Slow cooker test-oversigt: Hurtig og nem hverdagsmad

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 06.04.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

I en travl hverdag er det for rigtig mange en stor og tidskrævende opgave at skulle lave lækker og hurtig mad hver aften. De fleste af os ender ofte med at gå tilbage til de samme få retter, der bliver lavet igen og igen. 

Det vigtigste ved nem hverdagsmad er nemlig, at det ikke tager for lang tid at lave. Men hvis du gerne vil gøre din hverdag nemmere og spise lækrere og mere varierede retter, kan vi anbefale en slow cooker. I denne artikel skal vi se nærmere på de 8 slow cooker, der klarer sig bedst i test.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

forbruger-test.dk

Crockpot CSC051X Express Multicooker 5,7L – Ideel til al slags mad

 

Crockpot CSC051X Express Multicooker 5,7L

Denne flotte og rummelige slow cooker fra Crockpot har et hav af forskellige funktioner og har hele otte madindstillinger, der følger med på forhånd. Multicooker funktionen gør, at du kan bruge maskinen til alt lige fra gryderetter til desserter.

Her får du en maskine, der kan rumme mad til op til 8 personer, og som du kan bruge i hverdagen og til større forsamlinger. Den har et stort og funktionelt digitalt display foran, der gør det nemt for dig at vælge det program, der passer bedst til din ret.

Designet er holdt i stål med et sort låg. Du kan nemt følge med i, hvor lang tid din mad har tilbage for at være færdig, og maskinen kan også samtidig holde din mad klar i så lang tid, som du har brug for.

Denne slow cooker scorer rigtig godt i flere forskellige test, og det gør den til et af de foretrukne valg, hvis du leder efter en god slow cooker, der er nem at anvende og kan bruges til mange forskellige retter, ligesom den er nem at gøre ren og tåler maskinvask.

Russell Hobbs Cook@Home Slow Cooker 5L – Masser af programmer til alle slags retter

 

Russell Hobbs Cook@Home Slow Cooker 5L

Her får du en slow cooker, der er perfekt til dig, der gerne vil gøre det ekstra nemt i hverdagen med de mange funktioner, der er nemme at finde rundt i og betjene. Denne slow cooker fra Russell Hobbs har hele 11 forskellige programmer, som du kan benytte dig af.

Du får altså en slow cooker, der kan lave alt fra ris til lækre gryderetter, samt også brød og kager. Det er med andre ord en maskine, der gør både hverdag og fest meget nemmere. Og du får mulighed for at give din mad rigtig lang tid, samtidig med at du selv får mere tid i hverdagen til alle de andre gøremål, du har.

Maskinen kommer med et smart anti-kondens låg, der gør det endnu mere lækkert at lave mad med denne. Derudover får du et smart LED display, der er nemt at betjene, samt gode funktioner som blandt andet en timer på op til 24 timer, og en keep warm funktion, så din mad kan holde sig varm og lækker, indtil du er klar til at sætte dig ned med familien og spise. Egner sig perfekt til 4-6 mennesker, og gryden kan nemt tages ud og gøres ren.

Crockpot Duraceramic slow cooker 6,0L – Topscorer i flot keramik

Crockpot Duraceramic slow cooker 6,0L

Hvis du er til god kvalitet og simpel betjening, så er denne flotte Duraceramic slow cooker fra Crockpot et rigtig godt valg. Det flotte hvide design og materiale giver den et helt unikt og nærmest retro udtryk, der passer perfekt ind i det moderne køkken, men du får samtidig også nogle helt simple funktioner i form af to knapper foran på maskinen.

Disse gør det nemt for dig at vælge et af de tre programmer, der tilbydes med denne model. Den er topscorer fra Aftonbladet, og giver dig mulighed for at tilberede mad til mange forskellige mennesker med sin kapacitet på hele 6,0L.

Den kommer med glaslåg, så du nemt kan se igennem og holde øje med din mad uden at behøve at løfte låget og dermed bryde det tryk, der er inde i slow cookeren.

Der er også en timer med, så du kan indstille din slow cooker til præcis det program, du har brug for og have din mad klar til den tid, der passer bedst ind i din familie. Med denne slow cooker går du ikke galt i byen og kan få lækker mad hver eneste dag uden det store besvær.

OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7L – Bedst til prisen 

OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7L

OBH Nordica er kendt for at lave maskiner i super kvalitet, og det er absolut også tilfældet med denne flotte slow cooker fra deres Saveur serie. Den er lavet i et meget simpelt design og har to forskellige varmefunktioner, som du nemt vælger imellem med knappen forrest på maskinen. Den har også en funktion, der holder din mad varm, så du kan spise, når du er klar til det.

Noget af det, der gør særligt denne slow cooker populær blandt mange, er den meget fordelagtige pris, der er med til at gøre denne bedst til prisen i disse topscorer slow cookere, vi har set på her i artiklen.

Maskinen er nem at bruge og skal blot sættes i stikkontakten, og så er du klar til at lave lækker simremad i hverdagen. Det er også ganske nemt at gøre denne slow cooker ren, da du kan tage den inderste gryde ud og sætte den i opvaskemaskinen.

Ved at tilberede din mad på denne langsomme måde, sørger du for at bevare alle næringsstofferne i dine ingredienser, og dermed vil din mad både smage bedre men samtidig også være langt mere nærende for dig.

Crockpot CP201014 Slow Cooker 5,6L Multicooker – Bedst til al slags madlavning

Crockpot CP201014 Slow Cooker 5,6L Multicooker

Når du gerne vil have en slow cooker, der virkelig kan alting, er denne multicooker fra Crockpot det sikre valg. Den ligger i den dyrere ende af skalaen for de slow cookere, vi har set på i denne artikel, men det er der også en god grund til. Her får du en maskine, der giver så meget power og masser af funktioner, at du kan bruge den til alting.

Du får 5 forskellige programmer, der er nemme at indstille med det digitale display. Knapperne er tydelige, hvilket gør det nemmere for dig at sætte de korrekte indstillinger. Gryden er multifunktionel, hvilket også betyder, at du kan bruge den som ovn. Så hvis du ikke har et køkken, kan du få nærmest alle funktioner ved at købe denne ene multicooker.

Dette er en af de bedste slow cooker på markedet, og derfor er den et sikkert valg, når du har brug for mange funktioner og en stabil og pålidelig slow cooker, der altid giver dig lige præcis det, du har brug for.

Der medfølger også en smart rist, så du har mulighed for at tilberede bøffer og fisk, så det bliver helt perfekt tilberedt og kan adskille sig fra de øvrige ingredienser i gryden. Hvis du har behov for at bage en kage, er det også noget, du kan klare med denne maskine.

Du får naturligvis også en timer-funktion samt automatisk varmeholdning af din mad, når den er færdiglavet, så du kan spise med din familie, når det passer dig.

MaxiCook 22750-56 – slowcooker, som kan tilberede mad til flere dage 

MaxiCook 22750-56

Du kan spare penge ved at lave en stor portion mad, som kan opbevares og spises over flere dage. Med MaxiCook 22750-56 slowcookeren fra Russell Hobbs kan du nemt forberede mad og følge trenden med at skulle ’meal-preppe’. 

Slowcookeren MaxiCook 22750-56 er en effektiv model, som også får en god anmeldelse af Testberichte.de. De har inkluderet modellen i deres test af slowcookers, og den får en 4. plads på deres liste. Den får ord som præstationsvinder i forhold til prisen med på vejen og en solid score på 89,9%. 

I den gode anmeldelse er det særligt temperaturindstillingerne og rumfanget på 6 liter, som modellen bliver rost for. Du kan med MaxiCook 22750-56 lave mad til op til 8 mennesker i samme omgang i den store skål. Det er godt, når du vil have gæster på besøg eller blot vil lave mad til flere dage. 

Kunderne er også tilfredse med MaxiCook 22750-56, og den får derfor en score på 4,5 stjerner ud af 5 mulige på Amazon.de. Det er baseret på mere en 1300 globale brugeres meninger. En kunde fremhæver blandt andet, at produktet varmer hurtigt op og derfor hurtigt er klar til brug. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil lade maden trække længst muligt i slowcookeren. 

Slowcooker-modellen har tre temperaturindstillinger, som du kan benytte, så du kan få din mad tilberedt langsomt. 

MaxiCook 22750-56 vs. markedet

Som det måske kan forstås på navnet, så er MaxiCook 22750-56 en stor model, som kan rumme 6 liter. Det er mere end flere af de modeller, som du ellers kan finde på vores liste. 

Fordele

 • Non-stick belægning
 • Selve skålen kan fjernes
 • Nok volumen til omkring 8 serveringer
 • Slowcookeren kan indstilles til forskellige temperaturer
Ulemper

 • Varmen er mere intens på siderne

Specifikationer

 • Produkttype: Slowcooker
 • Volumen: 6 liter
 • Temperaturindstillinger: 3 
 • Skålmateriale: stål
 • LED-display
 • Varmholdningsfunktion

Sear & Stew 461016EE – slowcooker med gryde til komfuret

Sear & Stew 461016EE

Sear & Stew 461016EE Morphy Richards bliver bedømt af Testberichte i samme test, som MaxiCook 22750-56 har været igennem. Sear & Stew 461016EE scorer dog en smule flere point med en bedømmelse på 91,1%. Den er derfor en af topscorerne på Testberichtes liste over de bedste slowcookers. 

Testberichtes anmeldere er positive overfor den nemme betjening og den smarte non-stick belægning, som sørger for, at din mad ikke sidder fast til bunden, når du bruger maskinen. 

På Amazon.de får Sear & Stew 461016EE en score på 4,2 ud af 5. Det er blandt andet dét, at maskinen er nem at rengøre efter brug, som trækker scoren op. Det kriterie får 5 ud af 5 stjerner blandt brugerne. Rengøringen er en opgave, som er til at overskue, da du kan fjerne skålen i slowcookeren og vaske op for sig. Skålen kan også tåle opvaskemaskine. 

Det smarte glaslåg til modellen gør det desuden muligt for dig at tjekke maden løbende uden at skulle fjerne varmen og åbne låget. 

Æstetisk er den sorte og rosegold farvede Sear & Stew 461016EE også utroligt appellerende. Den er i et virkelig flot design. Hvis du ikke har plads i dine køkkenskabe, så kan du snildt lade den stå fremme. Eventuelt kan du matche den sammen med andre Morphy Richards produkter som deres brødrister eller elkedel. 

Sear & Stew 461016EE vs. markedet

En god egenskab ved Sear & Stew 461016EE er, at skålen i slowcookeren kan tåle at komme på dit komfur. Du skal derfor ikke skifte til en ny pande eller gryde, men du kan blot bruge samme produkt og sætte den på en varm kogeplade, hvis du skal bruge en anden form for varme, end det som slowcookeren selv kan give.

Fordele

 • Nem at bruge
 • Tre temperatur niveauer
 • Skålen kan tåle opvaskemaskine
 • Elegant design
Ulemper

 • Grydens håndtag bliver varme
 • Den har ingen timer
 • Der er ikke nogen funktion, som kan holde maden varm

Specifikationer

 • Produkttype: Slowcooker
 • Volumen: 3,5 liter
 • Temperaturindstillinger: 3 
 • Låg af hærdet glas
 • Farve: sort og rose gold

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Crockpot Slow Cooker 4,7L

Crockpot Slow Cooker 4,7L – perfekt til børnefamilien

Den første slow cooker, der har klaret sig rigtig godt i test og som forbrugerne er rigtig glade for, er denne model fra Crockpot, der er en stor og vigtig spiller på markedet for netop disse slow cookere.

Denne model har en rigtig fornuftig pris, men det betyder absolut ikke, at der er sparet på designet eller på kvaliteten her. Du får en flot maskine i en sort finish, der ser godt ud på køkkenbordet.

 

Det smarte glaslåg gør det muligt for dig at holde øje med din mad uden at behøve at skulle løfte låget for at tjekke. Det kan nemlig være med til at bryde funktionen af den smarte slow cooker, og derfor er det bedst, hvis du ikke behøver at løfte låget.

Slow cookeren fra Crockpot har to forskellige varmeniveauer og indbygget timer, så den kan have maden klar til når du kommer hjem fra arbejde og klar til at spise med familien.

Det eneste, du skal sørge for, er at sætte maden over, inden du tager på arbejde, så klarer denne smarte slow cooker resten for dig helt automatisk, så du kan komme hjem til den lækreste aftensmad.

Passer perfekt til børnefamilien, da de 4,7L laver mad nok til 4-6 personer.

Hamilton Beach Slowcooker Stay or Go 5,5L

Hamilton Beach Slowcooker Stay or Go 5,5L – multicooker til mange mennesker

 

Hamilton Beach er kendt som et mærke, der laver nogle virkelig gode og solide køkkenprodukter. Det er særligt stort i USA, og inden for multicooker segmentet er de ingen undtagelse. Denne rummelige slow cooker fra Hamilton Beach er helt perfekt til dig, der enten har en stor familie, eller godt kan lide at lave mad til flere gæster på en gang.

Med sine 5,5L, kan du lave mad til op til 8 mennesker. Den smarte låsefunktion gør, at du uden problemer kan transportere den med dig med den færdige ret i, hvis du skal til et arrangement et andet sted.

Samtidig har du med denne slow cooker også en multicooker, hvilket vil sige, at den kan bruges som andet end bare slow cooker, men også som ovn. Du kan derfor tilberede rigtig mange forskellige retter i denne – endda også kager!

Du får tre forskellige varmeindstillinger og en maskine i høj kvalitet, som er nem at bruge i hverdagen. Der også en timer på, så du selv kan vælge, hvornår din mad skal være klar, ligesom den også kan holde din mad varm, til når du er klar til at spise.

Shefu Slow Cooker 5,7L

Shefu Slow Cooker 5,7L – Nem og lækker mad hver dag

 

Hvis du aldrig har prøvet en slow cooker før og gerne vil prøve en af, der både er nem at betjene og har en rigtig fornuftig pris, så er denne slow cooker fra Shefu et populært valg blandt rigtig mange forbrugere.

Den har en dejlig stor kapacitet på 5,7L, hvilket vil sige, at du har mulighed for at tilberede mad til rigtig mange personer eller lave nok mad til også at kunne have rester til dagen efter.

Maskinen kommer med to forskellige varmeindstillinger, så du enten kan vælge høj eller lav varme. Samtidig har du mulighed for at holde din mad varm med den smarte funktion. Det hele indstilles på det digitale display, der også viser dig, hvor lang tid der går, før din mad er klar til at blive nydt af hele familien.

Låget er lavet i glas, og derfor kan du holde øje med din mad gennem det og kan dermed slippe for at skulle løfte låget igen og igen for at tjekke din mad. Du har mulighed for at lade denne flotte slow cooker gøre det hårde arbejde med maden, mens du har mulighed for at nyde din dag på arbejdet uden stress.

Crockpot Slow Cooker 5,7L

Crockpot Slow Cooker 5,7L – Tilbered mad til flere dage

 

Crockpot har virkelig skilt sig ud i mange år, når det kommer til at lave gode og solide slow cookere, der holder længe og giver alle de bedste muligheder for at få lækker mad i hverdagen uden at skulle stå i køkkenet i timevis. Denne model fra Crockpot er rigtig god til den lille familie, der gerne vil tilberede mad til flere dage i træk. Den store kapacitet på 5,7L gør det muligt at lave mad til 3-4 dage for to personer.

Det digitale display her gør det nemt for dig at vælge mellem de to forskellige varmeindstillinger, ligesom du også nemt kan sætte din timer på maden og aktivere funktionen, der holder din mad varm, når den er færdig.

Maskinen er populær hos alle, der har travlt i hverdagen og gerne vil gøre den en hel del lettere. Det er nemt at bruge denne slow cooker, og den har også en rigtig fornuftig pris, der gør den attraktiv i flere test.

Du får også mulighed for at kunne putte slow cookeren i både ovn og mikrobølgeovn, ligesom den også tåler opvaskemaskine, når det kommer til rengøring. Den keramiske emalje gør den i øvrigt flot og holdbar.

Beskrivelse af kilder og tests 

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Testberichte.de

Det tyske Testberichte er et af de største testmagasiner i Tyskland, og i deres anmeldelser trækker de på viden fra andre tyske tests, anmeldelser samt data og sammenligner de testede produkter med andre tilsvarende modeller. Testmagasinet har omkring 60 ansatte, og de har base i Berlin. 

I Testberichtes test af slowcookers er blandt andet MaxiCook 22750-56 og Sear & Stew 461016EE blevet testet og sammenlignet med andre modeller. Vurderingen af de forskellige slowcookers er baseret på kunders meninger, modellens egenskaber og andre anmeldelser for blot at nævne nogle eksempler. De to produkter får henholdsvis en 4. og 3. plads på listen over slowcookers. MaxiCook 22750-56 scorer 89,9% og ligger derfor lige efter Sear & Stew 461016EE med en score på 91,1%.

Testen er opdateret: november 2011
Du kan se testen her

 

Læs også Slow cooker test 2020 – Se de bedste slow cookere ifølge eksperterne udgivet af forbrugsguiden.dk.

Læs også: Test af de 7 bedste Sous vide

 

FAQ

Hvilken slowcooker er den bedste?
Der er i øjeblikket en række gode og praktiske slowcookers på markedet, men nogle af de modeller, som har fået de bedste anmeldelser, er blandt andet Crockpot CSC051X Express Multicooker, Russel Hobbs Cook@Home Slow Cooker og Crockpot Duraceramic slow cooker. Modellerne indeholder alle nogle smarte og praktiske egenskaber.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en slowcooker?
Der er flere aspekter, som er gode at overveje, når du skal købe en slowcooker. For eksempel bør du overveje, hvordan slowcookeren opvarmer maden, såvel som hvad selve låget på maskinen er lavet af. Her kan det for eksempel være smart at vælge et glaslåg fremfor et låg af metal.
Kan jeg tilberede mad i en slowcooker natten over?
Ja, det er muligt at tilberede mad i en slowcooker natten over. En slowcooker er lavet til, at den kan stå og tilberede maden i mange timer, uden at du skal holde opsyn med den. Derfor er det ganske sikkert at have din slowcooker tændt natten over.
Hvad kan jeg bruge en slowcooker til?
En slowcooker er en rigtig smart køkkenmaskine, som du kan bruge til at tilberede især kød i. En slowcooker tilbereder nemlig ingredienserne ved lav varme over lang tid, hvormed den gør især kød rigtig mørt. Du kan bruge en slowcooker til at lave supper, stuvninger, sammenkogte retter og meget mere.

 

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Slow Cooker: De bedste i test

 

 • Crockpot CSC051X Express Multicooker 5,7L
 • Russell Hobbs Cook@Home Slow Cooker 5L
 • Crockpot Duraceramic slow cooker 6,0L
 • OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7L
 • Crockpot CP201014 Slow Cooker 5,6L Multicooker
 • MaxiCook 22750-56
 • Sear & Stew 461016EE

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme