Test – de 23 bedste Powerbanks

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 14.07.2021

Du kan få powerbanks i mange forskellige varianter, og det kan være svært at vælge den rigtige model. I denne guide får du en oversigt over en række modeller på markedet, vurderet på baggrund af både pris, funktionalitet og design.

Powerbank
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

 

Det er praktisk at have en powerbank ved hånden, hvis du mangler strøm til dine elektroniske enheder, når du er på farten. En powerbank er en alsidig strømkilde og kan bruges til både mobil, tablet, GPS, computer, højtalere, computer mv. Du finder rigtig mange modeller på markedet til både store og små penge. Du betaler naturligvis også for hvilke funktioner, din powerbank kan give dig og hvor mange ressourcer, den har.

Du kan få din powerbank i tre forskellige størrelser: Lille, medium og stor.

 

Det anbefaler vi, før du køber din nye powerbank


Det første, du skal overveje er, hvor meget kapacitet, du har behov for. Det vil sige, hvor mange opladninger, din nye strømkilde skal kunne præstere. De fleste lægger sig fast på en hurtig opladning, uanset hvad. Det kan tage tid at oplade de store powerbanks, men mange modeller bliver udstyret med USB-C PD – en ny teknologi, som kan reducere opladningstiden væsentligt. I flere tilfælde kan du spare helt op til 15 timer, og teknologien virker på de fleste nyere mobiltelefoner og computere.

 

Tre gode råd

 

 1. Du skal være opmærksom på input og output, når du køber din nye powerbank. Det kan variere alt efter hvilken model, du slår kløerne i. Du kan for det meste bruge dit eget kabel, eller det medfølgende kabel ved købet, men det er ikke reglen.
 2. Du skal sikre dig, at din vægoplader er kompatibel med powerbanken. Der følger nemlig ikke en adapter med i købet.
 3. Du skal være skarp på, hos hvilken forhandler du vælger at købe din powerbank. Der er rigtig mange udbydere, men der kan være stor forskel i kvalitet. Hvis du vil vurdere, om brandet er troværdigt, kan du med fordel undersøge, om produktet ligger på flere hjemmesider og får gode anmeldelser.

I denne oversigt får du en gennemgang af nogle af de bedste powerbanks, der er på markedet i 2021, så du kan vælge den helt rigtige.

Powerbank

forbruger-test.dk

4.73 22

GreyLime Power Stone II – 10.400 mAh – Testvinder | Bedst til prisen og vores klare anbefaling

GreyLime Power Stone USB-C PD, QC 3.0

Vi skal nu vende blikket mod GreyLime’s Power Stone. GreyLime producerer en bred vifte af elektroniske apparater, og de har også bevæget sig ind på powerbank-markedet.

GreyLimePower Stone II – 10.400 mAh er den næste model i rækken på denne liste, og her er tale om en let og effektiv powerbank med et solidt design.

GreyLime Power Stone II er en opgraderet version af den testvindende første version bl.a. Politiken, Ekstra Bladet og Jyllandsposten (med 6/6 stjerner)I den opgraderede version får du nu også USB-C PD og Quick Charge 3.0 kompatibilitet, der sikrer dig den hurtigste opladning, din enhed kan holde til.

Denne model befinder sig i midten af prisskalaen, og her er derfor tale om en utroligt prisvenlig powerbank med mange gode kvaliteter for pengene. Som modellens navn nok kan afsløre, så er denne powerbank designet som en sten

Når du køber en powerbank fra GreyLime, støtter du konceptet Plant a Tree. Så når du køber en powerbank, plantes der et træ. Desuden er alt emballage plastfrit, så du kan have god samvittighed fra produktion, til den lander ved din dør.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved GreyLime Power Stone II – 10.400 mAh

 • Lille og let powerbank med god kapacitet
 • Prisvenlig powerbank især med alle de teknologier den kommer med, kapacitet på 10.400 mAh, som svarende til ca. 4 smartphone-
  opladninger
 • Kan benyttes til alle enheder inkl. laptops kompatible med USB eller USB-C
 • Vejer sølle 240g og kan derfor tages med overalt uden problemer
 • Giver dig mulighed for at oplade to enheder ad gangen via de to USB-porte
 • 4 LED-dioder viser dig nuværende strømniveau

Men her er ikke tale om en tung og upraktisk powerbank. Tværtimod, så er denne powerbank utroligt let, og med sine 240g er den let at have med overalt.

GreyLime Power Stone II er derudover lækker at se på, og den har et meget moderne og afrundet look, som også gør den let at pakke i tasken, da den ikke fylder ret meget.

Denne powerbank har også en helt unik overflade lavet i et ru materiale, hvilket giver powerbanken sit specielle look og gør den rar at røre ved. Modellen kan fås i 4 nye farver: sort, blå, grøn og beige.

Mere om GreyLime Power Stone II

GreyLime Power Stone II har derudover en kapacitet på 10.400 mAh, og du får derfor mange opladninger pr. fuldt opladet powerbank.

Dette er tilsvarende ca. 4 fulde opladninger til en smartphone, og hvis det kræves, så kan du også oplade to enheder ad gangen via de to USB-porte i GreyLime Power Stone II.

Denne powerbank indikerer sit strømniveau gennem de klassiske lysdioder, som mange powerbanks anvender. Der er 4 lys, og disse vil gradvist stoppe med at lyse, for at indikere et faldende strømniveau.

Du kan på denne måde se, hvor meget strøm der ca. er tilbage i din GreyLime Power Stone II – 10.400 mAh, og du kan nemmere planlægge næste opladning.

Samsung – hurtig opladning

 • Samsung - hurtig opladningHøjkvalitets batteri hos Chargerlab
 • Bedste powerbank til Samsung telefoner hos gsmarena.com
 • 4,6/5 stjerner hos bestbuy.com

Med Samsung powerbank får du først og fremmest et vildt lækkert design. Designet betyder en hel del, både at den er nem at rejse med, men også at den ser flot og stilet ud. Dette får du helt sikkert med Samsung powerbanken. 

En glad forbruger fra bestbuy.com skriver følgende: ”An excellent product by samsung. Very well built and charges my iphone xs at least 2.5 times. Having the USB C output future proofs my Powerbank! Samsung has included the fast wireless charging on this which makes it all the morebetter to use. Definitely recommend this to anyone looking for a Powerbank!”

Dette er en meget glad forbruger, som er det vigtigste stempel på et godt produkt. En anden skriver: “This portable charger is excellent, I bought to take with me on my vacation, and was very useful.”

Der er altså general tilfredshed, og powerbanken er da også netop nem at tage med sig, når man får brug for opladning i løbet af dagen, når man er hjemmefra – eller måske hvis man er på ferie. 

Hvis du virkelig gerne vil nørde denne powerbank, skal du se anmeldelsen hos Chargerlab. Her skilles alle dele og bliver gået i dybden med. Også her får Samsung gode ord med på vejen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor skal du købe Samsung

 • USB-C
 • Flot design
 • Lille og kompakt
 • Hurtig opladning
 • God pris

  Mere om Samsung

  Det er praktisk med en powerbank, når du er på farten, rejser eller lignende. Med Samsung bliver det ikke nemmere. Denne powerbank kan du nemt have med i en taske, da den ikke fylder eller vejer særlig meget. Derudover kan du hurtigt få opladet dine devices her. Det kan for eksempel også være et smart watch. 

  Powerbanken har USB A-port og USB C-port og en indikator. Når du oplader, vil du kunne se status ved lys indikatorer, som enten viser rød, grøn eller gul, alt efter hvor langt den er kommet med opladningen. 

  Samsung vs. markedet

  Samsung powerbank giver dig alt det bedste, hvis du har Samsung enheder, du skal have opladt. Det bliver gjort hurtigt og effektivt, så du kan bruge dem hele døgnet rundt. 

  Designet er virkelig enkelt, stilrent og lækkert, så det er ikke til at tage fejl af, at dette er et godt kvalitetsprodukt. Der er ikke andet at sige, end at du får design og funktionalitet i samme enhed, og du vil helt sikkert blive glad og tilfreds med produktet, ligesom de mange forbrugere på bestbuy.com. 

  Specifikationer

  • Mål: 7.08 x 1.509 x 14.993 cm
  • Vægt: 234 gram
  • Farve: Sølv
  • USB-C
  • QI certificeret
  • Batteri: 10000 mAh

  Xiaomi 3 Pro – kan oplade 2 enheder samtidigt

  • Xiaomi 3 Pro8/10 stjerner hos Powerupguide
  • Bedst til prisen hos igeekphone.com
  • 4,6/5 stjerner hos Switchchargers
  • Den bedste USB-C powerbank hos techijoblog.com

  Hos flere af disse sider scorer denne powerbank højt på, at du får rigtig meget værdi for pengene. Hos igeekphone.com bliver det nævnt, at det er en fordel, at man kan oplade to enheder på samme tid. Hos Switchchargers bliver disse fordele fremhævet:

  • Hurtig opladning
  • Passer til de fleste Swich bæretasker
  • Kan oplade nogle laptops 
  • Kan oplade to enheder samtidigt

  Designet scorer den også højt på, og der er altså general stor tilfredshed med denne powerbank fra kinesiske Xiaomi. Derudover er den super ideel at have med på rejser, eller til dig der pendler til og fra arbejde eller studie.

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  Fordele ved Xiaomi

  • Kan oplade 2 enheder samtidigt
  • USB type C stik
  • Lækkert design
  • Hurtig opladning
  • God til at rejse med

   Mere om Xiaomi

   Designmæssigt kommer denne udgave af Xiaomi powerbank i en sort, mat finish, som er super lækkert og stilrent at se på. De tidligere udgaver var i hvid, hvor denne er i en mat sort. Den er derudover lidt større end de tidligere modeller, men dette er ikke et problem. 

   Powerbanken fungerer således, at den har to traditionelle USB A-porte på toppen samt den unikke USB C-port. Ved brug af én USB A får du 5V/2.4A, 9V/2A og 12V/1.5A. Dette bliver reduceret til 5V/3A ved brug af begge. Den er altså beregnet til at kunne oplade din telefon og andre enheder super hurtigt. 

   Med en USB C-port kan du for eksempel oplade en MacBook Pro. Dette er helt klart også en fordel. Måske studerer du eller arbejder ofte på farten, og så er det rart ikke at være afhængig af en stikkontakt for opladning. 

   Xiaomi vs. markedet

   Denne powerbank fra Xiaomi er super optimeret på alle fronter. Den er funktionel, til dig der mangler USB C-port, og designet er lækkert, og den er smal og nem at have med. Der er masser af værdi for pengene i denne smalle sag fra Xiaomi. Her får du ikke blot alt, hvad du har brug for i en powerbank, du får mere med. Prisen er også ganske fin taget i betragtning af, hvad du får for pengene. Du kan roligt investere i denne lækre sag. 

   Specifikationer

   • Farve: Sort
   • Oplader, kompabilitet: Universel
   • Batteri: Lithium Polymer
   • Batteri kapacitet: 20000 mAh
   • Opladning: USB
   • USB type C stik: Ja
   • Micro USB stik: Ja
   • Mål: 73,5 x 27,5 x 153,5 mm
   • Brugervejledning medfølger

   Sackit: CHARGEit powerbank og trådløs Qi oplader – godt anmeldt

   • Sackit CHARGEit powerbank og tradlos Qi oplader4,8/5 stjerner hos Ereviews.dk

   Denne powerbank fra CHARGEit har fået en rigtig flot anmeldelse hos Ereviews. Her har den været igennem en meget dybdegående anmeldelse, hvor alle delene af powerbanken analyseres og anmeldes. Den scorer højt på sin funktionalitet, sit design og også rimelig højt på prisniveauet. Designmæssigt bliver den rost til skyerne. Den er da også generelt set flot præsenteret i kassen, og alting er stilet og i orden. Med en ramme af aluminium og ellers betrukket med et gråt stof, præsenterer denne powerbank sig rigtig flot. 

   Powerbanken har trådløs opladning, så du skal blot placere din mobil på det hvide gummikryds på toppen af powerbanken. Det bliver simpelthen ikke nemmere eller mere simpelt. Det er dog hurtigere at lade op med kabel, konstaterer anmelderen på Ereviews. Men hvis man ikke gider medbringe et kabel, er den anden mulighed super smart. 

   CHARGEit tager selv 3 timer at lade op. Det skal man selvfølgelig lige huske, så telefonen kan blive opladt.

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

   Fordele ved CHARGEit

   • Flot design
   • Brugervenlig
   • Trådløs opladning
   • Qi certificeret
   • 6000Ah batteri
   • LED indikator
   • Dansk producent

    Mere om CHARGEit

    Denne powerbank giver dig alt, hvad du skal bruge i et utroligt flot og lækkert design. Designet er desuden dansk. Det er fra den danske producent Sackit. Sackit producerer kvalitetsprodukter med fokus på funktionalitet. Dette kan siges at være netop kendetegnet ved denne powerbank. 

    Den er utrolig nem at anvende, samtidig med at kvaliteten er i top. Sackit har lavet det kendetegn, at alle deres produkter slutter på –it. Det er altså et innovativt designmærke, som kun laver produkter, de selv ville have stående.

    Designet er med Remix2 stof fra danske Kvadrat og rammen er i aluminium. Du kan oplade flere enheder, en trådløst og en via kabel. Desuden kan powerbanken nemt tages med dig, uanset hvor du befinder dig.

    Du kan altid holde øje med, hvor meget strøm der er tilbage på LED indikatoren. Denne aktiveres nemlig, når du oplader. 

    CHARGEit vs. markedet

    CHARGEit scorer højt på alle parametre. Det eneste minus er, at den koster omkring 10-15 % mere end lignende produkter på markedet – dog er prisen det fuldstændig hver for et lækkert og stilrent design. Med denne powerbank kan du gøre venner og kollegaer misundelige ved at have den stående fremme. Desuden gør den opladning så meget nemmere, når du er på farten. Det er slut med at lede i lufthavnen efter en stikkontakt og skulle sidde på gulvet og oplade telefonen. 

    Med en opladt powerbank kan du nemt oplade din telefon. Der er altså fuld funktionalitet, og du får det bedste fra den danske producent Sackit. 

    Specifikationer

    • Input: DC5V/2A, 9V/1.67A
    • Mål: 105 x 105 x 17,5 mm
    • Vægt: 200 gram
    • Farve: Sort
    • Pose medfølger
    • Quick start guide medfølger

    Intenso Powerbank Slim S10000 – populær på Pricerunner

    Intenso Powerbank Slim S10000

    Nu er det tid til at tage et kig på en ganske billig powerbank fra Intenso. Slim S1000 er faktisk ganske populær blandt forbrugerne, hvor den er blevet vurderet til 4,8 ud 5 af stjerner hos PriceRunner. Det flade design gør, at du let kan have denne powerbank med i lommen eller tasken, så du altid har strøm lige ved hånden.

    Gode ting ved Intenso Powerbank Slim S10000

    • Kompakt og smart design
    • God pris
    • Innovativ Plug’n-use-teknologi
    • Høj kvalitet

    Mere om Intenso Powerbank Slim S10000

    Hvis du leder efter en smart powerbank til en fair pris, bør du vælge Slim S10000 fra Intenso. Denne powerbank har en smart ’plug’n-use-teknologi. Den innovative teknologi tillader, at du kan oplade en enhed, mens du oplader din powerbank. 

    På trods af den lave pris har Slim S10000 faktisk nogle meget smarte funktioner. Du kan for eksempel oplade to enheder samtidig, og du kan altid følge med i powerbankens batteriniveau gennem den smarte LED-skærm. På den måde bliver du aldrig overrasket, når der pludseligt ikke er mere batteri på din powerbank. 

    Den smarte powerbank fra Intenso vejer blot 191 gram, og det kompakte design gør, at du let kan have den med i jakkelommen, når du tager ud. 

    Slim S10000 vs. markedet

    Hvis man kombinerer værdien af, at powerbanken har en LED-skærm og kan oplade to enheder samtidig, er det utroligt overraskende, at denne powerbank ikke koster mere, end den gør.


    Slim S10000 er en af de billigste produkter i vores oversigt, men det er samtidig en af de smarteste og en af de bedst anmeldte.


    Hvis du vil have en kompakt powerbank, som er kraftig nok til det almindelige forbrug, bør du vælge denne. Du får et meget populært produkt til en yderst skarp pris.

    FORHANDLER

    TOTAL PRIS

    GÅ TIL

    RAVPower Blade Series 20100

    RAVPower Blade Series 20100 – til dig på farten

    Her er der tale om en effektiv powerbank med høj ydeevne. Den har en høj konverteringseffektivitet og kan derved oplade dine elektroniske enheder hurtigt og effektivt. Denne powerbank kan levere op til 45 W i input, hvilket giver hurtig opladning af powerbanken (2-3 timer). Ligeledes har den 45 W, Quick Charge 3.0 output USB-C – Perfekt til opladning af laptops. Det er et produkt i premiumklassen, hvilket afspejler sig i prisen på produktet, men du får meget for pengene, høj kvalitet og super kvalitet. 

    Mange teknologier indbygget

    Der er tilmed mange teknologier indbygget og mulighed for tilkobling af forskellige USB-stik. Derfor kan du oplade flere forskellige enheder fra din powerbank såsom MacBook, iPhone osv.

    FORHANDLER

    TOTAL PRIS

    GÅ TIL

    4smarts 100004smarts 10000 mAh USB-C PD

    Denne powerbank er kraftfuld og alsidig. Indbygget har denne powerbank Quick Charge 3.0 og USB Power Delivery som sørger for lynhurtig opladning af dine enheder, og så har den ovenikøbet trådløs opladning. Du skal blot lægge din smartphone ovenpå powerbanken for at benytte den trådløse opladning – enkelt og nemt.

    Et lille digitalt display viser meget præcist hvor meget strøm der er tilbage i powerbanken. Størrelsen gør den nem at tage med i tasken eller lommen – og så vejer den stort set intet.

    i samarbejde med PriceRunner

    Gode ting ved 4smarts 10000

    • Trådløs opladning – Oplader så snart du lægger telefonen ovenpå powerbanken
    • QC 3.0 og USB PD sikrer lynhurtig opladning, både trådløst og kablet
    • Kapacitet på 10000 mAh – Kan oplade dine enheder fuldt ca. 3 gange
    • Stilrent design og et digitalt display som viser hvor meget strøm der resterer
    • Vægt: 213,5g
    • Dimensioner: 100x66x24mm

    RAVPower 18W PD 10000RAVPower 18W PD 10000

    Denne powerbank har de nyeste teknologier inden for hurtig opladning. Hurtigopladningsteknologierne i denne powerbank lader dig oplade en iPhone X op til 50% på kun 30 minutter eller en Samsung Galaxy S9 op til hele 80% på 40 minutter takket være USB-C Power Delivery og Quick Charge 3.0. Disse teknologier er sikre og kan afgive strøm med en ekstra stor styrke, der gør at telefonen oplades hurtigere uden at tage skade af det. Med en kapacitet på 10000 mAh kan denne RAVPower powerbank oplade en smartphone 100% 2-4 gange før du skal genoplade powerbanken, og så er den med sine dimensioner, 5.8 x 7.8 x 1.4 cm, nem at have med i tasken eller lommen.

    FORHANDLER

    TOTAL PRIS

    GÅ TIL

    Gode ting ved RAVPower 18W PD 10000

    • Hurtig opladning
    • Du kan oplade flere enheder på én gang
    • Kapacitet 10000 mAh – svarer til 2-4 opladninger af smartphone
    • Opladningstid: 3 timer med USB-C

    LifePowr A3

    LifePowr A3

    Nogle gange er det ikke nok med en stor kapacitet. Nogle gange vil man gerne have den største kapacitet.

    Det kan være, at du er typen, der ofte er på farten og ikke har adgang til strøm eller stikkontakter. Hvad gør du så, når du skal have ladet din bærbar, din smartphone eller en helt tredje enhed? Hvordan får du flest mulige opladninger til disse?

    LifePowr har et bud på en løsning til dig. Denne løsning går under navnet A3, og det er navnet på en powerbank fra LifePowr.

    i samarbejde med PriceRunner

    Video Anmeldelse af LifePowr A3

    Gode ting ved LifePowr A3

    • High-end powerbank med enorm kapacitet og stor holdbarhed
    • 27.000 mAh giver dig mulighed for at lade alle typer enheder i lang tid ad gangen
    • Mulighed for at oplade 3 enheder ad gangen
    • Kan anvende solenergi til opladning af selve powerbanken og dine enheder
    • Fremstillet i aluminium og holder derfor til knubs og skade

    Mere om LifePowr A3

    Denne powerbank er en af de dyreste modeller på markedet, og den er derfor også beregnet til dem, der vil have det bedste af det bedste.

    Denne powerbank udmærker sig særligt på én ting i forhold til alle andre modeller på listen.

    LifePowr A3 har nemlig en kapacitet på hele 27.000 mAh. Dette er 7.000 mere end de stærkeste modeller på markedet, og du får derfor en powerbank med en uovertruffen kapacitet.

    Det siger dog også lidt sig selv, at denne powerbank ligger i den dyre ende af prisskalaen. Men den ”dyre ende” er ikke en passende beskrivelse. Powerbanken befinder sig i toppen af prisskalaen, og den er næsten 4 gange så dyr som de andre dyre modeller på denne liste.

    Foruden er uovertruffen kapacitet, så har denne powerbank også muligheden for at oplade hele 3 enheder på en gang via sine porte. Disse kommer i form af en USB-A-port, USB-C-port og en AC-port.

    Derudover modellen fremstillet i aluminium, som beskytter den fra slitage og andre skader. Modellen er også brandsikker, og du kan derfor snildt bruge den selv under sydens sol.

    Dette kan faktisk også være en fordel, da du med LifePowr A3 har mulighed for at anvende solenergi til at oplade både powerbanken og dine enheder.

    Vær dog opmærksom på, at ved køb af denne model medfølger intet opladekabel til selve powerbanken. Denne skal tilkøbes ved siden af.

    Anker Powercore Select 10000

    Anker Powercore 10000

    Anker Powercore. Dette er et velkendt navn, og denne model deler også navn med den først model på listen. Der er dog forskel på disse to powerbanks.

    Først og fremmest er denne model en del billigere end den originale Powercore. Derudover er den også mindre, og den er derfor også lettere at have med rundt.

    Den skulle være samme størrelse som overfladen på et kreditkort, hvilket gør den utroligt let at pakke væk i både jakke og taske.

    FORHANDLER

    TOTAL PRIS

    GÅ TIL

    Video Anmeldelse af Anker Powercore 10000

    Gode ting ved Anker Powercore 10000

    • Lille, praktisk og effektiv powerbank til god pris
    • Kapacitet på 10.000 mAh giver ca. 4 smartphone-opladninger
    • Vægt på kun 180g gør det let at pakke powerbanken i jakke og taske
    • Effektiv og hurtig opladning af dine enheder
    • Ved køb medfølger opladekabel til powerbanken

      Mere om Anker Powercore 10000

      Den har en vægt på sølle 180g, så du mærker slet ikke, at du har den med. Powercore 10000 har dog også reduceret kapacitet i forhold til originalen, og denne ligger på 10.000 mAh.

      Du får derfor ca. 4 smartphone-opladninger med en fuldt opladet powerbank af denne type, hvilket er ret pænt til prisen.

      Denne model er dog stadig særdeles effektiv, og den er udstyret med både PowerIQ- og VoltageBoost-teknologierne, som sørger for, at modellen kan oplade dine enheder hurtigere end mange andre modeller.

      Ved køb af denne model medfølger et Micro USB-kabel, som kan bruges til at oplade selve powerbanken.

      PowerAdd Apollo 2

      PowerAdd Apollo 2

      Vi skal endnu en gang kigge på en ny producent på markedet, og denne gang er PowerAdd i rampelyset.

      PowerAdd laver elektronisk tilbehør i mange forskellige størrelser, og de har minsandten også designet en række powerbanks.

      Deres model Apollo 2 udskiller sig også fra resten af modellerne på denne liste, og det er der en god grund til.

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      Gode ting ved PowerAdd Apollo 2

      • Praktisk og let powerbank med solceller
      • Kan oplade både eget batteri og enheder via powerbankens solceller
      • Mulighed for at oplade to enheder ad gangen
      • Kapacitet på 10.000 mAh giver dig mange opladninger pr. fuld opladning
      • Letvægtsmodel på kun 266g kan pakkes i både jakke og taske uden problem

      Mere om PowerAdd Apollo 2

      Denne model giver dig muligheden for at oplade via solceller. Og her er der ikke kun tale op opladning af powerbankens eget batteri.

      Nej, du kan faktisk også oplade dine enheder gennem solcellerne på denne powerbank, så du er fri for at dræne powerbankens batteri.

      Med en kapacitet på hele 10.000 mAh får du også mange opladninger af denne powerbank, selv på en regnvejrsdag, hvor du ikke har adgang til opladning via solceller.

      Med denne powerbank har du desuden mulighed for at oplade to forskellige enheder ad gangen, så du både kan lade telefon og kamera op på samme tid, hvis dette skulle blive en nødvendighed.

      Du kan selvfølgelig også være en kammerat og lade en af dine venners enheder op. Når powerbanken ikke oplader via solcellen, så har den en indbygget Micro USB-indgang, som du kan lade gennem.

      Apollo 2 har derudover 4 lysdioder, som viser dig, hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken. Denne model har også en praktisk lommelygte installeret, og dette kan især være behændigt, hvis man f.eks. skal finde sine nøgler en sen aften eller oplade en helt død smartphone.

      Foruden at være utroligt praktisk med en god kapacitet, så er denne powerbank også utroligt let. Den vejer nemlig kun sølle 266g, og den er derfor let at pakke i både jakken eller tasken, når du skal på tur.

      iWalk Extreme Trio

      iWalk Extreme Trio

      Den næste powerbank fra listen går under navnet Extreme Trio, og den kommer fra producenten iWalk. Dette er en af de dyrere modeller på markedet, og den befinder sig i den høje ende af prisskalaen.

      iWalk har specialiseret sig i tilbehør til smartphones. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at iWalk også har produceret en række powerbanks.

      Powerbanks er gode stykker tilbehør til smartphones, da mange modeller er kendt for at have reduceret batteritid efter de første par års anvendelse.

      i samarbejde med PriceRunner

      Video Anmeldelse af iWalk Extreme Trio

      Mere om iWalk Extreme Trio

      Extreme Trio er nemlig udstyret med opladerkabler til både Android- og Apple-enheder. Disse kabler kaldes typisk for Lightning og Micro USB, og disse kan oplade langt de fleste modeller hos både Android og Apple.

      Du slipper altså for at skulle medbringe ekstra kabler for at skulle oplade dine enheder, da Extreme Trio allerede har disse installeret. Derudover kan du også lade en stor mængde forskellige tablets og andre enheder med denne powerbank gennem de indbyggede kabler.

      Extreme Trio giver dig også mange opladninger pr. fuld opladning, da denne powerbank har en kapacitet på 10.000 mAh. Dette svarer til ca. 4 fulde smartphone-opladninger eller 1-2 tablet-opladninger.

      Du kan i øvrigt oplade hele tre enheder ad gangen med denne powerbank, hvilket kan være en fordel, hvis man er flere med behov for opladning.

      Denne powerbank er også ekstremt let at have med sig på farten, da den kun vejer 224g. Dette er nærmest ingenting, og fylder Extreme Trio ikke meget mere end en smartphone.

      Mange powerbanks viser den resterende strøm gennem lysdioder, og det kan i mange tilfælde være svært at vurdere, hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken. Her har Extreme Trio en helt anden måde at vise dig denne information; den har nemlig et LED-display, hvor den viser den resterende strøm i procent.

      Du kan altså se nøjagtig hvor mange procent, der er tilbage i powerbanken på en skala fra 0-100 procent. På denne måde kan du bedre vurdere, om det er ved at være tid til at lade din powerbank igen, eller om du kan tage den med, som den er.

      TP-Link TL-PB10400

      TP-Link TL-PB10400

      Den næste powerbank på listen har et lettere kringlet navn. Denne model går nemlig under navnet TP-Link TL-PB10400.

      Det er dog ikke uden grund, for her bevidner navnet nemlig også en smule om, hvad det er for et produkt, vi har med at gøre.

      PB10400 afslører, at dette er en powerbank med en kapacitet på 10.400 mAh. Herudover kan vi afsløre, at denne powerbank er utrolig praktisk af sin størrelse, og den er let at have med sig på farten.

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      Video Anmeldelse af TP-Link TL-PB10400

      Gode ting ved TP-Link TL-PB10400

      • Prisvenlig og effektiv powerbank med god kapacitet
      • 10.400 mAh giver dig 4 smartphone-opladninger på en fuld opladning
      • Indbygget lommelygte kan være en praktisk egenskab til mange situationer
      • Mulighed for at lade to enheder ad gangen
      • Letvægtsmodel på kun 241g

      Mere om TP-Link TL-PB10400

      Med sin kapacitet på 10.400 mAh, så kan denne powerbank oplade din smartphone op til 4 gange på en fuld opladning.

      Skal man have ladet sin tablet, så er de 10.400 mAh tilsvarende ca. 2 fulde opladninger.

      Derudover har du også mulighed for at oplade to enheder ad gangen, da TL-PB10400 er udstyret med to USB-porte. Dette er dog ikke kun en lille og effektiv powerbank.

      Nej, denne model har også en indbygget lommelygte, hvilket kan være meget praktisk, hvis man har behov for at lade en død mobil om natten, eller hvis man ellers skal bruge en lyskilde i nattens mulm og mørke.

      Deltaco PB-816

      Deltaco PB-816

      Den næste model på denne liste er en særdeles effektiv og prisvenlig én af slagsen. Vi skal nemlig kigge på en powerbank fra Deltaco. Deltaco er en svensk producent, som laver diverse elektroniske genstande og tilbehør.

      Derfor har de selvfølgelig også lavet powerbanks, og deres PB-816 er en af de bedre på markedet. Denne model befinder sig også i den billige ende af prisskalaen, og det er en god investering, hvis man ønsker meget strøm og effektivitet for pengene.

      PB-816 er først og fremmest en powerbank med stor kapacitet. Den har en kapacitet på hele 20.000 mAh.

      Dette giver dig ca. 8-10 smartphone-opladninger eller 2-3 tablet-opladninger. Powerbanken har også en indbygget lommelygte, som kan være praktisk i mange situationer.

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      Video Anmeldelse af Deltaco PB-816

      Gode ting ved Deltaco PB-816

      • Prisvenlig og effektiv powerbank med stor kapacitet
      • 20.000 mAh giver dig mange opladninger
      • Mulighed for at oplade 3 enheder ad gangen
      • Effektiv opladning med output på 5V/3A
      • Indbygget lommelygte

      Mere om Deltaco PB-816

      PB-816 er yderligere praktisk anlagt, og du kan faktisk oplade helt op til 3 enheder ad gangen med denne powerbank. Dette er det største antal enheder, som kan oplades på én gang på denne liste.

      Du har derfor mulighed for at lade samtlige af dine enheder eller venners telefoner på én gang, hvilket kan være praktisk, hvis man f.eks. skal have ladet mange ting på kort tid.

      PB-816 har derudover ikke kun fået sit navn for sjov, den er også særdeles effektiv til at lade dine elektroniske enheder.

      Denne powerbank har nemlig et output på 5V/3A på sine USB-porte. Denne powerbank giver dig altså gode muligheder for at oplade mange enheder op til flere gange.

      Det kommer derfor heller ikke som nogen overraskelse, at denne powerbank vejer mere end mange andre modeller på markedet.

      Denne model har en vægt på hele 447, hvilket er ca. dobbelt så meget som andre modeller.

      Dog mærker man oftest ikke noget til dette, og du kan uden problemer pakke denne powerbank i tasken, når du skal ud at rejse.

      RAVPower Blade Series 5.000

      RAVPower Blade Series 5000 mAh

      Denne powerbank er den mindste powerbank iblandt Blade Series. Med en kapacitet på 5000 mAh er dette er en simpel powerbank, produceret med en tynd størrelse og lethed som gør den nem at have med på farten. Trods den størrelse, så har den indbygget iSmart opladningsteknologi, som sørger for hurtigopladning af din smartphone, og så har den indbygget 4 LED lys som indikerer dens energiniveau.

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      Gode ting ved RAVPower Blade Series 5.000

      • Høj kvalitet og prisvenlig
      • Simpel og prisvenlig powerbank med iSmart opladningsteknologi
      • Højt input og output ift. størrelsen
      • 4 LED lys energiniveauindikator
      • Vægt 203g

      Goobay Outdoor Powerbank

      Goobay Outdoor Powerbank

      Goobay er en anden producent, som også har lavet powerbanks. De har lavet en kombination af en praktisk og meget holdbar powerbank.

      I samme stil med Sandberg Active Survivor, så har Goobay lavet en powerbank, der kan tåle lidt af hvert, samtidig med at være spækket med praktiske egenskaber.

      Deres powerbank går under navnet Goobay Outdoor Powerbank, og denne model kan tåle lidt af hvert.

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      Video Anmeldelse af Goobay Outdoor Powerbank

      Gode ting ved Goobay Outdoor Powerbank

      • Praktisk og robust powerbank
      • 8.000 mAh giver dig 3 smartphone-opladninger
      • Vandtæt model tåler anvendelse i regnvejr
      • Lad op til 2 enheder ad gangen
      • Indbygget solcelle giver dig mulighed for at oplade via solens energi

      Mere om Goobay Outdoor Powerbank

      Først og fremmest har denne powerbank en kapacitet på 8.000 mAh, hvilket svarer til 3 smartphone-opladninger på et fuldt ladet batteri.

      Dette er en god mængde, og det kan være en strømreserve til friluftsmennesket, der kan risikere at mangle strøm på en tur i det fri.

      Skulle man have behov for at lade sine enheder, mere end hvad denne powerbank har kapacitet til, så frygt ikke.

      Goobay Outdoor Powerbank er nemlig udstyret med solceller, og du kan derfor bruge solens energi til at lade både powerbanken samt dine enheder.

      Du kan faktisk lade op til 2 enheder ad gangen via de to indbyggede USB-porte i denne model.

      Foruden solcelle, så er denne powerbank også udstyret med en indbygget lommelygte, hvilket kan være praktisk i mange situationer.

      Opstår der en nødsituation, så kan denne powerbank også hjælpe dig, da lygten har et indbygget SOS-signal. På denne måde kan du signalere efter hjælp, hvis der skulle være behov for dette.

      Modellen er også vandtæt, og du kan derfor snildt bruge den på en regnvejrsdag uden at frygte for dit udstyr.

      Som prikken over i’et har denne powerbank også indbygget kompas, så du aldrig farer vild i naturen.

      Trust Primo

      Trust Primo

      Den sidste model på denne liste kommer fra Trust. Deres Primo-model kommer i flere forskellige udgaver, og vi skal kigge på en af dem med stor kapacitet.

      Dette er også en meget simpel model med flere praktiske egenskaber.

      Den passer derfor godt til dig, der er ude efter en god og effektiv powerbank med rigeligt ekstra strøm.

      Modellen befinder sig i den billigere end af prisskalaen, og det er ingen stor investering.

