De 3 bedste Tablets: Test- og anmeldelses-oversigt

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 01.12.2021

Mangler du en elektronisk tilføjelse til husstanden? Måske er en tablet lige hvad Du/I har brug for! Se de bedst testede her.

tablet test
Vi samler anmeldelser, tests, ekspertråd og priser. Vores guides er baseret på research og tredjepartsforbrugertests. Vi betragter kundernes anmeldelser som testresultater – i vores optik er det den bedste test af et produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere om vores metode og research team her.

Der findes en række tablets på markedet i dag. Dem, der bliver gennemgået her nedenunder, har udmærket sig i diverse tests og er af både eksperter inden for området og forbrugere som bruger tablets i deres hverdag blevet vurderet til at være topscorer.

tablet test

forbruger-test.dk

4.62 13

iPad Pro 11” (2021) – Flot design og god performance

 • Bedst i test hos Tænk

Denne iPad er til dig, som ønsker en tablet i en suveræn kvalitet, som tager ekstremt gode billeder. Derudover har den en retina-skærm, der betyder at du vil opleve alt i en superflot kvalitet.

For at give dig den bedste oplevelse er den udstyret med Tone-teknologi. Denne teknologi gør så den automatisk justerer farver og lysstyrke alt efter, hvilke omgivelser du har din tablet i.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om iPad Pro 11” 2021

Skærmen på iPad’en er i ekstremt flot kvalitet, da den har LED (Retina), som gør, at alt på din iPad ses mere klart og tydeligt. Dette gør, at den egner sig ekstra godt til at se film på, samt arbejde, læse magasiner og surf på nettet. Med denne meget præcise og flotte skærm, kan du med fordel tilkøbe en Apple Pencil, som gør det nemmere for dig, hvis du skal bruge den til kreativt arbejde.

iPad’en har en helt exceptionel batterilevetid, holder den op til 10-11 timer med uafbrudt videoafspilning. Med en så vanvittig god batterilevetid, skal man ikke bekymre sig om at være i nærheden af en stikkontakt hele tiden. Dette gør den derfor til den perfekte tablet på farten, hvis du for eksempel skal ud på en lang flyvetur eller køretur.

iPad’en er blevet endnu tyndere og lettere end forgængeren, så den er nem at bringe med dig, hvor end du skal hen, med dens kun 5,9 millimeter tykkelse og 466 gram. Dette gør også, at den sagtens kan bruges i én hånd, uden at den føles for tung og ubehagelig.

Den nye model understøtter også 5G og så har den fået en opgradering på kameraet, så den er oplagt at bruge til online møder eller videooptagelser. Der sidder et 12-megapixel kamera med True Depth og Ultra Wide på fronten, så du får så realistisk billedgengivelse som muligt.

Tabletten har flotte runde kanter, som giver en blød men eksklusiv følelse af kvalitet. Kameraet sidder i øverste venstre hjørne og skaber god dynamik på bagsiden af tabletten. Skærmen går fra kant til kant på fronten, hvilket ser flot og elegant ud. Der er ingen Home-knap, så tabletten ikke har forstyrrende elementer på fronten.

Fordele

 • Gode accessoires
 • Performance som en bærbar
 • Let og transportabel
 • Lang batterilevetid
 • God lyd
Ulemper

 • Dårlig understøttelse af ekstern skærm

Specifikationer:

 • Type harddisk: Flash
 • Lagringskapacitet:  256 eller 512 GB
 • Skærmstørrelse (tommer): 11
 • Standard display: LED (Retina)
 • Touchscreen-teknologi: 10 fingers touch

Samsung Galaxy Tab S3

tablets

Samsung Galaxy Tab S3 er til dig, som ønsker en tablet i et smukt slankt design, med en god grafik og lyd i en kvalitet, du rent faktisk kan holde ud at høre på.

Tab S3 har en god og hurtig processer og 4 GB RAM, der gør at den fungerer hurtigt og giver dig en god brugeroplevelse. Det skal også siges, at den er udstyret med en USB 3.1 Type-C 1.0, som kan anvendes til hurtig overførsel af data eller store filer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Video Anmeldelse af Samsung

Gode ting ved Samsung Galaxy Tab S3

 • Type harddisk: Flash
 • Type processer: Qualcomm Snapdragon
 • Hastighed (GHz): 1,60
 • Lagringskapacitet: 32 GB
 • Grafikkort model (GPU): Adreno 530

Mere information om Samsung Galaxy Tab S3

Vi er glade for god lyd, og derfor er det superfedt at der er blevet lavet en tablet med god stereolyd, fra dens fire højtalere. Det betyder også, at den er god til at se film, både på grund af dens gode lyd men også på grund af den gode AMOLED-skærm.

Tab S3 kan kobles til din smartphone, således at du altid er opdatere på, hvad der sker på din smartphone, selv når du sidder med din tablet. Den giver dig også muligheden for, at færdiggøre mails eller andet på din tablet, som du har været i gang med på din smartphone.

Nemt og enkelt skal du ikke bekymre dig for meget, den klare nemlig selv samarbejdet så du får det nemmest muligt.

Med en batteritid på knap så meget, som de bedste iPads, er det dog stadig okay alt efter, hvad man skal bruge den til. Dog kan den ikke anbefales, som arbejdstablet. Leverandøren mener at den kan holde op til 12 timer på fuld batteri, det betyder ikke, at der kan blive streamet film i 12 timer uden opladning.

Denne model kræver, at du indsætter et hukommelseskort, det højeste du kan indsætte i tabletten, er på 256 GB. Det anbefales at man køber sådan et, da tablettens egen læringskapacitet ikke er på mere end 32 GB.

Huawei MediaPad M5 10,8

tablets

Denne tablet er til dig, som ønsker en tablet med en stor skærm, hvorpå mulighederne er mange, til en god billig pris.

Den har en meget brugervenlige skærm i en høj opløsning og så reagerer den godt på dine tryk.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Video Anmeldelse af Huawei MediaPad M5 10,8

Gode ting ved Samsung Galaxy Tab S3

 • Type processer: Kirin
 • Hastighed (GHz): 2,10
 • Lagringskapacitet: 64 GB
 • Grafikkort model (GPU): Mali-G71MP8
 • Touchscreen-teknologi: 10 fingers touch
 • Batteri: 7500 mAh

Mere information om Huawei MediaPad M5 10,8

Det vi ligger meget mærke til ved denne tablet er, at der er mulighed for, at lave det man kalder ’split-screen’, som betyder at man kan have gang i to apps på en gang. Dette gør at man kan være superproduktiv med MediaPad M5.

I tilfælde af man ønsker, at bruge sin tablet til arbejde eller skal skrive en masse, kan man lave den om til desktop mode, hvor du kan tilkoble et tastatur og mus.

Se vores test af mus og tastatur!

Vi er vilde med, at MediaPad M5 er udstyret med hele fire højtalere, der gøre din brugeroplevelse bedre når du skal bruge den til film, videospil eller andet, hvor lyden spiller en rolle. Den bliver rost på dens fyldige bund i bassen, og dens ellers gode detaljer i lyden.

M5 holder godt på strømmen, med dens batteri på 7500 mAh. Batteriet kan lades op fra 0-100 på cirka 3 timer, som er ret hurtigt i betragtning af batteriets størrelse. M5 kan klare op til 10 timer med videoafspilning på en fuld opladning.

Med MediaPad M5’s HiSilicon Kirin 960 octa-core processor og 4 GB RAM, giver den dig en hurtig brugeroplevelse og vurderes derfor til, at være god til prisen.

Dog har den kun 64 GB indbygget, hvor er der brug for mere, kan man tilkøbe et Micro SD-kort på op til 256 GB.

Skærmen på denne tablet er større end mange andre tablets, med hele 10,8 tommer. Den er udstyret med IPS-teknologi, hvilket sikrer højere kontrastforhold og bredere betragtningsvinkel.

Den har 2K-opløsning og leverer 4 millioner individuelle pixels, som gør, at du får alle detaljerne med.

Se også tests af Cykelhjelme og Cykelcomputere her.

 

Værd at vide om Tablets

 • Tablets findes i forskellige størrelser, find den rigtige til dig!
  Husk at købe et cover til din tablet, så den altid er sikker!

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Vi samler alle tests for dig

Forbruger-test.dk anmelder ikke selv produkterne.

Vi samler eksterne anmeldelser sådan, at du kan vælge det rigtige produkt.