Nem hverdagsmad – her er de 9 bedste slow cooker fra test

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 09.09.2020
Vi samler alle test for dig. Forbruger-test.dk anmelder ikke produkterne. Vi samler eksterne anmeldelser sådan, at du kan vælge det rigtige produkt.

I en travl hverdag er det for rigtig mange en stor og tidskrævende opgave at skulle lave lækker og hurtig mad hver aften. De fleste af os ender ofte med at gå tilbage til de samme få retter, der bliver lavet igen og igen. 

Det vigtigste ved nem hverdagsmad er nemlig, at det ikke tager for lang tid at lave. Men hvis du gerne vil gøre din hverdag nemmere og spise lækrere og mere varierede retter, kan vi anbefale en slow cooker. I denne artikel skal vi se nærmere på de 9 slow cooker, der klarer sig bedst i test.

forbruger-test.dk

Crockpot Slow Cooker 4,7L – perfekt til børnefamilien

Crockpot Slow Cooker 4,7LDen første slow cooker, der har klaret sig rigtig godt i test og som forbrugerne er rigtig glade for, er denne model fra Crockpot, der er en stor og vigtig spiller på markedet for netop disse slow cookere.

Denne model har en rigtig fornuftig pris, men det betyder absolut ikke, at der er sparet på designet eller på kvaliteten her. Du får en flot maskine i en sort finish, der ser godt ud på køkkenbordet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det smarte glaslåg gør det muligt for dig at holde øje med din mad uden at behøve at skulle løfte låget for at tjekke. Det kan nemlig være med til at bryde funktionen af den smarte slow cooker, og derfor er det bedst, hvis du ikke behøver at løfte låget.

Slow cookeren fra Crockpot har to forskellige varmeniveauer og indbygget timer, så den kan have maden klar til når du kommer hjem fra arbejde og klar til at spise med familien.

Det eneste, du skal sørge for, er at sætte maden over, inden du tager på arbejde, så klarer denne smarte slow cooker resten for dig helt automatisk, så du kan komme hjem til den lækreste aftensmad.

Passer perfekt til børnefamilien, da de 4,7L laver mad nok til 4-6 personer.

Hamilton Beach Slowcooker Stay or Go 5,5L – multicooker til mange mennesker

Hamilton Beach Slowcooker Stay or Go 5,5LHamilton Beach er kendt som et mærke, der laver nogle virkelig gode og solide køkkenprodukter. Det er særligt stort i USA, og inden for multicooker segmentet er de ingen undtagelse. Denne rummelige slow cooker fra Hamilton Beach er helt perfekt til dig, der enten har en stor familie, eller godt kan lide at lave mad til flere gæster på en gang.

Med sine 5,5L, kan du lave mad til op til 8 mennesker. Den smarte låsefunktion gør, at du uden problemer kan transportere den med dig med den færdige ret i, hvis du skal til et arrangement et andet sted.

Samtidig har du med denne slow cooker også en multicooker, hvilket vil sige, at den kan bruges som andet end bare slow cooker, men også som ovn. Du kan derfor tilberede rigtig mange forskellige retter i denne – endda også kager!

Du får tre forskellige varmeindstillinger og en maskine i høj kvalitet, som er nem at bruge i hverdagen. Der også en timer på, så du selv kan vælge, hvornår din mad skal være klar, ligesom den også kan holde din mad varm, til når du er klar til at spise.

Crockpot CSC051X Express Multicooker 5,7L – Ideel til al slags mad

Crockpot CSC051X Express Multicooker 5,7LDenne flotte og rummelige slow cooker fra Crockpot har et hav af forskellige funktioner og har hele otte madindstillinger, der følger med på forhånd. Multicooker funktionen gør, at du kan bruge maskinen til alt lige fra gryderetter til desserter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Her får du en maskine, der kan rumme mad til op til 8 personer, og som du kan bruge i hverdagen og til større forsamlinger. Den har et stort og funktionelt digitalt display foran, der gør det nemt for dig at vælge det program, der passer bedst til din ret.

Designet er holdt i stål med et sort låg. Du kan nemt følge med i, hvor lang tid din mad har tilbage for at være færdig, og maskinen kan også samtidig holde din mad klar i så lang tid, som du har brug for.

Denne slow cooker scorer rigtig godt i flere forskellige test, og det gør den til et af de foretrukne valg, hvis du leder efter en god slow cooker, der er nem at anvende og kan bruges til mange forskellige retter, ligesom den er nem at gøre ren og tåler maskinvask.

Russell Hobbs Cook@Home Slow Cooker 5L – Masser af programmer til alle slags retter

Russell Hobbs Cook@Home Slow Cooker 5LHer får du en slow cooker, der er perfekt til dig, der gerne vil gøre det ekstra nemt i hverdagen med de mange funktioner, der er nemme at finde rundt i og betjene. Denne slow cooker fra Russell Hobbs har hele 11 forskellige programmer, som du kan benytte dig af.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du får altså en slow cooker, der kan lave alt fra ris til lækre gryderetter, samt også brød og kager. Det er med andre ord en maskine, der gør både hverdag og fest meget nemmere. Og du får mulighed for at give din mad rigtig lang tid, samtidig med at du selv får mere tid i hverdagen til alle de andre gøremål, du har.

Maskinen kommer med et smart anti-kondens låg, der gør det endnu mere lækkert at lave mad med denne. Derudover får du et smart LED display, der er nemt at betjene, samt gode funktioner som blandt andet en timer på op til 24 timer, og en keep warm funktion, så din mad kan holde sig varm og lækker, indtil du er klar til at sætte dig ned med familien og spise. Egner sig perfekt til 4-6 mennesker, og gryden kan nemt tages ud og gøres ren.

Crockpot Duraceramic slow cooker 6,0L – Testvinder i flot keramik

Crockpot Duraceramic slow cooker 6,0LHvis du er til god kvalitet og simpel betjening, så er denne flotte Duraceramic slow cooker fra Crockpot et rigtig godt valg. Det flotte hvide design og materiale giver den et helt unikt og nærmest retro udtryk, der passer perfekt ind i det moderne køkken, men du får samtidig også nogle helt simple funktioner i form af to knapper foran på maskinen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Disse gør det nemt for dig at vælge et af de tre programmer, der tilbydes med denne model. Den er testvinder fra Aftonbladet, og giver dig mulighed for at tilberede mad til mange forskellige mennesker med sin kapacitet på hele 6,0L.

Den kommer med glaslåg, så du nemt kan se igennem og holde øje med din mad uden at behøve at løfte låget og dermed bryde det tryk, der er inde i slow cookeren.

Der er også en timer med, så du kan indstille din slow cooker til præcis det program, du har brug for og have din mad klar til den tid, der passer bedst ind i din familie. Med denne slow cooker går du ikke galt i byen og kan få lækker mad hver eneste dag uden det store besvær.

OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7L – Bedst til prisen 

OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7LOBH Nordica er kendt for at lave maskiner i super kvalitet, og det er absolut også tilfældet med denne flotte slow cooker fra deres Saveur serie. Den er lavet i et meget simpelt design og har to forskellige varmefunktioner, som du nemt vælger imellem med knappen forrest på maskinen. Den har også en funktion, der holder din mad varm, så du kan spise, når du er klar til det.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Noget af det, der gør særligt denne slow cooker populær blandt mange, er den meget fordelagtige pris, der er med til at gøre denne bedst til prisen i disse testvindende slow cookere, vi har set på her i artiklen.

Maskinen er nem at bruge og skal blot sættes i stikkontakten, og så er du klar til at lave lækker simremad i hverdagen. Det er også ganske nemt at gøre denne slow cooker ren, da du kan tage den inderste gryde ud og sætte den i opvaskemaskinen.

Ved at tilberede din mad på denne langsomme måde, sørger du for at bevare alle næringsstofferne i dine ingredienser, og dermed vil din mad både smage bedre men samtidig også være langt mere nærende for dig.

Crockpot Slow Cooker 5,7L – Tilbered mad til flere dage

Crockpot Slow Cooker 5,7LCrockpot har virkelig skilt sig ud i mange år, når det kommer til at lave gode og solide slow cookere, der holder længe og giver alle de bedste muligheder for at få lækker mad i hverdagen uden at skulle stå i køkkenet i timevis. Denne model fra Crockpot er rigtig god til den lille familie, der gerne vil tilberede mad til flere dage i træk. Den store kapacitet på 5,7L gør det muligt at lave mad til 3-4 dage for to personer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det digitale display her gør det nemt for dig at vælge mellem de to forskellige varmeindstillinger, ligesom du også nemt kan sætte din timer på maden og aktivere funktionen, der holder din mad varm, når den er færdig.

Maskinen er populær hos alle, der har travlt i hverdagen og gerne vil gøre den en hel del lettere. Det er nemt at bruge denne slow cooker, og den har også en rigtig fornuftig pris, der gør den attraktiv i flere test.

Du får også mulighed for at kunne putte slow cookeren i både ovn og mikrobølgeovn, ligesom den også tåler opvaskemaskine, når det kommer til rengøring. Den keramiske emalje gør den i øvrigt flot og holdbar.

Shefu Slow Cooker 5,7L – Nem og lækker mad hver dag

Shefu Slow Cooker 5,7LHvis du aldrig har prøvet en slow cooker før og gerne vil prøve en af, der både er nem at betjene og har en rigtig fornuftig pris, så er denne slow cooker fra Shefu et populært valg blandt rigtig mange forbrugere.

Den har en dejlig stor kapacitet på 5,7L, hvilket vil sige, at du har mulighed for at tilberede mad til rigtig mange personer eller lave nok mad til også at kunne have rester til dagen efter.

Maskinen kommer med to forskellige varmeindstillinger, så du enten kan vælge høj eller lav varme. Samtidig har du mulighed for at holde din mad varm med den smarte funktion. Det hele indstilles på det digitale display, der også viser dig, hvor lang tid der går, før din mad er klar til at blive nydt af hele familien.

Låget er lavet i glas, og derfor kan du holde øje med din mad gennem det og kan dermed slippe for at skulle løfte låget igen og igen for at tjekke din mad. Du har mulighed for at lade denne flotte slow cooker gøre det hårde arbejde med maden, mens du har mulighed for at nyde din dag på arbejdet uden stress.

Crockpot CP201014 Slow Cooker 5,6L Multicooker – Bedst til al slags madlavning

Crockpot CP201014 Slow Cooker 5,6L MulticookerNår du gerne vil have en slow cooker, der virkelig kan alting, er denne multicooker fra Crockpot det sikre valg. Den ligger i den dyrere ende af skalaen for de slow cookere, vi har set på i denne artikel, men det er der også en god grund til. Her får du en maskine, der giver så meget power og masser af funktioner, at du kan bruge den til alting.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du får 5 forskellige programmer, der er nemme at indstille med det digitale display. Knapperne er tydelige, hvilket gør det nemmere for dig at sætte de korrekte indstillinger. Gryden er multifunktionel, hvilket også betyder, at du kan bruge den som ovn. Så hvis du ikke har et køkken, kan du få nærmest alle funktioner ved at købe denne ene multicooker.

Dette er en af de bedste slow cooker på markedet, og derfor er den et sikkert valg, når du har brug for mange funktioner og en stabil og pålidelig slow cooker, der altid giver dig lige præcis det, du har brug for.

Der medfølger også en smart rist, så du har mulighed for at tilberede bøffer og fisk, så det bliver helt perfekt tilberedt og kan adskille sig fra de øvrige ingredienser i gryden. Hvis du har behov for at bage en kage, er det også noget, du kan klare med denne maskine.

Du får naturligvis også en timer-funktion samt automatisk varmeholdning af din mad, når den er færdiglavet, så du kan spise med din familie, når det passer dig.

Læs også Slow cooker test 2020 – Se de bedste slow cookere ifølge eksperterne udgivet af forbrugsguiden.dk.

Læs også: Test af de 7 bedste Sous vide

Denne side er anmeldt af: Aksel T. Iversen Rating 10/10

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her