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

       

      Video Anmeldelse af Trust Primo

      Gode ting ved Trust Primo

      • Simpel og brugervenlig model med god kapacitet
      • 13.000 mAh giver dig op til 5 smartphone-opladninger
      • Mulighed for at oplade 2 enheder ad gangen via USB-portene
      • Indbygget lommelygte betjenes via klikbar knap
      • Batteridisplay viser dig det resterende strømniveau

      Mere om Trust Primo

      Trust Primo har først og fremmest en stor kapacitet på hele 13.000 mAh. Dette giver dig op til 5 smartphone-opladninger, så du har strøm til lang tid.

      Du kan også oplade en tablet 1-2 gange alt efter mærke og batteritilstand. Denne model giver dig mulighed for at oplade 2 enheder adgangen.

      Trust Primo er derudover udstyret med en smart teknologi, der sørger for at oplade dine enheder hurtigst muligt.

      For at være yderligere praktisk, så er denne powerbank også udstyret med en lommelygte, som let kan tændes og slukkes.

      Den betjenes nemlig via samme knap som batteriindikatoren. Ønsker man at tænde lommelygten, skal man bare holde knappen inde.

      Når man skal slukke lygten, så er metoden den helt samme. Et enkelt klik tænder for batteriindikatoren, som via fyre lysdioder viser dig det resterende batteriniveau.

      Disse giver dig en cirka-vurdering af den resterende strøm, så du ved, hvornår det er tid til at oplade powerbanken igen.

      Anker Powercore II 10000 Powerbank 

      Anker Powercore II 10000 Powerbank

      Anker Powercore II 10000 ligger cirka midt på prisskalaen. Powerbanken er blevet vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner hos Pricerunner. I forhold til S10000 versionen fra Intenso får du her en mere kraftig powerbank, som du dog også kommer til at betale lidt ekstra for.


      Perfekt til dig, der gerne vil have en kraftig powerbank, som du kan have med på farten.

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      Gode ting ved Anker Powercore II 10000

      • Smart design – passer perfekt i jakkelommen
      • Kraftig powerbank
      • LED-indikator viser batteriniveauet 
      • Vejer kun 195 gram
      • Innovativ powerIQ teknologi

      Mere om Anker Powercore II 10000

      Denne powerbank oplader med hele 10.000 mAh, og derved er du sikker på, at du altid hurtigt kan få strøm på dine enheder.


      Producenten, Anker, er nogle af de første på markedet, der har introduceret den nye og innovative PowerIQ teknologi. Det vil sige, at din Powercore II 10000 powerbank kan identificere din enhed. Men hvorfor er det smart? Når powerbanken har identificeret din enhed, vil den kunne tilpasse mængden af strøm, der overføres til den specifikke enhed. Det vil sige, at din smartphone, tablet eller smartwatch bliver opladet hurtigst muligt – og samtidig er det godt for enhedens batteri. 

      Ikke nok med at Powercore II 10000 powerbank kan oplade dine mobile enheder hurtigt, så lader den også selv hurtigt op. Det tager kun 2,5 timer at få batteriniveauet fra 0 til 100%. 

      Det smarte design sikrer, at du let kan have powerbanken med i lommen. Den vejer blot 195 gram, så du skal ikke være nervøs for, om du har plads i tasken.


      Herudover er den smarte sorte powerbank designet med praktiske riller, der sikrer et bedre greb om powerbanken.

      Anker Powercore II 10000 vs. markedet

      Det er ikke uden grund, at denne powerbank er populær blandt forbrugerne. Når vi sammenholder pris, funktioner og kvalitet er dette faktisk en ret stærk spiller på det konkurrenceprægede marked.


      Powercore II 10000 powerbank er hverken den dyreste eller billigste powerbank i vores oversigt. Men kvaliteten er faktisk helt i top.


      Denne powerbank er perfekt til dig, der ikke vil gå ned på udstyr, men som heller ikke vil betale en formue for en powerbank.

       

      Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

      Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

      RAVPower SolarRAVPower Solar 15000 mAh outdoor solcelle powerbank

      Er du på udkig efter en powerbank du kan benytte udenfor, så er denne RAVPower powerbank helt bestemt en model du bør overveje. Med sine 15.000 mAh har den kapacitet nok til at kunne oplade en standard smartphone 5-6 gange.

      Denne powerbank har nogle ekstra lækre features. 4 LED indikatorer for energiniveau, den er vandafvisende, vandtæt, stødsikret, indbygget LED lygte samt kan oplades via solcellepanelet, alt sammen noget der gør denne powerbank til en af de mest optimale outdoor powerbanks på markedet, så kan det nævnes, at den. Med andre ord: en powerbank, der burde medbringes på en hver vandretur i ødemarken, hvor du ikke skal være bange for at din powerbank går i stykker pga. lidt regn.

       

      Gode ting ved RAVPower Solar

      • Kapacitet på 15.000 mAh giver dig mange opladninger pr. fuld opladning
      • Indbygget 1W LED lygte
      • Kan oplades både via solcellepanel og stikkontakt
      • Vandafvisende, stødsikret, atøvafvisende
      • Mulighed for at oplade to enheder ad gangen

      OBS: Vær opmærksom på, at opladningstiden via solcellerne varierer utroligt meget afhængigt af UV styrke og vinkel mod solen samt at opladning via en stikkontakt stadig er den langt hurtigste opladningsmetode. En fuld opladning af powerbanken via solcellepanelet er angivet til 7 dage under stærkt sollys.

      Sandberg Active Survivor

      Sandberg Active Survivor

      En powerbank er ofte en mere skrøbelig genstand. Selvom enkelte modeller er mere holdbare end andre, så er det de færreste modeller, der tåler en tur i vildmarken eller ud i naturen.

      Det har Sandberg forsøgt at lave en løsning på, og resultatet er blevet deres Active Survivor.

      Denne powerbank er i en klasse for sig, når det kommer til udholdenhed. For foruden at være en powerbank i almindelig forstand, så kan den powerbank også tåle naturens kræfter.

      Denne model er nemlig støv- og vandsikker i kraft sit IP68-certifikat.

       

      Video Anmeldelse af Sandberg Active Survivor

      Gode ting ved Sandberg Active Survivor

      • Effektiv og holdbar powerbank til friluftsmennesket
      • Tåler både støv og vand
      • Stødabsorberende powerbank, der kan tåle at blive tabt
      • Indbygget holder til nøglering
      • Kapacitet på 15.600 mAh giver mange opladninger pr. fuld opladning

      Mere om Sandberg Active Survivor

      Foruden at være en hårdfør model af slagsen, så har denne powerbank også en kapacitet på 15.600 mAh.

      Dette er en stor kapacitet, selv i forhold til mange almindelige modeller, og du får altså mange opladninger med denne powerbank.

      Du kan derfor sagtens have denne model med ud i naturen, uden at skulle bekymre dig om at dine enheder løber tør for strøm undervejs.

      Active Survivor er også særdeles effektiv til at oplade enheder via sin QC 3.0 USB-tilslutning. Den er også let at pakke i rygsækken, når du skal på tur, for modellen vejer kun 536g.

      Dette vil derfor uden tvivl være en af de lettere ting i tasken, hvis man skal ud i naturen. Selvom modellen vejer mere end mange andre modeller på markedet, så gør den op for dette
      med sin utrolige holdbarhed og praktiske egenskaber.

      Modellen er nemlig udstyret med flere praktiske egenskaber, og den har f.eks. en holder til en nøglering, så du kan spænde enheden fast udenpå tasken.

      Active Survivor har også en indbygget lommelygte, så du kan lyse op om natten eller i mørke omgivelser, hvis du f.eks. skal på tur med overnatning i det fri.

      Alle disse egenskaber i én powerbank må siges at være utroligt praktisk.

      Anker Powercore 20.000 mAh

      Anker Powercore

      Den første powerbank på denne liste kommer fra Anker, som er en gruppe af venner, der gik sammen for at specialisere sig i opladning til mobile situationer.

      De fandt frem til, at de skulle lave powerbanks, og dette samarbejde er siden blevet en stor succes.

      De har nemlig produceret en række gode produkter i høj kvalitet. Anker Powercore er blot én af disse produkter, og her er også tale om et godt produkt i høj kvalitet.

       

      Video Anmeldelse af Anker Powercore

      Gode ting ved Anker Powercore

      • Effektiv powerbank med stor kapacitet
      • 20.000 mAh giver mange opladninger
      • QuickCharge-funktion giver dig mulighed for at oplade dine enheder endnu hurtigere
      • To USB-indgange giver mulighed for opladning af flere enheder på én gang
      • Vejer kun 394g og kan let tages med overalt

      Mere om Anker Powercore

      Denne powerbank befinder sig i den dyre ende af prisskalaen, men man får dog en masse kvalitet for pengene, så investeringen er alle pengene værd. Powercore har et meget moderne og afrundet look, og den fås i sort.

      Powerbanken er særdeles effektiv, og dette skyldes bl.a. den indbyggede QuickCharge-funktion, som giver dig mulighed for at lyn-oplade dine apparater.

      Derudover har denne powerbank en utroligt stor kapacitet på hele 20.000 mAh. Denne kapacitet giver dig flere fulde opladninger til dine apparater, og du kan derfor komme langt med en fuldt opladet Powercore. F.eks. kan en iPhone oplades helt op til 7 gange på en fuldt opladet Powercore.

      Hvis ikke denne powerbank var attraktiv nok i forvejen, så kan du også se frem til at kunne have denne model med overalt. Denne powerbank vejer nemlig lige i underkanten af 400g, hvilket er utroligt let for en powerbank med så stor kapacitet.

      Derudover har du mulighed for at oplade to enheder ad gangen gennem de to USB-indgange i Powercore.

      Gear4U G4U-PB1200G

      Gear4U G4U-PB1200G

      Gear4U har også lavet flere forskellige powerbanks, og vi skal kigge på deres model G4U-PB1200G.

      Dette er en de mere simple modeller, som er ekstremt brugervenlig. Denne model fås i et hvidt og afrundet design.

      Modellen er desuden utroligt prisvenlig, og det kan derfor være en billig løsning, hvis man kun er ude efter en strømreserve og intet andet.

      Denne powerbank har en kapacitet på 12.000 mAh, hvilket giver dig mange opladninger på et fuldt batteri.

      • Brugervenlig og simpel model i den billige ende af prisskalaen
      • God kapacitet på 12.000 mAh giver ca. 5 smartphone-opladninger
      • Mulighed for at oplade hele 3 enheder ad gangen
      • Smart LED-display viser dig det præcise resterende strømniveau
      • God pris

      Det svarer ca. til 5 smartphone-opladninger, og du skal derfor ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm med denne powerbank i nærheden.

      Denne model er også praktisk anlagt, for du kan oplade helt op til 3 enheder ad gangen gennem USB-portene.

      Dette kan især være smart, hvis man skal have opladet både kamera, smartphone og noget helt tredje på én gang.

      Mere om Gear4U G4U-PB1200G

      Modellen er derudover udstyret med et smart LED-display, der viser dig det resterende batteriniveau.

      Dette er især smart, fordi det giver dig et mere præcist indblik i batteriniveauet end mange andre modeller.

      De fleste powerbanks har simple lysdioder, og det kan derfor være svært at vurdere den resterende mængde strøm helt præcist.

      Her kan et LED-display være en forbedring, og dette får du med G4U-PB1200G.

      Ved køb af denne model medfølger også et Micro USB-kabel til selve powerbanken, så du ikke skal købe sådan ét ved siden af.

      4smarts VoltHub 200004smarts VoltHub 20000 mAh

      Denne powerbank fra 4smarts er en af de mest kraftfulde powerbanks på markedet. En meget stor batterikapacitet på hele 20000 mAh giver dig mange opladninger til dine enheder, inkl. laptop. 4smarts VoltHub har et indbygget smart display, som viser hvor meget strøm powerbanken har tilbage. Derudover er den udstyret med 3 ladeporte: 1 x USB-A med Quick Charge 18W,  1 x USB-A – 12W og 1 x USB-C med Power Delievery 100W, hvorfor at du kan fuldt oplade denne powerbank på kun 1,5 time! 

      Mange standard powerbanks med 20000 mAh bruger flere timer om at genoplade, mens denne kan blive fuldt opladet på kun 1,5 time. Selvom denne powerbank er enorm kraftfuld behøver du ikke at bekymre dig, da der kun bruges certificerede celler og kortslutningssikker opladnings-elektronik med beskyttelse mod overopladning og underafladning.

      Denne powerbank gør det muligt at arbejde stort set hvor som helst, og den sagtens kan oplade din laptop.

      Gode ting ved 4smarts VoltHub 20000

      • Stor kapacitet: 20.000mAh/74Wh giver dig mange opladninger pr. fuld opladning
      • Opladetid: cirka 90 minutter (med 100 Watt lader and kabel)
      • Udstyret med 3 ladeporte – Mulighed for at oplade 3 enheder ad gangen
      • Kan sagtens oplade laptops

       Inden du køber produktet

       Når man skal vælge en powerbank, så kan der være flere forvirrende udtryk og måleenheder. Det kan især være svært, når du skal vælge kapaciteten på din næste powerbank.

       Som oftest måler man en powerbanks kapacitet i mAh, som står for ”mili Ampere hour”, eller på dansk ”miliAmperetimer”.

       Denne måleenhed angiver, hvor meget kraft, batteriet kan holde, og det er en god indikator for, hvor mange gange du kan oplade dine enheder med powerbanken.

       Som du sikkert har lagt mærke til, så står der flere steder i produktgennemgangen, hvor mange gange, du kan lade f.eks. en smartphone med ved forskellige kapaciteter.

       10.000 mAh svarer til ca. 4 smartphone-opladninger eller 1-2 tablet-opladninger. Du skal derfor tage stilling til, hvor ofte du får behov for at oplade via en powerbank, eller om du skal bruge powerbanken til noget specifikt.

       Hvis du f.eks. skal ud at rejse i længere tid, og du ved, at du ikke får adgang til strøm i flere dage ad gangen, så kan det smart med en powerbank med stor kapacitet.

       Skal du derimod kun bruge powerbanken til nødsituationer, så kan du nøjes med mindre kapacitet. Du skal måske have betalt en mobilbillet, men din smartphone er død.

       Hvad gør man? Her kan det være en fordel at have adgang til en powerbank, hvor selv de mindste modeller kan afhjælpe situationen på kort tid.

       Du skal dog også tage stilling til, om du har lyst til at skulle oplade powerbanken ofte, eller om du vil nøjes med få og store opladninger.

       Jo mindre kapacitet en powerbank har, jo oftere tømmes denne, og jo oftere skal den derfor oplades.

       Dette kan du selvfølgelig slippe for, hvis du vælger en powerbank med stor kapacitet. Du kan dog i langt de fleste tilfælde få utroligt mange billige modeller, som også har gode kapaciteter.

       Nu om dage findes der så mange forskellige slags powerbanks, at selv de billigste modeller har lige omkring 10.000 mAh. Det kan derfor sjældent betale sig at smide penge efter modeller med 2.000-4.000 mAh, når du kan få over det dobbelte for næsten samme beløb.

       Hvis du er interesseret i flere produkter, så se også vores test-guides af Nespresso maskiner, Køle-fryseskabe, Minihakkere og meget mere her på siden.

       Det kan være svært at vælge en ny powerbank. Sådan er det generelt med alt nyt, og man bør derfor også sætte sig ind i de forskellige egenskaber og funktioner, som de forskellige produkter har.

       Når det kommer til powerbanks, så er der flere ting at kigge på, og man kan med fordel stille sig flere spørgsmål.

       Først og fremmest bør man overveje, hvor ofte man har behov for en powerbank. Derudover skal man tænke over, hvad man skal bruge en powerbank til.

       Er du typen, der har brug for en strømreserve til en nødsituation? Skal du på jagt efter Pokémon med de mindste i familien?

       Eller har du behov for ekstra strøm på rejsen? Der kan være flere situationer, hvor enkelte modeller passer bedre til dine behov, og du bør derfor tænke grundigt over det.

       Dernæst skal man også tænke over, hvor stort et budget man har. Powerbanks er blevet en del billigere med årene, og man kan nu om dage få meget holdbare og kraftige powerbanks til få penge.

       Det er derfor ikke urealistisk, at du kan få en stærk model med stor kapacitet til næsten ingen penge.

       Derfor bør prisen heller ikke være din største bekymring i forhold til at finde den rette powerbank.

       Du bør derefter tænke over flere ting såsom kapacitet, vægt, størrelse og funktioner. Disse kan være vigtigere for nogle end for andre, men de er alle betydelige faktorer at overveje, når du skal vælge din powerbank.

       Kapaciteten er noget af det vigtigste på en powerbank. Denne siger noget om, hvor meget strøm en powerbank kan holde på, og hvor mange opladninger du får med powerbanken.

       Det siger også noget om, hvor ofte du skal oplade powerbanken, da en større kapacitet tager længere tid at tømme, og derfor skal du også oplade sjældnere.

       Dog vil opladningen også tage længere tid, men dette er som oftest mindre vigtigt. Det kan i de fleste tilfælde anbefales at anskaffe sig en powerbank med ca. 10.000 mAh.

       Dette giver dig strøm til ca. 4 smartphone-opladninger, og du kan derfor bruge en powerbank med denne kapacitet i længere tid.

       Powerbank

       Denne kapacitet kan være god til både rejser og lange dage, hvor du ikke nødvendigvis har adgang til strøm, men har behov for at lade din telefon.

       Det kan nu om dage næsten ikke betale sig at betale for en powerbank med mindre en 6.000-7.000 mAh, da selv de billigste modeller har op imod 10.000.

       Vil man gerne være på den helt sikre side, så kan du også på powerbanks med op mod 15.000 og 20.000 mAh til lidt flere penge.

       Med så stor en kapacitet behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm i lang tid ad gangen, og du kan med fordel lade både telefon, kamera og tablets med en powerbank, der er så kraftig.

       Hernæst bør du tænke over, om din powerbank skal have ekstra funktioner. Der findes nemlig mange gode powerbanks, som også er praktiske i funktion. Du kan f.eks. få powerbanks med indbyggede lommelygter eller kabler til både Android og iOS.

       Du kan også få specielle powerbanks, der f.eks. kan oplade via solenergi, eller som tåler vand og snavs. Nogle funktioner er mere almindelige end andre, og du kan ved langt de fleste modeller få muligheden for at oplade flere enheder ad gangen.

       Her kan du med fordel overveje, om du skal have mulighed for at oplade 2 eller 3 enheder ad gangen, da prisen vil variere meget mellem 2 og 3 enheder. Du bør også huske på, at jo flere funktioner en powerbank har, desto dyrere bliver den.

       De dyreste powerbanks har et utal af funktioner, og det er ikke sikkert, at du har behov for en powerbank med mange funktioner.

       Hvis du er interesseret i flere produkter, så se også vores test-guides af Kummefrysere, Krøllejern, Gaming headsets og meget mere her på siden.

       Du kan nøjes med en helt simpel model, hvis du ikke har de store behov for ekstra udstyr og funktioner. Herudover kan det også være en fordel at overveje, om du skal gå med powerbanken i din jakke eller taske, eller om du skal have den med på en rejse.

       Her vil både størrelse og vægt spille ind. Powerbanks fås i mange størrelser, og du kan få både store og små modeller med stor kapacitet. Dog vil de større modeller dog oftest have en bedre kapacitet, og du kan blive nødt til at gå på kompromis alt efter dine behov.

       De mindste modeller kan anbefales, hvis man gerne vil have adgang til en nødreserve af strøm i løbet af dagligdagen. Så kan du nemlig gemme powerbanken i baglommen eller jakken, uden at du mærker noget til den i løbet af dagen.

       Skal du have powerbanken med på tur, så kan de større modeller anbefales, da disse ikke vejer meget mere end dine andre ejendele, og du får dermed også adgang til langt mere strøm.

       Det gælder, som altid, om at opveje sin behov mod de forskellige modeller på markedet. Hav derfor disse råd i mente, når du kigger på en ny powerbank.

       Så er du godt på vej til at finde den helt rigtige powerbank til dine behov.

       Se også denne artikel på avxperten.dk: Her er de Bedste Powerbanks til under 200 kr. [Køber GUIDE!]

       Værd at vide om Powerbanks

       • Powerbanks blev især særligt populære for et par år tilbage, da det globale fænomen Pokémon GO indtog samtlige smartphones verden over.
        En powerbank kan generelt være god til dig, som har behov for at få strøm på farten. Hvis du befinder dig i en situation, hvor du mangler strøm, men ikke kan få ladet dit apparat, så kan powerbanken være løsningen.

       Anmeldelser af Powerbanks

       4,7 baseret pa 41 anmeldelser fra forskellige platforme

       Læs også vores artikel om: Bærbar computer test 2019 – find de bedste her

       Denne side er anmeldt af: Peter R. Petersen Rating 10/10

        

       Hvor stor en kapacitet skal du bruge?

       Vores skribent og research-team

       Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

       Find mere information her

       Debat omkring powerbanks vs. batteri-covers
       Powerbankinsider – Debat
       Læs hvilke powerbanks du ikke må køber
       Jyllands Posten – Debat