Test af de 10 bedste Baby alarmer

Når der er en lille ny på vej, hvad enten der er lang tid til eller ej, så er der mange ting, man skal forberede sig på.
Der er også en uendelig lang liste med ting, som man skal have anskaffet sig. Sutteflasker, bleer, sparkedragter, barnevogn, tremmeseng, uro, og vi kunne blive ved.

Forbrugertest, sovende baby
Udgivet 07.03.2019|Senest redigeret 15.02.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Der findes rigtig mange forskellige baby alarmer på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste baby alarmer, der er på markedet anno 2020, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Forbrugertest, sovende baby

forbruger-test.dk

4.54 24

Philips Avent SCD501

Forbrugertest, Philips Avent SCD501

Første model på listen kommer fra Philips, og den går under navnet Avent SCD501. Denne babyalarm er meget brugervenlig, og den er på ingen måde kompliceret at bruge.

Den har faktisk ikke mange funktioner, men til gengæld er disse få funktioner af utroligt høj kvalitet.

Videoanmeldelse af Philips Avent SCD501

Gode ting ved Philips Avent SCD501

 • Brugervenlig babyalarm med krystalklar lyd og lav interferens sikrer dig gode grundlæggende kvaliteter
 • ECO-tilstand sørger for at mindske sendestyrken, så du kan spare på batteriet
 • Indendørs rækkevidde på 50 meter – udendørs rækkevidde på 300 meter
 • Mulighed for at oplade forældreenheden via strømtilslutning
 • 24 timers batterikapacitet
 • Natlampe med beroligende lys giver dig en lyskilde, hvis du skal se til baby om natten
 • 5 LED-indikatorer viser dig lydniveauet fra babyenheden
 • Datakryptering sikrer privat forbindelse
 • Babyalarmen vil advare dig ved både lavt signal og lavt batteriniveau

Mere information om Philips Avent SCD501

Denne babyalarm udmærker sig bl.a. på både lydkvalitet og mængden af interferens, og du kan være sikker på, at hverken mobiltelefoner eller andre babyalarmer vil påvirke forbindelsen.

Avent SCD501 er udstyret med et blødt natlys, som både lyser op ved forældreenheden samt babyenheden. Dette betyder, at hverken du eller baby vil blive forstyrret, når enheden er tændt. Babylarmen har 5 LED-indikatorer, der signalerer lydniveauet fra babyenheden.

Derudover er denne babyalarm udstyret med DECT-teknologi, hvilket giver dig krystalklar lyd. Du vil være i stand til at høre hver eneste lyd fra baby, og du skal ikke bekymre dig om dårlig forbindelse.

Denne alarm har også datakryptering, hvilket sikrer dig en privat forbindelse, så du er den eneste, der kan høre den lille ny.

Avent SCD501 har også indbygget ECO-tilstand. Denne funktion sørger for at mindske sendestyrken i enheden, hvis du bevæger dig længere væk fra babyenheden.

Denne funktion kan altså hjælpe dig med længere batterilevetid, og du skal derfor ikke være bange for, at enheden skal lades hele tiden.

Bevæger du dig for langt væk fra barnet, så forbindelsen bliver ustabil, så vil alarmen advare dig om dette.

Derudover kan alarmen også advare dig, når batteriniveauet er ved at være lavt, så du kan sørge for at skifte batterier eller lade enheden i god tid.

Philips Avent SCD506

Forbrugertest, Philips Avent SCD506

Denne babyalarm kommer fra samme modelserie som den forrige. Her er endnu en gang tale om en model Philips Avent. Modelnummeret på denne babyalarm er SCD506, og det er altså en storebror til forrige model.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Philips Avent SCD506

Gode ting ved Philips Avent SCD506

 • Brugervenlig babyalarm med høj lydkvalitet og mange praktiske egenskaber
 • Beroligende natlampe og vuggeviser hjælper baby med at sove
 • Talk-back-funktion giver dig mulighed for at tale til barnet gennem forældreenheden
 • Datakryptering sikrer en privat forbindelse
 • ECO-funktion forlænger batteriets levetid
 • Mulighed for at anvende både adapter og batterier på begge enheder
 • Effektiv rækkevidde på 50m indendørs og 330m udendørs
 • Babyalarmen vil selv advare dig ved lavt batteriniveau og lavt signal

Mere information om Philips Avent SCD506

Denne babyalarm har flere funktioner end den forrige model, men lige så god lydkvalitet og lav interferens. Dette er derfor en god model, hvis man gerne vil have høj kvalitet i de grundlæggende funktioner, men også ekstra egenskaber derudover.

Avent SCD506 er også udstyret med DECT-teknologi Forældreenheden kan selv dæmpe lydniveauet, og babyalarmen vil, ved hjælp af LED-indikatorer, angive lydniveauet hos babyenheden.

Denne model er også udstyret med den beroligende natlampe, der giver dig mulighed for at se baby klart, hvis du vil kigge til den lille om natten.

Derudover giver denne model også mulighed for at afspille blide vuggeviser, der kan hjælpe med at holde baby beroliget eller få baby til at sove.

Avent SCD506 har også en talk-back-funktion, der giver dig muligheden for at tale til baby gennem forældreenheden.

Babyalarmen vil selv advare dig, hvis du bevæger dig for langt væk fra babyenheden, eller hvis batteriniveauet på enhederne er ved at blive for lave.

Skal du have ladet enhederne, så har du flere muligheder. Begge enheder kan anvende både adapter og batterier, og derudover kan forældreenheden også anvende genopladelige batterier.

Den indbyggede ECO-funktion hjælper dig dog med at forlænge batterilevetiden, da den selv mindsker sendestyrken, hvis du er tættere på baby.

Batterilevetiden er ca. 24 timer alt efter batteritype og anvendelse, men denne kan selvfølgelig forlænges ved brug af adapter frem for batterier.

Nabby Babyalarm

Forbrugertest, Nabby alarm

Den næste babyalarm er en smule anderledes end så mange andre produkter på markedet. Denne babyalarm fra Nabby kommer nemlig i form af en app og en brik.

Disse udgør tilsammen de to enheder. Brikken fungerer som babyenheden, og denne skal lægges i nærheden af den lille. babyalarmen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Nabby Babyalarm

Gode ting ved Nabby Babyalarm

 • Brugervenlig og praktisk babyalarm i form af en brik og tilhørende smartphone app
 • God rækkevidde på ca. 340m
 • Høj lydkvalitet og lav interferens
 • Hurtig opladning – 1 time
 • Effektiv rækkevidde på 340 meter
 • Appen kører i baggrunden, og smartphone kan derfor sagtens bruges på samme tid
 • Utroligt lang batterilevetid pr. fuld opladning
 • Mulighed for personlig tilpasning af appen
 • Appen skifter selv kanal og sikrer derved privat forbindelse

Mere information om Nabby Babyalarm

Appen, som skal installeres på din smartphone, fungerer som forældreenheden, og det er igennem den, at du får alle informationer og funktioner til.

Det smarte ved dette system er, at du ikke behøver slæbe rundt på en stor og klodset babyalarm-enhed.

Du kan nøjes med at have den lille brik med rundt, og telefonen har de fleste alligevel på sig i hverdagen. Appen er desuden gratis, så du skal ikke bekymre dig om ekstra gebyrer.

Du kan også med fordel installere den på flere af familiens smartphones, så f.eks. bedsteforældrene også kan passe barnet og anvende babyalarmen.

Appen fungerer via bluetooth, så du behøver ingen internetforbindelse for at bruge den.

Derudover kører appen i baggrunden på din telefon, så du kan fint snakke i telefon eller bruge den til andre ting, imens baby sover trygt og sikkert.

Med babyalarmen fra Nabby får du også god lydkvalitet og lav interferens. Appen sørger nemlig selv for at skifte kanal, så du undgår signalforstyrrelser.

Det er desuden kun dig, der kan høre din baby, da der kun kan være én smartphone koblet til brikken ad gangen.

Denne babyalarm har desuden verdens laveste stråling, og den kan derfor fint lægges ved siden af baby.

Du kan ovenikøbet tilpasse Nabby, så den passer til dig og dit barn. F.eks. kan du selv indstille alarmens lydniveau og lydfølsomheden, da det er forskelligt fra barn til barn, hvor meget de larmer, når de vågner.

Derudover har du mulighed for at indtale eller skrive dit barns navn ind i appen, så den føles mere personlig. Appen vil fremover kunne anvende barnets navn til notifikationer og andre beskeder.

Ved køb af en Nabby babyalarm medfølger en strop til at hænge Nabby-brikken op med, en manual til din smartphone samt et laderkabel, der kan lade Nabby-brikken op via din smartphone.

Motorola Smart Nursery Drømmemaskine/Projector MPB85

Forbrugertest, motorola

Den næste babyalarm på listen skiller sig en smule ud fra resten. Ikke pga. sit lange navn, men snarere fordi den har nogle unikke funktioner, som intet andet produkt på denne liste har.

Motorola er kendt bl.a. for at lave telefoner i god kvalitet, men de har også bevæget sig ind på andre felter indenfor elektronik.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Motorola Smart Nursery Drømmemaskine

Gode ting ved Motorola Smart Nursery Drømmemaskine

 • Brugervenlig babyalarm med projektørfunktion hjælper dit barn med at falde i søvn
 • Indeholder 3 animerede scener, beroligende nattelys og 5 vuggeviser
 • To-vejs-kommunikation giver dig mulighed for både at høre og tale til baby
 • Smartphone, tablet eller computer kan agere forældreenhed
 • Mulighed for at tilkøbe flere produkter i samme serie, som kan anvendes sammen

Mere information om Motorola Smart Nursery Drømmemaskine

Med deres Smart Nursery-serie, har de lavet et system med mange dele, som kan anvendes i samspil med hinanden. Vi skal specifikt se på deres Smart Nursery Drømmemaskine MPB85.

Denne babyalarm fra Motorola har også to-vejs-kommunikation, hvilket betyder, at du både kan høre og tale til baby gennem alarmen.

Du har også mulighed for at afspille vuggeviser, hvis der er behov for at berolige den mindste.

Hvis dit barn kræver en ekstra hjælpende hånd til at falde i søvn eller få beroliget, så har Motorola Smart Nursery Drømmemaskine MPB85 endnu en smart funktion.

Den kan nemlig projicere animerede scener på væggen. Den har tre indbyggede animerede scener, som kan afspilles, og disse kan både holde baby beskæftiget og beroliget.

Derudover har den en indbygget lampe med et beroligende nattelys.

Dette er altså en utroligt god maskine, hvis dit barn døjer med at sove om natten, og du kan snildt få en hjælpende hånd herigennem.

Denne maskine fås til en overkommelig pris, og den lander i midten af prisskalaen. Det er dog muligt at tilkøbe flere produkter i samme serie, og disse kan anvendes sammen.

Du har f.eks. mulighed for bl.a. at tilkøbe et kamera og en luftfugter i samme serie.

Neonate BC-8400 DV

forbrugertest, neonate BC

Den næste babyalarm på listen kommer fra Neonate og går under navnet BC-8400 DV. Denne model udskiller sig fra de forrige på listen, da den har et par enkelte anderledes funktioner.

Dette er en af de mere avancerede babyalarmer på markedet, og prisen er også herefter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Neonate BC-8400 DV

Gode ting ved Neonate BC-8400 DV

 • Praktisk og avanceret babyalarm med både billed- og lydfunktion
 • Stor effektiv rækkevidde på henholdsvis 300m (billede) og 800m (lyd)
 • Ingen interferens grundet digital forbindelse
 • Mulighed for at slå videofunktionen fra, hvilket forlænger batterilevetiden kraftigt
 • Talk-back-funktion giver dig mulighed for at tale til baby
 • Op til 4 babyenheder kan tilkobles forældreenheden ad gangen
 • Ved køb medfølger klips til sengegærde, velcro-montering og sugekop, så kameraet kan fastsættes alle steder
 • Temperaturindikator hjælper dig med at holde baby tempereret

Mere information om Neonate BC 8400-DV

Appen, som skal installeres på din smartphone, fungerer som forældreenheden, og det er igennem den, at du får alle informationer og funktioner til

Du har dog mulighed for at vælge mellem lyd og billede, og du kan med fordel nøjes med kun at høre lyden. Bliver det nødvendigt, så kan du altid slå billedet til igen.

Forskellen er også markant større, for med brug af både lyd og video holder batteriet i ca. 6 timer. Nøjes du derimod med kun at modtage lyd fra alarmen, så kan du anvende denne i helt op til 25 timer pr. fuld opladning.

Babyalarmen er også udstyret med en temperaturindikator, der kan alarmere dig, hvis temperaturen enten falder eller stiger, så du hurtigst muligt kan hjælpe baby med at tilpasse sig til den nye temperatur.

Hvis du har behov for at tale til baby på et tidspunkt, så kan du sagtens gøre dette.

Neonate BC-8400 DV er nemlig udstyret med en talk-back-funktion, der gør det muligt at tale gennem forældreenheden til babyenheden.

Har du flere børn, der ikke nødvendigvis sover samme sted, så er det også muligt at koble op til 4 babyenheder til forældreenheden ad gangen.

Dette kan også være smart, hvis du og en veninde f.eks. bruger samme model babyalarm og skal have en aftale med børnene.

Fordi billedfunktionen er afhængigt af kameraets position, så medfølger der flere klips ved køb af denne model.

Der medfølger f.eks. klips til sengegærdet, velcro-klips samt en sugekop, så du kan sætte kameraet fast på næsten alle omgivelser, som baby måtte sove i.

Vtech BM2000

Vtech er et mindre kendt mærke på markedet, men de har også produceret nogle gode kvalitetsprodukter. Her kan vi f.eks. præsentere deres babyalarm med modelnummeret BM2000.

Denne babyalarm har mange gode egenskaber, og den fås til en meget billig pris.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Vtech BM2000

Gode ting ved Vtech BM2000

 • Bruger- og prisvenlig babyalarm med høj kvalitet og de mest grundlæggende funktioner
 • DECT-teknologi sikrer krystalklar lyd og ingen interferens
 • Effektiv rækkevidde 300 meter
 • Talk-back-funktion og vuggeviser hjælper med at berolige baby
 • Natlampe med beroligende lys kan også anvendes til at berolige den mindste
 • LCD-display viser mange praktiske informationer, heriblandt strømniveau og temperatur
 • Forældreenhed anvender genopladelige batterier til ca. 14 timers anvendelse

Mere information om Vtech BM2000

Den befinder sig i den billige ende af prisskalaen, og dit budget vil derfor ikke sprænges, hvis du skal investere i sådan én.

Her er tale om en simpel babyalarm, som har de vigtigste funktioner.

Du får ikke mange ekstrafunktioner med i pakken, men det er ikke nødvendigt for alle.

Derudover har denne babyalarm også talk-back-funktion, hvilket giver dig mulighed for at tale til baby gennem forældreenheden.

Dette kan være smart, hvis man f.eks. skal berolige baby om natten eller under en middagslur. BM2000 har også 5 forprogrammerede vuggeviser, som du også kan bruge til at berolige baby.

Forældreenheden er desuden udstyret med lydindikatorer, der ved hjælp af LED-lamper viser dig, hvor meget støj der er hos dit barn.

Babyalarmen kan fint anvendes om natten, og der er en indbygget natlampe med beroligende lys i alarmen. Dette er med til at lyse værelset op uden at forstyrre den lille.

Det er også en god hjælp til dig, hvis du f.eks. skal kigge til baby om natten uden at tænde for loftslampen. Det smarte LCD-display viser dig flere gode informationer på forældreenheden.

Denne babyalarm har en effektiv rækkevidde på ca. 300m, men du bør dog tage forbehold for forstyrrende elementer såsom beton.

Forældreenheden anvender genopladelige batterier, og du kan forvente ca. 14 timers anvendelse pr. fuld opladning.

Netgear Arlo Baby

Forbrugertest, Netgear Arlo Baby

Den næste babyalarm kommer fra Netgear og går under navnet Arlo Baby. Denne model består af et overvågningskamera med mikrofon.

Den er udstyret både med højtaler og nattesyn, og du får derfor hele pakken, af hvad en babyalarm bør indeholde. Den befinder sig derfor også i den dyre ende af prisskalaen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Netgear Arlo Baby

Gode ting ved Netgear Arlo Baby

 • Børnevenlig babyalarm med optagefunktion til både video og lyd
 • Nattesyn og nattefunktion tillader optagelse af lyd og billede i mørket
 • Kan afspille vuggeviser for de små
 • Kobles sammen med din smartphone, så du altid har forældreenheden ved hånden
 • HD-kvalitet for både billeder og video, som kan tilgås via oprettelse af konto hos Netgear

Mere information om Netgear Arlo Baby

Her er dog tale om mange gode og praktiske egenskaber for pengene, og det er en god investering til hjemmet, hvis man gerne vil have et godt stykke udstyr til de mindste.

Først og fremmest vil man lægge mærke til denne babyalarms design. Den er nemlig formet som en kanin, og kameraet har fået grønne ører og fødder.

Den kan derfor sagtens stilles på et børneværelse uden at falde i øjnene eller udskille sig.

Denne babyalarm kan både afspille vuggeviser, og man kan også tilkoble sin smartphone til kameraet.

Ved at tilkoble telefonen, får du adgang til kameraets mange funktioner, og du kan indstille kameraet til at give besked ved forskellige ting.

Du kan eksempelvis få besked, hvis der kommer enten lyde eller bevægelse fra børneværelset.

Kameraet er udstyret med nattesyn samt en nattefunktion, der gør det muligt at optage både lyd og billede i mørket.

Ønsker man på noget tidspunkt at få adgang til de mange gemte optagelser på kameraet, så kræver det blot én ting.

Du skal nemlig oprette en konto hos Netgear, hvorefter du får adgang til videoer og billeder i helt op til 120 x 1080-opløsning.

Baby Dan Monitor – Babyalarm med temperaturvisning og lydaktiveret lys

Med denne model fra Baby Dan får du en babyalarm, som du altid kan stole på. Modellen har en rækkevidde på 200 meter, og egner sig derfor bedst til indendørs brug eller når dit barn sover middagslur i barnevognen i haven. Dog er det et helt bevidst valg fra producenten, at rækkevidden ikke er længere, da man derved sikrer en lav stråling. Herudover er 200 meter den maksimale afstand, det anbefales at gå fra et sovende barn, hvilket også ligger til grund for den valgte rækkevidde. Hvis du bevæger dig længere væk fra babyenheden end 200 meter, vil forældreenheden gøre dig opmærksom på dette med en alarm.

Modellen leveres med genopladelige batterier. Er batteriniveauet lavt, vil der ligeså lyde en alarm, så du kan oplade babyalarmen, inden den igen skal benyttes. Baby Dan Monitor benytter en speciel teknik, der sørger for, at andre alarmer ikke kan benytte den kanal, du bruger. Hermed sikrer man, at andre alarmer ikke kan forstyrre. Ydermere har alarmen en stemmestyret aktivering, hvilket betyder, at den kan skelne mellem lyde fra babyen og udefrakommende støj. Du kan derfor altid være sikker på, at det er dit barn, du hører gennem højttaleren. Alarmen er udstyret med justerbar følsomhed og alarmstyrke. Herudover kommer den med lydaktiveret lys, hvilket betyder, at alarmen vil lyse op, hvis der er aktivitet hos dit barn. Baby Dan Monitor har ydermere temperaturvisning, så du altid ved, hvor varmt eller koldt, der er – dér, hvor dit barn befinder sig. Modellen er designet med et LCD-display, hvorpå alle de nødvendige oplysninger står. Alarmen er lille og kompakt, og den er derfor nem altid at have med på farten. Samtidigt er den designet, således at den ikke kan tænde af sig selv, når den ligger løst i en taske.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kvalitet med mange års erfaring

Et af de helt store plusser ved netop denne babyalarm er producenten bag. Baby Dan er en producent af diverse babyprodukter, der har været på markedet i snart 50 år. Producentens kerneværdier er tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed, og produkterne lever op til høje kvalitetsmæssige samt sikkerhedsmæssige standarder. Baby Dan har ISO Miljøcertificering, og evaluerer løbende deres materialer og produktionsmetoder. Grundet producentens mange års erfaring og høje standarder, både når det angår sikkerhed og kvalitet, kan man ved køb af produkter fra Baby Dan altid forvente optimale produkter, der lever op til høje forventninger.

Nest Cam IQ

Forbrugertest, Nest Cam IQ

Sidste produkt på denne liste går under navnet Nest Cam IQ. Denne babyalarm er også i form af et overvågningskamera. Dette produkt lander i den højeste ende af prisskalaen, og her er altså tale om et high-end-produkt.

Derfor har Nest Cam IQ også en masse gode samt praktiske egenskaber, funktioner og ekstra ”lir”, som de andre produkter ikke har.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Nest Cam IQ

Gode ting ved Nest Cam IQ

 • Dyrt, men effektivt overvågningskamera til børneværelset
 • Høj billed- og lydkvalitet samt mulighed for livestreaming
 • Smartphone agerer forældreenhed, og du har derfor altid adgang til kamerafeedet
 • Mulighed for op til 12x zoom
 • HD-talk- og Listen-funktionerne giver mulighed for at tale gennem kameraet
 • Mulighed for tilkøb af ekstrafunktioner heriblandt ansigtsgenkendelse

Mere information om Nest Cam IQ

Foruden at være et kamera i samme stil som de andre på listen, der selvfølgelig kan optage både lyd og billede, så kan dette kamera endnu mere.

Kameraets sensor er på 4K med HDR, og billeder bliver optaget i hele 1080p, hvilket er utroligt godt. Du kan også livestreame gennem kameraet og se et konstant feed på din telefon.

Derudover har du mulighed for at anvende en zoom-funktion, som kaldes Supersight. Supersight tillader dig at zoome op til 12 gange nærmere og stadig beholde et billede i HD-kvalitet.

Du har også mulighed for, gennem den indbyggede højtaler og mikrofon, at tale til dit barn gennem kameraet. Dette kan være praktisk, hvis man har behov for at berolige barnet.

Funktionerne HD-talk og Listen gør dette muligt.

Dette kamera er desuden meget intelligent, og det kan endda skelne mellem ting og mennesker.

Kameraet kan også automatisk zoome ind på bestemte ting, hvis der er behov for at holde fokus på ét bestemt sted.

Der findes mange ekstrafunktioner, som man kan få adgang til med dette kamera. Dog vil disse kræve et betalt abonnement, men funktionerne kan være alle pengene værd.

Du kan f.eks. få adgang til en funktion, der kan genkende ansigter og gemme samtlige optagelser.

Det skal dog også siges, at de mest basale og nødvendige funktioner, som blev beskrevet først, følger med uden det betalte abonnement.

Gode råd til valg af babyalarm

Du har nu fået en gennemgang af udvalgte produkter på markedet. Som du nok har regnet ud, så findes der mange forskellige typer babyalarmer.

Det gælder derfor også om at finde den type, som bedst passer til dine behov. Hvad enten du skal bruge en helt simpel babyalarm med lydfunktion, eller om du skal have fat i et kamera, så har du mange muligheder.

Du kan også få mere avancerede produkter, som f.eks. kan projicere animerede scener på væggen for at berolige dit barn. Det kan derfor godt blive svært at vælge den helt rigtige babyalarm. Men frygt ikke.

Nedenfor har vi lavet en overskuelig liste over de forhold og elementer, som du bør overveje, inden du køber din babyalarm.

Prisen

Prisen kan have stor betydning for, om du får en babyalarm med mange funktioner, og om du får et kvalitetsprodukt.

I produktgennemgangen blev der gennemgået flere forskellige typer alarmer til meget forskellige priser, og det gælder derfor om at researche hver enkelt produkt.

Du kan sagtens få gode babyalarmer til en lav pris, men du bør derfor også overveje, om du er villig til at investere i flere funktioner eller højere kvalitet.

Egenskaber og funktioner

Mange babyalarmer har de mest grundlæggende funktioner – og intet andet. Hvis dette er godt nok for dig, så kan du snildt finde en babyalarm uden større besvær.

Hvis du dog føler dig mere tryg ved at have adgang til flere funktioner end de grundlæggende, så bør du overveje at investere i en mere avanceret model.

Der er mulighed for at få adgang til smarte funktioner såsom kameraovervågning, billedoptagelse, timelapse, livestreaming, temperaturmåler og andre praktiske funktioner.

For mange kan det give ro i sindet, hvis man både har billede og lyd i sin babyalarm. Du bør dog prioritere dine funktionsbehov, når du vælger.

Det vil nemlig altid være bedre at investere i en babyalarm med krystalklar lyd, end en model med 16 funktioner og svingende lydkvalitet.

babyalarm

Babyalarmens dækning og rækkevidde

Foruden krystalklar lyd og praktiske funktioner, så bør du også finde dig en model, der kan garantere dig lav eller ingen interferens.

En babyalarm kan nemlig hurtigt blive ubrugelig, hvis ikke den reagerer og advarer dig, når baby græder, pga. dårlig dækning eller interferens. Du skal derfor også overveje, hvordan du har tænkt dig at anvende babyalarmen.

Hvis f.eks. dit barn sover middagslur ude på i haven eller på værelset, så har du ikke behov for en alarm med stor dækning og rækkevidde.

Hvis du derimod stiller barnevognen i baggården eller flere etager under din lejlighed, så vil du i stedet kunne drage nytte af en alarm, der scorer højt på både signalstyrke og rækkevidde.

Du bør også være opmærksom på, at mange babyalarmer har reduceret effektiv rækkevidde, hvis der optræder forstyrrende elementer såsom beton.

Værd at vide om Baby Alarmer

 • Vær opmærksom på distancen babyalarmen kan opfange signal
  Baby alarmer skal have skiftet batteri engang i mellem

Se vores artikel om: Test af de 5 bedste Airfryere

Anmeldelser af Baby Alarmer

4,7 baseret pa 15 anmeldelser fra forskellige platforme

 

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Forbruger-test.dk er en af Danmarks største websites indenfor test af produkter. Vi samler tests ind og giver dig en oversigt over, hvad du skal vælge imellem. Hurtigt og nemt.