Bedste Skridttæller: De 8 bedste skridttællere med smarte funktioner

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bedste Skridttæller: De 8 bedste skridttællere med smarte funktioner

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

De fleste danskere vil i dag gerne leve et sundere liv. Vi vil træne mere, løbe mere og spise sundere. Det kan dog være svært at vedligeholde i en travl hverdag, hvor løbeturen ikke altid kan prioriteres. Her kan en skridttæller være en smart gadget at have for at holde styr på dine daglige fysiske aktiviteter.

Der findes mange forskellige skridttællere med forskellige funktioner. I vores oversigt får du en gennemgang af nogle af de bedste skridttællere på markedet i 2022, så kan foretage det rette køb med bedre forudsætninger. 

Vores favorit skridttællere

Fitbit Charge 4
Ukendt Lager

Fitbit Charge 4

Gå til bedste pris
1.299 Kr. hos Expert.dk
Læs mere
Ukendt Lager
Garmin Running Dynamics Pod
Lager

Garmin Running Dynamics Pod

Gå til bedste pris
305 Kr. hos Proshop.dk
Læs mere
Lager
Garmin Vivofit 4
Ukendt Lager
God aktivitetsmåler til begyndere

Garmin Vivofit 4

Gå til bedste pris
377 Kr. hos Føtex
Læs mere
Ukendt Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Sportsbuddy Vision Smart - ur med skridttæller og gorilla-glas

Uret er produceret i holdbare materialer og designet til forskellige vejrforhold og måler desuden skridt, puls, søvn og kalorieforbrænding, så du kan følge med i dine daglige aktiviteter. 

Dagens bedste priser og tilbud på Sportsbuddy Vision Smart:

Sportsbuddy Vision Smart vs. Markedet

Sportsbuddy Vision Smart er udstyret med en stor 1,3 tommer touch farveskærm. Skærmen er generelt større end almindelige aktivitetsure, og du kan derfor nemmere danne dig et overblik over dine fysiske aktiviteter på skærmen.

Du kan også modtage notifikationer fra Messenger, Instagram eller SMS’er. Hvis du bruger uret på løbeturen, kan du også både starte og stoppe musikken på displayet. 

Mere om Sportsbuddy Vision Smart

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: Uret passer et håndled med en omkreds på 13-19 cm
 • Skærmstørrelse: 1,3’’
 • Egenskaber: Smartwatch og skridttæller i en

Sportsbuddy Vision Smart er udviklet med 14 forskellige sportsprogrammer, som kan måle din aktivitet og på urets specialudviklede display kan du nemt vælge imellem dem. Du findes bl.a. programmer som cykling, trekking, fitness og yoga på uret, og der er derfor stor sandsynlighed for at finde et program, der passer til din sportsgren.

Uret er udstyret med en skridttæller, pulsmåler, søvntracker, kalorietracker og kan derudover også vejlede dig i meditation og vejrtrækningsøvelser. Materialet er desuden vandtæt og kan holde til 50 meters dybde. Selve urkassen er designet i rustfrit stål, så du kan have glæde af uret i lang tid. Batteritiden er op til 10 dage og opladningstiden er ca. 2,5 time. 

Redaktionens vurdering

Sportsbuddy Vision Smart er et holdbart smartwatch, som er med dig i alt slags vejr. Smartwatchet har en skridttæller, pulsmåler, søvnmåler og kalorietæller – alt sammen så du nemt kan holde styr på dine daglige aktiviteter. Med hele 14 sportsprogrammer, samt kompatibilitet med flere apps, kan du desuden nemt vælge mellem en lang række aktiviteter og overvåge dine fremskridt. Og det kan du endda gøre på den store 1,3-tommers farvetouchskærm.

Vi synes dog, at touchskærmen er lidt under niveau sammenlignet med andre modeller. På trods af dette kan vi stadig varmt anbefale Sportsbuddy Vision Smart med dens imponerende funktioner og alsidige funktionalitet som en oplagt ledsager til dig, der gerne vil have mere ud af din træning og hverdag.

Fordele og ulemper ved Sportsbuddy Vision Smart

Fordele

 • 14 sportsprogrammer og smartphone app
 • Stor farveskærm med touch
 • Gorilla glas

Ulemper

 • Ikke den bedste touchskærm

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sportsbuddy Vision Smart

Omron Walking Style IV - skridttæller til buksekanten

Denne type af skridttællere er en moderne en af slagsen. Omron Walking Style IV har et indbygget accelerometer, som både bruger din hastighed og din bevægelse til at måle dine skridt. Den kan ligge i lommen og måle dine skridt.

Dagens bedste priser og tilbud på Omron Walking Style IV:

Mere om Omron Walking Style IV

Gode ting ved Omron Walking Style IV

 • Indbygget ur
 • Måler hastighed ved hjælp af accelerometer
 • Den gemmer de sidste 7 dages data
 • Kalorieforbrug og kilometerberegner

Mere information om Omron Walking Style IV

Du behøver ikke at have den siddende i buksekanten for, at den skal kunne måle, hvor mange skridt, som du har gået den dag. Accelerometeret i Omron Walking Style IV, bruger både din hastighed og din bevægelse til at måle dine skridt.

Du kan godt blive bekymret for, om den så måler præcist og nøjagtigt, og det gør den bestemt. Denne model er bare en moderne skridttæller, så derfor har den en anden teknologi. Det er en stor fordel, at du ikke behøver at have det på din buksekant, fordi så behøver skridttælleren ikke at være synlig.

Det er ikke det eneste unikke der er om Omron Walking Style IV.

Den har faktisk også en indbygget hukommelse, som gør det muligt for dig som forbruger at gemme op til 7 dages aktivitet. Det er en fantastisk mulighed for at måle resultater nemmere.

Du kan her se på, hvordan du har klaret dig de sidste 7 dage og sammenligne dagene. Det er også nemmere at måle din udvikling, fordi du på selve din skridttæller kan se for hele den sidste uge.

Dette er en meget god skridttæller som har masser af funktioner, der vil gøre din hverdag lettere. Den inkluderer også kilometerberegner og kalorieforbrug, så du kan få endnu mere information om din hverdag og holde bedre øje med din sundhed.

Fordele og ulemper ved Omron Walking Style IV

Fordele

 • Indbygget accelerometer til nøjagtig måling af skridt
 • Praktisk design i lommeformat
 • Gemmer op til 7 dages aktivitetsdata
 • Indeholder funktioner til kalorie- og distancemåling
 • Moderne og avanceret teknologi til præcise målinger

Ulemper

 • Begrænset synlighed
 • Den er ikke vandtæt
 • Begrænsede tilpasningsmuligheder

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Omron Walking Style IV

Fitbit Charge 4 - Elegant skridttæller ur til hverdagsbrug

 • TechRadar anbefalingspris med 4,5/5 stjerner
 • PCmag redaktørernes valgpris
 • 4,4/5 stjerner på Amazon

Fitbit Charge 4 har fået gode anmeldelser på Elgigantens hjemmeside, hvor 23 forbrugere i gennemsnit har givet skridttælleren 4,4/5 stjerner. 

Dagens bedste priser og tilbud på Fitbit Charge 4:

 • Mange muligheder for tilpasning
 • Sensor med høj nøjagtighed
 • Indbygget GPS

Mere om Fitbit Charge 4

SPECIFIKATIONER

 • Egenskaber: Accelerometer, blodsyreniveau (SpO2), skridttæller, søvnmåler
 • Skærmstørrelse: 1,57″
 • Kompatibel med smartphone: Android, iPhone
 • Trådløs kommunikation: Bluetooth, NFC
 • Dimensioner: 22 x 35 x 12 mm

Fitbit Charge 4 er elegant og diskret designet, så du dagligt kan have den. Når du går med skridttælleren, samler den oplysninger 24/7 om din puls, dit aktivitetsniveau og din søvn. Du kan endda holde styr på din menstruationscyklus.

Modellen har en PMOLED touchskærm, hvor du både få et overblik over dine data og styre uret. Med forbindelse til Spotify kan du ligeledes bruge den til at skifte musik uden at skulle røre din smartphone. Du kan også betale kontaktløst via NFC.

Fitbit er udstyret med aktivitetsgenkendelse, så den på baggrund af din puls og bevægelser registrerer, om du løber, dyrker yoga eller laver andre former for motion. Med indbygget GPS holder den altid styr på dit løbetempo og afstand i realtid.

Den kan i alt registrere 7 forskellige træningstilstande via GPS’en, og den kan ligeledes sende informationerne til app’en ”maps” på din telefon. Modellen er vandresistent og kan bæres ned til 50 meters dybde.

Fordele og ulemper ved Fitbit Charge 4

Fordele

 • Elegant design til hverdagsbrug
 • Måler puls, aktivitetsniveau og søvn
 • PMOLED touchskærm
 • Vandresistent og kan bæres ned til 50 meters dybde
 • Skift musik og betal kontaktløst

Ulemper

 • Begrænsede tilpasningsmuligheder.
 • Relativt lille skærmstørrelse
 • Ikke kompatibel med alle smartphones.

Sportsbuddy Veryfit Kids - det bedste aktivitetsur til børn

Sportsbuddy kårer uret som det bedste aktivitetsur til børn. 

Dagens bedste priser og tilbud på Sportsbuddy Veryfit Kids:

 • Opsæt forskellige mål med den inkluderede app
 • Tracker trin og forbrændte kalorier
 • Slankt, let og holdbart design

Mere om Sportsbuddy Veryfit Kids

SPECIFIKATIONER

 • Skærmstørrelse: 0.87"
 • Batteritid: 45 mAh
 • Batteritid: Op til 7 dage
 • Størrelse: H: 8 mm. B: 15 mm. L: 45 mm (uden rem)
 • Vægt: 17 g

Sportsbuddy har lavet et ideelt aktivitetsur til børn. Både barnet selv og forældrene kan nemt følge med i barnets daglige akitivtetsniveau, og uret måler aktivitet gennem skridt og kalorier. Det hjælper jer til at se, om barnet bevæger sig nok i hverdagen.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn bevæger sig mindst 60 minutter om dagen. Hvert 7. barn i Danmark bevæger sig ikke nok, og det kan have betydning for barnets fremtid, men med Sportsbuddy bliver det let at komme i gang med at bevæge sig mere.

Barnet kan følge med i sine skridt i løbet af dagen. og det er muligt at lave mål gennem den medfølgende app, der virker til alle smartphones. Et mål kan være at nå et bestemt antal skridt, som barnet vil prøve at gå på en dag. Når målet er nået, får barnet en notifikation og pokal på uret. 

Du kan desuden indstille alarmer på uret, så barnet kan huske, hvis det har en aftale eller lignende, og der kan indstilles op til 10 alarmer. 

Veryfit Kids er lavet i holdbare materialer, så barnet sagtens kan lege med det på, og det er ligeledes vandtæt, så barnet sagtens kan hoppe i vandpytter, eller hvad der ellers skulle gøre uret vådt. 

Uret kan holde batteri i op til 7 dage, og barnet behøver derfor ikke at tage det af hver dag. Det tager kun 1-2 timer at oplade igen, hvilket du gør gennem USB. 

Veryfit Kids kommer i et enkelt design, og det er fremstillet med fokus på, at det ikke bliver til gene i barnets hverdag. Remmen er i gummi, så den sidder blødt omkring barnets håndled, og uret velegner sig til børn på 4-12 år. 

Fordele og ulemper ved Sportsbuddy Veryfit Kids

Fordele

 • Medfølgende app
 • Tracker skridt og kalorier
 • Slant design
 • Vandtæt og holdbar

Ulemper

 • Har ikke “find mit device” funktionen

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sportsbuddy Veryfit Kids

Garmin Running Dynamics Pod - handy skridttæller med indbygget GPS

På Amazon er Garmin Running Dynamics Pod blevet anmeldt 752 gange og fået 4,5/5 stjerner, hvilket indikerer, at skridttællerens kvalitet og funktioner er i top. 

Dagens bedste priser og tilbud på Garmin Running Dynamics Pod:

 • Ideel til løbeture
 • Kan klipses på tøj
 • Præcise målinger

Mere om Garmin Running Dynamics Pod

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 23 x 37 mm
 • Egenskaber: Skridttæller
 • Vægt: 12 g

Garmin Running Dynamics Pod er til dig, der ofte løber, og som vil have en effektiv skridttæller med indbygget GPS.

Modellen beregner og sender informationer om 6 forskellige parametre i forhold til din løbeteknik via det indbyggede accelerometer, der analyserer din krops bevægelser. Running Dynamics Pod indsamler bl.a. data om kadence, samlede antal skridt, tid med jordkontakt pr. skridt, skridtlængde, vertikale udsving og vertikale forhold.

Dataen kan du efterfølgende bruge til at forstå, hvordan din løbeteknik påvirker din tid og form, så du efterfølgende kan blive bedre.

Garmins skridttæller er fremstillet, så den let kan klipses i liningen på dine bukser, uden at den generer. Skridttælleren tænder og slukker af sig selv, og sender information direkte til din ønskede enhed.

Du kan bære skridttælleren i alt slags vejr, da den er vandtæt, og batteriet kan nemt udskiftes, når det er nødvendigt. Dog har du op til 1 års batteritid, hvis du bruger den cirka 1 time dagligt.

Fordele og ulemper ved Garmin Running Dynamics Pod

Fordele

 • Lille og praktisk skridttæller til løb med GPS
 • Registrer 6 forskellige parametre
 • Vejer kun 12 g
 • Tænder og slukker automatisk
 • 1 års batteritid

Ulemper

 • Begrænset kompatibilitet med andre enheder
 • Relativt høj pris sammenlignet med lignende produkter på markedet.
 • Kan kræve hyppig udskiftning af batteriet for tunge brugere.

Sportsbuddy Veryfit V2 - skridttæller med 8 indbyggede sportsprogrammer

Sportsbuddy Veryfit V2 passer til dig, der elsker at dyrke sport og følge med i dine aktiviteter. Sportsuret er udstyret med flere sportsprogrammer, så du kan tilpasse målingerne til din sportsgren. Uret fra Sportsbuddy kan også give dig notifikationer, hvis du modtager sms’er eller opkald. Du får derfor et moderne ur, der holder dig opdateret på din fysiske aktivitet og beskeder. 

Dagens bedste priser og tilbud på Sportsbuddy Veryfit V2:

Mere om Sportsbuddy Veryfit V2

Sportsbuddy Veryfit V2 kan lave præcise målinger, når du dyrker en bestemt sport. Uret er udstyret med 8 forskellige sportsprogrammer, som kan måle din aktivitet. Nogle af de sportsgrene, som du kan vælge imellem, er fitness, tennis, fodbold, cykling og løb. Uret er nemt at tilpasse, så det passer til dig og din motionsform. Sportsuret er også lavet med en tracker, der kan måle puls og antal skridt. Ved hjælp af den indbyggede skridttæller og pulsmåleren kan uret beregne din estimerede kalorieforbrænding. Du kan også bruge uret til at holde øje med din søvnrytme. Din data kan give dig et værdifuldt indblik i dit bevægelsesmønster. Uret er designet med et moderne OLED-touch display. På skærmen kan du holde øje med dine aktiviteter, og du kan modtage notifikationer. Skærmen viser dig, hvis du har modtaget opkald eller sms’er på mobilen. Skærmen kan også holde strøm i op til 10 dage, så den kan køre lang tid på én opladning. Det er praktisk, fordi du slipper for at lade uret op hele tiden. Sportsbuddy Veryfit V2 er lavet i et simpelt design. Du kan dog skræddersy uret, så stilen passer lige til dig. Uret kommer i flere forskellige farver, så du stolt kan vise dit nye ur frem. Du kan også indstille interfacet, som gør uret mere personligt. Det er derfor nemt at tilpasse uret til din stil.   

Derfor anbefaler vi Sportsbuddy Veryfit V2

Sportbuddy Veryfit V2 adskiller sig fra de andre skridttællere i oversigten med et slankt design og et 0,96” stort display. På touchskærmen kan du få et overblik over din fysiske aktivitet. Det kan være en stor motivationsfaktor, fordi du kan blive ved med at udfordre dig selv og opnå flere mål. Det er lidt sjovere at dyrke motion, når du kan gå efter et bestemt mål. Uret har ikke indbygget GPS, hvilket du får i nogle af de dyrere modeller, men vi mener, at du stadig får god værdi for pengene. Derudover scorer Sportsbuddy 4,8 stjerner på Trustpilot, hvilket indikerer for os, at kunderne er meget tilfredse med forhandleren og deres produkter, så derfor anbefaler vi Veryfit V2.

Fordele og ulemper ved Sportsbuddy Veryfit V2

Fordele

 • Indbyggede sportsprogrammer
 • Mål skridt, puls og søvn
 • Stort OLED display

Ulemper

 • Der er ingen indbygget GPS

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sportsbuddy Veryfit V2
God aktivitetsmåler til begyndere test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Garmin Vivofit 4 - vandtæt skridtæller

Dette kaldes et aktivitetsur, fordi den kan så mange forskellige ting. Det er ikke bare en skridttæller, og den kan utrolig mange ting, der kan hjælpe dig i din hverdag. Den er lavet af silikone, og den sidder selvfølgelig om håndleddet ligesom et almindeligt ur.

Garmin Vivofit 4
God aktivitetsmåler til begyndere

Dagens bedste priser og tilbud på Garmin Vivofit 4:

Mere om Garmin Vivofit 4

Gode ting ved Garmin Vivofit 4

 • 1 års batteritid
 • Garmin Connect, hvor du og dine venner kan motivere hinanden
 • Daglige mål
 • Kan meget mere end bare at være en skridttæller
 • Hjælper dig til en sundere livsstil

Om Garmin Vivofit 4

Garmin Vivofit 4 er vandresistent, så du skal ikke være bange for at bruge den i vand – det kan den nemt klare. Helt generelt er det perfekt, hvis du ikke bare leder efter en skridttæller, men én der kan lidt mere end bare det.

Den har en batteritid på 1 år, så du skal ikke frygte, at den pludselig går ud. Den er nemlig lavet til, at du skal bruge den både dag og nat, og den netop skal blive en integreret del af din hverdag.

Det skal være sådan, at du har det på dig hver dag, fordi hvis du har det, er det nemmere at holde øje med en udvikling, og det er nemmere for dig at motivere dig selv.

Dette ur kan vise:

 • Hvordan du bevæger dig
 • Den viser antal skridt
 • Den viser antallet af forbrændte kalorier
 • Den viser intensitetsminutter
 • Tid
 • Den måler din daglige aktivitet
 • Til allersidst måler den også den tilbagelagte distance

Fordele og ulemper ved Garmin Vivofit 4

Fordele

 • Lang batterilevetid for bekvemmelighedens skyld
 • Garmin Connect til social motivation
 • Alsidig funktionalitet for ekstra bekvemmelighed og motivation
 • Understøtter sundere livsstilsvalg
 • Vandafvisende til aktiv brug

Ulemper

 • Begrænset tilpasning af displayet
 • Ingen indbygget GPS
 • Begrænsede smartwatch-funktioner

Sportsbuddy Veryfit V1 - supet let pulsur

Sportsbuddys Veryfit V1 har været en træningsfavorit hos iFORM i 2019, hvor modellen var i blandt de tre favoritter i kategorien ”armbåndsur”. De to andre ure koster over 1000 kr., og var derfor dyrere end Veryfit. Dommerne i bedømmelsen var Sara Møller Christensen, som er chefredaktør på iFORM og Frida Hallqvist, der er professionel balletdanser og træningsekspert. Uret er et oplagt valg som dit første aktivitetsur.

Dagens bedste priser og tilbud på Sportsbuddy Veryfit V1:

 • Letlæseligt TFT-display
 • Måler skridt, puls og søvn
 • Kun 24 grams vægt

Mere om Sportsbuddy Veryfit V1

SPECIFIKATIONER

 • Skærmstørrelse: 1.05’’
 • Batteritid: 65 mAh
 • Batteritid: 5-10 dage
 • Størrelser: Uret passer et håndled med en omkreds på 13-19 cm
 • Vægt: 24 g

Sportsbuddy Veryfit V1 har et moderne design, som er sort, diskret og smalt. Det er et vandtæt kvalitetsur, så du kan tage det med, når du skal have en dukkert – måske spontant efter en løbetur. Den har mange funktioner, som du kan få gavn af, og det er alt sammen til en god pris. 

Aktivitetsuret skal sættes op på iOS eller Android med en medfølgende app, og på uret får du notifikation, når du får en SMS eller et opkald på telefonen.

Dine resultater vises på uret, og med app’en får du et godt overblik over din dagligdag og træning. Når du har presset dig selv til en træning, kan du se præstationen bagefter på uret og eventuelt dele eller tracke det. Du kan se tid, distance, puls samt hvor mange kalorier du forbrænder på uret, hvilket kan give ekstra motivation til din træning. 

Nogle af de andre funktioner, som uret har, er, at det kan tracke din søvn. Det gør det nemmere for dig at holde øje med om du får sovet ordentligt, samt hvor længe du får sovet. Det kan hjælpe dig til en mere optimeret hverdag, hvor du både kan holde øje med træning, søvn og dit aktivitetsniveau i hverdagen. 

Sportsbuddy Veryfit V1 vs. markedet

Hvis du gerne vil have et ur i god kvalitet med de mere almindelige funktioner som pulsmåler, træningstracker, søvntracker m.m., så er Veryfit velegnet for dig. Det er et billigere ur end mange af de andre på markedet, hvorfor det kan være et godt valg til dig, der vil teste produktet først.

Redaktionens vurdering

Sportsbuddy Veryfit V1 har længe været en favorit blandt fitnessentusiaster, hvilket bl.a. afspejles i dens plads som ét af de tre bedste armbånd på iFORMs 2019 liste. Selvom modellen ikke er specielt dyr, har den nemlig flere brugbare funktioner. Den har derudover et slankt og diskret design, hvilket vi er vilde med, som gør det til en stilfuld ledsager til enhver aktivitet (eller endda i hverdagen).

V1 er dertil vandtæt, så du kan tage det med ud at svømme efter en løbetur. Med den medfølgende app kan du også spore dine daglige aktiviteter, søvnmønstre og endda modtage notifikationer om opkald og beskeder.

Vi ville dog ønske, at den havde musikstyring – noget som mange gerne vil have, når de træner. For os at se er det dog ikke udslagsgivende, hvorfor vi varmt kan anbefale Sportsbuddy Veryfit V1 som et oplagt fitnessur til begyndere.

Fordele og ulemper ved Sportsbuddy Veryfit V1

Fordele

 • Måler puls, søvn og aktivitet
 • Medfølgende app

Ulemper

 • Uret kan ikke kontrollere musik

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sportsbuddy Veryfit V1

Hvilken skridttæller skal du vælge?

Det kan godt virke som om, der er mange skridttællere at vælge imellem, og på den måde bliver processen i at vælge en ret uoverskuelig. Det er svært at finde rundt i hvilke funktioner, man skal have, især hvis du aldrig har ejet en skridttæller før.

Priserne varierer fra 100-1.000 kr. og opefter. En dyr skridttæller er ikke nødvendigvis en god skridttæller, og det samme gælder med en billig skridttæller. Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen.

For de fleste kan det være en fordel bare at købe en simpel model uden avancerede indstillinger. De er ofte nemmere at betjene.

Når den er nem at betjene, øger det også chancen for, at man bruger den oftere i hverdagen.

De fleste skridttællere er præcise, men der er en usikkerhed på omkring 5% hos de fleste. Nøjagtigheden bør ikke være udgangspunktet for dit valg af skridttæller.

Hvorfor bør man tælle sine skridt?

Eksperter indenfor motion og trivsel anbefaler, at voksne minimum skal gå 10.000 skridt om dagen og børn op mod 12.000 skridt. Det lyder som mange skridt, men der er faktisk mange danskere, der overstiger tallet. Hvis man har et stillesiddende job, kan uret give dig notifikationer og bede dig rejse dig og tage nogle skridt.

Hvis du vil forbrænde flere kalorier, kan du blot gå flere skridt i løbet af en dag.

En god løbesko kan gøre oplevelsen af en gå- eller løbetur bedre. Gå ikke glip af vores test-guide af løbesko, så du kan vælge de helt rigtige modeller.

Den positive psykologiske effekt af skridttællere

Du kan opleve en positiv psykologisk effekt, når du bruger en skridttæller ved at blive mere opmærksom på f.eks. at tage trapperne i stedet for elevatoren eller gå en lidt længere tur om aften, når du ved, hvor mange skridt du mangler.

Der kommer også et konkurrenceaspekt ind i det, som kan være godt til at motivere dig ved, at du får en rar følelse, når du rammer de 10.000 skridt om dagen.

En skridttæller er med til at gavne din sundhed, men den kan også være med til at gavne andres sundhed. Hele din familie kan ende med at gå op i det, og så kan så gå endnu mere konkurrence i hvem, der kan gå flest mulige skridt om dagen.

En gåtur skal ikke være en påtvunget gåtur. Det er bedst for både din krop og sjæl, at det er noget, der sker helt frivilligt. Her er konkurrence godt som motivation.

Udover en skridttæller, kan en cykel også være med til at kickstarte en sundere livsstil. Vi har lavet en test-oversigt over de bedste elcykler på markedet.

Se også iform.dk’s artikel: GUIDE: Sådan vælger og bruger du en skridttæller

Gå heller ikke glip af de andre test vi har foretaget. Du finder bl.a. test af cykelcomputere og yogamåtter her.

Læs også: Test af de 4 bedste Løbehjul

FAQ

Hvordan fungerer en skridttæller?
En skridttæller er en enhed, der tæller dine skridt ved at registrere dine bevægelser. De fleste skridttællere er fastgjort til din talje eller hofte, men nogle kan bæres på håndleddet eller i skoen. Skridttællere bruger sensorer til at spore din bevægelse og beregner antallet af skridt, du tager.
Der er ikke noget svar på spørgsmålet, da den bedste skridttæller til dig afhænger af dine individuelle behov og præferencer. Vi vurderer dog, at Sportsbuddy Vision Smart generelt er et godt valg, da modellen kan bruges af alle.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme