Testkilder
Vi tror på, at alle tekster, der fremhæver produkter, skal være transparente og skabt med udgangspunkt i en grundig research.
I den ovenstående testoversigt har vi fremhævet en masse produkter, som vi ikke selv har testet. Det betyder dog ikke, at vi ikke kender til dem.
De fremhævede produkter er fundet gennem grundig research, hvorfor vi kan være sikre på, at vi kun anbefaler dig de bedste computere inden for forskellige kategorier.
For at være så transparente som mulige, vil vi her indvie dig i vores kilder og derved også, hvordan vi har udvalgt de ovenstående 10 produkter.
- Jyllands-Posten.dk og LydOgBillede.dk
Jyllands-Posten bragte i 2018 en gennemarbejdet test, der var foretaget af magasinet LydOgBillede. Her fandt de frem til nogle af de bedste PC’ere til studiet. Vi har fundet et par af vores fremhævede produkter i denne test. Se testen her.
Vi har læst grundige anmeldelser hos computermagasinet Laptopmag. Deres udtalelser har vi blandt andet brugt til at videregive viden om Apple MacBook pro. Se deres anmeldelser af produktet her.
Dette er et britisk magasin, der elsker alt, hvad der har med teknologi at gøre – også PC’ere. Vi har brugt deres kompetente anmeldelser til at videregive viden om flere af produkterne fra Lenovo. Vil du blive klogere? Så tjek denne anmeldelse af Lenovo V145.
Vi har dog ikke kun lyttet til eksperter i denne testoversigt. Vi har også lyttet til forbrugerne. Vi har udelukkende valgt at fremhæve produkter med gode kundeanmeldelser. Og det er der en meget god grund til.
Vi er af den mening, at slutbrugeren altid vil kunne vurdere et produkt bedst muligt (og så objektivt som muligt). Vi har fundet forbrugeranmeldelser hos:
- PriceRunner
- Google Shopping
- Wupti
- ProShop
Gennem disse anmeldelser og de ovenstående kilder, har vi kunne bringe dig 10 ideer til en god Studie PC. Vi har forsøgt at fremhæve forskellige mærker og prisklasser, så der var noget for enhver smag. Hvis du endnu er i tvivl, kan du blive klogere herunder.
Hvordan vælger du en god studie PC?
Hvis du stadig er en smule i tvivl om, hvilken PC du skal vælge til studiet, får du nogle tips her. Den bedste PC for én er ikke nødvendigvis den bedste for en anden. Og derfor skal du stille dig selv nogle spørgsmål for at finde frem til, hvad der er vigtigst for dig. Du kan overveje disse spørgsmål:
- Hvad er det vigtigste for dig? Design, ydeevne, brand eller størrelse?
- Hvilke opgaver skal din studie PC kunne klare?
- Skal computeren både bruges til studie og fritid?
- Hvor længe tænker du, at du vil have computeren?
- Foretrækker du IOS eller Windows?
Når du har fundet ud af disse ting, er du nået rigtig langt.
Nogle vælger udelukkende at vælge ud fra brand. Den størst grund til dette er, at mange brands er gode til at skabe loyale forbrugere. Så hvis du allerede nu har en MacBook, og gerne vil have en ny studie PC, er der en stor sandsynlighed for, at du vælger en MacBook igen.
Du bør uden tvivl huske at tænke over, hvad du skal bruge computeren til, og hvor længe du skal bruge den. Hvis du påtænker at bruge denne studie PC i mere end tre år, kan det være en god ide at investere lidt ekstra. Hvis du vælger at købe en billig studie PC, skal den nok kunne klare de fleste opgaver i et par år, men du skal ikke regne med, at den kan holde sin ydeevne i mere end tre år.
Hvad skal en god studie PC kunne?
Hvis vi kigger på specifikationerne, hvad skal en god studie PC så kunne? For os har det været vigtigt at fremhæve kraftfulde studie computere.
Du bliver simpelthen træt af at have en sløv computer, som er både langsom og ustabil. Derfor har vi fremhævet en del computere med en core i5 processor og minimum 6 GB ram. Disse specifikationer sikrer dig, at du har en computer, der både kan bruges til studie og fritid.
Hvad koster en god computer til studiet?
Hvis du vil ud at købe den nye MacBook til studiet, kommer det til at være meget dyrt. Men hvis du derimod vælger en billig, men effektiv, Lenovo koster det ganske lidt.
Det er uden tvivl et spørgsmål om individuelle præferencer. En Lenovo til 3.500 kroner kan sagtens klare dine studieopgaver lige så godt, som en MacBook til 15.000 kroner.
Hvis du ikke går op i design eller brand, bør du uden tvivl kigge efter en studie PC til prisklassen fra 3.000 til 8.000 kroner.
Hvor finder du din nye studie PC billigt?
Vi har forsøgt at fremhæve nogle billige forhandlere, så du kan finde din næste studie PC til en god pris. Hvis du gerne vil spare endnu flere penge, kan du overveje at vente til tilbudsdage med at købe computeren.
Du vil ofte kunne spare hundrede eller endda tusindvis af kroner, hvis du køber elektronik til januarudsalg eller på mærkedage som Black Friday.
Hvis du er heldig, kan du finde computere, der er sat ned med helt op til 50%. Hvis du finder så gode tilbud, har du to muligheder.
Enten kan du købe en billig studie PC, som nu er blevet endnu billigere. Det kan være, at du nu kan finde en nogenlunde god PC til omkring 2.000 – 2.500 kroner.
Du kan dog også vælge at få mere kvalitet for pengene. Det kan være, at du har forelsket dig i en PC til 9.000 kroner, som nu er sat ned til omkring 5.000 kroner.
Vi har forsøgt at vise dig 10 bud på en stærk studie PC, og nu skal du blot træffe et valg om, hvilken af de fremhævede, der vil passe bedst til dig, dit studie og din fritid.
Se også denne artikel på datalife.dk: BEDSTE STUDIE COMPUTER: 12 BEDSTE STUDIE PC
Læs også: Bedst i test – læs om de bedste DK webcam
Denne side er anmeldt af: Lucas F. Dam 10/10