Rygskjold til cykling: Her er de 6 bedste ifølge kunder og eksperter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

featured image

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Du har måske allerede en cykelhjelm, der beskytter hovedet, men hvad med ryggen? Skove er ujævne, hvilket gør, at risikoen for, at du styrter og lander på en gren eller sten er større. Et rygskjold kan derfor være en god investering, så du beskytter den del af din krop, der ofte kan tage skade ved styrt.

Der findes i dag forskellige rygskjold på markedet, og derfor har vi lavet en oversigt, så du kan finde den, der bedst passer til dig.

Se hele tabellen

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Det professionelle valg

Cairn Proride D30 - behageligt og robust rygskjold

 • 4,8/5 stjerner på Google Shopping

Når du køber Cairn Proride D30, får du et beskyttende og behageligt rygskjold. Modellen er fremstillet med molekylære strukturer (D3O), hvilket betyder, at den tilpasser sig, når du bevæger dig. På trods af den høje fleksibilitet skal du ikke frygte beskyttelsen. Når der opstår hårdere slag eller stød på skjoldet, sætter molekylerne sig og bliver stive, så de absorberer slaget.

Cairn Proride D30
Det professionelle valg
 • Fleksibel og stødabsorberende
 • Også egnet til mountainbiking
 • God komfort og pasform

Mere om Cairn Proride D30

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 35% polyester, 30% D3O, 25% nylon, 5% PU, 5% rubber

Ud over molekylære strukturer er skjoldet også fremstillet af mesh og polyester, hvilket giver god åndbarhed. Produktet kan nemt og hurtigt vaskes ved 30 grader.

Med Cairn Proride D3O går funktionalitet og komfort hånd i hånd. Ud over den bedste beskyttelse får du også et produkt, der er behagelig at have på.

Ideel til kvinder

Dainese Flexagon Waistcoat - Højkvalitetsskjold til kvinder

Italienske Dainese specialiserer sig i teknisk udstyr til en lang række forskellige sportsformer, herunder vintersport, mountainbiking og ridning. Er du aktiv sportsudøver, kender du sikkert allerede til fordelene ved produkter fra Dainese. Skjoldet er blandt forbrugernes absolutte favoritter på blue-tomato.com.

Dainese Flexagon Waistcoat
Ideel til kvinder
 • Exceptionel fleksibilitet
 • Innovativ konstruktionsteknologi
 • Høj komfort

Mere om Dainese Flexagon Waistcoat

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 81% nylon og 19% elastane
 • Egnet til: Kvinder

Daineses produkt er ikke det billigste på markedet for rygskjold, men når du køber ind til dine sportsaktiviteter, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Modellen er fremstillet i et mørkt farvetema. Rygskjoldet er dertil ærmeløst og produceret af 81% nylon og 19% elastane. Det benytter en innovativ konstruktionsteknologi, som både sikrer maksimal komfort og glimrende fleksibilitet – det ergonomiske heksagon-mønster giver dig derudover mulighed for at bevæge dig stort set lige så frit, som hvis ikke du havde skjoldet på.

Til børn

Salomon Prote Flexcell - til dit barn

Hvis dit barn elsker mountainbikes eller BMX, er det en god ide, at han / hun har bruger et rygskjold. Her får du en model, der giver fri bevægelighed, har god pasform, er fremstillet af åndbart materiale og er let, så det ikke generer.

Det er let at fjerne skjoldet, så vesten kan vaskes og være klar til næste tur i skoven. Modellen kan også bruges til ski, hvor ryggen også risikerer slag og stød. 

Salomon Prote Flexcell
Til børn
 • Høj grad af åndbarhed og komfort
 • Motion fit-teknologi
 • Ergonomisk og let at tilpasse

Mere om Salomon Prote Flexcell

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Mesh
 • Målgruppe: Junior

Salomon Secondskin Flexcell - et rygskjold til ham

Selvom dette rygskjold egentlig er designet til ski, kan du sagtens bruge det, når du cykler. Her får du en vest med fuld lynlås, velcro i livet og med indbygget rygskjold. 

 

Mere om Salomon Secondskin Flexcell

Du får høj komfort, da selve skjoldet er fremstillet af motion fit. Det betyder, at det bevæger sig med de bevægelser, du laver med din krop. Når skjoldet oplever hårdere stød eller slag ved styrt, vil det absorbere slagene og dermed beskytte dig. Derudover er vesten fremstillet i åndbart materiale, så den er behagelig for dig at bære. 

Når det er tid til vask, skilles vesten fra rygskjoldet, så du kan vaske vesten i din vaskemaskine med dit andet sportstøj. 

Hvis du vil tage rygskjoldet til nye højder, bør du overveje at investere i Live Shield Amid. Det er et af de mest fleksible, lette og åndbare rygskjold på markedet lige nu, og du vil med garanti få glæde af det, når du cykler i skoven. 

 

Mere om Live Shield Vest Amid

SPECIFIKATIONER

 • Målgruppe: Senior

Rygskjoldet er sat ind i en vest, som er fremstillet af elastisk air mesh og 4-vejs strækbart lycra. Det betyder, at det er behageligt for dig at have på, og at det kan vaskes i vaskemaskinen efter brug. Rygskjoldet er fremstillet i AMID Body, som gør, at du bliver optimalt beskyttet mod slag og stød og dermed mindsker risikoen for at pådrage dig skader i ryggen.

Du får mulighed for at indstille vesten med det justerbare mavebælte, så det passer perfekt til dig.

Hvis du vil tage rygskjoldet til nye højder, bør du overveje at investere i dette Live Shield Amid rygskjold. Det er et af de mest fleksible, lette og åndbare rygskjold på markedet lige nu, og du vil med garanti få glæde af det, når du cykler dine lange ture i skoven. 

 

Mere om Cairn Safety

Rygskjoldet er sat ind i en vest, som er fremstillet af elastisk air mesh og 4-vejs strækbart lycra. Det betyder, at det er behageligt for dig at have på, og at det kan vaskes i vaskemaskinen efter brug. Rygskjoldet er også fremstillet i et særligt materiale, nemlig AMID Body. Det gør, at du bliver optimalt beskyttet mod slag og stød, og dermed mindsker du risikoen for at pådrage dig skader i ryggen. Du vil også opleve, at dette rygskjold øger trygheden, så du måske tør udfordre dig selv mere i sværere spor eller ruter end normalt. 

Du får mulighed for at indstille vesten med det justerbare mavebælte, så det passer perfekt til dig.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Body Glove Lite Pro

Komperdell Airvest

Camelbak TORO

Camelbak KUDU

Sweet Protection Enduro Race

Bluegrass Body Armor B&S D30

Knox kompakt rygskærm

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme