Testoversigt: Find den bedste pusletaske på markedet lige nu

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 10.05.2021
pusletaske
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Når man har fået sit barn og skal til at bevæge sig rundt i naturen og byrummet med barnevognen, er det essentielt at have en funktionel, rummelig og smart pusletaske med i barnevognen til sutteflasken, bleer, skiftetøj og andet babyudstyr. Her kan man opbevare alle de ting, det kræves, når man skal pusle sin baby. Til mange af pusletaskerne følger der også et fint pusleunderlag med, så man kan skifte baby hvor som helst og når som helst, det er nødvendigt. 

Der findes mange forskellige typer pusletasker på markedet og her kan det være svært at vælge den helt rigtige. I denne artikel får du dermed en oversigt over de bedste pusletasker, der findes på markedet lige nu. På denne måde kan du vælge din pusletaske efter netop dit og familiens behov og købe pusletasken på et mere oplyst grundlag.

pusletaske

forbruger-test.dk

Herschel Pusletaske – Settlement Sprout – Sort – Praktisk pusleunderlag og funktionel rumopdeling

Herschel Pusletaske – Settlement Sprout – SortIntroduktion 

Denne Herschel Pusletaske i sort har fået fremragende anmeldelser på Amazon, hvor den vurderes til 4,5 ud af 5 stjerner ud af 54 brugeranmeldelser. Pusletasken indeholder en række gode egenskaber, som bl.a. består af disse: 

 • Praktisk pusleunderlag  
 • Funktionel rumopdeling   
 • Justerbare stropper

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Herschel Pusletaske i sort

Hvis du søger en pusletaske, der fungerer som en rygsæk og har en god rumopdeling, er dette pusletasken for dig og din baby. Når baby skal pusles kan du bruge det tilhørende pusleunderlag i samme farve. Herschel puslerygsækken har to polstrede stropper på ryggen, som kan justeres både til mor og far og andre, der går tur med barnevognen. Hvis du gerne vil hægte pusletasken på barnevognen, kan du dette via stropperne med praktiske plastspænder. Pusletasken har desuden en lomme på hver yderside. 

Pusletaskens inderside er praktisk indrettet med et stort rum, som åbnes med to lynlåse. Fortil er der en mindre lynlåslomme. Pusletasken har et stort rum, hvor der er en stor, åben lomme på den ene side. Pusletasken har to mesh-lommer med velcrolukning og alle praktiske funktionaliteter med et stofstykke på den ene side, som sættes fast på modsatte side med velcro. Dette fungerer som en rumdeler. Når man gerne vil holde babytingene adskilt, sørger pusletasken herfor ved, at man let kan komme til fra den ene yderside, hvor tasken åbnes med en lynlås. Pusletaskens nederste rum passer rummer det medfølgende pusleunderlag. Underlaget kan også tages ud gennem siden. Når pusleunderlaget er blevet beskidt kan du nemt gøre det rent. Det har velcrolukninger, som kan håndteres med én hånd.

 Udvalgte Specifikationer:

 • Pusletaske: H: 45cm, B: 30 cm, D: 14,5 cm
 • Pusleunderlag: L: 65 cm, B: 74 cm
 • Materiale: 100% polyester
 • Pusleunderlag: 100% polyester (ydre) + 100% polyester lamineret med TPU (indre)

Quiltet Pusletaske / Mommybag – (Wild Rose) – i økologisk bomuld med 4 store lommer

Quiltet Pusletaske Mommybag – (Wild Rose)Introduktion 

Denne Quiltet Pusletaske/Mommybag i farven vild rose emmer af feminine toner, blødhed og luksus. Denne pusletaske kan nemt bruges som weekendtaske, når babytiden er ovre, hvilket gør den til en god investering. Pusletasken er udstyret med en række funktionelle detaljer, som virkelig gør den til en praktisk pusletaske. Ud af dens mange gode egenskaber, kan vi her især nævne:  

 • Kan laves om til en weekendtaske, når babytiden er forbi  
 • To åbne udvendige lommer.
 • Indvendigt har tasken 4 store lommer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Quiltet Pusletaske 

Hvis du sætter stor pris på både kvalitet og lækre, eksklusive detaljer, så er denne pusletaske lige pusletasken for dig. I denne pusletaskes design er der virkelig kælet for detaljerne, hvilket bl.a. afspejles i, at den er meget smukt quiltet. Denne pusletaske er den perfekte ledsager på barnevognsturene til forældre og baby. Søger du efter en langtidsholdbar investering, er denne pusletaske ideel, fordi dens design gør, at den kan være weekendtaske på længere sigt. 

Pusletasken er designet med en stor udvendig lynlåslomme, samt to åbne udvendige lommer. Indvendigt har tasken 4 store lommer, der hjælper med til at bevare overblikket. De indvendige lommer er udstyret med elastik i toppen, så alle løsdele bliver på plads.

Med tasken følger en lang rem, så den kan bæres over skulderen eller hænges over styret på barnevognen.

Udvalgte Specifikationer: 

 • Mål: H: 30cm, B: 15 cm, L: 45 cm
 • Materiale: Økologisk bomuld

Storksak / Pusletaske, Bobby, Sort – Premium

Storksak Pusletaske, Bobby, SortIntroduktion 

Denne Storksak Pusletaske Bobby i sort farve har fået en fin vurdering på Pricerunner, hvor den har fået 4 ud af 5 tommelfingre opad. Den bliver især fremhævet for at have det bedste pusleunderlag ud af 12 vurderede pusletasker samt gode indvendige rum og et flot design. Desuden har denne pusletaske disse følgende egenskaber:  

 • Flot og enkelt nordisk design
 • Kan let hænges på barnevognen
 • Pusletaske af høj kvalitet

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Storksak Pusletaske Bobby 

Hvis du ønsker en pusletaske, der har en fremragende pusletaske samt gode indvendige rum og et flot design, er dette pusletasken for dig og din baby. Den består af et moderigtigt quiltet nylon og har flotte sølvdetaljer. Pusletasken har både skulderstroppe og skrårem, hvilket gør, at du let kan hænge den over barnevognen. Den har gode funktionelle rum, ja hele 8 af dem. De er fordelt på 4 rum inde og 4 rum ude. Således kan du let organisere alle de nødvendige babyting. Der medfølger en Food and Bottle taske, der er isoleret. Denne kan du bruge til flasker, klude og våde ting. Tasken kan også placeres på barnevognstyret. Dermed kan du let tilgå den og dermed også frigøre noget ekstra plads i selve pusletasken og under barnevognen generelt. Når baby skal skiftes, kan du bruge det medfølgende, polstrede pusleunderlag. 

Udvalgte Specifikationer: 

 • Food and Bottle taske til flasker, mad, klude og våde ting. 
 • Skulderstroppe og skrårem
 • Der medfølger et polstret pusleunderlag 
 • 8 rum inde og 4 rum ude

CAMA Copenhagen Pusletaske – Vega – Sort Læder – Lækker og funktionel pusletaske

CAMA Copenhagen Pusletaske – Vega – Sort LæderIntroduktion 

Denne CAMA Copenhagen Pusletaske er en super lækker og funktionel pusletaske med praktiske rum. Pusletasken har følgende fordele:

 • Stort pusleunderlag af tykt skum med et vandafvisende og aftageligt betræk
 • 5 store, åbne lommer med plads til f.eks. bleer
 • Der medfølger en vandtæt pose til våde eller beskidte ting

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om CAMA Copenhagen Pusletaske  

Søger du en pusletaske, hvor lækkerhed, funktionalitet og ekstra praktiske features går op i en højere enhed, er denne pusletaske fra CAMA Copenhagen et moderigtigt og lækkert valg. Pusletasken er designet i sort skind og et flot quiltet mønster. Hvis I har brug for en pusletaske med en rigtig god rumopdeling, der tillige består af store rum, er CAMA Copenhagen pusletasken lige noget for jer. Den har et stort rum, hvor man kan lægge alle de lidt større ting som bleer, sutteflaske, tæppe, hue, vanter og skiftetøj. Hvis I hurtigt vil kunne komme i pusletasken, når det skal gå lidt stærkt, er den også udstyret med et mindre rum på ydersiden. Som en smart design feature, bliver dette rum lukket med en skjult lynlås. Pusletaskens bagside har ligeledes en lomme, der kan lukkes via en magnetknap.

Når baby skal skiftes, kan man hive det smarte og store pusleunderlag af tykt skum frem. Hvis man går tur, mens det regner, og/eller babys fornødenheder kommer ud på pusleunderlaget, er det ekstra rart, at det er vandafvisende. Derudover har det også et betræk, der kan tages af samt et blødt, hvidt bomuldsbetræk, der nemt tages af og vaskes, lige så ofte, som man har brug for det. Når baby er skiftet, har man brug for et sted at gøre af alle de våde og beskidte ting, og her kan man bruge den medfølgende vandtætte pose.

Udvalgte Specifikationer: 

 • Mål: Længde: 44 cm, Højde: 32 cm, Dybde: 12 cm
 • Materiale: Ydre: 100% ægte læder, indre: 100% polyester
  – Pusledel ydre: 100% polyester
  – Pusledel indre: 100% bomuld
  – Betræk:100% bomuldsfrotté
 • Oekotex 100-certificeret bomuld.

Cam Cam Copenhagen Pusletaske m/lang lynlås 16L – Black – Holdbar og vandafvisende

Cam Cam Copenhagen Pusletaske m lang lynlås 16L – BlackIntroduktion 

Denne Cam Cam Copenhagen Pusletaske i sort til 16 liter indeholder en række gode fordele, som gør pusletasken til en super populær model, og sælgerne fremhæver især nogle af pusletaskens bedste egenskaber som de følgende:  

 • Økologisk materiale 
 • Vandafvisende  
 • Ekstra lang lynlås til større åbning

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Cam Cam Copenhagen Pusletaske 

Cam Cam Copenhagen pusletaske er en super praktisk quiltet pusletaske, der er udført i et minimalistisk og klassisk design. Tasken har et smukt ydre og indre, og søger du en holdbar og vandafvisende pusletaske, er dette et godt valg. Går du op i bæredygtighed, er denne pusletaske også et oplagt valg, fordi den er lavet i 100 % økologisk bomuldstwill. Den har kraftige og meget holdbare skulderremme, der gør det nemmere for forældrene at bære den på længere distancer på gåture med barnevognen. Den er yderst rummelig og har en ekstra lang lynlås der gør, at den har en større åbning. Dermed kan I lettere få fat i alle de nødvendige babyting hurtigt og nemt. 

Udvalgte Specifikationer:

 • Materiale: Økologisk bomuldstwill
 • Mål: 39x31x13

   

  Babymel Jade Pusletaske i grå – Fyldt med gode lommer og rum

  Babymel Jade Pusletaske i gråIntroduktion 

  Denne Babymel Jade Pusletaske er fyldt med gode lommer og rum og bliver især fremhævet for sine funktioner som: 

  • Pusletaske med Easy Wipes lomme til servietter 
  • Masser af lommer og rum i pusletasken 
  • Detaljer i imiteret læder

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  Mere om Babymel Jade Pusletaske  

  Denne pusletaske har masser af gode rum og lommer. Man kan derfor nemt organisere alle tingene til baby fra sutteflaske, skiftetøj, bleer, vaskeklude, håndklæde, babytæppe etc. Pusletasken har en Easy Wipes lomme, der gør det let at få fat i en serviet uden at skulle lyne pusletasken op. Dette er utroligt praktisk i mange tilfælde, hvor man har brug for hurtigt at kunne tørre baby om munden eller tørre baby andre steder. Når man ikke skal lyne tasken op for at få fat i disse servietter undgår man også at fedte tasken unødigt til. Den er lavet i materialet polyester, hvilket gør den slidstærk og holdbar. 

  Udvalgte Specifikationer: 

  • Vægt: 16 kg 
  • Mål: H29 x B40xD16 
  • Vægt: 0,7 kg. 
  • Materiale: Polyester og imiteret læder 
  • Easy Wipes lomme

  BabyTrold pusletaske – Luksus – Sort – Med pusleunderlag, praktisk plastiklomme og termorum

  BabyTrold pusletaske – Luksus – SortIntroduktion 

  Denne BabyTrold pusletaske i sort, luksus, er super funktionel idet den kommer med disse egenskaber:  

  • 2 store rum med praktiske små rum
  • Termorum til sutteflasken
  • Sammenklappeligt pusleunderlag

   

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  Mere om BabyTrold pusletaske luksus i sort  

  Pusletasken fra BabyTrold er til dig, der har brug for en rummelig og praktisk pusletaske. Den indeholder to store rum, der igen har inddelinger med flere små praktiske rum. Disse rum kan du med fordel bruge til pusleklude, tøj, bleer, sutter, skiftetøj, sutteflaske og andre ting, der er nødvendige på barnevognsturen. Når du har skiftet baby og har brug for at komme af med skiftetøj, klude, bleer, vådservietter etc. kan du bruge den gennemsigtige praktiske plastiklomme. Dermed undgår du, at de andre ting i tasken bliver våde. Når man har brug for at holde sutteflasken varm eller juicekartonen kold, kan du bruge toppen af tasken, der har et smart indbygget termorum. Når baby skal skiftes, hører der et super smart sammenklappeligt pusleunderlag med, som du kan folde ud fra taskens bagside. Af smarte ekstra features er der en sød lille minitaske til sutter, som sættes på selve pusletasken med en karabinhage. Dermed kan du nemt komme til den. Pusletasken kan både bæres ved hjælp af skulderremmen eller hænges på barnevognsstyret med to kroge.

  Udvalgte Specifikationer:

  • Mål: B39xH28xD18  
  • Materiale: 100 % polyester 
  • Har pusleunderlag 
  • Vaskes ved at blive aftørret med en fugtig klud

  Babynor pusletaske – Birla – Coal – Rummelig pusletaske med pusleunderlag

  Babynor pusletaske – Birla – CoalIntroduktion 

  Denne Babynor Pusletaske er en rummelig pusletaske med tilhørende pusleunderlag. Den er Coop´s eget mærke, og den bliver især fremhævet hos Coop for at have de følgende egenskaber:

  • Matcher Birla kombivognen 
  • Inklusiv pusleunderlag
  • Vandafvisende

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  Mere om Babynor Pusletaske Birla

  Denne pusletaske er super rummelig og har både et pusleunderlag og rum til vådservietter, bleer, stofbleer, legetøj, skiftetøj andre nødvendige babyting. Birla pusletasken kan du have med i alt slags vejr, da den er vandafvisende. Du kan derudover opbevare alle tingene via dens indvendige lommer. Der medfølger et praktisk pusleunderlag, som nemt kan opbevares i tasken. Er I de heldige ejere af en Babynors kombivogn, kan I matche pusletasken til denne. Den passer nemlig præcist ned i varekurven eller på styret. Den er altid ved hånden på denne måde og er designet til at kunne tåle lidt af hvert. Den er i det hele taget en pusletaske, der imødekommer alle de praktiske opbevaringsbehov, som I måtte have som børnefamilie, især når barnevognen også er meget udenfor.

  Udvalgte Specifikationer: 

  • Med pusleunderlag 
  • Mål: 35×25 
  • Vaskes ved at aftørres med en fugtig klud

  Manostiles pusletaske i grå: Stor og rummelig

  Manostiles pusletaske i gråIntroduktion 

  Denne Manotiles pusletaske er en stor og rummelig pusletaske til alle de ting, man har behov for at have med på barnevognsturen. Den har mange funktionelle egenskaber, og her er nogle af dem:  

  • Står af sig selv  
  • Vandafvisende indvendigt
  • Kan bruges som arbejdstaske efter babytiden

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  Mere om Manostiles pusletaske i grå

  Søger du en pusletaske, hvor der er fokus på både kvalitet, design og funktionalitet, er dette den oplagte pusletaske til jer som forældre. Den er nemlig både stor og rummelig og kan tilmed bruges som almindelig arbejdstaske, når babytiden er forbi. Dermed er det en langtidsholdbar investering. Modellen kaldes for en luksus pusletaske, hvilket gør den helt perfekt til dem, der søger optimal kvalitet. Mange gange er pusletasker designet efter et mere feminint design, mens denne pusletaske er mere neutral i designet. Den passer dermed også perfekt til, når far, morfar eller farfar går tur med barnevognen.  

  Da denne pusletaske blev designet, blev der tænkt på det hele. Dermed skal I ikke tænke på andet end at få en rigtig god barnevognstur med baby. Pusletasken indeholder nemlig et tykt pusleunderlag, som man kan tage frem, når baby skal skiftes. Hvis I gerne vil bære pusletasken på skulderen, har den en justerbar skulderrem. Den kan også sættes på styret på klap- eller barnevognen. Den har smarte læderhanke, en fast bund og et vandafvisende indre, som er praktisk, når man gemmer våde ting som brugte vådservietter, bleer, vådt skiftetøj etc. Den har et stort rum med en smart lomme-inddeling og en lille yderlomme til sutter, nøgler, mobil eller pung.

  Udvalgte Specifikationer:

  • Materiale: Polyester og læder
  • Pusleunderlag medfølger 
  • Vaskes ved at rengøres med en våd klud
  • Mål: 35x40x15

  BUGABOO Pusletaske i sort – Ekstra nem at rengøre

  BUGABOO Pusletaske i sortIntroduktion 

  Denne BUGABOO pusletaske i sort har fået en super fin anbefaling hos Pricerunner, hvor den vurderes til 4,5 tommelfingre op ud af 5. Det er især dens indbyggede beslag i skulderremmen, der fremhæves som unikke. Disse beslag kan nemlig hægtes fast på de indbyggede knopper på siden af chassiset på Bugaboo Fox og Bee5. Når pusletasken dermed kan sættes længere nede på håndtaget, tipper vognen ikke så let.

  Denne pusletaske indeholder en række gode og praktiske egenskaber, som bl.a. består af disse: 

  • 4 inderlommer og 4 ydre lommer 
  • Foldbar puslemåtte med lommer i 
  • Justerbar skulderstrop

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  Mere om

  Pusletasken fra Bugaboo kan bruges sammen med Bugaboo Fox, Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Bee5 og Bugaboo Buffalo. Tasken kan monteres på håndtaget af vognen. Pusletasken har flere rum, så man kan organisere alle tingene på en enkel og praktisk måde. Den er rummelig med 4 inderlommer, inklusiv opbevaringslomme til sutteflaske samt 4 ydre lommer. Som en praktisk feature har den desuden en isoleret ydre lomme, der holder sutteflasken varm, indtil den skal bruges. Foldbar puslemåtte med lommer i. Justerbar skulderstrop, så den passer perfekt til bæreren.  

  Udvalgte Specifikationer: 

  • Kan bruges sammen med Bugaboo Fox, Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Bee5 og Bugaboo Buffalo.  
  • Farve: Sort 
  • 4 yderlommer og 4 inderlommer 
  • Foldbar puslemåtte 
  • Justerbar skulderstrop

  Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

  Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

  Outlet section for .dk

   

  Herschel Pusletaske – Strand Sprout – Arctic – Testvinder

  Herschel Pusletaske – Strand Sprout – ArcticIntroduktion

  Denne Herschel pusletaske i støvet blå har modtaget fantastiske anmeldelser på Amazon med 4,9 ud af 5 stjerner. En glad forbruger skriver sådan her om sin oplevelse: ”Very cute and good design!!! Great value too! I would buy other one too!”.

  Det er dermed en pusletaske, som forbrugerne har taget rigtig godt imod, hvilket bl.a. skyldes disse gode egenskaber ved pusletasken:

  • Større model til tvillinger 
  • Kan hægtes på barnevognen via stropper  
  • Mange gode rum både indvendigt og udvendigt

   

  Mere om Herschel Pusletaske 

  Når man befinder sig i byrummet eller naturen med barnevognen, er der ikke noget som en funktionel og praktisk anvendelig Herschel pusletaske under barnevognen. Dens blå farve er smuk, ligesom dens design er enkelt og moderne med et smukt Herschel logo. Når man har brug for at pusle baby på turen, kan man nemt tage det praktiske pusleunderlag i samme blå farve frem. På en barnevognstur har man brug for masser af plads i en sådan pusletaske til alle sine ting og sager, både til forældrene og til baby. Her kan man glæde sig over, at denne pusletaske er super rummelig og har et stort rum, som man blot åbner med to lynlåse. 

  Pusletasken er funktionelt rumopdelt via en smart feature, hvor der er et stykke stof indvendigt, der deler rummene op. Disse rum kan man bruge til alle de nødvendige babyting som sutter, skiftetøj, bleer, vådservietter, mobiltelefon, nøgler, pung, juice etc. 

  Når man bevæger sig rundt, kan man nogle gange have brug for at bære pusletasken i stedet for at have den nedenunder barnevognen. Her kan denne pusletaske bæres via to polstrede hanke i toppen. Den har desuden en aftagelig skulderstrop, der kan justeres efter den enkelte, der bærer den. Den laver ikke gnavesår, fordi den har skulderstropper, der er brede og polstrede, hvilket er meget dejligt, når man i forvejen har nok at slæbe på, inklusiv baby. 

  Når man blot kører derudaf med barnevognen, kan man i stedet have pusletasken nedenunder barnevognen eller hægte den på barnevognen. Hvis man hægter den på barnevognen er den nem at komme i, hvis man lige står og mangler nogle ting. Pusletasken hægter I på ved hjælp af dens stropper, der har plastspænder. Denne pusletaske har en ekstra god feature, hvis man er så velsignet at have tvillinger eller børn i næsten samme alder med i barnevognen. Denne pusletaske er nemlig ekstra rummelig og lidt større end andre lignende modeller på markedet. 

  Udvalgte Specifikationer: 

  • Dimensioner:
   – Pusletaske: H: 33 cm, B: 43 cm, D: 13,5 cm
   – Pusleunderlag: L: 65 cm, B: 74 cm
  • Fremstillet af:
   – Pusletaske: 100% polyester
   – Pusleunderlag: 100% polyester (ydre) + 100% polyester lamineret med TPU (indre)

   

  Outlet section for .dk

   

   

  Kilderne i denne artikel

  Formålet med denne artikel er at give dig muligheden for nemt at kunne træffe et velovervejet og velinformeret valg, når du skal købe en pusletaske. Derfor har vi indsamlet en række informationer om de bedste pusletasker, som er på markedet lige nu, fra rundt omkring på nettet til denne artikel, sådan at du hurtigt kan få et overblik over, hvilke egenskaber de forskellige pusletasker har. 

  Til denne artikel har vi brugt informationer om pusletaskerne fra producenterne og sælgerne, såvel som tests fra Pricerunner og Amazon.com. 

  Dermed får du altså et indblik ind i de egenskaber, som producenterne og sælgerne gerne vil fremhæve ved pusletaskerne. Vi håber dermed, at denne artikel har hjulpet dig til at få en større viden om de bedste pusletasker på markedet lige nu. 

  Sådan har vi udvalgt produkterne i denne oversigt

  De pusletasker, som optræder i denne artikel, er valgt ud fra en række forskellige kriterier. Vi har blandt andet valgt pusletaskerne ud fra, hvilke der har været de mest populære på de forskellige salgssider. Derudover er de valgt ud på grund af brands, priser, kvalitet, alsidighed, smarte funktioner, slidstyrke og ekstra medfølgende tilbehør.

  Denne side er anmeldt af: Carl H. Christiansen Rating 10/10

  Vores skribent og research-team

  Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

  Find mere information her