Test-og anmeldelses-oversigt: De 5 bedste smoothie blender

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

featured image

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Der findes rigtig mange forskellige smoothie blendere på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste smoothie blendere, der er på markedet anno 2022, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Se hele tabellen

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bedste brugervenlige valg

Magic Bullet - Effektiv smoothieblender i 10 dele

 • 4,5/5 stjerner på Amazon

Drømmer du om en smoothieblender, der kan klare de fleste opgaver i køkkenet, så er Magic Bullet en sikker vinder. Den smarte blender er både kåret som ”Bedst i test” og anbefales af Forbrugerrådet Tænk i deres test af blendere.

Magic Bullet
Bedste brugervenlige valg
 • Praktisk og effektiv model
 • 3 smarte beholdere
 • Dobbelt knivblad i rustfrit stål

Mere om Magic Bullet

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 200 W
 • Kapacitet: 532.0 ml
 • Antal programmer: 4 stk

Hvis du ønsker dig en supereffektiv køkkenmaskine, der let og enkelt kan klare de fleste behov i køkkenet, så er Magic Bullet et godt valg. Den kan nemlig blende eller mixe efter dine ønsker på blot 10 sekunder. Magic Bullet er lille og praktisk i hverdagen, hvor du hurtigt skal lave en smoothie eller mixe til en omgang aftensmad.

Magic Bullet er udstyret med et dobbelt knivblad i rustfrit stål, der både kan blende, hakke, skære og piske et utal af ingredienser.

Selve baseenheden har en god kraft på 200 W. Her kan du fastgøre én af de i alt 3 smarte medfølgende beholdere. Den mindste beholder kan rumme 296 ml, mellemstørrelsen 473 ml, mens den største beholder har plads til 532 ml. Med til beholderne følger et praktisk to-go-låg, så du kan tage dine smoothies med på farten.

Når du er færdig med at bruge din Magic Bullet, kan både beholdere og knivsblad komme i opvaskemaskinen for en nem rengøring.

Bedste premium valg

Magimix Le Blender

 • Høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner hos PriceRunner
 • 4,7/5 stjerner på Amazon

Vil man gerne have en sikker og samtidig stabil smoothie blander, så er Magimix Le Blender et rigtig godt valg. Blenderens udseende er meget klassisk og ligner en typisk, standard blender. Bag dens klassiske og pæne udseende gemmer sig dog en både kraftfuld og alsidig blender. Smoothien skal blandes i glaskanden, som kan rumme op til 1,8 liter og har en kraftfuld effekt på hele 1200 W, hvilket også er særligt højt for en smoothie blender.

Magimix Le Blender
Bedste premium valg
 • Klassisk i sit udseende
 • Stabil, sikker og robust
 • Glaskande med en kapacitet på 1,8 liter

Mere om Magimix Le Blender

SPECIFIKATIONER

 • Antal programmer: 5 stk
 • Effekt: 1300 W
 • Kapacitet: 1800.0 ml

Magimix Le Blender indebærer en række funktioner og kan anvendes til mere end blot smoothies. Den er udover at være velgenet til smoothies også velegnet til at blende eksempelvis suppe eller is, da den tåler både varme og kolde ingredienser.

Den er udstyret med fire forudindstillede programmer og har ydermere otte forskellige hastigheder samt en turbo-puls-funktion, således at man kan tilpasse det hver gang, man blender efter behov og konsistens.

Trods blenderens kraftfulde effekt er den særdeles støjsvag og står både robust og stabilt på bordet, mens den kører. Ved Magimix Le Blender medfølger et opskrifthæfte, hvor man kan få inspiration til mere end 80 forskellige opskrifter, som blenderen er velegnet til at lave.

På denne måde kan man hurtigt komme i gang med at bruge blenderen. Derudover ydes der hele 3 års garanti fra producentens side, hvis uheldet skulle være ude.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Magimix Le Blender

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

 • 4,8/5 stjerner på Google Shopping

Smoothie blenderen Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er af eksperterne blevet vurderet til at være en rigtig god blender. I anmeldelserne fremhæves det, at modellen både har et flot udseende samt en solid kvalitet. Derudover er motorens evne stærk og omdanner både frugt og grønt til en drikkeklar smoothie på ganske kort tid. Mærket Sage er generelt anerkendt, og det stilrene design i en farve med børstet aluminium roses i de forskellige tests.

Mere om Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

SPECIFIKATIONER

 • Antal programmer: 2
 • Kapacitet: 500.0 ml
 • Effekt: 1000 W

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er en kraftfuld blender med en effekt på 1000 W. Dette betragtes som en stærk motor, som kan omdanne selv hårde og besværlige grøntsager og frugter til en cremet smoothie.

Dette kan man takke den unikke Kinetix-klinge for, da denne sørger for at trække ingredienserne ind i kniven og pulveriserer dem på ingen tid så let som en leg. Med netop denne model kan man derfor også forvente en meget fin og glat smoothie, hvor Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go kan blende ingredienserne op til 42 procent finere sammenlignet med andre smoothies. Dette gør smoothien cremet, og det gælder også ved hårde grøntsager.

Modellen er brugervenlig, da det er en meget enkel blender, der er nem at bruge. Til blenderen medfølger der to beholdere, der hver især kan rumme 500 ml smoothie. Samtidig er de holdbare, da de er tykke og resistente, og de kan derudover tåle opvaskemaskine og er BPA-frie. Man tilsætter blot ingredienserne og tænder for den stærke motor, også står man med den drikkeklare smoothie.

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er det rette valg for forbrugeren, som virkelig ønsker det bedste af det bedste og smoothies I allerhøjeste kvalitet. Der er ved denne model tænkt over detaljerne, og da der medfølger to beholdere med smart drikkelåg, kan man både lave smoothien og drikke den med det samme, men man kan også tage en med på farten.

Fordele og ulemper ved Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

Fordele

 • En smoothie blender i top-kvalitet
 • Brugervenlig
 • Kraftig motor med en effekt på 1000 W
 • Unik Kinetix-klinge
 • Blender ingredienserne i smoothien op til 42 finere
 • To beholdere på 500 ml med tilhørende drikkelåg medfølger
 • BPA-fri
 • Tåler opvaskemaskine

NutriBullet Pro 900w blender - kraftig motor der giver god konsistens

Med denne blender fra NutriBullet får du en kraftfuld og alsidig blender, der kan klare alle ingredienser. Med sine Extractor Blade-klinger vækker den begejstring hos eksperter, der roser den cremede konsistens, klingen er i stand til frembringe. Så hvis du går efter at kunne lave cremede smoothies eller supper, er NutriBullet Pro 900w et oplagt valg.

 • Ledningsoprul
 • 900 watts motor
 • To Extractor Blade-klinger

Mere om NutriBullet Pro 900w blender

SPECIFIKATIONER

 • Antal programmer: 2
 • Effekt: 900 W
 • Kapacitet: 900.0 ml

Denne blender er udstyret med en motor med 900 watt, hvilket gør det ubesværligt at blende både frugter, bær og grøntsager – også selvom de er frosne.  Det gør blenderen til et alsidig redskab, da den er velegnet til alle ingredienser. Blenderen får også ros for dens motor af eksperter, der kalder den ”meget kraftfuld”.

Blenderen er udstyret med to Extractor Blade-klinger, der sammen med den kraftige motor gør, at indholdet får en cremet konsistens.

Skålstørrelsen er 0,71 liter og kan derved sagtens rumme en lækker smoothie eller suppe til to personer. Skålen har den fordel at den kan komme i opvaskemaskinen.

Designet på denne blender fra NutriBullet er holdt simpelt og er derved nem at rengøre. Det samme gælder for klingen, der ikke tåler opvask, men hurtigt kan skylles af under hanen.

Blenderen er udstyret med ledningsoprul, der gør den praktisk og nem at pakke sammen og sætte væk, hvis man ikke vil have den til at stå fremme.

Electrolux ESB2500 Sportsblender

 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Electrolux ESB2500 Sportsblender er et godt valg, da man her får en blender af god kvalitet, som samtidig er prisvenlig.

Den kan derfor være et godt valg, hvis ikke man vil ud og investere flere penge, men blot er på jagt efter en billig model.

Den kan derudover være et godt første valg, da den er en simpel smoothie blender uden en masse funktioner, man skal sætte sig ind i.

Mere om Electrolux ESB2500 Sportsblender

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 600.0 ml
 • Effekt: 300 W

Electrolux ESB2500 Sportsblender er en tynd og høj model med en enkelt knap foran, hvorpå man både tænder og slukker maskinen. Dens motor har kun en effekt på 300 W, hvilket ikke er den kraftigste, den kan dog alligevel let blende både grøntsager og frugt.

Modellen er skabt til smoothies, man nemt kan tage med på farten, da man blender smoothien direkte i én af de to medfølgende beholdere på 600 ml. Hertil medfølger to låg, så man nemt kan have den med uden at spilde.

Man fylder blot ingredienserne i beholderen, trykker på knappen og kan derefter udskifte kniven med låget.

Mens man blender, kan man benytte maskinens plus-funktion, hvormed man kan få øget kontrol. Som en sikkerhed kan modellen ikke starte, før denne er korrekt monteret.

Derudover er der sugekopper i bunden af maskinen for at sikre, at maskinen står stabilt på bordet, mens den kører.

De to medfølgende beholdere er BPA-fire og vil hverken optage smag eller lugt fra ingredienserne. Knivene i mikseren kan ydermere aftages, så de er nemme at rengøre, og de er derudover produceret i rustfrit stål.

Fordele og ulemper ved Electrolux ESB2500 Sportsblender

Fordele

 • En prisvenlig smoothie blender
 • Velegnet til at tage smoothien med på farten, da den laves direkte i beholderen
 • To medfølgende beholdere på 600 ml hver
 • Sugekopper sikrer stabilitet, så den står fast på bordet
 • BPA-fri, optager ikke smag eller lugt fra smoothien
 • Nem rengøring, da knivene kan aftages

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Electrolux ESB2500 Sportsblender

Kend forskellen: Blender, smoothie blender og juicer

Måske du også synes, at det er svært at finde rundt i markedet at blendere. Det følgende vil være en guide, hvormed man kan finde ud af forskellene på blendere, smoothie blendere samt juicere. Herudover vil der gennemgås fordele samt ulemper ved de forskellige.

Almindelig blender

Nedenfor gennemgås den almindelige blenders fordele og ulemper.

Fordele ved den almindelige blender:

En stor fordel ved en almindelig blender er, at den er så alsidig. Dette betyder, at man kan lave mange typer af forskellige konsistenser. Det gælder både smoothies, cocktails, supper, saucer og is.

Derudover har de fleste almindelige blendere mulighed for at hakke, purere samt knuse is og har derudover varmeelementer til suppe.

Ulemper ved den almindelige blender:

En ulempe ved at vælge en almindelig blender er, at den ikke er specialiseret i at lave smoothies. Filtre og sier vil derfor ofte ikke være ligeså gode til at sortere kerner, skind og frugtkød fra, hvilket kan gøre smoothien både tyk og bitter.

Altså opnår man ikke en så cremet og blød en smoothie, som man kan gøre ved en smoothie blender, der er beregnet til formålet.

Smoothie blender

Nedenfor gennemgås smoothie blenderens fordele og ulemper.

Fordele ved smoothie blenderen:

En smoothies blender vil for mange minde om en almindelig blender, den er dog ofte udstyret med en tud, der gør, at man kan hælde smoothien direkte over i en drikkebeholder.

Samtidig kan man få muligheder, der ikke fylder lige så meget på køkkenbordet eller når den opbevares i skabet.

Derudover er smoothie blenderen gode til at blende skind, sten og frugtkød, hvormed man opnår en lækker og cremet konsistens.

En fordel er også, at smoothien kan blendes direkte i beholderen, man drikker af, hvormed man dermed kan spare både tid og opvask. Derudover er de velegnet til at mikse drinks i.

Ulemper ved smoothie blenderen:

En ulempe kan være, at de kan være svære at gøre rent, hvis ikke de må komme i opvaskemaskinen. Derudover er udvalget ikke så stort, og modellerne er ikke altid ligeså alsidige, som de er ved den almindelig blender.

Juicer

Nedenfor gennemgås juicerens fordele og ulemper.

Fordele ved en juicer:

En stor fordel ved en juicer er, at det er en god måde at drikke sin grøntsager på og dermed en god måde at få mere frugt og grønt. En juicer er isæt god til hårde grøntsager.

De er hurtige samt gode til at bevare et højt antal vitaminer, hvor nærmest alt frugtkød frasortes, hvormed drikken bliver lind og klar. Der er ydermere mange modeller på markedet at vælge i mellem.

Ulemper ved en juicer:

En juicer er ikke så god til at lave smoothies. Den kræver derudover ofte også meget rengøring og kan være ret dyr i brug, da den bruger ret store mængder frugt og grønt til en forholdsvis lille mængde juice.

Se eventuelt vores andre test-guides om f.eks. stavblendere, kokkeknive, kaffemaskiner og el kedeler her!

Guide: Sådan får du dine vitaminer samt mineraler gennem din smoothie

At lave en smoothie er en god måde at få sine frugter og grøntsager på. Der er rigtig mange, som synes, at det kan være svært at nå og spise 600 gram frugt og grønt hver dag. Derfor er det en god ide at indtage en del af den anbefalede mængde gennem sine smoothies.

Derudover kan smoothien være en nem måde at erstatte et morgenmåltid, frokost eller mellemmåltider. Jo friskere ingredienserne er, jo flere vitaminer og mineraler indeholder de.

Nedenfor kan du læse om de forskellige vitaminer samt mineraler, og derunder hvilke frugter og grøntsager samt andre fødevarer der er kilder til de forskellige typer vitaminer og mineraler.

Hvert enkelt vitamin eller mineral bliver gennemgået med tilhørende anbefalede ingredienser til brug i smoothies.

A-vitamin

A-vitaminet er gavnlig for flere af kroppens funktioner. Derudover er det godt til at styrke immunforsvaret og er særlig gavnligt for øjne, nethinde, negle og hår. Derudover er det vigtigt, at man som gravid får godt med A-vitamin, da det er med til at hjælpe fosterets udvikling.

Med disse ingredienser kan du få A-vitamin i din smoothie:

 • Spinat
 • Gulerod
 • Broccoli
 • Tomat
 • Kål

B-vitamin

Man kan ikke blot skære B-vitamin over med en kam, da der findes en masse forskellige former for B-vitamin. Der er både tale om B1, B2, B3, B6, B8, B9 samt B12. Det er vigtigt, at man får nok B-vitamin, da det gavner både hjerne, hjerte, muskler, sit syn, blodsukker, energiomdannelse og meget mere.

Med disse ingredienser kan du få B-vitamin i din smoothie:

 • Alverdens nødder
 • Forskellige mælkeprodukter
 • Bælgfrugter
 • Grønkål
 • Forskellige bønner (De grønne bønner skal altid koges, da de ukogte kan være giftige)

C-vitamin

C-vitamin er kendt for at kunne styrke kroppens immunforsvar og dermed beskytte mod forskellige virusser og bakterier. Derudover hjælper C-vitamin til at regulere kolesterolniveauet og bidrager til at bevare stykren i blodåre samt hjerte.

Med disse ingredienser kan du få C-vitamin i din smoothie:

 • Forskellige citrusfrugter, eksempelvis appelsin og citron
 • Alverdens bær
 • Tomat
 • Blomkål
 • Peberfrugter

 

D-vitamin

D-vitamin er særligt gavnligt for skelettet i kroppen. Dette skyldes, at D-vitamin er med til at sørge for knogler og tænders styrke. D-vitaminet kan både optages gennem solens stråler og en række forskellige fødevarer såsom kød, æg og fed fisk

Med disse ingredienser kan du få D-vitamin i din smoothie:

 • Mælkeprodukter med højt fedtindhold
 • Avokado

E-vitamin

Det er vigtigt at få E-vitamin for kroppens hjerte og kredsløb. E-vitamin beskytter kroppens celler mod at blive nedbrudt og hjælper derudover med dannelse af blodkar. Ydermere beskytter det mod åreforkalkning samt blodpropper.

Med disse ingredienser kan du få E-vitamin i din smoothie:

 • Nødder herunder særligt mandler
 • Kål
 • Forskellige mælkeprodukter

K-vitamin

K-vitamin har særligt betydning for blodet og dets evne til at størkne, derudover er det vigtigt i dannelsen af vigtige proteiner.

Med disse ingredienser kan du få K-vitamin i din smoothie:

 • Avokado
 • Forskellige mælkeprodukter
 • Kål
 • Broccoli
 • Vindruer
 • Spinat

Calcium (kalk)

Calcium og herunder kalk er vigtigt for opbygning og vedligeholdelse af knogler lige såvel som D-vitaminet. Det er vigtigt at få calcium nok, da mangel på calcium i de værste tilfælde kan føre til tilfælde af knogleskørhed.

Med disse ingredienser kan du få Calcium i din smoothie:

 • Mælkeprodukter indeholder meget calcium og er den absolutte største kilde til calcium
 • Spinat
 • Grønkål
 • Nødder

Jern

Jern er endnu en af de vigtige mineraler for kroppen. Det har stor betydning for blodet, da det hjælper de røde blodlegemer til at transportere ilt rundt i kroppen gennem blodet.

Med disse ingredienser kan du få jern i din smoothie:

 • Broccoli
 • Blomkål
 • Forskellige bønner (De grønne bønner skal altid koges, da de ukogte kan være giftige)

Magnesium

Magnesium bidrager til at bevare hormonbalancen i kroppen og derudover også nervecellernes funktion. Derudover kan magnesium hjælpe til bedre søvn, hvis man eksempelvis har problemer med at falde i søvn om aftenen.

Med disse ingredienser kan du få magnesium i din smoothie:

 • Broccoli
 • Avokado
 • Spinat

Der er altså god mulighed for at få en masse vitaminer og mineraler gennem sine smoothies. Der er af denne grund også god mulighed for at få en masse forskellige vitaminer, hvis man dagligt for en smoothie, men varierer indholdet fra dag til dag.

Det kan være en god ide at få et sundhedstjek, hvis man har mistanke om eventuel vitaminmangel. Finder man da ud af, at man mangler en bestemt vitamintype, kan man ovenfor se hvilke ingredienser, der er særligt velegnet for dig at bruge i smoothien.

Du er gennem ovenstående blevet klogere på; de forskellige smoothie blendere, som du kan finde på markedet netop nu, herunder de forskellige smoothie blenderes egenskaber og gode grunde til samt fordele ved at vælge hver enkel smoothie blender.

Derudover er der blevet gennemgået forskellene på de almindelige blendere, smoothie blendere samt juicer, herunder både fordele og ulemper ved at vælge hver enkel type maskine.

Dernæst er 10 forskellige gode bud på lækre smoothies, som du nemt og hurtigt kan lave med din smoothie blender, blevet gennemgået.

Her er der noget til en hver smag og forskellige bud på muligheder med forskellige ingredienser. Sidst men ikke mindst er forskellige vitaminer og mineraler blevet gennemgået, hvor det er blevet bevisliggjort, hvilke fødevarer hvorigennem man kan optage de forskellige vitaminer og mineraler.

Hvis du gerne vil leve sundere, så kan du også være interesseret i vores test-guides om løbeure eller yogamåtter, som du finder her.

Læs også: Test af de 5 bedste stegepander

Læs også: Test af de 10 bedste ismaskiner

FAQ

Hvilken slags blender er den bedste til prisen?
Hvis du søger en god og effektiv blender, som ikke skal koste alt for meget, så kan det være en fordel at købe en smoothie blender. Smoothie blendere er ofte mindre end almindelige blendere, men til gengæld koster de heller ikke nært så meget, selvom de sagtens kan være kraftfulde.
Når du skal vælge en blender, bør du gå efter en model, som er kraftfuld nok til at udføre de opgaver, som du skal bruge den til. Det er ikke alle blendere, som er lige stærke, hvormed det kan være en fordel at vælge en model, som bruger flere watt.
Er det pengene værd at købe en dyr blender?
En god kvalitet og en høj pris går ofte hånd i hånd, hvormed det kan være pengene værd at købe en dyr blender, hvis den skal være i en rigtig god kvalitet. Dog kan du også sagtens finde billigere modeller, som indeholder nogle gode og praktiske egenskaber.
Hvor mange penge bør jeg bruge på en blender?
Der findes ikke et bestemt beløb på, hvor mange penge du bør bruge på en blender. I stedet bør du vælge en blender ud fra, hvilken model der passer bedst til dine behov, såvel som hvilken model der matcher det budget, som du har bestemt dig for at bruge.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

Bosch VitaStyle MMBM7G2M

Bosch MMBM7G2M Blender

OBH 6620 Smoothie Twister

KitchenAid 5080ECA

Electrolux Mix & Go sportsblender ESB2630

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme