Solamagic FREE+ 1400-varmelampe –
Læs vores unboxing her

Mange af os holder rigtig meget af vores uderum, hvor vi kan nyde den friske luft og solens stråler. Det er bare ikke altid, at vi samtidig er velsignet med en tilsvarende portion varme. Derfor kan det være nødvendigt med en ekstra håndsrækning på varmefronten med en varmelampe, der kan holde tæerne lune.

Blandt de førende virksomheder inden for varmelamper findes Solamagic, der igennem mange år har forsynet deres kunder med kvalitetsprodukter af høj kaliber. Og det er netop en model fra Solamagic, som vi har kastet vores anmelderblik på i denne unboxing. Nemlig FREE+ 1400-varmelampen fra Solamagic.

Hvad får du i pakken?

For at starte med det helt grundlæggende i en unboxing, så lægger vi ud med at redegøre for indholdet i pakken. I pakken finder du nemlig:

  • Selve Solamagic FREE+ 1400-varmelampen
  • Et kabel på 1,8 meter med jordstik (schukostik)
  • En manual.

Du kan starte med at tage et lettelsens suk. Varmelampen fra Solamagic er nemlig forsvarligt pakket ind, så den ikke på nogen måde kan skades under transport eller fragt. På selve kassen kan du læse de mest basale informationer om produktet såsom forbrug af watt, vejledning med videre. Men det er også her, du finder det 5-årige garantistempel.

Selve varmelampen vejer 7,8 kilo, så den hører til blandt de tungeste drenge i klassen i Solamagics sortiment. Men det gør den på ingen måde svær at håndtere eller få ud af kassen.

FREE+ 1400-varmelampen fra Solamagic er strømdrevet. Derfor er der naturligvis et strømkabel med i pakken, så du kan tilkoble den derhjemme. Ledningen er 1,8 meter (1.800 mm) og er et almindeligt jordstik. Det vil sige, at den har tre ben. Så vær opmærksom på, om du har jord i dine stikkontakter (tre huller). Ellers kan det klares med en ekstra stikdåse.

Til slut finder du manualen. Mange har en tendens til at smide den over skulderen med det første, men det kan være en god idé at beholde den efter dit køb. På den måde kan du give den et blik, hvis der skulle opstå uforudsete udfordringer.

Hvad kan du forvente af FREE+ 1400-varmelampen fra Solamagic?

Der er ingen tvivl om, at den tyske virksomhed Solamagic ikke er våd bag ørene, når det kommer til udvikling af gode, gedigne produkter. Og FREE+ 1400-varmelampen er blot én varmelampe i rækken af kvalitetslamper fra Solamagic. Men der er alligevel områder, hvor FREE+ 1400-varmelampen skiller sig ud. Derfor har vi set nærmere på nogle af de mest bemærkelsesværdige områder, features eller designlækkerier, som FREE+ 1400-varmelampen fra Solamagic disker op med.

Tilt-teknologien i Solamagic FREE+ 1400-varmelampen

Sikkerhed er alfa og omega, når man skal investere i elektriske apparater. Og i forhold til sikkerhed er der bare ingen steder, hvor man skal gå på kompromis. Og det er der heldigvis virksomheder, der tager alvorligt. Eksempelvis Solamagic.

Derfor har deres FREE+ 1400-varmelampe indbygget tilt-teknologi. Denne teknologi gør, at varmelampen er fast forankret på jorden. Men samtidig kan den også opsnappe, når den er i en usikker position. Det betyder med andre ord, at varmelampen slukker automatisk, hvis den står på en hældning med over +/- 15°, hvilket kan udgøre en risiko for ulykker. Og det er virkelig en smart feature.

Fleksibiliteten gør FREE+ 1400-varmelampen fra Solamagic til en vinder

Et af de bærende punkter ved FREE+ 1400-varmelampen i forhold til konkurrerende modeller er uden tvivl dens fleksibilitet. Det er ikke til at komme uden om. For det er det, der gør den så utrolig praktisk.

Det betyder nemlig, at du ikke alene kan flytte rundt på den, som det passer dig, du behøver heller ikke at have hænderne skruet rigtig på for at bruge den. For hvis man ikke er dus med beslag, slagboremaskiner og vaterpas, så kan det være en overordentlig uoverstigelig opgave selv at skulle montere sin varmelampe. Men alle disse bekymringer slipper du for med FREE+ 1400-varmelampen fra Solarmagic.

Men fleksibiliteten er i høj grad også forankret i dens evne til at kunne bruges overalt. Og vi mener virkelig overalt. For du kan så let som ingenting tage den med dig, da den ikke fylder nævneværdigt. Med en højde på 1 meter, en dybde på 9,2 centimeter og en bredde på 20 centimeter er det ingen sag at flytte rundt på den eller tage den med i bilen, hvor den let kan være i bagagerummet.

Denne mobilitet åbner op for en masse anvendelsesmuligheder. Du kan derfor tage den med i kolonihaven, i sommerhuset, i campingvognen eller hjem til svigerforældrene uden at have en masse besvær. Og det vil uden tvivl gøre den ekstra attraktiv for mange, da den pludselig er mere end ”bare” en terrassevarmer.

FREE+ 1400-varmelampe – Lækker fra inderst til yderst

I denne anmeldelse har vi set nærmere på både funktionalitet og anvendelsesmuligheder. Men der er faktisk endnu et punkt, der er værd at smide ind i ligningen. For FREE+ 1400-varmelampen fra Solamagic er ikke bare funktionel. Den er også en sand lille designperle.

Varmelampen er nemlig designet i en skøn minimalistisk form, der uden tvivl vil behage de fleste. Den er nemlig lækker rent designmæssigt, uden samtidig at råbe til himlen om opmærksomhed. Faktisk formår den at kombinere lækkert design med en vis form for diskretion, om man vil. For den vil utvivlsomt indgå som et naturligt element i den øvrige indretning hos de fleste.

Dette underbygges yderligere af, at FREE+ 1400-varmelampen fås i tre forskellige farver. Nemlig de monokrome og klassiske farver sort, hvid og grå. Så du vil ikke få meget besvær med at tilpasse den til dit uderum.

FREE+ 1400-varmelampen – Klar til at modstå vind og vejr

Endnu et punkt, der er værd at hæfte sig ved hos FREE+ 1400-varmelampen, er dens materialer. Varmelampen er nemlig udført i vindbestandigt aluminium og rustfrit stål. Der er ingen tvivl om, at man fra producentens side har haft øje for at udvikle et produkt, der har høj levetid. Og som kan modstå lidt af hvert.

Materialerne er desuden overfladebehandlet, hvilket er med til at øge deres holdbarhed. De er med andre ord pulverlakeret og har et underlag med korrosionsprimer. Alt sammen små detaljer, der er med til at male det store billede: En varmelampe, der holder, hvad den lover. Og som ikke falder fra hinanden, så snart man piller den ud af kassen.

Samtidig er det høje kvalitetsdesign med til at gøre hverdagen lidt lettere. For FREE+ 1400-varmelampen er netop bygget til at kunne være ude hele tiden. Hele året rundt. Du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle hive den ind hver aften eller frygte for dens holdbarhed, så snart temperaturen begynder at falde. Den er skabt til at kunne klare mosten.

Grus i maskineriet

I denne anmeldelse har vi ikke kunnet får armene ned over FREE+ 1400-varmelampen fra Solamagic. Og vi har især fremhævet dens fleksibilitet, gode holdbarhed, kvalitetsmaterialer og lækre design. Men det er ikke ensbetydende med, at der ikke er plads til forbedringer.

Det kan måske virke som en lille ting, men vi kunne godt have ønsket os, at man havde gjort strømkablet en anelse længere. Eller at der havde været to kabler med: et kort og et langt. For da FREE+ 1400-varmelampen netop er til udebrug – selvom den også kan bruges indendørs – så er det ærgerligt, at det korte kabel kan lægge en dæmper på fleksibiliteten. For 1,8 meter er altså ikke alverden at gøre godt med, hvis man skal føre ledningen fra stikkontakt, gennem havedør og udenfor.

Der er ingen tvivl om, at jordstik har sine åbenlyse fordele. Især ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv. Men det er ikke alle, der har jord i deres stikkontakter. Det betyder, at man ikke kan bruge varmelampe direkte, men skal køre igennem en stikdåse eller forlængerledning med jord.

Det er en lille ting, men det kan skabe lidt irritation, hvis man står i den situation. Det havde derfor været en god bonus, hvis en sådan var en del af pakkens indhold på forhånd.

Vores vurdering af FREE+ 1400-varmelampe fra Solamagic

Der kan næppe herske tvivl om, at vi overordnet set er utroligt begejstrede over FREE+ 1400-varmelampen fra Solamagic. Det er bare noget helt særligt, når design, kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet går op i en højere enhed. Og det må det siges at gøre her.

Vi har især rost varmelampen for dens design og fleksibilitet. Men det er virkelig også værd at hæfte sig ved de integrerede sikkerhedsforanstaltninger, som varmelampen indeholder. Og tanken om, at tilt-funktionen og den dertilhørende autosluk er med til at mindske risikoen for ulykker, er bare ikke til at komme uden om. Det er den slags, der gør, at man for alvor giver sig hen til et produkt.

Man er heller ikke i tvivl om, at der er tale om et kvalitetsprodukt, når producenten giver hele fem års garanti på produktet. Det vidner om, at man har skabt et produkt, som man fuldt ud stoler på. Og når der oven i købet er tale om et produkt, der skal (eller kan) stå udenfor hele året rundt, gør det ikke bedrifterne mindre beundringsværdige.

Se vores artikel om: Unboxing af Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampe  

Se også denne artikel på 10 FRAGEN AN SOLAMAGIC – SPEZIALGEBIET HEIZSTRAHLER

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme