Tablet test 2020 – Her er de bedste!

Leder du efter en lige præcis dén bærbar computer, som stiller dine behov og matcher dine præferencer? Det er bestemt ikke en nem beslutning. Med denne testguide håber vi, at du får inspiration til hvilket valg du skal træffe.

Find de bedste bærbare computere
Udgivet 01.08.2019|Senest redigeret 09.09.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks. Læs mere her.

Der findes et hav af forskellige tablets i dag. Apple med deres iPad. Microsoft med deres Microsoft Surface. Samsung med deres Galaxy Tab og mange andre. Men hvilken er bedst og udfylder lige præcis dit behov?

Læs med her og find ud af hvilket tablet der passer til dig!

Vi har gravet et par tablets frem i forskellige prisklasser, så vi sørger for, at du finder præcis den tablet som, passer til dig.

Find de bedste bærbare computere

forbruger-test.dk

Apple MacBook Pro 13” med Touch Bar 512GB SSD 

MacBook pro med touch bar

Apples flagskibs model fik sig en overhaling og en stor opgradering sidste år. Overhalingen introducerede et nyt design, mere power, bedre performance, Touch ID og den revolutionerende Touch bar.

Apple formår hvert år at levere et nyt produkt, der gang på gang bliver rost til skyerne af både anmeldere og forbrugere. Og med god grund. Igen i år har de leveret et vaskeægte masterpiece. Dette produkt er pr. dags dato, den bedste bærbar på markedet. Prisen er til gengæld presset til det yderste.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse:

Fordele ved Apple Macbook Pro 13 med Touch Bar

 • Hurtig og pålidelig ydeevne
 • MacOS er et brugervenligt system
 • Ekstremt velfungerende Touch ID
 • Sjov og brugbar Touch Bar
 • Opladning er muligt i alle indgange

Mere om Apple MacBook Pro 13 med Touch Bar

Med opgraderingen sidste år, fulgte den alsidige Touch Bar. Touch Bar’en er placeret lige over tastaturet og virker som en forlængelse af skærmen. Dette er især en gevinst når du bruger apps eller browser rundt på nettet, da Touch bar’en er specielt indstillet til at skifte udseende fra program til program.    

Med sin højde på blot 1,59cm i sammenklappet tilstand, er det absolut en af de tyndeste computere på markedet pr. dags dato. Kombinér dette med en vægt på 1,37kg og du får svaret på hvorfor denne bærbar er så velanset blandt forbrugere og anmeldere.  

13” Retina skærmen er utrolig skarp og god ved øjet. Så god, at de anerkendte tech-magasiner Engadget og The Verge roser netop denne skærm til skyerne og kalder det verdens bedste skærm.

USB-C er fremtiden. Uden tvivl. Apple MacBook Pro 13 med Touch Bar er udstyret med 4 USB-C indgange. Disse er hurtige og gode forbindelser, dog findes der ikke mange devices som understøtter USB-C. Dette kræver altså at der investeres i en transformer. Disse kan fås til omkring 500DKK alt afhængig af størrelse og producent.  

Til gengæld er opladeren også en USB-C, dette betyder at opladeren kan bruges i begge sider.

Touch ID er lynende hurtig. Lyden er fyldig og behagelig. Tastaturet føles godt og ligger godt til fingerspidserne. Force Touch-pegefelt er nemt og behageligt at bruge. Samt mange andre features der gør lige netop dette produkt så godt.

Modellen fås også med en mindre harddisk til færre penge.

Dyr computer. Men den bedste på markedet.

Nøglespecifikationer:

 • 13,3” Retina skærm
 • Intel Core i5 processor
 • 8GB RAM / 512 SSD-Harddisk
 • MacOS 10.14 Mojave
 • Batteritid: 10 timer

Apple MacBook Air 13″ med 126GB SSD 

MacBook air 13"

Enhver der har studeret indenfor de sidste 5-10 år, har set en overflod af lysende æbler i klasselokalet. Især MacBook Air har fyldt meget i klasselokalebilledet. Dette er med god grund.

Styresystemet macOS er uovertruffet, når det gælder at skrive opgaver, tage noter og til at research information på nettet. Det er ikke kun til studiet MacBook slår konkurrenterne.

MacOS er et utroligt brugervenligt styresystem, der ikke kræver mange dages tilvænning, hvis man kommer fra en Windows pc. 

Med sin utrolig tyngde, lette vægt samt sin overraskende hurtige processor, er og bliver MacBook Air en favorit blandt forbrugerne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse

Fordele ved Apple MacBook Air 13

 • Kraftig performance i meget lille og tynd computer
 • MacOS er et brugervenligt system
 • Batteritid på 12 timer
 • Touchpaden er unik og føles hurtig

Mere om MacBook Air 13

MacBook Air kan fås med forskellige harddiske. Det mest typiske er dog 128GB SSD-Harddisk. Dette kan lyde som mindre end hvad der er normalt for en computer i den prisklasse. Det er det sådan set også. Dog er det muligt at gemme mange af sine dokumenter i iCloud som selvfølgelig frigiver plads fra harddisken. 

MacBook Air 13 er udstyret med to USB 3.0 porte, modsat de nyere modeller, hvor de er fjernet og har erstattet disse med USB-C porte. Disse er stadig meget nye, og understøttes altså ikke af de fleste devices. Dette kræver en transformer der ofte koster på den ærgerlige side af 500kr, blot for at tilslutte din eksterne harddisk eller mus.

Anmeldte model er fra 17’ og sidenhen er der kommet nye modeller. De nyere modeller tilbyder selvfølgelig hurtigere processor samt nyt design. Dette er dog ikke prisforskellen på minimum 2500DKK værd. 17’ modellen er stadig en af vores klare favoritter.

Man kan ikke fornægte MacBook Airs klasse. Den er i en klasse for sig.

 Nøglespecifikationer

 • 13,3” HD Skærm
 • Intel Core i5 processor
 • 8GB RAM / 128GB SSD-Harddisk
 • MacOS 10.14 Mojave
 • Batteritid: 12 timer

HP Pavilion 15-da1009no 15,6″

HP Pavilion 15-da1009no 15,6

Er du på udkig efter en bærbar computer i HP’s klassiske flotte design med både store kræfter og klassisk elegance. Kan denne anmelderroste HP Pavilion anbefales.

Denne computer er udstyret med en 15,6” Full HD-skærm og en kraftig Intel Core i5-8265U Processor, der sørger for at du får den bedste performance og en god brugeroplevelse.

Computeren er ligeledes udstyret med Intel UHD Graphics 620 grafik kort, som har en enorm power, der altid kan stille din trang til alle former for underholdning.

Fordele ved HP Pavilion 15-da1009no 15,6”:

 • Hurtig og pålidelig ydeevne
 • Kompakt, stilfuld og transportabel
 • 256GB SSD-lagerplads som er lynende hurtigt
 • Stor skærm med fremragende billedkvalitet og skarpe detaljer
 • Lang batteri tid på 12,5 timer

Mere information om HP Pavilion 15-da1009no 15,6”

Der findes intet værre end at købe en spritny bærbar computer som bare bliver dårligere og dårligere med tiden. Man ender med at se sig selv nødsaget til at investere i en ny computer efter at have ejet den pågældende computer i 1-2år. Med denne bærbare HP får du en computer der er designet til at være kraftig i mange år endnu, den skal ikke udskiftes om et par år.

Med den 8. generation af Intel Core i5 Processer er ydeevnen er hurtig og pålidelig og du kommer til at få svært ved at udsætte computeren for store problemer. Den gør dig i stand til at surfe, streame helt uden forstyrrende ventetider. Ydermere sørger de 256GB SSD-lagerplads for, at der er plads til dine dokumenter samt de bliver loadet hurtigt. Du kan læse mere om SSD-harddiske her.

HP er især kendt for, at lave skarpe og detaljerede skærme. Denne bærbare computer er ingen undtagelse. Den 15,6” Full HD-skærm opfylder alle din ønsker indenfor fremragende billede kvalitet samt fantastisk skarpe detaljer.

Det lille, kompakte og stilfulde design gør, at den er nem at transportere rundt i hjemmet eller tage med på farten. Computeren er netop kun 39,6cm og har et poleret tastatur der gør at skrivning føles rart og lækkert.

Computeren er installeret med den nyeste version af Windows. Windows 10 Home 64 bit.

Du kommer til at blive så glad for denne computer at du vil overveje at investere i en tyverialarm blot for, at holde ubudne gæster væk fra den.

Nøglespecifikationer

 • 15,6” Full HD-skærm
 • Intel Core i5-7200U processor
 • Intel UHD Graphics 620
 • 8 GB RAM / 256GB SSD
 • Batteritid: 12,5 timer
 • Windows 10 Home

Lenovo Yoga 720 12,5” Smart 2 i 1 tabletcomputer 

Lenovo Yoga 720 2 i 1

Den 4. bærbare computer på vores liste er en mere elegant sag. Er du på udkig efter en bærbar computer med både flot design, kraft og til en pris der er til at betale, kan denne testvindende Lenovo Yoga 720 absolut anbefales.

Denne udgave er udstyret med en Full HD-touchskærm der kan forvandle computeren til en tablet.

Lenovo Yoga 720 er også udstyret med en Intel Core i5-7200U Processor, som er en hurtig processor der sørger for en lækker performance.

Computeren er en af de mindste i denne test, uden at gå på kompromis med styrke, som bestemt har sine fordele når den skal med på farten eller bæres rundt i hjemmet.

Videoanmeldelse:

Fordele ved Lenovo Yoga 720

 • Stærk kombination af kraft og flot design
 • 256GB SSD-lagerplads som er lynende hurtig
 • Topklasse kvalitet og billede på en Full HD-touchskærm
 • Let at have med på farten og være rundt på i hjemmet
 • Vægt på kun 1,15 kg

Mere information om Lenovo Yoga 720

Med Lenovo Yoga får du mange lækre funktioner til dit liv på farten eller i hjemmet. Computeren er udstyret med en fingeraftrykslæser der gør, at du kan logge på tre gange hurtigere end normalt samtidig med at du ikke glemmer din adgangskode. Yderligere er den udstyret med Dolby Atmos 360 graders lyd som gør lydoplevelsen unik.

Computeren er udstyret med 12,5” Full HD-touchskærm som er stor nok til at, man kan læse hvad der står på skærmen, samtidig med at den er lille nok til at bruges som tablet eller bæres rundt på. Med en vægt på 1,18kg og en tykkelse på kun 15,72mm er computeren en god løsning hvis vægten er afgørende for dig.

Ved mange andre tynde og mindre bærbare computere må man ofre USB porte, da der simpelthen ikke er plads til dem. Det er dog ikke tilfældet ved Lenovo Yoga 720. Det er derfor muligt at tilslutte forskellige enheder som mus eller Powerbank (Du kan se vores test af de 13 bedste Powerbanks her) Ligeledes kan der tilsluttes en ekstra skærm, hvis Full HD-touchskærmen ikke er nok.

Computeren er installeret med den nyeste version af Windows. Windows 10 Home.

I det vi skriver denne artikel, fås der en tablet med ved køb af denne bærbar computer.

Nøglespecifikationer

 • 12,5” Full HD-skærm med touch
 • Intel Core i5-7200U Processor
 • 8GB RAM / 225 GB SSD Harddisk
 • Strømlinet 360 graders design
 • Windows 10 Home
 • Batteritid: 6 timer

HP Pavilion Gaming 15″-cx0016no 

HP Pavilion Gaming 15-cx0016no Gaming PC

Er du på udkig efter en mere rå computer, med en utrolig performance, især til gaming, skal du selvfølgelig ikke snydes.

Den anmelderroste HP Pavilion Gaming bærbar computer kan trække alle de store spil samtidig med at den kan klare de mindre krævende dagligdags opgaver.

Med NVIDIA GeForce GTX 1050 er du altid godt rustet til de udfordringer du vil stille computeren i form af spil og andet krævende underholdning.

Hvis du er af den overbevisning, at en bærbar computer skal kunne klare alle former for underholdning til UG, er denne computer bestemt noget for dig.

Dertil skal det dog siges, at denne bærbar computer er større og tungere end de andre i denne test.

Videoanmeldelse af HP Pavilion Gaming 15

Fordele ved HP Pavilion Gaming 15

 • 15,6” Full HD-skærm med fremragende billedkvalitet og skarpe detaljer
 • Stort og kraftfuldt grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 1050
 • Mere elegant og mindre end mange andre bærbar gaming pc’er
 • God og fyldig lyd med Bang & Olufsen højttalere

Mere information om HP Pavilion Gaming 15

Bærbare gaming pc’er har taget markedet med storm fordi de kombinerer, det at være bærbar med en utrolig performance. Hvorfor have en kæmpe klods stående, når man blot kan have en lille og elegant bærbar stående, der i bund og grund kan det samme. 

HP Pavilion Gaming 15 er udstyret med det nyeste indenfor keyboard teknologi. Det indbyggede keyboard kan ændre farve, alt efter dine præferencer. Du kan sågar ændre lysstyrken på dine mest brugte taster, så du aldrig misser tasterne når modstanderen i dit spil skal skydes.

Denne bærbar computer er selvfølgelig en af de dyrere i testen, og dette hænger sammen med, at der er flere kræfter end i de andre bærbare pc’er i testen. Når det så er sagt, skal du lede længe efter en computer med samme performance til samme pris som denne bærbar computer.

Så hvis du er glad for at tage et par timer ”AFK” fra omverden iført dit bedste gaming headset, og sætter du pris på ikke at have en stor klods som en stationær gaming computer stående, er denne bærbar et oplagt valg. Du vil ikke blive skuffet.

Du kan se vores test om de 7 bedste gaming headset her. Hvis du derimod foretrækkeren stationær gaming pc, kan du se vores test om vores gaming pc’er her.

Nøglespecifikationer

 • 15,6” Full HD-skærm
 • Intel Core i5-7200U Processor
 • 256GB SSD
 • NVIDIA GeForce GTX 1050
 • Windows 10 Home
 • Batteritid: 10,25 timer

HP Laptop 14″-dg0000no 

HP Laptop 14-dg0000no

Hvis du søger en bærbar computer, som koster mindre end 2000DKK er denne en favorit blandt forbrugerne.

Denne bærbar computer får dig igennem alle dine daglige gøremål uden problemer.

Med sin batteritid på 12,75 timer, behøver du sjældent tænke på opladningen.

Når der så skal tænkes på opladning, er computeren udstyret med HP Fast Charge som oplader fra 0 til 50% på under 50 minutter.

Med sin kompakthed, tynde design og en skærmramme på kun 6,5mm får du en meget let og elegant computer, som du frit kan tage computeren med på farten eller bære rundt på i hjemmet. 

Du skal dog ikke forvente at kunne trække de største spil på denne bærbar, der er skåret på grafikkortet så prisen kan være i bund.

Så hvis du blot skal bruge en computer til at tjekke netbank, streame og surfe, samtidig med at du er på budget, kan denne HP Laptop 14 klart anbefales.

Videoanmeldelse

Fordele ved HP Laptop 14

 • Meget værdi for pengene – utrolig billig
 • Oplader utrolig hurtig
 • Stor skærm med smalle kanter
 • Overraskende god og fyldig lyd

Mere information om HP Laptop 14

HP prøver ved lancering af denne computer, at ramme den mere almene forbruger der ikke har de største krav til specifikationer. Personen der primært bruger sin computer til de nemmere opgaver såsom at surfe og streame. Det er lykkedes. Også endda med en pris der slår konkurrenternes.

Mange danske forbrugere vil sikkert kunne nikke genkendende til problemet ved at købe en computer til flere tusinde kroner, som man i og for sig spilder, ved kun at bruge den til at surfe rundt på nettet. Dette dilemma undgår du ved ovenstående computer.

Igen formår HP at imponere med deres design. Computeren fås i en flot grå stilren farve, kombineret med det sorte tastatur og den sorte skærm ramme. Lækkert minimalistisk design der aldrig går af mode.

Computeren har et indbygget lydkort der sørger for lyd i høj kvalitet både med de indbyggede finjusterede stereohøjtalere, men også med et par høretelefoner i sat jackstiks indgangen. Se også vores test af de 4 bedste høretelefoner her.

Så hvis du er på budget hvad angår computerjagten kan denne anbefales på det varmeste, så er der også lidt plads til den store Nespresso kaffemaskine du altid har drømt om. 

Computeren er også udstyret med 3 USB-porte, der gør det muligt at tilslutte flere forskellige devices. Hvis du formår at fylde de 64GB plads på den lynende hurtige SSD-harddisk, kan du altid tilslutte en ekstern harddisk.

Alt i alt en god bærbar til hverdagen.

Nøglespecifikationer

 • 14” Full HD-skærm
 • Celeron N4000 Processor
 • 4 GB RAM / 64 GB SSD Harddisk
 • Windows 10
 • Batteritid: 12,5 timer

HP ENVY x360 15″-cp0002no 

HP ENVY x360 15-cp0002no

Den vanvittige skarpe touchskærm kan vendes 360 grader. Som gør den perfekt til præsentationer samt afslapning på sofaen.

Computeren er udstyret med AMD Radeon Vega 8 grafikkort, der viser dig selv de mindste detaljer, uanset hvad du foretager dig. 

HP har igen overgået sig selv med denne anmelderroste bærbare computer. Computeren er blandt andet rost af anerkendte danske Lyd og billede, der mener at den topper listen over bærbare studie pc’er.

Den utrolige hurtige processor, AMD Ryzen 5, blandet med batteritiden på 10,5 timer sikrer dig en god brugeroplevelse.

Lyden er igen fra Bang og Olufsen som ikke skuffer. En fyldig lyd med hjælp fra systemet, HP Audio Boost, der hjælper med at spille op når du har brug for noget lækkert til øregangene.

Kun din fantasi sætter grænser for hvad computeren kan bruges til.

Videoanmeldelse:

Fordele ved HP Envy x360

 • Stor processor med hurtig og pålidelig ydeevne
 • Godt grafikkort der viser dig de mindste detaljer
 • Tynd og kompakt design med en vægt på blot 2kg
 • 360 graders 2 i 1 touchskærm
 • God til både skole og underholdning i hjemmet
 • Hurtig opladning med HP Fast Charge

Mere information om HP Envy x360 15

Bærbare computere med touchskærm bliver mere og mere populært. Populariteten øges især grundet de ekstra funktioner netop dette tilføjer. Vend skærmen 360 grader og brug computeren som en stor og lækker tablet. Vend den næsten 360 grader og brug skærmen som støtte til præsentationer hvor keyboardet er unødvendigt.

HP Envy x360 er udstyret med et numerisk tastatur, der gør arbejdsopgaverne langt nemmere ved indtastning af numre i skole eller på arbejde.

Ydereligerer er computeren udstyret med USB-C porte der overfører, op til 5 gange, hurtigere end de almindelige USB-porte. Den er selvfølgelig også udstyret med de almindelige USB-porte.

Med sin pris på 5000DKK er denne bærbare pc en af de tungere drenge i klassen men med god grund. En super god allround og underholdnings pc. En allround computer du kan tage med på arbejde, i skolen eller blot lade stå derhjemme på skrivebordet.

Hvis du derimod er mere til de helt store skærme at modtage din underholdning fra, så kan du passende klikke her for vores Smart tv test.

Nøglespecifikationer

 • 15,6 Full HD-touchskærm med 360 graders flipdesign
 • AMD Ryzen 5 2500U Processor
 • 8 GB RAM / 256 GB SSD-Harddisk
 • Windows 10 Home
 • Batteritid: 10,5 timer

Lenovo 330-15″ARR 

Lenovo 330-15ARR

Med en pris midt i feltet, skal denne Lenovo bærbar computer absolut ikke undervurderes. Som den tyndeste computer i testen er der skåret på batteritiden. Der er til gengæld ikke skåret på alle andre parametre.

Med samme processor som ovenstående, AMD Ryzen 5 Processor og et AMD Radeon Vega 8 grafikkort sørger, alt i alt, for pæn grafik og lynhurtige indlæsningstider.

15,6” Full HD-skærmen føles stor grundet den tynde skærmramme. Med sine 2,29cm i højden er det en af de tyndeste computere på markedet i dag.

Batteritiden på 4,5 timer, gør dig til gengæld mere afhængig af opladeren, især hvis den skal med på farten. 

Videoanmeldelse: 

Fordele ved Lenovo 330

 • Stor og skarp 15,6” Full HD-skærm
 • Kraftigt grafikkort
 • Meget tynd samtidig med at den føles holdbar
 • Stor lagringsplads med hurtig indlæsning

Mere information om Lenovo 330

En bærbar computer er ikke bare et stykke elektronik – det er en investering. En Investering der skal holde i længere tid og være behjælpelig med at gøre dagligdagen nemmere. Alle disse punkter opfylder Lenovo 330 til punkt og prikke.

Det er tydeligt at Lenovo 330 henvender sig til de mere afslappede forbrugere af bærbare computere. Prisen er på nuværende tidspunkt, netop som vi skriver denne artikel, sat ned fra 3999DKK til 3499DKK, som absolut er ”value for money”.

Forvent ikke et monster af hurtighed og grafik, forvent derimod en mere afslappet pc til en absolut anstændig pris. Kombinationen af pris og styrke er absolut anstændig.

En fin computer til den afslappede forbruger. Forvent ikke mere end det.

Nøglespecifikationer:

 • 15,6” Full HD-skærm
 • AMD Ryzen 5 2500U Processor
 • 8GB RAM / 256 GB SSD-Harddisk
 • AMD Radeon Vega 8
 • Windows 10 Home
 • Bateritid: 4,5 timer

HP 17 by0031no – 17,3″

HP 17 by0031no

Hvis du søger en bærbar computer med en stor skærm, hvorpå alt tydeligt kan ses. Kan denne HP 17 by 0031no anbefales.

Denne computer er den største i testen med en HD+ skærm på hele 17,3”.

En stor bærbar computer som sørger for komfort for øjnene. Med en overraskende lav vægt på kun 2,45kg er den ikke tung at bære rundt på.

Perfekt til streaming fra sider som Netflix, Viaplay og HBO osv. Den store skærm sørger for, at hvis I er flere kan I alle se med.

Yderligere er den udstyret med et utroligt litiumion batteri der kan holde helt op til 11 timer ved brug. Dvs. at i kan ”binge” 4-5 film uden en enkelt opladning.

Fordele ved HP 17 by0031no

 • Utrolig flot og stor skærm med HD+
 • Hele 8GB RAM
 • Lang batteritid på 11 timer
 • Touchpaden føles godt og reagerer hurtig

Mere om HP 17 by0031no

Udviklingen af skærmstørrelser på bærbare pc’er går i begge retninger. Efter iPad’en og andre tablets indtog sin plads på markedet tilbage i 2010, skulle den bærbare pc genvinde sine forhenværende markedsandele. Reaktionen blev at lave større skærme. Ind kommer denne HP bærbar.

Computeren er utrolig kompakt, stilfuld og samtidig også overraskende transportabel. Den passer perfekt i computertasken over skulderen, hvis den da skal med på farten. Det hvide design gør, ligeså at den ser pæn ud på skrivebordet derhjemme.

Med større skærm kommer også større tastatur. Især dette har vi nydt ved denne HP 17. På mange af de mindre bærbar computere vi har testet gennem tiderne, har en af vores største irritationsmomenter været de små keyboards, der absolut ikke passer til vores klodsede pølsefingrer.

HP 17 er udstyret med en Intel core i3 processor, der ikke er verdens største processor, men absolut godkendt når det handler om streaming og surfing. Ydermere har computeren et Intel UHD Graphic 620 grafikkort, som er et fint grafikkort til den afslappede forbruger. Dertil hører der 8GB RAM, hvilket er mere end nok.

Hvis du hader at sidde indenfor og se film på en af dine skærme, kan du jo altid gå ud i haven og klippe hæk (bare et godt råd) se vores test om hækkeklippere her.

Nøglespecifikationer:

 • 17,3” HD+ skærm
 • Intel Core i3 8130U Processor
 • 8GB RAM / 256 GB SSD-Harddisk
 • Intel UHD Graphics 620
 • Windows 10 Home
 • Batteritid: 11 timer

Acer Predator Helios 300 17,3” 

Acer Predator Helios 300 17,3"

Den sidste bærbar computer der skal kigges på er til gengæld den første Acer bærbar i testen. Denne henvender sig til forbrugerne der søger en computer med masser af saft og kraft. Med sine 17,3” skærm og sin utrolige indmad er denne bærbar ikke for sjov.

Det er vigtigt at der er inkluderet flere gaming bærbar i denne test. Disse står for en stor del af dagens marked udover at de dækker samme behov, som de mere afslappede forbrugere søger. 

Den kan trække de største AAA spil med en FPS på 50+, samtidig med at den kan løse dagligdags gøremålene nemt og elegant.

Intel Core i7 8750G er den hurtigste processor i testen, dertil hører der ligeledes det største grafikkort, i form af NVIDIA GeForce GTX 1060.

Et monster af en bærbar.

Videoanmeldelse:

Fordele ved Acer Predator Helios 300

 • Utrolig meget power til gaming og andet underholdning
 • Skarp og lækker 17,3” Full HD-skærm
 • Stor lagerplads med hurtig indlæsning
 • Bagbelyst keyboard
 • Stilrent og robust design

Mere om Acer Predator Helios 300

Riv dine modstandere midt over, du har i hvert fald en hurtigere computer end dem. Hvis denne computer falder i jord hos dig, kan jeg love dig for, at du ikke kommer til at klage over dårlig grafik eller langsomme reaktioner i dine spil. Den store og skarpe 17,3” Full HD-skærm sørger for, at du ser alt hvad der foregår i dit spil eller film.

Grafikkortet, GeForce GTX 1060, er af den prisvindende GTX 10-serie, som er udstyret med NVIDIA Pascal arkitektur og nye innovative gaming-teknologier, som er ideelle til de nyeste HD-spil.

Køling er ekstremt vigtigt når vi taler bærbar gaming pc’er. Disse er så komprimeret og kompakte, at alle komponenterne ligger ved siden af hinanden og bliver hurtigt og nemt alt for varme. Acer Predator Helios 300 er udstyret med det nyeste indenfor kølingsteknik. 2 x AeroBlade sørger for altid at have systemet nedkølet og klar til næste store udladning af kraft.

Kabinettet er lavet af metal. Sort med røde nuancer, som giver dig stilrene linjer og en overflade og robusthed der oser af kvalitet.

Acer har bygget noget af et monster.

Nøglespecifikationer

 • 17,3” Full HD-Skærm
 • Intel Core i7 8750H processor
 • 8 GB RAM / 512GB SSD-Harddisk
 • NVIDIA GeForce GTX 1060
 • Windows 10 Home
 • Batteritid: 6 timer

Hvorfor skal du købe en bærbar computer

Skal du starte studie? Er din gamle computer blevet sløv? Støjer den mere end din støvsuger?

I det papirløse samfund er det umuligt, at betale regninger, skifte læge eller melde flytning uden at eje et device med internetadgang. Alt skal foregå online via et digitalt device. Teknologien stormer nemlig fremad med hastige skridt. E-boks, netbank, apps, hjemmesider, borger.dk + mange andre tjenester fungerer 100% digitalt i dag. Der er ingen grund til at eje en stationær for at gøre brug af ovenstående tjenester, dette kan en bærbar computer klare til UG.

Værd at vide om en bærbar computer

Bærbare computere er som regel mindre end stationære computere. Fidusen ligger i, at disse kan rykkes rundt på og medbringes i skole, arbejde eller hvorhen du begiver dig. Ligeledes er de mindre og mere elegante.

Husk at vælg din bærbar med omhu, da der findes tusinde forskellige produkter der dækker forskellige behov.

Læs også: Studie PC testoversigt: Her er de 10 bedste

Læs også: Bedst i test – læs om de bedste DK webcam

 

Denne side er anmeldt af: Silke A. Overgaard 10/10

Kort opsummering

Det var så vores gennemgang af disse 10 bedste pc’er. Vi har prøvet at ramme så bredt som muligt, så der er anmeldelser til alle behov og til alle segmenter af forbrugere. Vi er glade for, at du læste med. Tak for denne gang.

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Find mere information her

Hvis du ikke er typen der surfer og streamer men derimod sætter mere pris på udendørs aktivitet, kan du med fordel se vores test af elcykler, cykelcomputere og cykelhjelme her!