken, hvis man skal ud i naturen. Selvom modellen vejer mere end mange andre modeller på markedet, så gør den op for dette
med sin utrolige holdbarhed og praktiske egenskaber.

Modellen er nemlig udstyret med flere praktiske egenskaber, og den har f.eks. en holder til en nøglering, så du kan spænde enheden fast udenpå tasken.

Active Survivor har også en indbygget lommelygte, så du kan lyse op om natten eller i mørke omgivelser, hvis du f.eks. skal på tur med overnatning i det fri.

Alle disse egenskaber i én powerbank må siges at være utroligt praktisk.

LifePowr A3

LifePowr A3

Nogle gange er det ikke nok med en stor kapacitet. Nogle gange vil man gerne have den største kapacitet.

Det kan være, at du er typen, der ofte er på farten og ikke har adgang til strøm eller stikkontakter. Hvad gør du så, når du skal have ladet din bærbar, din smartphone eller en helt tredje enhed? Hvordan får du flest mulige opladninger til disse?

LifePowr har et bud på en løsning til dig. Denne løsning går under navnet A3, og det er navnet på en powerbank fra LifePowr.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af LifePowr A3

Gode ting ved LifePowr A3

 • High-end powerbank med enorm kapacitet og stor holdbarhed
 • 27.000 mAh giver dig mulighed for at lade alle typer enheder i lang tid ad gangen
 • Mulighed for at oplade 3 enheder ad gangen
 • Kan anvende solenergi til opladning af selve powerbanken og dine enheder
 • Fremstillet i aluminium og holder derfor til knubs og skader

Mere om LifePowr A3

Denne powerbank er en af de dyreste modeller på markedet, og den er derfor også beregnet til dem, der vil have det bedste af det bedste.

Denne powerbank udmærker sig særligt på én ting i forhold til alle andre modeller på listen.

LifePowr A3 har nemlig en kapacitet på hele 27.000 mAh. Dette er 7.000 mere end de stærkeste modeller på markedet, og du får derfor en powerbank med en uovertruffen kapacitet.

Det siger dog også lidt sig selv, at denne powerbank ligger i den dyre ende af prisskalaen. Men den ”dyre ende” er ikke en passende beskrivelse. Powerbanken befinder sig i toppen af prisskalaen, og den er næsten 4 gange så dyr som de andre dyre modeller på denne liste.

Foruden er uovertruffen kapacitet, så har denne powerbank også muligheden for at oplade hele 3 enheder på en gang via sine porte. Disse kommer i form af en USB-A-port, USB-C-port og en AC-port.

Derudover modellen fremstillet i aluminium, som beskytter den fra slitage og andre skader. Modellen er også brandsikker, og du kan derfor snildt bruge den selv under sydens sol.

Dette kan faktisk også være en fordel, da du med LifePowr A3 har mulighed for at anvende solenergi til at oplade både powerbanken og dine enheder.

Vær dog opmærksom på, at ved køb af denne model medfølger intet opladekabel til selve powerbanken. Denne skal tilkøbes ved siden af.

Deltaco PB-816

Deltaco PB-816

Den næste model på denne liste er en særdeles effektiv og prisvenlig én af slagsen. Vi skal nemlig kigge på en powerbank fra Deltaco. Deltaco er en svensk producent, som laver diverse elektroniske genstande og tilbehør.

Derfor har de selvfølgelig også lavet powerbanks, og deres PB-816 er en af de bedre på markedet. Denne model befinder sig også i den billige ende af prisskalaen, og det er en god investering, hvis man ønsker meget strøm og effektivitet for pengene.

PB-816 er først og fremmest en powerbank med stor kapacitet. Den har en kapacitet på hele 20.000 mAh.

Dette giver dig ca. 8-10 smartphone-opladninger eller 2-3 tablet-opladninger. Powerbanken har også en indbygget lommelygte, som kan være praktisk i mange situationer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Deltaco PB-816

Gode ting ved Deltaco PB-816

 • Prisvenlig og effektiv powerbank med stor kapacitet
 • 20.000 mAh giver dig mange opladninger
 • Mulighed for at oplade 3 enheder ad gangen
 • Effektiv opladning med output på 5V/3A
 • Indbygget lommelygte

Mere om Deltaco PB-816

PB-816 er yderligere praktisk anlagt, og du kan faktisk oplade helt op til 3 enheder ad gangen med denne powerbank. Dette er det største antal enheder, som kan oplades på én gang på denne liste.

Du har derfor mulighed for at lade samtlige af dine enheder eller venners telefoner på én gang, hvilket kan være praktisk, hvis man f.eks. skal have ladet mange ting på kort tid.

PB-816 har derudover ikke kun fået sit navn for sjov, den er også særdeles effektiv til at lade dine elektroniske enheder.

Denne powerbank har nemlig et output på 5V/3A på sine USB-porte. Denne powerbank giver dig altså gode muligheder for at oplade mange enheder op til flere gange.

Det kommer derfor heller ikke som nogen overraskelse, at denne powerbank vejer mere end mange andre modeller på markedet.

Denne model har en vægt på hele 447, hvilket er ca. dobbelt så meget som andre modeller.

Dog mærker man oftest ikke noget til dette, og du kan uden problemer pakke denne powerbank i tasken, når du skal ud at rejse.

Anker Powercore 10000

Anker Powercore 10000

Anker Powercore. Dette er et velkendt navn, og denne model deler også navn med den først model på listen. Der er dog forskel på disse to powerbanks.

Først og fremmest er denne model en del billigere end den originale Powercore. Derudover er den også mindre, og den er derfor også lettere at have med rundt.

Den skulle være samme størrelse som overfladen på et kreditkort, hvilket gør den utroligt let at pakke væk i både jakke og taske.

Video Anmeldelse af Anker Powercore 10000

Gode ting ved Anker Powercore 10000

 • Lille, praktisk og effektiv powerbank til god pris
 • Kapacitet på 10.000 mAh giver ca. 4 smartphone-opladninger
 • Vægt på kun 180g gør det let at pakke powerbanken i jakke og taske
 • Effektiv og hurtig opladning af dine enheder
 • Ved køb medfølger opladekabel til powerbanken

Mere om Anker Powercore 10000

Den har en vægt på sølle 180g, så du mærker slet ikke, at du har den med. Powercore 10000 har dog også reduceret kapacitet i forhold til originalen, og denne ligger på 10.000 mAh.

Du får derfor ca. 4 smartphone-opladninger med en fuldt opladet powerbank af denne type, hvilket er ret pænt til prisen.

Denne model er dog stadig særdeles effektiv, og den er udstyret med både PowerIQ- og VoltageBoost-teknologierne, som sørger for, at modellen kan oplade dine enheder hurtigere end mange andre modeller.

Ved køb af denne model medfølger et Micro USB-kabel, som kan bruges til at oplade selve powerbanken.

Goobay Outdoor Powerbank

Goobay Outdoor Powerbank

Goobay er en anden producent, som også har lavet powerbanks. De har lavet en kombination af en praktisk og meget holdbar powerbank.

I samme stil med Sandberg Active Survivor, så har Goobay lavet en powerbank, der kan tåle lidt af hvert, samtidig med at være spækket med praktiske egenskaber.

Deres powerbank går under navnet Goobay Outdoor Powerbank, og denne model kan tåle lidt af hvert.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Goobay Outdoor Powerbank

Gode ting ved Goobay Outdoor Powerbank

 • Praktisk og robust powerbank
 • 8.000 mAh giver dig 3 smartphone-opladninger
 • Vandtæt model tåler anvendelse i regnvejr
 • Lad op til 2 enheder ad gangen
 • Indbygget solcelle giver dig mulighed for at oplade via solens energi

Mere om Goobay Outdoor Powerbank

Først og fremmest har denne powerbank en kapacitet på 8.000 mAh, hvilket svarer til 3 smartphone-opladninger på et fuldt ladet batteri.

Dette er en god mængde, og det kan være en strømreserve til friluftsmennesket, der kan risikere at mangle strøm på en tur i det fri.

Skulle man have behov for at lade sine enheder, mere end hvad denne powerbank har kapacitet til, så frygt ikke.

Goobay Outdoor Powerbank er nemlig udstyret med solceller, og du kan derfor bruge solens energi til at lade både powerbanken samt dine enheder.

Du kan faktisk lade op til 2 enheder ad gangen via de to indbyggede USB-porte i denne model.

Foruden solcelle, så er denne powerbank også udstyret med en indbygget lommelygte, hvilket kan være praktisk i mange situationer.

Opstår der en nødsituation, så kan denne powerbank også hjælpe dig, da lygten har et indbygget SOS-signal. På denne måde kan du signalere efter hjælp, hvis der skulle være behov for dette.

Modellen er også vandtæt, og du kan derfor snildt bruge den på en regnvejrsdag uden at frygte for dit udstyr.

Som prikken over i’et har denne powerbank også indbygget kompas, så du aldrig farer vild i naturen.

Gear4U G4U-PB1200G

Gear4U G4U-PB1200G

Gear4U har også lavet flere forskellige powerbanks, og vi skal kigge på deres model G4U-PB1200G.

Dette er en de mere simple modeller, som er ekstremt brugervenlig. Denne model fås i et hvidt og afrundet design.

Modellen er desuden utroligt prisvenlig, og det kan derfor være en billig løsning, hvis man kun er ude efter en strømreserve og intet andet.

Denne powerbank har en kapacitet på 12.000 mAh, hvilket giver dig mange opladninger på et fuldt batteri.

 • Brugervenlig og simpel model i den billige ende af prisskalaen
 • God kapacitet på 12.000 mAh giver ca. 5 smartphone-opladninger
 • Mulighed for at oplade hele 3 enheder ad gangen
 • Smart LED-display viser dig det præcise resterende strømniveau
 • God pris

Det svarer ca. til 5 smartphone-opladninger, og du skal derfor ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm med denne powerbank i nærheden.

Denne model er også praktisk anlagt, for du kan oplade helt op til 3 enheder ad gangen gennem USB-portene.

Dette kan især være smart, hvis man skal have opladet både kamera, smartphone og noget helt tredje på én gang.

Mere om Gear4U G4U-PB1200G

Modellen er derudover udstyret med et smart LED-display, der viser dig det resterende batteriniveau.

Dette er især smart, fordi det giver dig et mere præcist indblik i batteriniveauet end mange andre modeller.

De fleste powerbanks har simple lysdioder, og det kan derfor være svært at vurdere den resterende mængde strøm helt præcist.

Her kan et LED-display være en forbedring, og dette får du med G4U-PB1200G.

Ved køb af denne model medfølger også et Micro USB-kabel til selve powerbanken, så du ikke skal købe sådan ét ved siden af.

Trust Primo

Trust Primo

Den sidste model på denne liste kommer fra Trust. Deres Primo-model kommer i flere forskellige udgaver, og vi skal kigge på en af dem med stor kapacitet.

Dette er også en meget simpel model med flere praktiske egenskaber.

Den passer derfor godt til dig, der er ude efter en god og effektiv powerbank med rigeligt ekstra strøm.

Modellen befinder sig i den billigere end af prisskalaen, og det er ingen stor investering.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Trust Primo

Gode ting ved Trust Primo

 • Simpel og brugervenlig model med god kapacitet
 • 13.000 mAh giver dig op til 5 smartphone-opladninger
 • Mulighed for at oplade 2 enheder ad gangen via USB-portene
 • Indbygget lommelygte betjenes via klikbar knap
 • Batteridisplay viser dig det resterende strømniveau

Mere om Trust Primo

Trust Primo har først og fremmest en stor kapacitet på hele 13.000 mAh. Dette giver dig op til 5 smartphone-opladninger, så du har strøm til lang tid.

Du kan også oplade en tablet 1-2 gange alt efter mærke og batteritilstand. Denne model giver dig mulighed for at oplade 2 enheder adgangen.

Trust Primo er derudover udstyret med en smart teknologi, der sørger for at oplade dine enheder hurtigst muligt.

For at være yderligere praktisk, så er denne powerbank også udstyret med en lommelygte, som let kan tændes og slukkes.

Den betjenes nemlig via samme knap som batteriindikatoren. Ønsker man at tænde lommelygten, skal man bare holde knappen inde.

Når man skal slukke lygten, så er metoden den helt samme. Et enkelt klik tænder for batteriindikatoren, som via fyre lysdioder viser dig det resterende batteriniveau.

Disse giver dig en cirka-vurdering af den resterende strøm, så du ved, hvornår det er tid til at oplade powerbanken igen.

Hvor stor en kapacitet skal du bruge?

Når man skal vælge en powerbank, så kan der være flere forvirrende udtryk og måleenheder. Det kan især være svært, når du skal vælge kapaciteten på din næste powerbank.

Som oftest måler man en powerbanks kapacitet i mAh, som står for ”mili Ampere hour”, eller på dansk ”miliAmperetimer”.

Denne måleenhed angiver, hvor meget kraft, batteriet kan holde, og det er en god indikator for, hvor mange gange du kan oplade dine enheder med powerbanken.

Som du sikkert har lagt mærke til, så står der flere steder i produktgennemgangen, hvor mange gange, du kan lade f.eks. en smartphone med ved forskellige kapaciteter.

10.000 mAh svarer til ca. 4 smartphone-opladninger eller 1-2 tablet-opladninger. Du skal derfor tage stilling til, hvor ofte du får behov for at oplade via en powerbank, eller om du skal bruge powerbanken til noget specifikt.

Hvis du f.eks. skal ud at rejse i længere tid, og du ved, at du ikke får adgang til strøm i flere dage ad gangen, så kan det smart med en powerbank med stor kapacitet.

Skal du derimod kun bruge powerbanken til nødsituationer, så kan du nøjes med mindre kapacitet. Du skal måske have betalt en mobilbillet, men din smartphone er død.

Hvad gør man? Her kan det være en fordel at have adgang til en powerbank, hvor selv de mindste modeller kan afhjælpe situationen på kort tid.

Du skal dog også tage stilling til, om du har lyst til at skulle oplade powerbanken ofte, eller om du vil nøjes med få og store opladninger.

Jo mindre kapacitet en powerbank har, jo oftere tømmes denne, og jo oftere skal den derfor oplades.

Dette kan du selvfølgelig slippe for, hvis du vælger en powerbank med stor kapacitet. Du kan dog i langt de fleste tilfælde få utroligt mange billige modeller, som også har gode kapaciteter.

Nu om dage findes der så mange forskellige slags powerbanks, at selv de billigste modeller har lige omkring 10.000 mAh. Det kan derfor sjældent betale sig at smide penge efter modeller med 2.000-4.000 mAh, når du kan få over det dobbelte for næsten samme beløb.

Hvis du er interesseret i flere produkter, så se også vores test-guides af Nespresso maskiner, Køle-fryseskabe, Minihakkere og meget mere her på siden.

Værd at vide om Powerbanks

 • Powerbanks blev især særligt populære for et par år tilbage, da det globale fænomen Pokémon GO indtog samtlige smartphones verden over.
  En powerbank kan generelt være god til dig, som har behov for at få strøm på farten. Hvis du befinder dig i en situation, hvor du mangler strøm, men ikke kan få ladet dit apparat, så kan powerbanken være løsningen.

Inden du køber produktet

Det kan være svært at vælge en ny powerbank. Sådan er det generelt med alt nyt, og man bør derfor også sætte sig ind i de forskellige egenskaber og funktioner, som de forskellige produkter har.

Når det kommer til powerbanks, så er der flere ting at kigge på, og man kan med fordel stille sig flere spørgsmål.

Først og fremmest bør man overveje, hvor ofte man har behov for en powerbank. Derudover skal man tænke over, hvad man skal bruge en powerbank til.

Er du typen, der har brug for en strømreserve til en nødsituation? Skal du på jagt efter Pokémon med de mindste i familien?

Eller har du behov for ekstra strøm på rejsen? Der kan være flere situationer, hvor enkelte modeller passer bedre til dine behov, og du bør derfor tænke grundigt over det.

Dernæst skal man også tænke over, hvor stort et budget man har. Powerbanks er blevet en del billigere med årene, og man kan nu om dage få meget holdbare og kraftige powerbanks til få penge.

Det er derfor ikke urealistisk, at du kan få en stærk model med stor kapacitet til næsten ingen penge.

Derfor bør prisen heller ikke være din største bekymring i forhold til at finde den rette powerbank.

Du bør derefter tænke over flere ting såsom kapacitet, vægt, størrelse og funktioner. Disse kan være vigtigere for nogle end for andre, men de er alle betydelige faktorer at overveje, når du skal vælge din powerbank.

Kapaciteten er noget af det vigtigste på en powerbank. Denne siger noget om, hvor meget strøm en powerbank kan holde på, og hvor mange opladninger du får med powerbanken.

Det siger også noget om, hvor ofte du skal oplade powerbanken, da en større kapacitet tager længere tid at tømme, og derfor skal du også oplade sjældnere.

Dog vil opladningen også tage længere tid, men dette er som oftest mindre vigtigt. Det kan i de fleste tilfælde anbefales at anskaffe sig en powerbank med ca. 10.000 mAh.

Dette giver dig strøm til ca. 4 smartphone-opladninger, og du kan derfor bruge en powerbank med denne kapacitet i længere tid.

Powerbank

Denne kapacitet kan være god til både rejser og lange dage, hvor du ikke nødvendigvis har adgang til strøm, men har behov for at lade din telefon.

Det kan nu om dage næsten ikke betale sig at betale for en powerbank med mindre en 6.000-7.000 mAh, da selv de billigste modeller har op imod 10.000.

Vil man gerne være på den helt sikre side, så kan du også på powerbanks med op mod 15.000 og 20.000 mAh til lidt flere penge.

Med så stor en kapacitet behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm i lang tid ad gangen, og du kan med fordel lade både telefon, kamera og tablets med en powerbank, der er så kraftig.

Hernæst bør du tænke over, om din powerbank skal have ekstra funktioner. Der findes nemlig mange gode powerbanks, som også er praktiske i funktion. Du kan f.eks. få powerbanks med indbyggede lommelygter eller kabler til både Android og iOS.

Du kan også få specielle powerbanks, der f.eks. kan oplade via solenergi, eller som tåler vand og snavs. Nogle funktioner er mere almindelige end andre, og du kan ved langt de fleste modeller få muligheden for at oplade flere enheder ad gangen.

Her kan du med fordel overveje, om du skal have mulighed for at oplade 2 eller 3 enheder ad gangen, da prisen vil variere meget mellem 2 og 3 enheder. Du bør også huske på, at jo flere funktioner en powerbank har, desto dyrere bliver den.

De dyreste powerbanks har et utal af funktioner, og det er ikke sikkert, at du har behov for en powerbank med mange funktioner.

Hvis du er interesseret i flere produkter, så se også vores test-guides af Kummefrysere, Krøllejern, Gaming headsets og meget mere her på siden.

Du kan nøjes med en helt simpel model, hvis du ikke har de store behov for ekstra udstyr og funktioner. Herudover kan det også være en fordel at overveje, om du skal gå med powerbanken i din jakke eller taske, eller om du skal have den med på en rejse.

Her vil både størrelse og vægt spille ind. Powerbanks fås i mange størrelser, og du kan få både store og små modeller med stor kapacitet. Dog vil de større modeller dog oftest have en bedre kapacitet, og du kan blive nødt til at gå på kompromis alt efter dine behov.

De mindste modeller kan anbefales, hvis man gerne vil have adgang til en nødreserve af strøm i løbet af dagligdagen. Så kan du nemlig gemme powerbanken i baglommen eller jakken, uden at du mærker noget til den i løbet af dagen.

Skal du have powerbanken med på tur, så kan de større modeller anbefales, da disse ikke vejer meget mere end dine andre ejendele, og du får dermed også adgang til langt mere strøm.

Det gælder, som altid, om at opveje sin behov mod de forskellige modeller på markedet. Hav derfor disse råd i mente, når du kigger på en ny powerbank.

Så er du godt på vej til at finde den helt rigtige powerbank til dine behov.

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information her

Debat omkring powerbanks vs. batteri-covers
Powerbankinsider – Debat
Læs hvilke powerbanks du ikke må køber
Jyllands Posten – Debat