Test af de 5 bedste proteinpulver

I denne test har vi fundet de 5 bedste proteinpulver, som alle er blevet testet og vurderet af forskellige uafhængige forbruger magasiner. Derudover har de alle fået tildelt titler, som “testvinder” og “bedst i test”

Udgivet 15.08.2018|Senest redigeret 18.03.2019

Proteinpulver er dét kosttilskud, der bliver tager mest af i Danmark – og resten af verden over. Størstedelen af dem, der tager proteinpulver, som kosttilskud, bruger det til at supplere deres træning.

Vi samler alle tests for dig

forbruger mandVi gør dig opmærksom på, at forbruger-test.dk ikke selv tester produkterne.

Vi laver i stedet en samlet oversigt over produkterne, så du kan vælge det rette produkt for dig. Artiklen skal fungere, som en vejledende guide til dig.

Top 5 bedste proteinpulvere

Vi har testet de 5 bedste produkter i Danmark og sammenlignet på kvalitet og pris. Gå til bunden hvis du ønsker at blive klogere på, hvad vi helt præcis har bedømt efter. Resultatet af vores score ser således ud

 • #1 Bodylab Whey 100 – Score 9.7
 • #2 Bulkpowders pure whey protein – Score 9.7
 • #3 Vegan protein blend Bodylab – Score 9.6
 • #4 Bodylab Whey 100 ISO pure- Score 9.3
 • #5 ON Gold Standard Whey 100 – Score 8.9

 

forbruger-test.dk

4.62 13
Artikel godkendt af

Jacob Simon Hansen. (Journalist fra DMJX).

Bodylab Whey 100 – Bedste proteinpulver

Forbrugertest, Whey 100

Dette proteinpulver er til dig, der vil være sikker på, at dét du indtager er i orden. Dette proteinpulver er godkendt af den danske fødevarestyrelse.

Dette proteinpulver er vinder i samtlige tests, hvilket næsten er nok til at overtale os.

Det kan være svært at finde proteinpulver, som smager godt og samtidig er af en god kvalitet.

Det gode ved Whey 100 proteinpulver er, at den fås i 20 forskellige smagsvarianter, således at du med garanti kan finde den, du bedst kan lide.

ForhandlerTotalprisLæs mere
169,00 Læs mere
435,00 Læs mere

Video anmeldelse af Whey 100

Gode ting ved Whey 100

 • Højt protein indhold pr scoop
 • Fint kalorieindhold
 • Høj mængde BCAA
 • God kvalitet
 • God smag

Mere information on Whey 100

Dette proteinpulver er vinder i samtlige tests, hvilket næsten er nok til at overtale os.
Det kan være svært at finde proteinpulver, som smager godt og samtidig er af en god kvalitet.

Det gode ved Whey 100 proteinpulver er, at den fås i 20 forskellige smagsvarianter, således at du med garanti kan finde den, du bedst kan lide.

Derudover får man kun et kilo ad gangen, når man køber den. I tilfælde af man ikke kan lide det, er det ikke det helt store tab, grundet den billige kilopris.

Hvis man savner lidt variation, så det ikke er den samme smag hver gang, kan man med fordel købe forskellige smagsvarianter af 1 kg.

Producenten på dette proteinpulver er dansk og et af de mest solgte på markedet, så du kan roligt vælge Whey 100 som dit næste proteinpulver.

Ikke mindst er det godkendt af den danske fødevarestyrelse, så du også kan være sikker på, at det indeholder det der står, ikke mere eller mindre.

Whey 100 er ekstremt nemt at blande op. Kort efter du har rystet opblandingen i din shaker er skummet væk, og bedst af alt, er der ingen klumper.

Når man ser på prisen på proteinpulver, kigger man på, hvor meget det koster pr gram protein samt kiloprisen. Whey 100 koster 0,19 kroner pr. gram protein og har en kilopris på 150 kr.

Bulkpowders pure whey protein

Forbrugertest, bulkpowders

Dette proteinpulver er til dig, som ønsker et produkt af en god kvalitet, til en billig pris. Den klarer sig godt i flere test og kan derfor helt klart anbefales.

Det der gør dette proteinpulver lækkert er, at man kan vælge op til 23 forskellige smagsvarianter, sådan at det næsten er umuligt ikke at kunne lide mindst én af dem. Man har faktisk også muligheden for at vælge uden smag.

Alt efter hvilken smag du tager, vil der dog været ændret på proteinindholdet. Vælger du det uden smag, vil det være den, som indholder den største mængde protein.

ForhandlerTotalprisLæs mere
59,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Bulkpoweder pure whey protein

Gode ting ved Bulkpowders pure whey protein

 • 80g protein pr 100gram
 • 436 kalorier pr. 100gram
 • Lav mængde kulhydrater (5gram)
 • God smag
 • Fin pris

Mere information om Bulkpowders pure whey protein

Med Bulkpowder pure får man proteinpulver i en god kvalitet, vi er nemlig vilde med det lave indhold af fedt og kulhydrater og ikke mindst det høje indhold af BCAA.

Noget af det vi bider mærke i med dette produkt er, at det virker mættende. Derfor er det godt at bruge i mellemmåltider, som brød, smoothie eller en shake.

Bulkpowder pure henvender sig til en større målgruppe, ved at deres proteinpulver er vegetarisk, GMO-fri og glutenfri.

Det kan helt klart være en fordel for glutenallergikere, da man kan bruge pulveret til bagværk.

Derudover kan det være en fordel at bruge Bulkpowder pure, hvis man er vegetar, da man kan have et for lille indtag af proteiner, da kød er en primær kilde til proteiner.

Producenten kommer oprindeligt fra England, som nu er gået hen og blevet et globalt brand. Man kender dem for deres gode kvalitet og ikke mindst deres gode pris.

Du betaler 0,248 kroner pr. gram protein, hvilket er en god pris af et produkt i en god kvalitet.

Kvaliteten på dette proteinpulver er helt i top. Den er lavet på den type protein, som hedder valleproteinkoncentrat.

Det er intet minder end den bedste kilde til protein, man kan finde, da den har en god aminosyrefordeling. Ikke nok med det så er det også nemt at få til at smage godt, så man opnår en god oplevelse, når man drikker det.

Det kan være svært at bedømme smagen, da vi jo alle sammen er forskellige og langt fra har ens smagsoplevelser. Dog prøver de at ramme alles favoritter ved at have lavet hele 23 forskellige smagsvarianter, plus en uden smag.

Da mange indtager proteinpulveret flere gange om dagen, er det supervigtigt med en god smag. God smag, er noget de får stor ros for.

Vegan protein blend Bodylab

Forbrugertest, vegan protein blend bodylab

Denne proteinpulver er til dig, som er veganer, vegetar eller bare ønsker et produkt af naturlige råvarer, som ovenikøbet er velsmagende.

Det er helt fantastisk, at der er blevet lavet et proteinpulver, som egner sig både til veganere, men også bare generelt dem, der er laktoseintolerante.

Så kan alle kan være med på den nye proteinpulvertrend.

ForhandlerTotalprisLæs mere
129,00 Læs mere
129,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Vegan Protein Blend

Gode ting ved Vegan Protein blend Bodylab

 • 57 gram protein pr 100 gram
 • Lavt kalorieindhold pr 100 gram
 • Kun 11 gram kulhydrater pr 100 gram
 • God chokolade smag
 • Vegansk

Mere information om Vegan protein blend

Det kan være svært at få de proteiner, man skal have, når man er veganer. Hvis man skal have store mængder af proteiner gennem sin kost, sker det oftest ved, at man spiser større mængder af æg, mælk og kød.

Så er man veganer, er der ikke meget tilbage af proteinholdige råvarer. Derfor kan det være rigtig godt med et kosttilskud, så du er sikker på, du får de proteiner, kroppen har behov for.

Bodylab Vegan Protein Blend er et dansk produceret produkt, og det er derfor godkendt på det område, så man roligt kan stole på kvalitet og indhold.

Vi er vilde med, at det er lavet på naturlige ingredienser, som havre, ris, hamp og ærteprotein. I pulveret er der ingen mælkestoffer tilsat.

Proteinpulveret er lavet i 2 smagsvarianter, Smooth Chocolate og Chocolate Coffee. Du kan nemt skifte denne lækre veganershake ud med et mellemmåltid, eller komme den i din madlavning.

Bodylab er supergode til at få udarbejdet gode smage til deres proteinpulver. Det har de formået at gøre endnu en gang, så man glædeligt kan drikke den uden at skulle tvinge den i sig, men rent faktisk nyde dens gode smag.

Bodylab Whey 100 ISO pure

Forbrugertest, Bodylab Whey 100 ISO pure

Denne Proteinpulver er til dig, som ønsker et proteinpulver med højt indhold af protein.

Det er ideelt til den seriøse eller professionelle atlet, som ønsker et produkt i den bedste kvalitet.

ISO pure er et produkt, som er lavet i den bedste kvalitet med et højt indhold af protein og uden nogen form for tilsat sukker.

Ikke mindst har det et lavt indhold af laktose, som gør at det også er for dem, der er laktoseintolerante.

ForhandlerTotalprisLæs mere
249,00 Læs mere
249,00 Læs mere
249,00 Læs mere

Videoanmeldelse af Bodylab Whey 100

Gode ting ved Bodylab Whey 100 ISO pure

 • Højt protein indhold med 87 gram  pr 100 gram
 • Lavt kalorieindhold på 370 pr 100 gram
 • Kun 2 gram kulhydrater pr 100 gram
 • God smag
 • Laktosefrit

Mere information om Bodylab Whey 100 ISO Pure

Det er supernemt at tilberede en proteinshake med ISO pure; du kan selv bestemme, om du vil tilsætte vand, mælk eller juice. Det gode ved dette proteinpulver er, at når man mikser det, undgår du en situation med klumper og for meget skum.

ISO pure er til dig, som ønsker at opbygge en stor muskelmasse, med dets høje indhold af BCAA på hele 22,9%,

Bodylab Whey 100 ISO pure er et dansk produceret produkt, som er udvundet af kokosmælk ved hjælp af moderne og skånsomme filtreringsprocesser.

Som en af de mest eksklusive proteinpulvere på markedet, er dette proteinpulver 100% rent og ultrafiltreret, så man har kunne fremstille det bedste produkt inden for denne kategori.

Derudover er den produceret med et lavt indhold af laktose og fedtindhold.

Pulveret er velegenet til dig, som træner en del, grundet at den består af 100% rent valleproteinisolat og indeholder hele 22,9 % aminosyrer (BCAA).

Derudover er den fri for fedt, laktose, sukker, aspartame og AZO-farvestoffer, som er med til at gøre, at den vinder titlen som mest eksklusive. Med det høje proteinindhold er prisen på denne proteinpulver en smule dyrere.

ON Gold Standard Whey 100

Forbrugertest, On gold standard Whey 100

100 % Whey Gold Standard er verdens mest solgte og populære proteinpulver, når det kommer til kosttilskud.

Det har en god smag, samtidig med at det er af en høj kvalitet.

Vi hader, når der er klumper i vores proteinshake – det er der simpelthen ikke noget sjovt ved. 100% Whey Gold Standard er et af de første, som blev instantiseret (det der gør, at pulveret bliver letopløseligt).

Det er ikke nemt at finde produkter med samme kvaliteter, da der ikke er så mange proteinpulvere med den egenskab. Så med dette proteinpulver, kan man drikke sin shake helt uden klumper.

ForhandlerTotalprisLæs mere
279,00 Læs mere

Video anmeldelse af Gold Standard Whey

Gode ting ved ON Gold Standard Whey 100

 • Højt protein indhold med 78.9 gram  pr 100 gram
 • Lavt kalorieindhold på 375 pr 100 gram
 • Kun 5,3 gram kulhydrater pr 100 gram
 • Mest populære protein pulver i verden
 • Billig ift. kvaliteten

Mere information om ON Gold standard Whey 100

Vi hader, når der er klumper i vores proteinshake – det er der simpelthen ikke noget sjovt ved. 100% Whey Gold Standard er et af de første, som blev instantiseret (det der gør, at pulveret bliver letopløseligt).

Det er ikke nemt at finde produkter med samme kvaliteter, da der ikke er så mange proteinpulvere med den egenskab. Så med dette proteinpulver, kan man drikke sin shake helt uden klumper.

100% Whey Gold Standard har et højt proteinindhold, dog varierer det alt efter, hvilken smag du vælger at købe til din proteinshake. Indholdet af protein varier fra 79% til 82%.

Når man ser på prisen, er det et af de billigere produkter, men stadig i en god kvalitet. Når man ser på prisen på proteinpulver, ser man på, hvor meget man skal betale pr gram protein.

I det her tilfælde betaler man kun 0,21 kroner per gram protein, som ikke er særlig meget. Man kan også se på det sådan, at man betaler 6,26 kroner pr proteinshake på 30 gram.

Dette proteinpulver er lavet for at kunne give den maksimale mængde af protein som muligt. Det er blevet gjort ved hjælp af en metode, hvor man isolerer råvarens uønskede indhold, såsom fedt, salt og laktose.

Ved at gøre dette, får man dét, man kalder for valleisolat, som er mere end 90% protein. Valleisolat er det mest forekommende ingrediens i 100% Whey.

Som en af de få proteinpulvere på markedet, har det en helt speciel egenskab når det bliver shaket. Der er nemlig ingen klumper efter, den er blevet shaket. Dette viser, hvor god kvalitet dette proteinpulver er af.

Værd at vide om proteinpulver

 • Lige siden fitness blev trenden som alle er med på, så har proteinpulver været en del af det. Det er super til at opnå hurtigere resultater med sin træning, hvis man går efter at blive større.
  Det er vigtigt at huske at kroppen kun optage en bestemt mængde protein i kroppen, som går til musklerne. Hvis man drikker proteinshake flere gange om dagen, uden at dyrke en passende mændge motion, så vil man blot fedt på i stedet for muskler.

Alt du skal vide om proteinpulver

Proteiner er det, din krop er opbygget af – din krops byggesten. Det er primært dine muskler, som yder stor gavn af at få proteiner fra kosten. Kort og godt skal dine muskler bruge proteiner, før de kan vokse.

Forskning viser, at man som voksen skal have 10 -20% af sin energi fra proteiner. Det svarer til mellem 0,8 og 1,5 gram rent protein pr kg kropsvægt.

Her er det vigtigt at tilføje, at en diæt, som er meget proteinholdig, slanker og mætter mere end en diet med samme kalorieindhold, men med en mindre mængde protein. Det er noget mange misforstår, når det kommer til at skulle på diæt for at tabe sig.

Dog er der forskel på, om man træner eller ikke træner. Træner man styrketræning for at få større og mere markerede muskler, skal man selvfølgelig også indtage en større mængde af protein, før sine muskler kan udvikle sig og blive større.

Det vil sige, at du så bør indtage 2-2,5 gram rent protein pr. kg kropsvægt. Får du ikke nok proteiner gennem din kost kan du indtage de resterende gennem en proteinshake.

Alle er forskellige, og derfor kan det være svært at udnævne et proteinpulver, der er bedst. Det er meget individuelt, og det er derfor, vi har givet dig et overblik over, hvilke vi mener er de bedste.

Er du veganer eller laktoseintolerant nytter det ikke noget at købe, hvilket som helst proteinpulver, da de fleste er udvundet af komælk og derfor indeholder mængder af laktose. Derudover kommer det også an på, hvad dine mål og behov er.

Det er nemmere at sige, hvad der er det mest populære proteinpulver. Whey-proteinpulver, som vi har anbefalet i denne test, er nok den mest populære form for proteinpulver i Danmark, men også verden over.

Hvis man skal finde noget, som passer til de fleste, er det valleproteinet. Det er det fordi det er en god proteinkilde, som dækker de fleste behov.

Valleproteinet består af omkring 80 procent protein, som kroppen udnytter og tager særligt godt imod.
Er man mere til et langsomoptageligt protein, skal man vælge det, der hedder kaseinproteinpulver.

Der er også mulighed for at kombinere forskelligt proteinpulver. Er du spinkel bygget og måske kan have svært ved at tage på og opbygge muskler, kan det være en fordel at blande, så man også bruger weight gainer.

Der bliver ofte stillet spørgsmålet, hvorvidt man må blande proteinpulver og kreatin i samme shake. Det må man godt, og det gør faktisk kun hele processen bedre. Kreatin optages gennem en kanal, som er reguleret af insulin.

Protein pulver bidrager til hurtigere resultater, og er en essentiel komponent af at træne, hvis man gerne vil optimere den. Hvis du er interesseret i at løbe eller dyrke anden motion, så er det vigtigt at anvende den rette slags udstyr.

Klik her, for at læse vores artikel om løbesko, så slipper du for irriterende skader, som kan føre til store tilbagefald i din træning!

Det er dokumenteret, at kreatin optages mere effektivt, hvis det indtages sammen med hurtige kulhydrater. Disse hurtige kulhydrater kan for eksempel være det, man kalder ’maltodextrin’.

Når man indtager proteinpulveret, vil det også fremkalde en insulinrespons. Det vil sige, at det virker mere eller mindre på samme måde, som hvis man mixer kreatin og maltodextrin. For at få de bedste resultater, kan det anbefales, at denne blanding bliver taget som post-workout shake.

Hvis du er interesseret i en alternativ måde at få dine proteiner på, så kan vi anbefale at eksperimentere med en stavblender, eller hvis du ikke er vild med at drikke pre-workout kan du he læse om espressomaskiner og kaffemaskiner, eftersom de er en fin erstatning, inden træning!

Man skal dog huske på, at man ikke bør blande sin kombi-shake med kreatin for lang tid i forvejen, da kreatin er relativt ustabilt i vand. Det vil sige, at des længere tid man lade den stå, når den er opblandet, des mindre kreatin vil der være i shaken.

Proteinpulver bliver ofte associeret med før, efter eller under træning, løbetræning eller lignende. Men du kan bestemt også drikke det efter andre sportsgrene.

Shaken kan give lidt mere fart i støvlerne til fodbold træning eller mere overskud til håndbold. Undlad dog at drikke shaken uden at den er associeret med fysisk aktivitet!

Anmeldelser af proteinpulver

4,7 baseret pa 29 anmeldelser fra forskellige platforme

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Jacob Hansen

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har 8 års erfaring med redaktionelle artikler for TV2, DR, Jyllands Posten og Berlingske – kildekritik og referencer er mit speciale.